ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
לאחר שקראתי את השאלון, הנה רצוני מהמפרט: ייעוד: משחקים (ללא OC ) (לדוגמא: battlefield 4 במצב ULTRA ) ציוד הקפי: כן. 1. שלושה מסכים 22" 2. מקלדת ועכבר לגיימינג! 3. רמקולים טובים 7.1 4. ג'וייסטיק סימולצייה של מטוסים או מסוקים תקציב: 15K (אפשרי לחרוג עוד 2K עדיף שלא...) אני מקווה שזה מספיק... ותודה מראש.
-
- 95 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
כתבתי פחות או יותר אותו הדבר לפני בארך שנה חשוב שלא תרשמו סתם מילים אלה מספרים של כסף בשקלים למפורק ולהכל ביחד מעבד: I7 880 כרטיס מסך: 660 TI כרטיס מסך שני: 660 TI NVIDIA זיכרון: 8*4GB אוורור: השארתי את האוורור של I7 860+מאוורר מארז לוח אם: P55-US3L REV:2 איכ\חסון: SSD 64GB INTEL+HHD HITACHI 500GB+WD 1TB מסך: LG 3D FULL HD MODEL D2342P HDMI DCR 5MS 23" ספק: SEASONIR 1000W מארז: HUNTKEY כוננים אופטים: DVD SAMSUNG+ BD ASUS MODEL: BW-12B1ST אם כתבתי מסך אז למה לא: D-LINK VDSL N 6740U-H1 וזה גרושים אבל נשים: STEEL SERIS עכבר DIABLO 3+מיקלדת LOIGITEC GAMERS+מצלמה LIFECAM VX-800 MICROSOFT שוב אני מדגיש תשובות במספרים לא מילים והנתב עלה לי במזומן יותר מ500 שקל
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ראיתי בפורום שדי ממליצים עליו מה עושה אותו מיוחד ביחס לאחרים
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דל INSPIRON N5110. אני מאמצת מאוד (בהשוואה לשימוש של אנשים אחרים) את המחשב, ואחרי זמן קצר הוא מתחיל להתחמם בעיקר בצד שמאל למטה (משמאל לטאצ'פד). בצורת ההקלדה שלי, החימום ממש גורם ליד שמאל שלי לבעור מחום, ולעיתים אני נאלצץ להפסיק ללמוד עד שהוא ירגע קצת. לא מרעיש במיוחד. חשבתי לקנות משטח קירור עבורו- אבל אני לא יודעת איך בוחרים משטח קירור (אני גרה באנגליה כך שכל הזמנה תעשה מעלי אקספרס/אמזון, עדיפות לעלי כי היום יש מבצעים ), האם הם מתאימים רק לגדלים מסוימים או באופן גנרי? מהיכן מתקבל החשמל, מפורט USB של המחשב? כמה מאווררים מומלץ שיהיו? האם זה בכלל ישפיע על החימום שבצד המחשב? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש... כל הנתונים המפציצים בנוגע לכמויות הזכרון, נפח ומהירות פחות משנים... הדגש, כפי שצוין בכותרת, הוא על אורך חיי הסוללה והישארותו קריר גם אחרי שימוש מרובה. כמובן שיש דרישת מינימום סבירה בגזרת הזכרון ונפח, אך ההחלטה לא תיפול על GB זכרון לפה או לשם. מודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לעריכת וידיאו בתוכנת Avid Media Composer 6\7 http://www.avid.com/US/products/media-composer/specifications - זה הדרישות של המחשב לפי התוכנה. לרכישה בארץ, או בארה"ב אם יש אחריות בינ"ל. 1. גודל המסך - 15" ומעלה(עדיף 17")., לא משנה מאט/מבריק 2. רזולוציית המסך - עדיפות לFHD, אפשר גם HD. 3. משקל - לא משנה. 4. חיי סוללה - לא משנה. 5. כונן קשיח - לפחות 500GB, חייב להיות 7200RPM. 6. יציאות - לפחות 2 USB 3.0, וגם HDMI. 7. כונן אופטי - עדיף, אבל לא קריטי. 8. לא קריטי bluetooth 9. אם קונים בארה"ב, אז צריך אחריות בינלאומית 10. מערכת הפעלה - עדיף עם, צריך להיות windows 7\8 pro 64bit . 11. זיכרון - לפחות 8GB, עם אפשרות להרחיב ל-16GB. 11. אין העדפה לחברה מסוימת. רק…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, פעם הייתי חזק בחומרה (הייתי מתעסק עם תוכנות כבדות -מפוטושופ ועריכת תמונות עד מאיה ורינדור, וכן משחקים) יש לי מערכת מחשב ישנה (לפני כעשור, קצת פחות אולי) אך כשנקנתה הייתה מאוד חזקה ולדעתי יש לי בעיה בכ. מסך\לוח אם פחות משנה כי הגיע הזמן לשדרג ולכן אאלץ להחליפם בכל מקרה (כולל מעבד כמובן) אני עדיין צריך לבדוק מה בידיוק יש לי שם שאוכל להציל(ויש טעם) בטוח שהמארז ישאר (לא זוכר את הדגם אך הוא גדול ואני מניח שייתמוך בכל כרטיסי המסך (מודולארי אם אני זוכר נכון) אולי הזיכרון (לא זוכר מה יש שם) ואני מניח שלא יזיק לשמור את הכוננים. הספק צריך להיות במצב טוב אך לא בטוח אם 500-600W ושאלה: הקירור של המעבד והכ. מסך אפשר לשמור ? (אני דיי בטוח שהם היו מהטובים ביותר, אבל מה לגבי …
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לאחר כמה חודשים שארגנתי מחשב קומבינה מחלקים שהיו לי בבית לאמא שלי ואחותי והוא נהרס לגמרי, חשבתי לקנות HTPC שישמש גם לעבודה משרדית וגם צפייה בסדרות/סרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש לצפייה בסדרות/סרטים ועבודה משרדית. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 ו1280x1024 לעיתים רחוקות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? אין לי מושג, מה שצריך בשביל HTPC. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איז…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 עדיף שלא לחרוג אם לא חיוני 2. מה שימושי המחשב )? משחקים, הקלטות מישחקים, עריכת משחקים, ותיכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 ומשחקים LOL, COD ,וכל המישחקים החדשים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז יש לי HD 1TB (http://www.antec.com/product.php?id=24&fid=4) וספקMODU 82+ אם …
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, הורדות, אופיס, קצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
חשבתי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/product/12167 האם ניתן להשיג משהו זול יותר במחיר הנ"ל? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש לצפייה בסדרות/סרטים גיימינג קל ועבודה משרדית. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב?1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא, הר…
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=7192 שלום הייתי רוצה לשמוע אם זה מחיר הגיוני? או שכדאי לחכות קצת... תודה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, ובעיקר משחקים... הכי חשוב שלא יהיה כרטיס מסך מובנה, וגם לא כרטיס חלש. אלא ממוצע + ( משחקים על MEDIUM ולא על LOW ) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ----- * משקל רצוי? 2.5 ומטה, גם קצת יותר זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, אבל לא הכי חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 - HDMI, Card reader * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות 5400 RPM לפחות, עדיף יותר, לא SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף * מהי תקופת האחריות הרצוייה? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * משקל רצוי? 2.5 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעדיף עם VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB HDD * כונן אופטי? עדיף בלי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אך לא חייב אם המחיר נמוך יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בימים האחרונים אני קורא הרבה פה בפורום ובפורומים אחרים על מחשבים ניידים שונים. הגעתי לכמה מחשבים שביניהם אני מתלבט. 1. Dell Vostro 3560 VM-RD33-6445 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12371 2. Samsung NP370R5E-S01IL http://www.naya…
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז ניסיתי לקנות את המחשב הזה http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18189&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap דרך נייד נייד ואחרי סיפור של לא מוצאים אין אצל הספק וכו וכו.. הציעו לי את שני הניידים האלו: 1.http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12671 2.http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12825 מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 3500 חשוב לי שיהיה עם I5 או I7 וגם הכרטיס מסך הטוב ביותר. ובשימושים שלי הם בעיקר גלישה ועבודה משרדית וגם גיימינג ולא אכפת שיהיה על איכות נמוכה.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. לפני כשנתיים פלוס מינוס קניתי מיני-לפטופ של דל, דגם אינספירון מיני 1018. מיום קניה המחשב היה איטי. איטי לא בקטע של לוקח לו עוד כמה שניות לפתוח תוכנה מסוימת או שהמחשב עולה לאט - פשוט איטי. תגובה איטית לפתיחת הדברים הכי "קלים" - 15-30 שניות להעלות קובץ וידאו ב Media Player Classic, כשאני רוצה לשנות שם לקובץ ואני לוחץ עליו כפתור ימני בשביל להגיע ל Rename, לוקח לזה בערך 10 שניות. העכבר לעיתים מגיב בצורה מעצבנת, הדפדפן לא זז גם לא באתרים שכוללים טקסט בפשוט בלבד. חשבתי שככה זה כל המיני-לפטופים - פשוט מחשב שנועד לקבצי וורד, צפיה בסרטים וזהו, אבל אחרי שראיתי במחשבים של אחרים שזה לא כמו אצלי, עלה בדעתי שאולי פשוט יש לי מערכת הפעלה לא מתאימה, "כבדה מדי", אבל זה פשוט נראה לי מ…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (לא בטירוף). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD, גלישה ברשת, פוטושופ, תכנות ויז'ואל סטודיו, עומס עבודה גבוה וריבוי משימות (חשוב לי מאד שהמחשב יהיה חזק ומהיר, שקט וקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אשמח לדעת על דגם מוצלח של אל-פסק. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני סטודנט למדעי המחשב שכל יום נוסע לאוניברסיטה וחוזר הביתה, נסיעה של חצי שעה. כמובן שאני נדרש להיסחב עם מחשב נייד, לכן אני מחפש מחשב נייד ששוקל 2 קילו ופחות, ולא מוכן להתפשר על זה, מסך מינימום 13 אינץ', זיכרון ראם 8 ג'יגה, גם לא מוכן להתפשר, כל השאר ניתן לפשרה. אני מעוניין לעשות את הקנייה בחודש הקרוב. אודה לכם מאוד על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת נסיעה לשנה לחו"ל אני אשמח לקבל המלצות למחשב נייד 15" קל ואמין בסכום של עד 3500 ש"ח אם אפשרות לחריגה. להלן דרישות מהמחשב: * מטרות המחשב? אינטרנט, סקייפ, אופיס (במיוחד וורד ואקסל), צפיה בסרטים, ייתכן ובמסגרת הלימודים אאלץ להתקין תוכנה סטטיסטית בשם SAS. * גודל המסך? 15 אינץ (לא מפריע מט או מבריק..) * רזולוציית המסך? סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חייבת מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עד 2 ק"ג אם אפשרות לחריג קלה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו VGA * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבינה את ההבדל אבל הבנתי שיש דבר כזה שנקרא משולב וזה מאפשר גם כונן גדול אבל גם עבו…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לנייד בסביבות ה4 וחצי אלף. בעיקר בשביל מולטימדיה. זאת אומרת סרטים, מוזיקה ומשחקים גם אם אפשר. .והכי חשוב שהמחשב יהיה בנוי מחומרים איכותיים, ולא יתחמם מהר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים אינטרנט ומשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הנה המפרט שהרכבתי: מעבד: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.4Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪891 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 כמות: 1 מחיר: ₪523 מארז: Fractal Design Define R4 Black Pearl כמות: 1 מחיר: ₪543 ספק כוח: SeaSonic X-560 560W Active PFC (Modular) BULK כמות: 1 מחיר: ₪487 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 מחיר: ₪380 כרטיס מסך: MSI GT440 1GB GDDR3 PCI-E HDMI כמות: 1 מחיר: ₪287 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 מחיר: ₪453 קשיח למחשב שולחני: Sandisk 128 G SSD Sata3 Sandforce 2281 כמות: 1 מחיר: ₪490 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! אם מישהו זוכר הייתי פה לפני כשלושה שבועות וקיבלתי הצעה למפרט, כמו שאפשר להבין עוד לא יצא לי לקנות, לאחר כמה שינויים מזעריים מאוד במפרט אשמח לקבל חוות דעת לפני הקנייה ואשקול את מה שתציעו. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל בסך הכל. אם זה תכנות - כרגע זה סתם יהיה וירטואל אופיס אבל בעתיד אני מאמין שזה יעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ ואולי עוד מיני תוכנות בס…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מפרט נוכחי : Motherboard Model: MSI MS-7519 Memory Type:DDR2-SDRAM 2gb * 2 graphic card: nVIDIA GeForce GT 220 Processor Name:Intel Core 2 Quad Q6600 את הספק אני חייב להחליף כבר. תקציב שעומד לרשותי 1000-1200 שח מעוניין להחליף: * כרטיס מסך *ספק כח * זכרון *ולוח אם רק במידה ובאמת צריך ! מטרת המחשב : גיימניג בינוני עד כמה שאפשר עם התקציב הקיים המון תודה לעוזרים !!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה אולי טרד עם דרישות קצת חריגות מהרגיל אבל חשבתי לנסות פה בכל זאת - אני מנסה לתכנן מפרט מחשב לחברה בעבודה שלה כאדריכלית. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ בצורה בטובה ביותר שניתן (במסגרת התקציב) את התוכנות הבאות: revit autocad ilostraitor sketh-up v-ray photoshop primier maxwell אני מניח מראש שמדובר במחשב נייח אבל מי שיכול ומעוניין להגדיל ראש אני אשמח לשמוע גם מפרטים למחשב נייד עם אותן הדרישות. תקציב ייעודי: עד 12000 ש"ח כולל - מסך (טוב), ציוד הקפי (סטנדרטי), הרכבה ואחריות. אפשר גם לדבר על גיבוי ושיפור זיכרון (RAID למניהם וכו'). כמו כן, אם אתם מתעקשים שאין צורך בתקציב כזה אני בטוח שהיא תמצא מה לעשות עם שאר הכסף. בנוסף, את הרכיבי אינטל הבאים אני יכול לקבל בהנחה מס…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-