ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אוקיי.. אחרי קצת(הרבה) מחקר.. ואחרי שהרבה זמן אני כבר רוצה מפרט חדש הגעתי למסקנה מה בערך אני רוצה.. אז.. אם למישהו יש כוח לעזור לי קצת, יבורך :ם אוקיי.. אז הבסיס למפרט יהיה SLI GTX460 1G.. אז כמובן שנתחיל.. מה החברה הכי טובה בשבילם? האם שווה לחכות לגרסה החדשה של ZOTAC?(בכל מקרה אני מחכה למארז HAF X של COOLERMASTER אז יש קצת זמן..). מעבד.. אני ממש מעדיף I5 760 עם OC, השאלה היא כמה אפשר למהר אותו ואם הוא ינצל את הכוח של כרטיסי המסך.. לוח אם, באמת שאין לי שמץ, אם יש משהו שמותאם במיוחד לSLI הכי טוב, מקסימום כש/אם נשדרג נחליף לוח אם גם.. זכרונות, מעדיף לפחות 6G, משהו איכותי לא ג'אנק.. אבל נראלי שבמחשב ברמה הזו לא תביאו ג'אנק גם ככה.. דיסק קשיח, 1TB.. לא צריך יותר, אם שני 500M …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי חיפוש בפורום גיבשתי דעה לגבי רכישה ואני רוצה שתתנו דעתכם לפני הרכישה. הנה הפרמטרים החשובים מבחינתי: תקציב: 6500 שקלים מעבד: כפול ליבה Core 2 Duo זיכרון: 1GB מסך: לפחות "15 המחשב מיועד לאינטרנט ועבודה משרדית (outlook, excel) ומדי פעם לעבודה ב- Photoshop. המחשב שאני מעוניין לרכוש: LG F1-232DE
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה סוס למשחקים וגם בכללי שיהיה אחלה לכל דבר, יעבוד חלק, יהיה שקט וחלקים של אינטל עדיף אני יודע שקשה להרכיב מפרט בסכום כזה אבל אני ממש מתחנן שתכינו לי מפרט חזק במחיר הזה. נ.ב. המפרט כולל את כל הציוד ההיקפי תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי השבוע את ה-Dell V131 החדש שלי בתצורת I3, 4GB ו-500GB דיסק קשיח. מכיוון שאני לא כל כך מעודכן במבחנים והבנצ'מרקים האחרונים, אני אשמח להריץ כל מבחן שרק תבקשו לפרסם כאן
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. מישהו יודע ויכול להסביר למה יש הנחות ענק על מחשבים ניידים ב-KSP? זה בגלל שאנחנו לפני הגעה של מחשבים חדשים? בגלל תחילת שנת הלימודים ולקראת תחילת סמסטרים? יש לזה הסבר? אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, ואני מתלבט בגלל המחירים - עדיף לקנות עכשיו, או לחכות לדגמים החדשים (אם בכלל זו הסיבה...) תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 7.6k צפיות
- 5 followers
-
-
היום הלכתי לחנות וסוף סוף הזמנתי את המחשב החדש. אני ישמח אם תגידו לי מה אתם חושבים אני חושב שעדיין אני יכול לשנוץת משהו פה ושם: Intel p4 2.8 800mhz 256mb 400mhz X2(צ'יפים של מיקרון) asus P4P800 deluxe FSB 800 P-4 מארז נחמד עם חלון ותאורה וספק 350w WD 120GB 7200 8mb DVD msiאו טושיבה... ATI radeon 9600 non pro 256 mb (לא שאלתי איזה חברה... אם משהו יודע פה זה היה מצויין) כונן דיסקטים 1.44 הסט של מקירוסופט של מקלדת ועכבר אופטי צורב LiteOn X52X24X52 ב 6400 ש"ח תגידו לי אם זה טוב , לא טוב... זה כולל הרכבה והם שמים לי אקס פי ואופיס... (לא שאני לא יכול לעשות את זה לבד.. אבל עדיין.) אז תודה למי שמגיב... ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: אני מתכוון לקנות בשבועות הקרובים מחשב במחיר של משו כמו 4,000 עד 5,000 ללא מסך- קניתי כבר מסך 19' של newvision. השימוש של המחשב זה לגלישה, משחקים (לא הכי כבדים), הוא לא מיועד לעריכה וזה. אני מתלבט בין המעבד Intel Pentium D 950 ל Core 2 Duo E6400: שניהם באותו מחיר בערך (בסביבות ה 1,500) אבל מצד אחד המעבד הכי חזק מהסידרה שלו, לא ממש יש(...), שלוח-אם מתאים לא הכי יקר ומצד שני מעבד חדיש עם יכולות מעולות וצריכה מינימלית. דרך אגב נעשו השוואות בין המעבדים האלה בעבר? חיפשתי לא מצאתי משהו רלוונטי. בקשר לכרטיס מסך- אני מעדיף NVIDIA GeForce בסביבות המחיר 900 ש"ח עדיף פחות. בקשר לזיכרון חשבתי על 512*2 667 מגה הרץ. כונן קשיח גדול- משו כמו 250GB מארז מאוורר טוב אבל לא רועש, ושי…
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב שיתחבר ל סוני 29 שלי דרך SVIDEO להקרנת סרטים DIVX אני אחבר לו עכבר אלחוטי ורמקולים 2+1 עם חיבור קבוע לרשת ו ADSL אני לא רוצה לעבוד עליו, רק סרטים ומוזיקה מישהו מכיר מועמדים מתאימים? ראיתי שיש הצעות נחמדות של מחשבי Barebone
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית, אינטרנט עם הרבה חלונות .SKYPE , משחקים, עריכה ,התשובות ע"פ סדר חשיבות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). SKYPE MOVIE MAKER פוטושופ עבור תיכוניסטית שימוש 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:גם אך לא בעיקר * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280 על 1024 מסך 19 * לאיזה סוג משחקים המפרט …
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני כבר בחרתי חלקים. מבקש רק להביא מבט. המפרט שאני רוצה לרכוש (4,500 ש"ח) ומבקש לאשר הוא הבאה: מארז - Corsair 275R Tempered Glass מעבד - Intel Core i5 9600KF / 1151 Tray קירור - Scythe Mugen 5 Rev.B 120mm Air CPU Cooler - קונה מחו"ל כי אין בארץ זיכרון - Memory Corsair LPX DDR4 3000mhz 8x2 Kit כרטיס מסך - Gigabyte Geforce 1070 Ti Gaming 8g OC ספק כח - ANTEC PSU 650W HCG650GOLD לוח אם - ASUS PRIME Z390M-PLUS כונן שבבי - KINGSTON SSD 240GB A400 7MM 2.5" SATA III דיסק קשיח - WD HDD 2.0TB 64MB SATA3 מקלדת - Corsair K55 RGB האם משהו לא בסדר ויש משהו שהייתם מתקנים/משפרים? …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הטבל הזה החליט לקנות מחשב ב10K, ככל הנראה לא אכפת לו לזרוק את זה עוד שנה-מקסימום, לפח. לא משנה כמה ניסיתי לשכנע אותו שמחשב ב4000-5000 יעבוד אותו דבר כמו מחשב במחיר הזה...אולי באחוז או שניים פחות, הוא עדיין עומד על שלו. בקיצור, בניתי לו מפרט, מיועד לOC גבוה, אין צורך בקרור מים, מה שמפריע לי פה זה הלוח אם, אני לא סגור עליו, עדיף לקחת את הSTRIKER? משחקים כבדים+מסך 37FHD. -אבקש מכם לא לבנות מחשב, היות וכל החלקים כאו כמעט בטוחים. רק לעזור לי לבחור לוח אם מתאים או להשאיר אפילו את הDFI. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1439 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם DFI LANParty UT X48-T3RS ¤1381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392045 …
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. בעלה של דודה שלי מעוניין לקנות מחשב חדש וביקש ממני להרכיב לו מפרט אבל בגלל שאני כבר לא עוקב אחר החידושים האחרונים אני צריך את עזרתכם. יש לו מסך, ציוד נלווה ומערכת הפעלה חוקית על דיסק שהוא קנה בעבר אז הוא צריך מחשב נטו. המחשב שהוא רוצה הוא למטרת גיימינג לא כבד ממש. הוא רוצה שכל משחקי הכדורגל יעלו לו על הגראפיקה הכי גבוהה ושלא ייתקע לו (שיעבוד חלק) וגם ש - GTA IV יעבוד אצלו חלק אבל לא על הגראפיקה הכי גבוהה אבל שיהיה שחיק ושיהיה נעים לעיניים מבחינה גראפית. אה ושההארד דיסק יהיה 320GB ושלא יהיה רועש וגם לא מתוכנן OC בזמן הקרוב וגם חשוב מאוד שאפשר יהיה לשפר אותו קצת בעתיד ולא לקנות מחשב חדש. תקציב: 2000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 200 ש"ח. תודה מראש לעוזרים, משה …
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? Chaintech Price Units Total SK8T800 (S-754) 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV 1790 1 1790 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) Price Units Total 80GB SATA 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total SONY 52 x 32 x 52 (kit) 180 1 180 צורבים? DVD Recorders Price Units Total Samsung 552A x16 Dual x2 480 1 480 מארזים? Price Units Total 2209 ATX MIDI PFC, usb 160 1 160 מקלדות? Price Units Total 2/3 …
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני צריך מפרט חזק ב-6900 שקל אסור שיעבור את ה-6950 ככה. המפרט למשחקים כמובן... אני מעדיף מארז עם חלון אבל לא חובה ברגע שמדובר במארז כמו ה3D AURORA... עדיף מעבד כפול ליבה AMD וכרטיס שיהיה 7800GT זיכרון עדיף 2 ג'יגה. בקיצור תנסו להכניס כמה שיותר מהדברים שאני מבקש.. חשבתי בגלל בעיה קצת בתקציב לקחת 3700+ במקום הכפול ליבה אבל במחשבה שניה אולי כדאי כפול ליבה ו-1ג'יגה זיכרון. מה אתם אומרים? AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX DFI LANPARTY UT nF4-D PQI 1GB DDR400 PC3200 X2=2048 LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO NEC ND-3550 Dual Layer 16X Bulk AeroCool AeroEngin SILVER מארז נדיר-מתלבט עם TRANSFORMER שעולה 70 פחות ויותר גדול Thermaltake 420W PFC 120…
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוב מחפש מחשב נייד, הפעם לאח שלי, הוא התחיל ללמוד הנדסת מכונות והבנתי שהדרישה העיקרית היא תוכנת סולידוורקס. בהתחלה הבנתי ממנו ומאתר התוכנה שצריך מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך לגרפיקאים אבל לאחר שחקרתי קצת הגעתי למסקנה שזה לא נכון וגם מחשב "סטנדרטי" של 3000 ש"ח אמור להספיק. בכל זאת, המחשב הזה יהיה המחשב היחיד שהוא יעבוד איתו (אין מחשב נייח) אז הייתי רוצה להכניס כמה שיותר כח שנכנס ב4000 ש"ח תוך כדי הקפדה על התנאים הבאים: חשוב שיהיה אמין מבחינת השירות, זמן סוללה ארוך וכרטיס מסך יחסית חזק. הנה הנתונים מהסטיקי: * מטרות המחשב? SolidWorks ושימוש ביתי (סרטים, מסמכים, אינטרנט), הוא נשבע שהוא לא נוגע במשחקים עד לסיום הלימודים, אבל למקרה שהוא יתחרט, הייתי רוצה לשמור …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX ASUS P5WDG2 WS Professional Intel 975X LGA 775 OCZ 2GB Kit DDR2 1066Mhz PC2-8500 nVIDIA SLI-READY EPP 5-5-5-15 WD Raptor 36.7GB 3.5 10000Rpm 16Mb Buffer SATA II WD360ADFD Western Digital 400GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD4000KS Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe Creative SoundBlaster X-Fi Fatal1ty FPS NEC AD-7173 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X LabelFlash Black Bulk ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File Server No Psu Enermax Liberty 620W Active PFC סה"כ: 15,166 ש"ח מה אתם אומרים האם זה מנצל את התקציב היטב (תקציב של 15K).
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל נתחיל עם מילוי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד + עיצוב גרפי בפוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - במחשב ישוחקו משחקים כמון באטלפילד …
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להציע לי מפרט טוב לפי הנתונים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים + אמולטורים (דורשים מעבד עם קצב שעון מהיר) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). windows 7 64 bit ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך רחב סמסונג 21.5 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?rpg + ps2 emulator * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם אפשרות לשדרוג בעתיד מעוניין במארז עם הרבה מאווררים ואפשרו למסננים עם PCIE 2 בנתיים זה הכונן הקשיח Seagate Barracuda XT 2000GB ST32000641AS לא ברור לי כל כך מה לגבי מעבד ומעוניין בכרטיס מסך מבית NVIDIA יש לי נסיון רע עם ATI ומעוניין בSLI לפחות 6GB RAM
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, ממש אשמח לעזרתכם... תודה מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לא חשוב מט או מבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) : לא משנה, מחשב שיהיה רק בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI , אם ניתן HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין צורך בSSD. גודל נדרש של HD מינימום 320GB. * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אחותי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותה בתור סטודנטית , היא בעיקר תשתמש בו לגלישה באינטרנט עבודות וורד , הכנת מצגות ועוד... גודל המסך הרצוי הוא 15' / 13' רצוי כמה שיותר קל זמן הסוללה צריך להיות כמה שיותר ארוך יש צורך בבלוטות' הגודל המינימלי של ההרד דיסק צריך להיות 320 צורב DVD רצוי אין העדפה לחברה כלשהי ואין צורך באחריות בינלאומית לגבי מערכת הפעלה אני רוצה לדעת עד כמה זה משנה אם היא תשתמש בויסטה כי הרי זה אמור להכביד על המחשב , אם יש אפשרות לשידרוג לווינדוס 7 זה מצוין
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/5ynt8gsb השימושים בעיקר לעריכה וגיימינג, חשוב לי מחשב שקט וחזק לביצועים טובים, מהיר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הינו מחשב לצרכים משרדיים כלומר אינטנרט אופיס סרטים ( צפייה ולא עריכה ) תקציב מוגבל ביותר ( עד 1300 לא כולל מסך וCD ועכבר ומקלדת ) שתי הצעות שאני מתלבט : http://www.extremepc.co.il/exlmarket2/product-info-ext2/100.1.html או http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66527&saleNo=425068&comp=1#additionalInfo אני מאוד מודה לכם. דרך אגב שאלה: מה המשמעות של מעבד סלרון ( אני מתכוון למשמעות מעשית )
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מצורף הקובץ עם המפרט והאם יש לכם המלצה על מארז טוב ואיכותי שבא עם ספק 400 וואט ושידע לקרר כמו שצריך את המפרט שלי בסכום של 5000 ש"חי??? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-