ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס מעבד INTEL I5 2.66 GHZ עם כרטיס מסך נחמד לא חייב להיות משהו "מפחיד" + מסך 22" מקלדת + עכבר בתקציב של 4,500 ש"ח +/- . אודה לעזרה בהרכבת המחשב . תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם הלוח [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI מתאים למעבד [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD] מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray ללא צורך בעדכון ביוס ?[/TD] [/TR] [/TABLE] וכן אם הזכרון [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]זיכרון למחשב Corsair Value 8GB DDR3 1600MHz CL11 מתאים לאותו לוח?[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] תודה מ ר א ש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אין נידים בארץ עם מעבד sandy brige core i5 ומתי היהיו כבר אם משהו יודע
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז המפרט שלי הוא כזה: אני רוצה שכל אחד יכתוב או יגיב על המפרט תודה! Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1050 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329'>http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 DIRT3 כולל משחק DIRT3 מתנה, יחידות 1 ₪649 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176'>http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 NZXT Guardian 921, יחידות 1 ₪395 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1692'>http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1692 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 2 ₪232 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96'>http://www.rsm.…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש נייד בערך ב100 דולר באיבי משהו קטן רק בשביל עבודות ובשביל הקלדה בשיעור צריך בטרייה שתספיק לזמן יחסית ארוך צריך שהוא יבוא עם WORD אבל משמ לא חובה אני יכול להתקין בעצמי אני לא מחפש משהו גדול משהו שאפשר לסחוב בתיק יחד עם הספרים והמחברות ואני צריך זיכרות קצת יותר גדול מ2GB כי כל מה שראיתי עד עכשיו באייבי זה מחשבים ניידים עם 2 GB שזה בערך כלום בשביל קובץ ווארד זה מטורף אבל זה נראה לי פשוט קטן מידי ל80 דולר אני מניח שיש מחשבים עם יותר זיכרון במחיר הזה בכל מקרה אני מאוד מעדיף שתתנו לי לינקים לאייבי אבל אם יש בארץ בערך בסביבות המחיר הזה(אני ממש לא מאמין שיש אבל אם במקרה ויש אז סבבה) בירושלים או באזור המרכז והחוף אז זה גם טוב(פשוט מעדיף מאייבי או מאתר מכירות כזה או אחר לא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט עם השקעה ומחשבה רבה כדי שכל חלק יתאים לאחר אבל דווקא חשוב לי לשמוע את הדעה שלכם לגבי המפרט הבא. לגבי הכסף, אני קונה מחשב בסביבות ה10K ולא בא לי לחרוג מהסכום הזה אבל אם יש תוספת קטנה שתיתן המון אין בעיה. כל שינוי שאתם חושבים שישפר את המפרט הזה יתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ציינתי לגי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי את הצעת המחיר הבאה והמחיר נראה לי זול למדי, מה דעתכם על המפרט, האם עלולות להיות כאן "מלכודות" ? מארז ATX מפואר לפנטיום 4 עם יציאות USB קדימה ואחורה לוח אם לפנטיום 4 תומך במהירות 800 ASUS או MSI או GIGABYTE או PCP מעבד: INTEL P-4 3GHZ 800HT PRESCOTT 1MBCM זיכרון פנימי 512MB-DDR-400 כונן דיסקטים 1.44 דיסק קשיח:160GB 7200 כרטיס מסך:GEFORCE4 128 AGP X8 MX4000 TV OUT כונן CDROM כרטיס קול:128 3D + רמקולים מודם פקס או כרטיס רשת 10/100 מקלדת מולטימדיה COMPAQ+עכבר מקצועי עם גלילה מסך 17 אינץ MAG מחיר בחנות: ¤3,389.00
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לפני שאפרט מה בדיוק אני צריך חשוב לי לומר שעשיתי סיקור על כל הפורום וראיתי שיש הרבה מאוד התלבטויות ושאין תשובה חד משמעית בנושא והדבר היותר קריטי ששמתי לב הוא שרוב המחשבים הניידים שנמכרים הם בעלי מעבדי U שהם מעבדים מוחלשים. אז ככה, טווח המחירים הוא בין 3000 ל-4000 שח כשכמובן העדיפות היא כמה שיותר קרוב ל-3000 כי זה תאכלס התקציב וכל מה שמעבר הוא כבר חריגה. המחשב הולך להיות בשימוש לתוכנות, למידה, שוטטות רגילה באינטרנט, סרטים וכו'. ללא גיימינג כפי שציינתי בכותרת. העדפה ל15 אינץ' אך אם יהיה מחשב בעל 13 אינץ' שהרבה יותר משתלם במחינת החומרה אז מן הסתם אשמח לדעת. המטרה שהמחשב יחזיק בין 3 שנים ל-5 שנים כשכמובן ברור לי שאצטרך לשמור עליו וגם על חיי הסוללה בהתנהלות תקינה כו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה למצוא לאחי הקטן שמתחיל ללמוד עוד מעט מחשב נייד, הצרכים הם: * מטרות המחשב: לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים full HD 1080p (ראיתי מספיק מחשבים ניידים של חברים שנקנו בשנתיים האחרונות שנחנקים מסרטים באיכות הזו וגם כאלה שעמדו בסרטים של 8GB לא הצליחו להריץ בצורה תקינה סרטים של 20GB ומעלה). * גודל המסך: 15' ומעלה. * משקל רצוי: לא חשוב. * זמן סוללה: 3 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * נוחות שימוש: חשוב שתהיה מקלדת ומשטח מגע נוחים. מחיפוש קצר ראינו מבצע של BUG של המחשב הבא : Toshiba Satellite A665-1…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את המחשב השולחני (כבר בן 10!!!) והעדפתי כבר ללכת על נייד אבל מרוב אופציות הלכתי לאיבוד. התמקדתי על כמה דגמים ספציפים ורציתי לשאול את עצתכם. הייני סטודנט כרגע ואני מחפש מחשב שיהיה מחשב שולחני נייד, הוא חייב להיות חזק כי אני מריץ עליו תוכנות כבדות של סימולציות כמו MATLAB , VHDL ועוד דברים אשר יבואו בעתיד. כמו כן אני אראה דרכו סרטים וללא ספק אחברו לטלוויזיה או מסך גדול, אשתמש ב OFFICE אינטרנט ומידי פעם PHOTOSHOP. דרישות: מעבד i5, 4G RAM , מסך 15'+, כונן קשיח שיהיה 7200RPM (גודל פחות משמעותי), כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטים + משחקים בסיסיים (אני לא גיימר אבל מידי פעם זה נחמד), 3 שנות אחריות (הכרחי!) מחיר שאני מוכן לשלם, עד 5000 (או פחות כמובן). ראי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין המחשב הנייד של HP מדגם HP G62-A30EJ XA838EA, לבין המחשב הנייד של DELL מדגם VOSTRO-3500, כאשר הדברים החשובים לי ביותר הם זמן סוללה, ניידות (מבחינת משקל/עיצוב), עמידות של המחשב הנייד (שיחזיק לכמה שנים) ומקלדת נוחה לכתיבה. המחשב ישמש אותי בעיקר לצורכי אינטרנט ואופיס. ראו את הקישורים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5658&CatCode= http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-350m.htm שימו לב שבמחשב של DELL אני מתכוון להרחיב את הזיכרון ל-4GB, להרחיב את ההארד דיסק ל-320GB ולקחת win-7 premium 64-bit, כך שזה יוצא מחיר כולל של 3919 ש"ח לעומת מחיר זול יותר של 3590 ש"ח למחשב של HP. כמובן שהיתרון המשמעותי ביותר של DELL הוא באחריו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב חודש הבא אני כבר חייב לקנות מחשב חדש שיחליף את ה P4 המזדקן שלי, חשבתי שאני יוכל עוד להחזיק מעמד ולחכות לדיסקים NAND אבל כנראה שזה לא משהו שיהיה ישים בזמן הקרוב, גם לא USB3, אז פשוט אין טעם לחכות יותר. המטרה העיקרית שלי היא צפייה בסרטי 1080 וגם בשלב יותר מאוחר קידוד סרטי 1080. הסיבה שהתקציב שלי יחסית גבוהה למחשב שכזה הוא בגלל המסך 24 אינצ' שאני רוצה של דל עם חיבור HDMI. מאחר ויהיה לי מסך שכזה אז גם כרטיס מסך בעל יציאת HDMI הוא דבר הכרחי. פעם אחרונה שביקשתי המלצה למפרט שכזה (ובסוף לא יצא לי לקנות בגלל שיקולים אישיים) הציעו לי מחשבי HTPC קטנים שממש דומים למגבר, לא יודע איך קוראים לסוג הזה של המארז, אבל זה מה שאני מעוניין בו, שלא יהיה עם לדים ונצנצים זה סתם מעצבן... כמובן…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם תהיתי האם יש אפשרות להשיג את הדרייברים למחשב הזה? כי כל מה שמצאתי באתר זה דרייברים של ויסטה...או שיתכן שהוא לא צריך דרייברים כאשר מותקנת עליו מערכת XP תודה מראש לעוזרים!! חג שמח
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני די סגור על המפרט הבא: מעבד: INTEL 6300 1.86G CORE 2 DUO 1066MHZ 2MB BOX כרטיס מסך: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II מארז: ATX CASE 400W 20/24 pin לוח אם: INTEL ISELTON 946 JZIS VGA+LAN צורב: NEC 5170 DVRW X 18+/- BULK שחור זיכרון: DDR II 512MB 667MHZ CL5 TwinMOS x 2 מסך: SAMSUNG 19" 8ms + DVI מקלדת: Cordless Desktop EX 110 967561 כרטיס קול: 5.1 (6) ערוצים מחיר: 4275 ש"ח כולל מע"מ אך אמרו לי בפורום כרטיסי מסך שכדאי לי להחליף למעבד קצת פחות יקר ולשפר את הכרטיס מסך כי הוא לא רציני. זה המקסימום של התקציב שלי - זו הבעיה... :'( אני יכול אגב לקחת את הכרטיס ATI X550 PCI-E 512MB DDR II באותו מחיר. מה לעשות? האם כדאי? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט לעבודה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ , אדוב אילוסטרייטור, מאיה, 3D STUDIO MAX , AUTOCAD תוכנות עריכה של וידאו גם שמשתמשות במעבד של הGPU וכו' עד 3K זה אומר שזה רק מעבדי AMD? שווה לקנות חלקים לבד ולהזמין נניח מעבד I7 מחו"ל? או שזה יוצא בכל מקרה יקר יותר? אם זה מחשב עד 3 אלף (עם אפשרות חריגה עד ל3.5K) וצריך גם כרטיס מסך טוב , מומלץ ללכת על מעבדי ATHLON 2 X4 ? או שרק על PHENOM 2 X4 ? איך מעבדי הLIANO ל DESKTOP ? ועל איזה כרטיס מסך מומלץ ללכת בתקציב כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה לגבי מסכים במחשבים ניידים, מסכים ברזולוציה 3840x2160 , 4K מה היתרונות והחסרונות שלהם ? כי הבנתי שיש בעיות עם כל מני תוכנות וכו', אשמח לדעת על מה מדובר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCRY3,AC3,NFS,GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת שאלה שעלתה קודם באחד הדיונים אז אני אשתף את המידע: דיברתי עם נציגה של CPM היום ושאלתי האם החלפה של הכונן הקשיח הרגיל בSSD באופן עצמאי פוגמת באחריות ונענתי שלא. אני מתאר לעצמי שאם אתם פוגעים במחשב בעצמכם כחלק מההחלפה אז האחריות בכלל לא תכסה את זה. אך זה מבהיר את העובדה שפתיחה של המחשב (ספציפית המחשב הזה דורש קצת יותר "פתיחה" מאחרים) לא פוגמת באחריות בCPM. תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עבר זמן רב מאז שהשתתפתי פה בפורום המחשב שלי כבר בן 5 או יותר, ואני זקוק למחשב חדש באופן דחוף אני גם עובר לגור לבד, בקרוב מאוד, כך שזו הזדמנות טובה. היות ואני כבר מזמן לא מתמצא בשוק החומרה העדכני, החלטתי הפעם להיעזר באנשים שבקיאים בו יותר ממני. המטרות: היות ואני סטודנט אני אשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט+אופיס *אבל* - גם לסרטי HD כבדים במיוחד. בנוסף, אפשר להגיד שגם הגלישה היא כבדה (גולש במקביל ב-50+ טאבים). המסך שאליו מיועד המחשב הוא 2408WFP של DELL, וכבר יש לי אותו כך שאין צורך לרכוש מסך. הערה חשובה נוספת היא שאני *כן* מעוניין שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקים, כשאמת המידה מבחינתי היא היכולת להריץ את המשחק FALLOUT 3 בצורה יותר מסבירה. אני מקווה שזה עונה לקריטריו…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש המון חלונות שבהם הטקסט קטן מאוד. - - - תגובה אוחדה: - - - שום דבר לא פרופרציונלי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש למי שיעזור! אשתמש בפורמט הקיים עם הערות בסוף: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך (צריך לקנות גם מסך) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עובד עם תוכנות עריכת וידאו של אדובי (פוטושופ, פרימייר ואפטר אפקטס בעיק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הייתי רוצה 4K תלוי כמובן בתקציב. עד עכשיו היה לי AIO 27" ויש מצב שיהיה לי קשה לוותר על הגודל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500~ ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, BF3, הגדרות גבוהות, 1920X1080, מסך 23''. 3. האם יש צורך בציוד הקפי \ מערכת הפעלה? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7. 5. אם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בינוני. 6. לוח בגודל ATX. 7. עדיפות לחנות TMS. המפרט עבור חבר שכבר סגור על מעבד, כרטיס מסך ומארז: i5-3570K Sapphire 7850 2GB OC Fractal Design 3000 תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב שישמש לעיבודי אודיו/פוטושופ. מעדיף לא להתעסק עם אובר קלוקינג וכו', ולא מריץ עליו משחקים, אבל חשוב לי מאד שהמחשב יטוס. חלקים שאני סגור עליהם א. Intel Core i7-7700K 4.2GHz Quad-Core Processor - אני קונה מחשב רק אחת לכמה שנים ולכן מעדיף תמיד את המעבד הכי חדש. ב. Corsair Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4-3200 Memory - מאמין שזה מספיק. ג. Samsung 850 EVO-Series 250GB 2.5" Solid State Drive ד. Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive - זה בנוסף לדיסק קיים של 1TB שיעבור ממחשב קיים. ההתלבטות העיקרית היא לגבי לוח האם, שכנראה אוכל לרכוש בחו"ל. החנות שם מוכרת בעיקר MSI ו-ASUS ופחות של יצרנים אחרים. מ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הלכתי ל-KSP ו-RSM לקבל 2 הצעות מחיר על זוג מחשבים. המחשבים ישמשו בעיקר לשימושים משרדיים, אינטרנט אופיס וכו' אמורים להיות מחשבים תקציביים ושיחזיקו מעמד. התקציב עומד על 1200 ש"ח למחשב אם אפשרות לסטיות ממש קטנות הינה ההצעות שקיבלתי, KSP: מחשב ראשון: מעבד Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA X4500 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם בנוגע לקניית מחשב ללימודים. רוצה לעשות את זה בהקדם האפשרי ולנצל את המבצעים שקיימים בימים הקרובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 - 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. מוכנה לשלם יותר רק אם ישתלם בזמן חיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 500 ש"ח, בעיקר אם יתבטא בעמידות לטווח ארוך יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים - אופיס, SPSS, צפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-