ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
*חשוב שהמפרט יכלול 16 GB זכרון מהיר ושיהיה מעבד I7 אין צורך במסך, דיסק קשיח וציוד הקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Illustrator, Photoshop' Indesign, Flash, After Effects א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
22" של סמסונג פאנל TN עם פיבוט, התאמת גובה וזווית
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי טלוויזיה lg47lm580y ואני רוצה לחבר אותה באופן קבוע למחשב סלוני לצפייה בתכני תלת מימד וחיבור לאנטרנט(צפיה בסרטים אונליין) תקציב: 1500-2000 ש"ח. לא צריך חיבור אלחוטי , צריך bluetooth. תודה!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪968 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪141 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪379 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪249 קירור למארז: Shagon 120mm Double Ball Bearing 1600rpm כמות: 3 - מחיר: ₪39 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC כמות: 1 - מחיר: ₪420 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Seag…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי,קניתי נייד חדש thinkpad t60. יש לו מפרט לא רע בכלל,כולל אפילו 2 ג'יגה זיכרון. העניין הוא שמכרו לי אותו עם ויסטה ביזנס.ואני לא מעוניין בה. בחנות אמרו לי שאני יכול תמורת תשלום לעשות את זה,האם אני יכול לעשות את זה לבד ? אני רוצה להסיר לגמרי את המערכת הפעלה הזו ולשים במקומה את הXP .כמו כן אני מעוניין להשאיר את כל האפליקציות שהגיעו יחד עם המחשב (כל התוכנות של הTHINKPAD). תןדה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרוש מפרט, בעיקר למשחקים עכשויים להפעלה ברזולוציות גבוהות + פילטרים, אך שיהיה מסוגל להריץ משחקים שיצאו כמו Crysis, BioShok וכו' באיכות בנונית-גבוה, על FPS גבוה יחסית, ישנה אפשרות ל-OC אם המעבד יהיה פחות מה-E6600. לא צריך מארז מהודר, אני יסתפק גם בפשוט ביותר. -לא צריך כרטיס קול. יש עדיפות לחנות IQPC (אני מאשדוד) יש חיה כזאת?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! ברשותי נטבוק מהסוג הנל שרכשתי לפני זמן מה מסלקום. הנטבוק מגיע עם 1GB זכרון פנימי, מה שלכאורה נראה קצת כבד על המערכת (לרוב 80% ומעלה בשימוש). האם שדרוג ל2GB יתן למחשב "מרחב נשימה" ויגרום לו לרוץ חלק יותר, או שעדיף כבר "להשקיע" ולשדרג ל4GB (כן, מודע למגבלה של ה32 ביט). נ.ב על המחשב מותקן win 7 starter. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שאני קורא פה: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20110221231934_AMD_s_Fusion_Chips_In_Tight_Supply_Report.html המחשבים שמבוססים על הפלטפורמה מוצלחים מאוד, כשמה שאני מחפש זה נייד בגודל של 12 אינצ' (כמו ה-IdeaPad S12 שממנו אני כותב את ההודעה הזאת ;D), שמבוסס על הפלטפורמה, וכמובן מחברה טובה ואמינה. סוללה חזקה חשובה מאוד, הנייד הזה מספיק לשלוש שעות של עבודה, ואני רוצה יותר. יש חיה כזאת, שכבר בארץ, בטווח מחיר של עד 2400 שקל למשל? http://www.techpowerup.com/140983/Lenovo-s-AMD-Fusion-Powered-ThinkPad-Starts-Shipping.html זה למשל כבר הגיע לארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים! כבר כמה זמן שאני מתכנן לקנות נטבוק, ועכשיו כששוק הטאבלטים פורח..חשבתי כבר לפנק את עצמי כמו שנאמר בכותרת, הסכום הוא בערך 3200 ש"ח-יש טיפה גמישות, השימושים-פרטיים כמו כל מחשב נייד-אינטרנט, סרטים, מוסיקה, תמונות(פוטושופ)..קצת משחקים אבל לא משהו קריטי..אני זקוק לנפח אחסון גדול(לא מטורף,אבל גדול).האם ישנה אפשרות להרחיב את נפח האחסון בעתיד? אפשרי לעבוד עם כונן נייד? כמובן שאני מעוניין בטאבלט שייתן ערך טוב לכסף-ויהיה דיי חזק אם בעתיד ארצה להתקין משחקים תובעניים. כמובן יש לציין שאני מעדיף מסך גדול-משהו בסביבות ה11-12 אינץ'. האם התקציב שלי קטן מדי ביחס לדרישות ועדיף לי לחזור לנטבוק? או שישנם מכשירים שיספקו אותי? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני חדש כאן אז ראשית אציג את עצמי: קוראים לי רומן, אני מוזיקאי בעיקרון וכל הקשור אליי מבחינת עולם המחשבים היא עבודה עם מוזיקה. אני כבר שנים לא מעודכן בכל הקורה עם הטכנולוגיה אז מאוד ארצה את דעתכם; לפני מספר ימים רכשתי לכבוד יום הולדת של אחי הקטן מחשב חדש, לא היה לי הרבה תקציב אך עם זאת ניסתי לעצב מפרט כזה שיתאים למשחקים החדשים בשוק. הנה המפרט הטכני: Intel Core I3 540 3.07Ghz 3.06 Ghz לום אם: Chipset Intel H55 4GB DDR III I333 דיסק קשיח: GB500 7200 RPM SATA II GeForce PX240GT 1024MB כל השאר לא חשוב. אני מאוד מבקש לא להשתולל פה יחסית למחשבים יקרים מאוד, התקציב שלי היה נמוך. כולל מסך 19.5 אינג' ורמקולים + סאב: 3400 ש"ח אז, מה אתם אומרים??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי מחשב נייד של דל אינספירון 1525 ופתאום נעלם לי הסמל של הכונן האופטי (הכונן של הדיסקים שהסמל שלו אצלי זה E) מה שמופיע לי זה רק הכונן הקשיחים. גם כשאני מכניס דיסק אז הוא לא קורא אותו אבל הנורית של המגש מהבהבת. אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לבנות מערכת Mini PC בחדר אורחים, מחשב קטן שיעשה את העבודה הפשוטה של אינטרנט בעיקר ואולי טיפה סרטים. אני לא רוצה מארז גדדול ורועש אלא משהו קטן ומינימליסטי שיתאים לצרכים שלי. אני מחפש עזרה בהרכבת מחשב שכזה מכיוון שאני לא יודע איזה לוח אם מתאים שם והאם יש צורך ברכיבים מיוחדים אחרים. התקציב הוא 1500 ש"ח במקסימום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! עיקר השימוש במחשב ייעשה לצפייה בתכני HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד כ 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת תכני HD ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כרגע יש E7500 ו2GB זכרון. מחפש להוסיף עוד 2GB וכרטיס מסך נורמלי ?( שלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד) בתקציב של 600 ש"ח יש חיה כזו ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן ברצוני לדעת כמה המפרט הבא יכול להימכר. להלן המפרט: i7 2600k asus rampage iv extreme z noctua nhd14 gtx 580 antec 1200hcp 8gb ram 1600mhz cooler master haf -x OCZ vertex 120gb וWD 1TB כמה הייתם מוכנים אם בכלל שווה לקנות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי עכשיו ככה המפרט שלי הוא ככה מעבד E7400@2.8 GHz זיכרון 2GB 667 לוח אם P5Q-EM ASUS G45 כרטיס מסך ATI Radeon HD 3400 Series ספק כוח 300W REAL EZcool דיסק קשיח 160GB SATA WD זהו נראה לי מה אפשר לעשות כדי שמחשב הזה יריץ משחקים המחשב הזה די חדש פשוט בהתחלה לא חשבתי שהוא ישמש למשחקים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללא מסך וציוד הקפי לשימוש ביתי -אינטרנט,קצת משחקים ולפעמים עיבוד סרטים מ-DV ל-DVD מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 635 2.8Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪542 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪459 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪199 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 430W כמות: 1 - מחיר: ₪171 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪503 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪352 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪101 סה"כ: ₪2327 מתחרים בכל הצעה ומ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים צריך מחשב חדש לאבי - כרגע יש לו מחשב בן יותר מ-10 שנים מבוסס AMD Athlon 64 X2 עם Win XP , עדיין עובד אבל כבר לא נתמך כמעט בשום דבר... המחשב מיועד לשימוש ביתי - גלישה, דוא"ל ועריכת מסמכי Word, מחפש מחשב אמין שיעמוד במטלות בתקציב מינימאלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור - כמה שפחות. הרכבתי מפרט ב-1664 אבל אשמח לקבל הצעות בעלות נמוכה יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, דוא"ל , מסמכי Word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כנראה שלא - יש מסך ישן LG LCD 19 L1953TR שכבר מעט צרוב, אם אפשר לרדת בעלות המחשב, אפשר אולי …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6500 עם חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים מכל מיני ז'אנרים בעיקר חדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לשמוע הצעות עם מסך בגודל עד בערך 24 אינץ פלוס מינוס, מאחר ו נאמר לי שמחשב חדש עם מפרט טוב צריך מסך מתאים אז אשמח לשמוע המלצות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עכבר 😁😁 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא חייב משהו מיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח ואפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עריכת תמונות (Lightroom, photosjop) וקצת וידאו (פעם בשנה) השאר גלישה, יוטיוב וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כוננים קשיחים ו SSD אין צורך. יש לי מספר כוננים קשיחים שאעביר ו שני SSD שקניתי - אחד NVME ואחד SATA 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחש…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מבקש עזרה במפרט למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, עם קצת עריכה גרפית כתחביב. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000. חריגה קטנה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים + עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הוא יהיה בחדר השינה, אז די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עריכה גרפית, צפייה בסרטים, תכנות, בניית אתרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse- תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני חושב לקנות אל פסק (לא בטוח) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אני זקוק למפרט למחשב אולפני. שישמש בעיקר להכנת מוסיקה בקיובייס וכאלה.. אין צורך בכרטיס קול, כרטיס מסך מינימלי, אני חושב שNvidia 7100 מספיק רק חשוב שתהיה האופציה לחבר 2 מסכים במקביל. הרד דיסק 250 מספיק, אם זה בעיה אז אפשר גם 160. ובלי ציוד היקפי!!! לא מסך וכו'.. חשוב שיהיה מהיר שיריץ את התוכנות בסבבה! התקציב לחוץ כי כל השאר הלך על האולפן וכו'.. סומך עליכם! תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה מקווה שתוכלו לעזור לי המחשב נועד בעיקר לשימוש כללי ז"א: קצת פוטושופ קצת משחקים וסרטים ואינטרנט Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE DFI NF4 ULTRA INFINITY 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x2 GIGABYTE 6200 TURBOCACHE 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 200GB (8MB) SATA DiamondMax 10 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 ARCTIC COOLING Silentium T1 + 450W PS תודה מראש!!! :)
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-