עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, ראשית, אודה ואתוודה כי איני מבין גדול במחשבים כרובם המוחלט של החברים כאן. אני מבלה יותר מ 14 שעות ביום מול מחשב הן במסגרת עבודתי מהבית והן בזמני החופשי. את המחשב האחרון שלי קניתי לפני 5 שנים, וכיום אני חייב "דם חדש". התקציב המירבי שיש לי (כלומר שאשתי הסכימה לתת לי ) הוא תקציב של 3,000 ש"ח למחשב ועוד 1,000 למסך. העניין, שבגלל כורח המציאות הכלכלית, אני חייב פריסה של 30- 36 תשלומים, דבר שמצמצם את האפשרות קניה למכרזים כ וואלה שופ YNET וכד' :'( פנייתי אליכם זאת, בראש ובראשונה לדעת מהו המפרט הטוב ביותר שה 3,000 ש"ח שלי יכולים לי ו/או אפשרות אחרת, המופיעה באחד המכרזים. בעיקר אני צריך את המחשב לסרטים, משחקים כבדים.. וגלישה. ללא OC אין תוכנות מסוימות שעלולות להכביד. מ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. חבר ביקש ממני לעזור לו לבחור בין 2 מחשבים ניידים של DELL כמה שהבנתי מהמפרטים, בראשון יש 4 ג' זיכרון ובשני 2 ג' וההבדל המשמעותי השני הוא בכרטיס מסך. בראשון- NVIDIA Quadro NVS 160M, 256MB With Express Card ובשני- Integrated Intel Mobile GMA X4500HD Shared איני יודע עד כמה ההבדלים חשובים. בכסף, ההבדל הוא של כ200 דולר. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Shlompy,

שלום אנשים. אז ככה. כשמדליקים את המחשב, המסך לא נדלק, נדלקות רק הנורות שלו, לא נראה כאילו ההארד דיסק חושב, אחרי 15 שניות בערך הוא עושה RESTART וחוזר חלילה. הלוח של המחשב נמצא ברשימת ה"בעייתים" של HP, אבל הוא לא נרכש בארץ, ואין לו מזמן אחריות, כך שלא ניתן להחליף את הלוח בחינם. המאווררים (או מאוורר בודד) כן מסתובבים, אז אני לא חושב שזו בעיית התחממות. קראתי בפורומים לנסות לנתק את הסוללה, ללחוץ על הלחצן של ה POWER לאיזה דקה, ולנסות להדליק שוב. אגב, איך אני מאפס את ה BIOS? איפה נמצאת הסוללה? או שהפתרון ששמעתי עליו זה בעצם בשביל לאפס את ה BIOS? *עוד לא יצא לי לנסות איתו משהו, הנייד כרגע אצל אחי, יגיע לפה כנראה בסוף שבוע. אמרתי לאחי שינסה לבדוק רק עם סטיק אחד של זכרון כל פעם, הו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי הקדמה קלה, המערכת הנוכחית שלי תחגוג 4 שנים בקרוב (עדכנתי את המפרט באתר לפני מספר דקות) , וחשבתי להתחדש במפרט "עדכני". המחשב כרגע לרוב עובד בצורה סבירה ולכן לא דחוף לי להזמין מיידית, אם יש משהו מיוחד שכדאי לחכות לו חודש - חודשיים "so be it" לדוגמא - יציאת ג'יפורס סדרה 300. בפעם הקודמת עשיתי מס' טעויות שברצוני לתקן הפעם: - קניתי טכנולוגיה בסיום דרכה - ראה ערך DDR1. - השתמשתי ברכיבים "אקזוטיים" מיצרנים לא גדולים, למשל לוח של DFI שעשה צרות צרורות וכשסוף סוף הוא התפגר סופית בתקופת האחריות היה מאוד קשה למצוא חלופה ורק במזל גדול לא קיבלתי במקומו זיכוי מצחיק על סכום של פחות מחמישית ממה שהוא עלה. - הלכתי על ציוד "ידידותי במיוחד" לאוברקלוק, והמחירים - בהתאם, כאשר בפועל לא …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yariv1,

אני צריך מפרט למשחקים ב-3800 ש"ח ולא יותר ! מחשב מלא עם מסך ציוד היקפי וצורב רגיל אני יודע שהתקציב קטן אבל אין מה לעשות (זה או מחשב כזה או כלום) תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום רב. אני חושב לקנות מחשב חדש. כללית איני מתמצא בקרבי האלמנטים במחשב ולכן אשמח לקבל הנחיות לקניית על פי הנתונים המפורטים: 1. המחשב בשימוש ביתי. 2. עבודה עם תוכנות אופיס, אינטרנט, דואר אלקטרוני ותוכנות פוטושופ-פלאש (גרפיקה בסיסית לא ברמה מקצועית), סרטים וכדומה. 3. רצויה כעת מערכת הפעלה XP אך כדאי לרכוש עם נתונים שיאפשרו התקנת ויסטה בעתיד. 4. מחיר עד 2,000 ש"ח ללא מסך וציוד היקפי. תודה מראש לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום אני מנסה להרכיב מפרט סביב 5000 שח למחשב (ללא ציוד היקפי ) לעבודה גרפית מוכן לרכוש באילת מורכב, המחשב לעבודה מקצועית פוטושופ/ איןדזיין/אילוסטרייטור ואמור לשמש מספר שנים קדימה לאור זאת חשבתי לבנות מערכת מסביב לi5 13600 , וrtx3060 בתוספת 16gb ram עם מקום לעוד 16 כונן קשיח ssd 1tb ועדיף כונן נוסף של 1tb מתקשה לבנות מפרט מתאים (לא בטוח איזה לוח אם תומך במעבד, ספקי רכיבים אמינים מארז וספק כח מתאים וכו') אודה לעזרתכם בבניית מפרט מותאם ולהמלצותיכם

8. Started by tamir168,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עיקרי - תכנות, משני - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד בתוכנות של סביבות פיתוח (VS, webstorm) (דורשות לא מעט RAM) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V, saints row iv -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FHD 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות…

9. הנייד היוקרתי החדש של היצרנית האמריקאית רוצה להביס את ה-MacBook Air עם עיצוב וקומפקטיות שלא תמצאו בשום מקום אחר HP ממשיכה להרחיב (ואולי גם להמציא מחדש, בעצם) את מותג ה-Spectre שלה – הפעם עם מכשיר אשר גורף בקלילות את תואר 'המחשב הנייד הדק ביותר עם מסך 13.3 אינץ'. הדגם החדש, שנקרא פשוט Spectre ללא שום תוספות או הסברים מיותרים, מציע מפרט ראוי במעטפת אלומיניום וסיבי פחמן מעוצבת בעלת עובי של 10.4 מילימטרים בלבד לכל אורכה – דק בכמעט 3 מילימטרים מה-MacBook Air (בנקודה העבה ביותר שלו) אשר ללא ספק מהווה יריב מרכזי במקרה הזה, ועבה רק בכמילימטר מהאייפדים שקדמו לעידן ה-iPad Air. בתוך האריזה בעלת העיצוב הייחודי תמצאו מסך IPS בגודל 13.3 אינץ' וברזולוציה של 1080p עם…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מעבד Q9450 לוח GA-X48-DS4 קשיח SG500 כרטיס מסך CF HD4870 מארז Antec P182 צורב DVD LG ויסטה אולטימייט 64 ביט זיכרון מאשקין רד ליין 4ג'יגה ספק Corsair 650W מה אומרים? משחקים בעיקר לא משו מיוחד

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. למה ישמש אותי המחשב? סה״כ מחשב שני. ( סטודנט) חשוב לי שיריץ אופיס, pdf . והאיכות של המסך תהיה טובה ( אני רגיל לאיכות של האייפד ואני לא רוצה לרדת ברמה יותר מידי) . סביר מאוד שהמחשב לא ישמש כטאבלט אלא כמחשב נייד. וחשוב שלא יהיה איטי מידי.

12. Started by 12w23e,

שלום, לאחר קריאה של פוסטים בנושא הגעתי למחשב הבא: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪278 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪489 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5, יחידות 1 ₪231 WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 ₪404 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪109 ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 ₪502 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2013 המפרט הוא לצורך צפייה בסרטים. דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by balilti7,

שלום לכולם יש מישהו שיכול בבקשה לעזור לי למצוא מחשב של חברת IBM גירסה ThinkPad LTE מי שמבין במחשבים יבין מה LTE זה אפשרות להתחבר לאינטרנט דרך כרטיס סימ של פלאפון < חיפשתי באייבורי וksp ובזאפ ואין בשום מקום... אשמח אם מישהו יכול להפנות אותי למישהו מהארץ דווקא ולא מחו"ל , כי זה דחוף תודה רבההההההההההה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by דובי770,

כמה שווה המחשב נייד הבא Asus N56VB Intel Core i7-3630QM 2.4GHZ Nvidia GeForce GT740M DVD Multy 15.6 1920*1080 8GB RAM DDR3 1333MHZ Windows 8 1TB HDD רמקולים 2.1 שמגיעים עם המחשב (באס נפרד מאוד איכותי) מצב חדש כאילו יצא עכשיו מהקופסא אחריות לעוד שנתיים וחודשיים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Delapro,

בזמן האחרון החלטתי לקנות במחשב ו התקציב שלי הוא 4 אלף. (מסך כבר יש לי). המפרט הכי טוב לדעתי שיכולתי לעשות הוא: מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E זכרונות DDR 400 512MB Kingston CL2.5 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E כוננים- SONY 1.44 כוננים- (ASUS 52 x 32 x 52 (box מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות A-Open + mouse רמקולים CREATIVE SBS 370 sub + 2sp מחיר כולל: 3990 לאחר קניה אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד עד 3.2 או 3.4 מה דעתכם ? האם יש מקום לשיפור ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Orrk,

היי, אני זקוק להמלצה לרכישת מחשב נייד לסטודנט להנדסה. חיפשתי ובדקתי ומגוון הדגמים העצום הצליח לבלבל אותי. אשמח לקבל המלצות בליווי הסברים קלים (אם יש לממליץ סבלנות וזמן )* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט אופיס וגלישה בעיקר) + שימוש (לא כבד ככל הנראה) ב Solidworks * גודל המסך? 13.3/14 (האם צריכה להיות לי העדפה למאט או למבריק?) * רזולוציית המסך? לא משמעותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל מה שמעל 100 ג'יגה יספיק. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלוםל לכולם, אני צריך מחשב למשרד שיחזיק אופיס, אינטרנט וphotoshop. בנוסף אני צריך מסך lcd 19" הכי פשוט שיש היום. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, בניתי מפרט לחבר בהתבסס על מפרט 19 במדור מחשבים מומלצים והמלצה של furyanaor באשכול אחר, הייתי שמח לקבל חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, ישמש סטודנט להנדסת חשמל ולכן כנראה שיריץ גם מטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כאמור מטלאב, עוד לא יודע אופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA של התקופה האחרונה ועתידיים (GTA V, Borderlands, Mafia וכו'…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, מה העניינים? מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב שהמטרה היחידה שלו היא לשחק אוברוואץ. יש לי כרטיס מסך, gtx 1060 6gb. מה התקציב? מינימאלי ביותר, לחסוך כמה שיותר אני ממש קצר. אז אני מניח מקסימום 2000 מה שימוש המחשב? overwatch האם יש צורך בציוד היקפי? הייתי שמח לדעת מה המסך הכי זול היום בקטגוריית ה144, סתם לידע כללי האם יש רכיב בסיסי שלא לכלול במפרט? כרטיס מסך שכבר יש לי, gtx 1060 6gb עד כמה חשוב השקט? 5 האם צריך מערכת הפעלה? אני מניח שחייב לקנות בתקופה הזאת, נכון? אני גר בתל אביב, אין צורך בחיבורים מיוחדים או אופק שדרוג, המחשב בא למלא צורך אחד.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בס"ד שלום לכולם! אשמח לקבל עזרה ובפרט לגבי ניסיון אישי עם הפירמות שמייצרות מחשבים כאלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, כתיבה ותיעוד פגישות, כנראה גם מעבר לזה בהמשך (גרפיקה ותלת בקטנה) אבל לא קריטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, רישום פגישות במהלך אימון (Coaching) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by HoT-DoG,

cpu: amd axp 2000 [600 nis] mobo: 7VAX (KT400)AGPx8 ata133 usb2 sb [550 nis] memory: 256MB Samsung [490 nis] 3d card: ATi RADEON 9500Pro TV,DVI 128MB [1290 nis] hdd: 40 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV [420 nis] השטויות האחרות אחר כך מה אתם אומרים ואיך ה SB ONBOARD של הMOBO? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי, ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים. עקב אילוצים כאלו ואחרים זה צריך להיות מחשב נייד. אני מוכן להשקיע סכום של בין 3K - 3.2K דולר ולא אכפת לי אם הקניה תתבצע בארץ או בחו"ל (דרך אתר מוכר או מולץ). בדקתי מספר מחשבים של Alienware אבל אינני יודע אם הם אכן שווים את הכסף. אשמח להמלצות, ר'

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by hwmember,

אני מחפש מחשב נייד בטווח ה5000 ש"ח, למטרות סטודנטיאליות, סרטי FullHD על 37'' ומשחקים ברמה ממוצעת. יש את המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5655&CatCode=315 רציתי לשמוע חוות דעת עליו. יחס עלות תועלת ? איך הוא, אם מישהו השתמש ? יתמוך בצרכים שציינתי ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by normanush,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2/Alan wake/skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מצאתי את הצעת המחיר הבאה והמחיר נראה לי זול למדי, מה דעתכם על המפרט, האם עלולות להיות כאן "מלכודות" ? מארז ATX מפואר לפנטיום 4 עם יציאות USB קדימה ואחורה לוח אם לפנטיום 4 תומך במהירות 800 ASUS או MSI או GIGABYTE או PCP מעבד: INTEL P-4 3GHZ 800HT PRESCOTT 1MBCM זיכרון פנימי 512MB-DDR-400 כונן דיסקטים 1.44 דיסק קשיח:160GB 7200 כרטיס מסך:GEFORCE4 128 AGP X8 MX4000 TV OUT כונן CDROM כרטיס קול:128 3D + רמקולים מודם פקס או כרטיס רשת 10/100 מקלדת מולטימדיה COMPAQ+עכבר מקצועי עם גלילה מסך 17 אינץ MAG מחיר בחנות: ¤3,389.00

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.