עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by berner,

אחים שלום אני רוצה לשדרג את המחשב של אבא שלי ואני צריך לקבל כיוון איך לשדרג המחשב מיועד לגלישה ברוחב פס 2 ADSL ,פתוח ופועל 24 ש' שימוש לאינטרנט וגלישה במספר אתרים יחד ודוא"ל . הורדת קבצים \ סרטים , תמונות לעריכה , שימוש בOFFICE ,צריבה, ומוסיקה, הפעלת אפלקציות ברקע(כל מיני תוכנות עזר ואחזקת מחשב, אנטי ווירוס וכו') מה שחשוב שהמחשב יגיב מהיר מאד לכל הפעילויות (הוא אוהב להשאיר הכל פתוח בעת הגלישה ועבודה במחשב) השידרוג יהיה בלוח אם , מעבד, כרטיס מסך , וזכרונות תוך ניצול המארז הקיים ושאר חלקים הסבר לעדיפות ההמלצה לפריטים: הלוח אם ,סוג זכרון DDR2./DDR ומעבד AMD על סוגיו או אינטל (לא יבוצע OC במחשב) איזה סוגי קירור נדרש לכול מעבד, העדפות ללוח אם כמובן אבקש התאמת הרכ…

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  2. מגיע לי מזל טוב - תוך חודש אני סוגר על מחשב חדש. הגרוטאה הישנה תמכר לחבר (לא כ"כ גרוטאה). מניסיון אני אוהב מוצרים של אסוס אבל ראיתי הרבה המלצות ללייטון. הדרישות: - ערכתי את ההודעה. המחשב ישמש למשחקים בעיקר. דיסק קשיח 80 גיגה. מעבד של AMD 2400 לוח אם אסוס. מארז עם חלון. כרטיס מסך שיריץ את UNREEL 2 טוב. קטודה אדומה. 256 זיכרון DDR צורב DVD מסך 17 שטוח או LCD 15 - ,תלוי בתקציב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by EL-Fenomeno,

חבריוס,אני רוצה שתבדקו את המפרט הבא,ותעריכו בבקשה כמה הוא שווה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W מסך Samsung 22" T220 2ms LCD תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אחרי כמה שנים שלא כתבתי פה, אני חוזר אליכם עם שאלה. אני מתלבט על קנייה של מחשב נייד, ומאוד קרץ לי המחשב LENOVO T400 מפני שהוא ממלא את הדרישות שלי במלואן. כעת ראיתי את המחשב הזה בכמה מקומות אבל שימו לב: http://www.qsys.co.il/pl_product~7417TRU~10~29.htm שימו לב מחיר של 6200 שקל. אם תיראו במקומות אחרים אז מחיר המחשב הזה הוא 7000+ ממה נובע ההבדל הזה לדעתכם? אגב כתוב פה שיש אחריות ל-3 שנים.

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by kobi3797,

שלום הייתי רוצה הצעה למפרט מחשב בסכום של עד 4000, הדרישות החשובות ביותר: שקט- כולל הדיסק הקשיח שמרעיש גם הוא. מהיר- מהבחינה של אפשרות לפתוח כמה תוכונות בו זמנית בלי איטיות מעיקה. אמין. שאלה בנושא: קניתי מסך LCD לבית רציתי לדעת אם צריך משהו מיוחד במחשב בכדי לחבר אותו למסך? כי בשלט של המסך יש לחצן [PC] שמעביר אותך כביכול לצפייה במחשב דרך המסך. תודה

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  6. גיבשתי בעזרת טכנאי מחשבים מפרט למחשב בתקציב של ערך 3000 שח רצוי כמה שפחות שכולל את השילוש הקדוש וכרטיס מסך שאותו אני לא אשנה מכיוון שהוא מקנה לי 100 fps אז אני לא צריך יותר. אבקש את עזרתכם וחוות דעתכם לגבי שיפור\יעול המפרט ::::::::::::: mb: intel 865p rock-lake 800 mhz cpu: intel pentium 4 2.4 ghz 512k -HT 800 mhz ram: samsung 256 ddr 400 mhz X 2 מארז + ספק : 350 שח geforce 440 128 ddr agpX8 + tv out ---------------------------------- 3075 nish המחשב מיועד לשימוש ביתי + משחקים של 100 fps חשוב לי שהמחשב יהיה עם תוחלת חיים ארוכה שאני אשפר אותו במהלך הזמן תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yuvalkob,

אהלן מה המצב אני צריך מחשב לא משנה מבוסס אינטל (רק אינטל!) לא כולל מסך המחשב ישמש למשחקים,סרטים,שירים,אינטרנט ולא לאובר קלוקינג... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי כרגע 1800XP AMD , והגיע הזמן לשדרג...המחיר 1500 שח (גג) צריך לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך וספק כח. (דרישות מהכרטיס מסך - שיריץ משחקים ישנים (אנריל טורנמנט בלבד, האמת..) בעל SVIDEO החוצה ושלא יחנק מסרטי HDTV [קשור בכלל?- המחשב מחובר ל TV פשוטה...) הנה מה שהרכבתי: (מבחינת לוח אם - רק ג'גהביט) מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤404 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 ¤446 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38420 זיכרון SAMSUNG DDR2 512MB 667Mhz CL5 ¤108 http://skypc.co.il/product.asp?pid=M378T6553CZ3-CE6DE כרטיס מסך GIGABYTE nVIDIA GeForce 7200GS 128MB PCIe ¤228 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37365 ספק כח Cooler …

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח ל-2 האפשרויות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים פשוטים כמו DOTA 2 , תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DOTA 2, Hearthstone -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13.3 - 14, לפחות FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם …

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. שלום חברים, לצערי הנסיון שלי בהכרות עם מפרטי מחשב והציוד העדכני בשוק השארתי אי שם בתקופת פנטיום 5 ולכן אבקש סייוע שלכם. אני מעוניין במחשב למטרות משחקים בלבד(יש לי מחשב נייד לכל שאר הצרכים). שום דבר אחר, אי לכך אני לא זקוק לצורב למשל, מספיק לי קורא DVD. למרות זאת אני לא רוצה להשקיע בסאונד בשלב זה ולכן ביצועיי שמע בסיסיים מספקים לי. אין לי צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר. המטרה הראשית היא מחשב בעל כרטיס מסך חזק עם צג 22-24 אינצ' טוב ומעבד/זכרון שתומכים בזה. לא צריך משהו מופרע ל10 שנים קדימה כמו כן היתי רוצה מאוד להנות ממסך עם יכולת רענון של 120 וכרטיס מסך שתומכים בתלת מימד (עם משקפיים כחול-אדום) שזו להבנתי אופציה אפשרית בdirectx10 עבור רוב המשחקים החדשים (אני משחק כרגע בעיק…

11. Started by Shoshan01,

הלוח אם: Gigabyte GA-Z77-HD4 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4407#ov הדרישות ללוח האם: שיהיה כמה שיותר חיבורי SATA לפחות 5 שיהיה בגודל ATX ויתאים לתושבת 1155 המעבד: Intel Core i3-3225 Ivy Bridge ספק כוח: Corsair VS550 דרישות: שיהיה לפחות 3 חיבורי חשמל 4Pin למאווררים. האם יספיק לשני כרטיסי המסך הרשומים מטה? קירור למעבד: Antec Kuhler H2O 620 Liquid Cooling System דרישות: קירור מים זול ולא יקר זיכרונות: Corsair XMS3 DD3 1600 16GB X2 Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 או שעדיף אחד כזה? Sapphire AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5 שני כרטיסי מסך למערך CrossFire מבקש את דעתכם על המפרט הנ"ל, לגבי שאר החלקים יש לי כבר חדשים.

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  12. אהלן חברים, אני מבקש מפרט מחשב לאחיינית שלי בת 12. ללא ציוד היקפי, אלא נטו מארז. למה היא צריכה את המחשב? עבודות לביה"ס, גלישה באינטרנט ופורטנייט. תקציב? לא יודע. באמת. כתבתי לכם בשביל מה הוא מיועד. תנו לי מפרט התחלתי ונראה איך מתקדמים משם. מעדיף שהמפרט יהיה מ-TMS (המחשב האחרון שלי נרכש מהם והייתי מאוד מרוצה). אודה לעזרתכם!

13. Started by kikolf,

היי כולם, אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי ו/או יוכל להפנות אותי לחנות... 1. התקציב כרגע הוא 7000 מעדיף לא לעבור אותו. 2. השימוש העיקרי הוא בתוכנות כמו 3dmax,rhino, blender, v-ray, keyshot, solidworks 3. ללא מסך. 4. לא, הכל מאפס. 5. אני לא מחפש משהו סופר שקט, אבל משהו שלא יחדור אוזניות מבטלות רעשים... 6. אין הגבלת גודל, בלי אורות... 7. צריך מערכת הפעלה והרכבה. 8. אין העדפה למשהו ספציפי, אני גר במרכז. 9. חושב לחכות לדצמבר ינואר בגלל הכרטיס מסך של AMD והנחות כאלה ואחרות שבדרך כלל יש. 10. הייתי שמח שיהיה חיבור אטרנט וכמה חיבור של USB 3.1 ו/או C כדי לחבר כוננים חיצוניים עם פרוייקטים ישנים. 11. כן, למרות שאני מתכ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום אשמח לעזרה בהרכבת מחשב היעוד:בעיקר אינטרנט אופיס וצפייה בyes עם ממיר מחובר עם כרטיס טלויזיה (הכרטיס תקין ואני לא רואה צורך להחליף אותו) וגם שיפעיל משחקים לא הדבר המרכזי. המחיר סביב 2000 ש"ח יש לי מסך 22" חדש מקלדת ועכבר סבירים לא צריך יותר מזה. השאלה אם אני יעביר את הכרטיס טלויזיה למחשב החדש לא יעשו לי בעיות עם האחריות? לא צריך דווקא אינטל הבנתי שהיום יש דברים ברמה גבוהה במחיר סביר . לא צריך מארז מטורף יספיק משהו פשוט אין טעם שיהיה מאוורר בצד שמאל כי המחשב צמוד לדופן השמאלית אז אם כבר שיהיה עוד אחד מאחורה. כבר היום יש לי תוכנה שהופכת את הממיר לסוג של YES MAX אפשר להקליט ולעשות פאוז הבעיה שהיום אין לי בכלל מקום ובגלל זה לא עובד אם אפשר אשמח ליותר מ- 160 . אשמח …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yonni,

אני יודע שהתקציב קשה ובעייתי. אני מנסה לעזור לחבר שלי. המחשב ישמש עבודות אנימציה , בעיקר במאיה.. כמו כן צריך מסך 17...כן כן שוב בעייתי. ברור שאין שום כוונה לכרטיס 3D מקצועי בשלב זה.... ניסיתי את זה ...מה דעתכם. ? ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 800 1 800 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 390 2 780 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total RADEON 9550 128MB 380 1 380 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 490 1 490 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bouscher,

אמממ שלום לכם :-) אני מתכוון לקנות מחשב חדש בסכום של כ-6K. בנוגע לדרישות מיוחדות: 1. לא צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, מסך, אבל אם נשאר תקציב, אז אולי רמקולים טובים, אבל לא צריך יותר...) 2. לא צריך כונן/צורב...יש לי את שלי. 3. אני לא חושב שאני אעשה OC למערכת שלי בעתיד, אז אין צורך במחשב שטוב ל-OC. *עריכה*-->המחשב מיועד כמובן למשחקים רציניים ולתכנות (ז"א שאני כנראה אשתמש גם בלינוקס עליו). אמממ תודה מראש :-)

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by Sake,

טוב זהו...נמאס...אני מזמין תמחשב...אז אינה המפרט שאני עומד להזמין...יש עצות אחרונות? :-\ מעבד: Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח: Asus P4G8X Deluxe Intel E7205 Motherboard (AGPx8,Dual DDR,RAID,S.ATA,5.1 Sound,1G LAN,USB 2,1394) זכרון שתי סטיקים Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card מארז: TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window עם לחבר את כל זה זה יוצא 4029 שח אז עם תמליצו...בבקשה לא לחרוג מהמחיר....למה אני גם ככה מוכר את אבא שלי נראה לי בגלל המחשב... תודה בכל זאת.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מדובר על IBM R50E. מפרט כללי: מסך-15" 512mb hd-40 XP pro Pentium M-1.7 ghz חסר כפתור "\" אבל אפשר להשתמש! אם לוחצים על המקום של הכפתור אז הוא עובד.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אמור להריץ Visual Studio וכן Microsoft Expression Blend (לייצור ממשק משתמש). לא אמור להריץ משחקים, Photoshop וכד'. רכישה (פיזית) בארה"ב. : 1. משקל פחות משמעותי. 2. גודל מסך סביר. 3. חיי סוללה פחות משמעותי. 4. אין העדפה לחברה מסוימת. 5. אין צורך באחריות. 6. אין צורך בהארד דיסק גדול או צורב DVD. המון תודה מראש, גיא.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מכין מפרט למחשבים אותם נקנה עבור צוותי הפיתוח השונים (אני נמנה עם מפתחי התוכנה). דגשים: - חומרה אמינה: אנחנו נקנה 10 מחשבים בהתחלה, ועוד 5 - 10 כשלב שני. לכן, עניין האמינות מאוד חשוב - לא צריך שום יכולות אוברקלוקינג או חומרה אקזוטית. יש לי מעבד 2500+ בבית כבר חצי שנה ואני מאוד מרוצה, לכן המפרט צריך להבנות סביבו שאלות: - לא ראיתי את המסך הנ"ל בפעולה (בחרתי אותו על פי המלצת האתר). הביקורות שקראתי עליו בסה"כ חיוביות, אבל אשמח לשמוע עוד דעות - האם יש עוד לוחות אם עם on-board graphics המסוגלים להריץ 1600x1200@85Hz במחיר זהה או קרוב ? חייב להיות עם ethernet, sound, USB 2.0, ולא מיקרו ATX (לפחות 3 PCI). CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 523.46 ] …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by gil_k,

עשיתי קצת חיפושים בקשר לקניית נייד וראיתי שיש הכרזות על ניידים חדשים (נטבוקים עם חומרה מעט יותר מתקדמת ומסכים יותר גדולים) כמו ה DM3 של HP אבל הם יצאו רק כשתצא ה windows7 , אז השאלה שלי היא האם דאי לחכות שתצא ה7 ואז לקנות מחשב, או שחבל לי על הזמן ועדיף שאני יקנה עכשיו ממה שיש בשוק ולהתפשר על נידות? הנייד האידיאלי בישבילי, נייד שיהיה אפשר להתנייד איתו (2 קילו+-) עם מעבד סביר ( 720P אינטרנט, משחקים-NFS וכו') וזמן בטריה של 4.5+ שעות, אבל לא נראה לי קיים דבר כזה ..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב! אני זקוק לעמדת עבודה מקצועית לסטודיו לתלת מימד ואנימציה התקציב שלי עומד על סביב ה- 8K הצורך שלי הוא בעיקר במעבד חזק, וזיכרון רב, בנוסף אני צריך שהמערכת תהיה יציבה אני לא זקוק למסך יש ברשותי אשמח לתגובתכם המקצועית בברכה, עדי

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by tkuiruz,

הינה המפרט: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E 1GB Spectek X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Black אין לי מושג איזה מארז וספק לקנות אני רוצה שהייה אפשר להכניס אליו כרטיסי מסך גדולים כמו הסדרה הזאתי של GTX וכל מני כרטיסים כאלה דרך אגב תגידו לי מזל טוב יש לי היום יום הולדת 13 היום יום הולדת היום יום הולדת לי!

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  24. בלי שום ציוד הקפי אפילו בלי צורב-יש כבר הכל ובלי OC בכלל :] חשבתי על IQPC כי הם הכי זולים INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX-1033 ABIT AB9-777 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5-804 WD 160GB 8MB 7200 RPM - ATA 100-353 COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU-230 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320-1884 ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT-430 5511 הכל ביחד במזומן

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ניתן לחרוג, אך העדיפות היא לחסוך אם אפשר. 2. מה שמושי המחשב? עמדת ניטור למערכת ייעודית, עמדה שרצה 24 שעות. העבודה דורשת למעלה מ20 טאבים בכרום פתוחים בו זמנית + מספר סקריפטים שרצים ברקע אחת לכמה זמן ותופסים משאבי זכרון בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שיהיה שקט? 7, עדיפות לנסות ולשמור על השקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 8. האם ישנה העדפה היכן לרכוש את המחשב? לא. אזור תל אביב- הרצליה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב, במהלך השבועיים הקרובים. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רק שידע להתמודד עם העומס המופעל עליו בו זמנית ושלא יישחק מהר. 11. האם חשוב לשמור על …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים