ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד לגיימינג ו-OC. אין צורך בציוד הקפי והארד דיסק. [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] INTEL 3570K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1081 [/td][/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] MSI Z77A-G43 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪581 [/td][/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪333 [/td][/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] GIGABYTE HD7950 "WINDFORCE" 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1671 [/td][/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪560 [/td][/tr]…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי שתיי שאלות למחשב הנייד GIGABYTE W468N http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9031 האם המסך של הדגם הנ"ל מט או מבריק ? כמה זמן סוללה של 6 CELL תחזיק ? והאם אפשר לשדרג את הסוללה למשהו יותר חזק ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט עם השקעה ומחשבה רבה כדי שכל חלק יתאים לאחר אבל דווקא חשוב לי לשמוע את הדעה שלכם לגבי המפרט הבא. לגבי הכסף, אני קונה מחשב בסביבות ה10K ולא בא לי לחרוג מהסכום הזה אבל אם יש תוספת קטנה שתיתן המון אין בעיה. כל שינוי שאתם חושבים שישפר את המפרט הזה יתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ציינתי לגי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לי מחשב גיימניג כבד שיוכל להריץ משחקים כמו bf3 על ultra ובנוסף כול משחק , אני רוצה i5 וכרטיס מסך של geforce [מחיר שאפשר לחרוג עד 3500] תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא מכיר כולכך מה ילדים בגיל הזה אמורים להריץ על המחשב אבל נראה לי שכל הפרטים שכתבתי יענו על הציפיות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח חרגיה +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים לילדים 6-8 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הכול נחוץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,קוראים לי דולב. אני רוצה לקנות מחשב מזה זמן מה,ואשמח מאוד אם תעזרו לי . 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3000 שח +-. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב שלי נועד למשחקים,אינטרנט,מוסיקה וסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד הקפי כלל וכלל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים לא דבר שימושי בכלל אצלי,וכרטיס קול גם לא ממש…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור, אני זקוק למפרט למשחקים ולצפייה בסרטים בעלות מקסימלית של 2000 שקלים (בחריגות של 100 ש"ח), כאשר אין לי כוונה לנסות לחסוך. יש לציין, אני לא מעוניין בהארד דיסק חדש, לאחרונה שדרגתי את ההארד דיסק של המחשב הנוכחי וכאשר אקנה מחשב חדש אני ארצה להעביר אותו אל החדש. זו לא בקשה חריגה מחנות מחשבים להעביר חלק קיים, נכון? שאלה נוספת: במהלך החיפושים ראיתי באתר החנות PCCENTER שהם מוכרים את כרטיס המסך הזה ב469 ש"ח ואילו את כרטיס המסך הזה במספר שקלים פחות, בעוד שהכרטיס השני הוא כביכול מתקדם יותר. מישהו יכול להסביר לי מדוע? מצטער אם זה אוף טופיק, אבל הסוגיה הזו היא מה שהביאה אותי לבקש עזרה חיצונית כדי לא ליפול בפח. חשוב לציין שאני מעוניין שהחנות תהיה מאזור המרכז. תודה מראש על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המלצתי על נטבוק אבל הוא קונה לאישתו ורוצה משהו חזק שיהיה לו ראש שקט. אני עוד לא יודע העדפות גודל/משקל או שימושים אחרים - אעדכן בהמשך. מצורף PDF של ניידים מאתר "בהצדעה". אנא הביעו חוות דעתכם עליהם (מפרט/מחיר) והציעו חלופות עדיפות במחירים האלה (בטווח הנמוך). תודה מעט דחוף... עדכון: * מטרות המחשב? גלישה בעיקר. קצת אופיס . * גודל המסך? רצוי גדול - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה - מרבית השימוש בבית (זה בעצם יותר תחליף לנייח). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי USB3 ו-HDMI אבל לא קריטי . * בלוטות? רצוי, לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סדרות, סרטים וגלישה ברשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רק לשימושים שביקשתי לא יותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מקום לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD, עבודה מאומצת על תוכנות עריכת מוזיקה, תכנות. אולי משחקים בעתיד לאחר צירוף כרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase , eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, עריכת סרטים (משהו די נדיר לא עיסוק יום יומי, מתעסק גם בתוכנות די קלות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מהקל לכבד אין משהו ספציפי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה מסך ח…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש עזרה במפרט מחשב 1. התקציב עד 3000 מה שראיתי נראה שגם 2500 זה תקציב הגיוני 2. ישמש ל MATLAB PYTON מעט פוטושופ ותכנות וכמובן אופיס ואינטרנט - מתוכננים גם משחקים כמו CIV4 או STARCRAFT2 שירוצו בהגדרות בינוניות. 3. אין צורך בציוד היקפי 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט משום שהמחשב יהיה דלוק בחדר השינה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500 שקל עם אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג + אפשרות לתכנות בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין שום צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח למחשב שלא יעשה יותר מידי רעש במידה ואשחק בלילה, אך אפשר להתפשר פה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורך בסביבות 45-50ס״מ גובה 40-46ס״מ רוחב עד 23ס״מ, …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לאזור ה 2200 . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית ותו לא. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט קצת אופיס וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר, לא עריכת סרטים ולא משחקים,אופיס אינטרנט וכאלה עד עכשיו היה לי lp dell e6400 t81 והיה סבבה ,אולי צריך קצת יותר טוב (הוא 2 גיגה אולי עדיף 4 לא יודע איזה מעבד יש לו אבל אולי עדיף קצת יותר) * גודל המסך? גודל, העיקר שיהיה בין 14 ל 15.6 * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? , לא * משקל רצוי? עדיף קל,הנוכחי היה טיפה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) , 3 שעות זה מספיק (עדיף כמה שיותר כמובן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? עדיף, * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית אני חייב להודות לכל מי שעזר לי לרכוש את המחשב וייעץ לי ולימד אותי כ"כ הרבה בנושא החומרה... למדתי עד כמה חנויות מחשבים מסבנות אנשים עם חלקים חילופים מהחלקים שהם מעוניינים לקנות מפני שהם לא במלאי או סתם כדי לדפוק את הלוח :yelclap: בנוסף,אני חייב לציין שאהבתי את היחס שקיבלתי מחברת איבורי לעומת חברת KSP... באיבורי הנציג נשאר איתי עוד שעה לאחר סגירת הסניף... וישב ודן איתי על המפרט ובנוסף הוא שמע שאני מתעניין במחשב נייד והוא היה מעוניין לשבת איתי כדי לסגור גם בנוגע למחשב נייד... בקצרה, נהנתי מהשירות שניתן לי בחברת אייבורי , רק חבל לי שאין להם מלאי רחב להלן המפרט: מעבד amd 5600+ לוח אם asus m2n-e זכרונות kingstone 1gb *2 (2gb)667mhz כ.מסך msi GF nx7300gt (…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג אם זה ממש חשוב לרשום לי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:WATCHDOGS , CS-GO , BF,COD , GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג .. המסך זה LG FLATRONL1953TR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימוש במחשב: 1. דחיסת וידאו ( בד"כ לDIVX וכדומה ) 2. לכידת וידאו ( דרוש כרטיס לכידה מאנטנה ). 3. משחקים. 4. חלונות XP. בנוסף הייתי בעוניין ב: 1. מחשב שקט. 2. חסכן בחשמל. 3. דיסק גדול ( 500 - 750 GB ו). 4. יציאת HDTV לטלוויזה. 5. צורב DVD. בנוסף לא יזיק מארז יפה ... תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למחשב לגיסתי בתקציב של עד 2000 ש"ח כולל מסך. השימוש בסיסי ביותר, כלומר אינטרנט, אופיס, סרטים SD ומוזיקה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה אמין, אפילו אם זה בא על חשבון ביצועים. ראיתי באתר מפרט ב-1930 ש"ח, רציתי לברר היכן אפשר לרכוש את המחשב באזור ראשון לציון\נס ציונה. ל-K.S.P אני לא מתקרב. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט למחשב AMD חזק עם כרטיס קול מובנה עד 3000 שח
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עצה טובה לגבי מפרט של מחשב ללא ציוד היקפי עד 3.5K ניתן להתגמש קצת על המחיר... נפלתי בעבר עם מחשבים אז אני רוצה הפעם מחשב שיחזיק איזה שנתיים. בעיקר למשחקים עם גרפיקה כבדה כמו BF3. תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מהנתונים של שניהם אפשר לראות : i-3: Status Launched Launch Date Q1'10 Processor Number i3-350M # of Cores 2 # of Threads 4 Clock Speed 2.26 GHz Intel® Smart Cache 3 MB Bus/Core Ratio 17 DMI 2.5 GT/s Instruction Set 64-bit Instruction Set Extensions SSE4.1, SSE4.2 Embedded Options Available No Supplemental SKU No Lithography 32 nm Max TDP 35 W לעומת ה i - 5 Status Launched Launch Date Q2'10 Processor Number i5-450M # of Cores 2 # of Threads 4 Clock Speed 2.4 GHz Max Turbo Frequency 2.66 GHz Intel® Smart Cache 3 MB Bus/Core Ratio 18 DMI 2.5 GT/s Instruction Set 64-bit Instruction Set Extensions SSE4.1, SSE4.2 Embedded Options Available No Supple…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בן דוד שלי רוצה מחשב ליומיום והוא חשב על המחשב הבא Dell Vostro V130 אבל זה עם מעבד מהדור הישן.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל ? מסך 13.3' משקל עד 1.8 קילו הנייד בעיקר לגלישה ועבודה עם מסמכים מרובים אבל אם אפשר להוציא משהו יותר טוב ויותר חזק בתקציב ועם דרישות המשקל וכו', אשמח לדעת תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים להגיד לי שיקנה כמו שלי? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ₪1040 לוח אם: ₪580 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI- כרטיס מסך: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E Powercolor ₪1200 דיסק קשיח: 395 WD 250GB 7200RPM, 16MB SATA2 WD2500KS זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ₪1260 צורב DVD: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 ₪185 ספק: Hec 400TRT ₪260 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ₪360 מסך LCD: CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI ₪1250 כונן דיסקטים: Teac/SONY 1.44 ₪40 סה"כ 6570
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-