עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 0. גודל מסך 15 1. 2,500₪ 2. עבודה משרדית, אינטרנט, לימודים ומשחקים בסיסיים 3. לא 4. לא 5. חשוב עד כמה שזה רלוונטי 6. - 7. צריך לכלול מערכת הפעלה 8. לא. רצוי באזור ראשל"צ 9. בחודש הקרוב 10. לא. 11. - 12. בעיקר עבור ילדים בגילאי בית ספר יסודי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם. אני מעונין לקנות את המקבוק פרו החדש אבל אני רוצה להתקין בו את הווינדואוס 8. הפחד שלי הוא שתהיה חוסרת תאימות בין הפונקציות של המקבוק לווינדואוס. שמעתי שיכולה להיות בעיה במשטח העכבר המיוחד שיש במקבוק כמו למשל רגישות נמוכה יותר וכ'ו? והאם יכולות להיות עוד בעיות? תודה=]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by stormrider,

שלום, אני מעוניין בנייד בסביבות 2000 ש"ח. ניתן לחרוג במידת הצורך. * מטרות המחשב? שימוש ביתי, בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, יציאות לטלוויזיה * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500 GB, עדיף ssd במקום אם אפשר (כמובן בנפח נמוך יותר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת ש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by -LosNir-,

היי, אשמח לקבל הערכת מחיר בכמה אוכל למכור את המאקבוק שלי. מדובר ב- MacBook 13" White Core 2 Duo. http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.13-white-13-mid-2009-nvidia-specs.html מפרט: Core 2 Duo (P7450) 2.13Ghz 4GB RAM GeForce 9400M 256MB Lenovo C400 128GB כפי שאפשר לראות, הוא משודרג ב- SSD מכובד של 128GB, מדובר בדגם זהה ל Crucial M4. במצב טוב מאוד, עם סוללה חדשה (לא מקורית). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K-11K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הוא 10K-11K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על Solid Edge ועל Autocad Lite א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה(מפעל) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימיניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 16:10 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם... הייתי רוצה לשמוע הצעות לגבי מחשב נייה שתם ממליצים בתקציב של 5000 ש"ח פחות ו יות. היעוד: הפעלת משחקי מחשב חדשיים - מתקמד בקול אוף דיוטי בלאק אופס cod:bo הכוון הוא מעבד i5 וכאטיס מסך שיהי חזק יותר מה 450se nvidia שיש לי .... אני לא מבין בחומרה של מחשבים ניידים לכן... אשמח לעזרתם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Admondi,

הי, מחפשת לפטופ לעבודה, חשוב לי שיהיה אמין ויחזיק כמה שנים, סוללה חזקה, וגם קל. מכוונת ל13'' עד14'' מחיר סביב 4,000 עם גמישות. השימוש הוא בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט. ראיתי כמה מחשבים שאני שוקלת, אשמח לשמוע המלצות או חוות דעת לגביהם וגם הצעות למחשבים אחרים ולדגמים ספציפים - זנבוק אסוס - היתרון שלו הוא שהוא מאד קל. החיסרון שזו חברה לא אמינה מבחינתי. אשמח לשמוע חוות דעת עליהם. - HP envy - היה לי פעם HP שמאד אהבתי, אבל אשמח לשמוע דעות עליהם - לנובו יוגה - הרבה המליצו עליו, החיסרון הראשון שהוא יקר ואני תוהה עד כמה הטאצ' ישדרג את חווית השימוש ביום יום, וגם עד כמה זה הופך את המחשב לעדין. - לנובו ideapad - לנובו thinkpad - ע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. היי אני צריך המלצה למחשב נייד, שיהיה קל במיוחד (פחות מ-1.7 ק"ג) ועם סוללה חזקה שתספיק לפחות לכמה שעות. הוא לא צריך להיות חזק, ישמש בעיקר לצרכי אופיס וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח, לקניה ביד שניה (מחשבים ניידים ב-yad2, למשל). אשמח לשמוע הצעות :xyxthumbs: תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by mayeast2,

פניתי בעבר לפורום ונעזרתי רבות בקשר למחשב זה אך עדיין לא הזמנתי. המחשב הוא עבור ילד, שישתמש למשחקים בינוניים וכן גלישה באינטרנט. אני רוצה שהילד יוכל לראות טלויזיה במחשב - יש לו ממיר דיגיטאלי - כך שמספיק VIVO ולא צריך כרטיס TV התקציב הינו עד 2800 חשוב לי דיסק 80 גיגה - כגיבוי למחשב שלי ונא לא להזהיר על המארז עם הספק הג'נרי - אני משתמש בעבודה שנים עם ספקים כאלו (זה מה שקונים במשרדים) ואין לי שום בעיה עם מחשבים שפועלים 24 שעות ביממה כל השנה. אני מודע לך שה 9200 אינו הכי אופטימאלי, אבל חשוב לי VIVO - או אולי יש לכם הצעה אחרת אקיצר, מה דעתכם ? CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 628.23 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Mothe…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני צריך מפרט למחשב נייד \ נייח שהכי מתאים לתכנות למתחילים ! תודה על העזרה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Python2,

שלום לכולם אז חשבתי וחשבתי והנה המפרט שהגעתי אליו (בזכותכם כמובן) מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪452 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 TI 1GB GDDR5 SUPER OVE…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Zakash,

אהלן חברים.. משהו נדפק אצלי במחשב ככל הנראה לום האם והכרטיס מסך לאחר ששניהם שירתו אותי מעל ל3 שנים ועכשיו צריך להחליף אותם. מכיוון שנכון לרגע זה אין לי מושג מה קורה בעולם החומרה אני פונה אליכם. המפרט שלי לרגע זה: Cpu: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz VGA: GIGABYTE Radeon HD4870 512MB HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III‎ ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W השאלה היא מה האלטרנטיבה הכי זולה לכרטיס מסך שלא יפול בביצועים מהנוכחי ועם אפשרות לחיבור CROSSFIRE במידה ואני יציל את ה4870. ואיזה לוח אם יתאים לי למפרט הזה? התקציב כמה שיותר נמוך, אין הגבלה כי אני לא יודע כמה העניין אמור לעלות אבל ע"פ הדרישות …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רב, המדריך ליצירת מפרט מ 2006 והשאלה האחרונה שמצאתי היתה כנראה למחשב מיוחד. וגם ככה בטח השתנו דברים. כמה שאלות. 1. אני צריך מפרט למחשב שיאפשר עריכת וידאו , שאני כמתחיל מבין אותה כבסיסית לצרכים של המשפחה: להוריד סרט ממצלמת מיני DV , לחתוך קטעים, להדביק, לעדן את התפר בין הקטעים, להוסיף כותרות ואולי גם הקלטה בנפרד. משהו כדוגמת הדבר הזה: http://www.youtube.com/user/levydor#p/u/0/F4IaltVQ3JE רק שכאן יש קיטועים בהמרה כי המחשב ישן. חוץ מזה, רוב השימושים הם בסיסיים (משרד ואינטרנט). המשחק היחיד שיש זה סימולטור טיסה ישן. אולי כשהילדים יגדלו הם יצטרכו. 2. מה ההבדל בין ביצועים שצריך למשחקי מחשב לעומת עריכה כמו שאני צריך, ולמה צריכים ביצועים טובים יותר? 3. חוץ מהמפרט, מה סדר גודל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by kl00m,

שלום רב כמדי כמה שנים אני שב לפורום הזה על מנת לקבל עזרה בשדרוג המחשב, את המפרט הנוכחי הרכבתי בעזרתכם ב2008 והגיעה העת לעדכן אותו. המחשב מיועד בסופו של דבר לעריכת וידאו (בעיקר בתוכנת AVID). המפרט הנוכחי שלי הוא (אזהרה, מסע אל הפרהיסטוריה לפניך): מארז – Enermax Uber Chakra (יש לציין שהוא עדיין שקט להפליא) http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=2&lv1=55&no=45 ספק כח – OCZ OCZ500SXS 500W (גם הוא עדיין שקט במיוחד, שווה כל שקל) http://www.ocztechnology.com/ocz-500w-stealthxstream-power-supply-eol.html לוח אם - GIGABYTE GA-EP43C-DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2846#sp מעבד – Intel Core 2 Quad Q9400 BOX http:/…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, אשמח לקבל הערכה של מחיר עבור המחשב שלהלן: מחשב נייד תוצרת DELL מסדרת Latitude העסקית דגם E6420 מסך 14" תקין ללא שריטות מעבד INTEL i5 2540M 2.6Ghz זיכרון 16GB 2x8GB DDR3 תוצרת Transcend כרטיס מסך NVIDIA NVS 4200M דיסק קשיח (מערכת) - Corsair Force 3 SSD 128GB דיסק קשיח (מידע) - Toshiba 640GB SATA כרטיס רשת Gigabit, רשת אלחוטית B/G/N סוללה 9 תאים תקינה לחלוטין. נותרה אחריות לשנה וחצי מבית DELL (טכנאי עד בית הלקוח). תוספות: תחנת עגינה (תוצרת DELL) מודם סלולרי (מאפשר גלישה ע"ג הרשת הסלולרית בדומה לטאבלטים). כונן אופטי (לא מותקן במחשב, ניתן להתקינו במקום אחד הדיסקים הקשיחים). קורא טביעת אצבע (מובנה במחשב). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום חברים, ראשית, אודה ואתוודה כי איני מבין גדול במחשבים כרובם המוחלט של החברים כאן. אני מבלה יותר מ 14 שעות ביום מול מחשב הן במסגרת עבודתי מהבית והן בזמני החופשי. את המחשב האחרון שלי קניתי לפני 5 שנים, וכיום אני חייב "דם חדש". התקציב המירבי שיש לי (כלומר שאשתי הסכימה לתת לי ) הוא תקציב של 3,000 ש"ח למחשב ועוד 1,000 למסך. העניין, שבגלל כורח המציאות הכלכלית, אני חייב פריסה של 30- 36 תשלומים, דבר שמצמצם את האפשרות קניה למכרזים כ וואלה שופ YNET וכד' :'( פנייתי אליכם זאת, בראש ובראשונה לדעת מהו המפרט הטוב ביותר שה 3,000 ש"ח שלי יכולים לי ו/או אפשרות אחרת, המופיעה באחד המכרזים. בעיקר אני צריך את המחשב לסרטים, משחקים כבדים.. וגלישה. ללא OC אין תוכנות מסוימות שעלולות להכביד. מ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. Logitech G700 U2312HM מקלדת בסביבות ה…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני כרגע מחפש מחשב נייד שחשוב לי בו בעיקר i5 דור שמיני, 8GB RAM, לפחות 256SSD ומסך מגע. זה (לחצו עלי) הכי טוב שמצאתי כרגע. כמובן שאם מישהו מוצא משהו טוב יותר אבארץ שמח שישלח לי. אבל מה שאני רואה בחו"ל (אמזון, Newegg וכו') זה מחשבים ב2000, אבל עם כל מיני הוספות כמו i7, כרטיס מסך של Nvidia ו16GB RAM למרות שהמחיר זהה או אפילו זול יותר. איפה הרעיון? האם יש מס 17% בהבאת מחשב נייד לארץ? מה עושים עם המקלדת באנגלית? ראיתי את האופציה של המדבקות אבל זה נראה גרוע, מישהו ניסה חריטה על המקלדת? וגם האחריות, מה איתה? אשמח אם תענו לי על השאלות, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן חברים! רכשתי מק-בוק אייר לפני שבועיים. אפשר להגיד שהייתי ממש בשמים עד הרגע שגיליתי שבתקופה הקרובה (לפחות) אין באפשרותי להתקין אופיס על המחשב - כי הרי אין תמיכה עברית באופיס למק. אני סטודנטית לתואר ראשון ואופיס היא אחת התוכנות העקריות עבורי. ולכן אני צריכה את עצתכם: האם להתקין ווינדאוס + אופיס המקביל למערכת ההפעלה LION על המק? או האם כדאי לי כבר לרכוש איזה נט-בוק הכי פשוט ולהשתמש בו לשימושי האופיס בלבד? ואם אתם ממליצים על האפשרות השניה, האם יש לכם נט-בוק מועדף? רעיון לאיזה מחשב זול בעל תמורה גבוהה יחסית? רק אציין שבשני המקרים אני חוששת שעלי לרכוש את האופיס כי אין לי אופיס לווינדאוס בבית, אבל יש לי דיסק של ווינדאוס 7. תודה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by AvivHalevy,

Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case No PSU שוקל להחליף את המארז ל Antec P100 וגם מתלבט לגבי איזה גרסה של ה GTX 960 אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט שימוש עיקרי פיתוח אפליקציות Android עם אופציה לפיתוח ב ios ובין השאר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אל תחרגו בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו - דו מימד ותוכנות תלת (החל מאוטוקד ועד לריינו ומאיה) - הרבה גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תלת מימד כבד (הרבה רינדור) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24" (X2 אבל לא סביר שאשחק על …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yarivot26,

לאחר 2 משחקים שהמחשב שלי לא רצה להפעיל ולאחר 4 שנים של עבודה החלטתי להחליף מחשב ולתרום את הנוכחי לעבודה של אבא שלי אני צריך משהו שיפעיל לי את כל המשחקים שייצאו בשנים הקרובות, שיהיה בו אופציה לראות HDTV (במקרה שאני ארצה לחבר את המחשב לפלזמה ), שיכלול עכבר ומקלדת, רמקולים 5.1, בלי מסך מעבד כפול ליבה לפחות ג'יגה זיכרון קירור טוב (עושה OC) משהו כמו 250 ג'יגה צורב DVD וכונן DVD כונן דיסקטים *אופציה כתוספת*לוח אם שתומך בSLI/CrossFire במידה ובעתיד ארצה להוסיף כרטיס נוסף במקום לקנות אחד חדש *אופציה כתוספת*כרטיס טלויזיה (במקרה שאני ארצה להשתמש במחשב בתור איזה TiVo קטן) תקציב: 8000-10000 שקל Do Your Thing thx

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by PCguy,

יש לי תקציב של עד 5500 במזומן אני רוצה מחשב למשחקים {לא הטופ} ואנטרנט שיהיה בו מסך דק איכותי 17" ולוח עם PCI-E אפשרי???

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by reviZor,

שלום חברים ידידה שלי מתחילה ללמוד גרפיקה ממוחשבת לרוב פוטושופ, והיא רוצה מחשב שיעשה את העבודה עד 2500 ש"ח כולל ציוד היקפי. תודה מראש לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by zbeng,

היי, יש לי את samsung np530u4e-s01 כבר שנתיים ואני חושב שלעולם לא ממש נהנתי ממנו.. הוא תמיד היה איטי להחריד ובזמן האחרון זה כבר יותר מדי בשבילי. אני יודע שמותקן לי כרגע כונן SSD בגודל 32 גיגה ואני רוצה להחליף אותו למשהו גדול יותר ובכך להתקין עליו את מערכת ההפעלה. אני מנסה למצוא איזה כונן מותקן לי במחשב כרגע ומה הגודל שלו כדי לקנות משו בגודל זהה ואני לא מצליח למצוא. אני אשמח אם מישהו יכול להגיד לי איזה כונן אני אמור לקנות בשביל שאני אוכל להתקין אותו במחשב שלי וגם אם מישהו יודע איך לעשות את זה. בכללי למישהו יש את המחשב הזה גם כן ויש לו אטיות כמו שאני מרגיש? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.