ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -כרגע BF4,WATCH DOGS FC3 ובעתיד COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 24" ברזולוציה של 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מעבד I7 4770K ולוח אם של ASUS Z87 ROG IMPACT 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 המחשב נמצא בחדר עבודה פתוח, לא מעוניין לשמוע טרקטור 6. האם מתוכנן…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לנו לפטופ די ישן (dell insprion 1545) והוא כבר די "עגלה" אנחנו לא מעוניינים (אלא אם אין ברירה) לקנות לפטופ חדש אלא מעדיפים להחליף לו הארד דיסק לSSD. האם זה כדאי או שזה לא יעזור במיוחד? (השימוש בלפטופ הוא אינטרנט אופיס וכו'). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית אני חייב להודות לכל מי שעזר לי לרכוש את המחשב וייעץ לי ולימד אותי כ"כ הרבה בנושא החומרה... למדתי עד כמה חנויות מחשבים מסבנות אנשים עם חלקים חילופים מהחלקים שהם מעוניינים לקנות מפני שהם לא במלאי או סתם כדי לדפוק את הלוח :yelclap: בנוסף,אני חייב לציין שאהבתי את היחס שקיבלתי מחברת איבורי לעומת חברת KSP... באיבורי הנציג נשאר איתי עוד שעה לאחר סגירת הסניף... וישב ודן איתי על המפרט ובנוסף הוא שמע שאני מתעניין במחשב נייד והוא היה מעוניין לשבת איתי כדי לסגור גם בנוגע למחשב נייד... בקצרה, נהנתי מהשירות שניתן לי בחברת אייבורי , רק חבל לי שאין להם מלאי רחב להלן המפרט: מעבד amd 5600+ לוח אם asus m2n-e זכרונות kingstone 1gb *2 (2gb)667mhz כ.מסך msi GF nx7300gt (…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מחשב לשימוש כללי, מעט משחקים (GTA4, אסטרטגיה כמו TOTAL WAR), שקט בינוני, ללא OC. הצעות לשיפור ודעות יתקבלו בברכה. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000, עדיף 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מחשב לשימוש כללי, מעט משחקים (GTA4, אסטרטגיה כמו TOTAL WAR) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע 19 CRT, אולי בעתיד 22. לא יותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא 4. האם יש רכיב שאותו…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4726 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין בכלל 2. מה שימושי המחשב : גיימינג וסרטים בסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קונה מסך עם המפרט (כלול במחיר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Cougar MX330 Motherboard: Gigabyte B360M D2V CPU: Intel Core i7-8700 @ 3.20Ghz // 4.60Ghz Turbo RAM: Corsair LPX Vengence 16GB 2666Mhz CL16 DDR4 GPU: Asus CERBERUS GTX 1070 Ti 8GB vRAM SSD'S: A-DATA XPG SX8200 240GB M.2 // SanDisk 240GB SSD HDrive: Western Digital Blue @ 1TB 7200RPM PSU: Antec 80+ Bronze Modular Neo-Eco 550W נקנה לפני כ 4 חודשים, כמה אוכל למכור אותו היום?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט שלי (היה נוח לי להכין את המפרט מהאתר הזה): PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel Core i5-4690K 3.5GHz Quad-Core Processor ($219.99 @ SuperBiiz) CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 45.0 CFM Fluid Dynamic Bearing CPU Cooler ($19.98 @ OutletPC) Motherboard: Gigabyte GA-Z97M-D3H Micro ATX LGA1150 Motherboard ($104.99 @ SuperBiiz) Memory: Kingston HyperX Fury Blue 8GB (1 x 8GB) DDR3-1866 Memory ($40.89 @ OutletPC) Storage: Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($66.89 @ OutletPC) Video Card: MSI Radeon R9 390 8GB Video Card ($319.98 @ SuperBiiz) Case: NZXT H230 (White) ATX Mid Tower Case ($64.9…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, החלטתי לרכוש מחשב שישמש למשחקים סרטים ורשת. התקציב 6500. לפי מה שקראתי בהמלצות פה (ובאיזור) להלן מה שנראה לי - CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 275.18 ] 2 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 716.5 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : LG 52/32/52 Bulk…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אז ככה, חברה, זה לא יאומן, אבל אבא שלי ביקש ממני להרכיב מפרט כדי שהוא יתן אותו לחבר שלו שיביא הצעת מחיר מחבר שלו... ככה שהסיכוי שאבא שלי יקנה כבר מחשב חדש ענקי!!! :D עכשיו לעניין, אז כבר פתחתי ת'רד קצת מזמן אבל מאז היו לי כמה שינויי דעות ומיד תראו. את מחשב אני צריך לאינטרנט, עריכת וידאו (די הרבה) וכמובן שאם המחשב יהיה חזק אז גם משחקים. בעצם לכל פחות או יותר. OC רק בעתיד (לא רצחני) אבל לא כרגע. הנה מה שהרכבתי: Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב שישמש לעיבודי אודיו/פוטושופ. מעדיף לא להתעסק עם אובר קלוקינג וכו', ולא מריץ עליו משחקים, אבל חשוב לי מאד שהמחשב יטוס. חלקים שאני סגור עליהם א. Intel Core i7-7700K 4.2GHz Quad-Core Processor - אני קונה מחשב רק אחת לכמה שנים ולכן מעדיף תמיד את המעבד הכי חדש. ב. Corsair Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4-3200 Memory - מאמין שזה מספיק. ג. Samsung 850 EVO-Series 250GB 2.5" Solid State Drive ד. Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive - זה בנוסף לדיסק קיים של 1TB שיעבור ממחשב קיים. ההתלבטות העיקרית היא לגבי לוח האם, שכנראה אוכל לרכוש בחו"ל. החנות שם מוכרת בעיקר MSI ו-ASUS ופחות של יצרנים אחרים. מ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, המחשב מיועד להיות game pc ו-work pc תוך כדי ותכני HD ומעדיף לרכוש אותו מ-skypc. המשחקים הולכים להיות מסוגים שונים בהגדרות גבוהות. רצוי תמיכה ב-SLI/crossFire. הייתי רוצה אולי להוסיף כרטיס מסך נוסף בעתיד בעת הצורך. (****האם בכלל זו גישה טובה? או עדיף לוותר מכיוון שעוד שנה אולי יהיו טכנולוגיות שונות לגמרי?) בעתיד כנראה אכפיל את כמות הזיכרון הפנימי ואוסיך עוד 3X1024. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות 7,500 ש"ח וגם ככה לחוץ, עדיף פחות. לא מתוכננות מודיפיקציות למחשב, לא OC או משהו דומה. יש לי צורך במקלדת, עכבר ומסך. (רמקולים לא חובה - במפרט הנוכחי אין וירכשו יותר מאוחר). המחשב רצוי שיהיה שקט ומאוורר היטב. אין לי שום צורך בתוכנות או מערכת הפעלה. התכנון הוא לחבר אותו מתישהו ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שביליתי את הימים האחרונים בקריאה מסיבית של כל הביקורות בערך באתר ובסיוע של מספר אנשים, בניתי את המחשב שנראה לי שאני הולך לקנות, אשמח לקבל תגובות ובהקדם מכיוון שאני מתכוון לקנות את המחשב בימים הקרובים (אני די לחוץ על הזמן כי הלוח אם של המחשב הישן נשרף וכרגע אני נאלץ להשתמש במחשב של ההורים). מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1089 מארז: THERMALTAKE SOPRANO Black כמות: 1 - מחיר: ¤325 ספק כוח: FSP Blue Storm II 500W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail כמות: 1 - מחיר: ¤348 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤542 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר מומלץ מבין הדגמים R61 X61 או XPS1210 במידה וכולם באותו מחיר והצורך שלי הוא משחקים קצת סרטים ולא יותר מידי[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 17:58:57 הXPS בא עם מעבד T7200 2.0Gזה X60 ולא 61 סליחה והוא בא עם מעבד L2500 1.66
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפני שאני יתחיל אם מה שאני מחפש ועם המפרט של המחשב הנוכחי שלי, חשוב לי לאמר שאני לא כל כך מבין במחשבים, ולכן שאתם ממליצים על משהו נא להסביר במילים כמה שיותר פשוטות למה שאתם מתכוונים כי אני לא יבין אם לא. מה שיש לי היום: (Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs 2030 MB RAM לוח אם: Intel DG965WH כרטיס מסך: Nvidia 8800 GTS 640 MB בגדול המחשב שיש לי היום הולך לעבור לאבא שלי שיש לו מחשב בן 7 שנים ולכן אני קונה חדש. ועכשיו למה שאני רוצה: מחשב למטרת משחקים בתקציב של עד 5000 ש"ח ללא כרטיס מסך. מחשב שיריץ את המשחקים החדשים ביותר על הגרפיקה כמה שיותר גבוהה ברזולוציה של 1920X1200 ( יש לי מסך בגדול 24). את הכרטיס מסך אני יקנה בארה"ב בעוד כ-חודשיים שלושה. אין לי צו…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הוא למחשב נייח שאמור לשמש לעריכת גרפיקה ווידאו, להתחבר לטלויזיה ולהקרין סרטים ב- full HD וכמובן אינטרנט ואופיס. בתקציב הוא עד 5K כולל מסך, מקלדת ועכבר חוטיים. כמובן לנסות ולחסוך במידת האפשר. אפליקציות עקריות Pinnacle Studo, Proshow Producer, Photoshop (השימוש העריכת הגרפיקה והווידאו הוא חובבני). ציוד היקפי (צורב DVD ורמקולים ילקחו ממחשב ישן). המפרט צריך להיות מבוסס על מעבד AMD. בעיקרון לא מתוכננים שדרוגים עתידיים למעט זכרון. לא מתוכנן OC. חשיבות השקט במפרט 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה בחנות. איזור מגורים פתח-תקוה ולכן עדיפות לחנות מאזור המרכז. תודה מראש, שלומי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן HWZONE! רציתי להיעזר לכם בהשוואה של שתי מחשבים ניידים, שהעדיפות שלי היא בראש ובראשונה על מהירות ותכנות ושלא יתקע לרוב וגם לגיימינג בינוני השוואה בין זה לזה האם כדאי להוסיף 30 שקל ולקנות מחשב חזק טיפה יותר אך כרטיס מסך שנופל מה-525M? עזרה בבקשה, תודה מראש חברה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט חזק לשימושי 2D בלבד של Autocad, במקביל המחשב ישמש לצרכים אישיים ומדיה (הרבה טאבים פתוחים וכו'). לפי מיטב הבנתי, אין צורך בכרטיס מסך יעודי שכן מדובר ב2D בלבד, האם אני צודק? בנוסף, עד כמה SSD ישפר ביצועים? האם זה יהיה מורגש? במידה וכן, איך אדע מה הנפח הדרוש לי? (חוץ ממערכת ההפעלה, האם גם התוכנות עצמן צריכות לשבת על הSSD?) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K ללא SSD, עד 5K עם SSD 2. מה שימושי המחשב Autocad ב2D בלבד, שימוש משרדי, מדיה, אינטרנט. לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 6 -המחשב יהיה דלוק כל הזמן בחדר שינה. 6. האם מתוכנן אוב…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המחשב בעיקר למטרת הפעלת משחק world of warcraft - cataclysm וקצת StarCraft II (מחשב שני בחדר אין צורך שיהיה עליו משהו אחר) אני יודעת שהמשחק לא דורש יותר מידי אבל אשמח אם המפרט יחזיק מעמד P: השקט חשוב במידה של 7 המפרט שקיבלתי: מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪483 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח אם Foxconn A88GMV ₪326 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=A88GMV זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪121 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G1333 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe ₪781 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX460PCX768 מארז ללא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפתח ווב שעובד מהבית. מבין בתוכנה אבל קצת פחות בחומרה... השימושים שלי צורכים דיי הרבה משאבים (זיכרון, ליבות), בין היתר הפעלה של מספר מכונות וירטואליות, סרברים, גישה מרחוק למספר מחשבים במקביל ועוד. בנוסף לזה, המחשב יהיה בסלון אז רצוי שיהיה שקט (קירור, מארז) ואם כבר שיתחבר לטלויזיה שאוכל לראות דרכו סרטים באיכות גבוהה (כרטיס מסך) ולחבר למערכת סטריאו (כרגל יש לי סטריאו, אולי בעתיד יהיה סראונד). המחשב יעבוד בעיקר/רק עם לינוקס, אולי-אולי אני אתקין גם חלונות מתישהו.. לא סגור על זה כרגע (יש שיקול של תאימות חמורה לתוכנה?). מאוד חשוב לי שהמחשב לא יתקע בגלל חומרה איטית; אם יש משהו שאני שונא זה מחשב תקוע. חשבתי על תקציב של כ5000ש"ח וזה צריך לכלול גם שני מסכים מפנקים בשביל הע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך לכיוון ה-4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, ומשחקים אבל לא משהו מטורף (שיוכל להריץ בצורה טובה את המשחקים של היום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שההודעה אומרת זה מה שאני מחפש מחיר אינו מהווה פקטור מחפש מחשב למשחקים חזק במיוחד הכולל את הכרטיס החדש הזה. 1)תקציב 12 אלף אפשר לחרוג עדיף לחסוך אבל אני רוצה לראות מה אפשר להשיג בסכום כזה למשל. 2) שימוש - משחקים HIGH END מסך קיים 22" 1920X1080 FULL HD אני לא חושב שאני צריך מסך יותר טוב כרגע סוג משחקים FPS בעיקר אבל הכל בעצם מיועד להגדרות הכי גבוהות. 3) ציוד היקפי - עכבר טוב ורמקולים/כרטיס קול חדשים. 4)אין צורך בצורב , כונן דיסקטים , יש לי ספק חדש 700 וואט האם אני אוכל להשתמש בו במפרט שאתם מציעים? 5) קיים ספק אבל אם הוא לא מספיק טוב אז אשמח להצעות לשדרוג - ספק 700 וואט של OCZ, מעוניין שהמפרט יכלול לפחות כרטיס GTX 580 אחד לא חושב שאני צריך מערך כרטיסים עם מחשב כזה. 6) הש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה לא ממש מפרטים כי זה מוצר שלם אבל בכל מקרה- אני מחפש מחשב נייד ב6000 שקל בערך לעבודה משרדית. אבל כדאי שיהיה לו יותר מGF 2 MX כדי שיהיה אפשר להעביר איתו את הזמן על איזה אתם ממליצים? ומה בקשר למעבדים? איזה מעבד הכי טוב יש לאינטל היום לניידים? עברתי על כמה מחשבים שהצלחתי למצא וזה הכי טוב שראיתי. HP Pavilion zv5120us חוץ מזה שהוא נראה מדהים, יש לו 2.8GH וכרטיס מסך R9000 אם אני לא טועה, (ורמקולים של הרמן\קרדון שזה מגניב ) חסרון יחיד הוא לא ממש נייד 3.5 ק"ג בבקשה תעזרו לי למצא משהו יותר טוב, אני ישמח לכל הצעה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך להיות שם רמקולים איכותיים מקלדת ועכבר ורצוי גיפורס 6 גיטי מערכת פנטיום
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו לפטופ, והבנתי שהכי טוב ובטוח זה DELL (יש למישהו השגות? HP?). אני מתלבט בין ה-N5010 ל-N5030.שמעתי רק דברים טובים על ה-5010, אבל הבנתי שהוא לא דואל. זה משמעותי?וגם מה ההבדל בין מעבד T ל-M (ל-5010 יש M350 ול5030 יש T4500).
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-