ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
* חשוב לי מאוד שיהיה מעבד חזק מאוד נסו לדחוף את ה-3800 הכפול ליבה ואם לא אז לפחות את ה-3500 הרגיל. * זכרון טוב עם מינימום ג'יגה. * לוח אם לא מתמצא בכלל.. *כרטיס מסך אני דיי נעול על ה- Geforce 7800GT כי אני רואה בגרסא של ה-GTX בזבוז כסף מוחלט ביחס של כסף\ביצועים. * הרד דיסק בגודל של 160 ג'יגה כי הבנתי שההבדל מחיר בין ה-120 ל160 הוא קטן מאוד(וכמובן שיהיה Sata 2) * צורב דיוידי של נק הוא הכי משתלם הבנתי. * כונן דיסקטים * וספק כוח עם מארז טוב שיחזיק את המערכת כמה שיותר טוב חשבתי על זה ARCTIC COOLING Silentium T2 אבל תחליטו אתם כבר. זהו סה"כ אני חושב, ואין צורך בשום ציוד הקפי וגם לא במסך. תשתדלו להרכיב את זה מחנות אחת אבל אם אין בררה וההבדל מחירים יגרום להתפשרות בחלקים אז עד…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות שרת חזק ויציב ממולץ שני מעבדים ומאוד חשוב שהיה כמה שיותר זיכרון אז ככה אני לא התיבלבלתי התקציב הוה עשרים אלף דולר אני פשוט צריך אחד מאוד רציני "עם יש 4 מעבדים הוא יותר זה רק לטובה" אני סומך אלכם שתרקיבו לי שרת טוב ותאמינו לי אפילו אחד ממש פצצה אני יסתדר איתו תודה מראש לכל מי שעוזר Gold $hark
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד טוב, מהיר, לתוכנות גרפיקה ועריכת וידיאו. הרבה המליצו לי ללכת על המקבוק פרו של אפל, אבל הוא ממש לא מתאים לתקציב שלי. התקציב שלי הוא בסביבות ה4,000, אבל כמובן אני יכול להיות גמיש איתו בהנחה וזה נדרש ממני. * מטרות המחשב? תוכנות כבדות של אדובי ואיחסון של קבצים רבים וכבדים * גודל המסך? מעל ה15 אינץ * משקל רצוי? ממש לא רלוונטי עבורי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? גם פחות רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא משהו ספציפי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)לא מבין בזה יותר מידי, אבל לא חייב כונן חדיש מידי שעולה הרבה, אם כי מאוד חשוב לי שיהיה הרבה זיכרון קשיח (מעל ה500 ג'יגה) * כונ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב נייד קטן ללימודים באונ'. הדרישות הן: [font=]סוללה חזקה, מהיר, סוחב, קטן, קל, שיהיה מספיק זכרון [font=]אני מתלבט בין הדגמים האלו: Dell Inspiron 13z IN-RD31-6264 Asus X301A-RX220H Asus X301A-RX236H Asus X301A-RX122H HP ProBook 4340s C5C76EA Dell Vostro 3360 VM-RD33-6432 בבקשה מכם, בחרו לי את המחשב הכי ממולץ מהרשימה הנ"ל. אני מאוד מעריך את עזרתכם!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני קונה היום מחשב בksp (איו להם העתקה לפורומים, אבל זה אתר זול ואיכותי ביותר), ואני מוודא שהמפרט טוב מסך "22 1920X1080. Proccesor: E8400 3.0GHz 1333MHz ,s775, 6MB Motherboard: EP43 DS3L Memories- 2x2 GB RAM Graphics Card : Zotac GTX 260 896MB Hard disk: 500GB Body: CM 690 CPU Cooling: Freezer Pro 7 Body Cooling: +2 Artic Fan 120mm Power Supply: Enermax Pro82+ 525W המפרט באנגלית כי קשה מאוד לערבב בין השפות :-\ יאללה חברס חוות דעת :yelclap: [שכחו מכל הפורום, עד אישור ההקפצה (בסוף הדף)
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
- תקציב של 2000 ש"ח או פחות - המחשב ישמש בעיקר לגלישה, לצפייה בסרטים (גם HD), עבודה משרדית ומשימות פיתוח פשוטות. המחשב לא מיועד למשחקים. יש לי נטייה לעבוד עם מספר גדול של חלונות בו זמנית. - אין צורך בציוד היקפי. - עדיפות למחשב שקט - המחשב יהיה בחדר מגורים. - לא מתוכנן אוברקלוקנג. - אין צורך לכלול מערכת הפעלה (הוא הולך להריץ לינוקס) או הרכבה. - כנראה שהולך להירכש בivory או KSP בנתניה. - למחשב שלי כיום יש כרטיס טלוויזיה שמחובר בPCI2. אני אשמח להעביר אותו אם יש לוחות מודרניים עם חיבור מתאים. גם תמיכה בחיבור IDE ללוח יכולה להיות נחמדה גם היא בשביל לחבר את הדיסקים הישנים ואת הצורב שקיים. - אני רוצה אפשרות לחבר את המחשב לשני מסכים. מה אומרים המומחים? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2500,לנסות לחסוך ולא לחרוג 2. מה שימושי המחשב אינטרנט, צפיה ב-HD, תכנות, VMWARE 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? HDD לא חובה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מירושלים 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). עדיף 8 גיגה זכרון, שהמחשב(מארז) יהיה קטן ככל האפשר, שתי יציא…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים(וורד,אקסל וכו'...ובנוסף לשחק civilization 5) * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן,זה הדבר הכי חשוב לי במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 200 ג'יגה * כונן אופטי? לא,בכלל לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין תקציב: 4000 +- ראיתי שיצא מחשב חדש: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..214.&list=1&sort=3&glist=0&uin=2465…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב להורדות וצפייה בסרטים באיכות גבוהה, תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000 וכן אפשר לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות של סרטים וסדרות וצפייה באיכות גבוהה (4k) בטלוויזה, גם עם כבל hdmi וגם סטרימיניג לchromecast עם תוכנות כמו videostream 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 2 כרטיסי ראם ישנים של 2 GB ועוד 2 מלפטופ ישן עם מתאמים למחשב נייח של 4 GB, אבל אפשר חדש ואוסיף 5. ע…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, אני מחפש מחשב נייד להורים של זוגתי. חשוב שיהיה מסך גדול כדי שיהיה נוח לעבוד עליו וכונן SSD כדי שיהיה מהיר (לא צריך המון מקום אחסון, מקסימום יש אחסון חיצוני). משקל וזמן סוללה לא קריטיים כי המחשב לא יוצא מהבית. חשבתי על Lenovo IdeaPad 320-17 81BJ001FIV (מעבד i5-8250u, מסך 17 אינץ', כונן SSD 256gb), מה דעתכם? תודה לכולם! והשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 בערך? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות ש"ח לפה או לשם, אני מניח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות (בחיבור למ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב של לנובו מעבד 4200 מסך 15" זכרון פנימי 3ג'יגה צורב דיוידי זכרון קשיח 250 ג'יגה תוכנה חלונות או משהו כזה פשוט לא ברור לי הכתב של המוכר וכל זה במחיר של 3000 ש"ח! האם זה יוכל להריץ לי משחקים קלים? האם זה יהיה לי טוב בשביל לכתוב תוכנות בeclipse במחשב הזה? אני יוכל לשמוע בו שירים ולהתחבר לאינטרנט? האם המחיר הזה שווה את המוצר? והשאלה האחרונה שלי היא האם כדאי לי לקנות מהחנות הזו??? אם אתם יכולים לענות לי על השאלות האלו בבקשה אל תהססו ותגיבו!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שאלתי כאן בעבר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת (ולכן אין טעם להקפיץ הודעה ישנה). אני מעוניין במפרט ל-HTPC שיעמוד בדרישות הבאות לפי סדר חשיבות. 1. שקט 2. קטן. 3. בעל pci-e ו-זול. לא אמור להריץ משחקים, אפילו לא אופיס. רק אינטרנט וסרטים (בלי HD כרגע, אבל עם אופציה בעתיד על ידי שימוש בכרטיס מסך מתאים ולכן הצורך ב-PCI-e). אין צורך בכרטיס טלוייזיה. אין צורך בציוד היקפי. רק המארז. ראיתי בשלוש חברות מפרטים באיזור ה-1500 ש"ח עם מארזים של JSP או HEC (כאלו שעולים באיזור ה-300 ש"ח). השאלה האם המארזים הללו שווים משהו (התחממות ורעש), והאם המפרט עצמו בסדר. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1470&CatCode=142 http://skypc.co.il/pl_product~Sky208~13~0.htm http://www.pc-4u.co.il/p…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כבר שנים שאני לא בתחום לכן אני צריך את עזרתכם ומבקש מפרט של מחשב לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור בעיקר) התקציב הוא בסביבות ה5000 עם אפשרות חריגה לא מוגבלת אבל במידת הצורך, לא כולל ציוד היקפי תודה רבה לכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לסביבות ה5000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור. מטרות עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה זה המיפרט: כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 2 Twinmos DDR2 667/800 1GB 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 1 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 1 Logitech® Value Keyboard Black 1 Habu 1 Thermaltake Extreme Spirit II 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מסוג lenovo g510 והתקנתי ווינדוס 7 בעצמי והורדתי דרייברים בעצמי ..הכל הלך חלק חוץ מהדרייבר של המצלמה שבסוף ההתקנה שלו מופיע לי ההודעה הבאה no appropriate driver to be installed. מה שקורה שהמצלמה כן עובדת אבל בצבעים ממש גרועים ורואים ממש חשוך אני דיי בטוחה שזה בגלל זה.. בבקשה שמישו ייתן לי תשבה לזה בדקתי בכל האינטרנט ולא הצלחתי להבין מה לעשות. תודה רבה מראש, עמת לוי(:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתוכנן OC קטן (לא משהו רציני, וגם אם כן, לאיזה מהירות הוא לדעתכם יוכל להגיע?) מIQPC: מפרט סופי מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ₪1063 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ₪735 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ₪1228 אחריות: שנתיים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS מחיר: ₪512 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ₪207 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין למכור בקרוב את המחשב הנייח בן פחות משנה לטובת מעבר למחשב נייד, אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost דיסקים קשיחים: WD Caviar Green 3TB ,Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Fractal Design R4 Define ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Shimian QH-270 27inch LED *כל החלקים נקיים ושמורים לעילא ולעילא וכולם תחת אחריות, חלק מהחלקים בן חודשים ספורים* א. נא לא לפנות בנוגע לחלקים, לא פה ולא בפרטי. תודה מראש. ב. נא לא …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי עכשיו ככה המפרט שלי הוא ככה מעבד E7400@2.8 GHz זיכרון 2GB 667 לוח אם P5Q-EM ASUS G45 כרטיס מסך ATI Radeon HD 3400 Series ספק כוח 300W REAL EZcool דיסק קשיח 160GB SATA WD זהו נראה לי מה אפשר לעשות כדי שמחשב הזה יריץ משחקים המחשב הזה די חדש פשוט בהתחלה לא חשבתי שהוא ישמש למשחקים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאמי בבית ככל הנראה מת המחשב (99% בטוח שלוח אם). אני מחפש מחשב שמעל 905 מהשימוש שבו הולך להיות גלישה באינטרנט (לא הורדות/משחקים) ו/או מסמכים. אשמח להמלצות - האם לחפש לוח אם חדש (כרגע הלוח הוא G31 של ג'יגה בייט) או עדיף כבר לקנות מחשב חדש? ואם כבר מחשב חדש, אשמח להמלצה האם הדגם הכי זול של KSP/אייבורי זה מספיק? רשת אחרת/נוספת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברה שלי היית בעיה עם המחשב, והוא היה זקוק לפורמט. עשיתי פורמט בעזרת הכונן-וינדוס שהיה על המחשב. באמצע הפורמה המחשב נכבה מכיוון שהכבל יצא מהמחשב ולא היה סוללה, ההתקנה נכשלה והיה צריך לעשות התקנה מחדש. אך לא היית אפשרות שוב לעשות התקנה מחדש זה הביא כל הזמן שגיאה. עכשיו למשהו, ולא אני עשיתי זאת, כונן השיחזור שהיה, נמחק. התקנתי לה את אותה גירסת וינדוס שיש לה אליה רישיון WIN 7 פריומיום 32 ביט. אבל יש בעיה עם דרייברים של NETWORK CONTROLLER. ואין לי שמץ של מושג מה לעשות? איך אני עכשיו מצליח להתחבר לאינטרנט דרך WIFI?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט (לא הכנסתי את הכרטיס מסך): קצת מידע: - המחשב הוא למשחקים כבדים - לא מתוכנן OC - לא חשוב לי היופי של המארז אלא הביצועים. - רעש לא מפריע לי - תקציב: 5.3K - אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 ¤1516 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-5600 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤440 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston 1024MB X2 667MHz DDR2 CL5 ¤126 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon ¤387 http://skyp…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שאני עומד לקנות 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 340 ₪ - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: 2869 ₪ השאלה שלי היא כזאת, איזה כרטיס מסך יותר חזק? יותר טוב? יותר משתלם לגיימינג? *** כמה הערות: אני לא מעוניין לעשות OC, רעש לא מפריע (ידוע שR9 290 יותר רועש אבל זה לא הבעיה), אני מעוניין בגיימינג כבד ו- FPS גבוה. אני מתלבט בין NVIDIA GeForce MSI GTX780 3GB Twin Frozr ל---- Sapp…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 890 ש"ח לוח אם: PH67-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E מחיר: 505 ש"ח זכרונות DDR III 1333Mhz: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel מחיר 235 ש"ח דיסקים קשיחים Samsung: 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ מחיר: 189 ש"ח כרטיסי מסך Zotac: GTX460 Synergy 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מחיר: 790 ש"ח מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling: Alpine 11 Rev.2 CPU Fan (s775,1156) מחיר: 65 ש"ח מארזים Thermaltake: V4 Black Edition Middle Tower Series Black Case (No PSU מחיר: 180 ש"ח ספקי כוח SeaSonic: 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מחיר: 310 ש"ח סה"כ 3164 .... ללא צורב. …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך המפרט הזה ב 5700? אני מתכנן לקנות את המחשב בעוד שבוע- שבועיים. המפרט הוא מנעה אבל אני לא בטוח שאני יקנה משם, וזה מחיר למזומן. הנה המפרט: הכנסתי E4400 בגלל שאני לא הצלחתי להכניס 8800GTS עם מעבד כמו E6420 או E6320 שיקרים יחסית כנראה אני יעשה OC, אבל אני צריך ללמוד קצת לפני :-\ שמעתי שאפשר להגיע ל 3GHZ בקלות, כדאי לי לקחת את המעבד שאני מראש יודע שצריך לעשות OC ואני לא כל כך מבין בזה? כאילו איך הוא גם ללא OC? תודה מראש, גיל
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיף KSP כי שמה אני קונה עוד מחשבים באותה הקנייה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ תקציב: 6500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 7000 יד ראשונה\שניה: יד ראשונה, אני לא מוכן לקנות מחשב ממישהו פרטי זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: או דל או לנובו אבל עדיף דל מערכת הפעלה רצויה: windows 7 professional הפרופשיונל חשוב ביותר כונן קשיח מועדף: 320 משקל הנייד המועדף: לא יותר מ1.8 גודל הצג: 13 אינץ' זמן סוללה רצוי: כמה שיותר, המחשב הזה צריך להיות מותאם לנסיעות לחול וכל הסיפור הזה אז צריך שיהיה לו כמה שיותר צבע המחשב הרצוי: לא משנה כל כך, רק שלא יהיה איזה ורוד או משהו אפשרויות נוספות במחשב: אני לא יודע…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-