ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום ההתלבטות שלי כומ שראיתם בכותרת היא בין samsung ו hp את שניהם אני יכול לקנות באותו המחיר, 4300 (אולי אני יוכל קצת להתמקח) ההתלבטות שלי נובעת בעיקר מהעובדה שהסמסונג מגיעה עם הארד דיסק של 500GB אבל 5400RPM ואליו ה hp מגיעה עם הארד דיסק של 320GB אבל 7200RPM, בנוסף הכרטיס מסך של הסמסונג טוב יותר. לשתי המחשבים יש אחריות לשנתיים. אשמח לקבל כל דעה. קישור למפרטים: samsung http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/mobile-computing/notebook/NP-R580-JS01IL/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification hp http://c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=1&cat=3&subcat=∏=1909&page=1&psize=30
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , solid edge, גלישה בכרום בטאבים מרובים, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid edge מזדמן ובעתיד אולי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, HOTS ומשחקים כמו סקיירים או ביושוק (לא GTA או טריפל אי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את התקציב אפשר לנצל את החריגה רק אם היא ממש כדאית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD אינטרנט ומשחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אשמח לדעת מה הם דרישות המינימום למחשב ללימוד תוכנות: JAVA פייתון סקרצ' תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר יהיה מחובר ב-HDMI למסך 50' כדי להריץ סרטים באיכות של 720/1080 * גודל המסך? עדיפות למסך בגודל 14'. סוג המסך (מט/מבריק) לא קריטי אבל אם יש מסך מט - אז אשמח * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איני סוחב אותו איתי הרבה אז המשקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין צורך בזמן סוללה ארוך, שעתיים זה מספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן HDD של 320GB יספיק * כונן אופטי? לא ממש קריטי, אבל אשמח שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז לאחר מחקר לא קטן בניתי את המפרט הזה בסופו של דבר ואשמח לשמוע את דעתכם. כרטיס מסך לא כלול כי יש לי כבר gtx 1080. יש לי מסך FHD אבל אני מתכוון לשדרג בעתיד הלא רחוק למסך 2K. כמה נקודות שלקחתי לצומת ליבי בבניית המפרט: 1. אני יודע שryzen 2700x מגיע עם הwraith prism שהוא די טוב אבל אי אפשר לעשות איתו oc רציני, לכן שמתי את dark rock 4 שלכל הדעות הוא מפלצת. 2. חיפשתי לוח אם שיוכל לעמוד ב oc כמו שצריך ושיהיה rgb כי חשוב לי היופי וגם יש למארז חלון זכוכית שרואים לתוך המחשב. 3. המעבדים של ryzen נשענים המון על ה ram מבחינת ביצועים וגם oc ולכן חשוב לי שה cas latency יהיה נמוך והמהירות כמה שיותר גבוהה. 4. אני יודע שאין הרבה מקום ב ssd …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני קונה היום מחשב בksp (איו להם העתקה לפורומים, אבל זה אתר זול ואיכותי ביותר), ואני מוודא שהמפרט טוב מסך "22 1920X1080. Proccesor: E8400 3.0GHz 1333MHz ,s775, 6MB Motherboard: EP43 DS3L Memories- 2x2 GB RAM Graphics Card : Zotac GTX 260 896MB Hard disk: 500GB Body: CM 690 CPU Cooling: Freezer Pro 7 Body Cooling: +2 Artic Fan 120mm Power Supply: Enermax Pro82+ 525W המפרט באנגלית כי קשה מאוד לערבב בין השפות :-\ יאללה חברס חוות דעת :yelclap: [שכחו מכל הפורום, עד אישור ההקפצה (בסוף הדף)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על: לוח אם: A7V8X KT400 RDRAM 1066\800 מעבד: AMD ATHLON 2100XP זכרון: DDR400 256MB כרטיס מסך: ASUS V8440 ULTRA DVI, צ'יפ של NVIDIA (GEFORCE 4 TI4400) ** מסך "מאג" 996FS לדוגמא: 19" כונן קשיח: W.D. 80GB 7200 כונן דיסקים: X52, EPO כונן דיסקטים: 1.44 CITIZEN כרטיס קול: CREATIVE 5.1 LIVE מקלדת מהודרת: BTC עכבר אופטי: BTC כסוף מארז מהמם + ספק 400W ב5700 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב במחיר כמה שיותר נמוך ועם כמה שיותר אחריות ורצוי שיהיה בנוי כמה שיותר איכותי, קראתי עליו ואומרים שהוא טוב חוץ מהקטע שהמסך לא הכי קשיח אז ממליצים לקחת אותו בתיק קשיח בעיקרון, בגדול השימוש אמור להיות ביתי. האם כדאי להשקיע ב EX600 הנה זה המחשב שאני שוקל לרכוש PR600 http://ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315 האם עדיף לקנות במקום מחשב נייד משומש של IBM למשל במקום, האם זמני הסוללה שלו יהיו יותר טובים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רקע כללי על הצרכים: גלישה WORD powrpoint והצגת מצגות למקרן אפשר להגיד , בקירוב , מחשב לסטונדט. חשוב: מסך גדול , 15 מינימום. תקציב: עד 4k , אם ממש הכרחי - גם 4.5 זה בסדר. לגבי כרטיס מסך: לא יזיק משהו למשחקים וסרטים, אבל בגדול לא צריך. הדגמים: DELL : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8189 MSI: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 LENOVO: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=4233-78G&Cat2Cat1ID=7231&Cat2ID=9752&aff=Zap〈=HE בלי קשר: מחשב Lenovo שמחזיק את כל הדרישות שלי , ב60% מחיר... מה רע? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3702 אם אתם מכירים דגמים אחרים שטובים , תציעו... תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה לקנות חלקים אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אל זה[לא מחשב חלקים] e4500 dual coure 2g ddr2 667 gigabyet ga p35 ds3 hd 3850 או 3870 יש לי מחיר של זה 2200 זה שווה את המחיר אם מישהו חושב שאפשר להוציא יותר טוב מזה שיגד לי פה תודהההה :yelclap:
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד שיכול להכיל תוכנות עריכה (לייטרום , פוטושופ) בתקציב של עד 5,000 ש''ח אשמח להצעות או לדעת מה לחפש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני לא בטוח שזה המקום הנכון אבל מקווה. עכשיו התפנה לי יותר זמן ואני רוצה לשדרג את המחשב בשביל לשחק. הנה המפרט שלי: http://up92.siz.co.il/up1/hmjrqx42ynzq.jpg מהם הדברים הכי חשובים שאני צריך לשדרג?. 100% אני משדרג כ"מ. עריכה: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) 3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים), צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית-פוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. מסך 19.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי סופית שאני הולך על מחשב pci/agp ולא מחכה ל-pci-e. המפרט הבא הורכב ב-logicpc. שתי התלבטויות שיש לי - האחת האם להחליף את הלוח אם ב-Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Motherboard שהוא גם זול יותר וגם בעל אחריות של שלוש שנים לעומת שנתיים של ה-EPOX. אני כרגע על מחשב AMD 1.33Ghz עם Gigabyte 7DX ואני חייב לציין שהוא היה מעולה, הטמפרטורה שלו תמיד הייתה נמוכה, למרות שהמארז והמחשב וכל הרכיבים חמים מאוד, ולא היו לי עם המחשב בעיות (עד לאחרונה, כשגם זו כנראה בעיה ב-RAM). השניה האם ללכת על AMD Athlon 64 3000 בסוקט רגיל, או להוסיף 200 ש"ח לסוקט 939. אילו יתרונות יש לו במערכת agp/pci רגילה? בכל אופן, הנה המפרט, עם ה-EPOX, ו-AMD 3000 רגיל. אני אשמח לשמוע את דעותכם בנושא(ים) וגם אם …
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד 5820k עם קירור nh-d15 לאוברקלוק מכובד לוח x99-ud4 ספק 520 סיסוניק מודולארי כרטיס מסך יש לי קשיחים יש לי הבעיה היחידה היא זכרונות ddr4 ומארז full atx שיתאים לכרטיס מסך ולקירור ולכמות של קשיחים. חשבתי על haf x ובנוגע לזכרונות מה האופציה ההגיונית ביותר בארץ לקנות ddr4 2x8 אני לא מעוניין ב4x4 שיהיה אפשרות להוסיף עוד לעתיד אני צריך 2 סטיקים של 8 ופשוט אין. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצרכי גלישה מרובת טאבים באינטרנט, ועבודה אינטנסיבית עם אופיס. חשיבות גבוהה לאיכות הרכבה, משקל וזמן סוללה (אסוס?). רמקולים איכותיים יכולים להוות יתרון לא HP. תקציב: עד 3500 לא חשוב מאיזו חנות, אפשר גם מאתרים בינלאומיים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב קל באופן יחסי (מתחת ל-2 ק"ג) לצרכי אוניברסיטה ועוד (פוטושופ, עריכת וידאו/אודיו, צפייה בסרטים). אני אוהב את מסכי ה-13.3". ראיתי את ה-vostro v130 בחנות, אבל הבהירות של המסך שלו די נמוכה. מה גם שאני חושב שאני מחפש מחשב חזק/מהיר יותר (התקציב שלי גדול יותר). אני רושם HP או DELL בכותרת מכיוון שיש לי אפשרות לקבל מחירים זולים יותר משמעותית. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta וכל מיני משחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אבקש עזרה בבחירת מחשב נייד שישמש סטודנטית + מורה משקל כולל הסוללה עד 2 ק"ג אפשרי מסך לא גדול של בערך 12-13 אינץ לא מסך של 10 ביצועים זה לא שם המשחק. מחשב רובוסטי לא כזה שיתקלקל ממכות קלות. יציאת VGA לצורך חיבור מסך חיצוני. יציאות USB לחבר מקלדת ועכבר חיצוניים לעבודה בבית. דיסק קשיח לפחות 300GB סוללה שתחזיק לפחות 6 שעות. קניה בישראל מערכת הפעלה Win-7 home או אולי כבר לחכות ל Win-8 תקציב עד 3000 ש"ח בתודה גדי
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות (c++, python), תוכנות כבדות (יחסית) כמו matlab, מוזיקה, קצת סרטים, אינרטרנט. ואם אפשר, אז gaming ממש קל מאוד. (פיפא, starcraft2) * מחיר? 4000 עד 5000 ש"ח. * גודל וציפוי המסך? אני צריך לתכנת במחשב הזה, אז אני צריך מסך של "15-"17. (אתם חושבים שזה טוב? או שאני צריך מסך גדול יותר?) (מסך שיהייה נוח לעבוד רצוף הרבה שעות) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן שלא יזיק אם הוא יהייה קל, אך זו עדיפות נמוכה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן של שלוש/ארבע שעות יענה לצורך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא צריך. * כונן קשיח? אני מעדיף…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עןד 1-1.5k - לסה"כ 9-9.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג+ווירטואליזציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג תדיר, ווירטואליזציה כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA החדש, FAR CRY, COD ,BF HARDLINE, , STARWARS רוב החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1600x1050 מתכנן לשדרג ל DELL U2414H …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אהלן. מתחיל בקרוב ללמוד אגריכלות ואני צריך לקנות נייד עם קצת כוח לרינדורים (לא יותר מדי כבדים אני מאמין) וקצת פוטושופ וכאלה... המסך לא חשוב לי כי הוא יהיה מחובר למסך נייח. התקציב הוא של סטודנט (2500-2800) אז מבין שלושת אלו שמופיעים ב"יד2": http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=1&SalesCatID=6&SalesSubCatID=34&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=2600&Info=I7 ASUS AJ42J: Intel Core i7-740QM (1.73 GHz, 6MB L3 Cache, up to 2.93 GHz) - RAM : 4 GB DDR3 - ATI Radeon HD 5730M 2G LENOVO Y470: (לא יודע כמה RAM עדיין) Core i7-2720QM GeForce® 550M DELL: Intel Core I7-3520M 2.9GHz HD Graphics 4000 4GB DDR3 מה לבחור ולמה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד DELL VOISTRO 2520, האם זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, עריכת סרטים (משהו די נדיר לא עיסוק יום יומי, מתעסק גם בתוכנות די קלות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מהקל לכבד אין משהו ספציפי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה מסך ח…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - כ 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא משנה. כל עוד לא חורגים ממנו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - גיימינג בעיקר ותכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - CSGO, WHITCHER 3, MIRROR'S EDGE... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני חושב שזה 1920 1080X אבל לא בטוח. נראה לי זה מה שיש לי עכשיו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-