ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) [ ¤ 1313.58 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3700 Memory Kit [ ¤ 2090.3 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 754.92 ] 1 Video Cards : Abit Siluro Geforce FX 5900 OTES 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2395.8 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 483.43 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤894 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤955 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400C4 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤830 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤34 http://skypc.co.il/product.asp?pid=S144W מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AURORA …
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCRY3,AC3,NFS,GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה המחשב מיועד ולמה הוא משמש? הרבה סרטים, סדרות ומוזיקה, הרבה P2P, משחקים ברגוע, בניית אתרים, גלישה באינטרנט ואופיס. צריך מפרט יציב מאוד, אמין ואיכותי, מחשב שישמש לכמה שנים טובות. הערות, הארות, הצעות, תלונות ושאר ירקות יתקבלו בברכה... מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤900 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80570E8400 לוח אם Asus P5Q Pro Turbo ¤764 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31272 כונן קשיח Westren Digital WD6401AALS 3.5" 640GB SATA2 32MB - מה ההבדל בביצועים בינו לבין ה-1TB? כי ההפרש הכספי בינהם לא גדול. ¤391 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1240 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 Reaper ¤291 כמות:1 http://…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי את המחשב לפני כ4 חודשים עם כרטיס מסך חיצוני נוסף של AMD - Radeon HD 7670M 2GB. לפני כמה שבועות המחשב התחיל לעשות לי בעיות בהפעלה מחדש בכל פעם לאחר שינה, הבעיה שמופיעה היא : Display driver stopped responding and has recovered בנוסף, כשאני נכנס למנהל ההתקנים תחת display adapters אני רואה שמסומן סימן קריאה מתחת לAMD ובלחיצה עליו רשום תחת קטגורית מצב ההתקן : "Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)" ניסיתי להפוך עולמות בשביל לסדר את זה כולל הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר ולא הצלחתי למישהו יש מושג מה לעשות ? נואש לעזרה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מהמקסימאלי.. אם חייב אז תגידו ולטובת מה ואני אחשוב על זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן.. SONY VEGAS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו BF3 FC3 וכל מה שיצא בעתיד הקרוב.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL U2312HM 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התבקשתי להרכיב לאחיין שלי מחשב משחקים בתקציב שעבור אנשים אחדים לא מספיק לכרטיס מסך. צריך: מעבד+לוח+זיכרון+כ.מסך+דיסק+מארז לא צריך: מקלדת/עכבר/מסך אפשרי: צורב, אם נכנס בתקציב מיועד לעבודה על 19" ברזולוציה 1440 על 900. האופציה אחת היא מחשב ב-990 ש"ח מ-KSP + עוד 1G זיכרון (השלמה ל-2G) פחות צורב DVD ובתוספת כרטיס מסך ב-400 ש"ח (לדוגמא HD4650) דעותיכם יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רצוי תמיכה ב PCI-E לא חשוב אם אינטל או AMD , עדיפות ל AMD אבל בתקציב הזה לא מצאתי לוח PCI-E תודה לכל העוזרים דגם מחיר כמות INTEL CELERON D 2.67g 533mhz 330J 525 ¤ 1 MSI 915PL Neo-V PCI-E/AGP 550 ¤ 1 SAMSUNG DDR 256MB 400mhz 170 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 355 ¤ 1 GIGABYTE 6200 TURBOCACHE 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 350 ¤ 1 COMPUCASE LX-6821 295 ¤ 1 סה"כ: ¤ 2415 הנה מה שיצא לי . אם יצא לכם להרכיב משהו יותר טוב תמליצו , תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ללא מסך ורמקולים. חשוב לי לדעת למה אתם תמיד שמים מעבדי amd ולא intel בגלל זהם יותר זולים? המעבד פנטיום 4 3200 ג'גה הרץ 1 מגה ביט קאש לא טוב? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה בשדרוג המחשב.... ברשותי לוח אם gigabyte 945p-s3 מעבד intel core2duo E6300 זכרון kingston 1 gb כרטיס מסך gforce 7600s אני לרוב משתמש במחשב לאינטרנט וצפייה בסרטים. הוא כבר לא ילד וקצת מקרטע אז הגיע הזמן לתת לו חיזוק קטן, חשבתי לקנות זוג זכרונות g.skill במקום הזכרון הקיים ולהגיע ל 4 gb של זיכרון. (הלוח שלי תומך עד 4 gb זיכרון במהירות 667 mhz) עד כמה לדעתם זה ישפר את הדברים שאני עושה היום עם המחשב? (חשבתי על קנייה של מחשב חדש אבל אני אמתין עם זה טיפה כי יש לי דברים קצת יותר דחופים לעשות כרגע, אז החלטתי ששידרוג קטן יכול לעשות רק טוב). יש עוד דברים שהייתם מוסיפים/משנים??? אין לי ממש תקציב אבל אם יהיה משהו שיתן שיפור רציני אז 1000 ש"ח בערך... תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף אני קונה מחשב חדש, אז כבר החלטתי ללכת על לפטופ, בגלל שאני זז הרבה ואני לא רוצה להשקיע הרבה על מחשב שאני אראה 3 פעמים בשבוע... בכל מקרה אני לא מכיר את עולם הניידים כמעט בכלל, ולכן אודה לכל עצה ולכל טיפ! אני צריך מחשב שיידע להריץ מהר סימולציות וחישובים, בעיקר של MATLAB, מה שזה אומר, שאני צריך 1GB של זיכרון, ומעבד חזק ממש {הבנצ'ים הרלוונטיים הם של הסופר פיי, וFLOATING POINT}, לוח וצ'יפסטים אין לי שמץ מי נגד מי... חוץ מזה, HD של 60 GB זה דבר שאני די צריך, חיי בטריה פחות קריטי בשבילי ומשקל וגודל זה בכלל לא שיקול. המחשב חייב להיות ROBUST, כלומר שלא יהרס בקלות מכל מכה פגיעה. סליחה על הספר שכתבתי, ותודה לכווווללםם naorai :xyxthumbs: :yelclap: נ.ב- אני לא משחק יותר מ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקראת תחילת הלימודים החלטתי לרכוש מחשב נייד התקציב הוא באיזור 3500 עם חריגות לפה ולשם אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל, האם הdell שווה את התוספת במחיר? אני מחפש אחר נייד בעל זמן סוללה ארוך, מסך 15" בערך, משקל לא משנה, דיסק קשיח לפחות 320GB אולי טיפה גיימינג קליל.. וכמובן מעבד i5 כמו כן יש לי אפשרות להביא את הנייד מארה"ב, האם הדגמים הנ"ל רלוונטיים? או שיש חלופה משתלמת יותר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש למי שיעזור! אשתמש בפורמט הקיים עם הערות בסוף: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך (צריך לקנות גם מסך) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עובד עם תוכנות עריכת וידאו של אדובי (פוטושופ, פרימייר ואפטר אפקטס בעיק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הייתי רוצה 4K תלוי כמובן בתקציב. עד עכשיו היה לי AIO 27" ויש מצב שיהיה לי קשה לוותר על הגודל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לשימוש גיימינג וסטירמר בו זמנית של המשחק וכן שימוש בפוטושופ לעריכה . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 6K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לשימוש משחקים וכן עריכת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך הכול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מאסיבי כולל עיבוד תמונה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא חובה מחשב עם צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? באיזור חודש ספטמבר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7,300 ש"ח, מעדיף לסגור עניין ב-7,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים, בהגדרות הכי גבוהות, לכמה שיותר זמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתאם להוראות, אשיב על השאלות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 - 3500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות, משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין רכיב כזה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD במעבדים, AMD-ATI בכ.מסך, אבל אני פתוח לאפשרויות. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט למחשב AMD חזק עם כרטיס קול מובנה עד 3000 שח
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המטרה של המחשב היא למשחקים בעיקר, AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk CREATIVE Audigy 2 Value WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM Twinmos 512MB DDR400 PC3200 x2 Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan RAIDMAX Virgo 811 BLACK ?xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E אודה לכם מאוד אם תגידו לי מה צריך לשנות\לשפר במחשב. לא לתת חלקים יותר יקרים כי גם ככה נראה לי הגזמתי קצת עם כל זה לגבי קירור למעבד רציתי לקנות את הThermalRight SI-97, אשר האתר ביקר לאחרונה, ויש לי כמה שאלות עליו האם הוא הגיע לארץ? אם כן איפה אפשר להשיג אותו, ואם הוא לא הגיע איזה קירור אתם ממליצים במקומו? …
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אחים שלי אני צריך מפרט מחשב משהו למשחקים... יש מצב אני משיג גגגגגגג 3500 שקל אני צריך רק את הכונן עצמו... ואין לי מושג מה לקנות ראיתי את כל ההצעות שלכם פה אבל אני מעדיף שתהייו ספציפים.. ואם מישהו מוכן להסביר לי מה עדיף amd או pentuim ואיזה כרטיס מסך עדיף geforce או radeon ואם עדיף לחכות קצת..... אבל מצד שני תמיד אני יצטרך לחכות כי תמיד יוצא תכף משהו יותר טוב ויורד המחירים חחח קיצר אחים שלי באמת תודה תודה מראש ועוד משהו אחרון.... חחח הסרחתי אותה הא?! הקטע שאתם שמים פה מחירים שאין לי מושג מאיפה הם.. חשוב לי לקנות מחשב מחנות באזור שלי... (קרית שמונה) והכי זול פה לדעתי זה.. www.omc.co.il www.mardanit.co.il אז אתם מבינים צריך שהמחירים יהיו בערך אותו דבר.. (כן אני יודע …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה לשילוש (מעבד+לוח אם+זיכרונות) + כרטיס מסך חשוב לי שיהיה שקט יחסית (לפחות בזמןן מנוחה) הולך לקנות באילת חשוב לי יכולת שידרוג עתידית עדיפות מסויימת לאינטל כרגע עובד עם מסך 24 אינג 60 הרץ של DELL יתכן ובהמשך אשדרג ל144HZ ובאיזור 27 אינג יש לי ספק חזק 700W מודולרי (לא זוכר את שמו אך אחד טוב) ומארז של פרקטל דיזיין שימושים:כללי ומשחקים אשמח להמלצה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ואף לחרוג ב 10% במידה ואין ברירה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לסטודנט אך בשעות הפנאי להרצת משחקים כגון GTA 5, COD ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס לא ידוע בשלב זה, אני אקנה גם צריך לקנות מסך חדש. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות למחשב נייד, שמיועד לעריכת תמונות ווידיאו בלבד (אין צורך במשחקים) התקציב הוא עד 4K תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולמצוא מחשב שיעשה את העבודה, נהדר! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, וידיאו ופשוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, premiere 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן א…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, חבר ביקש שאבנה לו מפרט של מחשב, בניתי ואני רוצה לקבל אישור סופי . המחשב מיועד בעיקר לעבודות שגרתיות: אופיס, עריכת ווידאו, סרטים אינטרנט וכדומה, ולגיימינג. התקציב 4000 ש"ח: processor: Intel Core i5 7400 3.0Ghz 6MB Cache s1151 box motherboard: MSI B250M PRO-VDH LGA1151, Intel Z270, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI memory HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit graphic card EVGA GTX 1060 SSC GAMING ACX 3.0 6GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E HDD :Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SSD : Transcend SSD370 TS256GSSD370 256GB SSD SATA III power : SeaSonic 400W 80+ SS-400ET case :Antec P50 Window Micro ATX Black Case No PSU אין קירור למעבד כי אנחנו מ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי כאן שהרבה ממליצים על ה ACER 5672WLMi אבל לפי דעתי הוא יקר מדי לעומת זאת ראיתי את ה Inspiron 6400 של DELL שהם מספקים אחריות ל3 שנים שזה יתרון מובהק השאלה על איזה מהם אתם ממליצים כמו שאמרתי בכותרת המחשב הנייד לצורך עבודה ומכיוון שאני הרבה בנסיעות אז גם לצורך בידור אישי(משחקים סרטים וכדומה) מודה על העזרה בראש ואל תצלבו אותי אם אני לא עומד בחוקים נ.ב. האם בשני הדגמים הכרטיס מסך מגיע עם S-Video ? שוב תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-