ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
עבור אח שלי, התקציב עומד על 1K ש"ח בלבד (חייל) ללא מסך וללא רמקולים\מקלדת\עכבר. זכרון לפחות 1GB. כונן קשיח, לפחות 80GB. מה המקסימום שניתן לעשות עם תקציב זה? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
hi please advice for the following system will be used for games, internet INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1700 sh LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E 2115 sh OCZ CL5 1066MHz HPC Edition 2048MB DDR2 1545 sh ASUS P5N32-E SLI (QUAD REDY) NFORCE 680I SLI HD AUDIO + FX/DTS 1190 sh Asus DVDRW-1814BLT 240 sh ASUS DVD-E616A3T 130 sh MICROLAB X-23 BLACK 5.1 670 sh ANTEC 900 GAMING NO PS 846 sh BFG 650W SILENT PSU 650 sh ZALMAN CNPS9700 LED 310 sh Seagate - ST3320620AS ( 2 in RAID 0 ) 480 * 2 = 960 sh ============= 10,400 sh
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים, עבודות משרד, אינטרנט, סרטים, והשאר.. המחשב אמור לכלול: מסך 22 אינץ', לא פחות.. עם רזלוצייה גבוהה, תמיכה בHD, ניגדויות כמה שיותר טובה.. לא WIDE SCREEN, רגיל. מעבד דואל קור או אפילו קוואד אם אפשר 2 ג'יגה ראם, אם אפשר 4 (800 מגה הרץ, אז עדיף 2X2 או 2X1) 500 ג'יגה הארדיסק מינימום מארז גדול ומפואר, שיהיה לו מודינג וחלון שקוף מהצד, עם לדים וכו'...שהיה מאולמניום וקל, חשוב מאוד שיכלול שתי כניסות USB קדימה , וFIREWARE. !!!! כרטיס מסך די חזק, שיחזיק כל משחק היום בהגדרות סבבה, אפילו את קרייסיס מקלדת ועכבר.. רמקולים. ברמה סבירה, לא צריך להגזים, לא צריך יותר מדי גם להזניח ספק כוח איכותי שיסחוב הכל ולא יקלקל את החומרה בעת הפסקת חשמל או קפיצת /עליית מתח…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, חבר טוב הולך לקנות מחשב לאחותו הקטנה לטובת שימוש משרדי וטיפה משחקים בסגנון SIMS בעיקר. זקוק לחוות דעת: Intel Core I3 4130-Haswell 3.4Ghz 3mb L3 chace S1150 tray Artic alpine 11GT (CPU cooling) Gigabyte GA-H87M-HD3 LGA 1150, Intel H87, DDR3 1600 Gskill 1X4GB DDR3 1333Mhz Graphic Card on Board Intel HD 4400 Western Digital Caviar Blue WD5000 AAKK 500GB SATAIII LG DVD+RW GH24NS X24 Black SATA Audio On Board 7.1 Network card On board 10/100/1000 מארז + ספק כוח SeaSonic 400W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-400ET OEM Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case No PSU זה מחנות KSP. 1) האם המפרט שווה את הכסף או שיקר מדי לשימושים? אם למחיר כזה ישנן חלופות טובות יותר, אשמח לדעת. 2…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפורום, הייתי שמח למפרט למחשב ביתי שישמש לאינטרנט, צפיה בסרטים סדרות (בHD, כמובן), וגיימינג לא כבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? כאמור, עד 2.5K. אני בספק שזה ייצא פחות. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה קריטי, אבל בעקרון הייתי מעדיף לא לעבור את הסכום הנ"ל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, הורדות, סרטים (HD כאמור), משחקים לא כבדים (סטייל Europa Universalis, וכו' שלא דורשים כרטיס גרפי חיצוני וכדומה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כרגע לא. יש לי את כל הציוד ההקפי הדרוש. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כל מה שמחוץ למארז - לא נדרש. 5. עד כמה חשוב …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, פה זה עניין רציני ואני חיב את המפרט הכי חזק לאובר קלוק המאקסימלי שאני אוכל להגיע :AR15: אז ככה יש לי תקציב פתוח 3500 ש"ח ל---> לוח אם,מעבד,זכרונות פנימיים וקירור למעבד. המערכת תיהיה מבוססת AMD. למה אני שואל פה ובפורומי מפרטים לא? בגלל שפה מבינים יותר באובר קלוק, שמעו אני לא זקוק לסיכום מחירים וכאלה אני פשוט זקוק שתגידו לי את המערכת הכי הכי הכי הכי הכי טובה לאובר קלוק, לא זקוק אל תגידו לי מה כל מחיר של כל דבר פשוט תסכמו את זה ככה וזהו תודה. נ.ב זכרונות-->DDR400 אני כבר יודע רק להגיד מאיזו חברה,איזה CL לקחת,באיזה סטפינג,כמה סטיקים (זקוק ל 512MB כללי),1 או 2,האם לקחת DUAL DDR או לא?(אם זה לא ישפיע על OC אז לא) וכאלה. מעבד-->לא קשור לכל מעבד יש מתח ש…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שבוע הבא אני בניו יורק ואני רוצה לקנות dell xps 13 2015 תכננתי לקנות את המוצר ממיקרוסופט אך פתאום אני רואה באתר שלהם שנגמר להם הדגם עם הקונפיגורציה שרציתי. בכל מקרה עוד אופציה היא להזמין מאמזון, יש להם אמזון לוקר קרוב מאוד למלון שלי, אבל אני חושב על האופצייה שאם המחשב מגיע עם בעיה כלשהי מה אני יעשה? אין לי יותר מדי זמן להתעסק שם. מישהו יודע מה עושים במקרה שהמחשב מגיע תקול/פצוע אסטטית? ואם למישהו יש עוד רעיונות איפה לקנות את המחשב? B&h בדקתי אין להם במלאי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
תקציב: 5000 מתי מתוכננת הרכישה: החודש כשיש את כל המבצעים או חודש הבא בסמוך לקריסמס מהארץ או מחו"ל: רצוי מהארץ אך אם יש אתר אמין מחו"ל אין לי בעיה יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנה מינימום ואם יש אחריות בין לאומית זה מעולה חברת המחשב הניד המועדפת: תמליצו אתם מערכת הפעלה מועדפת: תמליצו אתם מערכת הפעלה כחלק מהתקציב: תמליצו אתם למרות שאני גם מסוגל להשיג בעצמי גודל כונן קשיח מועדף: כמה שיותר יותר טוב, לא? תדירות שינוי מיקום המחשב: (כמה פעמים תקחו את המחשב ממקום למקום? יומי זמן סוללה רצוי: כמה שיותר גודל הצג: כמה שיותר וכמובן בשביל שיהיה נוח לעבוד ולשחק איתו צבע המחשב הרצוי: משהו על גוון של כחול אבל אני עם ראש פתוח אפשרויות נוספות במחשב: תמליצו אתם אין לי ממש רעיונו…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כיוון שהמחשב שעזרתם לי לבנות פה לפני מעל 7 שנים התחיל לעשות בעיות, הגיע הזמן לשדרג: בניתי את המפרט הבא, אשמח לעזרה, הכוונה וחוות-דעת בנוגע לשיפורים אפשריים בו וגילוי אי-תאימויות. האם אני מפספס משהו? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה ללפטופ שאפשר לקנות אותו בארהב עד 1300$ חשוב להגיד שהוא הולך לשמש מספר שנים שנתיים עד 4 שנים. * מטרות המחשב? סטודנט שלומד שפות תכנות כאלה ואחרות. * גודל המסך? 13 ומעלה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בין 5-7 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה ומעלה * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן הולכים לקנות אותו בארהב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה מקבוק עלה כאופציה אבל אשמח לקבל עוד המלצות תודה שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רעיון למחשב חדש אז כמה שווה זה? Intel Core i5 4670K | Corsair H110 | ASUS Maximus VI Hero| MSI 770GTX TWIN FROZR | G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition | Corsair Force SSD 60GB | Western Digital Caviar Black 500GB | SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series | Corsair 500R Arctic
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש שיקולים מיוחדים כאשר בוחרים לוח אם שיתאים למערכת המיועדת להרצת לינוקס? האם יש בעיות תאימות או חוסר בדרייברים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייי😄 מחפשת מחשב נייד 😀 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. אפשר עוד 100-200 שקל אבל לא יותר מכך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לעבודה משרדית (אופיס למיניהם) + משחקים קטנים (מקסימום סימס) סרטיפ סדרות ומוזיקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא חושבת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא נראה לי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר😁 לא טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים ! אני קיבלתי מחשב מסויים ב3900 ש"ח אך התקיב שלי הוא 400 אני ישמח אם תגידו לי איך לשפרר אותו ב700 ש"ח שנותרו לי המחשב שהוצע לי הוא כזה: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX BOX לוח-אם: ASUS M2V-TVM זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7600GT 128MB DDR3 128 BIT DUAL DVI TV/O- GV-NX76T128D-RH RETAIL צורב: DVD : SONY DVDRW x16 DUAL LAYER - DWQ120AB2 - BLACK BULK מארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE מסך: LG CRT 17" T710SH(LG Flatron F700B?) מקלדת+עכבר : Microsoft multimedia keybord + Microsoft basic optical mou…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים זקוק למפרט מחשב לבן דודה שלי (בן 16) תקציב: 5000 ש"ח דרישות: גיימינג כבד, שימוש בתוכנות עריכה (פוטושופ ועוד) הוא ביקש מעבד I7 9700k וכרטיס מסך gtx1660ti של asus rog strix בתכלס אנחנו לא מבינים הרבה ונשמח לשמוע תובנות/הצעות חדשות אם הן רלוונטיות אין צורך במסך,מקלדת,עכבר וכו'. לא צריך אורות למחשב או כל גאדגט/תוסף אחר. *במקרה, קרוב משפחה שלנו יורד השבוע לאילת (יום חמישי 1.2) אם זה עוזר, אחלה. לא פעם ראשונה פה אז תודה רבה מראש, אשמח למפרט ראוי בהקדם. מחכה לעידכונים! 😀 ציטוט
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי את המחשב הנ"ל: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 8100 3.6Ghz 6MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 20 PLUS CO 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte B360M H LGA1151v2, Intel B360, DDR4, PCI-E, VGA, HDMI 1 זכרונות: מציאון ועודפים - זיכרון למחשב G.Skill Aegis 16GB DDR4 2400Mhz CL15 1 דיסקים קשיחים: תצוגה ועודפים - כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 970 EVO M.2 MZ-V7E250 250GB SSD 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Corsair 450W 80+ White VS450 1 מארזים: מ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עורך avid media composer 3.5 קצת after effects sc4 קידודי וידאו והמרות tmpeg express, sorenson וכו' ודגימות לpremiere cd4 , אז ככה: התקציב שלי די גבולי, משום מה ההודעה הקודמת שלי נעלמה אז כתבתי עוד פעם. אם יש מישהו מקצועי שמבין בוידאו אשמח לתגובות. בעקרון לא הולך לעשות oc למחשב , לא מבין בזה ולא רוצה להתעסק. התחלתי עם ה I5 750 אבל אז קראתי שהמולטי ת'רדימג לא קיים שם וזה עוזר בעריכת וידאו וקידודים ושכדאי לי את ה I7 860,בגלל הavid אני מעדיף את הכרטיס quadro כדי שלא יהיו בעיות ב open gl ורינדורים של גרפיקה אז הכרטיס חייב להיות שם. קיבלתי הצעה מחברה מסויימת למחשב מורכב אצלהם אבל הם לא מפרטים דגמים ספציפיים וזה קצת מטריד אותי. לגבי המפרט, התחלתי עם I7 860 ן mobo של asus p7p55 …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי LENOVO G50-30 הנייד מגיע עם FREEDOS עדכנתי ב BIOS אתחול מה CD להתקנת WIN7 מ CD ממש עם תחילת ההתקנה בצלמית של WINDOWS המחשב קופץ לתקלה (ראו תמונה מצורפת) האם מדובר בתקלה או בטעות תפעול שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן! ישנם שני דגמים של Asus שאני מתלבט ביניהם של מחשבים ניידים, הדגמים זהים לחלוטין כאשר ההבדל היחיד הוא במעבדים. באחד - Intel core M 5y10 ובשני 5y71. מהירות המעבד בראשון היא 2000MHZ ובשני 3200MHZ. ההבדל במחיר בין שני הלפטופים הוא 1300 שקלים. (3200 לעומת 4500). האם מוצדק? האם שווה? זאת הפינה האחרונה שנותרה לי לסגור בדרך ללפטופ החדש שלי, אשמח לעזרה. אגב, הלפטופ הוא לשימוש לימודי סטנדרטי לאוניברסיטה + סרטים ומוסיקה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ב6000 שקל למחשב שעיקר מטרותיו הם משחקים, תוכנות עריכה ומוזיקה. חשוב שהוא יכלול בערך 700 ג'יגה בארדיסק, צורב DVD טוב ועכבר ומקלדת (לא אלחוטיים!!!!). צריך גם שיכלול שירות הרכבה. לקחת בחשבון שלא הולך לעבור עליו שום OC תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? האמת שכמה שיותר פחות יותר טוב , בהתחלה היה התקציב שלי 4.5K אבל איכשהו זה עלה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ5.6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת בעיקר כמו Black Desert , LoL, Overwatch, Heroes of the Storm, WoW, Diablo 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך P2250 Samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא?? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1317 איך הלוח אם..?? כדי אולי להחליף לEP45-DS3R של ג'יגה בייט?? מסך - יש לי 19' אבל בקרוב אני עובר ל22' שימוש - בעיקר למשחקים ללא OC מה שקצת יותר מדאיג אותי זה הקירור.. (?)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, wassup? אני מחפש מחשב לגיימינג במשחקים כמו (Flight simulator X, call of duty 4, sims 3,enemy territory (quake wars\normal וכו' אני מחפש מחשב שיכול להחזיק SERVER במשחק ENEMY TERRITORY אני לא מבין כלום (אולי רק טיפה) :iamstupid: אז אני צריך קצת הרבה (מאוד) עזרה דרך אגב אני רוצה כרטיס רשת חיצוני (בשביל הסרבר צריך 300-450Mph)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-