עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ilan.vasco,

שלום לכם אני מחפש להרכיב מחשב לילדה בת 8. שמושים עיקריים - מוסיקה, סרטים, אינטרנט (משחקי רשת), אופיס, אחסון תמונות קליל (הארדיסק של 1T יספיק...) ועיבוד קליל (פיקאסה, MOVIE MAKER וכו'..), אני מאמין שגם משחקים קלילים יגיעו מתי שהוא... צריך מערכת הפעלה. אין צורך במסך, רמקולים, עכבר וכו', יש צורך בצורב DVD תקציב - עד 2000 ש"ח. אנחנו מאיזור השרון אם זה רלוונטי. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by Raped,

שלום. אני רוצה מפרט מחשב רק משחקים שיעלו אליו כל המשחקים הכי חזקים שיש היום עד 5.5 אלף תודה

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  3. היי, ההתלבטות היא בין 2 המחשבים הבאים: 1. HP pavilion x360 2. Dell Inspiron 5406 שני המחשבים בעל מפרט כמעט זהה למעט שבדל יש כרטיס מסך יותר טוב (האם בהכרח יצרוך יותר סוללה? כרטיס חיצוני של nvidia...) ו-8gb ram לעומת זאת, בhp יש כרטיס מסך מובנה של אינטל ו16gb ram. מה הייתם לוקחים לסטודנטית? תודה רבה על העזרה!

4. שלום חברים חבר מתחיל ללמוד הנדסת מכונות וזקוק ללפטופ שיוכל להתמודד בקלות עם אתגרי SolidWorks. בנוסף הוא גיימר, לכן חשוב כרטיס מסך טוב, וכמובן מסך 15 אינצ'. לגבי משקל, גבול עליון של ~2 עד 2.5 קילו. לא משנה מסך מגע\מט,מבריק. כמובן שעדיף סוללה כמה שיותר טובה, אבל זה לא פקטור מכריע. ההבדל בין הארדיסק 5400 ל7200 באמת מורגש? עוד דבר, הלפטופ אמור לכלול גם מערכת הפעלה. http://ksp.co.il/?uin=24442 Toshiba Satellite P50-B-103 http://ksp.co.il/?uin=21689 Lenovo IdeaPad Y510P http://ksp.co.il/?uin=24023 Lenovo IdeaPad Y50-70 אשמח לקבל המלצות\הערות\הארות

5. הפעלתי את המחשב הנידי שלי מסוג ASUS N550JK ופתאום יש רעש חזק של המאווררים כאילו עובים על הכי גבוה וזה מוציא המון אוויר מאחורה מה עושים ומה קרה שזה פתאום ככה לא נגעתי בשום דבר שקשור לזה אף פעם

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by kalda01,

מנסה להתקין WIN7 על DELL V131 חדש שהגיע רק עם LINUX. חיברתי כונן DVD חיצוני דרך USB. אחרי הטעינה הראשנית מבקש לבחור שפה, ואחרי זה אומר STARTING WINDOWS וכמעט מיד אחרי זה הודעת שגיאה: A required cd/dvd drive device driver is missing הודעה דומה יוצאת אם מנסים להתקין מFLASH DRIVE (יצרתי דיסק און קי BOOTABLE והעתקתי אליו את דיסק ההתקנה) איזה דרייבר חסר לו ? מאיפה אני מוצא את הדרייבר ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, המחשב מיועד להרצת תכנות חישוב כבדות כמו MATLAB ודומיהן, משחקים, אינטרנט ואולי מעט גרפיקה וכמובן עליו להיות מסוגל להריץ היטב את vista לכשייצא לשוק. אם לדעתכם עדיף בתקציב זה לקנות מחשב Dual Core של AMD, אשמח לשמוע הצעות גם כן. כמו כן, אני מעדיף לוח אם עם תמיכה בזכרונות של DDR2 800Mhz וכרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים ברמה טובה (לאו דווקא כרטיס מסך מהדגמים המתקדמים ביותר). תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  8. קודם כל אני חדש פה שמעתי שכולם פה אחלה ועוזרים והכל אז שלום כולם אז ככה קניתי מחשב חדש amd 300 , radeon x800gt 256 בתור גימר חיכתי ים זמן למחשב הזה ! עכשיו אני לא יודע מה לעשות בקשר למסך אבא שלי רוצה לקנות לי את המסך הזה : sync master 710n זה מסך דק ואמרו לי שמסכים דקים ברובם לא הכי טובים למשחקים .. [אני מהגימרים הכבדים זה חשוב לי] מישהו יכול להגיד לי אם המסך הזה טוב למשחקים כי אם לא אני יקנה מסך רגיל שטוח לא דק.. בקשה תעזרו לי כי היום אני מקבל את המחשב ואני צריך מסך דחוף

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  9. שלום, אני זקוק לעזרה להרכבת מפרט שיילך למחשב HTPC שינגן F HD + שימושי אינטרנט + קצת משחקים מערכת ההפעלה שתורכב תהיה כנראה אובונטו 9.04 עם תוכנת מדיה כלשהי מה דעתכם על המפרט הנ"ל: AMD Athlon II X2 240 2800MHz 1MB 65W AM3 BOX + Asus M3N78-EM או E5300 + GA-E7AUM-DS2H Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS Kingston KVR800D2S6/2G 22X LG GH22LS40 Antec NSK2480 יש רעיונות לשיפור בערך באותו תקציב ? כ 2200 ש"ח ? אין לי מושג האם OC טוב או רע אז תסבירו במידה ואתם מייעצים בנושא

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  10. אהלן חברים, שמי בר, ואני עוזר לאמא שלי בקשר למחשב חדש שהיא רוצה: היא מבקשת ממני מחשב שיהיה כמה שיותר זול בתקווה לא לעבור את האלפייה (ואני לא יודע אם זה אכן ריאלי, אבקש ייעוץ גם לגבי זה), ועם זאת אמין, לצרכים מאוד בסיסיים כגון גלישה באתרים, יוטיוב וכו'. בנוסף, אני מאוד רוצה שהמחשב יגיע "מוכן לתפעול פשוט", בעצם מכיל מערכת הפעלה, תוכנות חיוניות ועזרים בצורה נוחה ( כגון CHROME, WORD, FLASH\JAVA ,אנטי וירוס ראוי וכו'), שיהיה נוח לתפעול מיידי ללא צורך בהורדת תוכנות מהאינטרנט (כי לעולם לא ידענו להסתדר עם זה). ארצה לדעת גם אם יש תוספת במחיר לגבי עניין ה"תפעול הפשוט". אבקש גם ייעוץ לגבי מקלדת ועכבר , שניהם זולים בסיסיים אמינים ואלחוטיים. החנות ממנה ארצה לקנות את המחשב היא RSM שבע…

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by motiyair,

שלום לכולם, אני צלם ואני נחפש מחשב קל, שנראה טוב ויחסית חזק. המלצתם לי על הvd שבאמת מתאים לצרכים שלי ( כרטיס מסך, החלפת סטיק של זיכרון ולכן מעלה אותו ל 12, ומסך ips) אבל... אין אותו בארץ ואין צפי.. בדקתי בכל חור. יש תחליף ראוי לו לפי הצרכים שרשמתי למעלה ושיהיה לו מסך חד? וכמובן שיהיה בארץ, אני צריך אותו דיי מידי ואין לי אופציה להביא מחו״ל. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. * מטרות המחשב? הרצה בסביבות עבודה כמו MATLAB, MVS , משחקים כמו FIFA, COD, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מודע לך שלא יהיה זמן סוללה גבוהה לאור הביצועים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? 3 שנים בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO (מקווה שלא הפרתי את החוקים כי יש לי פוסט פתוח בנושא דומה, אבל החלטתי בסוף לבקש המלצה למפרט מחדש שהמומחים פה ירכיבו..) תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום הרכבתי מיפרט מחשב לבחורה שרוב הצרכים שלה הם עבודה משרדית אופיס אינטרנט וכו.. חשוב לציין שהמחשב לא כולל ציוד הקפי ולא מערכת הפעלה הבניה של המחשב אליי כמו שכתבתי המחיר הסופי הוא גג 2000 שקל(אין צורך לחסוך) ואני יודע שהמעבד הוא דיי עובר קיל אבל זה ניכנס אז למה לא? לאומת זאת עם יש אפשרות להוריד מהמעבד לטובת משהוא יותר חשוב אני ישמח לישמוע כמו כן האישה חובבת צילום ובירשותה מצלמה olimpos fe-190 , השאלה שלי העם יכול להיות בעיות תעימות בחיבור והעברת התמונות עם מערכת וינדוס 7 64 ביט? בתודה לכל המשיבים המיפרט הוא: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪596 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Arctic Cooling Fr…

14. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 5,000 ש"ח, מעדיף יותר לכיוון ה-4,500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? צפייה בסרטי HD, הקלטות, משחקים, תכנות ועבודה מקבילית. יחובר למסך טלוויזיה FHD (1920*1080( 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין צורך בהארד דיסק, יש לי 500GB של סייגייט ועוד 1TB חיצוני של מקסטור. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9. המחשב ישב על מזנון בסלון וצריך להיות שקט ומאוורר 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמ…

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by elc,

שאלתי בעבר על Radeon HD 3450 ועכשיו נתקלתי ב‎NVIDIA GeForce G 103M (512 MB Dedicated, Up to 1790 MB‎ להבנה כללית הוא שווה ערך לאיזה גירסה של nvidia Geforce סידרה 9XXX או 8XXX ובכלל האם הוא עדיף על הRadeon HD 3450 256MB ? תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מעבד: Intel E6600 לוח אם: Intel Westchester 965 זכרון: Kingston 1G 667 DDR2 (בשאיפה להוסיף לו בן זוג מאוחר יותר...) קשיח: WD 250G SATAII 7200 16M כ. מסך: Gigabyte FX7300GT 256M מארז: Hec Compucase 6A19 + PSU 400W צורב DVD: י LG x18 DVD נוסף איך זה נראה לכם? מציעים שינויים? אין לי מושג ב OC, כך שזו לא המטרה אבל אנחנו משתמשים בתוכנות שונות קלות וכבדות, וצופים שבעתיד הלא רחוק יהיו תוכנות רבות שידעו להשתמש בליבה הכפולה (והמרובעת...) מבחינת משחקים - כן, אבל מעט

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  17. שלום רק קהילת מחשבים ניידים, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד, אחרי 6 שנים עם הלנובו שקניתי בהמלצת הקהילה פה... מטרות המחשב זה עבודה משרדית, אולי קצת עריכת וידיאו , משחקים או קידוד, אבל הכל ברמה משרדית, אין צורך בכרטיס מסך או מעבד חזקים במיוחד לעניינים אלו (חשבתי על i5 או i7, מעדיף עם הסוול על סמך תחושה, לא מבין מה זה ממש). גודל מסך חשבתי על 13.3, בוא נגיד שזו העדיפות, אך אם יש יתרון לאיזה דגם שבמידה אחת מעל או מתחת, זה בסדר. רזולוציה אני נוטה להגיד גבוה ככל הניתן, אבל בנושא הזה אשמח לעצתכם. משקל רצוי שיהיה קל ככל הניתן, זמן סוללה ארוך ככל הניתן (בלי להתפשר על כוח עיבוד או איכות מסך) מבחינת זיכרון קשיח כמו שאמרתי אני רוצה אולטרה בוק אז 128 או 256 פלאש בלבד, (ראיתי שרוב הדגמ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת וידאו ואפטר אפקטס, אבל גם גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Photoshop CC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC:U,GTAV,COD:AW וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כי עדיין לא קניתי מסך. אני משער שאקנ…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by GMTK,

שלום יש לי מחשב שעבר שיפורים לא משמעותים עכשיו אני רוצה למכור את המחשב. א. חלק מהמפרט אני לא יודע. ב. עם קיימת תוכנה ליבדוק בדיוק תמפרט זה יעזור מאוד. ג. אני יעלה תמונות שיהיה קל. וניגש למה שאני זוכר בדיוק. המפרט: דיסק קשיח:sata 7200 8M+160G. קורא כרטיסים למצלמה דיגטלית. כרטיס מסך: palit nvidia geforce 9500GT super+ 1GB pcie. מארז: ezcool כמו בתמונה פה http://www.salty1.com/PC/EZcool.jpg ספק כוח: ezcool 400 וואט אני יעלה תמונה. לוח אם :d946gzis. מעבד :intel® Pentium® D CPU 2.66HZ. זיכרון :533MHZ 512MB DDR2 X2 1G וצורב: DVD LG כן כן המחשב פח אבל כמה הוא שווה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת מוסיקה בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050 *1680 DELL 22WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סטנדרטיות (כרטיס מסך מובנה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום רב להלן המפרט: 1.מטרות המחשב - עבודות משרדיות,סרטים,משחקים כבדים ועבודה עם תוכנות 3D(סולידוורקס לדוגמא) 2.מסך - 13 אינץ,מאט,רזולוציה FHD 1920X1080 או מעט פחות-לא טאצ'. 3. אמצעי קלט מיוחדים-אין,רק מקלדת נוחה לשימוש. 4. משקל- לא יודע בדיוק אבל מעדיף מאוד קל ודק כי הוא ייסחב הרבה על הגב. 5. זמן סוללה - כ-5 שעות עבודה בלי הטענה . 6. יציאות מיוחדות - HDMI וכמה כניסות של USB זה חשוב 7. כונן קשיח - SSD,לא יודע איזה גודל לא מבין בזה 8. אין צורך בבלוטות' ובכונן אופטי 9. אחריות בינ"ל רצוי מאוד. אין עדיפות לחברה אבל לא אפל. קנייה בחו"ל והזמנה לכתובת בארהב ואיסוף משם היא אופציה מעולה מבחינתי. ממש תודה על העזרה ויום נעים לכולם! דניאל

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by tracki,

שלום אני חדש פה וברצוני לדעת איזה משהו. עד לא מזמן החלטתי לרכוש מחשב נייד וברצוני לדעת מה אתם חושבים על המפרט של המחשב. מעבד: Intel® Core Duo processor T2300 1.66Ghz מסך: +15.4 WSXGA" Vibrant View TFT 1680 x 1050 + מצלמה מובנית כרטיס מסך: NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache 64MB זיכרון: 667Mhz 512MB דיסק קשיח:80GB Sata כונן: DVD -RW תקשורת: Bluetooth, Fax modem 56k ,10\100 Ethernet, Wireless LAN 802.11b/g חיבורים: VGA, IEEE, 4XUSB, S-Video, 4 in1 Multi card reader אבטחה: זיהוי ביומטרי FINGERPRINT סוללה: 6 CELL מערכת הפעלה: Windows XP Home משקל נשיאה: 2.87Kg . כעיקרון אני צריך את המחשב רק בשביל אינטרנט וצפיה בסרטים אשמח לקבל עליו סקירה בכללי

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  23. מעבד E8400 אינטל לוח אם גיגה-בייט - EX38-DS4 s775 1600Mhz, Intel X38, DDR2 1200, 2xPCI-E זכרונות - 2x2GB Corsair DHX TwinX CL5 דיסק קשיח סיגייט - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II שני כרטיסי מסך גיגה-בייט - HD 3870 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורב פיוניר -DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA - 2 Years Warranty מארז - Thermaltake Soprano Dx VE7000BWS ספק כוח - ‏ToughPower W0116 750W PFC (24pin) - גם של Thermaltake ועוד קירור נוסף למעבד עוד לא קיבלתי את המחשב ,ואשמח לשמוע דעתכם התלבטיות שהיו לי בין מעבד 4 ליבות ל2 ליבות, וההתלבטות הקשה יותר היתה בין 2 כרטיסי מסך 8800GT או שתי 3870 של ATI ,ההחלטה נבאה בעיקר במחיר, שניהם נחשבים אותה רמה ובערך אותו מחיר,רק שב GYGABYTE יש …

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by nitzanj,

רציתי לדעת אם הדברים האלה שווים משהו. יש לי נייד של דל שיושב בבית הרבה, בדירת סטונדטים בכלל לא מאובטחת בב"ש. אפשר להכנס מהגג ברגע (אין סורגים...) וגם ה'פלדלת' כנראה לא משהו. ראיתי שיש מבחר די גדול של מנעולים ותהיתי מה אנשים פה חושבים על זה. זה מתחיל במנעולים מצחיקים ב-4$ מ-DealExtreme ונגמר בכל מיני דברים שעולים 400 ש"ח בזאפ. גם היקרים ביותר הם בסה"כ כבל של 3-4 מ"מ שאפשר לחתוך - כנראה שהמתכת והציפוי עדיין טובים משמעותית. אבל מי שרוצה לקחת ייקח לא? בכל מקרה המטרה היא בעיקר להרתיע, שאם איזה פורץ נכנס לדירה ולוקח מה שהוא יכול בדקה וחצי שהוא פה שזה לא יהיה המחשב... אגב, לאן מחברים את זה בכלל? אני לא ממש רואה בנייד (XPS M1330) לאן זה אמור להתחבר.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  25. שלום כולם ! בקרוב אני קונה מחשב חדש ... יש לי מחשב 3 שנים, 1.6 ghz 256 ram Radeon 9600XT 256M קיצר זבל ... אז כמה לדעתכם אני צריך להוציא כסף כדי ליקנות מחשב חדש .. וטוב .. שיחזיק כמה שנים .. 1G ram וכול מה שצריך .. רק בלי כרטיס מסך ... מה אני רוצה : 1) כמה יעלה לי מחשב סוס (אבל בלי כרטיס מסך !!!) 2)תיבנו לי מפרט לדוגמה .. תודה ! תודה.

• 9 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים