עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Menuval,

שלום לכולם, מעוניין ליבא את הדגם MB134LL/A (המקבוק פרו החדש) מארה"ב, מחירו שם הוא 2500$, לארץ הוא עוד לא הגיע. דוד שלי חוזר מחו"ל וחשבתי לשלוח לו כסף כדי שיביא אותו איתו, מה הכדאיות של הדבר? כמה זמן וכמה זה יעלה "לעברת" את המחשב? יתרונות חסרונות ? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&node=home/shop_mac/family/macbook_pro (המחשב שבאמצע) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום חברים! אני בדרך לעוד רכישת מחשב ורציתי את חוות דעתכם על המפרט. שימו לב, כרטיס המסך הוא גירסת הטורבו (נראה לי שאין כמעט הבדל במחיר, פשוט לא מצאתי אותו ברשימה באתר שלהם). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! סביבות 4500 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by simon shtilman,

שלום ותודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים + משחקי אסטרטגיה ישנים יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאי…

4. שלום, בניתי מפרט לחבר, היתי רוצה לדעת מה דעתכם, התקציב 7000- הורכב בנעה מחשבים, לא יבוצע OC מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) TRAY-------1950 לוח אם: ASUS A8N-E --------690 כרטיס מסך: 2040----- eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E זיכרון: 580 כל אחד----- {כמות 2} PQI DDR 1024MB 400MHZ דיסק קשיח: 685 ------WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII מארז: COMPUCASE 6CS3 NPS------165 ספק כח: 220 ----- FSP ATX-400PA 400W 24/20 pin SATA מאורר למעבד: 70-----ARCTIC COOLING Silencer 64 TC או ARCTIC COOLING Alpine 64 סהכ: 6980 תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by riguy,

אני צריך מחשב נייד ללימודי הנדסת חשמל ומתלבט בין שני דגמים של לנובו- http://shop.lenovo.com/il/en/laptops/ideapad/yoga/yoga-2-pro/ http://shop.lenovo.com/il/en/laptops/thinkpad/yoga-series/yoga/ ב-thinkpad יש אפשרות לסטיילוס אקטיבי מה שנראה לי מעולה ללימודים, מצד שני המסך שלו יותר קטן והוא יותר כבד מדגם הפרו.מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by BRUTALISK,

שלום כולם, באמצע נובמבר\דצמבר אני מתכנן לקנות מחשב,רציתי לקבל המלצה למפרט ותיקון למפרט שאני בניתי. בעיקר אני מתלבט לגבי דגם לוח האם,חשוב לי שיהיו מספיק חיבורי SATA (כונן קשיח+SSD+ אולי הוספה של קשיח בעתיד) האם חשוב לקחת תושבת Z77 או שאפשר להתפשר על אחת התושבות האחרות?ולמה בדיוק? בנוסף מאוד מעוניין ב SSD במחשב אז הנה הנתונים: <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות תועלת גבוהה ועלות נמוכה,אני בניתי את המפרט ב 5600 שח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג, 6K גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום א…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by davp,

כאמור אני לא צריך מסך איתו, אני צריך אותו עם הדברים הבאים: אני רוצה מארז מהדגם הבא: RaidMax Scorpio 868 אני לא מבין במעבדים ולוחות אם אז מה שתתנו יהיה טוב. כרטיס מסך: Radeon 9600pro 128M -DVD (רגיל, לא משולב עם CD) -צורב CDRW -HD של 80 גיגה לפחות... (120 עוד יותר טוב...) -מקלדת רגילה, עכבר אופטי חוטי... (רגיל) שימושים במחשב: משחקים, המון אינטרנט (הרבה חלונות פתוחים), סרטים. דוד

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - אין לי מושג מה המחירים היום, כמה זה מצריך לדעתכם? האם 5000 ש"ח יספיקו? אם מומלץ להשקיע יותר, אשקיע יותר אם לדעתכם זה כדאי. 2. שימוש: תוכנות adobe creative suite, ותוכנות autodesk (כמו autocad ו revit) צריכות לפעול במקביל על מסכים שונים, עם קבצים גדולים. חשוב מאוד שהכל ירוץ מהר מהר מהר. 3. ללא ציוד הקפי. ללא מסך. 4. מניח שצריך כונן SSD אחד למערכת וכונן SSD נוסף לנתונים שצריך להיות יותר מTB אחד. האם כדאי לקנות כזה היום או להמתין ולשים HDD בינתיים? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. ללא תוכנות ללא מערכת הפעלה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, הציעו לי את המחשב הבא מהעבודה בעלות של 4000 ש"ח. DELL LATITUDE 3330 13.3 I5 Hard disk -interal ssd- M500 480 GB Memory: 8 GB kit (4GBX2), DDR3 PC3-12800 Window 64 bit Acrobat writer Windows 8 dual band Intel WiFi 802.11b/g/n יש תקציב של עוד 1000 ש"ח לשדרוגים או לחלופה אחרת. אפשרות שדרוג: Hard disk -interal ssd- M500 480 GB אוMemory: 8 GB kit (4GBX2), DDR3 PC3-12800 או חלופה לדגם אחר של מחשב בעלות של עד 4000 ש"ח. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מצרפת שאלון דרישות מהמחשב * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כבדה, סטודנטית לעיצוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Rhino3d, autocad , illustrator , indesign, 3Dmax, revit , כולן בשימוש תדיר או יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך (פאנל ips או איכותי אחר, אני כבר לא מתמצא בעניין) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. רוצה לקנות מחשב חדש עבור משחקים, בסביבות ה 5-6 אלף. מתכנן לקנות את החלקים באילת השבוע ביום שלישי ולהרכיב בעצמי. (לא הרכבתי מחשב מאפס פעם אם יש למישהו מדריך טוב אני אשמח) זה מה שהרכבתי עד עכשיו (לא יודע אם זה יפתח את זה עם החלקים ששיניתי): http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15944&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות בעיקר (אוהב לעבוד עם הרבה תוכניות במקביל, מתכנת עם שני מסכים) …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מעוניין בLCD וצורב DVD ושיריץ משחקים מהר ויפה...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by xMenta,

Intel i5 3470 3.2Ghz + Zalman CNP5X Cooler Gigabyte H77-DS3H Sapphire HD7870 OC Edition 2GB Kingstone 4GBx2 1333MHz Arctic Silentium T11 Black Case Powerman 600W Seagate Barracuda 1TB 7200RPM Sony DVD

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני קצת חדש בנושא מחשבים אבל בשבוע האחרון חקרתי קצת בנושא, גם באתר זה וגם בכל מני אתרי השוואות והרכבתי את המפרט הבא .אשמח לקבל חוות דעת ממביני דבר לפני הקניה. המחשב מיועד למשחקים (כמו bioshock infinite) ברמה גרפית גבוהה ואוברקלוק! ולכן חשוב לי לדעת אם המאווררים והספק שלי מתאימים לכך. גודל המסך שלי הוא 21.5 אינץ' והרזולוציה הטבעית 1920X1080. אין צורך בציוד היקפי. חשיבות לשקט- 8/10. מתוכנן אוברקלוק מ-3.4ghz ל-4ghz. אין צורך בתוכנות הפעלה. התקציב שלי הוא עד 4.5K למרות שאם ניתן לחסוך כמובן עדיף. תודה מראש לעוזרים! מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: ASROCK Z77 PRO3 זכרון: 2*KINGSTONE 4GB DDR3 1600 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש ברשותי את הנתונים הבאים: ספק כוח 650 W מעבד :i5 4460 כרטיס מסך : Gigabyte GT 1030 Low Profile 2G (זמני כי נשרף לי הקודם). 8GB זכרון חצי טרה SSD. עכשיו, הרכיבים (פרט לכרטיס מסך) הם בני 4-5 שנים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכנראה להוסיף עוד זיכרון של 8GB. אני יודע שזה ללא ספק יאפשר לשחק משחקים יותר עדכניים, אבל השאלה היא אם זה יספיק, האם המעבד כבר לא "מיושן" ועשה את שלו? מבחינתי ולפי מה שאני שם לב, הכל עובד כמו שצריך פרט לעובדה שאין לי אפשרות להריץ משחקים עדכניים על איכות נורמאלית.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kutomer2,

אני מחפש עבור אמא שלי מחשב חדש לעבודה משרדית, המחשב הנוכחי שלה יחסית חדש (בן שנה וחצי - שנתיים) אבל המחשב חוטף כל פרק זמן יחסית קצר BSOD, נסתי לפרמט לא עזר, בדקתי גם את המאווררים הם עובדים והמחשב לא מתחמם לדרגות מיוחדות. בנוסף, היא ניסתה לקחת את המחשב לאיזה טכנאי דמיקולו שהחליף לה מספר רכיבים במחשב (היא אפילו לא זוכרת להגיד לי איזה, כי זה קרה לפני מספר חודשים) וזה לא עזר, גם כן טכנאי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -עבודה משרדיית א) המחשב מיועד לתוכנות: Office, Chrome וכ'ו... למעשה שום דבר מי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - סטודנט, משרדי, סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? - 14.1 / 13.3 * משקל רצוי? - כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 6-7 שעות ומעלה ? * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD עדיפות ל-256GB * כונן CD/DVD? צורב? - יכול להיות יתרון * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - ASUS/SAMSUNG/DELL המחשב בשביל חבר, התקציב הוא בין 800$-1000$ - ואם יש מפרט משמעותית טוב יותר ב-1,100$ אז אין בעיה לחרוג. רצוי ZEN/ULTRA BOOK. משקל נמוך ככל האפשר. הרכישה תהיה בארה"ב, לכן אשמח לקבל המלצות לד…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yoni111,

מתי יגיעו המחשבים עם כרטיסי המסך 970M/980M? ומה יהיה המחירים בארץ מישהו יודע?שווה לחכות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Xane,

שיהיה מפנדס. כולל מסך, אבל בלי ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) רק החומרה עצמה, וציוד היקפי נראה כבר אחר כך. שיהיה מסך 19" CRT. תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום חברים יש לי מחשב נייד ישן של Compaq שעליו חומרים שאני רוצה למשוך. המחשב במגירה כבר כמה שנים, ללא חשמל, ואת המטען אין לנו. יש לי מטען של נייד טושיבה, עם חיבור כמעט זהה אך: - ה-INPUT של המחשב הישן זה 18.5V 2.7A - הOUTPUT של המטען החדש הוא 19V 3.42A האם אוכל להשתמש במטען, בלי להרוס את המחשב הישן, רק כדי להפעילו לזמן קצר כדי למשוך חומרים? מה הכללים של חיבור מטען שונה מהמקורי? אם לא - כמה אמורה לעלות פעולה כזו באחת החברות שמשחזרות נתונים? (או שיש אופציה אחרת). תודה! טל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן חברים, אני מתגורר בארה"ב ומנסה לבנות מפרט, השימוש העיקרי הוא פיתוח תוכנה, ללא Gaming בכלל. כמה דגשים: 1. המחשב יחובר לשני מסכים , אחד מהם יהיה ככול הנראה dell 3014, לכן חשוב שהלוח יתמוך ברזולוציה הזאת ובשני מסכים. 2. רצוי שיהיה שקט ככל האפשר. 3. לא מחשב גיימינג, לכן מעדיף ללא כ. מסך (תחת האילוץ בסעיף 1) הנה מה שאני חושב עליו בנתיים: Antec P280 Black Super Mid Tower Computer Case Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Bare Drive X2 G.SKILL Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL10D-16GBXL Intel Core i7-4790K Haswell Quad-Core 4.0GHz LGA 1150 Desktop Pr…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן. אני מחפש לפטופ לשימוש בעבודה, בלימודים (אופיס, מטלאב) ומשחקים (לדוגמא CoD: MW2 שכבר מקרטע על המחשב השולחני שלי בן השנתיים). לצורך ניידות מעוניין בלפטופ 13 אינטש, קל ככל הניתן ואין לי צורך בכונן DVD. תקציב עד 4500K ומעוניין לרכוש רק בארץ. ביקשתי המלצה ללפטופ בפורום לפני כמה חודשים וקיבלתי המלצה לDell הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18307 מאז עבר זמן מה, ואת הדגם הנ"ל אינני מצליח למצוא במלאי אצל ספקים בצבע שרציתי (כחול). בנוסף יצאו מעבדים חדשים (Sandy). בסקר שוק עדכני מצאתי את השניים הבאים של Asus: 1. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=U36JC_i5-480M&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=1788…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

לנובו חושפת את סדרת היוגה החדשה שלה, ה-900, שכוללת דגם מעודכן לקטגורית הניידים ההיברידיים עם עוצמה משופרת בהחלט, משקל נמוך יותר ושידרוגים נוספים לכתבה: http://hwzone.co.il/לנובו-עושה-יוגה-הכירו-את-סדרת-ה-900-החדשה/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yuval48,

עד 5 אלף כולל מסך, צורב וציוד היקפי . בלי OC משמש בעיקר לסרטים, משחקים חדשים (מחשב חזק שיריץ הכל לכמה שנים טובות), מוזיקה ואינטרנט.. הארד דיסק של 500 גיגה,ואין לי מושג מה כדאי אבל שלא יתחמם מהר כי כל פעם יש לי תבעיות האלה.. אה וד"א איך המפרט הזה? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤920 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤377 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי PALIT ATI Radeo…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני צריך לבנות מחשב לזוג מבוגר (70+) לשימוש שכולל אינטרנט,סקייפ ושימושים משרדיים נוספים. אפשרות למשחקים קלים זה יתרון, לכן מעבד עם ליבה גרפית חזקה מובנית יהיה יתרון. אין צורך בכונן CD, והמחשב יחובר למסך 19 אינצ' ברזולוציה 1280x1024 הדרישה היחידה של הזוג הוא למחשב קטן (נכון להיום יש להם midi tower רגיל) אני אשמח לדעות והמלצות שלכם על מספר אפשרויות שחשבתי עליהם: אפשרות ראשונה מ-KSP: מעבדי אינטל Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסקים קשיחים Western Digital …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים