עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם! בסוף אוקטובר אני מתחיל ללמוד ואני מעוניין לקנות מחשב נייד. ברמת העיקרון, אני יכול לחכות עוד חודש (ואפילו יותר) עד הקנייה. העניין שבתחילת שבוע הבא אני באילת, וחשבתי שאולי ניתן לרכוש שם (בהנחה והדגם המומלץ יהיה זמין במלאי) וככה להוזיל קצת עלויות. אם עדיף לחכות ולקנות בחנות במרכז, ולא באילת - אז תגידו לי ואני אפתח דיון חדש עוד חודש. אם אין כזה הבדל מבחינת ה"לחכות" ועדיף לנצל את הפטור ממע"מ עכשיו - אז הדיון יותר מרלוונטי (: תקציב - בעיקרון חשבתי על 4.5 (בעיקר בגלל נושא הגיימינג) אבל אני מוכן להתגמש קצת למעלה אם זה לא מספיק.. כמובן שאם יש משהו שעונה לי על הצרכים ב-4 למשל, אין צורך סתם לנצל את מלוא התקציב (: * מטרות המחשב - לימודים (מדעי המחשב, תכנות) וגיימינג (לא …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by theblueone,

http://www.tms.co.il/preview/spec/5ynt8gsb השימושים בעיקר לעריכה וגיימינג, חשוב לי מחשב שקט וחזק לביצועים טובים, מהיר.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם eclipse / android sdk (תכנות) / VM. עריכה גרפית (אני לא מעצב אבל לפעמים כן צריך לפתוח פוטושופ בשביל לחתוך עיצובים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בphotoshop, eclipse לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אם אפשר אז למה לא. לא חובה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, אין צורך גם במסך 4. האם י…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by penny1,

שלום רב, לאחר מחשבה רבה על המחשב הנייד הבא עבור אישתי החלטנו לשנות את הדרישה של המסך וכעת אני משנה הפוקוס למחשב בגדול 15 אינץ זו הדרישה המעודכנת * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD. לגבי משחקים יש רק משחק אחד שאני משחק והוא nba2k * גודל המסך?15, לא משנה אם מט או מבריק* רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? באיזור ה 2 ק"ג אם עדיפות לפחות במידה ויש משהו כזה בטווח המחירים הנ"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף (בסביבות ה-5 שעות עם אינטרנט עובד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי היום מכיל: QX6800 (core 2 extreme) 5 GB DDR2 HD 4850 שאר המחשב מורכב ממחשב של DELL PRECISION 390. אני מחפש מחשב שאני אוכל לפתח עליו (עם שני מסכים) ולשחק עליו (כמובן במסך אחד) ושלא יזיל דמעות שאני מריץ עליו VM עם כמה מערכות הפעלה. לגבי הרכבה אני יכול להרכיב בעצמי אם זה חוסך הרבה זמן או כסף, עבדתי כטכנאי כמה שנים, הלימודים פשוט גרמו לי להיות לא מעודכן למה כדאי ומה פחות כדאי לקנות. לגבי זכרון אני חושב שאני צריך 16 GB אבל אשמח לחוות דעת, לגבי דיסק קשיח, עד היום אני עם SSD ולא רוצה לוותר על זה, אז SSD 128GB לפחות והרדיסק כלשהו לאחסון (קריטי המהירות שלו? אם אני שם עליו בעיקר שירים סרטים ושטויות?) הייתי רוצה שהוא יהיה 2-3TB תודה מראש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by freerider,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לפי המפרט הבא: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * מסך 15" רזולוציה 1920x1080 אכותי לד IPS (אפשר להתפשר על 14") * מעבד I5 * זיכרון 6-8 ג'יגה * כונן קשיח יחיד 128 ג'יגה SSD * לא צריך כונן אופטי * אפשר ללא מערכת הפעלה * אולטראבוק מעוצב עשוי ממתכת * קניה בארץ - תקציב 7000 ש"ח הרבה תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Ariels27,

זה הדרישות של המחשב עם יש לכם רעיון למפרט חזק יותר אשמח לשמוע! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים שיצאו של BF, COD , CRSIS - משחק גם במשחק Counter Strike 1.6 שלא צורך איכויות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC -לאילו ה…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי לימודים בלבד (וורד,אופיס) ולפעמים סדרות וסרטים. הכי חשוב לי שיהיה קל- עד 1.8 קילו וגם שלא יהיה יקר מידי, עדיפות כמה שיותר זול- הכי הרבה 3500 ש"ח (אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אין לי מידע לגבי נתונים אחרים). מצאתי ארבע אופציות אפשריות- אשמח אם תגידו מה עדיף ואם יש רעיון לדגם אחר גם אשמח לשמוע: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18928&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap http://ksp.co.il/?uin=18459 http://ksp.co.il/?uin=19919 http://ksp.co.il/?uin=17466 תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  9. שלום רב אשמח בעזרתכם לשדרג את המחשב הזקן שלי, שהתחיל להתעצל לו. התקציב שלי הוא 2000 ₪ שנבדק כמספק ויכול לענות על הדרישות הנ"ל/ השימושים העיקריים יהיו: 1) הרבה מאוד תוכן HD ותלת מימד כבד במיוחד. 2) לעיתים עריכת תמונות (פוטושופ) ברמה בסיסית בלבד 3) משחקים: חדשים ,עדכניים ועתידים, בעיקר תמיכה בלבד ובאיכות סבירה, אין צורך בביצועים גבוהים ואיכות מקסימלית. רזולוציה עיקרית 1080p 4) רצוי 2 כניסות USB3, לא חובה כי אפשר להשתמש בכרטיס הרחבה PCIE אין צורך לשדרג את: המסך\ ציוד הקפי \ ומארז+ספק נשארים HTPC מה שנותר לי לשדרג זה הבאנדל: מעבד, לוח-אם, זיכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך 1) איזה מעבד כדאי לי לדרישות הנל? 2) לוח אם....בעזרתכם, אין לי הבנה בלוחות 3) זיכרון.... בעזרתכם …

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  10. לקראת שנת הלימודים החלטתי לשדרג ולהיפרד מה-HP Pavilion ששירת אותי נאמנה ב 6 השנים האחרונות מכיוון שמאז (שנת 2007) לא התעדכנתי כלל בכל הקשור לעולם הניידים - אפשר לומר שאני די חסר אונים בקשר לבחירת נייד חדש... הבנתי שחברת Intel טבעה את המושג "UltraBook" על מנת לעודד את היצרניות לייצר מחשבים העונים על הקריטריונים: מבוססי מעבדי אינטל בעלי צריכה נמוכה של חשמל, וכתוצאה מכאן חיי סוללה ארוכים משקל נמוך עיצוב דק ועוד... טוב... אז החלטתי שאני רוצה לקנות "UltraBook"! מסך בגודל 13.3, מתוך מבחר האולטרא-בוקים הקיימים העיניים שלי נתפסו על ה- Asus Zenbook UX32VD ראיתי שתמורת כ-5,500 ש"ח אקבל מחשב עם סקס-אפיל מטורף, במשקל של 1.4 ק"ג, עם מעבד i7, מסך full-hd ועוד... אפשר לומר שכבר הייתי ב…

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by ShaharIL,

היי, רציתי להתייעץ לגבי קניית 2 מחשבים ניידים עד 3000 שקל בארץ * מטרות המחשב? אינטרנט , עבודה משרדית, קצת גרפיקה דו מימדית לאתרים, תיכנות PHP * גודל המסך? אין עדיפות לסוג מסך , עדיפות לסביב ה14" בשביל שלא יהיה כבד מידי * רזולוציית המסך? אפשרי סביב ה HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עד 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי שילוב של SSD ו HDD רגיל * כונן אופטי? לא נדרש אבל אפשרי שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 אינצ'. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? רצוי מקלדת מלאה אבל לא חובה. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by eran402,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים \ פלוס עבודות סטודנטיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל 17 / לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות ל HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא משנה משקל המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, H…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by megadeoxys,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אבל עדיך שיחזיק עוד שנה מאשר לחסוך פה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: לא רוצה הגבלה. כל דבר שיוצא בשלוש שנים בקרובות לפחות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: יש לי מסך גרוע של 4:3, מתכנן לשדרג מתישהו למשהו רציני. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע …

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי כולם, אני חייל, ומחפש מחשב נייד יחסית חזק, שיהייה איתי בנסיעות וישמש אותי כשאני לא ישן בבית (שזה רוב הזמן). הסתכלתי קצת מסביב וראיתי שאין באמת על מה לדבר עם תקציב של פחות מ5000 ש"ח. התקציב הוא 5000 עם אפשרות חריגה עד ל5500 נפרט לרגע את הדרישות: * מטרות המחשב? תכנות (הכל מדרייברים לwindows ועד לאפליקציות מובייל) + סרטים + משימות יום-יום אחרות. * גודל המסך? איזור ה13", הייתי מעדיף מט, אבל זה לא חובה * רזולוציית המסך? יותר מHDReady, הייתי מעדיף fHD, אבל גם 1600X900 או משהו בסגנון זה סבבה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות משני קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 3 שעות. 4 זה כבר סבבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by argo8866,

Intel Core i7 920 Intel Desktop Board DX58SO G.SKILL 3GB DDR3 Sapphire HD5450 Samsung 500GB Spinpoint F3 Seasonic SS-500ET CoolerMaster CM 690 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by asaf050,

שימושים עיקריים: תכנות ועריכה גראפית בקטנה. [TABLE=width: 468] [TR] [TD]Intel i5-3470[/TD] [TD]מעבד[/TD] [/TR] [TR] [TD]CoolerMaster Hyper 101[/TD] [TD]קירור מעבד[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GA-B75M-D2V[/TD] [TD]לוח אם[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial 8GB 1600MHz DDR3 Ballistix Sport[/TD] [TD]זיכרון[/TD] [/TR] [TR] [TD]CoolerMaster K350[/TD] [TD]מארז[/TD] [/TR] [TR] [TD]FSP 460W[/TD] [TD]ספקכוח[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate 1T Sata3 7200rpm 64Mb[/TD] [TD]כונן קשיח[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX660 2GB GDDR5 OC[/TD] [TD]כרטיס מסך[/TD] [/TR] [TR] [TD]LiteON IHAS124[/TD] [TD]צורב DVD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sandisk SSD 127GB[/TD] [TD]זכרון SSD[/TD] [/TR] [/TABLE] מה אתם חושבים? ושא…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by AmitDanan,

שלום רב, כבר הרבה זמן שלא היתי פה השבוע הלך לי הלוח אם 775 ואני צריך עכשיו לקנות שילוש חדש חשבתי על לוח של ASUS Z87-K מעבד של אינטל I5 4430 HASWELL 3.0GHZ זיכרון CORSAIR 2X4GB DDR3 1600 את השילוש אני קונה מKSP מפני שזה קרוב אלי גאוגרפית וכמובן קירור למעבד CORSAIR HYDRO H55 יש לי שאלה נראה לי די טיפשית האם יש מארז USB2/3 כלומר האם המארז קובע או שכמובן לוח הרי החיבור הוא אותו חיבור? השאלה העיקרית מה אתם חושבים על השילוש שלי כל הערה טיפ תתקבל בברכה הצעות וכדומה. בנוסף לשאלה הראשונה האם צריך להחליף מארז או שפשוט אין כל קשר?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by motiyair,

שלום לכולם, אני צלם ואני נחפש מחשב קל, שנראה טוב ויחסית חזק. המלצתם לי על הvd שבאמת מתאים לצרכים שלי ( כרטיס מסך, החלפת סטיק של זיכרון ולכן מעלה אותו ל 12, ומסך ips) אבל... אין אותו בארץ ואין צפי.. בדקתי בכל חור. יש תחליף ראוי לו לפי הצרכים שרשמתי למעלה ושיהיה לו מסך חד? וכמובן שיהיה בארץ, אני צריך אותו דיי מידי ואין לי אופציה להביא מחו״ל. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Dimsauce,

שלום, אני רוצה לרכוש מחשב חדש ורציתי לקבל חוות דעת. המחשב מיוד בעיקר למשחקים, אני גם רואה עליו סרטים ועובד כתוכנות גראפיקה. אני מעוניין לחסוך אם כי אין לי ביעה להוציא עליו באזור ה5K עם חריגה אפילו. זה המפרט: מעבד אינטל http://www.ksp.co.il/?uin=19209 Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם http://www.ksp.co.il/?uin=19224 Gigabyte GA-Z87X-D3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 זכרון http://ksp.co.il/?uin=15283 [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27[/h] כונן אס.אס.די http://www.ksp.co.il/?uin=18367 [h=1]Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB SSD Sata III[/h] ספק כוח http://ksp.co.il/?uin=18002 Thermaltake Litepower 650W Active P…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי?באזור ה2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עד כמה שידוע לי מגיע דור חדש של משחקים(ובראשם BF4) ולכן אני זקוק לשידרוג,המחשב בנתיים סוחב על הגדרות בינוניות ונמוכות בחלק מהמשחקים אבל אני לא מסתפק בכך ורוצה לעלות רמה(כך גם במשחקים החדשים שיגיעו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by amir.b,

שלום, אני מעוניין לקנות נייד לצרכי גיימינג מתון - משחקי אסטרטגיה בסגנון civilization 5, לא משהו עם גרפיקה מאד מתקדמת. יש לי 3 הצעות למחשבים שכולם בסביבות ה2800-2900 ש"ח, אשמח אם תחוו דעתכם: 1. HP Pavilion 15-b150sj Sleekbook i5 15.6 מסך 15.6, מעבד i5-3337U, זיכרון 6GB , דיסק 750 , כ.מסך Intel 4000, משקל 2.1 , מ.הפעלה Windows 8 64Bit רמקולים ושמיעה איכותית של Altec Lansing אחריות מוגבלת לחומרה למשך שלוש שנים, איסוף והחזרה, ע”י HP ישראל 2. Lenovo IdeaPad B590 MBX2BIV 4GB מסך 15.6 , מעבד i5-3210M , זיכרון 4GB , דיסק 500 , כ.מסך Intel 4000, משקל 2.5 , מ.הפעלה Windows 8 64Bit אחריות לשנה בלבד 3. Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 מסך 15.6 , מעבד i5-3337U, זיכרון 4GB , דיסק 50…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. חברים אני צריך המלצה לשני מפרטי מחשב ללא מסכים וללא ציוד היקפי. תקציב של 4,500ש"ח לשניהם (סה"כ, לא לכל אחד). אחד ישמש לעבודה משרדית בלבד. השני ישמש למשחקים (כרגע לא זוכר את הרזולוציה של המסך, כמדומני 1680x1050) עד כמה שאפשר בגבולות התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אחד עבודה משרדית, השני משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במחשב למשחק…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי חברים, המחשב הזקן החליט שהוא עושה בעיות ואנחנו נוטשים אותו לטובת אחד צעיר. אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב "חזק, מהיר, ושישרוד כמה שנים טובות", כהגדרת הקונים... חשבתי לכיוון של מעבדי i3 או i5. הסתכלתי באתר של KSP וראיתי שכל המחשבים(הזולים) באים ללא צורב, מה הסיבה? . ושאלה קטנה - עד כמה קריטי יהיה ההבדל בין ספק/קירור/מארז ג'נריים למותגים??? אז בגדול זה הכיוון: - מעבד טוב וחזק(i3/i5). - זיכרון מספק (4/8GB). - צורב מינימאלי. - שיהיה שקט (חשוב). - שיהיה מצוייד בחיבורים קידמיים. - אין צורך ברטיס מסך. - אין צורך בציוד הקפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150. …

25. את המפרט הציעה חברה ידועה לידידה שלי. הצורך שלה הוא במחשב בלבד (יש לה מסך וציוד היקפי) לשימושים משרדיים, אינטרנט, ועריכת וידאו חובבנית. רצוי להישאר בתקציב זה או לחסוך אם אפשר. לא צפוי OC. הרכישה תתבצע באזור תל אביב. אשמח להערות על טיב המפרט והצעות לשיפורים/החלפות אם יש. תודה ליאור מעבד Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz6MB L3 Cache s1150 –Tray מאוורר למעבד .Arctic Freezer 7 Pro Rev2 לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA 1150, Intel B85, DDR 3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח Western Digital Caviar …

• 1 תגובה
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים