ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ועריכה גרפית ( Photoshop ו- Illustrator ) * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? עדיף, לא לחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אשמח לשמוע המלצות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם יש שני מחשבים שנראים לי מתאימים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם הם מתאימים, אם כן איזה מהם יותר מתאים ואם לא איזה מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח אם Gigabyte GA-P43-ES3G כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB + עוד כונן קשיח של סמסונג של 500GB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X 512MB DDR3 PCIe ספק כח Seasonic SS-400ET 400W מארז ללא ספק Antec Three Hundred
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-BF4,SKYRIM,GTA, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך טלוויזיה שתומך ב720p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי נמוכות,רזולציה גם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לעבור לנייח שמיועד לגיימינג ולכן מוכר את הלפטופ + חלקים של הנייח הישן. מפרט של הלפטופ: דגם: HP Pavilion dv6-3187la מעבד: 1.6 GHz Intel Core i7-720QM Processor זכרון: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 Graphics 1GB הארד דיסק: 500GB רישיון חוקי Win7 Premium 64bit קישור למפרט מלא (בוצע שדרוג זכרונות): http://bizsupport1.austin.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c02525053〈=en&cc=us&taskId=101&prodSeriesId=4247579 בנוסף ברשותי ספק כוח ומארז ורציתי לדעת אם שווים משהו וכמה (יש מה לעשות איתם במפרט החדש?): ספק כוח: Enermax Liberty 400W, כחדש בקושי בוצע בו שימוש. קישור למוצר:http://www.shirion-computers.com/Produc…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב נייד לצורכי לימודים המחיר הוא 2000 ש"ח לא מחפש מסכי תאצ' ודברים כאלה מחפש מחשב שיהיה מסך סביר לא קטן מידי שיהיה נוח להכין בו עבודות וכשאתה נכנס לword לא צריך להקטין את המסך כדי לראות את כל העמוד. תודה רבה לעוזרים אני מאזור ראשון אז חשבתי לקנות מחנות ksp בראשון באזור התעשיה החדש אם יש לכם על הדרך חנות מחשבים ממולצת בכיף שוב תודה!
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-GTA\BF4\CRYSIS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 רזולוצייה 1440*900+טלויזייה 40 FULL HD כך שאין צורך במסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe photoshop, -כבד\פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, wow, diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של ASUS K53E, היה לו זיכרון של 4GB במהירות של 1333MHZ, החלטתי לשדרג ל 8GB במהירות של [TABLE=width: 550] [TR] [TD=align: center]KHX1600C9S3P1K2/8G[/TD] [TD=align: center] 8GB 1600MHZ CL9-9-9 @ 1.5V[/TD] [/TR] [/TABLE] 1600MHZ, הזיכרון עובד מצוין ומורגש שיפור במהירות עבודה של המחשב, אך בדקתי בעזרת תוכנה CPU Z וראיתי כי DRAM FREQUENCY עומד על 665MHZ במקום 800MHZ, מדובר על שני כרטיסים המחוברים יחד, כל כרטיס הוא 4GB. תוכלו לראות באתר הזה, שהם שמו זיכרון 8GB במהירות של 1866MHZ ללא שום בעיה. http://www.legitreviews.com/article/1599/ מה הבעיה לדעתכם, ואיך אפשר לפתור זאת? תודה מראש, אופיר
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 apb כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366-778 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב לטיולים, אינטרנט, סקייפ, גיבוי תמונות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 11-13". עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חייב FHD, אבל לא יזיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3, ויציאות USB 2 נוספות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 128GB * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות ל DELL. אבל כל חברה עם תמיכה טובה וידידותית למשתמש הולך... * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לפחות 4GB RAM
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
היי, אני רוכש מחר מחשב נייח: Intel I3 3220 Ivy Bridge DDR3 4GB ASUS P8H61-M LE ENERMAX 450W אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך עד 600 שח עבור משחקים לא כבדים במיוחד. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב די ישן (5 שנים+) והוא כבר לא סוחב כמו שהייתי רוצה שיסחוב. הייתי רוצה שתבנו לי מפרט למחשב חדש, שיוכל להריץ לי משחקים כמו פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס (זה בערך מה שאני משחק) על הגדרות הכי טובות. בנוסף, אני מעוניין במסך חדש. הבנתי שיש המלצה די גורפת על המסך של DELL בגודל 23 אינץ'. אשמח אם תכללו אותו במפרט. זהו, בגדול אין לי יותר מדי דרישות. כמו כל אחד, גולש באינטרנט עם כמה טאבים פתוחים ושימוש די רגיל (יוטיוב, סרטים פה ושם). מבחינת תקציב, שזה הכי חשוב, אין לי הגבלה מיוחדת. כמה שייצא - ייצא. הדרישות שלי לא בשמיים, אז אני לא מאמין שזה יגיע לסכומים גבוהים במיוחד (4000+). סומך עליכם! תודה רבה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לעזור לו עם מפרט אז אני מעלה כאן את השאלה הוא מתבסס על מפרט שמופיע באתר אייבורי כאן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9575 אני אעתיק לכאן: מארז מארז איכותי CASECOM + מאוורר 90MM (לא 80MM) ספק כח ספק כח מותג IN-WIN 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ או ספק כח מותג FSP 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח מותג הכולל Active PFC מעבד Intel® CoreTM i3 3220 3.3GHz Ivy Bridge …
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף כרטיס רק מכיוון שאני כרגע די הרבה בבית והתקנתי את tomb raider והכרטיס מסך שלי לא עומד בזה. כרגע יש לי את ה radeon hd 4200 והייתי רוצה שתמליצו לי על כרטיס הגון אבל לא יקר מידי. סוג החיבור הוא pci experss
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כן, אני יודע שיש בערך אלף אשכולות עם בדיוק אותו תקציב אבל בכל זאת החלטתי לפתוח עוד אחד כי יש לי דרישות טיפה שונות אז ככה, אני כבר מורח את המחשב הגוסס שלי יותר מדי זמן והגיע הזמן להתחדש. אני קצת חנוק בכסף ולכן הייתי מעדיף לחסוך כמה שאפשר ולהשאר על גבול ה3.5, מצד שני אם אני משקיע כסף אז חשוב שהמחשב יהיה אמין, ויוכל להריץ משחקים בצורה סבירה לאורך זמן, ואם ההבדל בין 3.5 ל4 באמת עושה הבדל אוכל לגייס את הכסף. לסיכום-הביצועים והאמינות(=שיתפקד כמה שנים טובות לפני שיתפגר) בעדיפות עליונה. השאלה אם אוכל לקבל את מה שאני רוצה בתקציב שיש לי? או שאולי עדיך להזמין מחול? AMAZON או משהו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5-4K *בהדגש למה שכתבתי למעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אישתי נוסעת לשנה לימודים באנגליה ואני קונה לה מחשב נייד. * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD ומשחקים קלים * גודל המסך?14"\ 13.3", לא משנה אם מט או מבריק (הגודל תלוי באפשרות להקטנת המשקל...) * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה (אשתי לוקחת את המחשב לשנה לאנגליה) * האם בתקצי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או פחות, מאט * רזולוציית המסך? HD * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף יותר מ500GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אם אפשר עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שיהיה קומפקמטי ונוח, זה להורה...
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום :] אני זקוק למחשב לילדים בני 11-14 , התקציב הוא כ2500 ש"ח, פירטתי את הדרישות בהמשך, תודה מראש לכלל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל אך לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בLOW-MED ועבודה משרדית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- כרגע לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב אבל עדיף שיהיה כמה שיותר …
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב בזמן הקרוב מTMS, והרכבתי מפרט, התקציב המקסימלי הוא 4150... http://www.tms.co.il/preview/spec/z1qm3psv הדבר שבעיקר מדאיג אותי זה המארז, אני מדגיש רק בTMS, אני לא הולך לקנות בחנות אחרת... גם תראו אם אפשר לעשות משהו עם הכרטיס מסך, תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ, או בכלל כנראה נטבוק הכי קל הכי קטן (סביבות 10 אינטש) שאפשר לערוך עליו מסמכי אופיס... ולגלוש. חשבתי לכיוון של נטבוק (אבל אולי טאבלט יתאים גם?) במחיר עד אלף ש"ח. יש המלצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/build_computer.php?act=print&preview=1&items=2,10,23,24,3,5,4,9,6,25,13,7,8,11,14,15,27,16,17,19,18,20,21,22,26,28,29&products=10673,0,0,0,10966,10880,10872,6170,10380,0,9790,6818,7892,11123,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&units=1,0,0,0,1,1,1,1,1,0,1,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&prices=445,0,0,0,390,890,1110,160,455,0,695,395,115,1490,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 המחיר כמובן לא סופי המחשב מיועד למשחקים כבדים, גרפיקה (פוטושופ וכו') , אוטוקאד 2013 אשמח לתגובות בהקדם אני רוצה לבצע הזמנה עוד השבוע תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני אשמח למפרט למחשב שיהיה בשימוש בעיקר לאינטרנט אופיס והורדות, המחשב יחובר בו זמנית גם למסך מחשב וגם לטלוויזיה לכן אשמח לכרטיס מסך שתומך בזה (הטלוויזיה עם יציאת HDMI המסך מחשב עם DVI) המחשב ישמש אנשים שסיכוי טוב ישתמשו בו למשך לפחות 5 שנים. תודה רבה מראש והסקר למטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 3K, אפשר ועדיף פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז נשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אולם המחשב יהיה מחובר לשני מסכים (האחד מסך מחשב (DVI) והשני טלוויזיה (HDMI)) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מתכוון לקנות מחשב נייד בשבועיים הקרובים. השימוש עיצוב פנים. תודה מראש לכל העוזרים. יש לציין את התקציב המשוער 3000. אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל ירכב בישראל או בארה"ב * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, ותלת מימד) autocad 2d וגם sketchup * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? כמה שיותר כמובן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל לא חייב. כמובן יותר גדול יותר טוב. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב * האם נד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב בתקציב הנ״ל לשימושים בסיסיים אינטרנט,צפייה בתמונות,חיבור לLCD,עבודה עם יישומי office וצפייה בסרטים באיכות HD עדיפות ללובן תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להרכיב שרת הורדות וסטרימינג לבית מחלקים שיש לי ולבנות על זה. חשוב לי שיהיה שקט, חסכוני בחשמל, וקניה חכמה (רכיבים משתלמים) יש לי את הרכיבים הבאים, בסוף יש את המפרט יחד איתם אבל המחיר כאילו ב0 ש"ח. 1. מעבד - Intel i5-4570s 2. ספק - Corsair 750w 3. קירור - Scynte Ninja Plus [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Antec One מארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]ספק כח Corsair CP-9020015-EU CX750 ספק כח Corsair דגם CP-9020015-EU הספק 750W כולל Active P…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-