עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Deeply,

להלן המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan מחיר החבילה 3410. (כולל עבודה) נבנה בKSP.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by eegg,

אני רוצה מחשב חדש עד 5000 ש"ח וזה מה שחשבתי עד עכשיו: אני משחק במשחקים הכי חדשים ורוצה מחשב חזק שיחזיק Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box 1140 Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 865 Leadtek nVidia WinFast PX8600GTS 256MB TDH Extreme PCIe 1250 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel 5-5-5-15 OCZ2SE8002GK 615 Samsung DVD-RW SH-S183L x18 SATA Lightscribe Retail 220 Enermax Liberty 400W Active PFC 485 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 235 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD2500AAJS 391 סה"כ 5201 אני לא בטוח אם הספק יחזיק אבל נראה לי שכן זה המחיר מפנדה אבל אני מזמין משני חנויות אז זה יוצא פחות 300~ מהמחיר

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by uvs1984,

שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט צפייה ישירה ומשחקי אינטרנט של ילדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. טוב, יכול להיות שזה קשור לבעיה המקורית שמצאו ב-שבבי G84 ו-G86s. ויכול להיות שזה כשל אחר שקשור למרכיב החומרה (במקרה שלי גיגה בייט). אחרי שהמחשב עבד מצויין במשך כחצי שנה הוא החל לקרטע בצורה הדרגתית שאם לא שמים לב להדרגתיות אפשר להאמין שזה פשוט קרה ביום אחד. בשלב הראשון המחשב היה נתקע, ככה בלי מאמץ מיוחד, היה אפשר לעבוד עליו שעות ימים ואף שבועות, ואז פתאום הוא היה נתקע. לאחר מכן, שמתי לב להפסקת עבודתם של חיישני הטמפרטורה של המעבד (coretemp) בעוד שחיישן ה-ACPI עובד. [יכול להיות שהחיישני coretemp אחראים על המהירות מאוורר ולכן הפסקת עבודתם גרמה להחמרת המצב של הנייד] לבסוף הכרטיס מסך שבק חיים, אך רק במקרה של עבודה עם הדרייבר הקנייני של אנוידיה, ברגע שהמערכת הגרפית עולה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by סומך,

היי, הילד רוצה לחבר את האקסבוקס למסך מחשב בחדר, אשמח להמלצה על מסך מתאים בתקציב של סביבות 700-900 ש"ח תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני בניתי מפרט לחבר שרוצה מערכת בערך ב4K עד 4.5K זאת המערכת Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 PRO Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 CL5 (לא משנה חברה) 320GB - SATA-II - 7200RPM - 32MB (לא משנה חברה) ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 Radeon HD4870 512MB 256bit (לא משנה חברה) Antec Sonata 3 + 500W Smartpower PSU - Silent Case LG 1972H המפרט שלמעלה הצלחתי להשיג ב5500 שקל אתם יכולים לתת משהו לא בהרבה פחות טוב עם מחיר נמוך יותר? הוא יהיה בעיקר למשחקים בינוניים סרטים ועבודה כללית אין גרפיקה. הוא מתעקש על מסך 19 רחב. שהכרטיס מסך יהיה איכותי ויוכל להעביר תוכן לטלויזיה שתהיה ליד ולהוציא ת…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by mushon26,

בעיקרון זה המפרט הייתי רוצה לשאול כמה שאלות אולי לתיקון קל אבל זה בעיקרון הסכום שאני מתכוון להוציא מצטער מראש על כל השאלות תנסו להיות סבלניים איתי אני רוצה להיות בטוח במה אני קונה ומה לבקש שאני מגיע לחנות. שם מוצר מחיר כמות סה''כ Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 449.00 ¤ 1 449 ¤ NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 339.00 ¤ 1 339 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 929.00 ¤ 1 929 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 529.00 ¤ 1 529 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 139.00 ¤ 1 139 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Soc…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי, לפני שאפרט מה בדיוק אני צריך חשוב לי לומר שעשיתי סיקור על כל הפורום וראיתי שיש הרבה מאוד התלבטויות ושאין תשובה חד משמעית בנושא והדבר היותר קריטי ששמתי לב הוא שרוב המחשבים הניידים שנמכרים הם בעלי מעבדי U שהם מעבדים מוחלשים. אז ככה, טווח המחירים הוא בין 3000 ל-4000 שח כשכמובן העדיפות היא כמה שיותר קרוב ל-3000 כי זה תאכלס התקציב וכל מה שמעבר הוא כבר חריגה. המחשב הולך להיות בשימוש לתוכנות, למידה, שוטטות רגילה באינטרנט, סרטים וכו'. ללא גיימינג כפי שציינתי בכותרת. העדפה ל15 אינץ' אך אם יהיה מחשב בעל 13 אינץ' שהרבה יותר משתלם במחינת החומרה אז מן הסתם אשמח לדעת. המטרה שהמחשב יחזיק בין 3 שנים ל-5 שנים כשכמובן ברור לי שאצטרך לשמור עליו וגם על חיי הסוללה בהתנהלות תקינה כו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום מה דעתכם על המחשב 6400: http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/inspn?c=il&l=he&s=bsd שאפשר לקנות אותו למשל כאן: http://www.officedepot.co.il/(gdu4skydbuee1j450dngst55)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=713552 או כאן (יותר יקר): http://www.galaxy.co.il/product.asp?productid=152 ויש גם את זה, שהוא הכי זול, ואפשר להוסיף עוד חצי גיגה ב300 ש?ח, אבל אני לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=421 אז מה דעתכם? תודה!

10. שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את המחשב השולחני (כבר בן 10!!!) והעדפתי כבר ללכת על נייד אבל מרוב אופציות הלכתי לאיבוד. התמקדתי על כמה דגמים ספציפים ורציתי לשאול את עצתכם. הייני סטודנט כרגע ואני מחפש מחשב שיהיה מחשב שולחני נייד, הוא חייב להיות חזק כי אני מריץ עליו תוכנות כבדות של סימולציות כמו MATLAB , VHDL ועוד דברים אשר יבואו בעתיד. כמו כן אני אראה דרכו סרטים וללא ספק אחברו לטלוויזיה או מסך גדול, אשתמש ב OFFICE אינטרנט ומידי פעם PHOTOSHOP. דרישות: מעבד i5, 4G RAM , מסך 15'+, כונן קשיח שיהיה 7200RPM (גודל פחות משמעותי), כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטים + משחקים בסיסיים (אני לא גיימר אבל מידי פעם זה נחמד), 3 שנות אחריות (הכרחי!) מחיר שאני מוכן לשלם, עד 5000 (או פחות כמובן). ראי…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yigael_o,

היי לכולם, אני מעוניין במחשב שיחליף את הנייד שלי, כיום אני יכול להסתפק בנייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה, אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח והרצת מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER-V ו VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD -לאילו הגדרות גר…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yam102,

אני צריך לפטופ כמה שיותר מהיר רק לאינטרנט והבעיה שאני צריך לפטופ ממש קטן מקסימום 11 אינץ חשבתי על זה מה אתם אומרים? מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Flex 10 5940-5478 - צבע שחור

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kfir91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים והכבדים ביותר - DOM, GTA, call of duty וכו'... מחשב לילד בן 13 שאמור להחזיק לו לרוב תקופת הנעורים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 32 -לאילו הגדרות…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tomer861,

שלום לכולם, אני לא מוצא יותר מחשבי vostro באתרים אמריקאים אלא רק בישראלים כולל באתר הרשמי של דל האם הם הפסיקו לייצר את הסדרה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ShayGTi,

טוב כמו שציינתי כבר פעם, מפרט לאינטרנט, הורדות, קולנוע ביתי ומשחקים יחסית קלים גרפית. מחר אני הולך לרכוש את המחשב, מקווה שהמחשב יעבור את צוות השופטים של HWZONE אז ככה: מעבדי ?AMD?: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1070 ש"ח לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS: A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II 595 ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 530 ש"ח דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL: 200GB SATA II 7200RPM 8MB 560 ש"ח מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W 395 ש"ח סה"כ כולל הרכבה: 3340 ש"ח

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Tomas90,

היי, אני מחפש מחשב ללימודים, באזור ה3000-3700 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? באזור ה1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נחוץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא נחוץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by cyaron@yahoo.com,

היי, יש לי דודה בסביבות גיל 60 שהחלה לקחת קורס באינטרנט ואני האחיין "שאמור" להבין במחשבים. היא רק רוצה לגלוש באינטרנט ללא משחקים במחשב, ללא תוכנות מיוחדות (חוץ אולי מוורד), ללא הורדות סרטים או שירים. איזה מחשב אתם ממליצים לרכוש לה (מעבד, מארז...) ומהו עלותו (מסך יש לה כבר) ? תודה, ירון

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by orenco,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין למה לקנות משהו שאני לא אשתמש בו לדוגמא כרטיס ממסך שתומך ברזולוציה גבוהה מ-1920 על 1080 אבל חוץ מזה על האיכות אני מעדיף שלהתפשר כמה שפחות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב? משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני חובב סוני ויש לי סוני3 אבל על המחשב אני משחק עם חברים או משחקים שקיימים רק למחשב, כרגע מדובר ב- League of legands ו-Starcraft אבל אאני רוצה שהוא יריץ גם משחקים עם דרישות יותר גבוהות באכות טובה, אז בקיצור, שהמחשב יעמוד בדרישות השוק של היום בכדאי להריץ משחקים על איכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי, קניתי ת המחשב שלשום [h=3]NP530U4E-S01IL[/h], וראיתי שאני משתמש בהרבה זיכרון, בטח בגלל וינדואוס 8 הזה(3 זיכרון תפוס שיש יוטיוב פועל והמחשב במצב רגיל). אני לא בטוח איזה סטיק לקנות 8 או 4 ? אני לא יודע מה נתמך והדעות חלוקו באינטרנט... כרגע יש במחשב 4 שהם על הלוח, וסקוט לזיכרון ריק. שאלה נוספת - האם 8 זיכרון זה מספיק ? או שכדאי השקיע עוד 100 ש"ח ולקבל 12 גיגה זיכרון(במידה ואפשר) ? אשמח לדעות מאנשים שיש להם 8 ומרוצים\ מאוכזבים . תודה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב נייד, האם המחירים ירדו לקראת השנה החדשה ? אם צריכה להיות ירידת מחירים צפויה אז אני אחכה אבל אם לא אז אני פשוט אקנה עכשיו אני פשוט רוצה לדעת בדחיפות אם ללכת על זה ולקנות או לחכות תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ronf6,

היי, אשמח לקבל חו"ד על המפרט הבא. כל הצעה תתקבל בברכה. תודה !

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by oded900,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיתאים בעיקר למשחקים ולSKYRIM שיוצא עוד חודש אשמח לקבל המלצות למפרטים בחנויות באיזור המרכז שיכולים להריץ את המשחק חלק עד 4000 ש"ח אפשר לחרוג קצת , אין צורך במסך וציוד היקפי. 4000 ש"ח אפשר לחרוג בקצת. גיימינג מקסימום הגדרות FULL HD . לא צריך ציוד היקפי. כל הרכיבים הבסיסים במחשב. שלא יהיה רועש לא מתוכנן OC אבל שיהיה בסיס. לא צריך מערכת הפעלה. חנות מאיזור המרכז. תמיכה בהתקנים החדשים ביותר. לא מתוכנן שדרוג. *אם מישהו יודע מה ההבדל בין כרטיסי מסך תומכי OPEN GL 4 ל4.1 אשמח לדעת.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום רב מעוניין לקנות נייד שישמש לעבודת סטודנט נדרש להריץ תוכנות סימולציה של הנדסת מכונות כגון solidworks כך שנדרש כוח חישוב בינוני-חזק וכנראה לפחות 3G זכרון לא נדרש למשחקים בכלל צפיה בסרטים גודל מסך -לא עקרוני בעקרון חשבתי עלמחשב של DELL אבל אשמח גם להצעות נוספות תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אורח איתי
    Started by אורח איתי,

. מה התקציב המקסימאלי? 1850-2250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, בעוד שנתיים לימודי מדעי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - android studio בעיקר לדעתי. אימולטורים של סמארטפונים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ FHD כנראה שאחבר למסך גדול בבית אעבוד גם עליו עם המסך והמקלדת שלו, לכן חשוב מקלדת נוחה ומסך . …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Rbix,

דחוף! עד כמה מעבד i7 u זולל יותר סוללה ממ עבד i5u ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים