ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
סה"כ AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+ (2.2GHz) Retail BOX 2,990 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 789 ש"ח OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 1,013 ש"ח Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 625 ש"ח XFX GeForce 7900GTX 512MB PV-T71F-YDFR 3,290 ש"ח Creative X-Fi Xtreme Music 868 ש"ח NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk 310 ש"ח Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1-ANS Silver Blue Led 670 ש"ח OCZ ModStream Power Supply 520W 745 ש"ח סה"כ 11,299 ש"ח איזה מע' קירור כדאי לשים מים או אויר ? מה ההבדל מלבד המחיר במעבדי ה-3800+ וה-4400+ האים הפרש הביצןעים בינהם כ"כ גדול כמו המחיר ?! ןמה דע…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... הייתי רוצה לשמוע הצעות לגבי מחשב נייה שתם ממליצים בתקציב של 5000 ש"ח פחות ו יות. היעוד: הפעלת משחקי מחשב חדשיים - מתקמד בקול אוף דיוטי בלאק אופס cod:bo הכוון הוא מעבד i5 וכאטיס מסך שיהי חזק יותר מה 450se nvidia שיש לי .... אני לא מבין בחומרה של מחשבים ניידים לכן... אשמח לעזרתם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה למחשב נייד ללימודים. עיקר השימוש במחשב ללימודים ולצפייה בסרטים בעבודה. תקציב- 3500+-, מוכן לחרוג עד 4000 שח. מסך 15.6 או קצת פחות נוח לשימוש, מקשים נוחים להקלדה. לא קריטי לי שיהיה קל ממש אבל שלא יהיה כבד מדי גם. אחריות 3 שנים סוללה- ממוצע של 6 שעות ללא מטען העדפה לדל\אסוס בעיקר חשוב לי שיהיה מחשב חזק, נעים לעבודה שיעבוד מהר, ולא יתקלקל אחרי שנה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד i5 והמליצו לי על הסדרה העסקית VOSTRO של DELL, מחפש מסך גדול של 15.6" הגעתי לדגם 3550, הבנתי שיצא דגם ישן של i5-2430M 2.4GHz עם 500GB הארדיסק ולא מזמן יצא דגם חדש - i5-2450M 2.5GHz עם 750GB הארדיסק מצאתי את המכירה הזו - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19855 זה מהדגם החדש ובמחיר מאוד מאוד זול ורציתי לשאול רגע לפני שאני קונה, האם יש פה קאץ' כלשהו? האם מישהו מכיר ויכול להעיד לטובה על החנות הזאת? מפליא אותי שזה דגם יחסית חדש והמחיר כזה זול בנוסף רק כדי לוודא, עיקר השימוש שלי הוא צפייה בסרטי HD ועריכת תמונות RAW שאני מצלם במידה ואני משדרג את הזיכרון ל6GB RAM האם המחשב יעמוד בעומס? במיוחד אם אני רוכש כרטיס מסך מובנה ולא את הRAEDON 663…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למחשב נייד, שיהיה קל במיוחד (פחות מ-1.7 ק"ג) ועם סוללה חזקה שתספיק לפחות לכמה שעות. הוא לא צריך להיות חזק, ישמש בעיקר לצרכי אופיס וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח, לקניה ביד שניה (מחשבים ניידים ב-yad2, למשל). אשמח לשמוע הצעות :xyxthumbs: תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש הוא מיועד לOC כבד במיוחד כמה שיותר לא צריך ציעוד היקפי. לא צריך שום דבר כגון: כ.קול וכ.. מעדיף INTEL הקירור שיהיה משו איכותי כדאי שיעבוד על OC רציני והעיצוב חשוב אבל לא משו רציני כמו המארז שיש לי עכשיו TT SOPRANO צד שקוף עם אורות השקט חשוב מאוד למה המחשב עובד ללא הפסקה בלילה וביום. לא צריך וינדוס. ישלי מסך של ASUS 22' 2MS וגם ישלי LCD מחיק בין 4500-5000. תודה והכרטיס מסך שיש לי עכשיו זה 8800GT
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכונן לקנות מחשב לשימוש בייתי. אני צריך מחשב שיריץ לי משחקים ברמה טובה קיבלתי הצעת מחיר על מחשב. מה דעתכם? תאור כללי: Core i3 550, 3.2GHz DDR3 1333Mhz 2GB Kingston X2 500GB 7200RPM GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI על כל שאר הדברים אני לא סגור... אני יודע שזה לא המילה האחרונה השאלה אם הוא יספיק לצרכים שלי המחיר הוא 2500 שקל בלי עכבר מקלדת ובלי מסך ועוד שאלה... ההבדל ממש גדול בין i3 ל i5 כמעבד? האם זה סרט להחליף מעבד בשלב מאוחר יותר? תודה תודה תודה! עדי
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים.. משהו נדפק אצלי במחשב ככל הנראה לום האם והכרטיס מסך לאחר ששניהם שירתו אותי מעל ל3 שנים ועכשיו צריך להחליף אותם. מכיוון שנכון לרגע זה אין לי מושג מה קורה בעולם החומרה אני פונה אליכם. המפרט שלי לרגע זה: Cpu: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz VGA: GIGABYTE Radeon HD4870 512MB HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W השאלה היא מה האלטרנטיבה הכי זולה לכרטיס מסך שלא יפול בביצועים מהנוכחי ועם אפשרות לחיבור CROSSFIRE במידה ואני יציל את ה4870. ואיזה לוח אם יתאים לי למפרט הזה? התקציב כמה שיותר נמוך, אין הגבלה כי אני לא יודע כמה העניין אמור לעלות אבל ע"פ הדרישות …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , אני צריך המלצה למפרט למחשב נייד עם דגש על יצירת מוזיקה , שיהיה אפשר לעבוד עם קיובייס ונוח עם קבצי מוזיקה. אני כרגע נמצא בחול ככה שעדיף פשוט לפרט את החלקים ואני אקנה כאן. סביבות תקציב של 3-5 אלף ש''ח. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט למשחקים כבדים , מתוכנן OC , מסך 19" לא דק , אני יודע שחלק יגיד שה4850 זה אוברקיל,אבל תכננתי 4870 אז זה בסדר לא צריך ציוד נלוה ולא מתוכנן קניית מסך חדש, ואם כן , זה לא יהיה מעל 22" GIGABYTE GA-EP45-UD3P Core 2 Quad P45 DDR2-1366, יחידות 1 ¤690 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1465 G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1441 Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤970 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1464 ZEROtherm Nirvana NV120 Premium, יחידות 1 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1212 צורב PIONEER DVR-215DBK…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך עבודה על ותכנות תיב"ם כמו Solidworks ו autocad ושישמש אותי לכמה שנים טובות או לפחות עד סוף התואר בהנדסת מכונות. התענייתי במחשב הזה: Lenovo IdeaPad Y700-17 80Q00090IV. יש מישהו שעובד/מכיר את התוכנות האלו ויודע להגיד לי אם המחשב הזה יספיק בפועל?אם יש מחשבים אחרים שמומלצים לגרפיקה אשמח לקבל עליהם פרטים. חשוב לציין שאני מחפש מחשב לגרפיקה ולא לגיימינג. 1. בתקציב של עד 5500 ש"ח אפשר לחרוג טיפה עבור תועלת מספקת. 2. שישמש בעיקר אם לא בלבד לגרפיקה תלת מימדית. (Solidworks) 3. אין צורך בציוד הקיפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: תשובה 4 …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה, כפי שכולנו שמענו, Windows הפסיקה לספק תמיכה ועידכונים בעבור מערכת ההפעלה שלה Windows XP. כן, גם אבא שלי שמע על זה בחדשות ועכשיו הוא לחוץ כי במחשב שלו מותקן XP. במקרה שלא כל ה EEEPC מכילים את אותה החומרה, זהו המפרט של המחשב של אבא שלי: מעבד - Intel Atom N450, 1.66GHZ זכרון - 1GB RAM דיסק קשיח - 128GB (מתוכו 75GB בשימוש). שלוש שאלות: הראשונה, כפי שצוין בכותרת, היא האם המחשב הנ"ל יוכל להריץ את Windows 7? 2) איך מתקינים Windows 7 כשאין CD-ROM? 3) בהתחשב בעובדה שאבא שלי משתמש במחשב למיילים, סקייפ, וכתיבה ב Word, איך בעצם חוסר העדכונים הזה יכול להשפיע עליו? כן, אני יודע שהוא ישן, אבל זה מה יש... נא לא להמליץ על החלפה כי זה לא רלוונטי. תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי -לב לנייד הזה,הבעייה היא שאני לא מכיר את האיכות של GIGABYTE.אז אני מחפש חוות דעת http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6885 מה אתם אומרים? חשוב להגיד שהדבר היחיד שעומד ביני בין קנייה זה החוות דעת כאן.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
576 ש"ח - מעבד - AMD ATHLON XP 2000 + FAN 485 ש"ח - לוח אם - ALBATRON KX400-8X AMD KT400 361 ש"ח - זיכרון - GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ 667 ש"ח - דיסק קשיח - WD 80GB 7200RPM 564 ש"ח - כ. מסך - Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 343 ש"ח - צורב - LG 40X12X40 Retail 52 ש"ח - כונן דיסקטים - PANOASONIC FLOPPY 1.44 285 ש"ח - מארז - 3R SYSTEM NEON Light Silver 131 ש"ח - ספק כוח - Tsunami 350 Watt סה"כ 3500 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב ללימודים בעיקר, אין כרטיס מסך לא משולב כי לא דרוש למשחקים... לוח אם - MSI-800 661FM-L VGA 64M OB זיכרון DDR400MHZ 512 MAGA מעבד אינטל פנטיום 2.4 צורב MSI דיסק קשיח WD 80 מגה 8M BUFFER מסך 17 אינץ' SMAG 786PFS (וכמבן שאר הדברים , מקלדת, כונן דיסקטים , כרטיס רשת ... ... )
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. Logitech G700 U2312HM מקלדת בסביבות ה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקורא שלום, עד לא מזמן, היה לי מחשב ישן (מ2009). לאחרונה הוא מת וקיבלתי מחשב נייח בן 3-5 מהעבודה וביצעתי שילוב בין השניים. נכון לעכשיו, הנתונים הראשיים שאני יכול למסור על המחשב הן להלן; אני מאמין שמה שהדבקתי בפוסט הזה זה כל מה שצריך כדי לדעת על המחשב. המחשב, בצורתו הנוכחית, לא הכי שקט. הוא כולל בתוכו 2 מאווררים בלי להתחשב בזה שבתוך הספק הכוח. אינני יודע מהיכן בוקע הרעש מאווררים אך אין לי בעיה להחליף גם וגם. (גם את המאווררים וגם את הספק כוח). אשמח לייעוץ והמלצה במידה ויש. תודה, יאיר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
זה המפרט (לא הכנסתי את הכרטיס מסך): קצת מידע: - המחשב הוא למשחקים כבדים - לא מתוכנן OC - לא חשוב לי היופי של המארז אלא הביצועים. - רעש לא מפריע לי - תקציב: 5.3K - אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 ¤1516 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-5600 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤440 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston 1024MB X2 667MHz DDR2 CL5 ¤126 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon ¤387 http://skyp…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, חריגה אפשרית(אבל מינימאלית ומשתלמת) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי, צפייה בסרטים (נטפליקס וכו'), עריכת וידאו בסיסית (סרטי טיולים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V ומשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ומס…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר שכוללת גם מסך samsung 233T 23" LCD מארז flamingo ספק כוח huntkey 500w לוח אינטל wws155-h61 מעבד GH-301 I3-2100 INTEL 3-MB SANDY BRIDGE זיכרון 4-GB DDR3 של קינגסטון דיסק קשיח SATA2 W.D 500GB צורב 22X nec/ L.G sata DVD כרטיס מסך GEFORCE 1-GB GTX-560 TI כרטיס קול 6 ערוצים כרטיס רשת מהיר O/B 10/100/1000 סה"כ כולל המסך 3,096 סה"כ כולל מע"מ 3,350 ניסיתי לבנות מפרט שאני יוכל להריץ עליו משחקים חדשים אשמח מאוד לשמוע חוות דעת על המפרט הצעות והערות בתקציב שלא יעלה על 4000 ש"ח תודה רבה קובי
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי נשמע לכם מוזר, אבל לאנשים שמבלים הרבה זמן במטבח זה יכול להועיל... השימושים: - תוכנות אופיס (מתכונים, רשימת קניות, ניהול מלאי וכו') - השמעת מוסיקה/רדיו מהרשת הביתית - גלישה באינטרנט לצערי LAPTOP סביר הוא יקר מדי (שלא לדבר על Tablet PC), אז חשבתי לשאול אם יש אפשרות להרכיב מחשב כזה: הדרישות: - מארז SFF - מקלדת/עכבר/כרטיס רשת אלחוטיים - מסך דק - שקט במידה סבירה יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קודם כל המון תודה לעוזרים. החלטתי לרכוש מחשב חדש, אך איני רוצה להרכיב אוסף של רכיבים בעצמי, אלא לקנות כחבילה. השאלה היא, האם אוכל להעביר מהמחשב הישן את הכרטיס מסך? איני יודע אם בלוחות אם חדישים הסלוט השתנה.. צורב-בחיבור אי.די.אי, האם כדאי לקנות מתאם לסאטא או לקנות חדש? כמו כן, יש ברשותי הארדיסק עם חיבור סאטא וברצוני להתקין מ.ה לבד. האם מקובל בשוק לרכוש מחשב שלם שאני מספק חלק מרכיביו להוזלת המחיר? אשמח לקבל המלצות! העניין הוא, שאני חושש להרכיב בעצמי מחשב שלם.. וגם לא מתמצא בדגמים ספציפיים וכו' המון תודה, לירן
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שמי שמעון ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד להלן הפירוט הראשוני: תקציב 4000 ש״ח עם אופציה לגמישות * מטרות המחשב? עבודות בתוכנית אוטוקאד, עבודות משרדיות,וצפיה בסרטים * איזה מעבד מסדרת ה-i7 הכי יתאים? * איזה כרטיס מסך הכי יתאים בטווח המחיר? * גודל המסך? 15.6 אינצ' אבל לא מחייב... * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1024x768 * גודל של כונן קשיח? 1TB-500GB *מערכת 64 ביט *עדיפות לאחריות 3 שנים איזה מעבד וכרטיס מסך יתאימו לי מבחינת התקציב? בהתייחס לנתונים שרשמתי ואשמח לקבל המלצות על דגמים שאתם חושבים שהם הכי טובים בהתאם לשימוש שלי תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אוהב מאוד את הפורום ונעזר בו מדי פעם, ומשהחלטתי לרכוש מחשב, עשיתי צעד והצטרפתי לצורך ייעוץ. אתחיל בשאלון ומה שלא ברור יובהר לאחריו: 1. מה התקציב המקסימאלי? נתון לשינויים רבים, משום שאני מתכוון לחסוך עד ליעד הרצוי ולא לחוץ בזמן. 2. מה שימושי המחשב? במילה אחת, WOW. המטרה היא להריץ אותו באופן שהמחשב לא מתאמץ אלא חלק ככל האפשר. אין עדיין מסך וזה תלוי בתקציב שיישאר, אלא אם כן יהיו המלצות מתאימות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? רק מסך, אין העדפה ספציפית, אבל שוב, שיתאים לגיימינג. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אתן את המפרט שנראה לי בהמשך וכן שאלות קשורות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-