ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
בדקתי במדור (לוחות אם ומעבדים) מצאתי כמה לוחות אם שמומלצים למערך SLI : 1.Gigabyte GA-N650SLI-DS4L 2.Abit - Fatal1ty FP-IN9 SLI שניהם עולים 520 ש"ח .. לא יודע אם הם לכרטיסים החדשים (סדרה 9)...אנא המליצו על לוח טוב ובמחיר כזה.. בקשר לכרטיס מסך ברור שרק אחד בינתיים ..בסביבות 800 ש"ח... המארז וספק בסביבות 250 ש"ח... (עד שאקנה עוד כרטיס מסך בעתיד ואשדרג את המעבד).. לא רוצה דיסק קשיח ולא צורב גם.. בקיצור המחשב ישמש למשחקים הקיימים ויהיה מוכן לעידכון עתידי !! תודה מראש ..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קוראים לי אמיר ואני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד כחודש (בסביבות אמצע - סוף ספטמבר). הסתכלתי באזור המפרטים באתר וראיתי שהוא לא מעודכן כבר די הרבה זמן אז החלטתי לשאול פה לגבי מפרט שנראה לכם טוב. המחשב ישמש למשחקים בעיקר, לעבודה, לשמוע מוסיקה ולצפייה בסרטים. אני לא מאמין שאני אבצע עליו OC או מודינג ככה שאין צורך ברכיבים תואמים לו. המחשב צריך להריץ משחקים חדשים כמו HALF LIFE 2,FAR CRY,THIEF 3 יפה ו משחקים אחרים שיצאו בעתיד גם בצורה טובה. אני רוצה או לפחות מקווה שהמחשב הזה ישרוד לי משהו כמו 3 4 שנים עם שדרוג נחוץ כלשהו מדי פעם. כרגע אני מתכונן לא מתכנן לקנות מסך חדש אז זה לא צריך להיות במסגרת התקציב. מעבד - הבנתי שהמעבדים החדשים של AMD מדור ה-64 ביט הוא דבר שאומנם כרגע אין …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4.0-5K - אשמח לא לבזבז הכול לכן הצעה זולה יחסית תהיה רלוונטית המחשב מיוחד לצורך פיתוח וגיימיניג - הפיתוח כולל הרצה של מספר VM-ים ולרוב כמה אינסטנסטים של VS2015 הגיימינג כולל CS:GO , LOL , REDALET3 - פחות סילקרווד וכו' תחת הגדרות בנוניות - טובות - תלוי מה ירוץ חלק רזולוצית המסך שלי היא 1920X1080 ובעתיד יכנס מסך נוסף ברשותי עכבר גיימניג (MX512) אין צורך לכלל HD - אני אשתמש באחד שיש לי כרגע אין צורך לכלל מסך עכבר מגלדת וכו'. רמת השקט שתהיה סטנדרטית , אני לא פריק של שקט מיוחד לWIN7 אבל אני אתקין לבד. אני נעול על כך שיהיה במחשב I7 , SSD , 16G Ram וכמובן יציאות VGA DVI HDMI …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי את המחשב לפי המפרט במחשבים הממולצים https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236225 הרכבתי מחשב ורציתי לדעת אם צריך שדרוג או שהכל בסדר? הזכרון RAM סביר ? המארז ? חשוב לא מארז קטן מדי אלא גודל סביר איך החנות TMS ? תודה רבה מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 380 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 זכרונות RAM: DDR4 8G 2666Mhz Hynix כמות: 1 - מחיר: ₪ 161 מארזים: Antec DP301M כמות: 1 …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים וברכת חג שמח, אני קונה מחשב אחרי 7+ שנים (E6320 צריך לפרוש לגמלאות), לכן החלטתי להתפנק. הבסיס של המפרט הוא כפי שSyszone בנה: כאן (רק ללא כונני אחסון) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה, אבל לא באופן שייפגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + פיתוח תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Visual Studio(שימוש כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - UT4, ומשחקי יריות מרובי משתתפים -מהי …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי כרטיס מסך חדש , MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G Graphics Card וכנראה שאני צריך לשדרג את המחשב בכדי להנות ממנו כמו שצריך. אני צריך מעבד,לוח אם, זיכרון. יש לי מארז Raidmax Viper Bottom design PS ככה שלא בטוח שצריך אחד חדש. המשחקים הם FPSים חדשים, משחקים כמו The Division ,ghost recon wildlands ומשחקים חדשים מהסוג הנ"ל. אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות לשנתיים שלוש הקרובות. תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz 1,044 GIGABYTE GA-8SQ800 SIS 655 608 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 546 ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL 1,190 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 642 BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 259 Mitsuni floppy 1.44 54 Microsoft® Wireless Optical Desktop 354 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 410 סה"כ 5107 ש"ח. המחשב משמש לאינטרנט (חיבור קבוע), משחקים וסרטים. היתה לי התלבטות לגבי הזיכרון ,עם אפשר לשמוע המלצות. וגם אם אפשר המלצה למסך. (עד 1500 ש''ח). מה אתם חושבים???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמות התוכנות... photoshop, illustrator, in desing, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... : מס' הערות. צריך כרטיס רשת אלחוטי ניתן לחרוג עד 1000 ש"ח פחות או יותר. תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קרוב משפחה שעובד ב-HP ויכול להשיג לי את המחשב הנ"ל, חדש, ב-4338 ש"ח. האם כדאי לי לקפוץ על המציאה או ש-HP מוכרת לעובדיה מכשירים מיושנים כדי להיפטר ממלאי קיים ? האם המפרט חזק מספיק לעריכה גרפית ? המפרט מצורף בקובץ. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם. זאת כבר הפעם השנייה שפתחתי דיון בשביל המפרט,אז לא הייתי ממש בטוח שאני קונה מחשב,הפעם בע"ה אני קונה עד ה-10 לחודש. אני צריך מחשב למשחקים כמו Cs:S ,Ut2004,כאלה.. בלי מסך,מקלדת ,עכבר,ורמקול.. אם אפשר איכשהו להכניס גם אז איזה עכבר MX 510:P התקציב הוא 3000 שקל שהמפרט יהיה מ KSP כי שם אני קונה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המלצתי על נטבוק אבל הוא קונה לאישתו ורוצה משהו חזק שיהיה לו ראש שקט. אני עוד לא יודע העדפות גודל/משקל או שימושים אחרים - אעדכן בהמשך. מצורף PDF של ניידים מאתר "בהצדעה". אנא הביעו חוות דעתכם עליהם (מפרט/מחיר) והציעו חלופות עדיפות במחירים האלה (בטווח הנמוך). תודה מעט דחוף... עדכון: * מטרות המחשב? גלישה בעיקר. קצת אופיס . * גודל המסך? רצוי גדול - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה - מרבית השימוש בבית (זה בעצם יותר תחליף לנייח). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי USB3 ו-HDMI אבל לא קריטי . * בלוטות? רצוי, לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 3700X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1228 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 423 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3600 CL18 Vengeance RGB PRO CMW16GX4M2Z3600C18 כמות: 1 - מחיר: ₪ 444 מארזים: COUGAR TURRET RGB כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 ספקי כוח: Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular G750H כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 מאווררים למארזים: Cougar VORTEX RGB FCB 120mm Cooling Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 58 כונני SSD: Addlink SSD 1.0TB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 607 כוננים קשיחים: Seagate HDD 2.0T…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, צפייה בתכנים 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שאמורים לצאת כדוגמת GTA ו call of duty החדשים ומשחקי רשת כגון company of heroes 2 ודומים לו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). , 23 או 24" 1920X…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה מאוד לעזרתכם לקבלת מפרט למחשב הבא: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 20K ניתן לחרוג קצת אם הכרחי (עד עוד 2K) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים הכי כבדים שיש, עבודה בתוכנות אופיס, צפיה בסרטים וסדרות,המחשב יפעל כל הזמן. חשוב שהמחשב יהיה חזק מאוד עם רכיבים איכותיים ויחזיק לפחות 5 שנים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים טובים, רצוי שיהיו רק 2 או 3, התקציב שלהם יהיה בנפרד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב כרגע שיכול להריץ 720P אבל על מסך 17"(אבל אם אני רוצה לדלג ולעבור לחלק אחר בווידאו לוקח קצת זמן) ... מעבד P4 - 3.0Ghz זכרון 1GB כ.מסך Geforce 6600 אני רוצה לשדרג את המחשב בעלות מינימאלית! המחשב אמור להיות מדיה סנטר בסלון... להריץ HD על טלוויזיה 42" FHD (כנראה לרוב 720P בגלל שזה יותר משתלם מבחינת הגודל וזמן ההורדה). וזהו בעקרון. כנראה מדיה סנטר של ווינדוז 7, יציב ומהיר. עוד 2 שאלות: 1. איך אני מחבר את המחשב כי לא ראיתי כ.מסך עם יציאות HDMI אלא רק עם DVI ומתאם HDMI. 2.במדיה סנטר כשאני מריץ קובץ HD אני יכול להוסיף גם תרגום או שאני אצטרך להשתמש בתוכנה חיצונית כמו BSPLAYER? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! קיים אצלי מחשב די חדש עם מעבד CORE 2 DUO E6300 1.86 GHZ,כרטיס מסך X1950XT 256MB, וזיכרון 1GB RAM. {במידה ותצטרכו עוד פרטים תודיעו לי}. לפי מה ששמתי לב כדאי לי לשדרג לפחות את המעבד למשהו חזק יותר כי רוב המשחקים ניראה לי דורשים עם המעבד הזה 2.5 ומעלה. רציתי לדעת איזה מעבדים של אינטל הולכים כיום ואיזה מהם מומלצים למשחקים החדישים שיוצאים כיום ויצאו בעתיד. כרטיס המסך יקר ולפי דעתי מצויין אז אין מה לגעת בו. רק לדעת כילצד אפשר לשפר את המעבד שהמחשב ירוץ לי מכול הבחינות,בנוסף לזה חשבתי על שידרוג גם לזיכרון RAM. לכול המבין ושיכול להמליץ ולעזור,אשמח לקבל עצות. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש העיקרי שלי הוא עריכת אודיו (אבל לא ברמה מאוד גבוהה שאני חייב קירור פסיבי, אופטימיזציה לאודיו, ספק שקט בצורה יוצאת דופן), ומשחקים- בעיקר WOW אני אריץ WINXP, לא 64 ביט ולמפרט: מארז EZ-COOL+ספק כוח מגן ברקים ומייצב מתח- 450W מעבד- E8400 core2duo 3.0Ghz לוח אם- P45 מבוסס אינטל- של GIGABYTE זכרון 3GB DDR2 800MHZ, של KINGSTON כוננים קשיחים SAMSUNG 320GB WD 160GB שניהם SATA2, 7200RPM צורב DVD- SAMSUNG +- X22 כ. מסך GForce 9600GT, 512MB DDR3, 256BIT + קירור לכרטיס מסך של ZALMAN כרטיס FIREWIRE PCI סה"כ כולל הכל 3150 ש"ח **הבחור שאני קונה ממנו אמר שאין טעם לקחת ליבה מרובעת- כי XP 32BIT לא יודע לנהל את זה כמו שצריך. מה אתם אומרים? מחיר טוב או שמישהו מנ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל אני לא בטוח מה עדיף מעבד Core i7 3770S או מעבד Core i5 3570K. אפילו שיש בין השתיים הבדל של350 ש"ח אני רוצה שהיה לי מחשב לכמה שיותר שנים. אז רציתי לבדוק מה אתם אומרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב הנ"ל: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 8100 3.6Ghz 6MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 20 PLUS CO 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte B360M H LGA1151v2, Intel B360, DDR4, PCI-E, VGA, HDMI 1 זכרונות: מציאון ועודפים - זיכרון למחשב G.Skill Aegis 16GB DDR4 2400Mhz CL15 1 דיסקים קשיחים: תצוגה ועודפים - כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 970 EVO M.2 MZ-V7E250 250GB SSD 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Corsair 450W 80+ White VS450 1 מארזים: מ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, מתלבט בין שלושת הדגמים האלו: (מחשב כמתנה לקרוב משפחה) 1: http://ksp.co.il/?uin=29476 2: http://ksp.co.il/?uin=29671 3: http://ksp.co.il/?uin=29759 המחשב לשימוש משרדי,תכנות,סרטים וגלישה. 1:האם אפשר להסתדר עם מעבד m3, ממה שקראתי הם חלשים, האם הוא יכול להתמודד עם מספר משימות במקביל? 2.האם I7 (בדגם המוביל, הראשון) זה לא אוברקיל לדרישה? האם קיים מעבד i5 אני לא הצלחתי למצוא. 3.האם רזולוציית QHD זה לא מוגזם למסך 13.3"? יש בכך צורך? בן אדם ממוצע יבחין בהבדל? 4.קראתי פה בפורום שכדאי להמנע ממחשבי אסוס הזולים, האם הדגמים שהבאתי פה נכללים בקבוצה הזאת שכדאי להמנע ממנה? 5.האם קיימ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
השנה יש לי לעשות פרוייקט ל-5 יחידות בטכ"מ , פרוייקט תכנות בעיקרו בשפת DELPHI בנוסף יש לי פרוייקט של יחידה 1 השלמה ל-5 יחידות במדעי המחשב. בנוסף ,אני לא רוצה לקנות כרגע מחשב נייד גדול . חשבתי שיהיה יותר נוח אם אני אקנה מחשב נייד קטן ואקח אותו לבית ספר ועליו אני אעשה את כל הפרוייקט . מן הסתם שצריך שהמחשב עצמו יהיה די קל בסביבות ה1.2 ק"ג. מה שכן נראה לי שמסך 10.1'' קצת בעייתי. מצד אחד יש את ה ASUS EEE 1005HA הנפלא והמהולל: [ מסך 10 אינץ ] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8479 מצד שני יש את : Lenovo IdeaPad S12 [ מסך 12 אינץ'] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8555 ההבדל מחיר ביניהם הוא 300 ש"ח, לא ממש רציני. מבחינת איכות הניידים, הASU…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם :user: אני רוצה שתרכיבו לי מחשב עם תקציב של 5000 שח כולל מעמ''ם לא כולל מסך אני צריך אתה המחירים מחנות אחת כי אני לא מרכיב את המחשב לבד. אני לא צריך עכבר ורמקולים אבל אני גם רוצה מחירים והמלצות על מסך 17 אינטש המחשב מיועד לצרכים של גלישה ומשחקים כבדים!! ;D אני לא צריך מודם אבל אני צריך כרטיס רשת ועדיף שיהיה און בורד! אני לא צריך גם כרטיס סאונד אבל שיהיה אם יש און בורד!! אני צריך כונן אחד של 80 ג'יגה מעבד: AMD + קירור תואם זיכרון: ddr וגם- pc2700 ניראה לי אם לא תקנו אותי! ואת כל השאר לפי התקציב! אהה ואל תכללו את המסך במפרט של ה- 5000 שח
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מפרט למחשב HTPC שיענה על הדרישות הבאות: 1. תומך Linux וגם Windows (הבנתי שיש בעיות עם דרייברים לחומרות מסויימות) 2. יכולת שדרוג לאורך הרבה זמן 3. שמהיום הראשון יאפשר במקביל: * צפייה בסרטים divx וכדומה * הקלטה במקביל לצפיה בסרטים * אולי גם אנצל אותו להורדות 4. לא צריך תמיכה במשחקים כבדים כרגע, אבל לבנות אותו כך שבעתיד שאצטרך להחליף כמה שפחות חומרה לתמוך בזה. 5. מבחינת מארז/ספק/אוורור כזה שיוכל לגדול עם שדרוג החומרה מבחינת קירור + יהיה שקט. לפי הבנתי את הדברים האלה לא אחליף גם עוד הרבה שנים אז שווה להשקיע. הוא ישב בתוך ארון שפתוח מאחורה כך שצריך אוורור. 6. תמיכה ברשת אלחוטית 7. מינימום עלות אך תחת האילוצים שלמעלה (כלומר שלא יהיו דברים מיותרים שלא…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב4000 שקל ללא ציוד ללא מסך, המחשב לא יהיה למשחקים כבדים רק לפאס2008 שהוא דורש כ.מסך ומערכת חזקה.. דיסק קשיח שקט, צורב דיוידי, ולא מתוכנן OC..
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: https://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3018&CatCode=1 בעיקרון הוא מכיל: מארז Antec דגם 200 Gaming ספק כח Enermax PRO82+ 525W Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח Gigabyte דגם GA-P55-UD3R צ'יפסט P55 Western Digital 640GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Kingston 2048MB DDR III 1333MHz צורב LG SATA DVD X22 Gigabyte NVIDIA GeForce 250GTS 1024MB חשבתי לבצע את השינויים הבאים: 1. מארז מחשב Antec Three Hundred http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2718 2. שדרוג לזכרון Kingston 4096MB DDR III 1333MHz 3. החלפת דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Black WD5001AALS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3469 לא הצלחתי להבין מהפרסום עם איזה אוורו…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-