ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, תאמת, אין לי מושג במוצר הזה. חשוב לי רק לציין שאני משחק במחשב כך שהחיבור צריך להיות מהיר. הבנתי שב- 600 שקלים אפשר להשיג מוצר טוב? אני מחגכ
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים וגם להיות מחובר לטלוויזיה דרך HDMI ולצפייה בסרטים ב720P הציפייה היא שהמחשב יחזיק משחקים חדשים לכמה שיותר זמן בלי התעסקות מיותרת ישבנו והגענו למפרט הזה: Gigabyte GA-P55-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪723 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1186 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪492 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪112 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 NZXT Tempest - Air Flow King, יחידות 1 ₪469 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=263 Sea…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן המאפיינים שאני מחפש במחשב: - צג 15.6 - סוללה 8 תאים - SSD (אופציה לSSD +HDD יותר טוב , HDD 7200RPM) - כרטיס מסך טוב שיכול להריץ משחקים כמו LOL . - מקלדת נוחה (סטייל אסוס) - מתאים להרצת תוכנות של לימודי תוכנה. - DVD לא חובה - מעבד I5 ומעלה ומראש המון תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מפרט למשחק בלי ציוד היקפי רק כל מה שצריך שיהיה בתוך הקופסה אני מתכנן לעשות אוברקלוק אינטנסיבי ואני לא שם דגש על כמה הוא רועש (משני) תודה מראש ! ;D
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני הניידים מ-ksp: (אם יש הצעות מ-tms אילת ויותר זול אמח לשמוע..) Asus rog strix SCAR III G531GW-AZ052R Asus rog strix SCAR III G531GW-AZ051 מתלבט אם לרכוש בבלאק פריידי או בסוף השנה אולי יהיו עוד מבצעים אני קונה מאילת. תקציב עד 8700 ש"ח לעדיפות לאזור ה-7200 ש"ח הצורך העיקרי שלי הוא מחשב נייד לטווח ארוך - בעיקר, למשחקים, תוכנות עריכה למתחיל ולימודים. ההבדל בין הדגמים הוא הזיכרון ssd/hdd ומעבד אז השאלה שלי מה ההבדל בין המעבדים וכמה משמעותי ההבדל? Intel 9750H/Intel 9880H ומה ההבדל בין כרטיס מסך רגיל ובין max Q הבנתי כרטיס מוחלש יותר אבל בכמה..? ואם יש המלצות על הדגמים האלו או בכלל דגם אחר..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מערכת מחשב קטנת מימדים אשר מבוססת על מארז Corsair 380T שיש ברשותי. רוב השימוש של המחשב יהיו לעריכה דו מימדית, עריכת סאונד קלה, גלישה באינטרנט ומסחר בשוק ההון. כמה נקודות לציון: אני לא גיימר, אז כרטיס מסך יעודי לזה אני לא צריך. חשוב לי שיהיו לפחות 3 יציאות למסכים בכרטיס המסך. ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עריכת סאונד ומעקב אחרי שוק ההון (ריבוי מסכים) א) במידה והמחשב מיועד לת…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מפרט עד 5400 שקל, בניתי לו את המפרט הזה: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 611.2 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 274.14 ] 2 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 599.99 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XTV 128MB DDR DVI VIVO Retail Video Card [ ¤ 1227.91 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 CD-RW / …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אחר הצהריים טובים אני צריך לבנות מחשב גיימינג בתקציב של 5000 ש"ח בניתי מפרט אחד וקיבלתי עוד אחד אשמח לדעתכם בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני שוקל לשדרג / להחליף את רב המחשב שיש לי כרגע ואשמח ליעוץ בנושא. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש משרדי רגיל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung Evo 860 500GB עוד הארד דיסק HDD של 1 טרה קירור מים למעבד Antec Kuhler K120 (עדיין סגור ולא שומש) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף בעקרון מחשב שכל הרכיבים שלו הם תוצרת אינטל מקוריים ? או מחשב למשל שהלוח אם שלו הוא של אסוס? ומה עדיף ללוח אם אסוס או אביט ? גם רציתי לדעת את ההבדל בכוננים הקשיחים.. מזה ה SATA הזה? כי יש לי אפשרות להביא באותו מחיר 80 גיגה סטה או 120 רגיל.. אני מעדיף 120 אבל מה באמת ההבדל ? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא בטוח שזה המקום הנכון אבל מקווה. עכשיו התפנה לי יותר זמן ואני רוצה לשדרג את המחשב בשביל לשחק. הנה המפרט שלי: http://up92.siz.co.il/up1/hmjrqx42ynzq.jpg מהם הדברים הכי חשובים שאני צריך לשדרג?. 100% אני משדרג כ"מ. עריכה: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) 3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים), צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית-פוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. מסך 19.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ואף לחרוג ב 10% במידה ואין ברירה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לסטודנט אך בשעות הפנאי להרצת משחקים כגון GTA 5, COD ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס לא ידוע בשלב זה, אני אקנה גם צריך לקנות מסך חדש. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום! אני מנסה לעזור לידידה שלי לקנות מחשב שישמש אותה ללימודים. הסיבה למחשב במארז mini-itx הוא שאין לה מקום בשולחן עבודה למחשב בגודל mid/full tower. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, עד 300 ש"ח בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ללימודים (ופרנסה) תוכנות Adobe Photpshop, Illustrator, inDesign ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלתי אתמול את המחשב הנייד שבכותרת הוא נקנה בארה"ב ואני מעוניין למכור אותו , אך אני לא מצליח לדעת מה הדגם הישראלי המקביל שלו, המחשב חדש אתמול העלתי לו את הווינדוס 8 . אולי יש למישהו הערכה לגבי השווי שלו ? מסך 15.6" בתודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: 1440 ₪ - Intel Quad Core i7 3770 3.4Ghz S1155 לוח אם: 249 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H81M-S2H (Front USB3 + HDMI) S1150 זכרון: 229 ₪ - * מבצע * -8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1799 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX970 G1 Gaming 1178Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 519 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 399 ₪ - * מבצע * - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 689 ₪ - * מבצע * - Zalman Z11 Plus Neo + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - Zalman Ultra Quiet CNPS80F 83W בעיקרון בניתי אותו עם ידיד שלי אני תוהה מה דעתכם (אני אישית לא …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים בחו"ל. אני מוכן לשלם 5000, אפילו 6000 אם זה ממש מומלץ, אבל כמובן אשמח אם מחשב ב 4000 יענה על מספיק מהצרכים שלי. אני צריך אותו לאינטרנט, לימודים (אני חושב שתוכנות סטטיסטיקה פעם ב יהיו השימוש הכבד ביותר שלו) ולמוזיקה וסרטים. לפי סדר חשיבות: - אמינות. הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות זה שהחומרה שלו תתקלקל כשאני ביבשת אחרת מנותן האחריות. מה מומלץ? - גודל HDD. אני רואה שהרוב באים עם 120 או 160. משתלם לדחוף לשם 250 או אפילו 500 (יש?) או שאתפשר על כונן חיצוני? - משקל נמוך. פחות מ 2.5 נראה לי חשוב. ברוב האתרים שבהם לא רשום "כולל סוללה" אני אמור להניח שהמשקל במפרט זה בלי סוללה? - אורך חיי סוללה. איך אני יודע מה הזמן עבודה הראלי של דגם מחשב מסוים? יש סו…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF3 Skyrim ובלה בלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,600. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה ושימוש כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1366x768 - מסך 28'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, וכרטיס מסך חיצוני (כרטיס שמובנה בלוח יספיק). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 אין חשיבות לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- (15.6/14) 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שאלתי כאן בעבר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת (ולכן אין טעם להקפיץ הודעה ישנה). אני מעוניין במפרט ל-HTPC שיעמוד בדרישות הבאות לפי סדר חשיבות. 1. שקט 2. קטן. 3. בעל pci-e ו-זול. לא אמור להריץ משחקים, אפילו לא אופיס. רק אינטרנט וסרטים (בלי HD כרגע, אבל עם אופציה בעתיד על ידי שימוש בכרטיס מסך מתאים ולכן הצורך ב-PCI-e). אין צורך בכרטיס טלוייזיה. אין צורך בציוד היקפי. רק המארז. ראיתי בשלוש חברות מפרטים באיזור ה-1500 ש"ח עם מארזים של JSP או HEC (כאלו שעולים באיזור ה-300 ש"ח). השאלה האם המארזים הללו שווים משהו (התחממות ורעש), והאם המפרט עצמו בסדר. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1470&CatCode=142 http://skypc.co.il/pl_product~Sky208~13~0.htm http://www.pc-4u.co.il/p…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צופה כאורח הרבה בפורום, ונהנה לקרוא מאמרים מאנשים מבינים עם הרבה שמחה ועזרה לזולת, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא זה. אני מחפש מחשב מומלץ למידול ורינדור תלת מיימד בתוכנת 3DMAX ועוד, קיבלתי המלצה למחשב עם מעבד i7 7700k, לוח Z270, זכרון 32GB, וכרטיס 1070 8GB, המחיר שהציעו לי על מחשב מותג כזה, הוא 7400, כולל מעמ. האם הוא אכן מתאים לצורך זה? האם עדיף לקחת מעבד 6800K עם לוח X99? ועד כמה הוא יתן יותר תועלת? האם יש מה להוסיף ל64GB זכרון? האם יש משמעות לכרטיס הגרפי, ואם אקח 1080, אקבל רינדור מהיר יותר? לתשובתכם אודה מאוד קובי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני צריך מפרט לעבודות גרפיות בCOREL בלי משחקים בעיקרון יש רק כמה דרישות קטנות לוח אם עם 4 סלוטים של DDR2 160GB הארדיסק (לא צריך יותר...יחסוך בעלויות) בעיקרון אפשר לחרוג עד 5500 אבל אם אפשר להימנע מזה אז יותר טוב (עדיין צריך לקנות WINXP)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד לחבר המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט אופיס וסרטים וגם משחקים הוא לא גיימר אבל הוא רוצה כרטיס שיריץ טוב תמשחקים החדשים אם אפשר להכניס בתקציב מקלדת ועכבר אז עדיף (לא צריך מסך) הוא מעוניין לחבר תמחשב לטלויזיה LCD 32 ואם אפשר חנות מאיזור חיפה והקריות! תודה ושבת שלום!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-