ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=7192 שלום הייתי רוצה לשמוע אם זה מחיר הגיוני? או שכדאי לחכות קצת... תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, ובעיקר משחקים... הכי חשוב שלא יהיה כרטיס מסך מובנה, וגם לא כרטיס חלש. אלא ממוצע + ( משחקים על MEDIUM ולא על LOW ) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ----- * משקל רצוי? 2.5 ומטה, גם קצת יותר זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, אבל לא הכי חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 - HDMI, Card reader * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות 5400 RPM לפחות, עדיף יותר, לא SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף * מהי תקופת האחריות הרצוייה? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * משקל רצוי? 2.5 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעדיף עם VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB HDD * כונן אופטי? עדיף בלי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אך לא חייב אם המחיר נמוך יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בימים האחרונים אני קורא הרבה פה בפורום ובפורומים אחרים על מחשבים ניידים שונים. הגעתי לכמה מחשבים שביניהם אני מתלבט. 1. Dell Vostro 3560 VM-RD33-6445 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12371 2. Samsung NP370R5E-S01IL http://www.naya…
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אז ניסיתי לקנות את המחשב הזה http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18189&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap דרך נייד נייד ואחרי סיפור של לא מוצאים אין אצל הספק וכו וכו.. הציעו לי את שני הניידים האלו: 1.http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12671 2.http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12825 מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 3500 חשוב לי שיהיה עם I5 או I7 וגם הכרטיס מסך הטוב ביותר. ובשימושים שלי הם בעיקר גלישה ועבודה משרדית וגם גיימינג ולא אכפת שיהיה על איכות נמוכה.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. לפני כשנתיים פלוס מינוס קניתי מיני-לפטופ של דל, דגם אינספירון מיני 1018. מיום קניה המחשב היה איטי. איטי לא בקטע של לוקח לו עוד כמה שניות לפתוח תוכנה מסוימת או שהמחשב עולה לאט - פשוט איטי. תגובה איטית לפתיחת הדברים הכי "קלים" - 15-30 שניות להעלות קובץ וידאו ב Media Player Classic, כשאני רוצה לשנות שם לקובץ ואני לוחץ עליו כפתור ימני בשביל להגיע ל Rename, לוקח לזה בערך 10 שניות. העכבר לעיתים מגיב בצורה מעצבנת, הדפדפן לא זז גם לא באתרים שכוללים טקסט בפשוט בלבד. חשבתי שככה זה כל המיני-לפטופים - פשוט מחשב שנועד לקבצי וורד, צפיה בסרטים וזהו, אבל אחרי שראיתי במחשבים של אחרים שזה לא כמו אצלי, עלה בדעתי שאולי פשוט יש לי מערכת הפעלה לא מתאימה, "כבדה מדי", אבל זה פשוט נראה לי מ…
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (לא בטירוף). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD, גלישה ברשת, פוטושופ, תכנות ויז'ואל סטודיו, עומס עבודה גבוה וריבוי משימות (חשוב לי מאד שהמחשב יהיה חזק ומהיר, שקט וקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אשמח לדעת על דגם מוצלח של אל-פסק. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני סטודנט למדעי המחשב שכל יום נוסע לאוניברסיטה וחוזר הביתה, נסיעה של חצי שעה. כמובן שאני נדרש להיסחב עם מחשב נייד, לכן אני מחפש מחשב נייד ששוקל 2 קילו ופחות, ולא מוכן להתפשר על זה, מסך מינימום 13 אינץ', זיכרון ראם 8 ג'יגה, גם לא מוכן להתפשר, כל השאר ניתן לפשרה. אני מעוניין לעשות את הקנייה בחודש הקרוב. אודה לכם מאוד על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת נסיעה לשנה לחו"ל אני אשמח לקבל המלצות למחשב נייד 15" קל ואמין בסכום של עד 3500 ש"ח אם אפשרות לחריגה. להלן דרישות מהמחשב: * מטרות המחשב? אינטרנט, סקייפ, אופיס (במיוחד וורד ואקסל), צפיה בסרטים, ייתכן ובמסגרת הלימודים אאלץ להתקין תוכנה סטטיסטית בשם SAS. * גודל המסך? 15 אינץ (לא מפריע מט או מבריק..) * רזולוציית המסך? סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חייבת מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עד 2 ק"ג אם אפשרות לחריג קלה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו VGA * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבינה את ההבדל אבל הבנתי שיש דבר כזה שנקרא משולב וזה מאפשר גם כונן גדול אבל גם עבו…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לנייד בסביבות ה4 וחצי אלף. בעיקר בשביל מולטימדיה. זאת אומרת סרטים, מוזיקה ומשחקים גם אם אפשר. .והכי חשוב שהמחשב יהיה בנוי מחומרים איכותיים, ולא יתחמם מהר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים אינטרנט ומשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הנה המפרט שהרכבתי: מעבד: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.4Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪891 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 כמות: 1 מחיר: ₪523 מארז: Fractal Design Define R4 Black Pearl כמות: 1 מחיר: ₪543 ספק כוח: SeaSonic X-560 560W Active PFC (Modular) BULK כמות: 1 מחיר: ₪487 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 מחיר: ₪380 כרטיס מסך: MSI GT440 1GB GDDR3 PCI-E HDMI כמות: 1 מחיר: ₪287 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 מחיר: ₪453 קשיח למחשב שולחני: Sandisk 128 G SSD Sata3 Sandforce 2281 כמות: 1 מחיר: ₪490 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום! אם מישהו זוכר הייתי פה לפני כשלושה שבועות וקיבלתי הצעה למפרט, כמו שאפשר להבין עוד לא יצא לי לקנות, לאחר כמה שינויים מזעריים מאוד במפרט אשמח לקבל חוות דעת לפני הקנייה ואשקול את מה שתציעו. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל בסך הכל. אם זה תכנות - כרגע זה סתם יהיה וירטואל אופיס אבל בעתיד אני מאמין שזה יעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ ואולי עוד מיני תוכנות בס…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מפרט נוכחי : Motherboard Model: MSI MS-7519 Memory Type:DDR2-SDRAM 2gb * 2 graphic card: nVIDIA GeForce GT 220 Processor Name:Intel Core 2 Quad Q6600 את הספק אני חייב להחליף כבר. תקציב שעומד לרשותי 1000-1200 שח מעוניין להחליף: * כרטיס מסך *ספק כח * זכרון *ולוח אם רק במידה ובאמת צריך ! מטרת המחשב : גיימניג בינוני עד כמה שאפשר עם התקציב הקיים המון תודה לעוזרים !!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה אולי טרד עם דרישות קצת חריגות מהרגיל אבל חשבתי לנסות פה בכל זאת - אני מנסה לתכנן מפרט מחשב לחברה בעבודה שלה כאדריכלית. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ בצורה בטובה ביותר שניתן (במסגרת התקציב) את התוכנות הבאות: revit autocad ilostraitor sketh-up v-ray photoshop primier maxwell אני מניח מראש שמדובר במחשב נייח אבל מי שיכול ומעוניין להגדיל ראש אני אשמח לשמוע גם מפרטים למחשב נייד עם אותן הדרישות. תקציב ייעודי: עד 12000 ש"ח כולל - מסך (טוב), ציוד הקפי (סטנדרטי), הרכבה ואחריות. אפשר גם לדבר על גיבוי ושיפור זיכרון (RAID למניהם וכו'). כמו כן, אם אתם מתעקשים שאין צורך בתקציב כזה אני בטוח שהיא תמצא מה לעשות עם שאר הכסף. בנוסף, את הרכיבי אינטל הבאים אני יכול לקבל בהנחה מס…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מארז שאטל ישן. מכיוון שאי אפשר לשדרג אותו, אני מתכוון להחליף את כל תכולתו ולהוריד \ להתאים את הפאנל האחורי ע"מ שיתאים לחלקים מודרניים.מידות המארז - 30X20X18.5 ס"מ. לוח אם - MATX מסכימים? מעבד - מעדיף אינטל. זכרון - 8 GB לפחות. קשיח - טרה. במידה וישאר תקציב פנוי - SSD 128GB. כונן - צורב בלוריי. כ. מסך - בינוני, פרופיל נמוך. ספק - ? קטן ככל האפשר, עדיפות למודולרי. קירור - אני מניח שאוכל לדחוס 2 מאווררים, נתעסק בזה בסוף. איזה דגמים מומלצים כיום? בעקרון המחשב לשימושים כלליים, הכל מהכל, אני מעדיף כוח עיבוד על פני כרטיס מסך חזק במיוחד (ניתן לשדרג אח"כ בכל מקרה). אגב, חיפוש בגוגל לא עזר לי. אם מישהו נתקל \ עשה בעצמו פרויקט להכנסת מחשב חדש למארז שאטל - אשמח לקרוא. ת…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח להמלצה לפי המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (אופיס), אינטרנט וקצת גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אשמח לחוות דעתכם על המפרט. תקציב: 4,000 ₪. חריגה מקסימלית: 700 ₪. שימושים: מדיה (סרטים ,מוזיקה) באיכות גבוהה, אינטרנט, מסמכים, פוטושופ, תכנות (ויז'ואל סטודיו), ריבוי משימות ועומס. כלומר, כמעט בלי גיימינג (לצורך העניין בכלל לא), אבל דרוש מחשב חזק מאד שידע להתמודד עם עומס, ריבוי משימות וייסחב מהיר וחלק, ולא ייתקע, יהיה קר ושקט. מערכת הפעלה 64 ביט. אין צורך במערכת הפעלה כחלק מהמחשב. שימושים מיוחדים: אין. הערות נוספות: קיים ברשותי כבר כל הציוד ההיקפי (מסך, עכבר, מקלדת, ראוטר וכו'). מדובר רק על מחשב. כמו כן אני יודע שכרטיס המסך עלוב (מאד), אבל תזכרו שהמחשב בכלל לא נועד למשחקים. רק רציתי שיהיה כרטיס מסך חיצוני בסיסי, למרות שאני יודע שהמובנה במעבד עשוי להספיק לשימושים שלי. …
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
להוריי יש מחשב כבר בן כמה שנים טובות מבוסס על E8300 עם 2Gb זיכרון DDR2. המחשב חייב פירמוט דחוף והתקנה של windows 7. היום יש עליו XP. אין מצב שהם יגבו את המידע הקיים אז כדי לשדרג להם חשבתי לקניות דיסק קשיח ו 4Gb זיכרון בעלות של 610 שקלים. האופציה השניה זה לקנות מחשב חדש מבוסס i3 בעלות של 1360 שקל בערך. מה אתם ממליצים? שדרוג רכיבים או החלפה של המערכת? השימושים של המחשב הם רק אינטרנט ומייל.
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים אני מתכנן לקנות את הכרטיס Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB ואני קצת מסתבך עם איזה קירור להביא לו. המארז שהולך להיות זה - Fractal Design Core - 3000 Mid Case USB 3.0 זה מארז עם המון מאוורים ואני לא יודע עם יספיק כאן יש מידע מפורט עליו - http://www.fractal-design.com/?view=product∏=110 לא יודע עם זה משנה אבל הספק הולך להיות - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC למעבד i7 4770 3.5Ghz הקירור Scythe NINJA 3 יספיק? במידה ולא מה כן יספיק? קירור שלא עובר את ה350 ש"ח חריגה של גג 40-50 ש"ח תודה לעוזרים! ואני מעוניין לקנות כונן SSD, האפשרות הראשונה הייתה - Samsung 120GB 840 SERIES ראיתי שכמה המליצו עליו וחלקם אמרו שהוא איטי מידי. אני …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, בניתי מפרט גיימינג למחשב החדש שלי, אשמח לחוות דעת מכם. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪189 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪660 זיכרון: Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1285 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 3TB SATA3 כמות: 1 - מחיר:…
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לאחר דפדוף בפורום לגבי המלצות על חלקים ומפרטים שונים אני עדיין חלוק לגבי חלקים מסוימים ולגבי השימושים הצורך הוא שהמערכת תיתן בצועים מלאים ב3 משחקים startcraft2,gw2 ו wow והרצת סרטים ב FULL HD הנה המפרט : Intel Core i5 4670 Haswell tray 1070 ש"ח scythe mugen 3 215 ש"ח Asus z87-k 670 ש"ח Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz 365 ש"ח Wd red 2TB 560 ש"ח Asus Radeon HD 7850 2GB …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי,אני צריך מחשב נייד סביב המחיר של ה800~ פחות או יותר. הוא ישמש לגיימינג בהגדרות בינוניות ככה שצריך כרטיס מסך שיוכל לסחוב משחקים על הגדרות בינוניות. ד.ק של 500GB לפחות לא נראה לי שתהיה בעיה עם זה. גודל המסך לא ממש משנה לי,גם לא המשקל של הנייד. בינתיים מצאתי את המחשב הזה,דעות?,יש משהו יותר טוב בתקציב? http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/hewlett-packard-hp-pavilion-m6-15-6-laptop-silver-intel-core-i7-3632qm-1tb-hdd-8gb-ram-windows-8-m6-1158ca/10225638.aspx?path=a4ad61c27c421c9435b65fd482a1db96en02&SearchPageIndex=1
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה חשוב במחשב? חיי סוללה סבירים שיחזיק לי לתקופה ארוכה ככל האפשר שיוכל להריץ משחקים כמו PES13 על איכות הכי גבוהה וPES14 על איכות בינונית בלי בעיה. שיהיה נוח לגלישה וכתיבה שיציג סרטים בצורה טובה(בקיצור מסך איכותי..) קודם כל שאלה חשובה, מה ההבדל בין 2 המחשבים הללו חוץ משם הדגם והמחיר?!??!?! NP350V5C-S0AIL http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12691 NP350V5C-S0BIL http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12340 רשימת המחשבים(מסודרים לפי המחירים): Toshiba L855-10R מעבד 2540, כ.מסך 7670M מחיר: 2928 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12246 LENOVO G580 218999IV מעבד 3230M, כ.מסך GT630M מחיר: 3251 http://www.nayadnayad.co.il/Product.as…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים, תכנות ומדיה. (חיבור המחשב לצורך צפייה בסרטים וכו') * גודל המסך - בגדול חשבתי בכיוון של 15.6, אם יש הצעות למחשבים שעונים על הדרישות בגדלים של 13.3 או 14, אשמח אם תאירו את עיניי. * רזולוציית המסך - אין העדפה מיוחדת. * משקל רצוי - מן הסתם המחשב הולך להיות הרבה על הגב ובדרכים. מעדיף לא לחרוג הרבה מעל 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 עד 8 שעות עבודה במקסימום אם ניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI עבור צפייה בסרטים. * Bluetooth? לא נחוץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של SSD וכונן רגיל - עדיף. חצי טרה אמור לעשות את העבודה. * כונן אופטי? לא נחוץ. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. *…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לשימושים ביתיים רגילים. זמן סוללה סביר ומעלה כונן DVD i3 לפחות מסך נוח מקלדת נוחה כל היציאות הסטנדרטיות חברה אמינה עם שירות טוב (עדיפות ללנובו) (המחיר לא צריך לכלול מערכת הפעלה)
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-