עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ranv9,

טוב חבר'ה שלום לכולם החלטתי סוף סוף לרכוש מחשב נייד לצורך ביתי המחשב נייד הראשון שלי לכן הרצתי חיפוש על כל מיני חברות וראיתי שכאן בפורום יש את הידע הטוב ביותר אז אני מקווה שתעזרו לי ככה התקציב שלי עד 2500 ש"ח +- ,בגדול המחשב מיועד לצורך של אינטרנט ,אופיס,הורדות,צפייה בסרטים צריך להיות בו קורא כרטיסים,יציאת hdmi וזהו סך הכל שיעבוד מהר ושתהייה חברה אמינה שלא יהיה איתה בעיות כל כך מהר כמו שציינתי אין לי ניסיון עם מחשבים ניידים ההתלבטות היא בן 2 מפרטים של acer ו-hp אני מתכנן לרכוש דרך וואלה שופס כנראה ,כמובן עוד קריטריון חשוב זה שירות של האחריות וכדומה[ HP G62-b10EJ XF232EA Notebook רשום נוטבוק,חשבתי שנוטבוק זה מיני אבל אני רואה שלא.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by elif744,

מישהו בבקשה יכול לעשות לי מפרט של מחשב טוב שיפעיל את HL2 על ההגדרות הכי טובות ( התקציב שלי הוא 8-9 אלף ש"ח ) בבקשה עיזרו לי אני צריך את זה לימים הקרובים...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by OmerS,

שלום, לפני מספר כמה שבועות הרכבתי מפרט לחבר שלי שרצה מחשב בעיקר למשחקים, הוא לא קנה מחשב עדיין אבל בינתיים חבר אחר אמר לי שהוא רוצה מחשב למשחקים, הצעתי לו את המפרט הזה, השאלה שלי היא אם המפרט הזה עדיין טוב (או טוב בכלל) ובבקשה שלחו לי הצעות לשיפורים... לא מתוכנן OVERCLOCKING לוח אם - Gigabyte GA-8SG667 SIS 648 (533Mhz,AGP x 8,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0) זכרון - 256MB 2700 DDR OEM מעבד - Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU מארז - TASK 3003 3 FANS דיסק קשיח - WESTERN DIGITAL 60GB 7200RPM ATA100 כרטיס מסך - LEADTEK WINFAST GEFORCE 4 TI4200 64MB DDR כונן תקליטונים - GENERAL (לא צריך סידירום, מקלדת, עכבר, צורה או מסך..) אין פה מחירים כי ההצעה נבנתה לפני כמה שבועות…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 לוח: DFI Lanparty DK x48 T2RS כ.מסך: Nvidia GeForce 8800 GT זכרונות: G.Skill PC2-6400 DDR2 (400MHz) 2x2GB קניתי את המחשב די מזמן אולם לפני כמה שנים החלפתי ל-i7 ככה שכל החלקים לא היום בשימוש, הכל עובד פיקס ולא התבצע שום OC לרכיבים.

5. פנדה מחשבים ותקשורת בע"מ פארק עסקים קיסריה, אשל 2 טלפון 04-6274005 פקס: 04-6274006 טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Phenom II X3 720 Black Edition 2.8GHz L2 3Mb L3 6Mb AM3 Box 842 ש"ח 1 Gigabyte GA-MA770T-UD3P Chipset AM3 535 ש"ח 1 Samsung 2GB DDR3 1333Mhz 343 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 499 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4650 1Gb DDR2 PCI-e Model S4651GD2H 345 ש"ח 1 Samsung DVD ROM X 16 Black 119 ש"ח 1 Gigabyte Setto 1000 2X120 FAN Black 298 ש"ח 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 615 ש"ח סה"כ 3,596 ש"ח או פנדה מחשבים ותקשורת בע"מ פארק עסקים קיסריה, אשל 2 טלפון 04-6274005 פקס: …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by mayhem1211,

* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אין חשיבות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין חשיבות * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth - חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 1 טרה, אם יש אפשרות להיברידי זה מצוין * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: 8 גיגה זיכרון, מעבד i5 ומעלה, איכות בניה טובה ורזולוצית מסך גבוהה, במיד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. אני מפתח ווב שעובד מהבית. מבין בתוכנה אבל קצת פחות בחומרה... השימושים שלי צורכים דיי הרבה משאבים (זיכרון, ליבות), בין היתר הפעלה של מספר מכונות וירטואליות, סרברים, גישה מרחוק למספר מחשבים במקביל ועוד. בנוסף לזה, המחשב יהיה בסלון אז רצוי שיהיה שקט (קירור, מארז) ואם כבר שיתחבר לטלויזיה שאוכל לראות דרכו סרטים באיכות גבוהה (כרטיס מסך) ולחבר למערכת סטריאו (כרגל יש לי סטריאו, אולי בעתיד יהיה סראונד). המחשב יעבוד בעיקר/רק עם לינוקס, אולי-אולי אני אתקין גם חלונות מתישהו.. לא סגור על זה כרגע (יש שיקול של תאימות חמורה לתוכנה?). מאוד חשוב לי שהמחשב לא יתקע בגלל חומרה איטית; אם יש משהו שאני שונא זה מחשב תקוע. חשבתי על תקציב של כ5000ש"ח וזה צריך לכלול גם שני מסכים מפנקים בשביל הע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Unavoidable Encounter,

איך זה? Item ______________________________________________________________________________________________ | CPU : Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX | 1,275 |_______ | CPU Fan: Thermaltake Max Orb CL-P0369 | 274 |_______ | MotherBoard: ASUS P5N-D NVIDIA nForce® 750i SLI LGA 775 | 820 |_______ | Memmory: OCZ 4Gb …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. דיי , לא יכול , הראש נשבר לי.. אני רוצה לקנות את כל החלקים ממקום אחד , אני רוצה socket 939 + pci express אבל אין 6800GT PCI במחיר נורמלי הם עולים 3200+ !$@# רק ב ksp יש , אבל חוץ מכרטיסי מסך , חצי מהחלקים שאני צריך , אין להם! זה בעצם עכשיו כאב ראש של 939 + pci exprexx + nforce4 Vs. 754 + nforce3 + agp 8 מה להחלייייט? אם אני קונה 754 , המחשב הזה לא יוכל להשתדרג לשום מקום , אבל הוא יהיה קצת יותר מהיר , בפחות כסף אם אני קונה 939 , אני יוכל לשדרג אותו בעתיד , מי אמר שאני ירצה לשדרג?! אם אני ירצה ולא יקנה 939 אז זה באסה רציני טוב , אני מתאבד.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz 1,044 GIGABYTE GA-8SQ800 SIS 655 608 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 546 ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL 1,190 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 642 BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 259 Mitsuni floppy 1.44 54 Microsoft® Wireless Optical Desktop 354 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 410 סה"כ 5107 ש"ח. המחשב משמש לאינטרנט (חיבור קבוע), משחקים וסרטים. היתה לי התלבטות לגבי הזיכרון ,עם אפשר לשמוע המלצות. וגם אם אפשר המלצה למסך. (עד 1500 ש''ח). מה אתם חושבים???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מתוכנן OC קטן (לא משהו רציני, וגם אם כן, לאיזה מהירות הוא לדעתכם יוכל להגיע?) מIQPC: מפרט סופי מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ₪1063 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ₪735 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ₪1228 אחריות: שנתיים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS מחיר: ₪512 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ₪207 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by סקיווקר,

מחשב ללימודים בעיקר, אין כרטיס מסך לא משולב כי לא דרוש למשחקים... לוח אם - MSI-800 661FM-L VGA 64M OB זיכרון DDR400MHZ 512 MAGA מעבד אינטל פנטיום 2.4 צורב MSI דיסק קשיח WD 80 מגה 8M BUFFER מסך 17 אינץ' SMAG 786PFS (וכמבן שאר הדברים , מקלדת, כונן דיסקטים , כרטיס רשת ... ... )

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום ושבוע טוב לכולם, בשעה טובה יש לי זמן להחליף למשפחה את המחשב הביתי שנמצא אצלנו בסלון ומשמש את כל בני הבית (המחשב היחיד שאינו לפטופ/טבלט). . מה התקציב המקסימלי? גבולות התקציב מאוד מאוד גמישות, אבקש לא להגזים (2500 דולר לא כולל מע"מ – לא משולם בגלל קניה אקדמית – זה נראה לי עוד סביר) – הקונה לא יודע איזה תקציב לתת ושואל מהו תקציב לסביר למחשב מצויין (ציטוט!) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את מלואו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אם זה מצדיק את התוספת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ CS4, עבודה משרדית בשימוש בacrobat pro, winedt, mat…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ronf6,

היי, אשמח לקבל חו"ד על המפרט הבא. כל הצעה תתקבל בברכה. תודה !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by brklyn,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש אחרי שה T42 הרים דגל השימושים שלו אינטרנט + עבודה (סביבת פיתוח JAVA , בסיסי נתונים וכו וכו) גודל מסך 13.3 לכל היותר 14 אינץ חשבתי על מספר דגמים : sony vaio cw hp dm3 asus UL30 toshiba M505 כאשר לכל דגם יש את היתרונות/חסרונות שלו ה SONY הוא הכבד מכולם וזווית הצפיה שלו לא משהו ה HP נראה סביר במחיר סביר קל אבל אין לי נסיון עם HP ASUS נראה אטרקטיבי אבל המעבד נראה חלש טושיבה בעל מסך מגע אבל שוב אין לי נסיון עם טושיבה חשבתי גם על DELL STUDIO XPS אבל הביקורת עליו בריצפה יש המלצות לדגמים אחרים מחיר סדר גודל של עד 6000 למרות שאני לא אלך לרבנות בשביל עוד 500 שקל לגבי כל הדגמים שציינתי חוץ מאת ה HP שראיתי בבאג ובכמה מקומות אחרים את…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by אריאל הרוש,

שלום לכולם, אני מתכנן היום לקנות מחשב ואני מתלבט לגבי הכרטיס מסך , בגדול השימוש העיקרי שלו זה גיימינג והשאלה שלי היא האם לבחור את הכרטיס מסך : https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=60IRL7DSY91C או לחלופין להוסיף 200 שקלים ולקנות את זה https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N166TGAMING-OC-6GD אני מתלבט כי חרגתי כבר מהתקציב אבל אם זה הבדל שהוא משמעותי לפחות לצרכים שלי אז אני אנסה להוסיף המחשב הוא זה : https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=156974 תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by boom!,

אני בונה מפרט לחבר שלי, אפשר עד 2900 שקל, בעיקרון המפרט הוא למשחקים(עד כמה שניתן) ולאינטרנט, תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי שלום, זאת ההודעה הראשונה שלי, אז אני אציג את עצמי כאן, שמי ירדן כיתה י"א. ברצוני לרכוש מחשב נייד, אני לא ממש מבין במחשבים ניידים (כמה מאווררים יש לו או מה הכי טוב וכו') לכן אני מבקש כאן את עזרתכם. אני רוצה שהוא יתאים בערך לקריטריונים הבאים: - בעל משך זמן סוללה גבוהה 3 ~ 4. - שהיה מהיר, ג'יגה וחצי בערך מהירות. - זיכרון 160 או טיפה יותר. - המחשב יהיה פחות או יותר לכתיבת עבודות, אבל אני רוצה שהוא יהיה חזק וישמור על הערך שלו מבחינת מאווררים, מעבד וכו'. - אין לי מושג ממש לגבי האינטש של המסך, המחשב הבייתי שלי יש לו 17 אינטש, זה יספיק למחשב נייד או שהגדלים בו שונים? - כרטיס מסך טוב, שישמור גם על הערך שלו, ושיוכל להריץ משחקים P: - אין לי מושג אם הוא בא עם עכבר כמו של מחשב ביי…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מחשב לשימוש כללי, מעט משחקים (GTA4, אסטרטגיה כמו TOTAL WAR), שקט בינוני, ללא OC. הצעות לשיפור ודעות יתקבלו בברכה. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000, עדיף 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מחשב לשימוש כללי, מעט משחקים (GTA4, אסטרטגיה כמו TOTAL WAR) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע 19 CRT, אולי בעתיד 22. לא יותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא 4. האם יש רכיב שאותו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Jcs,

מהו המפרט הטוב ביותר שאפשר ליבנות כיום

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מעבד Q9450 לוח GA-X48-DS4 קשיח SG500 כרטיס מסך CF HD4870 מארז Antec P182 צורב DVD LG ויסטה אולטימייט 64 ביט זיכרון מאשקין רד ליין 4ג'יגה ספק Corsair 650W מה אומרים? משחקים בעיקר לא משו מיוחד

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל עם כרטיס מסך יעודי של nvidia ואת הליבה הגרפית של אינטל i5. יש לי תקלה של נגיעות לא רצויות במסך הטאץ', ורק כשאני מכבה את הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל, אזי הבעיה נעלמת (אבל אז לא ניתן לשלוט בבהירות) רציתי לשאול כיצד ניתן להגדיר שהנייד ישתמש רק בליבה של nvidia בתקווה שאולי זה יפתור את ההתנגשות..?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום רב הרכבתי את המפרט הנ"ל, האם יש תאימות ואיזון? המארז מתאים? הלוח אם מתאים? אין אפשרות לחריגה מהתקציב. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, שמירת מסמכים,הדפסות מפעם לפעם. לא מעבר לזה. אם אפשר להוזיל עוד , אשמח אין לי בעיה עם AMD תודה רבה מראש! מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤357 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם ASUS P5GC-MX ¤271 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31037 כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB ¤220 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=800AAJS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤123 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A X20 DVD ¤132 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Kenny,

היי אנשים, לפני כמה שנים קניתי את הנוטבוק של אייסר. מחשב דיי חלש, מעבד Atom Z560 עם 2 גיגה זכרון. בעבר יכולתי בלי שום בעיה לפתוח אתרי אינטרנט (כמה במקביל) לעבוד על אקסל\וורד (שימש אותי בלימודים) ולראות סרטים (רגילים, לא HD). העניין המוזר שבשנה האחרונה לוקח למחשב לפעמים דקה שלמה להכנס לאתר (האינטרנט תקין) הוא ממש איטי ברמות בלתי נסבלות. לפעמים לוקח לו 5-10 שניות לפתוח את המיני תפריט אחרי שאני לוחץ כפתור ימני בעכבר. מעבר לזה, כל וידאו (סרט) שאני מנסה להריץ, ה BSplayer \ VLC נותנים לי שגיאה. התקנתי codec packs ונתתי ל BSplayer להוריד את כל הקודקים שהיו חסרים - כך שזו לא בעיית קודק. חשוב לציין שזה המצב גם לאחר שחזור מלא של המחשב (פירמוט + התקנת הווינודס והדרייברים כמו שהמחשב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שמיועד לעבודות משרדיות בלבד (גלישה באינטרנט ואופיס) בתקציב של 1800 ש"ח בערך (אם יש אפשרויות טובות גם במחיר יותר זול אני אשמח לשמוע). אני ארכוש את המחשב באילת בשבוע הבא. דברים חשובים: גודל מסך "15.6, שתהיה מקלדת נוחה עם מקשים בגודל סטנדרטי (לדוגמה בלי מקשי חיצים קטנים) - לא צריך numpad או תוספת מיוחדות. שיהיה דק וקל ככל הניתן. תודה רבה מראש (:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.