ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, אולי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא בטוח כרגע, מעדיף לכיוון גרפיקה, עבודה משרדית גם כלול משחקים, למשל כמו MS2 אבל לא דחוף לי משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, שלא יתחמם 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שרשמתי בכותרת, אני רוצה לקנות מחשב אבל אני לא לגמרי סגור מה יהיה המפרט הכי טוב. אשמח אם תעזרו לי תקציב- עדיין לא הגדרתי אותו, בעיקר כי אני לא אוהב להגביל את עצמי ואז אני מתפשר על משהו שאני פחות נהנה ממנו. סיבה נוספת היא שאני סטודנט ואין לי ממש כסף אבל אני אחסוך ובשביל זה צריך לדעת כמה צריך לחסוך מטרות המחשב- כפי שרשמתי, בעיקר משחקים. אני רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ בגרפיקה מקסימלית משחקים חדשים וגם משחקים שייצאו שנה הבאה, ושבאופן כללי יספיק לצרכי הגיימינג שלי לכמה שנים. משחקים ספציפיים- crysis (כן לא שיחקתי בו), Dragon Age Origins, Diablo 3, Starcraft 2. למרות שאני בטוח שכל מחשב שיוכל להריץ את קרייסיס חלק על גרפיקה מלאה יוכל להריץ כל דבר כמו כן אני א…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב שישמש למשחקים, בתקציב של 6000 ש"ח: 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 6000 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה מצדיק. 2. שימושים - משחקים. איזה משחקים - הכל והרבה. אני מחפש גם מסך, כנראה יהיה 22-23 אינץ', אני מניח שאולי אפילו ה Dell 2209WA. הגדרות גרפיות על המקסימום האפשרי. 3. ציוד נוסף - מסך 22-23. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) - כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6. נורמלי, שלא יתן הרגשה של לגור ליד נתב"ג. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה - לא. יותקן Win7 64bit. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 64Bit Six Core 3.2Ghz/3.6Ghz Turbo 3MBxL2 6MBxL3 Black Edition AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1323 קירור למעבד: Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪14 לוח אם: Gigabyte GA-990FXA-UD3 AMD 990FX + SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪759 מארז: GIGABYTE SUMO 4112 Tower Case Aluminium 3x 120mm BLUE LED FAN BLACK WINDOW 2.5 HDD ENCLOSURE - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪415 ספק כוח: Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪447 זיכרון: Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 - מחיר: ₪211 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar כמות: 1 - מחי…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רציתי לקבל חוות דעת על מחשב שאני בונה להורים שלי. שימוש בסיסי של אינטרנט ואופיס. יש טענות או הצעות לייעול? http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:15059:1/2:15477:1/4:15811:1/7:13096:1/3:13563:1/20:11736:1/20:14948:1/11:7424:1/18:10042:1/ תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך ד…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור נתב נטגיר VVG2000 של בזק המיועד לרשת VDSL. הנתב במצב טוב. קישור לאתר המוצר. כדי להוריד אבן מליבו של הקונה אקח את הנתב לבזק כדי שיבדקו שהכל תקין. ;D כמה נראה לכם שאוכל לקבל עליו כיד 2? :s05: תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, פה זה עניין רציני ואני חיב את המפרט הכי חזק לאובר קלוק המאקסימלי שאני אוכל להגיע :AR15: אז ככה יש לי תקציב פתוח 3500 ש"ח ל---> לוח אם,מעבד,זכרונות פנימיים וקירור למעבד. המערכת תיהיה מבוססת AMD. למה אני שואל פה ובפורומי מפרטים לא? בגלל שפה מבינים יותר באובר קלוק, שמעו אני לא זקוק לסיכום מחירים וכאלה אני פשוט זקוק שתגידו לי את המערכת הכי הכי הכי הכי הכי טובה לאובר קלוק, לא זקוק אל תגידו לי מה כל מחיר של כל דבר פשוט תסכמו את זה ככה וזהו תודה. נ.ב זכרונות-->DDR400 אני כבר יודע רק להגיד מאיזו חברה,איזה CL לקחת,באיזה סטפינג,כמה סטיקים (זקוק ל 512MB כללי),1 או 2,האם לקחת DUAL DDR או לא?(אם זה לא ישפיע על OC אז לא) וכאלה. מעבד-->לא קשור לכל מעבד יש מתח ש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את רוב החלקים במחשב שלי, אני צריך מחשב למטרות משרדיות בעיקר: עיבוד תמלילים, אימייל, אינטרנט ותכנות. אין לי תקציב מוגדר (אבל בגלל שאני יודע שאני לא צריך את החדש והמגניב ביותר, אני יודע שזה לא יעלה יותר מידי), החלטתי מסיבות תקציביות שאני לא ילך על מעבד כפול ליבה... אני מתלבט בעיקר אם ללכת על הsempron או ה athlon... מה דעתכם? כעיקרון אני מחפש לוח, מעבד, זכרון ומארז+ספק. עדיפות ל AMD מחכה לתגובות והצעות! תודה מראש, אריק.
-
- 30 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה המטרות: * מטרות המחשב? בעיקר מחובר לטלוויזיה לסרטים\סדרות + משחקים (skyrim, fallout, mount&blade) * גודל המסך? 15" עדיף מאט אבל לא קריטי כי רוב הזמן יהיה מחובר לטלוויזיה * רזולוציית המסך? אני יכול להסתדר בלי FHD (טלוויזיה 32") * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן! * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? יהיה נחמד אבל לא חיוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מהמלצות Dell * מחיר - בין 3500 ל4000 ש"ח אני מתלבט…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד קל ונוח לסחיבה. המחשב ישמש לאופיס, גלישה באינטרנט, קצת סרטים וזרימה שלהם מהאינטרנט, VPN וRDP למחשב במשרד. חשוב שהוא יעבוד טוב גם עם WIN 7 PRO. חשוב לי מאוד שהוא יעבוד בצרכים שלי בלי להיחנק... כבר היה לי מיני לפטופ שפשוט שיגע אותי באיטיות שלו כשעובדים עם כמה מסמכים ואתרים פתוחים. שלא לדבר על חיבור לREMOTE DESKTOP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, קצת סרטים. אם בתקציב אפשר יהיה גם לעבוד קצת עם פוטושופ- מעולה, אבל לא קריטי בכלל. * גודל המסך? לא מדוייק. שלא יהיה גדול מדי כי הכוונה היא לצאת איתו מהמשרד לפגישות וכו'. חשוב שיהיה מעל 10…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 עם חריגה של עד 1000 כל עוד זה שדרוג משמעותי מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת רעש לא מפריע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כל עוד הRGB לא מוסיף למחיר אז לא איכפת לי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי עכשיו ככה המפרט שלי הוא ככה מעבד E7400@2.8 GHz זיכרון 2GB 667 לוח אם P5Q-EM ASUS G45 כרטיס מסך ATI Radeon HD 3400 Series ספק כוח 300W REAL EZcool דיסק קשיח 160GB SATA WD זהו נראה לי מה אפשר לעשות כדי שמחשב הזה יריץ משחקים המחשב הזה די חדש פשוט בהתחלה לא חשבתי שהוא ישמש למשחקים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר לגבי המחשב הנ״ל ואשמח לדעת האם מחשב זה באמת שווה את הצעת המחיר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על שום דבר אפילו חצי מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים ושימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout 4, bioshock infinite, far cry 3 4, witcher 3, gta v, cod and bf -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה. רוצה מסך טוב. 1920x1080? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ומועדים לשמחה, אני רוצה לתרום חלקים של מחשב למפרט עבור ילד מוגבל (אוטיזם חריף). ועכשיו האתגר... להביא את המחשב שלו לרמת גיימינג של PS4 (חשבתי על קונסולה, אבל הפסיכולוגית מתעקשת על מחשב) לילד יש כרגע מחשב עם לוח Asrock G31-ms סוקט 775 עם מעבד E5200 ליבה כפולה. 2GB ראם, דיסק 250. אני אוסיף למחשב שלו כרטיס GTX660 עם ספק קרוסייר VX450W, מודל זיכרון 2GB DDR2 נוסף כלומר ביחד יהיה לו 4GB ראם, לצערי אני לא מוצא מודלים של 4GB יותר. כרגע מותקן במחשב WIN 8.1 32 ביט. מסך 19" 900P האם לדעתכם הילד יקבל חווית PS4 מהמחשב לאחר השידרוג, והאם הוא יוכל לשחק במשחקים מודרניים אפילו על מינימום-מדיום? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ללא מסך ורמקולים. חשוב לי לדעת למה אתם תמיד שמים מעבדי amd ולא intel בגלל זהם יותר זולים? המעבד פנטיום 4 3200 ג'גה הרץ 1 מגה ביט קאש לא טוב? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם :user: אני רוצה שתרכיבו לי מחשב עם תקציב של 5000 שח כולל מעמ''ם לא כולל מסך אני צריך אתה המחירים מחנות אחת כי אני לא מרכיב את המחשב לבד. אני לא צריך עכבר ורמקולים אבל אני גם רוצה מחירים והמלצות על מסך 17 אינטש המחשב מיועד לצרכים של גלישה ומשחקים כבדים!! ;D אני לא צריך מודם אבל אני צריך כרטיס רשת ועדיף שיהיה און בורד! אני לא צריך גם כרטיס סאונד אבל שיהיה אם יש און בורד!! אני צריך כונן אחד של 80 ג'יגה מעבד: AMD + קירור תואם זיכרון: ddr וגם- pc2700 ניראה לי אם לא תקנו אותי! ואת כל השאר לפי התקציב! אהה ואל תכללו את המסך במפרט של ה- 5000 שח
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם !! לאחרונה קניתי מחשב מדגם HP Probook 4530s ממחסני חשמל,המחשב עלה בצורה רגילה ועד כה הכל היה בסדר אבל שמתי לב שהוא לא מתפקד כראוי, לדוגמה:USB 3.0 לא פעל בכלל גם אחרי התקנת הדרייברים הדרושים מאתר האינטרנט של HP ובאופן כללי לכל פעולה של המחשב לקח המון זמן לדוגמה: התקנת עדכוני מערכת מWINDOWS UPDATE לקח כ-24 שעות ! ויש לי אינטרנט מהיר אז לא נגרם בגלל זה. אז החזרתי אותו לחנות וקיבלתי זיכו מלא. הלכתי לראות את אותו דגם בחנות אחרת והיה הבדל שהוא יותר מתקדם מבחינת מפרט עשיר יותר. התייעצי עם המוכר בחנות לגבי התקלה שנגרמה לי בחנות שבו רכשתי את המחשב והוא אמר לי שכנראה היה מדובר בתקלה חריגה במיוחד ושאצלם זה לא יקרה. כמובן שאין לסמוך על מה שהם אומרים. אני מספר את כל …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקשה להערכת מפרט למחשב משפחתי, אם יש הצעות אחרות, אני מאוד אשמח להצעות. אם ישנן המלצות למסך, אשמח אם תגיבו. תודה רבה! דגם מחשב: iSB00 מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13582 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 7K1000.C 500GB 7200RPM 16MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=4699 כרטיסי מסך: Int…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הדגמים (מלבד המחיר כמובן, בו STUDIO מוביל בגדול) והאם שווה בכלל לשלם יותר עבורו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז לאחר יותר מ-5 שנים עם ה AMD הישן והטוב הגיע הזמן לשדרג כי מתחשק לי לחזור לימי הגיימינג ברשותי מסך 23 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי, רק בצורב. אני מעוניין לשחק בהגדרות גבוהות במשחקים הכי חדשים שיש היום לגבי חנות אין לי העדפה מסויימת את המחשב האחרון קניתי מ- ksp ודווקא אני מרוצה מהם אבל אני רואה ש- rsm היא החנות הכי פופולרית בפורום הזה וממה שראיתי הם באמת זולים וגם יש להם את מעבדי ה sandy bridge החדשים אני מקווה שזאת באמת חנות אמינה כי אני אישית אף פעם לא קניתי שם... אני לא סגור 100 אחוז על שום מעבד ואני מקבל כל המלצה בברכה... אם כי יש לי נטייה (בצדק?) לאינטל החדשים. ושהמחשב יהיה שקט במידה נורמלית לא צריך להגזים במשהו מיוחד לא חובה לנצל את כל ה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Signature Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA X4500 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר החבילה 2325 כרטיס מסך הוא מחוץ לעסקה יש לי GeForce 7600 GT, וכשיהיה לי יותר כסף אני ישדרג אותו... המפרט…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד דרך מוכר אמין באיביי. בנוסף למשלוח ישנו מס שמתווסף לתשלום בסך 234$. האם המס הזה יפתור אותי מכל תשלום עתידי? כלומר התשלום שכעת אשלם יהיה התשלום הסופי ולא אצטרך להוסיף אפילו עוד שקל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זו הצעה שקיבלתי מטכנאי מחשבים. השימוש הוא ביתי - אינטרנט, מסמכים וכו'. האם יש צורך במעבד I3 או שאפשר להשאר עם המעבד הזה? (הבדל של 250 שקלים) האם המחיר עוד ירד בהרבה אם אקח הארדיסק של 500 GB? (אין לי צורך גם בגודל הזה..) האם זו הצעה שווה? הרכיבים טובים? צריך להחליף?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-