ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
המלצתי על נטבוק אבל הוא קונה לאישתו ורוצה משהו חזק שיהיה לו ראש שקט. אני עוד לא יודע העדפות גודל/משקל או שימושים אחרים - אעדכן בהמשך. מצורף PDF של ניידים מאתר "בהצדעה". אנא הביעו חוות דעתכם עליהם (מפרט/מחיר) והציעו חלופות עדיפות במחירים האלה (בטווח הנמוך). תודה מעט דחוף... עדכון: * מטרות המחשב? גלישה בעיקר. קצת אופיס . * גודל המסך? רצוי גדול - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה - מרבית השימוש בבית (זה בעצם יותר תחליף לנייח). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי USB3 ו-HDMI אבל לא קריטי . * בלוטות? רצוי, לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין במחשב שיחליף את הנייד שלי, כיום אני יכול להסתפק בנייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה, אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח והרצת מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER-V ו VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD -לאילו הגדרות גר…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה התחלתי לשחק Assassin Creed 4 והמחשב שלי לא כ"כ סוחב למשל בקרב על ספינה גדולה עם המון אנשים. אני מעוניין לשדרג, להלן המפרט: MotherBoard: ASRock H61M/U3S3 CPU: Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz Display Adapter AMD Radeon HD 6700 Series RAM Crucial DDR3 2 x 4GB Power Supply Antec 520W האם לדעתכם ניתן לשדרג עד תקציב 700 ש"ח או שעדיף כבר לחכות ולקנות חדש? כמובן שאם אפשר בפחות מ 700 זה יהיה מצוין
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב כי בסך הכל יש לו פוטנציאל דיי טוב (הכל יחסי) אז ככה, (המחשב לפני 3 שנים) מעבד : Intel i5 750 2.6 עבר OC , מגיע ל3.2 אחרי הOC הוא על 30~36 מעלות! זיכרון : Kingstone 4GB ddr3 1600 כרטיס מסך : Nvidia 260GTX 1GB Leadtek Extreme לוח אם : DP55WB של אינטל הוא דיי בסיסי. עכשיו מה שאני רוצה לשדרג כמובן זה כרטיס מסך מה מומלץ למערכת שלי ? האם יש עוד חומרה שכדאי לשפר ? אם יש אפשרות להמלצה לכרטיס קול טוב , במחיר סביר , חיצוני עדיף! תודה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נוכחי בן 8, מקרטע בהצגת יוטיוב ברזולוציות גבוהות. נדרש להחליף. שימושים - מחשב HTPC - סרטים ב-4K, יוטיוב ברזולוציות הכי גבוהות שניתן, הורדות. לעיתים נדירות שימוש באופיס. לא ייעשה שימוש בכרטיס מסך חיצוני. על מה אני לא מוכן להתפשר: כרטיס רשת, מינימום 2.5GB. חיבור HDMI אחד לפחות. מפרט 1 : Gigabyte B660M D2H DDR4 + Intel Core i3 12100 +ביחידה אחת DDR 4 32G = עלות כ-1350 שקל. מפרט 2 : Gigabyte B660M GAMING X + Intel Core i5 13400 +בשתי יחידות Corsair DDR 5 32G = עלות כ-2400 שקל. יכול לקנות את היקר יותר אבל השאלה האם יש טעם ? האם המחשב החלש יותר יחזיק 5 שנים קדימה עבור השימושים שהוזכרו מעלה ? …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב חברים, יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל: Acer Desktop PC AM3970G-UW10P Intel Core i5 2320 (3.00 GHz) 8 GB DDR3 1 TB HDD AMD Radeon HD 7530M 1GB Windows 10 https://www.newegg.com/p/N82E16883103855 אני רוצה לשדרג את המחשב כך שיוכל להריץ משחקים כמו PUBG לפחות על 60 FPS ראיתי שהמעבד כן יכול לעשות את זה ביחד עם הכרטיס מסך שציינית ביוטיוב. שדרוגים: ספק כוח (כי אני חושב שהנוכחי כרגע מאוד קטן ולא יכול לעבוד עם כרטיסי מסך חזקים) כרטיס מסך (אחד כזה שהכי יתאים לגודל של המחשב ל-CPU ללוח אם וכו' (לדעתי msi radeon rx 580 8gb) או אחר. אפשרות ל-SSD להתקנת Windows ותוכנות. קיים 8GB RAM אולי אפשרות לשדרוג ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט מחשב ללא מסך מחשב למשחקים להורדות ולראיית סרטים בעיקר ואני צריך קירור טוב למחשב תודה רבה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הבא לשימוש ביתי ממוצע, קצת משחקים (לא משחקים כבדים). המתקדתי במעבד 3400g שנראה אידיאלי למשימה, אבל לחנויות אין אותו במלאי כרגע, אני מתלבט האם להמתין או לבחור ב 2400g. האם הוא יכול להיות תחליף ראוי למפרט הזה? אם הוא ישן יותר, זה עלול להשפיע על הביצועים השוטפים או על שדרוג עתידי? אמור לעניין אותי שאחד זה 12 ננומטר והשני 14 ננומטר? כמו כן אשמח לחוות דעת על המפרט הכללי: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוחות אם - AMD Socket AM4 TUF-B450M-PLUS-GAMING-PC - ASUS - AM4 - B450 - With New PC Only - 4x DDR4 3466MHz - HDMI - DVI - 1x PCIe 3.0 x16 - 1x PCIe 3.0 x8 - 1x PCIe 2.0 …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. EVE Online עם 3-4 אקאונטים פתוחים במקביל (כמה שאפשר יותר, יותר טוב) 3 GTA V, Witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920-1080 יתכן שדרוג בזמן הקרוב -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים ומועדים לשמחה, אני רוצה לתרום חלקים של מחשב למפרט עבור ילד מוגבל (אוטיזם חריף). ועכשיו האתגר... להביא את המחשב שלו לרמת גיימינג של PS4 (חשבתי על קונסולה, אבל הפסיכולוגית מתעקשת על מחשב) לילד יש כרגע מחשב עם לוח Asrock G31-ms סוקט 775 עם מעבד E5200 ליבה כפולה. 2GB ראם, דיסק 250. אני אוסיף למחשב שלו כרטיס GTX660 עם ספק קרוסייר VX450W, מודל זיכרון 2GB DDR2 נוסף כלומר ביחד יהיה לו 4GB ראם, לצערי אני לא מוצא מודלים של 4GB יותר. כרגע מותקן במחשב WIN 8.1 32 ביט. מסך 19" 900P האם לדעתכם הילד יקבל חווית PS4 מהמחשב לאחר השידרוג, והאם הוא יוכל לשחק במשחקים מודרניים אפילו על מינימום-מדיום? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם.. אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות.. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט..אופיס צפייה בסרטים...ושלא יקרטע בשימוש מקביל של תוכניות..וסוללה שתיהי יחסית חזקה כמה שאפשר (יחסית למחיר) חשבתי על המחשב הנ"ל של טושיבה מדגם Satellite C660-1CC מה אתם אומרים עליו והאם יש עוד הצעות... תודה על עזרתכם
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לקבל המלצות על מפרטים בסביבות ה2500 ש"ח בעיקר לאינטרנט ומשחקים (וסרטים) אני מעדיףAMD אבל אפשר גם אינטל. (אני לא צריך מקלדת עכברת מסך רמקולים וכו...)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקראת תחילת הלימודים החלטתי לרכוש מחשב נייד התקציב הוא באיזור 3500 עם חריגות לפה ולשם אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל, האם הdell שווה את התוספת במחיר? אני מחפש אחר נייד בעל זמן סוללה ארוך, מסך 15" בערך, משקל לא משנה, דיסק קשיח לפחות 320GB אולי טיפה גיימינג קליל.. וכמובן מעבד i5 כמו כן יש לי אפשרות להביא את הנייד מארה"ב, האם הדגמים הנ"ל רלוונטיים? או שיש חלופה משתלמת יותר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני הולך לקנות מחשב חדש כשהוויצ'ר 3 הוא מה שעומד לנגד עיני. זה לא שהוא יהיה המשחק היחיד שאני אשחק בו, אבל הוא מה שחשוב לי למקסם בהגדרות הגרפיות. אני תוהה האם יש לטעם לחכות עם הקנייה? הסיבות העיקריות שגורמות לי לשקול לחכות הן האפשרויות שתצא חומרה חדשה עד המשחק, או לא הרבה זמן אחרי שהוא ישוחרר ב-19 למאי, או לחלופין ירידה משמעותית במחירים בחומרה הקיימת שתאפשר לי מפרט יותר חזק. כי לפי מה שקראתי, יתכן שהוא אולי יהיה המשחק הכי תובעני לשנה הקרובה, כך שאני אצטרך את המפרט החזק ביותר שאני יכול להרשות לעצמי. לפי מה שאני זוכר, כשהם עשו את ה-hands on event בסוף ינואר, הם הציגו את המשחק על הגדריות high, לא אולטרה, והיו צריכים מפרט עם 980 SLI בשביל זה, אז אני לא אופטימי מי י…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לשימוש גיימינג וסטירמר בו זמנית של המשחק וכן שימוש בפוטושופ לעריכה . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 6K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לשימוש משחקים וכן עריכת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך הכול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: 3500 שח מטרות המחשב: משחקים כבדים, תמיכה בשיידר 3.0 וDX10. בעיקרון שיריץ משחקים לכמה שנים הקרובות ובשנה שנתיים על מקסימום + - אני משדרג את המחשב. סך הכל החלקים שאני חושב שצריך להחליף הם: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך. ואם אני לא טועה צריך גם ספק הנה המפרט שלי: http://mgamers.planetcallofduty.gamespy.com/comp.html תודה רבה למי שיעזור (:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי להבין מה זה המחשב הזה? לפי המפרט שלו והמחיר שלו בזאפ הוא לא משהו בכלל. מחירו בזאפ 3000 שקל. החסרון הכי גדול שלו זה הרזולוציה המסכנה במסך 800X600 : (אני לא מעוניין בו, שואל בשביל אנשים אחרים) מה דעתכם עליו? האם הוא יספיק לצרכים בסיסיים של עבודה על מסמכים וגלישה בסיסית באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מתלבט בין שני מחשבים ניידים לצורך צריכת תוכן (גלישה, סרטים, חיבור לטלויזיה ועוד), ומעט יצירת תוכן (פיתוח ותחזוק אתר וורדפרס, פוטושופ, אילוסטרייטור). המשתמשת העיקרית - אשתי בעלת אייפון, אוהבת מוצרים של מק ועיצוב המוצר חשוב לה מאד. מהצד האחד "128GB 2015 Macbook pro 13 (לפני שהורידו את כל היציאות והעלו את המחיר ב2016) מחנות ishare בארץ. מהצד השני Microsoft surface book 128GB גרסה לפני אחרונה (לפני שהוסיפו קצת סוללה, כרטיס גרפי והעלו את המחיר) בהזמנה מאמאזון ארה"ב שני המחשבים עולים כ4800 ש"ח לפני מע"מ (עבור עסק של אשתי- מעצבת שמלות כלה "יערה נצר"). ייתרונות המק עבורי: 1. כבר שנים מדברים על קניית מק + עיצוב שאשתי אוהבת. 2. …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים אני צריך לבנות מחשב גיימינג בתקציב של 5000 ש"ח בניתי מפרט אחד וקיבלתי עוד אחד אשמח לדעתכם בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מעוניין במחשב לשימוש כללי: גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות ובסרטים, וזה פחות או יותר. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא, ובפרט על שילוב הרכיבים מעבד - לוח אם - זכרון שבחרתי כמעט רנדומלית, וכמו כן המארז. מעבדי AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך none צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים CoolerMaster CMP-350 Black+ 400W PSU מאווררים …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב אפל או כל חברה אחרת מקצועי הוא עריכה מעוניין במחשב עם יכולות ועם זיכרון שלא יעלה יותר מ- 6500 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan מחיר החבילה 3410. (כולל עבודה) נבנה בKSP.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: בסביבות ה4000. בלי חריגות ענקיות בבקשה. תשלומים אשראי. המחשב יהיה כמו בכותרת, מחשב למשחקים כבדים, עריכת וידאו וגרפיקה מסוגים שונים, וכמובן עבודה רגילה. אין צורך בציוד הקפי. אני זקוק למקלדת כנראה הWave של Logitech (על הדרך - היא טובה?), אבל זה לא קשור למחשב עצמו וזה גם לא קשור לתקציב הזה. העדפה למעבד AMD וכרטיס מסך ATI.... כדאי מחשב שקט לא חובה. העדפה למארז Thermaltake V9 בבקשה עם הרכבה אני מעדיף לא להסתבך עם זה... אני רוצה לעשות קצת OC, אבל אני ממש לא רוצה להוציא הרבה כסף על קירור. ~יש לי מסך W2042T שזה אומר 20' לא HD~ העדפה למפרט מIvory או KSP או חנות אחרת טובה שאתם מכירים באזור השרון... אבל לא חנויות בחורים בבקשה >< הנה מפרט שבניתי תגידו איך הוא: …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן HWZONE! רציתי להיעזר לכם בהשוואה של שתי מחשבים ניידים, שהעדיפות שלי היא בראש ובראשונה על מהירות ותכנות ושלא יתקע לרוב וגם לגיימינג בינוני השוואה בין זה לזה האם כדאי להוסיף 30 שקל ולקנות מחשב חזק טיפה יותר אך כרטיס מסך שנופל מה-525M? עזרה בבקשה, תודה מראש חברה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה לשילוש (מעבד+לוח אם+זיכרונות) + כרטיס מסך חשוב לי שיהיה שקט יחסית (לפחות בזמןן מנוחה) הולך לקנות באילת חשוב לי יכולת שידרוג עתידית עדיפות מסויימת לאינטל כרגע עובד עם מסך 24 אינג 60 הרץ של DELL יתכן ובהמשך אשדרג ל144HZ ובאיזור 27 אינג יש לי ספק חזק 700W מודולרי (לא זוכר את שמו אך אחד טוב) ומארז של פרקטל דיזיין שימושים:כללי ומשחקים אשמח להמלצה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-