עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כמה שיותר בגדול יש לי יום לימודים ארוך מ8-20 אבל אני חושב שזה לא סביר זמן כזה, אני יתפשר בנושא הזה כדאי לעמוד בתקציב ואחבר אותו לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI ,לפחות 3 יציאות USB2/3 * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? החברה הכי זולה, נלקח בחשבון MSI או ACER

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by boom,

הציעו לחבר את ההצעה הנל *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 1.8G (לא סלרון)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב INTEL 850E מתוצרת אינטל MARYVILLE2 או MSI 850E MAX לזכרון RDRAM * R-DRAM זכרון 128M 800MHZ SAMSUNG המהיר ביותר, לא DDR *כרטיס מסך לא משולב GeForce NVIDIA MX 2 400 64M *מסך מג MAG 17 ניתן לבחור מסך אחר בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *כונן סידי רום 52X *דיסק 40G מהיר סיגייט, W.DIGITAL או מקסטור *מודם פקס רוקוול או 56K ESS *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 3D * 2 רמקולים+ מגבר עגולים 3D *מארז פנטיום 4 מפואר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי+גלילה *מקלדת PS2 מקצועית+משענת סהכ 3900 שח האם הצעה סבירה? אם לא- איזה מפרט ניתן להרכיב- אינטל/AMD (כול…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום חברים, יש לי מחשב נייד של גיגהבייט W468N ונכנסתי לאתר של גיגהבייט לעדכוני דרייברים http://www.gigabyte.com.tw/Support/Notebook/Driver_Model.aspx?ProductID=2503 ושם ראיתי הרבה עדכונים אבל ישנים יחסית (בערך מ 7.11.07), ואת המחשב קניתי בערך לפני 3 חודשים ואיתו קיבלתי דיסק דרייברים שהתקנתי את כולם בהצלחה. השאלות שלי הן: 1. האם שווה להתקין את כל מה שיש באתר (יש לי ויסטה אולטימט 64 ביט) או שזה כבר מה שמותקן אצלי מהדיסק? 2. מישהו התקין דרייבר מהאתר? 3. יש סכנה בכל הסיפור הזה, או שכל עדכון חדש יהיה לטובה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 אפשר עוד טיפה לחרוג אבל רק אם זה ממש משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך חח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רוצה לשחק על הגדרות גבוהות מן הסתם. יש לי מסך DELL2312 . משחק ב BF3 ובעתיד ב…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Rockout,

המחשב שלי יחסית ישן, וכשקניתי אותו לא ייעדתי את המפרט לגיימינג. זה המפרט בגדול: מעבד: Intel i5-2500K 3.3GHZ זיכרון: 8GB כרטיס קול: AMD Radeon HD 5800 לוח אם: GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 (אם צריך עוד פרטים אשמח לספק) יש לציין שהמחשב לא מראה סימני האטה ומריץ חלק תוכנות דורשות (משתמש בו הרבה לעריכת מוזיקה ווידאו) אבל עם משחקים חדשים הוא לא מצליח להתמודד בכלל. השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בשדרוג של כרטיס המסך בלבד, או שצריך לשדרג עוד רכיבים? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. * מטרות המחשב? - בעיקר לימודים ועיבוד מוסיקלי (נואנדו/קיובייס וטרקטור למי שמכיר), גלישה, אופיס וסרטי HD . * גודל המסך? 15.6 ומעדיף מסך מט שלא יחזיר השתקפות. * רזולוציית המסך? AS LONG AS ITS HD ITS FINE FOR ME.... כל עוד שזה HD אין לי העדפה מסויימת. בעדיפות למסך שלא יעייף את העיניים אחרי שעה של עבודה על המחשב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ומרווחת כי אני אקליד על המחשב הזה הרבה (הרבה מאוד) * משקל רצוי? פחות מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. חשוב שהנייד יוכל לעבוד 5-6 שעות בלי חשמל או החלפת בטרייה (לא יודע אם יש אופציה כזו אבל נחמד אם תהיה בטרייה נשלפת כדי שתהיה בטרייה ספייר על כל מקרה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Blueto…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tamirushb,

מחיר שני המחשבים זהה ואלה המפרטים. זה הלינובו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3744 זה הHP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3812 לHP כרטיס מסך קצת יותר חזק, ללינובו יש 20 GB יותר.. מחשב ללימודים + עריכת וידאו . קצת משחקים. (סטודנט) *דחוף* אני ביום ראשון רוצה לקנות

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, מחפש המלצה למחשב נייד לחבר הוא גרפיקאי במקצועו - פוטושופ, אפטר אפקטס וחבריו, כולל תלת מימד (אם זה קריטי אני יכול לברר אילו תוכנות בדיוק) ותוכנות עריכת סאונד. התקציב הוא בעקרון 6000-8000 ש"ח, בעדיפות למחיר נמוך יותר כמו תמיד. הוא שם עין בעיקר על DELLים למיניהם אבל הוא קצת מבולבל ממבחר הדגמים שקיים. (עד עכשיו הוא עבד על איזשהו לנובו, אבל הוא כבר בן שנתיים ועייף) דגשים: מסך גדול (נניח 14 או 15) ברזולוציה גבוהה (משהו מעבר ל 1280X800) כרטיס מסך לא מובנה (יש טעם בכלל לכ.מסך לא מובנה? זה יעזור במשהו בתוכנות התלת למיניהן? או שזה טוב רק למשחקים?) אני מניח ש 4GB זכרון היום זה המינימום בקניה של נייד חדש (בתקציב כזה לפחות), אז גם זה דגש. ובנוסף דיסק קשיח גדול ומהיר (…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ההורים שלי מחפשים לפטופ לבית 15" למטרות אופיס + אינטרנט + סרטים\יוטיוב פה ושם. מה שרלוונטי: כונן CD/DVD מקלדת עם Numpad בצד ימין ללא מערכת הפעלה - עדיף אחריות - כמה שיותר. נתקלתי בנייד הבא: (Asus K53e Intel B940 2.0Ghz) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&cat=2020 הבנתי שהמעבדים האלה גם הם שייכים למשפחת סאנדי-ברידג' אבל חלשים יותר (2.0GHZ, וללא היפרת'רדינג מה שזה לא אומר..) האם זה יספיק לשימוש ביתי לטווח ארוך? נניח וארצה מתישהו להתקין Visual Studio על נייד שכזה - האם הוא ייחנק מהעומס של תוכנה בסדר גודל כזה? או שעדיף להיות חזיר ולקנות כבר Core i3 ? כמו זה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=13807&catcode=1165&AdCat=&parentid= תודה מר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Guyalki,

שלום, אני מחפש מחשב נייד, כאשר 2 הדרישות הכי חשובות לי הן שיהיה לו Pointing Stick (עובד עם זה כבר 10 שנים, התרגלתי לזה וזה מאוד נוח לי) ושיהיה לו מסך מאט. השימושים של המחשב הם בסיסיים - אינטרנט, סרטים ואופיס בגדול. מתכנן להחזיק אותו לפחות 4-5 שנים, כך שחשוב שיהיה מספיק חזק. אם עלות-תועלת יש מחשבים ב-3,000-4,000 שנותנים יחס טוב יותר - אני מעדיף אותם על פני מחשב ב-5,000. לפי הפורמט: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13-15.6, חשוב שיהיה מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי, בעבר פירסמתי בקשה למפרט אך לצערי עקב אירוע משפחתי לא יכולתי לקנות את המחשב באותו זמן. כעת אני רוצה לקנות את המחשב אך אני מאמין שדברים השתנו מאז שפירסמתי (לפני כחצי שנה), אז הנה הטופס כפי שפורסם (פרט להורדה קטנה בתקציב): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה מאוד מאוד משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים (רק Civ V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנפרד. 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (רק משחק אחד Civ V) 3. האם יש…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. רצוי שן כחולה. רצוי שיהיה לו דריוורים לווינדוס 8 (יש לי כבר את הרשיון - לסטודנטים של הנדסה באונ' זה בחינם!) . עבודה משרדית, קצת צפיה בסרטים גודל המסך? 13\14 רצוי עם כרטיס מסך טוב (אך לא חייב). * משקל רצוי? כמה שיותר קל. 1.5קילו משהו כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 6 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין * Bluetooth? רצויו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDDו SSD,) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מסך מגע זה טוב, אם יש באקטרה תקציב גם כרטיס מסך טוב אז מה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח - ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כל כך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by HTL,

ללא OC וציוד היקפי חשוב מערכת שקטה כמה שיותר ללייט גיימינג והדברים הבסיסיים אבל אחד כזה שיעמוד למקרה שאני אוריד משחק כזה או אחר. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9256 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12022 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, מחפש המלצה: * מטרות המחשב? כרגע לאינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים (צפייה ישירה ורגילה), הורדה של סרטים, חיבור למסך טלויזיה/מחשב. אולי בעתיד גם להפעלת תוכנות של הנהלת חשבונות ולהתחבר מהבית למחשב בעבודה. * גודל המסך? 15.6. לא משנה אם הוא מבריק/מט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 (מתכוון לחבר אותו למסך מחשב חיצוני). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלת מלאה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA. * Bluetooth? למה לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD לפחות 750GB, רצוי שתהיה אפשרות לשידרוג עתידי ל SSD. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, DELL. * …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by asafmanor,

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y410p אני מחפש מחשב שיתאים לי לשימושים משרדיים ועריכה גרפית קלה. המחשב הזה במחיר מציאה כרגע, בארה"ב. הדגם שבו אני מתעניין הוא הדגם השני בהיצע (830$) שמתעלה על הדגם הזול ברזולוציית מסך. Processor4th Generation Intel Core i7-4700MQ Processor (2.40GHz 1600MHz 6MB)-Operating SystemWindows 8 64-Display14.0" HD+ Glossy LED Backlit with integrated camera 1600x900-GraphicsNVIDIA GeForce GT750M GDDR5 2GB-Memory8.0GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600 MHz-Hard Drive1TB 5400 RPM-Optical DriveDVD Recordable (Dual Layer)-Network CardIntel Centrino Wireless N-2230-BluetoothBluetooth Version 4.0-WarrantyOne year-Pointing DeviceIndustry Stan…

17. שלום, שמתי עין על סדרה 9 של סמסונג, בפרט דגם NP900X4D-A03IL - הנה קישור למפרט. אחרי סקר קצת מצאתי שאפשר לקנות אותו בכ5500 ש"ח חדש. אחריות ל3 שנים. יש לי הזדמנות לקנות אחד במצב מעולה, עם אחריות של עוד שנה וחצי, ממישהו ב4000 ש"ח. אז בעצם רציתי לשאול: 1) האם לדעתכם המחשב הזה מספק תמורה טובה לכסף. 2) האם נכון לקנות את המחשב הזה ספציפית בהתחשב בכך שיש רק שנה וחצי אחריות, או ללכת על משהו אחר, אולי חדש עם 3 שנות אחריות. תודה, נדב מטרות המחשב? תכנות, אופיס, פוטושוט (לעיתים), סרטים מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט 15". מט. * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? פחות חשוב * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות חשוב * האם יש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נוסף שישמש בעיקר לעבודה משרדית. התקציב הוא עד 1500..לא צריך ציוד היקפי. רק שיהיה במחשב צורב DVD. --------עידכון--------- בסוף במקום מחשב לעבודה משרדית אני אקח מחשב שישמש גם למשחקים(לא כל הכבדים...בעיקר FIFA, PES). לא צריך ציוד היקפי..רק צורב DVD התקציב 2500+- , וחוץ מזה אני מחפש גם מסך דק 19' , עדיף רחב ב1200+-. תודה!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by thecool111,

חיפשתי פה בפורום..וקצת באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא תשובה מדוייקת.. מה ההבדלים בין core 2 due ל dual core ?? הבנתי שבמתקדם יותר שתי הליבות פועלות בו זמנית ולא רק כשאר ליבה אחת מגיעה ל100 אחוז אז השנייה מתחילה לפעול דבר המוסיף לביצועים כ 10- 15 אחוזים אבל הבנתי שלעומת זאת אורך הסוללה במעבדים המתקדמים יותר מתקצר בכ 10 דקות .. איך אני יכול להשוות נגיד בין מעבד של מחשב נייד עם core due עם מהירות שעון גבוהה לעומת core 2 due עם מהירות שעות נמוכה מבחינת הביצועים לא מדובר על השוואה מבחינת משחקים אלא נגדיר את זה כעבודה משרדית כבדה .. אשמח לשמוע עוד דעות..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. על פי הבנתי, אין מכס על ייבוא מחשב בודד. האם בן אדם שבבעלותו לפטופ (היה בבעלות בעת היציאה מהארץ) פטור ממכס במקרה שיביא לפטופ נוסף?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Mordi Levi,

היי לכולם, אני עובד כבר כמה שעות על מפרט למחשב חדש ומנסה לבנות מחשב חזק במחיר שפוי ככל הניתן. אני מעצב גרפי וגם (סוג של) גיימר כשיש זמן פנוי, אבל הכי חשוב לי זה עלות מול תועלת. זה המפרט שבניתי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו, אם יש רכיבים שניתן להחליף במשהו טוב יותר באותו המחיר או לחילופין משהו זול יותר באותה רמת ביצועים. B001 הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel שימו לב! זמן אספקה למוצר זה ארוך מהרגיל - המידע ינתן טלפונית ע''י איש המכירות ₪7,860 1 ₪7,860 42093 מעבד אינטל ‏Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cac…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר לחרוג קצת. אבל אשמח גם לשמוע אם ניתן למצוא בפחות (נגיד 3000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנת אוטוקד לצורך עיצוב אופנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, העדפה למחשב קל וקטן 13". מוכנה להתפשר על 14 אם יש הבדל משמעותי במחיר/ביצועים 7…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד לשימוש משרדי - אופיס וגלישה בעיקר. המחשב צריך להיות מעט חסין יותר פיסית - הנוכחי התפרק עקב שימוש שוטף. גודל 13-15.6, עדיפות לSSD בנפח 256 לפחות, ואם יש אופציה לשני כוננים בתקציב גם טוב. ניתן לחרוג עד 3000, עדיפות שלא.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הי, אני צריכה בבקשה המלצה למחשב נייד לאחי. שימושים הם בעיקר הורדת תכנים (emule), צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. בעתיד כנראה גם עריכת מוזיקה חובבנית (אחי ציין תוכנה בשם q base). דגש על צפייה בסרטים כך שאיכות הצפייה חשובה. מסך 15.6 אינטש. רזולוציה טובה לצפייה בסרטים?? המחשב יהיה בעיקר בבית אז פחות קריטי אורך סוללה ומשקל, אם כי תמיד נחמד שהנתונים האלו טובים. יציאת HDMI יתרון לעתיד (כרגע אין בכלל טלויזיה מתאימיה אבל בהמשך אולי תהיה) כונן קשיח אני משערת שעדיף מינימום 320GB? צריך צורב DVD לא רואה צורך קריטי ב- blue tooth זכרון - אני אלך על פי המלצתכם, נוטה ל- 4 ג'יגה אבל אם אתם חושבים ש- 2 מספיק אז בסדר. אם זה 4 אז צריך גם מערכת הפעלה win 7 64-bit אחריות - המחשב כנראה …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by YEAL23,

שלום חברים מקוה שאני בפורום המתאים לשאלה זו. קניתי לפטופ של דל המגיע עם מערכת הפעלה של לינוקס (למה מגיע עם המערכת הזו? בדר'כ לפטופים מגיעים ללא מערכת הפעלה או עם ווינדוס?) בכל מקרה, רציתי לדעת איך אפשר למחוק ולהתקין ווינדוס עליו? האם לפרמט אותו כפי שעושים בפירמוט רגיל? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.