עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני מחפש מחשב נייד לעבודה כללית+משחקים לא כבדים כגון lineage 2. תקציב עד 3500, מומלץ פחות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. צריך המלצה למחשב נייד ולא נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה לא ממש רלוונטית (שיכנס בתקציב),מסך באזור 13+ אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אורח Roman S.
    Started by אורח Roman S.,

צריך המלצה למחשב נייד ולא נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה לא ממש רלוונטית (שיכנס בתקציב),מסך באזור 13+ אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by Dark Frizen,

שלום :] אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? המשקל לא כל כך משנה. עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא כל כך מבין בזמני סוללה סטנדרטיים לניידים. רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין לי העדפה. אבל חברה שנחשבת אמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמובן שחשוב שתהיה עבודה חלקה על המחשב ושיהיה נוח להשתמש בו.

5. Started by nattti,

שלום לכל העוסקים בעבודת קודש אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד עבור אחותי * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך?15.6" ושלא יהיה מבריק.(ע"פ הרוב עדיף מט). * משקל רצוי? המשקל לא כל כך משנה. עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך ( עדיפות ל - 6 תאים ע"מ לא ליצור בליטה של הסוללה), אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין לי העדפה. אבל חברה שנחשבת אמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמ…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. Started by orenweb,

שלום אני מחפש מחשב בתקציב של עד 3500 שקל (ללא חריגה למעלה) לשימוש ביתי משרדי פשוט, נדרש שהיה חזק ואמין (על תמליצו לי על כל מיני מחשבים ברמה צבאית רק שהיה עמיד בפני ילדים) ושלא ידרוש שדרוג בעתיד הקרוב. המליצו לי על "15.6 Dell Inspiron 3521 i5-3317U http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9667 הייתי שמח לשמוע מה דעתכם עליו והאם יש מחשבים משתלמים יותר במחיר. בנוסף מה ההבדל בין סדרת Inspiron ל Vostro של DELL? * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, משחקים קלילים * גודל המסך? 15" או 17" * משקל רצוי? כמובן שקל יותר זה טוב יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך : זמן ממוצע+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : עדיף שתהיה יציאת HDMI * בלוטות?: לא חובה * גו…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by Gal Avraham,

תקציב: 3500 , הכי הרבה חריגה של 100 ש"ח גודל מסך: 15.6 שימושים: עבור סטודנט- אופיס, אינטרנט,סרטי 4k דרישות חשובות: ישמש כנייח רוב הזמן לימודים רק יום בשבוע , לכן אין חשיבות למשקל , לסוללה לאיכות מסך וללוח מקשים . אין צורך במערכת הפעלה. רצוי מפרט כמה שיותר חזק במסגרת התקציב . תודה. מפרט הכי טוב שראיתי במסגרת התקציב זה המחשב הזה: https://ksp.co.il/?select=.271.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=51830&txt_search=lenovo&buy=&minprice=3000&maxprice=4051&intersect=..&rintersect=&store_real=

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. להלן השאלון שמפורסם בנהלים: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לעיתים מאוד רחוקות), צפיה בסרטים. * גודל המסך? עד 13.3. לא גדול יותר ולא מיני. * משקל רצוי? כמה שפחות עם מסך 13.3. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש. רוב הזמן אני עם חיבור לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו). HDMI. * בלוטות? רצוי שיהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא כזה חשוב. בכל מקרה אין מחשבים עם פחות מ320GB היום. * צורב DVD? לא כ"כ חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיפה אחריות לכמה שיותר זמן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, DELL. הסתכלתי על VOSRTO V130 של DELL. האם למישהו יש השגות לגביו, חוץ מזמן סוללה? תודה והמשך…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  9. שלום לכולם, אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים וצפייה בסרטים. * מטרות המחשב? אני סטודנט למדעי המחשב, צריך מחשב שיוכל להריץ בקלות תוכנות כבדות. שימוש נוסף יהיה צפייה בסרטים באיכות גבוהה. - מחפש מחשב חזק. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מבין בזמני סוללה אבל שיהיה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף שכן אבל לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? לא יודע למה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע למה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL\LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מח…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חדש לאחי. אשמחש אם תוכלו לעזור בהמלצות. השימוש הוא לא כבד, אך אם i5 נכנס בתקציב זה מצויין, אחרת i3. מצ״ב הדרישות של המחשב: תקציב עד 3500 ש״ח (ניתן לחרוב בעד 150 ש״ח) מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, לפעמים גם צפייה בסרטים זיכרון 8 גיגה בייט מסך מסך 15.6, עדיף מט אבל לא דיל ברייקר. רזולוציית המסך סטנדטית, אין צורך במשהו מיוחד דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי ישמש בעיקר כdesktop replacement אז לא הנושא הכי חשוב, אבל כמה שפחות כמובן עדיף האם נדרש זמן סוללה ארוך ישמש בעיקר כdesktop replacement אז לא הנושא הכי חשוב, אבל כמה שיותר כמובן עדיף האם יש צורך ביציאות מיוחדות אם יש HDMI אז זה טוב, אבל לא חובה Bluetooth כן …

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם בקשר לרכישת מחשב נייד, ושתגידו לי מה לדעתכם עדיף מבין שתי אופציות. ראשית, הדרישות המחשב: תקציב: מקסימום 3600 ש"ח שימושים עיקריים: עבודה משרדית, אינטרנט, תוכנות מתמטיות ( כגון MatLab ) וצפייה בסרטים ( לאו דווקא HD או משהו מיוחד ). דרישות נוספות: חברה אמינה, דגם אמין. בדקתי כמה דגמים של חברות שונות. יש לי לבטים גדולים בין המעבדים T4300 ל - T6600, אבל מקריאה באינטרנט הבנתי שהאחרון עדיף בהרבה. כמו כן יש לבטים בין מחשב עם 3GB זיכרון וכרטיס מסך נפרד ( אבל חלש מאוד ), לבין 4GB אם כרטיס מסך OB, מדגם 4500. אשמח אם תמליצו לי על דגמים מתאימים של ניידים. תודה

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  12. מחפש מחשב נייד טוב עם כרטיס מסך לא מובנה, אבל לא צריך שיהיה איזה 9600... מסך 15+ בעיקר ישב בבית ומיועד לעבודות משרדיות, סרטים וכל מני (לא משחקים). מצאתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3024&CatCode=315 האם אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב באותו התקציב? תודה

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by rreiss,

שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 2700 ש"ח, במידת הצורך אם זה יהיה כל כך קריטי ניתן לעלות עד 3000 ש"ח. עד היום וגם כרגע אני משתמש במחשב של לנובו, אני אוהב את המחשבים של לנובו, זה ספציפית מחזיק לי כבר מעל 3 שנים טפו טפו טפו... אני מעוניין במחשב ל: 1. אינטרנט כרגיל. 2. סרטים ולכן חשוב לי מסך LED ברזולוציה טובה ובעל HD (גם כ.קול עם HD). 3. שימוש בתוכנות לתכנות כגון Jdev ועוד, בעיקר לצורך לימודים. דרישות נוספות: * ראיתי שרוב המחשבים בסכומים האלה בעלי מעבד intel pentium core due ולא core 2 due, ולכן לדעתי אפשר להתפשר זה יספק אותי. * מחשב בעל זיכרון DDR3 בעל 2GB לפחות. * אם אפשר קורא כרטיסי SD. כמו שציינתי יש לי ניסיון טוב עם לנובו ולכן המחשבים שהתעניינתי בהם הם של לנובו…

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  14. שלום לכולם , אני צריך המלצה למחשב נייד שיהיה בו בעיקר שימוש לאינטרנט ויישומי אופיס. הכי חשוב זה אמינות , זמן בטרייה לא כזה קריטי אבל יהיה נחמד אם יהיה ארוך. אני מניח שכל המחשבים מגיעים היום עם ווינדוס 7 אז לגבי זה אין לי מה להעיר

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד. התקציב שלי יחסית מצומצם - עד 3000ש"ח, כשיש עדיפות ברורה לפחות מזה אם אפשר. מחפש משהו סופר VALUE FOR MONEY. מאוד אודה על עזרתכם! דרישותיי מהמחשב מפורטות מטה: מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, מיילים, אינטרנט וכיוצ"ב), עבודה בפוטושופ, חיבור בבית למסך גדול ולרסיבר עבור צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. החל משנה הבאה ישמש גם ללימודים גודל המסך: מאט/מבריק: לא קריטי לי, גם לא מבין בזה יותר מדי. העיקר שיהיה נוח לעבודה משרדית ולעריכת תמונות. סומך על המלצותיכם במסגרת התקציב רזולוציית המסך: לדעתי צריך FHD, לא? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה. עיקר העבודה שלי היא הקלדה וכתיבה. לדוגמה, יצא לי…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  16. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3K אפשר קצת לחרוג עד 3.2... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מעדיף שהמסך יהיה גדול מ11.6 ולא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותרלא כל כך משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות * משקל רצוי? אין דרישות מיוחדות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישות מיוחדות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI,USB3 * Bluetoo…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  17. שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת , מקלדת ועכבר. רצוי שהמחשב יהיה שקט אין העדפה לחנות ספציפית תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת ועכבר. אין העדפה לחנות ספציפית תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by omerdahan,

* מטרות המחשב? משחקים בינוניים (בהמשך ההודעה אפרט ), סרטים ובעתיד הקרוב גם ללימודים.. * גודל המסך? לא חשוב לי כל כך * רזולוציית המסך? רזולציה נורמלית לא חשוב כל כך.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?אם יהיה HDMI זה יהיה מעולה אבל לא קריטי * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 500 GB * כונן אופטי?כן רצוי שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף שתיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אין העדפה כלשהי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אין משהו ספציפי עכשיו לגב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by slimshady21,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד, שישמש בעיקר לצפייה בסרטים. התקציב הוא 4 אלף אבל זה ממש הגג של הגג, אין מצב להעלות מעל זה, וגם כי הצרכים לא דורשים יותר מדי - כמו שאמרתי בעיקר לסרטים, וגם כמובן מדי פעם אינטרנט או וורד, למשחקים או תוכנות גרפיקה כבדות הוא לא ישמש, לכן אין צורך בכרטיס גרפי טוב למשל. רק שיהיו בין כל הפונקציות החשובות אם אפשר (חיבורי USB, FIREWIRE וכו'). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by webber44,

להלן הפרטים שסיפקה שירי (שביקשה ממני לשאול כאן במקומה). * מטרות המחשב? לשמיעה ועריכה של מוזיקה (התוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו היא קיובייס...), צפייה בסרטים ובסדרות, גלישה באינטרנט וכל שאר הדברים הקלאסיים. חשוב שהוא יוכל לסחוב כמה שנים טובות עד הקניה הבאה ולא יתחרפן אחרי שנתיים. * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? שלא יהיה כבד, אבל לא חשוב במיוחד שיהיה יותר מידיי קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן + צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשוב לי גם להטיל וטו על ה…

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  22. Started by Batels,

* מטרות המחשב? צפייה בסרטים, עבודה משרדית, משחקים לא כבדים כגון מיינקראפט... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך 15.6 ואני מעדיפה מאט אבל אפשר גם מבריק. * רזולוציית המסך? . שיהיה HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כדאי, שיהיה לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן חשוב שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB לפחות * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?רק…

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. מטרות המחשב? משחקים כבדים לדוגמא BF4 BL2 ומשחקים חדשים שיצאו * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט לא רוצה לסבול מהשתקפויות * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ולפחות 2 usb * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1TB ולגבי SSD לא כזה חשוב אם יש או אין * כונן אופטי? כן בשביל משחקים * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מבין בניידים הרבה אז כל עוד זה טו…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by tahco,

שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. שיניתי את הדרישות שלי מהמחשב * מטרות המחשב? תכנות אפליקציות, צריך שיתמוך בvirtual box על מנת שאוכל לתכנת גם על Mac וגם על Linux * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק רק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה *…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by salty,

שיריץ משחקים בהגדרות סבירות (starcraft 2 לפחות בHIGH SETTINGS) חוץ מזה המחשב ישמש לעריכת מוסיקה (cubase guitar rig וכאלה) כל השאר לא כ''כ משנה לי, אני פשוט לא יודע מה לבחור מהמבחר הענק. רצוי שיהיה סניף ברעננה לחברה שממנה אני קונה (KSP IVORY) וכו'.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים