ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
לוח ASUS M4A785D-M Pro מחיר 450 ש"ח מעבד Athlon II X2 250 במחיר 348 ש"ח 4 ג"ב זיכרון + דיסק 320 מארז וספק antec nsk3480 במחיר 450 ש"ח לא שמתי כונן DVD אולי בשלב מאוחר יותר. כל התקשורת עם המחשב דרך USB ואלחוט לכרטיס המסך המובנה הקצאתי את המקסימום 1 ג"ב ככה שנשארו 3 ג"ב פנויים. מחובר לטלוויזיה סוני 40 בחיבור HDMI מערכת הפעלה 7 גירסת 64 המעבד מתפקד מעולה, מעבר לציפיות, בסרטים HD 1080P המעבד בסביבות 35% תצוגה חלקה לגמרי, בטלוויזיה כיוונתי לתצוגה בלי שום אינטרפולציה שנקראת FULL PIXEL ודרך המחשב מכוון על 1920 על 1080 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למחשב נייד שישמש גם למשחקים חדשים המחשב מיועד להתחבר למסך Full HD השימוש שלו יהיה בעיקר בבית כך שמשקל וזמן בטריה צריכים להיות לא יותר מסבירים מה חייב להיות: כרטיס מסך חזק שכן המחשב צריך להריץ משחקים הארד דיסק 250G ומעלה מעבד כפול ליבה יציאת HDMI לפחות 4G זיכרון פנימי תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב יש לי שתי הצאות לקנייה: הראשון. celeron 766 asus cuv4x-c 256mb micron geforce 4ti-4200 64mb s.b live 5.1 maxtor 40gb 7200 ata-133 packard bell 17 16/40 dvd pioneer השני. p-3 800 fsb-133 asus cuv4x 256mb micron ati radeon sdr 32mb sound card apache live maxtor 20gb 7200 ata 100 mag 15 dj530 asus x50 לא לידאוג זה מחשב שני לרשת תנו את הצאות איזה מחשב יותר כדי ליקנות. הראשון עולה 3000 שייח השני עולה 2300 שייח אם אני יקנה את הראשון לא יהיה לי מספיק כסף כדי ליקנות צורב.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לקולנוע ביתי עם עדיפות לשקט וארדיסק גדול מחיר נע בין 6000-10000 תודה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 10000 ללא כרטיסי מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימוצליה , למידת מכונה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יזיק. לא קריטי כי ישב בחדר שרתים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אין לי שום דרישות חוץ ממה שבכותרת דרישות הכי בסיסיות שיש[br]פורסם בתאריך: 5.01.2010 בשעה 13:29:45 אה וגודל לא משנה לי רק שיהיה בין 10 -15 אינטשכן אני יודע דרישות מוזרות
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שנקנה מTMS לפני שנתיים בערך זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/fl64mq7e רציתי לשדרג אותו טיפה התקציב זה בערך 1000-1500 שקל תגידו איזה חלקים לקנות יש לי מישהו שירכיב אותם זה בעיקר משחקים כמו cod וtf2 פשוט רוצה שהוא יריץ גם את המשחקים החדשים תודה לךכל העוזרים אפשר להזמין מכל אתר
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה חשוב שמשחקים יעלו שיהיה מהיר יחסית ושיתאים לאינטרנט... תודה .
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 3K עם חריגה מקסימלית ל3.5K. אין לי ידע קודם במחשבים ניידים לכן אין לי העדפה לחברה מסויימת. המחשב נועד לצרכי גלישה באינטרנט, לימודים, הרצת סרטים ומעט משחקים (באינטרנט לא כבדים). כונן DVD ומסך בגדול 12-14 אינץ. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שאני יחפש לו מחשב אנטיקה, משהו כמו: Intel pentium mmx 133-200mhz 32mb sdram ומעלה לוח אם לא משנה מארז הכי דראק הארד דיסק 2gb ומעלה כרטיס מסך אפילו 1mb לא צריך סידירום לא צריך פלופי ולא צריך מסך בקיצור רק המחשב עצמו הוא צריך את זה, בשביל לחבר דרך נתב או משהו כזה שתי מחשבים יותר חדשים. יש לו אחד פנטיום 4, 1400mhz, ואחד פנטיום 3, 1000mhz. המחשב הזה ישמש בתור הנתב או משהו כזה כדי לחבר בין שתי המחשבים. על מי שיכול למכור ב-100 עד 150ש"ח, זה יהיה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה היום מחשב ואני לא יודע מה לבחור מחשב מבוסס אינטל AMD אני לא צרייך ציוד הקפי או מסך העיקר שיוכל לעלות תוכנות כמו פוטו שופ ומחשקים כבדים וכו אני צרייך שתבנו לי מפרט כזה תודה
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן ! אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב הוא עד 5000 שקל. במפרט אני לא צריך את החלקים הבאים: סידירום/צורב/דיוידי, כונן תקליטונים, זכרון פנימי, מארז. המחשב בעיקר למשחקים. יש הצעות ? תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל - מקסימום ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 5000 ₪ עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים + XBMC - ללא עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed black flag, BF4 ואולי בעתיד גם watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר לטלויזיה 46" של פנסוניק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
מחפש נייד לשימוש פרטי, אינטרנט ומשחקים קלים . האם מומלץ לקניה ? איזה צבע כדאי לקחת, הבנתי שיש שחור כחול ולבן, יש המלצה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה הרבה אנשים שואלים אותי על זה, מחשב זול, קטן פיזית, לאופיס ואינטרנט, מארז מיני, או דסקטופ (מיני שוכב) עם לוח שכולל עליו הכל, וLCD פשוט, קטן, ויחסית זול. בינתים עלה במוחי מפרט, איך בגלל סינליות קלה, שחכתי את דגם הלוח למעבדי טואלטין, הכולל רשת, סאונד, וVGA. מעבד סלרון טואלטין 1.1 הלוח.. 256 זכרון SDRAM HD 40 gigs, 7200. dvd rom small case. some low end LCD. זה לא מפרט 'אמיתי' אבל לדעתי זה יצא כ3500 שקלים. אשמח לקבל הערות, הארות, ותקונים. כמו כן בחרתי בסלרון, כי ניתן לשים לו קירור שקט יותר, וצריך רק מאוורר אחד להוצאת אוויר, וספק 'רגוע' יותר. (אני כמעט תמיד בעד AMD, אבל כאן...)
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות כמו Fl Studio, Cubase, Pro Tools וכל מני Vsts למינהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני השבוע הולך לקנות מחשב! אני כבר מעל 4 שנים מחכה למחשב חחח קיצר אני הולך על משהו שיהיה חזק , גם לדברים בסיסיים וגם למשחקים - חדשים וישנים! התקציב הוא 4 אלף אבל אם אפשר לקצץ אז עוד יותר טוב, אם אי אפשר אז גם טוב אני קונה ב TMS וזה המפרט שחשבתי עליו: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX E6550B ¤ 957 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ¤ 461 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 414 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 414 1 כרטיסי מסך Palit 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1464 1 צורבים LG H55LK DVD-RW Dual Layer X2…
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן חברים לאחר האשכול הזה (שאפשר למחוק אותו מנהלים, מצטער) גיבשתי דעה לגבי המפרט. בחרתי בחלקים שמתאימים למק כי אני מתקין גם מק+וינדוס, אך גם אם לא אצליח להתקין מק כמו שצריך אשאר עם וינדוס.רציתי לשמוע חוות דעת בבקשה על המפרט לפני שאני קונה אותו עד מחר.התיכנון הוא לעשות OC למעבד למקסימום (האם כדאי לעשות גם לחלקים אחרים ?) CPU i7 2600K - 1490 KSP CPU COOLING Noctua NH-D14 - 310 KSP MOTHERBOARD Gigabyte Z68X-UD5-B3 - 1220 KSP MEMORY 4X4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 1160 KSP HARD DRIVERS Crucial SSD 128GB - Already owned DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP VIDEO CARD PNY QUADRO 4000 2GB…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב לצורך משרדי בלבד ראיתי את זה : כולל אחריות לשנה על המחשב והמסך מעבד: INTEL pentium P4 זיכרון: 1GB או 2GB דיסק קשיח: 80GB או 160GB מסך "LCD 17 של DELL\ HP כונן DVD כונן 1.44 מערכת הפעלה: Windows XP PRO אחריות לשנה המחשב הזה עולה 400 שקל. מה אתם אומרים זה טוב? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט שלי: http://www.siz.co.il/my.php?i=qyzz2yktrz1m.bmp פתחתי את המארז וכתוב על הספק שלי 400W MAX. אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שיריץ את המשחק battle field 2142 על ההגדרות המומלצות(אני מתכוון שיריץ על הגדרות דיי גבוהות) . אני לא משדרג כדי שהמחשב שלי יריץ את המשחקים החדשים(הבנתי שבשביל זה אני צריך מחשב חדש). התקציב שלי לשדרוג לא ידוע. אני כנראה יקנה מאיבורי כי החנות קרובה לביתי. תודה מראש לכולם !!!
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
יש לי Pentium 4 3.00 G Hz 1.0 G RAM Nvidia Gforce FX6200 רצון השיפור: כרטיס מסך דחוף שיריץ את המשחקים החדשים כמו Crsys או Gta וכו' טוב. חשבתי על Gforce 8600 256M, מה אתם אומרים? אשמח לקבל תשובות במהרה תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1. תקציב - ניתן בהחלט לחרוג מהתקציב אבל לא מתכוון לזרוק כסף על דברים לא נחוצים (הנחתי היא שהסכום יספיק למטרה, אבל אם יש הצדקה להשקיע יותר אין מניעה). 2. מטרות המחשב - ברובו שימוש משרדי, שימוש במאגרי מידע ותוכנות סטטיסטיקה, מעט צפיה בסרטים ועריכה גרפית ברמה נמוכה. (תוכנות - Office, SPSS, Prism, photoshop). דגש על תפקוד מהיר בהרצת מספר גבוה של אפליקציות במקביל. 3. ציוד היקפי - מסך טוב (בכיוון של 24 אינצ' עם FullHD), רמקולים - טובים מהממוצע כוללים סאבווופר, עכבר - עדיפות לעכבר מדויק ונוח. 4. יש צורך בכל המרכיבים הרגילים. 5. אין עדיפות מיוחדת לגבי חברות. 6. עדיפות לשקט מסגרת התקציב אבל לא קריטי. 7. לא מתוכנן OC. 8. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה. 9. אין העדפה לחנות מסויימת. 1…
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
תראו לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש המפרט הוא כזה: Intel Pentium 4 3.2ghz with HT gigabyte ga-81945p-g-rh wd 160gb sata2 7200rpm 8mb nvidia gainward 6600gt 256mb pcx 1024ram ddr2 500 ומשהו mhz עכשיו עלה הכל בשוק ואני רוצה לשפר ללוח אם שיתמוך בcore2 extreme אני רוצה לשפר את המעבר לcore2 ואת כרטיס המסך לכרטיס מסך שיתמוך במשחקי העתיד לא מ8800 series. תביאו הצעות אין לי תקציב תביאו משהו סביר.
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט למחשב המיועד בעיקר למשחקים. התקציב הנתון הוא 2200 ש"ח ללא ציוד היקפי, כולל צורב, HD של 160 GB תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-