עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zaroor,

לשימוש -אינטרנט ,שירים, מעט סרטים ,איחסון תמונות שירים וקצת סרטים ---מפרט מעבד אינטל לא אוברקלוק,לא משחקים, יהיה מחובר למסך סמסונג 24" שניקנה לפני חצי שנה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by Shbd,

טוב, אחרי כמה שנים טובות, המחשב שנקנה בהמלצת חברי הפורום כאן כבר די גוסס והגיע הזמן להתחדש. ובכן, שימושי המחשב החדש יהיו בעיקר תכני HD, קידוד תכני וידאו, עריכת וידאו (VEGAS), פוטושופ, ובמסגרת התקציב הזה, משחקים זה לא מן הנמנע. המחשב יעבוד כל הזמן עם המון דברים במקביל ולכן הדרישה העיקרית שלי היא מעבד חזק ו-4GB זיכרון, ואם גם אפשר לדחוף כרטיס מסך יותר מטוב, אז מצויין. *אין צורך בהארד דיסקים וכל ציוד היקפי כלשהו. *דרישה חשובה נוספת- מארז פשוט עם סירקולוציה טובה (עייפתי מלנקות כל הזמן ובנוסף היופי לא מעניין אותי). *חשוב גם שהמחשב יהיה שקט מאוד (!). *לא מתוכנן OC. המלצות גם לחנויות טובות ואמינות במרכז, יתקבלו בברכה. יום טוב ותודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  3. להלן השאלות מחוקי הפורום והתשובות שלי עליהן. אשמח לעזרה בבנית מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? צויין בכותרת - 6K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים, סרטים, עריכת וידאו קלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - קיים מסך איכותי בגודל 24", רזולוציה טבעית 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים... …

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  4. היי , מדובר בתקציב של 3500- שקל בערך , ללא מסך , צורב ודיסק קשיח. השימושים במחשב הם : אינטרנט ,מוזיקה , תוכנות עריכה של מוזיקה כמו קיובייס , סרטים , ותוכנות. הכי חשוב לי - שהלוח אם של המחשב יהיה עם כרטיס קול טוב - ומעבד וכרטיס מסך שיהיה אפשר לשדרג בעתיד , ולוח אם שיהיה אפשר לשדרג ויתאים לויסטה בעתיד. בנתיים חשבתי על המפרט הזה : ( אחרי קריאה של כמה נושאים בפורום ) : זה מפרט שיוזר בשם אינטגרל רשם באיזה אשכול , נראה לי. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤681 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤769 זיכ…

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  5. אני מוסיף עדכון בעריכה - תקציב הועלה לבין 2500-3000 ש"ח, מפרט מתוכנן כרגע בהודעה האחרונה שלום לכולם, לזוגתי שתחייה נמאס מהמחשב הישן שלה(P4) והיא רוצה לשדרג. מאחר והדרישות שלה מאד מינמליות אני שוקל לתת לה את המחשב הנוכחי שלי (מבוסס E4400) ולקנות אחד חדש. הדרישה העיקרית שלי היא שהמחשב יהיה התקדמות לעומת מה שיש לי כרגע ולא רק מחשב עם מעבד יותר מהיר (לכן לא מערכות מבוססות E6600) ועם חיבורים חדשים (SATA 3, USB3) שכנראה ישמשו אותי בעתיד ולפחות 4GB זיכרון. המערכת צריכה להחזיק כמה שנים כי אני לא מחליף מחשב כל שנה כמו שאתם מבינים. מסך וציוד היקפי כבר יש לי, לגבי כרטיס מסך אני מתכנן להעביר את ה 4850 GDDR5 שיש לי (גרסה מחוזקת של הכרטיס) עד שהוא יקרוס סופית ככה שאין צורך בכרטיס מסך. …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום :-* , אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט למחשב ביתי. השימושים העיקריים של המחשב יהיו גלישה , סרטים אופיס. אני מעוניין בHD של 160GB , זכרון 1024M וצורב DVD לגבי המעבד אני אדיש בין AMD ובין Intel (אני לא מעוניין לבצע OC) (רמה של E2140 או 3800 תספיק) הרכיבים שבהם אני לוטה באפלה הינם: 1.לוח אם - אני מתכוןן לחבר מספר HD (לפחות שניים מהם IDEמהמחשב שאני משדרג ממנו) כך שאני צריך שתהיה תמיכה במספר חיבורי SATA וIDE 2.כרטיס מסך - יש לי אני RADEON 9200 AGP ואני לא יודע האם שווה לי להעביר אותו למחשב החדש (מה שאומר לוח שתומך ב AGP) במידה ואחליט לקנות כרטיס חדש אז אני מעוניין בכרטיס בסיסי עם יציאה לטלויזיה + DVI (מעדיף עם קרור פסיבי) , אני מתלבט האם לקנות כרטיס בנפרד או לוח אם שמכיל כבר…

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  7. תקציב מקסימאלי - 2K, עדיף עם מערכת הפעלה WINDOWS 7. מעדיף לא לחרוג מהתקציב. ישמש בעיקר לעבודה משרדית (OFFICE, אינטרנט, עריכת סרטוני וידאו ביתיים GOPRO, משחקים לא זללנים) אין צורך בציוד היקפי שקט אינו משמעותי אין תוכניות ל-OVERCLOCK לא מתוכננים שדרוגים משמעותיים בעתיד חשוב דיסק קשיח של 1TB זכרון 8GB RAM תודה, עודד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אשמח להמלצות: 1. תקציב מירבי – רצוי עד 5000 ניתן לחרוג ל- 6000 – אשמח לחסכון במידת האפשר. 2. שימוש המחשב – פוטושופ (עריכת תמונות) ושימושי אינטרנט, אופיס וכד' 3. אין צורך בציוד היקפי 4. נחמד אם יהיה שקט אבל לא קריטי. המחשב יושב בממ"ד ולא ישנים לידו 5. גודל פיזי – לא מפלצת. 6. מע' הפעלה – win10 pro ואופיס (גרסה אחרונה ומלאה) – ממשקים באנגלית עם אופציה לתמיכה בעברית כמובן. 7. גרים בבקעת אונו – אם החנות בסביבה, עדיף. אין העדפה לחנות מסויימת. (סביבה כוללת את פתח תקווה, בני ברק, רמת גן, אור יהודה, ראש העין וכד'). 8. אשמח לרכוש בזמן הקרוב (נאמר בחודש הקרוב) 9. חיבורים – מבחר גדול של…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם! אז ככה.. יש לי HD נייד של 1T והוא מלא.. הגיע הזמן לקנות אחד חדש.. ובמקום זה חשבתי.. אולי אם כבר, אני אקנה מחשב שיהיה ייעודי בעיקר לזה - לשמור חומר שלי, גיבויים וכו'.. בגדול חשוב שהמחשב יהיה שקט, יציב, אמין.. ספק כח טוב ואמין, קירור טוב.. מארז טוב.. אני מניח שמעבד, לוח אם וכ. מסך יכולים להיות בסיסים יחסית. צריך לפחות 2 HD של טרה כל אחד. מאוד חשוב לי שגם אם הלוח אם בסיסי, אז שיהיו "אפשרויות שדרוג" עתידיות - כמו להוסיף עוד HD וכו'. כמו שאמרתי, חשוב גם שהוא יהיה מהיר יחסית - הוא ישמש בעיקר לאחסון אבל אני מניח גם לצפייה של דברים, אז חשוב שיעבוד נורמלי.. (זכרונות זה לא עסק יקר כיום למיטב זכרוני, אז לא אכפת לי "לזרוק" עוד 100-200 שקל על שדרוג זכרונות אם זה יעזור בנוש…

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by sbf80,

אחרי כמה הערות מחברי הפורומים הרכבתי מפרט חדש. שימושים: אופיס (עם דגש על שימוש כבד באקסל), תוכנות סטטיסטיות, גרפיקה (פשוטה יחסית), אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים (לא דרוש לי ביצועי תלת-מימד גבוהים). http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711 + 0 7914 Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 426.00 ¤ 1 426 ¤ 1 8956 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1810.00 ¤ 1 1810 ¤ 2 6966 WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD 440.00 ¤ 1 440 ¤ 3 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 136.00 ¤ 1 136 ¤ 4 9322 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P LGA775 Motherboard 740.00 ¤ 1 740 ¤ 5 7380 Corsair VS2GBKIT667D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1571.00 ¤ 1 1571 ¤ …

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  11. שלום למומחים, המחשב מיועד לקולנוע ביתי ועריכת וידאו. חשוב שיעבוד ממש מהר על כמה יישומים במקביל ושיהיה שקט לחלוטין. 4,000 ש' עבור: מעבד , קירור , לוח אם [לפחות 2 כניסות USB ו-FIREWIRE קדמיים , כרטיס קול מובנה עם יציאה אופטית למגבר תומך THX], זיכרון , דיסקשיח , כרטיס מסך [FULL HD , כרגע יציאה למסך 19'' + טלויזיה הקרנה אחורית 43'' (מתכננת יציאה למסך עתידי 22'' + יציאה לטלויזיה HD). האם יציאת S-VIDEO לטלויזיה היא הטובה ביותר האפשרית מכרטיס מסך?] , כונן אופטי SATA [האם יש תומך LIGHTSCRIBE?] , ספק כוח. יש לי כרטיס וידאו MATROX RT2500. האם יתפקד היטב עם הרכיבים החדשים? את רכיבי המחשב החדשים אני מתכננת להרכיב בתוך המארז הישן שלי (לא זוכרת את שם החברה, אבל יש לו B שקוף גדול על ה…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אני מנסה להרכיב מחשב שייעודו גלובלי, כלומר גם משחקים לא כבדים (PES וכו'), גם צפיה ב-HD (שימוש קבוע ב-XBMC) וגם שימוש רגיל (אופיס, אינטרנט וכו'). בעקרון, המחשב יהיה פעיל כל הזמן, והוא מועד לשימושם של כמה אנשים בבית. התקציב הוא 1500. חלק מהחלקים קיימים: ספק 500 HEC, דיסק SATA, זכרון 2GB DDR3. נדרשת תוספת של עוד 2GB. לא נדרש כרטיס מסך נפרד, עדיף מובנה. בעתיד ייתכן ויוסיפו כרטיס. עדיפות למעבדי AMD. לא נדרש ציוד היקפי. השקט של המפרט די חשוב - 8, בסולם של 1 עד 10. ככל הנראה יבוצע OC למעבד, אבל לא מעבר לרמה שדורשת שינוי מתחים ושינוי קירור המעבד. לא נדרשת מערכת הפעלה. עדיף הרכבה בחנות אבל לא קריטי. תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  13. ערב טוב, צריך המלצה למחשב לשימושים ותקציב שבכותרת. משחקים קלים = fifa 2009 העבודה השוטפת תהיה ע"ג מסך lcd 19" סרטים - יוקרנו ע"ג פלזמה 42" עם כניסת hdmi - עדיך שהסאונד והוידאו ייצאו מהמחשב ביציאת hdmi אחת. תודה רבה לכל העוזרים !!!!

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  14. אני חושב אולי לרכוש מחשב חדש, ואני מעוניין בהמלצתכם כדי לראות מה אני יכול להשיג בתקציב הזה. כפי שכתוב בכותרת, התקציב הוא 4000 ש"ח, בלי זכרונות, דיסק קשיח, צורבים וציוד הקפי שיעברו מהמחשב הישן (כולם רכיבים חדשים שנקנו לא מזמן). גם הכרטיס מסך די חדש ואני לא יודע אם כדאי להעביר אותו למחשב החדש או לקנות כבר אחד חדש וחזק יותר (ניתן לראות את הדגם במפרט שמצורף מתחת ליוזר שלי). השימושים של המחשב כלליים: משחקים, אינטרנט, עבודה שוטפת במחשב וכו'. תודה.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  15. שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט- שימושים כלליים (גלישה, הרבה מאוד הורדות, סרטים, מוזיקה) ואולי כדאי להשאיר את אופצית המשחקים הקלים פתוחה- לא יודעת איזה משחקים. אולי GTA? או שזה לא נחשב למשחק קל? (נראה לי אפשרי במסגרת התקציב להשאיר את האופציה הזאת פתוחה, מאחר ואני לא צריכה מסך).עד היום היתה לי מערכת מבוססת AMD, עד שהלוח מת. אני לא יודעת אם כדאי להשאר עם AMD או לעבור לאינטל. לא ממש אכפת לי. בלי OC, אין לי צורך בצורב DVD או מערכת הפעלה. זכרון 2GB (לא גינרי) והארדיסק הייתי מעדיפה של WD ולא של סמסונג- 500GB אין צורך במקלדת/עכבר. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא- ATI RADEON 9550. אתם חושבים שזה מספיק למשחקים קלים, או שצריך להחליפו? לא אכפת לי להחליפו, כל עוד זה לא חורג מהתקציב. דבר…

• 13 תגובות
    • 853 צפיות
  16. שלום לכולם כאמור אני מחפש כונן בלבד עד 2500 ש"ח יש אופציה למעט חריגה אם ההבדל הוא רציני. כמה דגשים: הכי חשוב לי מחשב אמין ואיכותי לאורך זמן שיהיה מהיר ולא יתקע כאשר מספר תוכנות פתוחות, העבודה העיקרית היא באינטרנט!! בגלל זה לא צריך להשתגע בכרטיס מסך משהו נחמד שיהיה ניתן לראות בו סרטים בסבבה, חשוב שיהיה חיבור לטלויזיה. אני לא הולך להעמיס על המחשב כך שדיסק קשיח בנפח של 120 ג'יגה יספיק עדיף שיהיה 7200 RPM דגש עיקרי שהמפרט יכלול הכל כולל קירור ספק ומה שצריך שהפריטים יהיהו של חברות מוכרות ואמינות עם אחריות לכמה שיותר זמן תודה מראש... צחור[br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 17:33:07 מעבד:INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤597 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤5…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  17. אהלן, אני צריך המלצה למפרט בייתי, שיריץ איסיקיו,אימיול,אינטרנט ואת הדברים הבסיסיים. צריך מסך, לא משנה הגדול, העיקר שיתאים לגודל. בנוסף מקלדת ועכבר. יהיה יתרון אם יכנס כרטיס מסך, אבל לא חובה. התקציב - 2600 ש"ח ואפשר לחרוג טיפה(200 גג.) בתודה מראש חברים בניתי משהו - מה אתם אומרים? מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H ¤433 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38512 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  18. שלום, אני עובד הרבה עם תוכנות אופיס ודומות להן, עריכה גרפית יחסית פשוטה (Gimp ו Inkscape) ושומע הרבה מוזיקה. בנוסף אני מעוניין להתקין שתי מערכות הפעלה, XP ואובונטו. הסתכלתי על המפרט המומלץ לעריכה גרפית ב-3K וחשבתי להוסיף כרטיס קול טוב שיעשה עבודה טובה עם מוזיקה ואולי לקחת שני דיסקים קשיחים של 320GB בשביל להכיל את כל המוזיקה (יש הרבה מאוד). המחשב יעבוד עם מסך 22" רחב של סמסונג (SyncMaster 226bw) מה דעתכם? וכמובן המלצות על כרטיס קול... תודה. זה המפרט המומלץ באתר לעריכה ב3K: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 980 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO 115 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 450 זיכרון פנימי 2X…

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  19. Started by kebibas,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים, מוזיקה, הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הגודל של המסך 22 אינצ' והוא HDR * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין במחשב לבית, הוא ישמש בעיקר לגלישה באתרי אינטרנט (לא מעבר). חשוב שיהיה צורב (CD לא הכרח), מדפסת ומסך. אני מודע לזה שהכל יהיה בסיסי, ועדיין אני מקווה שאני אקבל מכם הצעה יותר טובה מהחנויות והרשתות (תקנו אותי אם אני טועה). תודה מראש רון 8)

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by nombre,

דרוש מפרט למחשב טוב. מרבית העבודה שלי נעשית במקביל, הרבה מסמכים פתוחים שעשויים להיות כבדים, תוכנות אנליזה מסויימות ותמונות לעריכה, ולכן צריך משהו שיחזיק. אנא המלצותיכם מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/-10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה קלה, משרד, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SPSS, ZEN LE, GRAPHPAD, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?בין 2800 ל3000 ש"ח גג. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרות המחשב הן ליישומי אופיס, גלישה באינטרנט, טיפל'ה משחקים, וסרטי HD. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברות בסביבת ר"ג אפילו אפשר להגיע עד לרשל"צ אם צריך. 6. האם נושא הקירור והעיצוב ב…

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by ASSAFsa,

אני צריך מפרט שישמש לגלישה באינטרנט לראות סרטים לצריבה של דברים אולי קצת משחקים פשוטים וגם לחבר אותו לממיר דרך כרטיס TV. כמה דגשים: 1.העדפה למעבד של אינטל 2.לא מתוכנן OC לכן אני רוצה מעבד טוב ללא OC. 3. כרטיס מסך חשבתי להתשתמש בכרטיס שנמצא על לוח האם... מה דעתכם? 4.במפרט חסר כרטיס TV אם תוכלו להוסיף במפרט של כרטיס TV טוב (יש מצב לחרוג קצת מהתקציב). בניתי מפרט שהוא מפרט שפורסם במומלצים באתר ושיניתי אותו קצת: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B 640 לוח אם Gigabyte GA-945GZM-S2 324 זיכרון פנימי Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 538 דיסק קשיח WD 320GB SATA II 16MB WD3200KS 390 צורב 200 LG GSA-H30L כרטיס מסך ON BOARD מארז 421 Compuca…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימלי? 4000 + 1000~ למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים (בינוני - כבד) ותכני HD. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? זאת החלטה שלכם * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוני-כבד, חדשים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by Roi Aloosh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד+OC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כול המחשקים האחרונים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) כן, רוצה להגיע לאזור ה4.3+ לפחות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.