ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אין חשיבות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין חשיבות * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth - חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 1 טרה, אם יש אפשרות להיברידי זה מצוין * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: 8 גיגה זיכרון, מעבד i5 ומעלה, איכות בניה טובה ורזולוצית מסך גבוהה, במיד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט מאוד בקניית מחשב נייח לשימוש ביתי - משחקים (לרוב אני משחק בworld of tanks), גלישה באינטרנט ואופיס. התקציב שלי הינו 4K פלוס מינוס. חשבתי על מפרט שכזה: מעבד: Intel Core I5 9600K 3.7Ghz 9MB Cache Tray מאוורר למעבד: Noctua NH-L9x65 לוח אם: Asus TUF Z390M-PRO GAMING LGA1151v2 או Gigabyte Z390 GAMING X LGA1151v2 או Asus TUF Z390M-PRO GAMING LGA1151v2 זיכרון Corsair Vengeance LPX 2x4GB DDR4 3000Mhz CL16 : RAM כ.מסך: Asus GTX 1650 Phoenix 4GB GDDR5 DVI HDMI כונן Kingston A2000 M.2 SA2000M8/500G 500GB :SSD או …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, המדריך ליצירת מפרט מ 2006 והשאלה האחרונה שמצאתי היתה כנראה למחשב מיוחד. וגם ככה בטח השתנו דברים. כמה שאלות. 1. אני צריך מפרט למחשב שיאפשר עריכת וידאו , שאני כמתחיל מבין אותה כבסיסית לצרכים של המשפחה: להוריד סרט ממצלמת מיני DV , לחתוך קטעים, להדביק, לעדן את התפר בין הקטעים, להוסיף כותרות ואולי גם הקלטה בנפרד. משהו כדוגמת הדבר הזה: http://www.youtube.com/user/levydor#p/u/0/F4IaltVQ3JE רק שכאן יש קיטועים בהמרה כי המחשב ישן. חוץ מזה, רוב השימושים הם בסיסיים (משרד ואינטרנט). המשחק היחיד שיש זה סימולטור טיסה ישן. אולי כשהילדים יגדלו הם יצטרכו. 2. מה ההבדל בין ביצועים שצריך למשחקי מחשב לעומת עריכה כמו שאני צריך, ולמה צריכים ביצועים טובים יותר? 3. חוץ מהמפרט, מה סדר גודל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב כמדי כמה שנים אני שב לפורום הזה על מנת לקבל עזרה בשדרוג המחשב, את המפרט הנוכחי הרכבתי בעזרתכם ב2008 והגיעה העת לעדכן אותו. המחשב מיועד בסופו של דבר לעריכת וידאו (בעיקר בתוכנת AVID). המפרט הנוכחי שלי הוא (אזהרה, מסע אל הפרהיסטוריה לפניך): מארז – Enermax Uber Chakra (יש לציין שהוא עדיין שקט להפליא) http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=2&lv1=55&no=45 ספק כח – OCZ OCZ500SXS 500W (גם הוא עדיין שקט במיוחד, שווה כל שקל) http://www.ocztechnology.com/ocz-500w-stealthxstream-power-supply-eol.html לוח אם - GIGABYTE GA-EP43C-DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2846#sp מעבד – Intel Core 2 Quad Q9400 BOX http:/…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הבא לשימוש ביתי ממוצע, קצת משחקים (לא משחקים כבדים). המתקדתי במעבד 3400g שנראה אידיאלי למשימה, אבל לחנויות אין אותו במלאי כרגע, אני מתלבט האם להמתין או לבחור ב 2400g. האם הוא יכול להיות תחליף ראוי למפרט הזה? אם הוא ישן יותר, זה עלול להשפיע על הביצועים השוטפים או על שדרוג עתידי? אמור לעניין אותי שאחד זה 12 ננומטר והשני 14 ננומטר? כמו כן אשמח לחוות דעת על המפרט הכללי: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוחות אם - AMD Socket AM4 TUF-B450M-PLUS-GAMING-PC - ASUS - AM4 - B450 - With New PC Only - 4x DDR4 3466MHz - HDMI - DVI - 1x PCIe 3.0 x16 - 1x PCIe 3.0 x8 - 1x PCIe 2.0 …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מפרט לעריכה גרפית עד 3500 ש"ח ללא מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר זמן רב מעוניין לקנות מחשב חזק לגיימינג, אחד כזה שיהיה מסוגל להריץ את המשחקים החדשים ביותר באיכות הגבוהה ביותר, עד כמה שזה אפשרי.. התקציב שלי הוא 10,000 ש"ח שחסכתי, עם חריגה עד 2000 ש"ח (כלומר 12 אלף). כן, זה סכום גדול, השאיפה לא לבזבז את כולו, אבל בגדול זה מה שהקצבתי לעצמי לטובת מחשב איכותי וחזק. יש לי 2 התלבטויות. הראשונה היא, האם לקנות מחשב גיימינג מורכב מראש מהחנות, או להזמין חלקים בניפרד, ולהרכיב בבית (שזאת השאיפה שלי). לצערי אני לא מכיר כ"כ בחנויות וכו', חוץ משתי הרשתות הגדולות; אייבורי ו KSP. עיינתי באתרים שלהם ומצאתי שם מפרט בכל אחד מהם, בסביבות ה 10 אלף. http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=1011&orderBy=priceHigh http://ksp.co.il/?select=2…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך לבנות מפרט עבור מחשב גיימינג לילד בר מצווה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של 6,000 אפשרות חריגה של 500 אולי טיפה יותר אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר בעיקר גיימינג, אולי בעתיד ירצה לעשות יוטיוב וכאלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כלום, צריך להרכיב הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין צורך שיהיה שקט במיוחד אך גם שלא יהיה רועש ולא נעים. ממוצע. 6. האם ישנה הגב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מתוכנן OC משמעותי אבל לא על קצה גבול היכולת. 2. מיועד לסימולציות בעומס מלא הרצות במשך יומיים שלוש ברצף (מיועד למקום העבודה). צוואר הבקבוק ב-MODELSIM הוא המעבד, הזיכרון (נפח + מהירות) וגישה לדיסק. 3. בשעות הפנאי - מיועד למשחקים, בעיקר FPS כדוכמת HITMAN, SPLINTER CELL, BATTLEFIELD וכדומה. 4. ירוץ בסביבה ביתית ולכן עדיף שיהיה שקט ככל האפשר, גם בעומס מלא. המפרט: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1796 לוח אם : ASUS P5W DH DELUXE ¤ 1468 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 2068 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 2…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה' אני רוצה לקנות מחשב חדש עם תקציב של כ-4000 ש"ח. חשבתי על המפרט הזה שיוצא ב KSP משהו כמו 4085 ש"ח, אני אשמח אם תוכלו לומר לי אם אני בכיוון או way off: דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12552 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Corsair Dominator Dual Channel CL8-8-8-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10164 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Bla…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעיקרון לא, 100 ש"ח לפה לשם לא יהרגו אותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינטצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר שכוללת גם מסך samsung 233T 23" LCD מארז flamingo ספק כוח huntkey 500w לוח אינטל wws155-h61 מעבד GH-301 I3-2100 INTEL 3-MB SANDY BRIDGE זיכרון 4-GB DDR3 של קינגסטון דיסק קשיח SATA2 W.D 500GB צורב 22X nec/ L.G sata DVD כרטיס מסך GEFORCE 1-GB GTX-560 TI כרטיס קול 6 ערוצים כרטיס רשת מהיר O/B 10/100/1000 סה"כ כולל המסך 3,096 סה"כ כולל מע"מ 3,350 ניסיתי לבנות מפרט שאני יוכל להריץ עליו משחקים חדשים אשמח מאוד לשמוע חוות דעת על המפרט הצעות והערות בתקציב שלא יעלה על 4000 ש"ח תודה רבה קובי
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש פצצה עם כל הדברים השווים ביותר והכל מפנדה הנה המפרט: מארז- ENERMAX Top Quality Aluminum CS-5190AL-061 מעבד- Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 לוח אם- ASUS P4B-LS זכרון- 2X SAMSUNG RDRAM 256MB-800MHZ כונן קשיח- WD 120GB 7200RPM 8MB כרטיס קול- CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM צורב- BENQ CD-RW 48x12x48 retail LG DVD 16X48 RETAIL -DVD כונן דיסקטים- TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 ספק כח- Antec TruePower 550 Watt מסך- FLATRON 17 776 FT קירור למעבד-Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler WINDOWS XP PRO + SP1a כרטיס מסך- אני מתלבט בין:Triplex Silver Geforce 4 Ti4600 128MB DDR VIVO TV-Out Retail http://www.pandas.co.…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבדי AMD Athlon 64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA78GM-US2H AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארזים AeroEngine II Silver ATX Case With Window No PSU ספקי כוח Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm המחשב לצורכי עבודה בייתית שוטפת ללא תקיעות ושיעבוד מהר.ללא משחקים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, לפני כמה שנים קניתי את הנוטבוק של אייסר. מחשב דיי חלש, מעבד Atom Z560 עם 2 גיגה זכרון. בעבר יכולתי בלי שום בעיה לפתוח אתרי אינטרנט (כמה במקביל) לעבוד על אקסל\וורד (שימש אותי בלימודים) ולראות סרטים (רגילים, לא HD). העניין המוזר שבשנה האחרונה לוקח למחשב לפעמים דקה שלמה להכנס לאתר (האינטרנט תקין) הוא ממש איטי ברמות בלתי נסבלות. לפעמים לוקח לו 5-10 שניות לפתוח את המיני תפריט אחרי שאני לוחץ כפתור ימני בעכבר. מעבר לזה, כל וידאו (סרט) שאני מנסה להריץ, ה BSplayer \ VLC נותנים לי שגיאה. התקנתי codec packs ונתתי ל BSplayer להוריד את כל הקודקים שהיו חסרים - כך שזו לא בעיית קודק. חשוב לציין שזה המצב גם לאחר שחזור מלא של המחשב (פירמוט + התקנת הווינודס והדרייברים כמו שהמחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, wassup? אני מחפש מחשב לגיימינג במשחקים כמו (Flight simulator X, call of duty 4, sims 3,enemy territory (quake wars\normal וכו' אני מחפש מחשב שיכול להחזיק SERVER במשחק ENEMY TERRITORY אני לא מבין כלום (אולי רק טיפה) :iamstupid: אז אני צריך קצת הרבה (מאוד) עזרה דרך אגב אני רוצה כרטיס רשת חיצוני (בשביל הסרבר צריך 300-450Mph)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח - ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כל כך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להפתיע את חברה שלי במחשב חדש, היא מאיירת ועובדת בעיקר עם פוטושופ והמחשב הישן שלה (בן 3 שנים) כבר לא מתפקד. * מטרות המחשב? בעיקר פוטושופ וגלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15 אינץ' לא מאד חשוב אם מאט או מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מתחיל ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב,והגעתי למסכנה שאני צריך לרכוש מחשב נייד. זה הוא המחשב הנייד הראשון שלי ואין לי הרבה ניסיון בנושא, אני מקווה מאוד שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה. שימוש המחשב : - תכנות - משחקים - גרפיקה - שימוש יום יומי רגיל זה המחשב שחשבתי לקחת אבל כמה מהחברים שלי אמרו לי שעדיף לקחת עם כרטיס מסך של geforce ולא של AMD. בדקתי כמה דגמים של ASUS ואני קצת מתלבט מה עדיף לקחת . אם יש לכם הצעהת של מחשבים אחרים אני אשמח לשמוע וזה יעזור לי מאוד . מחיר : 4,820 ש"ח תכונות המחשב : ערכת שבבים : [table][tr][td](Mobile Intel® 7 Series Express Chipset (HM77) מעבד : Intel Core i7-3612QM [table][tr][td]מהירות2.1GHz [/td][/tr][/table][t…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב חבר'ה שלום לכולם החלטתי סוף סוף לרכוש מחשב נייד לצורך ביתי המחשב נייד הראשון שלי לכן הרצתי חיפוש על כל מיני חברות וראיתי שכאן בפורום יש את הידע הטוב ביותר אז אני מקווה שתעזרו לי ככה התקציב שלי עד 2500 ש"ח +- ,בגדול המחשב מיועד לצורך של אינטרנט ,אופיס,הורדות,צפייה בסרטים צריך להיות בו קורא כרטיסים,יציאת hdmi וזהו סך הכל שיעבוד מהר ושתהייה חברה אמינה שלא יהיה איתה בעיות כל כך מהר כמו שציינתי אין לי ניסיון עם מחשבים ניידים ההתלבטות היא בן 2 מפרטים של acer ו-hp אני מתכנן לרכוש דרך וואלה שופס כנראה ,כמובן עוד קריטריון חשוב זה שירות של האחריות וכדומה[ HP G62-b10EJ XF232EA Notebook רשום נוטבוק,חשבתי שנוטבוק זה מיני אבל אני רואה שלא.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנייד בסביבות 2000 ש"ח. ניתן לחרוג במידת הצורך. * מטרות המחשב? שימוש ביתי, בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, יציאות לטלוויזיה * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500 GB, עדיף ssd במקום אם אפשר (כמובן בנפח נמוך יותר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת ש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אני עובד כבר כמה שעות על מפרט למחשב חדש ומנסה לבנות מחשב חזק במחיר שפוי ככל הניתן. אני מעצב גרפי וגם (סוג של) גיימר כשיש זמן פנוי, אבל הכי חשוב לי זה עלות מול תועלת. זה המפרט שבניתי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו, אם יש רכיבים שניתן להחליף במשהו טוב יותר באותו המחיר או לחילופין משהו זול יותר באותה רמת ביצועים. B001 הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel שימו לב! זמן אספקה למוצר זה ארוך מהרגיל - המידע ינתן טלפונית ע''י איש המכירות ₪7,860 1 ₪7,860 42093 מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cac…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למחשב נייד, שיהיה קל במיוחד (פחות מ-1.7 ק"ג) ועם סוללה חזקה שתספיק לפחות לכמה שעות. הוא לא צריך להיות חזק, ישמש בעיקר לצרכי אופיס וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח, לקניה ביד שניה (מחשבים ניידים ב-yad2, למשל). אשמח לשמוע הצעות :xyxthumbs: תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי 5000 ש"ח. (אם אפשר רצוי לנסות לחסוך . אך ניתן גם לחרוג מהתקציב בכמה מאות שקלים) 2. השימושים הצפויים של המחשב בעיקר אופיס ואינטרנט. האפליקציות הכבדות הן משחקים וגרפיקה (פוטושופ וכדומה) 3. יש צורך במסך (יש לי רמקולים, מקלדת ועכבר ישנים) 4. חשיבות השקט של המפרט - 8 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. מערכת הפעלה מיועדת Win7 מעבר לתקציב הנ"ל (32/64?) 7. חשוב לי מינימום התעסקות בבעיות במחשב ולכן רכיבים אמינים 8. בד"כ אינני עוסק בשדרוג משמעותי של המחשב אודה לחוות דעתכם על המפרט הנ"ל המפרט המוצע: 1 Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY - ללא קירור אינרנטי למעבד 993 ש"ח 1 Arctic-Cooling Alpine 11 775 / 1156 - Rev.2 65 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA115…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף?ומה כדי לשפר/לשנות? מפרט 1--- מעבדי אינטל Price Units Total Core i5 750, s1156, 8MB Tray 930 1 930 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 575 1 575 זכרונות DDR III 1333Mhz Price Units Total 2GB Kingston 260 2 520 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 855 1 855 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 255 1 255 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 130 1 130 מאווררים וגופי קירור Thermaltake Price Units Total Silent 1156 CLP0552 140 1 140 מארזים Enermax P…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-