ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אהלן קניתי לפטופ של אסוס K55A ואיך אני יכול לבטל את האפשרות לטעינת הסוללה כאשר הוא מחובר לחשמל? פשוט מה שקרה לי עם מחשב נייד של DELL, המחשב תמיד היה מחובר לחשמל כאשר הסוללה היתה בפנים ומה שגם לזה שהסוללה נשרפה, מאז לימדו אותי בDELL שיש אופציה של ביטול טעינת הסוללה מה שאומר גם אם הסוללה במחשב והוא מחובר לחשמל הסוללה בעצם לא נפגעת. השאלה אם יש אופציה כזאת באסוס גם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיתאים בעיקר למשחקים ולSKYRIM שיוצא עוד חודש אשמח לקבל המלצות למפרטים בחנויות באיזור המרכז שיכולים להריץ את המשחק חלק עד 4000 ש"ח אפשר לחרוג קצת , אין צורך במסך וציוד היקפי. 4000 ש"ח אפשר לחרוג בקצת. גיימינג מקסימום הגדרות FULL HD . לא צריך ציוד היקפי. כל הרכיבים הבסיסים במחשב. שלא יהיה רועש לא מתוכנן OC אבל שיהיה בסיס. לא צריך מערכת הפעלה. חנות מאיזור המרכז. תמיכה בהתקנים החדשים ביותר. לא מתוכנן שדרוג. *אם מישהו יודע מה ההבדל בין כרטיסי מסך תומכי OPEN GL 4 ל4.1 אשמח לדעת.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ס! הנייד הישן של אבי (P3 800) החליט להתאבד, והגיע הזמן להחליפו כי הוא גם ככה אינו חזק מספיק לצרכינו. אנחנו משתמשים בו בשביל הדמיות ועבודה עם תוכנות ל-CNC שדורשות כח עיבוד רב והמון זיכרון. וכעת נדרש ממני למצוא תחליף ראוי שיספק עבודה נאותה עם תוכנות אלו. כשהייתי בארץ סבלתי מספיק תיסכול של לנסות לעבוד עם ה-P3 ותוכנות אלו. חשבתי על המחשב Fujitsu Simens Amilo D 1037 http://www.fujitsu-siemens.com/rl/products/notebooks/consumer/amilo/amiloD.html מפרט בסיסי: P4 2.8 512mb DDR SiS645DX+962 Board 60GB HD ATi Radeon9000M 64mb 15" - 1024x768 DVD/CDRW combo drive Audio Cirrus Logic CS4299-KQ Lan 10/100, 56K modem Firewire, USB 2.0 WinXP קצת מאכזב אותי הרז…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למומחים בפורום שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה גרפית ותלת מימד ואני לא כל כך מעודכן בחומרה היום לכן אני צריך שתעזרו לי עם מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אבקש לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודת תלת מימד וגיימינג קליל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya 3D, כל תוכנות ADOBE כולל Aftereffects ו-Premiere 3D PAINT, ZBRUSH וכד' כולן בשימוש כבד מאוד לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר, לא עריכת סרטים ולא משחקים,אופיס אינטרנט וכאלה עד עכשיו היה לי lp dell e6400 t81 והיה סבבה ,אולי צריך קצת יותר טוב (הוא 2 גיגה אולי עדיף 4 לא יודע איזה מעבד יש לו אבל אולי עדיף קצת יותר) * גודל המסך? גודל, העיקר שיהיה בין 14 ל 15.6 * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? , לא * משקל רצוי? עדיף קל,הנוכחי היה טיפה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) , 3 שעות זה מספיק (עדיף כמה שיותר כמובן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? עדיף, * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו מכם מכיר את הנ"ל? הוא נמכר כרגע במחיר מטורף - 2250 שקל. הצרכים שלי הם בעיקר משרדיים אך אני רוצה להקרין HD על הטלויזיה ולכן אני צריך את המעבד i3. הייתי מעדיף מחשב עם מסך קטן מ15 אינץ' אך כל מחשב אחר עם מעבד i3 של HP או DELL עולה הרבה יותר (לפחות 600 שקל יותר) מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג אם זה ממש חשוב לרשום לי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:WATCHDOGS , CS-GO , BF,COD , GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג .. המסך זה LG FLATRONL1953TR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113635 שלום על איזה מארז הייתם ממליצים לי. האם יש משהו שוכב לא גדול מדיי. בתקציב נגיד עד 200 ש"ח. אבל שיהיה מארז מחברה מוכרת ולא מארז noname תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Signature Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA X4500 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר החבילה 2325 כרטיס מסך הוא מחוץ לעסקה יש לי GeForce 7600 GT, וכשיהיה לי יותר כסף אני ישדרג אותו... המפרט…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים התקציב שלי זה עד 4000 ש"ח ואני רוצה לקנות אותו בישראל הלימודים עצמם אינם מצריכים הפעלת תוכנות כבדות ( שימוש עיקרי זה אופיס, ויזואל סטודיו , אינטרנט) מה שכן אני צריך מסך גדול 15.6 זמן סוללה סבבה ועדיפות לשלוש שנים אחריות (זה פחות חשוב אפשר להרחיב את האחריות בחברות השונות) . מה שכן חשיבות לזה שלא יתחמם יותר מידי (במידת הנורמה). מה שכן כולם המליצו לי על דייל או לנבו . מי שיכול לעזור בכמה אופציות טובות בסכום הזה אשמח מאוד. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לעצתכם בעלות הכי מינימלית. כל מה שאני צריך זה נייד עם CD, חיבור HDMI + stereo out (הקול יעבור לרסיבר שאין לו חיבור HDMI), בלוטות', ויכולת להריץ XBMC (תוכנת מדיה סנטר). ראיתי את זה, Lenovo Ideapad G510 59426601, בעלות כ1800 שח - http://dutycom.co.il/index.php?dispatch=products.view&product_id=8623 ואת זה, Lenovo IdeaPad G510 59404254, מעט יקר יותר בכ2400 שח - http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-g510-59404254?aff=Zap האם יש הצעות/טיפים? תודה לכם וחג שמח. ליאור.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום 🙂, התגבשתי על מחשב לשימוש כללי, והייתי שמח לקבל את ברכת הפרום / נסיון אישי עם כזה ודומיו המחשב: Lenovo Yoga 7-15ITL Multi-touch 2-in-1 דגם: 82BJ0047I, מחירו כ-5400 ש״ח, ברף העליון של התקציב שלי שימושים: כללי, משרד, אינטרנט (לא משחקים) חשוב לי: אמין, מסך לא קטן, חיי סוללה, תאורת מקלדת, מעדיף זיכרון על מעבד פחות חשוב: משקל תודה 🙏
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. תקציב: 7000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט אם אפשר לקבל שיפור משמעותי 2. שימושי המחשב: גיימינג (Helldivers2 לא זז על הdesktop הישן שלי) 3. אין צורך בציוד היקפי. אשתמש בעיקר במסך 27" שיש לי היום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. מצד שני, לא רוצה רעש של מטוס סילון 6. לא צריך תאורה מיוחדת. רוב זמן יהיה סגור על השולחן. לא צריך להיות קל במיוחד. יהיה נייד בעיקר בבית 7. צריך Windows. לא צריך Office תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט עבור motion graphics התוכנה העיקרית היא after effects ומניסיון שלי אני צריך לפחות 32 גיגה זיכרון. אשמח לעזרה, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך - אם על חשבון ביצועים אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אנימציה (מושן גרפיקס) ועריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פרנסה , תוכנות After effects , cinema 4d , premiere , photoshop , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUG,H1Z1, Call of duty , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בצי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך, אבל לא יותר מידי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, קריסיס 2+1 וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכלול מסך שתומך ב-FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר, ברזולוציה הכי גבוה…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מה העניינים? מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב שהמטרה היחידה שלו היא לשחק אוברוואץ. יש לי כרטיס מסך, gtx 1060 6gb. מה התקציב? מינימאלי ביותר, לחסוך כמה שיותר אני ממש קצר. אז אני מניח מקסימום 2000 מה שימוש המחשב? overwatch האם יש צורך בציוד היקפי? הייתי שמח לדעת מה המסך הכי זול היום בקטגוריית ה144, סתם לידע כללי האם יש רכיב בסיסי שלא לכלול במפרט? כרטיס מסך שכבר יש לי, gtx 1060 6gb עד כמה חשוב השקט? 5 האם צריך מערכת הפעלה? אני מניח שחייב לקנות בתקופה הזאת, נכון? אני גר בתל אביב, אין צורך בחיבורים מיוחדים או אופק שדרוג, המחשב בא למלא צורך אחד.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מחו"ל. הנה הצעה מהאתר של דל: אני לא מביא קישור כי הם נהיים פגי תוקף מאוד מהר Dell Inspiron 15R (בארץ הדגם נקרא N5010) מחודש (Dell outlet) Inspiron 15R Processor AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processors N930, 2.0GHz, 2M, 3.6GT/s Genuine Windows 7 Home Premium 500GB sata 5400RPM 4GB DDR3 memory 8X DVD +/- RW Drive 1GB ATI Mobility Radeon HD5650, Madison-LP, 64-Bit, DDR3 מחיר : 599$, יש לי קופון שיוריד ל 509$. חישבתי ויצא שכולל משלוח דרך חברת מוסטופ ומכס ייצא בסביבות ה 2500 ש"ח האם כדאי לדעתכם? היה שם גם לפני כמה דקות באותו מחיר לפטופ עם 6GB זיכרון ומעבד i5 2.5GHZ משום מה הורידו אותו.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז בחרתי לי מחשב מפלונטר ואני ממש לפני קנייה. הייתי שמח לשמוע טיפים בנוגע למפרט שמיועד לגיימינג עד 11K. בנוסף אני רוצה לקנות מסך אבל פה ממש כואב לי הראש. נראה שהדיבור הגדול הוא על ASUS ROG שעולה לא מעט בכלל. אני מדבר על ה 27" (2K). ולמרות שברור לי שהמחשב הנ"ל הוא לא דוגמה מעולה לעלות תועלת המסך של ASUS טיפה יקר בעיניי. בזמנו לפני 5 שנים~ קניתי את ה 23" של DELL עם הפאנל IPS ועלה לי 1200. היום, סיפור אחר לגמריי. אני שואל את עצמי האם כדאי לי לקנות את המחשב עכשיו ולהמתין עם המסך עד שמשהו ישתנה אבל אני לא מוצא עדויות לכך שמשהו הולך להשתנות בהרבה. אז חוץ מ ASUS ROG שעולה 3K+ האם יש אלטרנטיבות? יש לציין שאני פחות בעיי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, המחשב הישן כבר לא מצליח לסחוב, במיוחד כשיש יותר מדי תוכנות שפועלות בו זמנית. מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לשימושים כלליים, קצת תכנות (פיתוח Android), הורדות וקצת Gaming. חשוב לי במיוחד שהמחשב יהיה אמין ולא אצטרך לנסוע רחוק ולהפסיד יום עבודה כדי לתקן אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא על חשבון אמינות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביב ה200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תכנות, בעיקר Java בסביבת Eclipse לפיתוח Android, לצרכים פרטיים בלבד. הרבה תוכנות פתוחות במקביל, הרמת DataBase מקומי, שימוש בתוכנות Office, הרבה חלונות דפדפנים …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לכולם. אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד, שיתאים לעבודה ולימודים, שיהיה מסוגל להריץ באופן חלק ישומיי אופיס, visual interdev \ studio וכמו כן תוכנות גראפיות כגון photoshop...flash...freehand...paintshop מכיוון שאיני חזק בתחום המחשבים הניידים הייתי רוצה לקבל המלצות למחשבים שיעמדו בתקציב ויקנו את הנתונים המיירביים והכי איכותיים שניתן להשיג בתקציב 5000 ש"ח אשמח לקבל הסברים מפורטים על איכויות המסך, הדגמים השונים והחברות, מעבדים מומלצים, אפשריות הרחבת הזיכרון וכ'ו... בנתיים ראיתי את המחשב הנ"ל בטרקלין http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=45928 מה אתם אומרים ? אשמח לתגובות איכותיות ומפורטות ! תודה מראש, עודד.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 1100 דולר מסך 13-14 רחב(WIDESCREEN) לשימוש משרדי ממושך+ מוזיקה ולצפייה בסרטים(פחות קריטי)ושימוש ברשת אלחוטיות משתנות על בסיס קבוע אני נוסע הרבה באוטובוסים טרמפים ורכבות ולא הבן אדם שיודע לשמור על ציוד הכי טוב בעולם כך שמאוד חשוב לי שהמחשב יהיה יותר עמיד מהרגיל(הגנת הארד דיסק וטכנולוגיות דומות) כמו כן חשוב שהמחשב לא יהיה כבד מ2.5 קילו עקב העובדות הנ"ל מאוד חשובה לי שהאחריות תהיה ארוכה ותקיפה כך שההתלבטות היא בין HP ללנובו ניסיתי לשחק באתר של לנובו עם כל מיני מפרטים ורק הסתבכתי יותר 1. אשמח עם תכוונו אותי במפרט מומלץ שאפשר בתקציב הזה(מעבד,זיכרון וכו..) על מחשב שירוץ בסבבה ויחזיק מעמד(ממש לא לחוץ לי טכנולוגיה הכי חדישה יותר אמינות) …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן !(המפרט בצד ימין) מה שאני מתלבט כרגע זה לגביי המארז והספק . אני כנראה הולך לקחת את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4155 מה שאני חושש זה שהספק לא יספיק למפרט הזה . מה אתם אומרים ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה על מחשב נייד אשר ישמש לצפייה בסרטים גלישה באינטרנט ויכולת עבודה עם תוכנות מקצועיות כמו SOLID WORKS בהנדסת מכונות למשל * גודל המסך? 15-13 * משקל רצוי? לא כל כך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ 5 שעות צפייה בHD אם יש דבר כזה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? סביב הטרה * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם דרוש כרטיס עריכה גרפי כגון QUADRO ? האם אחד מהמפרטים האלו מתאים ? http://hwzone.co.il/specslist/view/101/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-