ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אנו זקוקים למחשב חדש למעבדת סלולר הדבר הכי חשוב במחשב יהיה מהירות התגובה,נפח ההארד דיסק. כמו כן, חייבים יציאות USB מרובות במהירות המקסימאלית. המחשב ישמש בעיקר לגיבויים, עדכוני תוכנה, צריבות תוכנה על מכשירים וכדומה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - 7000(כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, גיבויים בתוכנות ITUNES ו KIES. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).itunes,kies, odin. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו ע…
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אפשרות גם להוריד צורב ואולי ארדיסקים כי יש לי 2 במחשב הקיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,טלויזיה בHD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים חדשים כמו GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין מסך כרגע,מחובר כרגע לLCD42 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני גבוהה. …
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מאחר והדיון הקודם הפך ללא רלוונטי כבר עקב הרבה שינויים אז אני פותח אחד חדש המטרה כאמור היא להריץ בכבוד את המשחקים BF4 ו GTA החדש הבאים עלינו לטובה, הבעיה היא כמובן שאף אחד עדיין לא יודע מה יהיו הדרישות, אבל מה שכן דיי התרשמתי מהגודל של מסך 27 אינצ' והחלטתי ללכת עליו רק שזה מייקר את כל המערכת וצורך הרבה יותר כוח, אז מתחתי את התקציב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 9 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמביא את התמורה הכי טובה למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדי…
-
- 65 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד השנה , ומעוניין להחליף את הטושיבה שלי שהחזיק 4.5 שנים. מוכן להשקיע במחשב איכותי. * יש אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב ולהביאו ארצה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית ללימודים, אינטרנט, מוזיקה , הרצת סרטים ב FHD וייתכן שגם מעט לעריכת וידאו. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך , מתחת ל 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך , 5-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו VGA * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיקה * האם …
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ראיתי את המפרטים שקיימים בעמוד המפרטים. המפרט הראשון הקיים למדיה סנטר עניין אותי השאלה היחידה שלי היא האם המעבד הקיים במפרט (AMD A4) מספיק בכדי לגלוש מעט באינטרנט בנוסף או שכדאי לשקול לשדרג אותו. התקציב הכללי הוא עד 2000 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 7K חופשי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש להרצת משחקים לטלוייזית FHD 40" . לפעמים עריכות גרפיות פשוטות [ זה ממש לא השיא של המחשב ] , וייתכן גם שאחזור לעבוד בקיובייס =] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים יחסית כבדים כמו GTA V, התקציב שלי הוא בסביבות 3700 שקל ואני קונה מKSP. אני לא צריך ציוד היקפי. גודל המסך שלי הוא 22 אינץ. לא רצוי שהמחשב ירעיש יותר מדי. אין צורך במערכת הפעלה. הכנתי שני מפרטים מKSP, מה אתם חושבים עליהם?איזה יותר טוב? אי אפשר לשלוח את הטופס מKSP, אני שולח קישור אחר. מפרט מבוסס אינטל: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13031278&p=121595212#post121595212 מפרט מבוסס AMD: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13018266&p=121435626#post121435626 יש לשים לב שבשני המקרים יש שני RAM
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, בעקבות כך שאני נמצא רוב הזמן בצבא רציתי להראות לכם מפרט יד שנייה שאני מתכנן לקנות. מצטער שהפרטים לוקים בחסר אבל זה המידע שיש לי כרגע. בכל מקרה : מעבד i5 750 2.6ghz כרטיס מסך ati hd4890 זיכרונות 4 ג'יגה 1333mhz לא זוכר שם חברה קשיח 320gb לוח אם של גיגהבייט ספק 650w לא של חברה גנרית כל זה במחיר של 1300 ש"ח כרגע המערכת שלי מזעזעת: E2200 2.2ghz 2gb זיכרון ddr2 Geforce gt610 ולוח ישן של אינטל.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מתקציב המקסימום שציינתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גראפיות (- הרבה ובמקביל) ומעט עריכת וידאו בסיסית (פרימייר אלמנטס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוס, אינדיזיין, Axure - אופן שימוש כבד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך - שיתפקד כמסך ראשי (לצד מסך 20" משני) - חשבתי על 24"... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מיתלבט בין שתי גישות ...AMD או INTEL ---- לגימינג בינוני ולא כבד 1שניהם עולים מחיר דומה ההבדל הוא בכרטיס המסך היותר טוב במיפרט AMD [TABLE=class: bar, width: 90%] [TR] [TD=width: 80, align: right] מעבד: [/TD] [TD=align: right]INTEL 4570 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪978[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 80, align: right] לוח אם: [/TD] [TD=align: right]GIGABYTE GA-B85M-HD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪449[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 80, align: right] כרטיס מסך: [/TD] [TD=align: right]GIGABYTE GTX660 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1063[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 80, align: right] הרכבת מחשב: [/TD] [TD=align: right]קניית מו…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים יחסית (המשחק הכי 'חדש' שאני משחק כיום הוא L4D2), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בסיסית פעם ב.. * גודל המסך? 14-15.6 סוג מסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה נחמד אבל לא חובה * משקל רצוי? מעדיף משקל נמוך אך לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בלי להיות מחובר לחשמל יהיה מצוין, אבל לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB, אפשר יותר * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לפחות 3 שנים ואחריות בינלאומית לפחות לשנה הראשונה. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מחפש נייד קל עבור אימי שקצה בטנק-עגלה 15.6 שהסתובבה עימו עד היום. התחלתי להסתכל פה באתר ובחנויות והתלהבתי מהאולטראבוקס השונים. די מהר אני חייב להודות הבנתי שהלכתי לאיבוד בסבך הדגמים והמפרטים ככה שאני זקוק מאוד לעזרה. אבי חוזר בשבוע הבא מהונג-קונג ואם ההפרש במחיר הוא יותר מ 500 שקלים אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון בקנייה משם, וכן בנושא האחריות. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? מחשב עבור מורה העבודת בעיקר על וורד, מצגות וסרטים. דרושה יכולת חיבור למקרן עבור מצגות וסרטים לכיתה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 מבריק/מאט עדיפות למסך 14. * רזולוציית המסך?לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? עד 2 ק…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד "15.6, שמיועד למסמכי אופיס ושימוש חובבני ב-Photoshop ו-Illustrator. ראיתי מחשב של ASUS, דגם K55A-1BSX-PB-R עם מסך LED 15.6'' HD, מעבד Intel Core i5-3210M, דיסק קשיח בנפח 500GB, זיכרון 4GB, ומערכת הפעלה Windows 8 Home Premium 64 Bi. ב-2000 ש"ח (מחודש עם אחריות) (ניתן לראות את כל הפרטים בקישור: http://group-e.buy2.co.il/group-e/DailyDeal/Offer/35372fd5-9d0c-4e21-9f57-61db6047cdb7) זה אמור להספיק או שאני צריך משהו יותר חזק? ולגבי המחיר, הוא סביר? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בסכום של עד 3000 ש"ח, לצורך משחקים כבדים חישובית אבל לא גרפית (בסגנון civilization 5) נתקלתי ב2 הצעות, אשמח אם תתנו חוות דעת ואם אתם ממליצים לא לקחת את המחשבים האלו, אשמח להמלצות על מחשב אחר. 1. מחשב נייד מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים) מבית DELL Inspiron, מדגם i15RN-4118BK, עם מסך LED HD בגודל 15.6 אינץ', מעבד מהיר במיוחד Intel Core i5-3210M במהירות 2.5GHz, זיכרון 6GB DDR3, דיסק קשיח בנפח 1TB, סוללת ליתיום 6 תאים לזמן עבודה ממושך, Bluetooth ו-Wi-Fi, ומערכת הפעלה Windows8 Home Premium. המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם. כולל אחריות לשנה 2450 ש"ח הרחבת אחריות ל-3 שנים - תוספת …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחדש חדש בקרוב, אבל אני מתלבט לגבי PC או MAC מבחינת מערכת הפעלה, אני מעדיף חד משמעית את הווינדווס. השאלה העיקרית שלי היא מבחינת ביצועים, עם PC אני יכול להביא מפרט הרבה יותר חזק במחיר של MAC. אז למה לקנות MAC? יהיה הבדל מבחינת ביצועים אם אני יקנה MAC ויתקין עליו ווינדווס? או שהMAC הוא פשוט מערכת הפעלה ועיצוב. מה שחשוב לי הוא רק הביצועים. כמו כן, השימוש העיקרי שלי במחשב הוא לתוכנות גרפיקה ואינטרנט. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לבנות מפרט לעבודה משרדית בעיקר. הדרישות עבור המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, פוטושופ (מזדמן), עריכת סרטים (מזדמן) וצפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4-CRYSIS3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 היום קניתי את המסך הזה: [h=1]Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS[/h] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כל כ…
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב. לגבי מחירים והמלצות מאיפה אין לי צורך כלכך. מה שכן , התלבטתי הרבה בין HASWELL ל 2011. המחירים יוצאים זהים פחות או יותר. בHASWELL חשבתי לקחת Z87 GD65 של MSI . לבסוף זה מה שאני לוקח כנראה - אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט והמלצות שדרוג למנהן : מארז Z11 PLUS USB3 ZALMAN שחור ספק כח A.PFC 80+ GS600 600W CORSAIR לוח S2011 SABERTOOTH X79 ASUS מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 מאוורר למעבד CONTAC 39 THERMALTAKE זכרון KHX BEAST KINGSTON 2X8GB DDR3 2133MHZ כ.מסך Nvidia GeForce GTX760 OC 2GB-5 GIGABYTE דיסק SAMSUNG 840 2.5" SATA3 120GB SSD דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 64MB C.B WD דיסק SAMSUNG 840 2.5" SATA3 120GB SSD דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 …
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, רציתי בבקשה עזרה להרכבת מחשב ביתי לשימושים בסיסים ללא ציוד היקפי. מה שכן חשוב לי שהמארז יהיה מיני ונראה סביר. תודה מראש לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, אינטרנט וכדו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). movie maker בשימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר, אנגרי בירדס... :-) לא משהו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר׳ה אני קונה עוד שבוע אולטרה בוק , ועכשין שיצאו כאלה עם haswell וזמן סוללה ארוך , בכלל זמן טוב. אבל אני צריך ייעוץ: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (מדי פעם Battlefield 3,starcraft 2), צפיה בסרטים בFHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? FHD יהיה נחמד * משקל רצוי: קל כמה שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?6 שעות מינימום) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא, אבל שיהיה לי חיבורים של היום...) * Bluetooth מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128gb יספיקו, יותר יהיה מעולה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני מאמין שזה כבר כל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הוראות מקצין צה"ל (הבן שלי...) לשדרג לו המחשב לפי קווי ההנחיה הבאים: מפרט שיחזיק מספר שנים (4-5). מיועד למשחקים ברמה של CRYSIS3 בזמן שהוא מגיע לחופשות. אין צורך במעבד או בלוח ו/או בכרטיס מסך שניתן לבצע בו OC, כי בבוא העת, יתבצע שדרוג כללי (כמו במקרה דנן). בכל מקרה, המעבד יהיה i7 4770 3.4 GHZ (למרות שהבנתי שאין הרבה הבדל בינו לבין 3770). דיסק קשיח SSD. (נוסיף עליו את הדיסק הקיים לשמירת קבצים - Western Digital 320Gb 16MB AAKS). מארז - נשתמש בקיים (ANTEC SONATA II 450W). אחלה מארז. מצדיק כל שקל. מסך קיים - VP930 ViewSonic כונן אופטי - נשתמש בקיים (אלא אם עלול לגרום לצוואר בקבוק?) - Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20. זכרונות - להמלצתכם. רכישה - ספק ב…
-
- 46 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מחפש נייד בגודל 15.6 (לא קריטי קצת יותר או פחות) לאינטרנט ולאופיס בלבד. האינטרנט פועל רק על WIFI והראוטר לא צמוד למחשב ככה שחשוב לי שהקליטה תהיה כמה שיותר טובה. יש הבדל בקליטת WIFI בין דגמים שונים? המחשב מיועד לבית ככה שמשקל וזמן סוללה זה לא קריטי. ראיתי בזאפ שיש הרבה דגמים (בעיקר של לנובו) בטווח מחירים של 1350-1600. השאלה שלי היא איך אני בוחר מהם? מה התכונות שצריכות להיות הכי חשובות לי? חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר ולא ייתקע באינטרנט (למשל בפתיחת טאבים מרובים) או בעבודה בוורד. אני לא יודע אם זה אפשרי בטווח מחירים הזה אבל אשמח אם המחשב יבוא כבר עם ווינדוס ואופיס. אם לא אז לא אסון. כונן דיסקים-עדיף אבל לא חובה. אשמח לעצות לגבי התכונות במחשבים (למשל זיכרון פנימי וכו')…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז בעצם מחר אני אמור ללכת לקנות אותו, רק רציתי לדעת אם יש דבר שכדאי לשנות? שהוא יותר משתלם? או שזה אחלה? http://www.tms.co.il/preview/spec/mg54es7t/1 בעיקרון המפרט הקודם היה עם GTX 660TI, והיה אמור לעלות 4900, אבל בגלל שGTX 760 יצא אז לקחתי אותו, הבנתי שהוא היורש שלו..
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הסמסונג הזה : http://www.bestbuy.com/site/Samsung---23.6%22-Touch-Screen-All-In-One-Computer---6GB-Memory---1TB-Hard-Drive/6821103.p?id=1218808629544&skuId=6821103 ואני רוצה להחליף עם הסוני בשביל עוד $250 http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+L+Series+24%26%2334%3B+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+8GB+Memory+-+2TB+Hard+Drive/9070057.p?id=1218984794861&skuId=9070057 שווה לא? ה HD שלו מהיר יותר מ 5200 ל 7200 + עוד 2GB זכרון נוספים + 1TB נוספיםץ
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בהמשך חיפושי אחרי מחשב נייד לאחותי בת ה13 קיבלתי היום הצעה עבור 2 דגמים של לנובו Lenovo ThinkPad T410 בעלות של 3000 שקל lenovo 960 בעלול של 1800 שקל הייתי מעוניין לשמוע עליהם קצת פרטים וחוות דעת תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-