עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DexoSez,

אפשר לחרוג מהתקציב אם שווה את זה. * מטרות המחשב? אינטרנט (WEBHOST, WORDPRESS) ואינטרנט בכללי יוטיוב סרטיHD וכו... * גודל המסך? העיקר שהיה איכותי. * משקל רצוי? לא הכי חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח * בלוטות? היה מצוין. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB+ * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by guchi1,

שלום לכולם אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבנית מפרט ואלה הבקשות שלי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר בלי להגזים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג כבד ויצור מסויקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?המשחקים החדשים והכבדים של היום וגם בעתיד * לאילו הגדרות גרפיות ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Shafoiir,

מתוך קריאה בפורם זה מה שהרכבתי ! יש אישור?! מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 418 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤ 388 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT White ¤ 415 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 304 1 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 ¤ 679 1 מקלדות סט מקלדת + עכבר Genius C100 עבריתאנגלית שחור ¤ 59 1 רמקולים MicroLab M-119 2.1 Black 13W RMS ¤ 125 1 מסכים ViewSonic 19" LCD VX922 ¤ 1234 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. AMD Athlon 64BIT 3200 Socket 939 G.skill DDR 1024MB 512X2 400Mhz MAXTOR SATA 160GB 8mb 7200RPM Gigaybyte GA-k8nf-9 Nforce4 Leadtek 6800GS 256MB PCI-E NEC/LG DVD DUAL LAYER ARCTIC COLLING Silencer 64TC SUNBEAM Samurai Black FSP 350W-60THN כרטיס קול ורשת כמובן מובנים על הלוח. -------------- [move]5000 ¤[/move] המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכבדים יותר והחדשים של היום. לא כלול מסך,פלופי,רמקולים,מקלדת עכבר, ומערכת הפעלה כי אני לא צריך. אשמע לשמוע הערות וחוות דעת שלכם לשיפור וייעול המחשב. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי חבר'ס! הנייד הישן של אבי (P3 800) החליט להתאבד, והגיע הזמן להחליפו כי הוא גם ככה אינו חזק מספיק לצרכינו. אנחנו משתמשים בו בשביל הדמיות ועבודה עם תוכנות ל-CNC שדורשות כח עיבוד רב והמון זיכרון. וכעת נדרש ממני למצוא תחליף ראוי שיספק עבודה נאותה עם תוכנות אלו. כשהייתי בארץ סבלתי מספיק תיסכול של לנסות לעבוד עם ה-P3 ותוכנות אלו. חשבתי על המחשב Fujitsu Simens Amilo D 1037 http://www.fujitsu-siemens.com/rl/products/notebooks/consumer/amilo/amiloD.html מפרט בסיסי: P4 2.8 512mb DDR SiS645DX+962 Board 60GB HD ATi Radeon9000M 64mb 15" - 1024x768 DVD/CDRW combo drive Audio Cirrus Logic CS4299-KQ Lan 10/100, 56K modem Firewire, USB 2.0 WinXP קצת מאכזב אותי הרז…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מהחנות סקאי פיסי או Gibor Computers. או שיש לכם חנות אחרת יותר זולה ושתיהיה טובה [שיהיה אפשר משלוח עד הבית גם] בעקרון אני רוצה את הכרטיס מסך של נוודיה 8800 640.ולוח אם אסוס P5B .תביאו לי דיסק קשיח של 160 זה מספיק ובספק אני רוצה משהו זול אבל שיהיה הכי טוב למחיר.[הליברטי 400 יקר אולי יש משהו שטיפה יותר חלש אבל יותר זול] הקיצר שיהיה מחשב פצצה למשחקים במחיר הזה. ותנסו להביא מחשב ב4800. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by nigger84,

שלום לכולם... דבר ראשון שרציתי לשאול, איך אפשר למדוד את טמפרטורת המעבד של הנייד? speed fan אמורה לעשות את העבודה? (המעבד הוא t9300) שאלה שניה, האם אפשר למדוד את טמפרטורת כרטיס המסך? ושאלה אחרונה, שהיא ספציפית לגבי הדגם שלי, קיימת אופציה של "ניהול חכם" של הסוללה (תוכנה קטנה שמגיעה עם הנייד) לאחר שמתקינים אותה, ניתן לבחור מתוך 3 אופציות לגבי טעינת הסוללה: טעינה מלאה, טעינה 75%, טעינה 50%. כאשר בוחרים טעינה חלקית (75,50) הטעינה נעצרת לאחר שהיא מגיעה לאותו מצב. לטענת היצרן, טעינה של 50% אמורה לשמור על חיי הסוללה לזמן ארוך יותר, מכיוון שאינה גורמת לטעינת יתר. כאשר שמים אותו על מוד של 75 או 50 ניתן בלחיצת כפתור (כפתור מיוחד שקיים בחלק העליון מחוץ למקלדת) להתחיל תהליך של טעינה מ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by pchoresh,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הדגמים (מלבד המחיר כמובן, בו STUDIO מוביל בגדול) והאם שווה בכלל לשלם יותר עבורו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by h_yoav,

אם אני קונה מחשב נייד של hp נניח מחנות ואני לא יודע אם היא אמינה או לא פשוט העסקה נראית לי משתלמת... ונניח מתקלקל לי המחשב והם לא רוצים לתן לי אותו אני יכול ללכת ליבואן של hp להציג חשבונית ולתקן שם?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני זקוק למחשב לגיסתי בתקציב של עד 2000 ש"ח כולל מסך. השימוש בסיסי ביותר, כלומר אינטרנט, אופיס, סרטים SD ומוזיקה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה אמין, אפילו אם זה בא על חשבון ביצועים. ראיתי באתר מפרט ב-1930 ש"ח, רציתי לברר היכן אפשר לרכוש את המחשב באזור ראשון לציון\נס ציונה. ל-K.S.P אני לא מתקרב. תודה מראש

11. שלום חברים, אשמח לעזרתכם במפרט למחשב גיימינג לא כבד השימוש יהיה למשחקים כמו פורטנייט וכו' ראיתי בפורום מדור מחשבים מומלצים את המפרט המופיע מטה ונראה לי די סבבה במיוחד שאוכל לשדרג קצת את המחשב הזה בהמשך. אשמח לדעת האם היום כבר יש חלופות טובות יותר בעלות מול תועלת. תודה מראש מעבד AMD Ryzen 3 3300X 4-Core CPU BOX 650 ₪ לוח-אם Asus PRIME B450M-A | Gigabyte B450M-DS3H 400 ₪ זכרונות DDR4 16GB 2X8GB 2933Mhz-3200Mhz CL14-16 400 ₪ כרטיס מסך NVIDIA Geforce GTX 1660 Super 6GB 1,200 ₪ …

12. Started by argorny,

שלום ותודה לעוזרים, אני מעוניין בחוות דעתכם. אני קונה את המחשב לשימושים הבאים: משחקים ברזולוציות גבוהות יחסית בערך של מסך 22 אינץ', עריכה גרפית ותלת-מימדית, אינטרנט, סרטים באיכות גבוהה 1080p. אני לא ממש קונה את המחשב מחנות אז בגלל זה המפרט נראה בצורה הזאת, אם יש לכם שיפור תגידו כל מוצר שניתן להשיג בארץ. ואני צריך המלצה לקירור טוב ב-250 שקל. Intel Core i7 920 http://www.intel.com/products/processor/corei7/index.htm Asus P6T Deluxe http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=179&l3=815&l4=0&model=2593&modelmenu=1 G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1333MHz http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr3&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי יש לי פה מפרט שהייתי רוצה לדעת מה מיותר בו ומה אפשר לשפר בו על מנת שהמחשב ישמש למשחקי גרפיקה שונים כגון sims gta4 וכו' המפרט הוא כזה: לוח אם: full atx msi p43 neo-f(לא G41) מעבד: intel quad Q9400 זיכרון: 4096MB DDR2 800MHz כרטיס מסך לא משולב: geforce 9500gt 512mb (סידרה 9) דיסק קשיח: 1000GB sata2 32mb כרטיס קול: 8 ערוצים (7.1) עכשיו אני לא צריכה כונן DVD ולא כונן דיסקטים וציוד הקפי מה שכן רציתי לשאול האם אני יכולה לוותר גם על כרטיס רשת כי יש לי בבית אחד (קצת ישן- אבל עובד) רק אם זה לא פוגע בביצועים של המחשב כל המפרט הזה עולה 2520 ש"ח מה יש לכם להגיד עליו?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו 2 BF3, Skyrim, Total War Rome. בקיצור, משחקים לא הכי חדשים כמו GTA V אך גם לא ישנים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות ואם FPS נוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך, אבל לא יותר מידי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, קריסיס 2+1 וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכלול מסך שתומך ב-FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר, ברזולוציה הכי גבוה…

16. Started by Shoam60,

1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה 7K לא מספיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך מסך טוב לגימינג וחשוב שהוא יהיה "23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כמו crysis 2/call of duty black ops. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך טוב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אין צורך במסך או במערכת הפעלה. עדיף שירוץ כמה שיותר מהר עם פוטושופ. ישוחקו עליו משחקים יחסית לא כבדים. המסך שיחובר למחשב הוא 22". ללא OC, אין צורך בציוד היקפי. תודה רבה!

18. אהלן, מחפש המלצה למחשב נייד ללימודים. עיקר השימוש במחשב ללימודים ולצפייה בסרטים בעבודה. תקציב- 3500+-, מוכן לחרוג עד 4000 שח. מסך 15.6 או קצת פחות נוח לשימוש, מקשים נוחים להקלדה. לא קריטי לי שיהיה קל ממש אבל שלא יהיה כבד מדי גם. אחריות 3 שנים סוללה- ממוצע של 6 שעות ללא מטען העדפה לדל\אסוס בעיקר חשוב לי שיהיה מחשב חזק, נעים לעבודה שיעבוד מהר, ולא יתקלקל אחרי שנה. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המפרט הבא הוא לצורך גיימינג עבור משחקים חדשים שיוצאים כגון: bf4, watch dogs, asassins creed unity, הוא לא כולל כרטיס מסך כיון שאני אמשיך להשתמש בישן לבנתיים gigabyte gtx 560 ti , הוא לא חייב להיות שקט כ"כ (רמה 3-4 זה בסדר), אני מעוניין שהמשחקים ירוצו על הגדרות גבוהות אולם לא מחוייב שיהיו הכי גבוהות שאפשר (אני מודע למגבלות של הכרטיס). לא מתוכנן OC וכמובן אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך ואת המסך (22 אינץ' 1050*1680) למסך איכותי יותר בעתיד (הלא רחוק אני מקווה)ואולי אני אוסיף עוד זיכרון. חשוב לי לדעת אם המפרט הוא בסדר, אם החומרה מתאימה אחת לשניה, אם יש המלצות כל שהן לשיפור. המחיר בסדר בשבילי אבל כמובן אם יש הצעות שלא יפגעו באיכות ויחסכו אני אשמח לשמוע. תודה. מעבדים - Intel Sock…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב חדש ב-2700 ש"ח (אינטל 805 אם אפשר , או ש-AMD יתן יחס תמורה-מחיר יותר טוב ? מעבד לוח זיכרון (512) HD 160 כונן DVD כ.מסך (עם TV-Out מיותר לציין) המחשב מיועד בעיקר לגלישה , אופיס , סרטים וקצת משחקים. תודה!!!!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by -D4wN-,

שלום! אני בן כ-22 ומעוניין לקנות מחשב חדש. השימושים במחשב יהיו בעיקר משחקים, סרטים, מוסיקה, עבודות ללימודים, גלישה באינטרנט וכו'. אין לי מושג מה טווח המחירים כיום, לכן אני לא משאיר כאן תקציב אך חשוב שהמחשב יהיה ברמה גבוהה ויחזיק לי מעמד בשנים בקרובות. אם שווה להוסיף עוד קצת כסף בשביל שהיחס בין עלות לתועלת יהיה טוב יותר אז אני אוסיף אך אם לא כדאי להוסיף את הסכום אז אני אחסוך. אני לא מעוניין לעלות אוברקלוקינג או מודינג. אשמח גם למסך טוב. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by r11,

אהלן , אני צריך המלצה למפרט למחשב נייד עם דגש על יצירת מוזיקה , שיהיה אפשר לעבוד עם קיובייס ונוח עם קבצי מוזיקה. אני כרגע נמצא בחול ככה שעדיף פשוט לפרט את החלקים ואני אקנה כאן. סביבות תקציב של 3-5 אלף ש''ח. תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נסו לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת סימולציות כבדות במטלב וכו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע אין צורך ב GPUs אבל חשוב שתהיה האפשרות ל…

24. היי, שלום לכולם. אני מחפש מחשב לסבא שלי, הדרישה העיקרית זה שהוא יהיה מסוגל להריץ תוכן HD במידת הצורך. כמובן שהוא לא צריך משחקים בכלל. אני מעוניין שהמסך יהיה 20~22 אינץ' והמחשב יבוא עם ציוד היקפי של מקלדת רוסית + עכבר. רמקולים כבר יש. אם אפשר לדחוף את זה בערך בתקציב הנ"ל אני אשמח מאוד. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by idbp,

אהלן, אני בימים הקרובים הולך לקנות מחשב נייד, הקנייה תהיה באילת. התקציב הוא 4500-5000 שימושים: קצת גיימינג (GTA), לא מעט פוטושופ, הרבה סדרות וסרטים, והמון עבודה באינטרנט עם הרבה לשוניות וחלונות בו זמנית. הסתכלתי כבר על כמה דגמים, כרגע בהתלבטות על שני דגמים מבחינת הסוללה: המחשב יהיה המחשב העיקרי שלי ורוב הזמן יהיה מחובר לחשמל, פעם בחודש אני עושה נסיעה של שלוש שעות, אז אשמח אם המחשב יחזיק אינטרנט וסרטים במשך שלוש שעות. ASUS N552VW-FI068T http://ksp.co.il/?uin=30507 ASUS ZenBook Pro UX501VW-FW087T http://ksp.co.il/?uin=30673 אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם, הסתכלתי גם על הלנובו Y700 אבל מביקורות שקראתי הבנתי שהוא מתחמם …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.