עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Omry,

שלום, ידידה לאחרונה פנתה אלי בבקשה לייעוץ בקניית מחשב נייד חדש. התקציב שלה הוא 3,500 ש"ח והמחשב ישמש אותה לשימוש ביתי בלבד (אפליקציות בסיסיות). אך, יש לה דרישה מגבילה מאוד.. היא דורשת שהמחשב יהיה ורוד אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם מתאים, תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by Guy King,

אני מחפש מחשב נייד, כאשר הסדרי עדיפויות שלי (במסגרת התקציב) הם: 1. ווינדוס 7 2. זיכרון 4 ג'יגה 3. זמן סוללה ארוך יחסית (עדיף 6 תאים, אפשר אפילו 9). 4. מסך לפחות 15 אינץ' (לא 13.3) 5. משקל יחסית נמוך (פחות מ-3 קילו, רצוי גם פחות מ-2.5 קילו). מה הדגמים המומלצים הקיימים?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by KF,

היי , מבקש המלצה למחשב נייד לסטודנטית , שימושים : גלישה באינטרנט , אופיס , זום . 14 אינץ' + IPS + מט. קל משקל. SSD 8GB מינימום. סוללה בינונית. ללא מערכת הפעלה. תקציב עד 3.5K.

4. Started by Netanel124,

* מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, מדי פעם סרטים או משחקים קלים (לא צריך יותר מכרטיס מסך intel 4000, אבל אם נכנס במסגרת התקציב אין לי התנגדות) * גודל המסך?14", לא משנה אם מט או מבריק * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? אפשרי..לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף אסוס, סמסונג, טושיבה. אפשר…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by TerMiT_BoY,

שלום אני צריך המלצה למחשב נייד עד 3000 ש"ח מסך 15.6" , ממש רוצה שהמשחק GTA IV יעבוד עליו על דרישות לפחות מינימליות אינטרנט אלחוטי B/G/N BLUETOOTH HDMI מעדיף מהחברות HP, lenovo,acer מתכוון לקנות באייבורי או בKSP תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  6. תקציב : 3000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?) : עריכה גרפית דו מימדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) סטנדרטיות * Bluetooth? …

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by shlomoreuven,

יש לי קרובת משפחה בקנדה, שמתי לב שמחשבים שעולים כאן 5000 יכולים לעלות שם 3000, ולכן אבקש המלצתכם למחשב נייד חזק מיועד למדיה ומשחקים, (כרטיס מסך חזק) עד 3000 ש"ח לערך, עדיפות לHP אם אפשר, תודה!

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by Daniel Malul,

אהלן 1. תקציב מירבי עד 3000 ש"ח, ללא חריגות 2. שימוש המחשב- עבודה משרדית בלבד, לימודים 3. יש צורך בציוד היקיפי-עכבר 4. אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט 5. השקט במחשב חשוב, אך לא קריטי 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. יש צורך במערכת הפעלה windows 10 ואופיס עדכני של השנים האחרונות 8. מעדיף לרכוש בIvory 9. קניית המחשב מתוכננת במהלך שבוע הבא 10. אין בקשות מיוחדות בנוגע לחיבורים מסויימים 11. לא חשוב לשמור על שדרוג המחשב, אך רצוי שיחזיק שנים טובות 12. הערות נוספות- אשמח לחוות דעת על המפרט מחשב הזה- https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=26677 תודה רבה

9. Started by vovalol,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אם יש סיבה טובה לחרוג בשבילה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית\שימוש ביתי (לא משחקים) לא הולך לרוץ משהו כבד מידי על המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd רצוי 512g אבל אם אין בתקציב גם 256 זה בסדר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות למחשב שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה אבל יש עדיפות למחשב קל יותר רצוי…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  10. Started by Dark Frizen,

שלום :] אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 13" HD WIDESCREEN עם רזולוציה טובה * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא כל כך מבין בזמני סוללה סטנדרטיים לניידים. רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה שנחשבת טובה ואמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמובן שחשוב שתהיה עבודה חלקה על המחשב (בדגש על המעבד וזכרון) ושיה…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by asafgolan,

המחשב ישמש לשימושים פשוטים (גלישה, כתיבת מסמכים וכו'), וגם לצפיה בקצבי MKV ברזולוצית 720P. חשוב שתהיה לו יציאת VGA או אפילו HDMI. אני לא בקיא בעולם הניידים, כך שאיני יודע אם התקציב הנ"ל מספיק. בכל מקרה, אם יש מחשבים זולים יותר שיענו על הדרישות, אעדיף אותם.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by nimrod149,

* מטרות המחשב? צפייה בסרטים, אינטרנט ושימושים בסיסיים * גודל המסך? 15.6-14 * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה? כמה שיותר ארוך (4 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן, ושיתמוך בDL * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברות מוכרות (DELL, ASUS, LENOVO) מעדיף מעבד INTEL I5 חשבתי על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804651 אבל אם יש מחשב יותר טוב בתקציב או מחשב עם מפרט דומה במחיר נמוך יותר אז תגידו לי (:

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  13. Started by iNfeKTziA,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות? למה לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לקנות את המחשב בדיוטיפרי

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by ShaharIL,

היי, רציתי להתייעץ לגבי קניית 2 מחשבים ניידים עד 3000 שקל בארץ * מטרות המחשב? אינטרנט , עבודה משרדית, קצת גרפיקה דו מימדית לאתרים, תיכנות PHP * גודל המסך? אין עדיפות לסוג מסך , עדיפות לסביב ה14" בשביל שלא יהיה כבד מידי * רזולוציית המסך? אפשרי סביב ה HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עד 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי שילוב של SSD ו HDD רגיל * כונן אופטי? לא נדרש אבל אפשרי שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dorlavy,

מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב של עד 3000 שח. מקום רכישה:אילת גודל מסך: 15 צרכים: אופיס, אינטרנט וסרטים בhd מידי פעם.. אין צורך בכונן ssd והכי חשוב שהסוללה תהיה חזקה (לא רוצה לצוד שקעים) אשמח להמלצות.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך רוצה מחשב טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ... לא משש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 15-17 לא סופר חשוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות\בנוניות 3.…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  17. Started by doron_93,

אשמח להמלצה למחשב נייד עד 3000 שקל. בעיקר לסרטים מוזיקה אולי משחקים קלים ועבודה באופיס ותוכנות שרטוט. * מטרות המחשב? בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות וגלישה באינטרנט ומוזיקה אולי משחקים קלים ועבודה באופיס ותוכנות שרטוט * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תוכל להחזיק לפחות שעתיים-שלוש אם אפשר עדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח 320 * כונן CD/DVD? צורב? צריך צורב, אני לא מתמצא בסוגים * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by חובב,

מחפש המלצה למחשב נייד עד 3000 שקל לעבודה גרפית מסך:15.6 עם מערכת הפעלה לא חשוב משקל לא חשוב עם יש DVD עדיפות עם SSD שימושים :אופיס,פוטושופ,כל מיני תוכנות עיצוב של ADOBE. אין עדיפות לחברה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nimrod149,

* מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות בHD, עבודה באופיס, גלישה באינטרנט * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תוכל להחזיק לפחות שעתיים-שלוש אם אפשר עדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא יודע מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב שתומך בDouble Layer לא חובה אבל עדיף * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, אבל לא כלכך משנה לי המערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Joli,

אני מעונין לקנות מחשב נייד ואני לא כ"כ מבין בזה... היעוד הוא ל: אופיס סרטונים באינטרנט וטיפה לגרפיקה (פוטושופ וכו') אבל ממש בקטנה לא משהו רציני... עם תקציב של 3000 עד 3500 גג... וכמובן שיחזיק כמה שנים טובות. מומלץ של HP (שמעתי שהם חברה טובה), ומעדיף שהמחשב יהיה מהחנות K.S.P תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by yik,

שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד - המחשב מיועד לגלישה באינטרנט(כולל צפיה ישירה בתוכן), עבודה משרדית, צפייה בסרטי Full HD. המחשב יחובר רוב הזמן לטלווזית LCD 42 דרך כניסת HDMI,על מנת לצפות בסרטי Full HD, בשאר הזמן הוא ישמש כאמור לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. נדרש מירב התכונות לתמיכה כ HTPC (יציאת HDMI,כרטיס מסך ומעבד מתאים, HD AUDIO) אשמח גם לכרטיס רשת אלחוטי בתקן n. אשמח לקבל הצעות לדגמים ספציפים העונים לנ"ל - יש אפשרות לחרוג עד 10% כלפי מעלה. בתודה,איציק

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  22. שלום לכולם ! מבקש המלצה על המחשב נייד הצורך הוא : סרטים,אינטרנט,ועבודה משרדית מה אתם אומרים על המחשב ‎Lenovo G550 NTD99IV ‎ ? שמוכרים ב KSP ואם יש יותר טובים אשמח לדעת ולקבל המצלה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by barchuk,

* מטרות המחשב? תכנות, משחקים בעיקר קלים למשל פיפא, צפיה בסרטים. * גודל המסך? מעדיף שיהיה קטן 13.3 - 14 כיוון שאני נוסע הרבה במהלך היום ברכבת וכאלה ואני אשמח להשתמש בו האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? משהו סטנדרטי יספיק (4-5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אני מעוניין בSSD אז כנראה שאת המדיה אשמור בכונן חיצוני * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או היברידי (בשאיפה להתקין Win8) * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקצי…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Guymz,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפיה בסרטים * גודל המסך? 14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע מה זה זמן ארוך, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בדרך כלל מעדיף דל.. אבל אשמח לשמוע אם סמסונג טובים, או כל דבר אחר שמחזיק זמן. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? שלא יהיה עבה מידיי ושיהיה מעבד i5.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by The Ball,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, לימודים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 מט (לא מבריק) * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ליציאת hdmi * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? אחרי שראיתי איזה דקים המחשבים בלי כונן, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד i3 ומעלה, זיכרון לפחות 2 gb. המחשבים שמתאימים למסך מט ממה ששמתי לב זה ה hp וה dell. ראיתי 2 מחשבים שעניינו אותי קצת: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10657 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6941 אשמח לכל עזרה...

• 0 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים