עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אלרן1987,

שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים התקציב שלי זה עד 4000 ש"ח ואני רוצה לקנות אותו בישראל הלימודים עצמם אינם מצריכים הפעלת תוכנות כבדות ( שימוש עיקרי זה אופיס, ויזואל סטודיו , אינטרנט) מה שכן אני צריך מסך גדול 15.6 זמן סוללה סבבה ועדיפות לשלוש שנים אחריות (זה פחות חשוב אפשר להרחיב את האחריות בחברות השונות) . מה שכן חשיבות לזה שלא יתחמם יותר מידי (במידת הנורמה). מה שכן כולם המליצו לי על דייל או לנבו . מי שיכול לעזור בכמה אופציות טובות בסכום הזה אשמח מאוד. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. השאלה שלי נוגעת לווסטרו 3300, שקיים ב2 תצורות: כ. מסך רגיל מובנה או ג'יפורס 310M (נדמה לי) האם המחשב עצמו חם יותר נוכח הכרטיס מסך? האם הדבר בולט?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by callmeshay,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, אני מאוד אודה למי שיעזור לי למצוא את מה שמתאים לי. תקציב מקסימלי 4500 - 4700 מה חשוב לי שכן יהיה במחשב: 15.6 מעבד I7 דגם טוב וחדיש. 16 GB זכרון פנימי. 1 הארד דיסק + 126SSD כרטיס מסך מדיום (לא High End ולא Low מחפש יותר בכיוון של אמצע.) ראיתי 2 סוגי כרטיסי מסך 1. Nvidia GeForce MX150 4GB GDDR5 2. NVIDIA GeForce GTX 1050 מספר 2, קצת יותר חזק אבל נראה לי מאוד נחמד אם זה נכנס לתקציב, אולי אפילו משהו ביניהם. ממתין לעצתכם, חשוב לי שהנראות של המחשב יהיה מחשב נורמלי ולא מחשב גיימינג עם האדום והמקשים שמוארים תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הי, מחפש לקנות מחשב נייד חזק לשימוש בתוכנת עיצוב ריינו (הבנתי שריינו לא מנצלת ריבוי מעבדים) ורינדור תמונות ממנה. כרגע עובד עם Dell מ2011 i7-2720qm עם quadro 1000m איזה מבחני ביצועים הכי רלוונטי עבורי? יש המלצות על מחשבים? מעוניין לעשות את הרכישה לפני סוף השנה ועם כל המעבדים החדשים.. אני מנסה לדחות כמה שיותר את הרכישה..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by DivineTurtle,

היי, השימושים שלי הם בעיקר וקודם כל קריאת טקסטים לאורך זמן - אני סטודנט ומשתמש במסך המון (המסך הנוכחי שלי מעייף נורא את העיניים) בעתיד הקרוב אנצל את המחשב גם למשחקי מחשב - אך זהו שיקול משני והדרישות שלי הן של גיימר סביר. נתקלתי בסוגי המסך הקעורים ואחרי חיפוש קצר מצאתי אחד במחיר סביר - 750~ ש"ח. הנתונים של המסך: http://www.displayspecifications.com/en/model/5e083aa 24" Free sync (טוב למשחקי מחשב, למיטב הבנתי) refresh rate 56-72Hz (די נמוך לדעתי, לא? האם זה מורגש? - בעיקר בקריאת טקסטים) 8bit full HD 93 ppi ועוד נתונים שאפשר למצוא בקישור למעלה. חשוב לי לציין שאני סטודנט תפרן, אני לא אוציא על מסך 1…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מה יותר מומלץ מבין הדגמים R61 X61 או XPS1210 במידה וכולם באותו מחיר והצורך שלי הוא משחקים קצת סרטים ולא יותר מידי[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 17:58:57 הXPS בא עם מעבד T7200 2.0Gזה X60 ולא 61 סליחה והוא בא עם מעבד L2500 1.66

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש ברשותי את הנתונים הבאים: ספק כוח 650 W מעבד :i5 4460 כרטיס מסך : Gigabyte GT 1030 Low Profile 2G (זמני כי נשרף לי הקודם). 8GB זכרון חצי טרה SSD. עכשיו, הרכיבים (פרט לכרטיס מסך) הם בני 4-5 שנים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכנראה להוסיף עוד זיכרון של 8GB. אני יודע שזה ללא ספק יאפשר לשחק משחקים יותר עדכניים, אבל השאלה היא אם זה יספיק, האם המעבד כבר לא "מיושן" ועשה את שלו? מבחינתי ולפי מה שאני שם לב, הכל עובד כמו שצריך פרט לעובדה שאין לי אפשרות להריץ משחקים עדכניים על איכות נורמאלית.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, התחלתי ללמוד עיצוב גרפי השבוע וטרם רכשתי מחשב כי אני ממש מבולבלת ממגוון האופציות. המרצה אמר שכדאי מחשב מסוג דל או אסוס או כמובן מקבוק פרו. העניין שאני לא ככ מתחברת למקבוק וגם זה לא ממש בתקציב שלי. בכיתה שאנחנו לומדים יש מחשבי imac אשמח לדעת מה דעתכם, האם יבלבל אותי בכיתה לעבוד על מק ובבית pc? אולי בכל זאת לרכוש מק? ואם לא, על איזה מחשבים אתם ממליצים? אשמח לשמוע! יש מחשב שהמליצו לי שנקרא zeenbook pro של אסוס, אשמח לדעת מה דעתכם עליו. תודה רבה!🤗

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מה המצב חבר'ה ?.. אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש למשחקים כבדים (כמו GTA 4‎, Bioshock, Mafia 2 וכל משחק כבד שייצא) ... תקציב 4,500 ש"ח. רק שהמסך של המחשב נייד יהיה לא פחות מ - 15 אינץ' (או שלדעתכם כדאי 17 אינץ' ?..) וחובה שהמחשב יהיה מפנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) כי אני קונה רק שם ... חשבתי על הנייד הזה ‏(http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1143_3380&products_id=28871‏) מה אתם אומרים ‏?‏.. מוזר שמלמטה איפה שיש את המפרט של המחשב כתוב שאין בלוטוס ובאותה גרסה של המחשב רק עם מסך של 15 ומשהו אינץ'‏
 יש בלוטוס ... שאלה קטנה בקשר לנייד שאני חושב לקנות אותו ... האם הכרטיס מסך שלו מובנה או לא ‏?‏.. כי עם הזמן אני מתכנן לשפר את הנייד שיהיה לי אז אם הוא מובנה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. למשחקים יש 1500 ש''ח אין צורך בציוד היקפי לא צריך צורב וכונן DVD חשוב שקט משום שהמחשב יהיה בחדר שינה אבל אין טעם להשקיע בזה כסף על חשבון דברים אחרים לא מתכונן OC כמובן תודה רבה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Xane,

שיהיה מפנדס. כולל מסך, אבל בלי ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) רק החומרה עצמה, וציוד היקפי נראה כבר אחר כך. שיהיה מסך 19" CRT. תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by p_q,

מעבד : intel celleron 1700 לוח אם עם כרטיס קול,רשת ומסך מובנים... כרטיס הגנה (חשוב) מסך 15 אינצ' לעבודה משרדית ושיהיה מאד אמין... תודה למתייחסים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Bug,

יעוד המחשב הוא בעצם הכל- מגלישה באינטרנט וכתיבת מסמכים דרך צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה ועבודה עם תוכנות כבדות ועד משחקים חדשים. המחשב ישמש כמחשב "הראשי" שלי. כלומר, כמובן שאני רוצה להנות מהיותו נייד אבל בעיקרון הוא אמור להחליף את הנייח שלי. אני רוצה גם לשמוע את דעתכם לגבי חריגה קטנה (גדולה) מהתקציב ולקנות מקבוק פרו. האם זה שווה את זה? הפיתוי לקנות מק גדול מתמיד עכשיו מכמה סיבות : 1. אפשר להריץ עליו גם XP מה שלא היה ומנע מממני לקנות מק בעבר. 2. הוא שודרג לא מזמן אם אני לא טועה וקיבל כרטיס מסך חדש משובך. 3. יצאה מערכת הפעלה חדשהleopard 4. המשווקת בארץ של מק התחלפה לא מזמן מה שבתקווה רבה, יוריד את המחירים (שגם היום, לפחות באתר של מק, לא בשמיים) וישפר פלאים את שרות הלקוחות הי…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כמו שההודעה אומרת זה מה שאני מחפש מחיר אינו מהווה פקטור מחפש מחשב למשחקים חזק במיוחד הכולל את הכרטיס החדש הזה. 1)תקציב 12 אלף אפשר לחרוג עדיף לחסוך אבל אני רוצה לראות מה אפשר להשיג בסכום כזה למשל. 2) שימוש - משחקים HIGH END מסך קיים 22" 1920X1080 FULL HD אני לא חושב שאני צריך מסך יותר טוב כרגע סוג משחקים FPS בעיקר אבל הכל בעצם מיועד להגדרות הכי גבוהות. 3) ציוד היקפי - עכבר טוב ורמקולים/כרטיס קול חדשים. 4)אין צורך בצורב , כונן דיסקטים , יש לי ספק חדש 700 וואט האם אני אוכל להשתמש בו במפרט שאתם מציעים? 5) קיים ספק אבל אם הוא לא מספיק טוב אז אשמח להצעות לשדרוג - ספק 700 וואט של OCZ, מעוניין שהמפרט יכלול לפחות כרטיס GTX 580 אחד לא חושב שאני צריך מערך כרטיסים עם מחשב כזה. 6) הש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by wombat,

אני צריך לוח אם PCIE(יש לי כרטיס קול AGP אז אני צריך לוח אם שיתמוך בו), מעבד, 1GB ram dual channel, ספק כוח(שיחזיק הכל וגם את הX1800XT), מארז(משהו זול ופשוט, בלי דברים יקרים ואיכותיים). כל שאר החלקים יש לי.. הערה חשובה, אני יכול לקנות אך ורק מפנדס או מKSP אז אני מבקש מפרטים רק מפנדס או רק מ KSP(בלי חלק אחד מכאן וחלק שני משם). תודה ויום טוב.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אולי קצת עריכת סרטונים מהגופרו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך - ייתכן שבתור התחלה, במידה ולא אקנה מסך מיידית, אשתמש בטלוויזיה 32 אינץ' 720P -לאילו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by thedarkknight,

מעבד + לוח אם: 1299 ₪ Quad Core i5 7500 3.4Ghz + Gigabyte H270-HD3 DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 129 ₪ Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 549 ₪ 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 2133Mhz CL13 כרטיס מסך: 2399 ₪ - GALAX GeForce GTX1080 EX OC 8G מארז + ספק: 420 ₪ Antec GX330 Window (2x120mm) + Antec 500W (2xPCI-E) A-PFC סך הכל 4835 רציתי לדעת האם כדאי לי לקחת לוח שתומך בSLI או שאולי זה יהיה צוואר בקבוק מהמעבד וא"כ אז אני אצטרך לקחת I7 שזה תוספת של עוד 500 שקל מה גם שזה לא בטוח שזה יפתור את הבעיה מה גם שאם אני אקנה עוד 3 שניםכרטיס נוסף זה יעלה לי 800 שזה תוספת ל500 שכבר אני אצטרך לשלם היום זה יוצא 1300 בהתאמה לכרטיסים שיוצרו לפני 3 שנים כך ש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Damon,

שבוע טוב לכולם! אני צריך עזרה בקניית מחשב, אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.. 1. הסכום המקסימלי הוא : 4000 ש"ח ועדיף לחסוך אבל לא נורא אם הכל יבוזבז.. 2. המחשב בעיקרון הוא לשימוש בחורה בת 21 שלא קורעת את המחשב, בכללי הוא להכל, קצת משחקים בסיסיים לא כבדים מידי, אבל שהכרטיס מסך בכל זאת יריץ טוב, קצת תוכנות כמו אופיס ופוטושופ, אינטרנט, סרטים, שירים וכד'.. 3. יש לי כבר מסך 19 אינצ' רחב ככה שלא צריך מסך, לא צריך רמקולים, צריך מקלדת ועכבר. *מה שכן יש לי רמקולים שמתחברים לרסיבר קטן שבשביל לחבר אותו למחשב צריך חיבור קוקסיאלי דיגיטלי בכרטיס קול בנוסף ל- PL רגיל. 4. צריך שיהיה עם המחשב גם צורב DVD. 5. שהמחשב יהיה דיי שקט לא חייב שיהיה טוטל סיילנס אבל גם לא מרעיש כמו איזה לא י…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by swampfrog,

שלום אני צריך מפרט htpc בסביובת ה 3000 4000 שקל אם אפשר פחות אז בשמחה חשוב hard disk גדול וצורב dvd איכותי תודה רבה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by kfir91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים והכבדים ביותר - DOM, GTA, call of duty וכו'... מחשב לילד בן 13 שאמור להחזיק לו לרוב תקופת הנעורים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 32 -לאילו הגדרות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני סטונדט במתחיל ללמוד בעברית השנה, ואשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד מתאים וכמו כן חנות זולה. מחיר - פחות מ-4K, סביבות 3K * מטרות המחשב? סטודנט - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וטיפה סרטים. * גודל המסך? 14 אינצ', מעדיף מאט * רזולוציית המסך? מעדיף גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג (בכל זאת אצטרך להיסחב איתו הרבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בין 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת וידאו כלשהי * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, העדפה ל-SSD אבל לא חובה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, כל עוד יש שירות בארץ. * האם בתקציב צ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by wegman3,

אני קונה עכשיו לפטופ, והבנתי שהכי טוב ובטוח זה DELL (יש למישהו השגות? HP?). אני מתלבט בין ה-N5010 ל-N5030.שמעתי רק דברים טובים על ה-5010, אבל הבנתי שהוא לא דואל. זה משמעותי?וגם מה ההבדל בין מעבד T ל-M (ל-5010 יש M350 ול5030 יש T4500).

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, Witcher2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני רוצה להוסיף ram למחשב נייד שלי (אסוס x302u) וממה שביררתי אני צריך להוסיף זיכרון מסוג DDR3L 1600MHz ויכול להוסיף עוד 8gb (יש לי 4). רציתי לשאול האם מומלץ להזמין דבר כזה מebay? מה עוד צריך לבדוק? ראיתי במחיר זול מאוד בebay. זה אמין? (מצרף קישורhttps://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F152998359568) תודה רבה

25. Started by cyaron@yahoo.com,

היי, יש לי דודה בסביבות גיל 60 שהחלה לקחת קורס באינטרנט ואני האחיין "שאמור" להבין במחשבים. היא רק רוצה לגלוש באינטרנט ללא משחקים במחשב, ללא תוכנות מיוחדות (חוץ אולי מוורד), ללא הורדות סרטים או שירים. איזה מחשב אתם ממליצים לרכוש לה (מעבד, מארז...) ומהו עלותו (מסך יש לה כבר) ? תודה, ירון

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.