עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד חדש עם הפרמטרים הבאים: א. מסך 15.6 אינץ' ב. תמיכה במערכת ההפעלה ווינדוס 7 ג. תמיכה במשחקים כמו FIFA 11 , FIFA 12 , PES 12 מעוניין לקנות את המחשב כאן בארץ לא משנה באיזו חנות. אשמח לשמוע המלצותיכם רונן

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  2. שלום חברים, מבקש המלצה למחשב נייד עסקי (קל ,חזק ועמיד) עד גודל 14" (עם כרטיס מסך מובנה). תקציב עד 6000 (אם יש הצעה יותר זולה שעונה על הקריטריונים אז עדיף) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by arigo,

שלום, אני רוצה לרכוש מחשב עסקי שיהיה מן הסתם לשימושים של אינטרנט אופיס וכו מהסדרות פרמיום של לנובו או דל או HP (שם השירות טוב יותר) המחשב רצוי שיהיה 15" או 14" מינימום במשקל נמוך (עד 1.6 קילו) ומסך ברזולוציה יותר טובה מ 1920X1080 ואם אפשר גם 2-1 אשמח המלצות בבקשה, כאשר גם מאמזון אין בעיה כל עוד יש אחריות בינלאומית

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by IdoK21,

אז ככה אני מחפש מחשב נייד חדש אין חשיבות לחברה,חנות ודברים כאלה. התקציב נע בין 2000-3000 השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה,סרטים,ומשחקים כגון Heros וכדומה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. Started by NIVTAL,

אני מחפש לקנות מחשב נייד פשוט (לא INTEL ATOM) לגלישה באינטרנט בצורה חלקה. תקציב : עד 1200 שקל. תודה על העזרה חברים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. * מטרות המחשב? קצת עבודה משרדית, משחקים לא כבדים במיוחד (minecraft וכאלה), וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומאט * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה כל כך אבל לא כבד ממש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)חובה HDMI * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל מינימלי 500GB סוג אני לא מבינה כל כך.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות הפשוטות, dell, lenovo. hp. אב…

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  7. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן עם מסך 12 אינטש. אין לי מושג על מה ללכת אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי , הדרישות שלי הן : 1)מחשב אמין 2)זמן סוללה ארוך 3)איכות מסך כמה שיותר טובה 4)אחריות בינלאומית (אם אני אקנה אז זה יהיה בארה"ב) 5) משקל נמוך אני יותר מאשמח אם תוכלו לייעץ לי. תודה עריכה : אני כרגע חושב על lenovo 3000 v200 ... סתם כי ראיתי אותו היום במציאות ונדלקתי... השאלה היא כמה הוא טוב בשבילי. שימושים : סרטים , אולי גם הרצה של visual studio לצורך קצת תכנות אינטרנט יהיה נחמד אם גם משחקים יוכלו לרוץ בכיף

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות.. למטרת לימודים (מדעי המחשב) ושימוש ביתי. תודה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  9. Started by kalda01,

מדובר בנטבוק עם מסך 10-12 אינצ'. איזה מעבד/כרטיס מסך מינימלי צריך כדי לנגן קבצי MKV ברזולוצייה 720P ? איזו רזולוציית מסך הכי מתאימה?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח ל-2 האפשרויות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים פשוטים כמו DOTA 2 , תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DOTA 2, Hearthstone -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13.3 - 14, לפחות FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם …

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. שלום לכולם, בעוד כחודש אני מגיע להונג קונג ואני רוצה לקנות מחשב נייד. הדברים שאני צריך הם אלו - 1. מחשב קל יחסית - 2 קילו ומטה. 2. מחשב חזק - השימוש העיקרי הוא עריכת תמונות וחשוב לי שהמחשב לא יהיה תקוע בכל רגע. 3. סוללה חזקה - שלא תגמר אחרי שעתיים. שמעתי על הDell Vostro v131 עם 4GB RAM אבל אני אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה מראש, עידו

12. שלום חברים, צריך לרכוש לאישתי מחשב נייד לעבודה, היא מנהלת מכירות. והשימושים שלה קלים, למשל אופיס, מיילים וכו׳ לאישתי חשוב שהוא יהיה בעל עיצוב נקי, דק וקל משקל (היא אוהבת את הסגנון של לנובו YOGA) לי חשוב לנצל את ההזדמנות ולרכוש מחשב שיוכל להחזיק גם משחקים, עבור הבן שלי (בן 10) לכן הייתי רוצה למצוא לפטופ מאוזן עד כמה שניתן המשלב עיצוב דק, משקל נמוך וגיימינג. מקווה שיש חיה כזו.. תודה. אני מעוניין שהמחשב יהיה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6,000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, אופיס, מיילי…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  13. הדגש הוא המשקל,שיהיה קל עד כמה שהתקציב מאפשר גם על חשבון כוח עיבוד וכיו"ב. צורכי המחשב :אופיס, אינטרנט, סקייפ, מוזיקה, סרטים. זמן סוללה סטנדרטי, אחריות ארוכה ככל שניתן, אין צורך במערכת הפעלה. תודה, אשר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מבקש המלצה למשב נייד: זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB לא נדרש CD , DVD או צורב (או קורא טביעות אצבע וכדומה) כרטיס מסך עם יכולת להפעיל משחקים כגון fifa צפייה בסרטים וכדומה משקל עד 2 קילו מסך לא פחות מ 14 אינצ' (עדיף יותר) תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. אהלן אני לא ממש מכיר את עולם הניידים אז אני צריך עזרה: זה יהיה מחשב משני, יש לי מחשב נייח חזק. הדגש הכי גדול הוא זמן סוללה. אני אקח את המחשב להרצאות ואני צריך שהוא יחזיק כמה שיותר בשימוש פשוט כמו גלישה או אופיס. שימושים עיקריים: סרטים ומשחקים בקטנה. נניח שיוכל להריץ PES 2011 על הגדרות מינימליות (רק שיעבוד חלק) ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה 42 אינצ' ולראות סרטים באיכות גבוה (לצורך הדוגמא פורמט mkv בגודל 10 ג'יגה). גודל כמו שרשמתי 13-14 אינצ', משקל לא קריטי... HDD לא ממש חשוב לי כי יש לי חיצוני נייד בגודל 1TB, אם אפשר שיהיה 7200RPM (מהיר) אלא אם כן ההבדל בביצועים לא שווה את ההבדל במחיר. יציאת HDMI חובה, DVD יכול להיות נחמד אבל לא חובה והקניה תעשה בארץ. תודה מר…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  16. היי לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד שהוא גם מחשב וגם טאבלט. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? לא קריטי, לא פחות מ11 * רזולוציית המסך? לצערי לא מבין בזה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שעדיף, אבל לא על זה תיפול ההחלטה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? כמו שאמרתי, שהמסך עצמו יהיה גם טאבלט אז בגדול המחשב עצמו הוא בעיקר ללימודים, (ישומי אופיס ואינטרנט) והטבאלט לסרטי HD ולמשחקים לא מטורפים במיוחד. אני מעדיף שהמחשב יהיה של חברה אמינה ומוכרת חשוב שהמסך יהיה איכותי ויכול להציג סרטי HD.. אם אתם מכירים מחשב כזה שגם חזק מבחינת החומ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 3d7,

אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני. הסיבות הן מקום ומעברי דירה. תכונות חשובות: מעבד חזק שיפעיל מספר תוכנות כבדות, כולל Corel Draw 4GB זיכרון דיסק קשיח של לפחות 500GB במהירות של 7200RPM כרטיס מסך טוב (לא מיועד למשחקים כבדים, אבל שיהיה אפשר לשחק בסבבה). מסך רחב בגודל של לפחות 17.4 אינץ'. עיצוב שחור ויפה. רצוי מקלדת מוארת לעבודה בחושך. מערכת הפעלה Windows 7, או שלפחות יהיה אפשרות להתקין את הWindows 7 שיש לי בדיסק-און-קי בלי בעיות עם הביוס. רצוי מאוד מחשב של Dell. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שיריץ גם משחקים כמו COD 4 ואני לא מצפה שיריץ אותו על HIGH... מישהו הציע את זה פה בפורום מה אתם חושבים על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717241

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. שלום, לא מזמן קניתי בטיפשותי מחשב נייד חדש Acer Aspire One D257. המחשב חלש מאוד ונתקע ונתקע כל הזמן מה שגורם לעבודה בו להיות בלתי נסבלת. השאלה הראשונה היא האם שידרוג הזיכרון של המחשב (מ-1GB ל-2GB שזה המקס') יביא לשיפור משמעותי או שהבעיה היא גם המעבד? השאלה השנייה היא המלצה למחשב חדש שיחליף אותו. התקציב למחשב הוא עד 2500 ש"ח אך כמובן שאם קיים מחשב שעונה על הדרישות במחיר זול יותר אז עדיף מטרות המחשב - עבודה משרדית, תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט... חשוב שהמחשב יהיה מסוגל להריץ מספר רב של תוכנות בו זמנית בלי לזחול (תוכנות פשוטות כמו אופיס, Paint.net, דפדפן, מדייה פלייר וכו') גודל המסך - רצוי '13 אך אפשר להתפשר בשביל לרדת במחיר. משקל רצוי - לא חשוב זמן סוללה - 5 שעות זה…

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (דסקטופ) שמשמש כמחשב של מד רוח. כלומר הוא מחובר עם כבל תקשורת לשבשבת רוח מקבל נתונים ועושה כל הזמן FTP של הנתונים לשרת. חוץ מזה הוא גם מחובר למצלמת רשת שמצלמת את חוף הים ועושה גם FTP של התמונות לשרת. המחשב דלוק כל הזמן 24 שעות ביממה כבר כמה שנים. מדי פעם יש תקלות בעיקר בשל הפסקות חשמל. אני מחפש משהו מאוד פשוט אך יציב שיעשה את הפעולות הנ"ל. האם לדעתכם לפטופ פשוט של 1500 ש"ח יכול לעשות את העבודה? או שעדיף לקנות דסקטופ ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mayalou,

מטרות המחשב? עבודה על לייטרום. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? על 13-15 אינץ. * רזולוציית המסך?שיהיה מסך איכותי , רצוי HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd כלשהו יהיה נחמד , 500GB יהיו מספיקים * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- לא מסך מגע. תקציב 3000-2000 [h=2]Photoshop Lightroom 5 system requirements and language versions[/h] [h=3]Windows[/h] Intel Pentium or …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב נייח עם מסך גדול, ואני רוצה מחשב נייד שעליו אני יוכל להפעיל סרט, ועם כבל לחבר את הנייד למסך הגדול ולראות את הסרט במסך הגדול. אני לא רוצה להפעיל סרטים ישר מהמחשב הנייח כי יש לי עליו דברים ***מאד*** חשובים ואני לא יכול לקחת סיכון שבכל מיני אתרי סרטים יש וירוסים / רוגלות וכדומה. אני לא צריך את הנייד לשום דבר אחר. אלא אך ורק שאני מדליק אותו, נכנס לאינטרנט ובוחר סרט, ומקרין אותו על המסך הגדול. כשאני חושב על זה, אני גם צריך שהסאונד של המחשב הנייד יעבוד טוב. כשאני חושב על זה שוב... אני צריך גם שה WIFI יעבוד טוב, שמהמהירות תהיה נורמלית כך שלא יהיה lagים בסרט ושבאופן כללי המחשב יהיה נורמלי, יפעיל אינטרנט, יעבוד, ויריץ סרטים חלק. השאלה שלי, מה אני אמור…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by inbalbenyush,

היי לכולם, אני מחפשת מחשב מומלץ של דל אני עושה שימושים בסיסים במחשב צפייה בסרטים וכו' התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח האם ישנן המלצות?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין במחשב נייד של DELL לעבודה עם WORD, EXCEL וPOWERPOINT. לגלישה חלקה באינטרנט, לשמיעת מוזיקה באיכות טובה, ללפחות שני דפדפנים עם יותר מעשרים עמודים פתוחים בכל אחד, לעריכת וידאו או אודיו נדירה ובכלל לעבודה חלקה. אני מצפה לפחות 5 שנים עבודה של מחשב עם לפחות 4GB זיכרון אבל עם אפשרות הרכבה עד 8GB. עם HP שלי שהוא 1.83GHZ הייתי 5 שנים דרך אגב. הנה אופציות: KSP אופציה 1 אופציה 2 אופציה 3 אופציה 4 אופציה 5 NayadNayad אופציה 1 אופציה 2 אופציה 3 אופציה 4 תודה לכל אחד שיעזור!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. ללא חריגה מיועד לגלישה מקלדת ועכבר של אפל בנפרד (לא כלול בסכום) הרכישה בעוד חודש כל שאר השאלות לא רלוונטיות נשמח להמלצה על דגם ולהסבר :) תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.