עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Daedalus,

אני צריך מפרט ב 3500 שקל שיכלול : לוח אם , מעבד , זיכרון , כרטיס מסך , כונן דיסקים ומארז + ספק . השימוש של המחשב הוא לא למשחקים אלא לגלישה באיטרנט וסרטים חשוב שהמחשב יהיה מבוסס Intel ולא AMD עריכה : אפשר לחרוג לכיון ה 4000 אבל לא יותר מ 4000

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by kotevnir,

שלום אני כרגע חייל.. מסיים את השירות עוד שלושה חודשים. ומתכנן להתחיל ללמוד (הנדסה אזרחית) באוקטובר 2015.... לצערי המחשב שלי מת ואני צריך מחשב חדש... יש לי התלבטות האם לקנות מחשב נייח או כבר לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם ללימודים? האם גודל המסך משנה אם אני מחבר את המחשב בבית למסך חיצוני? מסגרת התקציב של היא עד 4500, אם עדיפות למסגרת תקציב של 3500 * מטרות המחשב? לימודים - עבודות משרדיות, צפייה בסדרות, משחקים קלים ותוכנות עריכה (פוטושופ, פרימייר - עריכה וידאו). * גודל המסך? * רזולוציית המסך? לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? שיהיה נוח לנשיאה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? * גודל מינימלי …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by RevBlue,

שלום. רציתי לקבל חוות דעת על מחשב שאני בונה להורים שלי. שימוש בסיסי של אינטרנט ואופיס. יש טענות או הצעות לייעול? http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:15059:1/2:15477:1/4:15811:1/7:13096:1/3:13563:1/20:11736:1/20:14948:1/11:7424:1/18:10042:1/ תודה

5. Started by The Ball,

היי חבר'ה, תאמת, אין לי מושג במוצר הזה. חשוב לי רק לציין שאני משחק במחשב כך שהחיבור צריך להיות מהיר. הבנתי שב- 600 שקלים אפשר להשיג מוצר טוב? אני מחגכ

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Amir Brik,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בתקציב לא גבוה - בעיקר לגלישה בסיסית ול-וורד, אבל רוצה מחשב שיחיה כ- 7 שנים (אנו נוהגים להשתמש במחשבים 6-7 שנים בטרם החלפתם), מתוך הבנה שבמהלך התקופה ישתחררו עדכונים רבים של Windows, כולל גרסה חדשה אחת, לפחות, של המערכת. מתלבט בין מפרטים המציעים שני מעבדים פופולאריים: Corei5 8300H ו- Corei5 8265U. השוואה באתר אינטל מראה ש- 8300H עדיף על 8265U בכל פרמטר, למעט העובדה ש- 8300H ותיק יותר ברבעון אחד. בנוסף, הבנתי שסדרת U היא סדרה מוחלשת של המעבדים, המותאמת למחשבים ניידים. אף על פי כן, 8265U מתומחר באתר אינטל ב- 297 דולר, ואילו 8300H מתומחר ב- 250 דולר בלבד. אודה לתובנות שלכם.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tami st,

מחפשת המלצה למפרט לנייח שישמש לעבודה בתלת מימד עם תוכנות ע כמו Rhino, zbrush, vray (לעיצוב מוצרים ורינדור)וכן עבודה עם פטוטושופ ואילוסטרייטור לעיצוב גרפי ואיור. לא מתוכן אוברלוק. צריכה בנוסף מסך טוב + תוכנות אופיס עדיף לא רועש או רעש מינימלי אך מקורר היטב. מתוכנן כתחנת עבודה יומיומית. תקציב 8k כולל מסך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד וחשוב לי מאד נושא העגינה אני חיפשתי תחנת עגינה שתתחבר למחשב בלי כבלים ותספק מתח למחשב ולצערי לא מצאתי משהו שמתאים למחשבים מהדור הנוכחי אני ישמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברת מחשבים שיש לה תחנות עגינה איכותית או פשוט לומר לי אם התחנות האלו נכחדו ..... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Bonus,

ללא OC,ללא ציוד היקפי,וללא מסך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים לא הכי כבדים, וגם לשימוש כולל כמו אינטרנט וכו'. המסך שאני יקנה יהיה "22 , עדיין לא יודע איזו רזולוציה. מעבד כרגע החלטתי על Quad Q660 אז להתאים את המפרט למעבד,4.5K כולל המעבד כמובן חשוב מאוד שהמחשב והמארז יהיו שקטים, ושהמחשב ירוץ מהר. המחשב אמור לשמש אותי במשך השנים הקרובות. תודה

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סדרות, סרטים וגלישה ברשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רק לשימושים שביקשתי לא יותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by uri007,

ללא ציוד היקפי מבוסס AMD למשחקים ,גלישה , עריכת וידאו כרטיס מסך מינימאלי / מובנה בלוח אם (מה עדיף?) בעוד חודשיים ארכוש כרטיס מסך DX10 8800GTS או דומה כך שהמערכת תותאם לכך. תודה חברים!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מדובר בדגם הבא: http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=manual&maincat_no=135&prod_no=1200 בעת נסיון התקנת הדרייברים ל- Realtek High Definition Audio תוכנית ההתקנה מודיעה על שגיאה ונסגרת. ניסיתי מספר גרסאות של דרייברים מהאתר של MSI ושל רילטק. לא ניתן להסיר את ההתקן דרך מנהל הדרייברים או לנטרל אותו דרך הביוס. עצות יתקבלו בברכה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by LoopXXX,

מעוניין בהמלצה על מחשב נייד אשר ישמש לצפייה בסרטים גלישה באינטרנט ויכולת עבודה עם תוכנות מקצועיות כמו SOLID WORKS בהנדסת מכונות למשל * גודל המסך? 15-13 * משקל רצוי? לא כל כך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ 5 שעות צפייה בHD אם יש דבר כזה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? סביב הטרה * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by SpLAsH,

אחרי כמעט 6 שנים, הגיע הזמן להחליף מחשב המפרט לא צריך לכלול מקלדת, עכבר או צורב דיוידי (אני לא צריך יותר מכונן דיוידי רגיל), אבל כן צריך מסך כמו כן, כנראה שאני לא אעשה אוברקלוק אז אין צורך בקירור יקר תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by O123456,

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. למומחים בפורום שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה גרפית ותלת מימד ואני לא כל כך מעודכן בחומרה היום לכן אני צריך שתעזרו לי עם מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אבקש לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודת תלת מימד וגיימינג קליל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya 3D, כל תוכנות ADOBE כולל Aftereffects ו-Premiere 3D PAINT, ZBRUSH וכד' כולן בשימוש כבד מאוד לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. * מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר, לא עריכת סרטים ולא משחקים,אופיס אינטרנט וכאלה עד עכשיו היה לי lp dell e6400 t81 והיה סבבה ,אולי צריך קצת יותר טוב (הוא 2 גיגה אולי עדיף 4 לא יודע איזה מעבד יש לו אבל אולי עדיף קצת יותר) * גודל המסך? גודל, העיקר שיהיה בין 14 ל 15.6 * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? , לא * משקל רצוי? עדיף קל,הנוכחי היה טיפה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) , 3 שעות זה מספיק (עדיף כמה שיותר כמובן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? עדיף, * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Naquada,

אני מנסה משהו חדש אני מחפש מפרט למחשב עד 5 אלף המחשב לא מיועד למשחקים (איןצורך בכרטיס מסך חזק בכלל) יש צורך ב 2 GB RAM וב 2 HD שיעבוד ב RAM של הזכרונות שלהם 8 מ'ב (Cache) זהו בעיקרון תודה מראש Naquada

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by davp,

כאמור אני לא צריך מסך איתו, אני צריך אותו עם הדברים הבאים: אני רוצה מארז מהדגם הבא: RaidMax Scorpio 868 אני לא מבין במעבדים ולוחות אם אז מה שתתנו יהיה טוב. כרטיס מסך: Radeon 9600pro 128M -DVD (רגיל, לא משולב עם CD) -צורב CDRW -HD של 80 גיגה לפחות... (120 עוד יותר טוב...) -מקלדת רגילה, עכבר אופטי חוטי... (רגיל) שימושים במחשב: משחקים, המון אינטרנט (הרבה חלונות פתוחים), סרטים. דוד

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם! לאחר שעברו כ-4 שנים מקניית המחשב הקודם (אתם יכולים לראות את המפרט שלו בפרופיל שלי) חשבתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. התקציב הוא עד 5000 ש"ח (מקסימום 5100!). המטרות: אני מתכנת, כך שחלק גדול מהעבודות על המחשב יהיו עבודות תכנות, בשפות: Visual Basic, Visual Basic.NET, C, Perl, Python חוץ מ-VB.NET כל השפות האלו יכולות להסתפק במחשב די ישן, אבל ה-IDE של Visual Studio.NET גוזל משאבים רבים, והוא מרגיש איטי יחסית על המחשב הנוכחי שלי. בנוסף אני מפעיל מספר מכונות וירטואליות (בעזרת VMWare Workstation) כדי לבדוק איך התוכניות שלי עובדות על פלטפורמות שונות (חלק גדול מהפיתוח שלי הוא Cross Platform), כך שלדעתי זה מצריך יותר זיכרון ומעבד חזק כדי להפעיל בנוסף ל-Windows XP עוד שתי …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. קניתי מחשב דרך אמאזון - מחשב חדש ולא "מוחדש" או כל הגדרה מסוג זה. כאשר קיבלתי את המחשב בדקתי את האחריות וראיתי שבמקום SEP19 מופיע FEB19. פניתי למוכר במייל, וזאת תגובתו (הבלתי מובנת בעליל..): Thanks for contacting us. As indicated on the warranty configuration page, the system is new (see below) J8069 : Information,PRE-BUILT,NEW EQUIPMENT For re-sold unit, Dell begin the warranty from the date we obtained the unit, so the warranty is less than 3 years. We may reimburse you $30 for your inconvenience. Please let us know whether you accept the offer. Thanks! Sincerely, Customer Service

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. צריך עזרה להרכיב מחשב לילד בן 12 עבור לימודים וזום, מחשב משרדי כזה. * למקרה שירצה לשחק משחק או שניים בעתיד; אפשר לנסות לקחת חומרה טיפה יותר חזקה למשחקים ברמת בינונית. מקסימום אחפש כרטיס מסך בעתיד ביד 2 או משהו אבל עניין המשחקים לא קריטי. ציוד היקפי וכונן ssd קיים כבר. צריך מארז, ספק כוח, כרטיס מסך, זכרונות ram, לוח אם. אין העדפה ל-amd או intel. העיקר שיהיה סביר וזול. תקציב של 2000-2300 בערך.

24. Started by Igor Reidler,

שלום. מתלבט בין שני מחשבים ניידים לצורך צריכת תוכן (גלישה, סרטים, חיבור לטלויזיה ועוד), ומעט יצירת תוכן (פיתוח ותחזוק אתר וורדפרס, פוטושופ, אילוסטרייטור). המשתמשת העיקרית - אשתי בעלת אייפון, אוהבת מוצרים של מק ועיצוב המוצר חשוב לה מאד. מהצד האחד "128GB 2015 Macbook pro 13 (לפני שהורידו את כל היציאות והעלו את המחיר ב2016) מחנות ishare בארץ. מהצד השני Microsoft surface book 128GB גרסה לפני אחרונה (לפני שהוסיפו קצת סוללה, כרטיס גרפי והעלו את המחיר) בהזמנה מאמאזון ארה"ב שני המחשבים עולים כ4800 ש"ח לפני מע"מ (עבור עסק של אשתי- מעצבת שמלות כלה "יערה נצר"). ייתרונות המק עבורי: 1. כבר שנים מדברים על קניית מק + עיצוב שאשתי אוהבת. 2. …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי המחשב מיועד למשחקים כבדים, לא צריך ציוד היקפי, יש לי מסך T220. התקציב עד 3500.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים