עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב אמין ונוח לשימוש. חשובה לי הניידות (עד 13 אינט', עד 2 ק"ג). שימושי המחשב העיקריים שלי הם אינטרנט ואופיס. בשיטוטי ברשת צמצמתי את הבחירה לשני דגמים אפשריים: Lnovo Thinkpad Edge 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2982 או Dell Vostro 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-370m.htm אשמח להמלצות וחוות דעת עליהם, או להמלצה על מחשב אחר (עד 2 ק"ג, תקציב סביב 4000 ש"ח, רצוי מסך 13 ומטה) תודה רבה, יעל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לבנות תחנת עבודה מקצועית. ברוב הזמן התחנה תעשה שימוש לעבודות משרדיות כולל חישובי טבלאות גדולות, גרפיקה (דו-מימדית), עיבוד מסמכים - בעיקר חישובים סביב טבלאות גדולות באקסל. בחלק מהזמן תחובר לתחנה כרטיס גרפי אימתני לצורך חישובי deep learning. הכוונה לכרטיס מסוג NVIDIA 6000 ADA ודומיו. כך, שהתחנה צריכה לדעת לתמוך בחישובים על ידי GPU רציני (לחלק מהזמן) וברוב הזמן להיות "רגילה" יחסית. קצת כמו קלארק קנט... זו ההמלצה שקיבלתי מהחברה שאנחנו עובדים איתה. אשמח לשמוע את דעתכם. סיכום בשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8000 ש"ח, יש אפשרות לחרי…

3. Started by epichorus,

שלום לכולם, מאוד קורץ לי להזמין מחשב נייד מחו"ל בעקבות מחירים נמוכים בהרבה (שימושים: גלישה,אופיס,צפייה בסרטי HD) מכרים שלי המליצו לי לחפש בEBAY, לאחר חיפוש מצאתי את המחשב הבא במחיר די טוב של 675$+80$ משלוח כלומר 755$ סה"כ, אחרי הוספת המע"מ יוצא בערך 3300 ש"ח. זה המפרט : HP Pavilion DV4-1540US Color: Moonlight White * Intel® Core™ 2 Duo Processor T6600 2.20GHz * 4GB DDR3 installed memory * 320GB SATA Hard Drive(7200RPM, much faster than 5400rpm ones) * 14.1-inch diagonal WXGA High-Definiation HP BrightView Widescreen (1280 x 800) Display * LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-R/RW Double Layer Support * Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD * Intel Wi-Fi Link …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחפש מחשב נייד לפוטושופ וקיובייס [תוכנה ליצירית מוזיקה], שני תוכנות שצורכות המון זיכרון ודורשות כרטיס מסך בינוני+. זה יתאים? http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=2659

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ronf6,

היי, אשמח לקבל חו"ד על המפרט הבא. כל הצעה תתקבל בברכה. תודה !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by michaeld3,

צהריים טובים לכולם, מתלבט בין שלושת הדגמים האלו: (מחשב כמתנה לקרוב משפחה) 1: http://ksp.co.il/?uin=29476 2: http://ksp.co.il/?uin=29671 3: http://ksp.co.il/?uin=29759 המחשב לשימוש משרדי,תכנות,סרטים וגלישה. 1:האם אפשר להסתדר עם מעבד m3, ממה שקראתי הם חלשים, האם הוא יכול להתמודד עם מספר משימות במקביל? 2.האם I7 (בדגם המוביל, הראשון) זה לא אוברקיל לדרישה? האם קיים מעבד i5 אני לא הצלחתי למצוא. 3.האם רזולוציית QHD זה לא מוגזם למסך 13.3"? יש בכך צורך? בן אדם ממוצע יבחין בהבדל? 4.קראתי פה בפורום שכדאי להמנע ממחשבי אסוס הזולים, האם הדגמים שהבאתי פה נכללים בקבוצה הזאת שכדאי להמנע ממנה? 5.האם קיימ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. ההורים החליטו להיפרד מהמחשב הישן בן ה10 ולקנות מחשב חדש. תקציב - 2500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם משתלם) ייעוד - גלישה באינטרנט, יישומי Office. סוליד באופן חובבני (אבא שלי מתכוון ללמוד קצת, לא משהו מקצועי) ציוד היקפי - ללא רכיבי בסיס קיימים - ללא שקט - כמה שניתן גודל - מארז סטנדרטי, אין צורך בתאורה מערכת הפעלה - ללא העדפה לחנות/איזור קניה - ללא העדפה. מגורים בחוף הכרמל מועד קנייה - מיידי בקשות מיוחדות לחיבורים - ללא אופק שדרוג - כן הערות נוספות: אבקש לכלול כונן SSD בנפח חצי טרה לפחות. בנושא השימוש בסוליד - שימוש קל מאוד, מניח שהדרישה מאלצת לכלול כרטיס גרפי במפרט אולם אין צורך בכרטיס מפלצתי. לאבא שלי י…

8. Started by AvivHalevy,

Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case No PSU שוקל להחליף את המארז ל Antec P100 וגם מתלבט לגבי איזה גרסה של ה GTX 960 אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט שימוש עיקרי פיתוח אפליקציות Android עם אופציה לפיתוח ב ios ובין השאר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הרבה שאלות לפני ההזמנה, אז סליחה אם אני חופר ותודה מראש. שאלות מפרט: 1. שאלת היסוד - רציתי 14'' חזק, אמין ומאד נייד. כיוון שיש לי אנטי ל Dell זו היתה האופציה הכי טובה שמצאתי, אבל אם יש משהו אחר שלדעתכם עשוי להיות טוב, אני אשמח לשמוע. 2. אני לא חושב שאני צריך Discreet Graphics, אבל כן רציתי לשדרג את המעבד מ i5-2520M ל i7-2640M, כיוון ששניהם באותה מעטפת כח זה נראה לי שווה. הבעיה היא שהשדרוג הזה זמין רק בדגם שכולל כרטיס. השאלה היא כמה "עולה" לי הכרטיס מבחינת משקל וזמן סוללה. Lenovo אומרים שיש להם מנגנון חכם שמשתמש בכרטיס רק מבקרה הצורך, כך שלכאורה זה לא אמור לעלות הרבה מבחינת סוללה, אבל אני לא יודע כמה לסמוך על זה... 3. יש לי אפשרות להשיג SSD של אינטל בזול. האם הדיסק …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אל תחרגו בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו - דו מימד ותוכנות תלת (החל מאוטוקד ועד לריינו ומאיה) - הרבה גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תלת מימד כבד (הרבה רינדור) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24" (X2 אבל לא סביר שאשחק על …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אבקש הצעה/המלצה למפרט מבוסס מעבד אינטל. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט + הקלטות מגיטרה חשמלית וכלי נגינה נוספים. אין לי צורך בCD-ROM/DVD או צורב וכמו כן לא רמקולים. רצוי מינימום זכרונות 512! תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Höd Aşulin,

מתכנן לקנות מחשב חדש חייב לדעת האם כדאי לקחת כרטיס מסך rx480 או gtx1060 בעיקרון תכננתי על ה480 אבל הבחור בחנות הלחיץ אותי ואמר לי שהם מתחממים מהר ונשרפים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני חדש פה בפורום ולא מבין כלכך בדגמים של מחשבים ניידים למיניהם, מקווה שתוכלו לעזור לי עברתי על החוקים והלינקייה, מקווה שלא הפרתי שום חוק חחח אני מחפש מחשב נייד כמה שיותר חזק, ללא הגבלת מחיר לפי הפירוט הבא: 1) אין הגבלה על דגם או מחיר (!) גם כל דגם מחו"ל יתקבל. 2) המחשב מיועד להרצת תוכנות חזקות (לא משחקים) שדורשות כח עיבוד גדול מאוד וריבוי ליבות. 3) מסך בגודל של כ-15 אינצ', עם אפשרות לחריגה קטנה למעלה או למטה (עדיף לא יותר מדי למעלה), מסך מט. 4) אין לי הגבלות של רזולוציה, שתהיה סבירה. 5) משקל - מעדיף שיהיה כמה שיותר קל, אפשר להתפשר במקרה הצורך. 6) לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד, המחשב יהיה מחובר קבוע לחשמל ככה שלא חייבת להיות סוללה גדולה. 7) מקום לכרטיס הר…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שמיועד לעבודות משרדיות בלבד (גלישה באינטרנט ואופיס) בתקציב של 1800 ש"ח בערך (אם יש אפשרויות טובות גם במחיר יותר זול אני אשמח לשמוע). אני ארכוש את המחשב באילת בשבוע הבא. דברים חשובים: גודל מסך "15.6, שתהיה מקלדת נוחה עם מקשים בגודל סטנדרטי (לדוגמה בלי מקשי חיצים קטנים) - לא צריך numpad או תוספת מיוחדות. שיהיה דק וקל ככל הניתן. תודה רבה מראש (:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by callmeshay,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, אני מאוד אודה למי שיעזור לי למצוא את מה שמתאים לי. תקציב מקסימלי 4500 - 4700 מה חשוב לי שכן יהיה במחשב: 15.6 מעבד I7 דגם טוב וחדיש. 16 GB זכרון פנימי. 1 הארד דיסק + 126SSD כרטיס מסך מדיום (לא High End ולא Low מחפש יותר בכיוון של אמצע.) ראיתי 2 סוגי כרטיסי מסך 1. Nvidia GeForce MX150 4GB GDDR5 2. NVIDIA GeForce GTX 1050 מספר 2, קצת יותר חזק אבל נראה לי מאוד נחמד אם זה נכנס לתקציב, אולי אפילו משהו ביניהם. ממתין לעצתכם, חשוב לי שהנראות של המחשב יהיה מחשב נורמלי ולא מחשב גיימינג עם האדום והמקשים שמוארים תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Pancakes,

אני רוצה לקנות לוח אם,ספק כוח,כרטיס מסך,זכרון,ומארז חדשים לשלב עם Q6600 ועוד כמה חלקים מהמחשב הקודם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים וישנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" רזולוציה 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפשר להוציא בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

17. שלום לכולם, מחפש המלצה: * מטרות המחשב? כרגע לאינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים (צפייה ישירה ורגילה), הורדה של סרטים, חיבור למסך טלויזיה/מחשב. אולי בעתיד גם להפעלת תוכנות של הנהלת חשבונות ולהתחבר מהבית למחשב בעבודה. * גודל המסך? 15.6. לא משנה אם הוא מבריק/מט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 (מתכוון לחבר אותו למסך מחשב חיצוני). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלת מלאה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA. * Bluetooth? למה לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD לפחות 750GB, רצוי שתהיה אפשרות לשידרוג עתידי ל SSD. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, DELL. * …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הי, מחפש לקנות מחשב נייד חזק לשימוש בתוכנת עיצוב ריינו (הבנתי שריינו לא מנצלת ריבוי מעבדים) ורינדור תמונות ממנה. כרגע עובד עם Dell מ2011 i7-2720qm עם quadro 1000m איזה מבחני ביצועים הכי רלוונטי עבורי? יש המלצות על מחשבים? מעוניין לעשות את הרכישה לפני סוף השנה ועם כל המעבדים החדשים.. אני מנסה לדחות כמה שיותר את הרכישה..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ayelet Gazit,

שלום, מחפשת מסך 4k עם פאנל IPS, לחבר למקבוק, לצורך עבודות עיצוב גראפי. יש המלצות?

20. Started by DivineTurtle,

היי, השימושים שלי הם בעיקר וקודם כל קריאת טקסטים לאורך זמן - אני סטודנט ומשתמש במסך המון (המסך הנוכחי שלי מעייף נורא את העיניים) בעתיד הקרוב אנצל את המחשב גם למשחקי מחשב - אך זהו שיקול משני והדרישות שלי הן של גיימר סביר. נתקלתי בסוגי המסך הקעורים ואחרי חיפוש קצר מצאתי אחד במחיר סביר - 750~ ש"ח. הנתונים של המסך: http://www.displayspecifications.com/en/model/5e083aa 24" Free sync (טוב למשחקי מחשב, למיטב הבנתי) refresh rate 56-72Hz (די נמוך לדעתי, לא? האם זה מורגש? - בעיקר בקריאת טקסטים) 8bit full HD 93 ppi ועוד נתונים שאפשר למצוא בקישור למעלה. חשוב לי לציין שאני סטודנט תפרן, אני לא אוציא על מסך 1…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. ב 2107 קניתי מחשב גיימינג והגיע הזמן לשדרג, בדרך כלל אני לוקח את הכי טוב שיש אבל לאור המחירים המחרידים של כרטיסי המסך אני יותר עכשיו יותר בעיניין של value for money. אני חושב שיש מספר רכיבים שקיימים אצלי היום שאולי שרדו את מבחן הזמן ואולי אין צורך לשדרג אותם. אשמח לדעת מה דעתכם. מטרת המחשב היא כאמור גיימינג, אין לי עיניין באוברקלוקינג חריגות מעבר ל 10K אפשרי אם באמת זה משהו ששווה את החריגה. מה שאני חושב שאולי אפשר עדיין להשתמש בו דיסק: Samsung - 500GB SSD 960 EVO M.2 NVMe (M2) ספק כח: Corsair - 750W RMx Series™ RM750x — 80PLUS® Gold Certified Fully Modular…

22. מה אתם אומרים להגיד לי שיקנה כמו שלי? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ₪1040 לוח אם: ‏‎ ₪580 ‏‏945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-‎ כרטיס מסך: ‏‏X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E‎ Powercolor ₪1200 דיסק קשיח: 395 WD ‏250GB 7200RPM, 16MB‎ SATA2 WD2500KS זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ₪1260 צורב DVD: ‏LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8‎ ₪185 ספק: Hec 400TRT ₪260 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ₪360 מסך LCD: ‏CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI‎ ₪1250 כונן דיסקטים: ‏Teac/SONY 1.44‎ ₪40 סה"כ 6570

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by SaXtoR,

שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים, עבודות משרד, אינטרנט, סרטים, והשאר.. המחשב אמור לכלול: מסך 22 אינץ', לא פחות.. עם רזלוצייה גבוהה, תמיכה בHD, ניגדויות כמה שיותר טובה.. לא WIDE SCREEN, רגיל. מעבד דואל קור או אפילו קוואד אם אפשר 2 ג'יגה ראם, אם אפשר 4 (800 מגה הרץ, אז עדיף 2X2 או 2X1) 500 ג'יגה הארדיסק מינימום מארז גדול ומפואר, שיהיה לו מודינג וחלון שקוף מהצד, עם לדים וכו'...שהיה מאולמניום וקל, חשוב מאוד שיכלול שתי כניסות USB קדימה , וFIREWARE. !!!! כרטיס מסך די חזק, שיחזיק כל משחק היום בהגדרות סבבה, אפילו את קרייסיס מקלדת ועכבר.. רמקולים. ברמה סבירה, לא צריך להגזים, לא צריך יותר מדי גם להזניח ספק כוח איכותי שיסחוב הכל ולא יקלקל את החומרה בעת הפסקת חשמל או קפיצת /עליית מתח…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייח חדש אז כמו שאמרתי אני צריך שיוכל להריץ משחקים כבדים כמו שצריך, שיהיה חזק וטוב ושיהיה בסביבות ה3000 ש"ח. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by gtarnin,

אני מתכוון לרכוש מחשב לצורך (לפי סדר עדיפות) 1. עריכה והמרה של וידאו ביתי. (בעיקר קטעים קצרים) 2. משחקים אמנם חדשים אבל - מעט. 3. אינטרנט ושאר ירקות. AMD 64 - הכי יעיל/עלות שיהיה בזמן הרכישה. לוח עם כרטיס קול ורשת מובנה, 1394 (למצלמת הDV) כמובן USB וכאן השאלה: האם תצורת RAID עדיפה משמעותית ששווה לקנות שני דיסקים במקום אחד? ואיזה ערכת שבבים? זיכרון: אם אני אקנה רק 512 בצ'יפ אחד - (ויותר מאוחר יוסיף עוד אחד) זה יעבוד טוב? כרטיס מסך: קראתי המלצה על 9500 של ATI. (נניח עד 600 ש"ח) מה אתם חושבים? דיסק קשיח: כרגע יש לי IBM שכבר הוחלף (אחרי שנה וחצי) - לא בא לי שוב לאבד את המידע. סיגייט? WD? צורב דיוידי: LG?? מארז וספק- פה באמת אין לי מושג. העיקר שיהיה נוח (עם USB ו1394 מקד…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.