ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/?uin=36668&select=.268..271..211..2639..2183..2185..347..442..2012..432..466. http://ksp.co.il/?uin=37560&select=.268..271..211..2639..2183..2185..347..442..2012..432..466. מה עדיך לדעתכם? חשוב גם שיהיה זמן סוללה סביר כ-4 שעות לפחות. מחשב שמיועד ללימודים ולשימוש ביתי, חשוב שיהיה נוח. שני המחשבים דומים במפרט פחות או יותר השאלה מה עדיף.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5000 עד 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים לדוגמה NEED FOR SPEED האחרון (גיימינג כבד} 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין אי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
כמו שההודעה אומרת זה מה שאני מחפש מחיר אינו מהווה פקטור מחפש מחשב למשחקים חזק במיוחד הכולל את הכרטיס החדש הזה. 1)תקציב 12 אלף אפשר לחרוג עדיף לחסוך אבל אני רוצה לראות מה אפשר להשיג בסכום כזה למשל. 2) שימוש - משחקים HIGH END מסך קיים 22" 1920X1080 FULL HD אני לא חושב שאני צריך מסך יותר טוב כרגע סוג משחקים FPS בעיקר אבל הכל בעצם מיועד להגדרות הכי גבוהות. 3) ציוד היקפי - עכבר טוב ורמקולים/כרטיס קול חדשים. 4)אין צורך בצורב , כונן דיסקטים , יש לי ספק חדש 700 וואט האם אני אוכל להשתמש בו במפרט שאתם מציעים? 5) קיים ספק אבל אם הוא לא מספיק טוב אז אשמח להצעות לשדרוג - ספק 700 וואט של OCZ, מעוניין שהמפרט יכלול לפחות כרטיס GTX 580 אחד לא חושב שאני צריך מערך כרטיסים עם מחשב כזה. 6) הש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם PCIE(יש לי כרטיס קול AGP אז אני צריך לוח אם שיתמוך בו), מעבד, 1GB ram dual channel, ספק כוח(שיחזיק הכל וגם את הX1800XT), מארז(משהו זול ופשוט, בלי דברים יקרים ואיכותיים). כל שאר החלקים יש לי.. הערה חשובה, אני יכול לקנות אך ורק מפנדס או מKSP אז אני מבקש מפרטים רק מפנדס או רק מ KSP(בלי חלק אחד מכאן וחלק שני משם). תודה ויום טוב.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אולי קצת עריכת סרטונים מהגופרו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך - ייתכן שבתור התחלה, במידה ולא אקנה מסך מיידית, אשתמש בטלוויזיה 32 אינץ' 720P -לאילו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד + לוח אם: 1299 ₪ Quad Core i5 7500 3.4Ghz + Gigabyte H270-HD3 DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 129 ₪ Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 549 ₪ 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 2133Mhz CL13 כרטיס מסך: 2399 ₪ - GALAX GeForce GTX1080 EX OC 8G מארז + ספק: 420 ₪ Antec GX330 Window (2x120mm) + Antec 500W (2xPCI-E) A-PFC סך הכל 4835 רציתי לדעת האם כדאי לי לקחת לוח שתומך בSLI או שאולי זה יהיה צוואר בקבוק מהמעבד וא"כ אז אני אצטרך לקחת I7 שזה תוספת של עוד 500 שקל מה גם שזה לא בטוח שזה יפתור את הבעיה מה גם שאם אני אקנה עוד 3 שניםכרטיס נוסף זה יעלה לי 800 שזה תוספת ל500 שכבר אני אצטרך לשלם היום זה יוצא 1300 בהתאמה לכרטיסים שיוצרו לפני 3 שנים כך ש…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! אני צריך עזרה בקניית מחשב, אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.. 1. הסכום המקסימלי הוא : 4000 ש"ח ועדיף לחסוך אבל לא נורא אם הכל יבוזבז.. 2. המחשב בעיקרון הוא לשימוש בחורה בת 21 שלא קורעת את המחשב, בכללי הוא להכל, קצת משחקים בסיסיים לא כבדים מידי, אבל שהכרטיס מסך בכל זאת יריץ טוב, קצת תוכנות כמו אופיס ופוטושופ, אינטרנט, סרטים, שירים וכד'.. 3. יש לי כבר מסך 19 אינצ' רחב ככה שלא צריך מסך, לא צריך רמקולים, צריך מקלדת ועכבר. *מה שכן יש לי רמקולים שמתחברים לרסיבר קטן שבשביל לחבר אותו למחשב צריך חיבור קוקסיאלי דיגיטלי בכרטיס קול בנוסף ל- PL רגיל. 4. צריך שיהיה עם המחשב גם צורב DVD. 5. שהמחשב יהיה דיי שקט לא חייב שיהיה טוטל סיילנס אבל גם לא מרעיש כמו איזה לא י…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט htpc בסביובת ה 3000 4000 שקל אם אפשר פחות אז בשמחה חשוב hard disk גדול וצורב dvd איכותי תודה רבה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים והכבדים ביותר - DOM, GTA, call of duty וכו'... מחשב לילד בן 13 שאמור להחזיק לו לרוב תקופת הנעורים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 32 -לאילו הגדרות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני סטונדט במתחיל ללמוד בעברית השנה, ואשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד מתאים וכמו כן חנות זולה. מחיר - פחות מ-4K, סביבות 3K * מטרות המחשב? סטודנט - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וטיפה סרטים. * גודל המסך? 14 אינצ', מעדיף מאט * רזולוציית המסך? מעדיף גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג (בכל זאת אצטרך להיסחב איתו הרבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בין 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת וידאו כלשהי * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, העדפה ל-SSD אבל לא חובה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, כל עוד יש שירות בארץ. * האם בתקציב צ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו לפטופ, והבנתי שהכי טוב ובטוח זה DELL (יש למישהו השגות? HP?). אני מתלבט בין ה-N5010 ל-N5030.שמעתי רק דברים טובים על ה-5010, אבל הבנתי שהוא לא דואל. זה משמעותי?וגם מה ההבדל בין מעבד T ל-M (ל-5010 יש M350 ול5030 יש T4500).
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, Witcher2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש לשימוש כללי בווינדוס, אינטרנט וגם משחקים פה ושם. התקציב שלי הוא 4,000 ש"ח, עדיף בלי חריגות מיוחדות. אחת הדרישות העיקריות שלי הוא שהמחשב יהיה שקט כי אני פריק של שקט (לכן בחרתי בסונטה). מה שאחרים לפעמים בקושי שומעים, נשמע לי רועש מאוד. בחרתי במעבד E8200 כי אני מתכוון לעשות OC קטן. כמו כן, לקחתי כרטיס מסך 9600GT עם קירור פסיבי של Sparkle(אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 1280*1024). השאלות הם: האם החום היחסי שכרטיסים פסיבים מפיצים, עלול להקשות על ה-OC? (יש להתחשב בכך שהסונטה הוא מארז די קטן). בסונטה צריך להוסיף מאוורר 120MM נוסף, איזה כדאי? האם עקב החום היחסי במארז (מארז קטן+כרטיס מסך חם) הקירור V1 יכול להפוך לרועש? האם יש כרטיסי 9600GT אחרי…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ram למחשב נייד שלי (אסוס x302u) וממה שביררתי אני צריך להוסיף זיכרון מסוג DDR3L 1600MHz ויכול להוסיף עוד 8gb (יש לי 4). רציתי לשאול האם מומלץ להזמין דבר כזה מebay? מה עוד צריך לבדוק? ראיתי במחיר זול מאוד בebay. זה אמין? (מצרף קישורhttps://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F152998359568) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש לי דודה בסביבות גיל 60 שהחלה לקחת קורס באינטרנט ואני האחיין "שאמור" להבין במחשבים. היא רק רוצה לגלוש באינטרנט ללא משחקים במחשב, ללא תוכנות מיוחדות (חוץ אולי מוורד), ללא הורדות סרטים או שירים. איזה מחשב אתם ממליצים לרכוש לה (מעבד, מארז...) ומהו עלותו (מסך יש לה כבר) ? תודה, ירון
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחברי הפורום היקרים שלום רב, להלן הפורמט האישי: 1.תקציב מקסימלי: 4K 2.ניצול התקציב: עדיפות לחיסכון במידת האפשר. 3.חריגת התקציב: 500 ש"ח לכל היותר. 4.שימושי המחשב: שיעמוד בעומסים של מערכות וירטואליות, משחקים כבדים יחסית, פיתוח, ניטור רשת. 5.תדירות השימוש בתוכנות ואינטרנט: א. על בסיס יומ-יומי: אפלקציות WEB+אינטרנט (פייסבוק,אתרי פלאש כבדים וכד'), תוכנות קלות יחסית: VLC, WINAMP, WIRESHARK, BABYLON, NOD32, SKYPE וכד'. ב. לפי צורך/לעיתים רחוקות: מערכות וירטואליות, תוכנות ניטור, תוכנות וידיאו וסאונד כמו: Camtasia ו Any video converter , משחקים כבדים יחסית ואולי בעתיד תוכנות פיתוח. 6.ציוד היקפי: אין צורך בציוד עיקפי יש לי כבר הכל. …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לפוטושופ וקיובייס [תוכנה ליצירית מוזיקה], שני תוכנות שצורכות המון זיכרון ודורשות כרטיס מסך בינוני+. זה יתאים? http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=2659
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=269 סתם לשימוש ביתי ולמשחקים של ילדים קטנים (ולמי שלא הבין ממש לא כבדים, משהו כמו גוגו מחפש את שלומפי ) תגידו מה אתם חושב...
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! קרוב משפחה צריך לקנות מחשב חדש לצרכי מוסיקה. הכוונה היא להתקין את תוכנת קיובייס + מקודדים מתאימים של התוכנה (יש לנו הזדמנות לקנות את התוכנה באופן חוקי במחיר מוזל מאדם פרטי באמריקה), כרטיס קול המתאים לתוכנה, רצוי שהמחשב יוכל קצת לשחק משחקים (למרות שזאת לא המטרה העיקרית, המטרה העיקרית היא שוב מוסיקה). מה צריך? מארז, לוח אם, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, כרטיס קול - מתאים לתוכנה. יש כבר - צורב רגיל , הרד דיסק של 80 גיגה שיספיק בתור התחלה. מסך (דק). הכל כבר יש. קרוב המשפחה טוען כי שמע כי ציפסט של אינטל או ציפסט של nforce4 אינו מתאים למוסיקה. האם זה נכון? מדוע? תקציב - נראה לי שהמחיר עומד על 3000-3500 ש"ח. תודה לעונים! :-)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום, זאת ההודעה הראשונה שלי, אז אני אציג את עצמי כאן, שמי ירדן כיתה י"א. ברצוני לרכוש מחשב נייד, אני לא ממש מבין במחשבים ניידים (כמה מאווררים יש לו או מה הכי טוב וכו') לכן אני מבקש כאן את עזרתכם. אני רוצה שהוא יתאים בערך לקריטריונים הבאים: - בעל משך זמן סוללה גבוהה 3 ~ 4. - שהיה מהיר, ג'יגה וחצי בערך מהירות. - זיכרון 160 או טיפה יותר. - המחשב יהיה פחות או יותר לכתיבת עבודות, אבל אני רוצה שהוא יהיה חזק וישמור על הערך שלו מבחינת מאווררים, מעבד וכו'. - אין לי מושג ממש לגבי האינטש של המסך, המחשב הבייתי שלי יש לו 17 אינטש, זה יספיק למחשב נייד או שהגדלים בו שונים? - כרטיס מסך טוב, שישמור גם על הערך שלו, ושיוכל להריץ משחקים P: - אין לי מושג אם הוא בא עם עכבר כמו של מחשב ביי…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעיקרון לא, 100 ש"ח לפה לשם לא יהרגו אותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינטצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V ומשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ומס…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים הבדל בביצועים בין 2 דגמים אלה של CROSAIR: H115i ו- H110i GTX?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שאני קורא פה: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20110221231934_AMD_s_Fusion_Chips_In_Tight_Supply_Report.html המחשבים שמבוססים על הפלטפורמה מוצלחים מאוד, כשמה שאני מחפש זה נייד בגודל של 12 אינצ' (כמו ה-IdeaPad S12 שממנו אני כותב את ההודעה הזאת ;D), שמבוסס על הפלטפורמה, וכמובן מחברה טובה ואמינה. סוללה חזקה חשובה מאוד, הנייד הזה מספיק לשלוש שעות של עבודה, ואני רוצה יותר. יש חיה כזאת, שכבר בארץ, בטווח מחיר של עד 2400 שקל למשל? http://www.techpowerup.com/140983/Lenovo-s-AMD-Fusion-Powered-ThinkPad-Starts-Shipping.html זה למשל כבר הגיע לארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים התקציב שלי זה עד 4000 ש"ח ואני רוצה לקנות אותו בישראל הלימודים עצמם אינם מצריכים הפעלת תוכנות כבדות ( שימוש עיקרי זה אופיס, ויזואל סטודיו , אינטרנט) מה שכן אני צריך מסך גדול 15.6 זמן סוללה סבבה ועדיפות לשלוש שנים אחריות (זה פחות חשוב אפשר להרחיב את האחריות בחברות השונות) . מה שכן חשיבות לזה שלא יתחמם יותר מידי (במידת הנורמה). מה שכן כולם המליצו לי על דייל או לנבו . מי שיכול לעזור בכמה אופציות טובות בסכום הזה אשמח מאוד. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-