עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dotan3310,

מה דעתכם על המפרט הבא?? (מאתר DELL ארה"ב) מחירו: 614$ Genuine Windows® 7 Home Premium, 32-bit, English New 2010 Intel® CoreTM i3-350M Processor (2.26GHz, Dual Core/4 Threads, 3MB L3 cache) Aberdeen Silver 3GB DDR3 Shared Dual Channel at 1066MHZ, 2 DIMM 320GB 7200RPM SATA Hard Drive 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service 6-cell Lithium Ion Primary Battery Aberdeen Silver Display Back 15.6 inch High Definition LED Display (1366 x 768) with Anti-Glare 8X DVD+/-RW with double-layer DVD+/-R write capability, Roxio and Cyberlink PowerDVD™ DX 8.3 Keyboard with Gesture Touchpad Intel® Integrated Graphics Media Accelerator HD Wireless Network Card 802.11 b/g/…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by barfadida,

שלום לכולם קניתי מחשב, מסך וציוד היקיפי מחברת KSP והייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו: מעבד: Athlon || x4 Quad Core 460 Socket AM3 3 GHZ Box לוח אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G DDR3 1666 VGA ATI HD4250 HDMI זכרונות: DDR3 1333MHZ 2X2GB G.SKILL RIPJAWS X EDITION DUAL CHANEEL דיסק קשיח: SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB SATA || HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2XDVI HDMI MINI 2XDP PCI-E צורב דיוידי: SAMSUNG SH-S223B DVD +RW x22 black SATA מארזים: COOLERMASTER ELITE 370 BLACK NO PSU ספק כוח: SEASONIC 500W 80+ BRONZE ACTIVE PFC 12CM FAN PSU SS500-ET OEM מסך: SAMSUNG 2333T PVA 23" LCD 8MS DVI WIDESCREEN BLACK אוזניות: STEEALSERIES 7H USB עכבר: LOGITECH 650…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן קניתי לפטופ של אסוס K55A ואיך אני יכול לבטל את האפשרות לטעינת הסוללה כאשר הוא מחובר לחשמל? פשוט מה שקרה לי עם מחשב נייד של DELL, המחשב תמיד היה מחובר לחשמל כאשר הסוללה היתה בפנים ומה שגם לזה שהסוללה נשרפה, מאז לימדו אותי בDELL שיש אופציה של ביטול טעינת הסוללה מה שאומר גם אם הסוללה במחשב והוא מחובר לחשמל הסוללה בעצם לא נפגעת. השאלה אם יש אופציה כזאת באסוס גם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אורח איתי
    Started by אורח איתי,

. מה התקציב המקסימאלי? 1850-2250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, בעוד שנתיים לימודי מדעי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - android studio בעיקר לדעתי. אימולטורים של סמארטפונים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ FHD כנראה שאחבר למסך גדול בבית אעבוד גם עליו עם המסך והמקלדת שלו, לכן חשוב מקלדת נוחה ומסך . …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי, אני רוצה לקנות לפטופ חדש לעריכה גרפית, עניתי על השאלות שביקשו לענות.. תודה למי שיעזור! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה כמה שפחות כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של תמונות (לא ווידיאו) וגם להשתמש באופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ועוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by PCguy,

יש לי תקציב של עד 5500 במזומן אני רוצה מחשב למשחקים {לא הטופ} ואנטרנט שיהיה בו מסך דק איכותי 17" ולוח עם PCI-E אפשרי???

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, מעונין לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הבא: המחשב מיועד למשחקים כבדים ללא OC מתוכנן מסך 22" יש לי עוד תקציב של 200-300 ש"ח: האם יש מקום לשפר את לוח האם ללוח מתקדם יותר ? אני יודע שאני יכול לחסוך בכרטיס המסך א הייתי קונה אותו בפנדס. איך הזכרונות של מושקין ? אמינים ? תודה רבה מראש על כל התייחסות ;D מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤790 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤224 כמות:1 http:/…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Moshe36,

שלום חברים, אני אוטוטו מתחיל לימודים וחשבתי לקנות לפטופ שיוכל לשמש אותי בלימודים, אך ישמש אותי גם בבית לצפייה בסרטים ולמשחקים. התקציב שלי הוא עד 5 אלף, כי אני חושב שמחשב לא קונים כל שנה אז אני מעדיף להשקיע עכשיו ולהיות בראש שקט בעתיד. * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, משחקים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? אני אצפה בדיי הרבה סרטים במחשב, אז שיהיה מסך איכותי... * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. * כונן אופטי? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by GOSS,

מפרט למחשב AMD חזק עם כרטיס קול מובנה עד 3000 שח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב נייד קטן ללימודים באונ'. הדרישות הן: [font=]סוללה חזקה, מהיר, סוחב, קטן, קל, שיהיה מספיק זכרון [font=]אני מתלבט בין הדגמים האלו: Dell Inspiron 13z IN-RD31-6264 Asus X301A-RX220H Asus X301A-RX236H Asus X301A-RX122H HP ProBook 4340s C5C76EA Dell Vostro 3360 VM-RD33-6432 בבקשה מכם, בחרו לי את המחשב הכי ממולץ מהרשימה הנ"ל. אני מאוד מעריך את עזרתכם!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Ayelet Gazit,

שלום, מחפשת מסך 4k עם פאנל IPS, לחבר למקבוק, לצורך עבודות עיצוב גראפי. יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי, אני שוקל לשדרג / להחליף את רב המחשב שיש לי כרגע ואשמח ליעוץ בנושא. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש משרדי רגיל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung Evo 860 500GB עוד הארד דיסק HDD של 1 טרה קירור מים למעבד Antec Kuhler K120 (עדיין סגור ולא שומש) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. …

13. מהנתונים של שניהם אפשר לראות : i-3: Status Launched Launch Date Q1'10 Processor Number i3-350M # of Cores 2 # of Threads 4 Clock Speed 2.26 GHz Intel® Smart Cache 3 MB Bus/Core Ratio 17 DMI 2.5 GT/s Instruction Set 64-bit Instruction Set Extensions SSE4.1, SSE4.2 Embedded Options Available No Supplemental SKU No Lithography 32 nm Max TDP 35 W לעומת ה i - 5 Status Launched Launch Date Q2'10 Processor Number i5-450M # of Cores 2 # of Threads 4 Clock Speed 2.4 GHz Max Turbo Frequency 2.66 GHz Intel® Smart Cache 3 MB Bus/Core Ratio 18 DMI 2.5 GT/s Instruction Set 64-bit Instruction Set Extensions SSE4.1, SSE4.2 Embedded Options Available No Supple…

14. היי, המפרט הזה עונה על הצרכים שלי: http://tinyurl.com/pwnedmn הדבר היחיד שוויתרתי עליו כדי לא לחרוג מהקציב הוא כרטיס גראפי חיצוני שכנראה אוסיף מתישהו בעתיד (הוא לילד בן 7 אז אני לא מודאג שבלי הכ.מסך הוא לא יהיה חזק מדי למשחקים שהוא משחק). ניסיתי להרכיב אותו באתר של TMS. אשמח לדעת האם החלקים שבחרתי הם נכונים וכו'... תודה רבה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual-Core Pentium G640 2.8Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪229 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪266 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Sil…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, דבר ראשון - אני פותח את הדיון הזה בשם חבר. אכתוב בגוף ראשון... * מטרות המחשב? זה ישמש מחשב ראשי. אני עובר לגור בירושליים. זה אומר - סרטים, אופיס, לימודים, משחקים (לא משחקי פיפא, יחד עם זאת אני מבין שלא אשחק על אולטרה...) *תקציב: אזור ה-3000 יהיה נחמד. מאפשר חריגה של עוד 1000 בהתאם לצורך... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14.1 (או 15.6 אם אין ברירה), לא יודע אם מאט או מבריק... * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יהיה נחמד זמן סוללה ארוך בשימושי אופיס אבל זה לא עניין חשוב במיוחד.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250, SSD. * כונן אופטי?אין …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני באוקטובר עומד להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ואני צריך לפטופ טוב וזריז בעיקר לתכנות, טיפה פוטושופ ועריכה חובבניים וגיימינג קל במידת האפשר לזמן הפנוי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל עוד 500 שח לא יהייה נורא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בדגש על תכנות אולי טיפה פוטושופ וגיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ba…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום חברים, אני סטודנט להנדסת תוכנה, השימוש העיקרי שלי הם לצרכי תיכנות, אינטרנט ולימודים- אופיס... משחקים אולי משחקי לוח וכאלה לא 3D shotter או יותר מזה. מצאתי שהמחיר בשני חנויות בפריסה ארצית הוא בסביבות 3000 ש"ח. לא מצאתי שום ביקורת באינטרנט על הדגם. האם מישהו יודע על הדגם HP dv3-4333EJ? המלצות? ביקורת? המפרט הוא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&docname=c03003917 דגם לוח האם הוא HM-55 מהירות הזכרון DDR3 1033mhz כרטיס מסך: 1) האם כרטיס המסך AMD Radeon HD 6370M (512 MB DDR3 מעלה בצורה משמעותית את צריכת הסוללה? 2) האם הכרטיס מסך שמסוג AMD או הספציפי הנ"ל מתחמם יתר על המידה, ובגלל זה הכרטיס מסך יכול ליהרס מהר יותר? ואולי להרוס חלקים…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yam102,

אני צריך לפטופ כמה שיותר מהיר רק לאינטרנט והבעיה שאני צריך לפטופ ממש קטן מקסימום 11 אינץ חשבתי על זה מה אתם אומרים? מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Flex 10 5940-5478 - צבע שחור

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. דרוש מחשב בעיקר לעבודה ולמולטימדיה, אין צורך במשחקים. אני מניח שארצה להרחיב אחריות לשלוש שנים, אבל לא מצאתי חברה שאני בטוח שתכסה אותי גם בארץ (אמרתם משהו על דל, אבל באתר שלהם ישראל לא מופיעה ברשימה, ובאימייל ששלחתי לנציגות הישראלית שלה בנושא קיבלתי תשובה מבולבלת שממנה משמע שאצטרך לשלם על תיקונים כאלו בארץ). אשמח לשמוע הצעות, אבל אם תוכלו רק להיות בטוחים במידע שאתם אומרים לי שזה יהיה בטוח אחריות בינלאומית. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shuki142,

שלום לכולם, יש לי מחשב בין 3 שנים מדגם HP Pavilion dv5164ea, בתקופה האחרונה המסך שלו עושה לי בעיות רבות, הוא לא מציג חלק את המסך אלא יש קווים שחורים לרוחבו של המסך ועד שאני משחק איתו ומצליח להגיע למצב שהוא מתאזן. לפי הבנתי ולפי בדיקה ברשת אלו הם הסימנים האחרונים של חיי המסך. דבר ראשון האם שווה לי להשקיע במחשב הזה או לקנות משהו חדש, אני חושב שכרגע המחשב הזה דיי מספק אותי מבחינת הצרכים שלי. השימושים שלי מהמחשב הם בעיקר תכנות - אני מאמין ששדרוג זיכרון יספיק לי כידי לשפר את הביצועים שכבר יש לי היום. להלן מספר שאלות שיש לי במידה ואתם חושבים ששוה לשדרג ולא לקנות חדש. 1. האם שווה להכניס את המחשב לתיקון בארץ - אין לי אחריות וממה שזכור לי המחירים בארץ נושקים לכיוון מחירים של קניית…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by klayman,

מה אתם אומרים על המפרט הזה: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) [ ¤ 1313.58 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3700 Memory Kit [ ¤ 2090.3 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 754.92 ] 1 Video Cards : Abit Siluro Geforce FX 5900 OTES 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2395.8 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 483.43 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מחפש מחשב נייד לעבודה + קצת משחקים, חלקי המחשב לא זרים לי, אבל אין לי את הידע לבניית מפרט שיעבוד טוב למה שאני צריך, במיוחד כשזה מגיע למשחקים (כרטיסים גרפיים) ולדורות המעבדים החדשים, אני לא יודע אם ני צריך מחשב "גיימינג" שיכול לתת לי מענה על לצרכי העבודה, או מחשב לצרכי עבודה שיכול לתת מענה גם ל"גיימינג" אשמח אם יש רעיונות והצעות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? שואף ל6k, גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קימפול ווירטואליזציה קלה, צריכת מולטמדיה, רוצה יכולת להריץ קצת משחקים (GTA 5) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום רב, אני צריך 2 מחשבים לאותו שימוש כאשר ההבדל ביניהם הוא בתקציב ואולי גם במסך אחד חזק יותר בתקציב 9000 ש"ח עם מסך 24" והשני מספיק 7000 ש"ח אפשר עם מסך 22" אם זה משפיע משמעותית. . מה התקציב המקסימאלי? 2 מחשבים: 1) 9000 ש"ח. 2) 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק בראשון (היותר יקר) אפשר עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4K וגרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס, פוטושופ, איל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אוקיי הנה המפרט.. הדעה שלכם מאוד חשובה שלי.. CPU - Intel Pentium 4 3000MHz 1M Cache 800FSB LGA775 Motherboard - GIGABYTE GA-8I915PLG Memory - GeIL Original 512MB - 2x256 DDR400 with cooling VGA-Card - GIGABYTE GeForce 6 FX6200 256MB TurboCache PCI-Express HDD - Western Digital SATA 120MB 7200rpm 8M Cache DVD-RW - LG DUAL LAYER DVD+/-RW x16 GWA4161B Sound - AC-97 8-channel o/b LAN - Marvell 10/100/1000 o/b USB2 - 8 units: 2 front- and 6 backside Case - Foxconn TLA 436 Silver/Black CPU VentTube - Intel Aproved *עריכה* המחשב הוא בשביל אינטרנט, תוכנות כבדות ומשחקים בקטנה..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by dRoyal,

אני בונה מחשב HTPC, מפרט בסיס שמוצע בזיגזג הוא מעבד: Intel® Atom™ dual-core processor 330 זיכרון: 2GB Samsung / KINGSTON DDR II - 800 - Original לוח אם: Intel® Desktop Board D945GCLF2 Atom 330 CPU - Mini-ITX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: משולב בלוח האם. דיסק קשיח: Seagate / Samsung / WD 250GB - 16MB 7200RPM S-ATA II דיוידי : NEC 8x DVD/RW (AD7670S) Slim black SATA מארז: THERMALTAKE RSI H SD100 - Mini ITX - black ספק : Thermaltake Built-in 120W Flex ATX PSU המחיר הבסיס למפרט הוא 1600, אין בעיה להשקיע עוד... לא בחרת בגלל המחיר הזול, אלא בגלל המארז הקטן החששות : 1. הכ.מסך יכול להציג FULL-HD בכלל? 2. דיסק קשיח - אני רוצה להחליף לwd green…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים