עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מעונין למכור בקרוב את המחשב הנייח בן פחות משנה לטובת מעבר למחשב נייד, אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost דיסקים קשיחים: WD Caviar Green 3TB ,Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Fractal Design R4 Define ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Shimian QH-270 27inch LED *כל החלקים נקיים ושמורים לעילא ולעילא וכולם תחת אחריות, חלק מהחלקים בן חודשים ספורים* א. נא לא לפנות בנוגע לחלקים, לא פה ולא בפרטי. תודה מראש. ב. נא לא …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום רב, אני צריך 2 מחשבים לאותו שימוש כאשר ההבדל ביניהם הוא בתקציב ואולי גם במסך אחד חזק יותר בתקציב 9000 ש"ח עם מסך 24" והשני מספיק 7000 ש"ח אפשר עם מסך 22" אם זה משפיע משמעותית. . מה התקציב המקסימאלי? 2 מחשבים: 1) 9000 ש"ח. 2) 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק בראשון (היותר יקר) אפשר עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4K וגרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס, פוטושופ, איל…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במציאת מחשב אמין וטוב. * מטרות המחשב? תכנות בVisual Studio , אופיס, עבודה עם vmware. * גודל המסך? 13-14 אינץ מחפש מסך מט עם בהירות טובה. שאפשר לשבת איתו בחוץ בשעות היום. * משקל רצוי? לא יותר מ-2 קילו. כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת מסך דיגיטלית. wifi תקן n * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מHP

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מקווה שזה לא נוגד כאן את כל החוקים, אבל ההודעה שלי נדחקה הצידה ואיש לא ענה לה. שיניתי כמה מהדרישות. אם לא קשה, אנא מפרט למחשב לפי הפירוט הבא: 1. התקציב כ-3,000, אפשר לחרוג קצת, אבל רק קצת. המחיר לא כולל מערכת הפעלה וציוד הקפי. 2. המחשב מיועד לאינטרנט ומשחקים. בעיקר משחקי תפקידים, גם חדשים: Divinity II :Ego, ובקרוב 2 Assassin's Creed. השאיפה היא להגדרות גבוהות. המסך כרגע 17 אינץ, בהמשך נשדרג, כך שכדאי שיתאים למסך טוב יותר. 3. כאמור, אין צורך בציוד הקפי. 4. יש צורך בצורב. 5. שקט: 6. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. יש צורך במערכת הפעלה - win 7 - אבל היא מחוץ לתקציב המצוין כאן. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. אנחנו גרים באזור מודיעין - האם יש כאן חנות מועדפת שכדאי לפנות אליה? מעדיפה ל…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Orit Cohen,

* מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית והורדה וצפייה של סרטים. קצת משחקים קלים אבל לא חובה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ' ומעלה. לא משנה מט או מבריק. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוה אבל זה לא מה שישנה את הבחירה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? לא משנה. זה די מחליף מחשב נייח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שעדיף שכן, אבל זה לא מה שיכריע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לכונן SSD * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לשימוש גיימינג וסטירמר בו זמנית של המשחק וכן שימוש בפוטושופ לעריכה . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 6K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לשימוש משחקים וכן עריכת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך הכול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אז ככה ...אני לא יודע אם לקחת AMD 3800? ששמגיע גם עם מאורר זיכרון גיגה 400MH וכרטיס מסך נורמלי ( כ. מסך זה לא התבלטות ), עם לוח של GBYTE הSLI או לקחת INTLEL 3GH עם זיכרון DDR2 של 533 גיגה עם לוח של ASUS. המחירים פחות או יותר דומים הAMD יותר יקר אבל צימציתי בנפח של ההרדיסק וזה פחות או יותר דומה במחיר. מה כדאי בקיצור ? AMD 3800+ או אינטל 3GH ? אני לא גיימר מטורף.....

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ORrrr,

אוקיי אז הנה מפרט שבניתי בשביל חבר של אמא שלי הוא צריך לבית אך לעבודה משרדית מסך LCD חובה.. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.25 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VT600/1394 VIA KT600 Motherboard (DDR400+, AGPx8,5.1 Sound, 1394, ATA133, LAN, USB 2.0) [ ¤ 474.03 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 257 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD [ ¤ 67.5 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 371.23 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce 4 MX440 AGP8X 64MB DDR Video Card [ ¤ 273.31 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by e10hs,

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן אני קונה היום מחשב בksp (איו להם העתקה לפורומים, אבל זה אתר זול ואיכותי ביותר), ואני מוודא שהמפרט טוב מסך "22 1920X1080. Proccesor: E8400 3.0GHz 1333MHz ,s775, 6MB Motherboard: EP43 DS3L Memories- 2x2 GB RAM Graphics Card : Zotac GTX 260 896MB Hard disk: 500GB Body: CM 690 CPU Cooling: Freezer Pro 7 Body Cooling: +2 Artic Fan 120mm Power Supply: Enermax Pro82+ 525W המפרט באנגלית כי קשה מאוד לערבב בין השפות :-\ יאללה חברס חוות דעת :yelclap: [שכחו מכל הפורום, עד אישור ההקפצה (בסוף הדף)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט עבור motion graphics התוכנה העיקרית היא after effects ומניסיון שלי אני צריך לפחות 32 גיגה זיכרון. אשמח לעזרה, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך - אם על חשבון ביצועים אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אנימציה (מושן גרפיקס) ועריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פרנסה , תוכנות After effects , cinema 4d , premiere , photoshop , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מחיר: 1500-2500 שימושים: משחקים ואינטרנט HP Probook 4530S Intel Core i5 - 2430M - 3M Cache 2.4 GHZ 8 GB 15.6' ATI MOBILITY RADEON HD 6490 640 GB SATA אני צריך נייד ל גיימינג שמשחקי רשת בעיקר ירוצו חופשי יפה וחלק . משחקים כמו : GUILD WARS 2 , SWTOR GTV IV TERA ONLINE COD חדש וכו .... שירוצו יפה וחלק ברשת ... עם לא על מקסימום אז על קרוב לזה . וכמובן ל סקייפ ודברים אחרים באיטרנט . מוזיקה ו סרטים . או תמליצו לי משו אחר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1296 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤487 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק Antec P182 Black ¤718 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=P182 ספק כח …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מחפש מחשב במחיר של עד 7000 שח (עם חריגה של לא יותר ממאה שח) ללא מסך או ציוד הקפי.. חשבתי על זה: לשלב מ-KSP: Athlon 64 3200+ (S-939) 1150 Chaintech NF4 Zenith (NF4, s939, PCI-E) 570 Teac/SONY 1.44 40 DVD Teac x16 160 NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 340 יחד עם זה מנועה: POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB TWINMOS DDR 512MB 400mhz cas 2.5 x2 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB NCQ ANTEC SLK3700AMB Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN x 2 Thermalright XP-120 סה"ך למזומן זה יוצא 7080.. שווה?? יש עוד הצעות?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Lyor,

הבנתי שבהרבה יותר כדאי לקנות בחול, מה אתם אומרים? משתלם, מסוכן, לא כדאי(בגלל האחריות) וכו... ??? *לוח אם http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131300R מעבד http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115207 **כ.מסך http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=4037153&CatId=3670 זכרונות http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145222 ספק http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139005 ***דיסק קשיח http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136319 אומנם אין ברשימה מארז וציוד מקיף אבל כרגע הם חסרי חשיבות בשבילי, אני מעוניין רק בפריטים מהרשימה. *אני מוכן לקבל לוחות …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מה התקציב המקסימאלי?   4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מה שימושי המחשב: עריכה גראפית / עריכת ווידיאו לא כבדה / תכנות במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe: Photoshop - Illustrator - Lightroom /Sony Vegas מהי הרזולוציה הטבעית:  1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? לא גבוהות במיוחד אך לא נמוכות במיוחד מתי מתוכננת קניית המחשב?: עוד שבועיים הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב מיועד בעיקר לערי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי מחפש בבקשה מחשב נייד- הדגם היחיד שכרגע ראיתי זה https://www.pc365.co.il/product-28739-Lenovo_ThinkPad_E14_Gen_2_20TA00EVIV__במלאי אם יש אופציות אחרות טובות יותר בתמורה לכסף אשמח לשמוע תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000- אפשר קצת לחרוג גם פחות יהיה אחלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: עבודה משרדית כללית, אופיס וכו' קצת מדיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכב…

19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש״ח עד 3000, לפי ההערות למטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי, משרדי, נטפליקס וכו׳. משחקים בקטנה לדוגמה סימס 4. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו‘? עדיפות לגודל קטן - מיקרו או מיני atx. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. המחשב הישן שלי נשרף היה לו שלוש שניים זה אומר שיש לי מארז וזכרונות (תקין ונבדק) יש לי כונן DVD חדש דוד שלי הוא לא הצליח למכור אז הוא הביא לי בקצור אני צריך שלושה חלקים ובזול לא משהו שעולה הרבה אני צריך לוח אם+הארד דיסק במשהו כמו 400שקל אפשר לחרוג עד 500 נ.ב הארד דיסק לא צריך להיות בנפח של יותר מ 80G תודה למי שיכול לעזור עריכה: טוב אז ככה החלקים שיש לי הם: 2X512MB RAM DDR2 800MHZ KINGSTONE ^תקין^ מארז 323-18 Tzag Elita ^תקין^ X2מאורר מדגם ZM-F1 מבית ZALMAN ^תקין^ הארד דיסק WD80G ^לא תקין^ לוח אם אין לי מושג.... מעבד אינטל 1.7GHZ+מאורר אם אני ישלח אותו למעבדה יסדרו אותו אז ככה שהוא נחשב תקין גם לא.. כרטיס מסך 5200FX geforce עוד כרטיס מסך אןתן דבר כמו למעלה רק של MSI עוד …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי כולם,אני קורא מזדמן שנהפך לכותב היום כי אני זקוק לייעוץ,אני יודע שיש כאן כמה מומחים ומקווה שתוכלו לעזור. זכיתי בפרס כלשהו (טלויזיה גדולה)ויש לי אפשרות להמיר אותו למחשב נייד של חברת FUJICOM מדגם SLM10AL אפשר לראות את המפרט המלא שלו פה: http://www.fujicom.co.il/web/Catalog.aspx?Page=Brands&Brand=Laptops הידע שלי במחשבים ניידים די מוגבל ולכן רציתי לשאול: 1)כמה להערכתם מחשב כזה שווה?אם מישהו קונה אותו בכסף. 2)האם הוא נחשב טוב/בנוני/חלש?מה היתרונות והחסרונות הבולטים?המסך די קטנטן,את זה הבנתי כבר. האם הייתם ממליצים למישהו על מחשב כזה גם אם לא היה זוכה בו?..אני שואל כדי שאוכל להחליט אם כדאי לי להמיר את הפרס שלי ולבקש את המחשב הנ"ל. אני מבין שחברת פוג'יקום זה לא בדיוק שם …

22. Started by Roee Ekman,

שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב נייח שאני מעוניין להרכיב והייתי שמח לחוות דעתכם עליו - איפה אפשר להוזיל, איפה כדאי לחזק ולהוסיף וכל מה שנראה לכם. התקציב שלי היה סביב 4,000 שקל הכל כולל הכל. השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט. לאחר מכן, יש צפייה בסדרות וסרטים ובסוף בסוף משחק פיפ"א. ושאלה ספציפית יותר: האם במקום ה SSD שכתבתי במפרט כדאי כבר להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשביל SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III? הביצועים שלו יורגשו למטרות שלי? תודה! המפרט: מחיר מעבד i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - S…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by aytekns,

שלום, מעוניין בהצעה למפרט מחשב מדיה סנטר. התקציב הוא 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי, מבקש לא לחרוג ממנו. חשוב שהמחשב יהיה שקט - עדיף גופי קירור ללא מאווררים. כמובן שהיעוד הוא אינטרנט וצפייה בסרטי HD בטלוויזיה בסלון. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אשתי צריכה מחשב נייד ללימודים (אופיס ואינטרנט בעיקר). גודל המסך 13.3-15.6 אינץ'. עדיפות למשקל נמוך ככל האפשר ושיהיה דק. תקציב: עד 4000 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום למומחים... מבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשבת בתקציב של עד 2000 שח, עם הדגשים הבאים: המארז חייב להיות קטן עד כמה שניתן ומעוצב, עדיף מארז עומד ולא שוכב. אני גם רוצה שתהיה לי את האפשרות לשדרג בעתיד רכיבים במארז דוגמת לוח אם, מעבד וכו' - בלי להחליף מארז ובלי להסתבך מבחינת מקום (בקיצור, מארז קטן אבל שלא יבאס אותי אם אני אצטרך לפתוח אותו) עדיף מפרט מבוסס אינטל. השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, הורדות וסרטים. הייתי רוצה גם משחקים אבל אני מאמין שזה לא לתקציה שרשמתי , אבל אשמח אם תגידו לי כמה אצטרך להוסיף כדי לקבל מחשב שיתמוך לי גם במשחקים וגם בסרטי HD בצורה חלקה וכמובן המארז חייב להיות שקט. אין צורך בציוד הקפי. עדיף לאיזור ת"א, אבל גם ראשל"צ יהיה בסדר. תודה מראש לעוזרים ולממליצים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים