ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני רוצה לרכוש את המחשב של סוני מסדרה SZ (עם המסך 13.3).. בכל מקרה, אני בקושי רואה אותו למכירה בארץ, וגם אם כן לא ברור לי איפה אני מקבל אחריות עליו? כי אני לא חושב שישפאר תומכים בו.. מישהו יודע מי היבואן? מה בדבר קניה בארה"ב ואחריות בינלאומית?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבריםם, כפי שרשמתי בכותרת אני מעוניינת במחשב וחשבתי להקים קבוצת רכישה למחשב. במידה והנכם מעונינים במחשב זה אשמח באם תכניסו את הפרטים באתר. http://pgroup.weebly.com/ חג שמח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שבניתי הוא כזה: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 684 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤ 552 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-S3 ¤ 728 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1695 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 386 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 403 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 412 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 227 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤ 262 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 5349 אני אשיג את החלקים עוד יותר בזול מזה, פשוט אני רוצה להיות סגור על החל…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מארז - MGE Sidewinder SILVER (בא עם ספק של 400W)- ש"ח470 לוח אם - DFI NF4 ULTRA INFINITY ש"ח680 זיכרון - SAMSUNG DDR 512MB 400mhz - ש"ח380 מעבד - AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY - ש"ח850 כרטיס מסך - SAPPHIRE X600PRO 128MB DDR 256 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS - ש"ח800 מקלדת מולטימדיה - 90 ש"ח CDROM - CDROM LITEON BLACK X52 - ש"ח100 כונן דיסקטים שחור - 70 ש"ח 170ש"ח - צורב - LITEON 52X32X52 שחור כונן קשיח - WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA - ש"ח360 כרטיס רשת אלחוטי- D-Link AirPlus G DWL-G520+ PCI Adapter - ש"ח200 קירור למעבד- ARCTIC COOLING Super Silent 4 Ultra TC - ש"ח90 מסך - VIEWSONIC VX510 - ש"ח1,290 ----------------------------------…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט כללי: INTEL 2.4 DVD צורב WD 80GB 8MB ראדאון 9700pro מארז Xaser II A6000A Plus Tower Case (4 מאווררים) כרטיס קול Hercules xp. מודם ADSL usb ... MX-700 logitech ואני לא חושב שיש צרכנים נוספים שצריך להתחשב בהם .... דבר נוסף .... אני צריך המלצה לזכרונות טובים (cas 2 פעם היה דבר כזה) ולוח אם מעולה שיתמוך ב AGP*8 sATA לשדרוג עתידי של HD ... וציפסט טוב. אה ... והמלצה על צורב ... בחיים לא היה לי .. חשוב שיהיה טוב ,אני לא רוצה שהוא ימות לי אחרי שנה ... ואין לי בעיה להוסיף עוד כמה $$$ אני רוצה חומרה טובה ...(רק לא להתחיל לרוץ למעבדות) אני לא מתכוון לקנות AMD מפני שרוב השימושים שלי הם בתוכנות שעברו אופטימיזציה למעבדי INTEL.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר להדפסת עבודות,אינטרנט,ומשחקי רשת קלים.יש צורך בציוד הקפי -עכבר מקלדת ורמקולים(סט נחמד ולא יקר של 2 וסאב) וכמובן מסך 24. השקט לא חשוב ,כולל מערכת הפעלה. חשוב שתהיה מדפסת חסכונית קנייה באזור המרכז הרכבת המחשב בחנות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K (מארז,קירור,כונן קשיח,ספק וציוד הקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TW3 ,FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-27 אינץ' , רזו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=36668&select=.268..271..211..2639..2183..2185..347..442..2012..432..466. http://ksp.co.il/?uin=37560&select=.268..271..211..2639..2183..2185..347..442..2012..432..466. מה עדיך לדעתכם? חשוב גם שיהיה זמן סוללה סביר כ-4 שעות לפחות. מחשב שמיועד ללימודים ולשימוש ביתי, חשוב שיהיה נוח. שני המחשבים דומים במפרט פחות או יותר השאלה מה עדיף.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מדוע אין יבוא רשמי של הדגמים האלו לארץ? ניתן למצוא רק ייבוא מקביל שיקר בעשרות אחוזים מהמחיר היקר ממילא(ולxpsאין את הדגם החדש יותר שיצא לפני שבועיים וקצת). ומה ניתן לעשות? אני יודע שאפשר לפנות לחברות כמו באג או אייבורי והן יכולות לעשות יבוא אישי אך גם הוא כנראה יהיה יקר מאוד.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך חסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - מדיה סנטר עם מקסימום ביצועים במשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - FOOBAR, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקי אסטרטגיה (שוגון 2, רומא 2, CITIES XL), משחקי ספורט (FIFA 14 שיצא..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - יחובר למסך 42 אינץ' 1080P, אם אפשרי להתאים כ.מסך שיהיה חזק גם להר…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות מאומצת -הרבה קבצים פתוחים במקביל, עבודה עם מערכות משרדיות כבדות וכו' * גודל המסך: 13 -? אני לא סגור על זה.. מחפש מסך גדול שאפשר יהיה לעבוד עליו בנוחות, או לחלופין מחשב שמגיע עם עמדת עגינה שאפשר לחבר אליה מסך רגיל. * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: רצוי, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא נראה לי. * בלוטות: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB * כונן CD/DVD? צורב: כן. * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: רצוי דגם של חברה כמו dell, HP, Lenovo וכו'. יש משהו שמשלב מסך רגיל ומסך…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות * גודל המסך: 13 * משקל רצוי: כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות:כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 128 * כונן CD/DVD? צורב: אין צורך * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:לא ומה דעתכם על המחשבים הבאים: http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17314 http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..1483.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17300&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עורך סרטים חובב. משתמש לעריכת הסרטים ב VEGAS PRO 8, מתכנן לעבור ל9(בנוסף ליישומים אחרים כמו אופיס ואינטרנט), ואחרי העריכה לDVD עם DVD ARCHITEC. אשמח לקבל הצעה למפרט כאשר התקציב בסביבות 5000 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה לקנות חלקים אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אל זה[לא מחשב חלקים] e4500 dual coure 2g ddr2 667 gigabyet ga p35 ds3 hd 3850 או 3870 יש לי מחיר של זה 2200 זה שווה את המחיר אם מישהו חושב שאפשר להוציא יותר טוב מזה שיגד לי פה תודהההה :yelclap:
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך מפרט מחשב חזקקק למשחקים כבדים זה לחבר שלי ... ובו נגיד שזה בשביל משחקים כמו : crysis , call of duty 4 , bioshock .... אתם יודעים משחקים בסגנון הזה עכשיו אני יודע שקרייסס לא יפעל על הכי גבוה בתקציב הזה ... אבל אני צריך שתביאו לי מפרט שיהיה חזקק למשחקים ויפעיל אותם טוב התקציב הוא 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה **** אין צורך במסך , עכבר , מקלדת , רמקולים ... כל אלה כבר יש לו תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על מחשב נוסף לעבוד איתו אבל נייד כי את הנייח שלי בקרוב אני הולך למכור כי אין לי צורך בלהריץ משחקים כבדים אני יותר אוהב קלאסיקות ככה שמחשב נייד יכול לספק את אותה החוויה. בעקרון זה יהיה לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, מסמכים לכתיבה, מוזיקה ומשחקים פשוטים בלי יותר מדי גרפיקה ממוחשבת.. אוליי המקסימום FlyForFun וFreeStyle Online שזה בערך שני המשחקים היחידים שאני משחק באונליין. חשבתי אולי על הHP PAVILION dv6327ea עם שידרוג ל2 ג'יגה זיכרון אבל אני לא בטוח אם הכרטיס מסך המצורף שמגיע איתו intel® graphics media accelerator 950 יכול להריץ כמו בנייח את המשחקים שציינתי כבר קודם.. יש המלצות אחרות? דרישות ספציפיות: מסך 15.4 ד"א עכשיו חיפשתי עוד משהו אבל שוב אני לא יודע אם זה יעמוד בציפיו…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש אותי גם למשחקים (ברמה גבוהה) וגם לעבודה שוטפת. ציוד היקפי כבר יש ואין צורך להחליף אותו. אשמח גם לקבל הסברים על המפרטים שתציעו למי שיהיה כוח להרחיב טיפה. התקציב שיש לי לטובת המחשב הע בין 5000-6500, כמובן שהשאיפה היא לא לבזבז כסף סתם, אבל עם עוד קצת כסף יתבטא בפער משמעותי בביצועים, אני בעד.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נייד, וקראתי הרבה ולא ברור לי מה אני באמת צריך מכל זה. קודם כל אני הולך ללמוד הנדסה. מטרות המחשב הם יהיו בעיקר משרדיות(אינטרנט ואופיס) - צפיה בסרטים -מסך בגודל 14 או 15.4 -משקל לא כזה קריטי, לא הולך לסחוב אותו הרבה. -סוללה שעתיים וחצי פלוס -בקשר ליציאות (HDMI, DVI) אם הבנתי נכון, זה בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות סרטים נכון?? -בלוטות, כן -צורב DVD כן -אחראיות בינלאומית מומלץ -לגבי חברה, שתהיה חברה אמינה. קראתי קצת על הקטע של כרטיס מסך מובנה שהם הזולים יותר הבנתי, ויש את הלא מובנה, שהם יותר איכותים. השאלה מה אני באמת צריך אני צריך מחשב שיסחוב בלי בעיות. תודה על עזרה! דיאגו נ.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש צורך בכרטיסי מסך זהים עבור SLI? כנ"ל לגבי crossfire לוח אם Z370XP SLI Gigabyte תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב אני זקוק להמלצה על טאבלט שאמור לשמש אדם מבוגר לזום אני מעוניין לחבר את עצמי מרחוק ע"י השתלטות על המכשיר וכך להפעיל לו את הזום מעוניין בטאבלט עם יכולת טכנית להריץ את הנ"ל במקביל+ מודם סלולרי ומצלמה טובה לזום. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני זקוק להמלצה לנייד עם רזולוציה גבוהה, הרד-דיסק של לפחות 200GB, מחברה אמינה וטובה לתכנות בעיקר וצפיה בסרטים. הנייד ירכש בארה"ב והתקציב הוא 1500-2000$. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ראשית, אודה ואתוודה כי איני מבין גדול במחשבים כרובם המוחלט של החברים כאן. אני מבלה יותר מ 14 שעות ביום מול מחשב הן במסגרת עבודתי מהבית והן בזמני החופשי. את המחשב האחרון שלי קניתי לפני 5 שנים, וכיום אני חייב "דם חדש". התקציב המירבי שיש לי (כלומר שאשתי הסכימה לתת לי ) הוא תקציב של 3,000 ש"ח למחשב ועוד 1,000 למסך. העניין, שבגלל כורח המציאות הכלכלית, אני חייב פריסה של 30- 36 תשלומים, דבר שמצמצם את האפשרות קניה למכרזים כ וואלה שופ YNET וכד' :'( פנייתי אליכם זאת, בראש ובראשונה לדעת מהו המפרט הטוב ביותר שה 3,000 ש"ח שלי יכולים לי ו/או אפשרות אחרת, המופיעה באחד המכרזים. בעיקר אני צריך את המחשב לסרטים, משחקים כבדים.. וגלישה. ללא OC אין תוכנות מסוימות שעלולות להכביד. מ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, תשובות לשאלון צריך מפרט מחשב בתקציב של 2.6K אם אפשר לחסוך ממנו מה טוב ואם תצטרך חריגה אז לא יותר ממאה שקלים גם זה בדוחק רב. המחשב מיועד לגיימינג למשחקים חדשים שיוצאים כגון: asassins creed unity, gta וכדו' הרצון הוא שהמשחקים יעבדו בהגדרות גבוהות, אולם לא מחייב שיהיו הכי גבוהות שניתן (רצוי כמה שיותר גבוה במסגרת התקציב הנתון). יש לי מסך בגודל 22 אינץ' ברזולוציה של 1050*1680 וכמו כן יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 TI ולכן אין צורך לכלול אותם במפרט. ציוד הקפי אינו נצרך גם כן. השקט הרצוי הוא בין 4 ל-6, לא מתוכנן אוברקלוק, לא צריך שום תוכנה. צריך הרכבת מחשב בחנות (את הכ.מ אני ארכיב לבד). אני מעדיף לקנות מחב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל הערכת מחיר בכמה אוכל למכור את המאקבוק שלי. מדובר ב- MacBook 13" White Core 2 Duo. http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.13-white-13-mid-2009-nvidia-specs.html מפרט: Core 2 Duo (P7450) 2.13Ghz 4GB RAM GeForce 9400M 256MB Lenovo C400 128GB כפי שאפשר לראות, הוא משודרג ב- SSD מכובד של 128GB, מדובר בדגם זהה ל Crucial M4. במצב טוב מאוד, עם סוללה חדשה (לא מקורית). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-