עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yakir_123,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בזמן שהותי בחו"ל יש כל כל הרבה מחשבים וכל כך הרבה הצעות שראיתי שאני כבר הולך לאיבוד ואני בטוח שתוכלו לתת לי המלצות על מחשב שיתאים לי אלו הדברים הקריטיים שחייבים להיות כלולים במחשב: גודל מסך 15 אינץ' hard drive ssd 128/256 זמן סוללה לא קצר (לפחות 5 שעות ב-פועל) מעבד: עדיפות לדור רביעי אבל לא חובה גם דור שלישי i5 או i7 זה בסדר משקל : לא יותר מ 1.9 ק"ג (אני יודע שזה מקפיץ את המחיר משמעותית אבל זה הכי חשוב לי כי הוא יהיה בתיק שלי רוב הזמן) כמו כן עדיף שלא יתחמם יתר על המידה. כמו כן אני אעדיף חברה שתספק אחריות גלובלית כך שאם אתקל בבעיה במחשב יהיה לי למי לפנות (אפילו בתוספת תשלום סביר). בנוסף הבנתי שיש חברות שנותנים מבצעים לסטודנטים אבל אני משע…

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  2. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB -לביצועים מעולם אחר זיכרון-2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDTv-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-750GB SATA II 32MB-נפח איחסון אין סופי כונן -DVDRW X20 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-DVI+FIRE WIRE 2+HD VIDEO סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי . אני מודע לכך שלחלק מהרכיבים אין שם, לכן רצ…

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  3. Started by rlrlrlrl,

אהלן, הרכבתי מפרט למחשב גיימינג בתקציב של עד 5K ש"ח ללא ציוד היקפי. מה אומרים? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Asus ROG STRIX B450-F GAMING כמות: 1 - מחיר: ₪ 555 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 326 מארזים: Fractal Design Meshify C Blackout Tempered Glass כמות: 1 - מחיר: ₪ 466 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 376 מאווררים למארזים: Noctua NF-S12B Redux-1200 120MM Fan 1200 RPM כמות:…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by biggie,

. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  5. 1. התקציב המקסימאלי- 3000 א) מעדיף לנסות ולחסוך בעלות 2. שימושי המחשב - שימוש ביתי, אופיס, תוכנות, תמונות וסרטים. חשוב גלישה מהירה. 3. יש צורך בציוד הקפי: מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רעש דרגה 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא, אין צורך. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. תל אביב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). …

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  6. עבר עריכה מחשב נייח לעבודה בבית + גלישה באינטרנט שלום לכולם יש לי אפשרות לפי המלצות שלכם לקנות חלק מהמפרט בארה"ב , כל זאת בכדי שיוזיל את עלות הקניית+ הרכבת המחשב בארץ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000 ש"ח אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה באקסל, חישובים מורכבים קבצים גדולים, סרטונים, גלישה באינטרנט, מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Rulez,

אהלן בניתי מפרט למחשב (הוא מיועד בעיקר למשחקים) ורציתי לשמוע את דעתכם בנוגע אליו אם יש לכם הערות בנוגע לדברים שאתם חושבים שחסרים או בדברים שהשקעתי בהם מעבר למה שהייתי צריך וההוצאה היא לא פרופורציונאלית למטרה שלשמה אני בונה אותו אני אשמח אם תגידו מעבד : Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB, DualCore לוח אם: P5N32 SLI SE Deluxe s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E זיכרון: 1GB Kingston HyperX כרטיס מסך: X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E כרטיס קול: CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) כונן קשיח: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II פלופי: Teac/SONY 1.44 צורב דיוידי : LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 מארז: Thermaltake Tsunami VA3000SWA ספק כוח: Liberty ELT500AWT 500W מקלדת: 2 Lang. (En…

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  8. דרישות בלוטוס גודל מסך 14 פלוס מינוס לא הכי חשוב צורב משקל - ממוצע רק שלא יהיה כבד מאוד סוללה - לא חשוב משהו ממוצע חברה אמינה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. בוקר טוב לכולם, תקציב כרגע לא בשמיים אבל אסביר הכל בהמשך.(4000שח) מחפש כרגע פחות או יותר מפרט ככל הנראה לרייזן 3900 לצורך גיימינג ועריכת וידיאו (full hd,4k) משתמש במסך 144 עם כרטיס מסך 1060 6gb יודע שהוא לא תומך כל כך ב 144 אבל נעבור גם את זה חחח, אני מחפש מארז mid ככל הנראה ,לוח אם שיתאים ויהיה סביר לא יקר מדי, זכרונות 16 או 32 ג'יגה מה שאתם חושבים לנכון,ספק כוח לא יקר אבל שיהיה מודולרי, וקירור כמובן . כמובן ארצה שיהיה אפשרות לשדרוג בעתיד הרחוק. מתכנן לקנות באילת בחודש אפריל לא צריך ציוד היקפי וכו' אשמח לשמוע הצעות/דעות

10. מלוגיק פי סי מעבד + מאוורר AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT Venus 12 1278.76 ¤ לוח אם Epox EP-8KDA3J Nvidia Nforse 3 250GB Motherboard 668.98 ¤ כרטיס מסך LeadtekGeforce FX6800GT 256MB Retail A400GT-TDH Video Card 2749.13 ¤ מארז Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Case 815.00 ¤ ספק Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 373 ¤ עכבר Microsoft OEM Optical Mouse 1 62 ¤ מחיר 5945 אופציה 2 מהחנות KSP מעבד ?Athlon 64 3000+ (S-754) 990 מאוורר למעבד ?Zalman 7000? 210 לוח Epo…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ronab,

אני מחפשת לקנות מחשב נייד קל. שימושיי העיקריים הם לגלישה באינטרנט ושימושי אופיס. אני מתלבטת בין רכישת טאבלט עם תחנת עגינה לבין לפ טופ. הדבר החשוב לי הוא המשקל מכיוון שבמחשב מיועד לנשיאה מחוץ לבית. אשמח לעצתכם, תודה!

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  12. היי חברים, הבוס שלי מבקש מפרט למחשב לעבודה גרפית, הנה הפירוט, אשמח לעזרה מהמומחים. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K. לא גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, לא תלת מימד. התוכנות יהיו בעיקר Adobe Creative cloud, Photoshop, Illustrator, inDesign Adobe XD ואולי מעט מאוד premiere ו-after effects. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. …

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. היי, אני חושב כבר הרבה זמן לקנות מחשב חדש, אבל אני פשוט לא בטוח איזה מפרט לקנות ומאיפה. אני די מבין בעניינים כמו כרטיסי מסך ומעבדים, אבל מארזים, ספקים ולוחות-אם הם הבעיה שלי, ואני לא רוצה לקנות מערכת שתהווה צוואר-בקבוק לכרטיס המסך או משהו. אני גם צריך מקום לקנות את המחשב, שיש בו את כל המפרט ועדיף שיהיה בראשון לציון. המחשב כמו שכתוב בכותרת הוא למשחקים, הכי כבדים שאפשר בתקציב 4000 ש"ח, יש לי מסך 20 אינץ', אני לא בטוח לאיזה רזולוציה הוא מגיע אבל אני יודע שהוא לא יאכזב (כי עד עכשיו הייתי משחק על 1024X768 במקרה הטוב). מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA ומעבד Intel. השקט לא חשוב מדי, 5 מתוך 10 בערך. OC לא חובה, כלומר לא היה לי מחשב שמסוגל לזה עד עכשיו אז לא התנסתי, אבל לא אתנגד. ללא ציו…

• 49 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by slavoy,

שלום לכולם, שאלתי על מפרט לHTPC לפני כשבועיים, ועזרתם לי מאוד. עשיתי שילוב של כמה מפרטים שניתנו ושיניתי את המארז בגלל הגבלת גודלו (לא כל מארז מתאים לי לסלון). המפרט שבניתי הוא: Hauppauge - PVR150MCEKIT - Personal Video Recorder SAMSUNG DVR-S223F x22 (WHITE) DUAL LAYER SATA Gigabyte Radeon HD3850 (GV-RX385256H) 512MB DDR3 - RETAIL ASUS M3A78-EM (AMD 780G) HDMI - mATX AMD Athlon (4850e ) 2500MHz (45W)-Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETA Arctic-Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 - PWM - RETAIL 2GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 Thermaltke Tenor Home Theat…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by idaneqw,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית אופיס, גרפיקה פוטושופ, הרצת סרטי FHD, קצת משחקים (הכי פחות חשוב). * גודל המסך? 15.6'' מבריק. * רזולוציית המסך? עדיפות ל- FHD 1920x1080 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD (לא מאמין שכונן SSD יכנס במחיר, אם כן אשמח). * כונן אופטי? צורב DVD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות ל- Win7/8. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתלבט ASUS או LENOVO אבל פתוח להצעות. * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח או איסוף והחזרה מבית הלקוח. תקציב 3.5-4K. # מה חשוב לוודא במעבד על מנת שהוא יעמוד בעומסים? זכרון המטמון או מהירותו? # איך בוחרים בין i5 ל-i7 מי …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by 1liran1,

מישהו יודע מתי מגיעה לארץ הסידרה החדשה של DELL XPS 16 עם ווינדוס 7 למה אני ממש מחכה למחשבים תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. היי המחשב החליט להתאבד.. אני מחפש לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך. השימושים העיקריים שלי הם (מסודרים לפי חשיבות..) 1. solidworks 2. תוכנות אדובי למיניהם (פוטושופ , פרמייר) 3. אופיס / סרטים וכו'... התקציב הוא 2000-2500 שקלים (בלי חריגה..) מאיזה חנות לא משנה לי.. הרבה תודה, און.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם זו פעם ראשונה שאני כאן אז אשמח מאוד לעצות טובות. אני רוצה לרכוש מחשב בסכום של עד 5000 ש"ח כאשר חשוב לי מארז מקורר היטב, שקט עם דלת קידמית (ביתי הבכורה עומדת להתחיל לזחול והייתי רוצה להגן על המחשב ככל הניתן). הצרכים מלבד הבסיסיים הם עריכת סרטוני וידאו ומשחקים (מתכון בטוח לאיבוד שעות שינה). בנוף היות ואני מבצע שדרוג כל 3 שנים בערך, הייתי רוצה לאפשר שדרוג עתידי, לכן ראיתי לוחות חדשים של GIGABYTE שמכילים DDR2 & DDR3 . כמובן שכל הצעה מתחת 5000 תתקבל בברכה אך ניתן לחרוג בעוד כ100 ש"ח. בנוסף (אם אפשר ) הייתי רוצה רכיבים שיוכלו לעבור OVERCLOKING אך במידה שפוייה מבלי לפגוע ברכיבים. אם כך מה אתם מציעים? חשבתי על המפרט הבא: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 G…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by ENROLL,

שלום, בשעה טובה אני קונה לפטופ ראשון שלי אי פעם ללימודי צילום. הדרישה היא נייד בגודל 17.3 עם מקלדת מלאה. ראיתי כמה דגמים לחלק יש יתרונות אחד על השני אך לא מצאתי את ה"מושלם". אלו הדגמים שהגיעו לשלב הסופי במחיר שניתן לספוג (שניהם עם מסך מט): http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3750-2630qm.htm עם שדרוג ל-8GB חסרונות שמצאתי: כרטיס מסך חלש שאולי לא יספיק לעיבוד קבצים גדולים בפוטושופ מסך HD READY עם רזולוציה של 1600*900 בלבד. דגם שני של HP לפי התאמה אישית באתר שלהם, כך שאם אקנה אותו אזמין מארה"ב לארץ: [table][tr] [td]Color[/td] [td]steel gray[/td] [td]edit[/td][/tr] [tr] [td]Operating system[/td] [td]Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit[/td] […

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500. אני מקווה שאני לא חי בסרט ואם זה בכלל אפשרי... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (גם עריכת סרטים) אבל גם עבודה משרדית רגילה - (גלישה, אופיס...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות של Adobe. בעיקר פרמייר ופוטושופ ואולי גם אפטר אפקטס.אופן שימוש תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכנות, סרטים, מוזיקה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. visual studio 2008, java 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך, לא חשוב גודל. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה, רק הרכבה במעבדה.9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. אין חנות מועדפת. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כ…

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by Naor_S,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא פוסל את האפשרות לחסוך, אבל אפשרי לנצל גם את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למוזיקה בעיקרון - בגלל זה חשוב לי פה ש"ניגע" בכל הקטע של הכרטיסי קול וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא כל כך הבנתי את השאלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג בעיקר ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

23. שלום כפי שאתם רואים אני חדש כאן, המליצו לי לפנות אליכם בנוגע למפרטים. אז ככה, בניתי באתר של אחת מחנויות המחשבים מחשב (אני לא יודע אם מותר לפרסם את שם החנות). זה המפרט: http://img216.imageshack.us/img216/4565/97555844ge1.jpg עכשיו למעשה גיליתי שיש לי 200 שקל נוספים(המחיר של אחד החלקים ירד) ורציתי לדעת מה כדי לשדרג? וכמובן אם המחשב והמפרט שלו שווים את המחיר? רצוי שהמחיר לא יעלה מעל ה 8800 שקל. המליצו לי לשדרג את ההארד דיסק (הבדל של 100 שקל בערך בין ב320 ג'יגה לבין ה 500) אבל גם אמרו לי שהשימוש בזיכרון לא יגיע לממדים של 500 ג'יגה ולכן זה מיותר. רציתי גם להתעניין בעיניין המעבד, לצערי אני לא מבין בעיניין ורציתי לדעת אם כדי לשדרג אותו וכמה זה יעלה שידרוג מעבד... האפשר…

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  24. קודם כל אני מודה מראש למי שירצה לעזור לי. הדבר הראשון שהייתי רוצה לדעת זה מהו הפרש המחירים בין מחשבים בישראל לבין מחשבים בחו"ל, לדוגמא ארה"ב. מטרת המחשב תיהיה בעיקר משחקים, אני לא רואה בו שימוש אחר. דיסק קשיח של 200 ג'יגה בהחלט יספק אותי ולגבי שאר הדברים אני לגמרי לא בקיא. מה חשיבות הלוח אם? האם יש אפשרות לקחת לוח אם שיכול לשמש גם בעתיד, כלומר אחד שיהיה אפשר לשים עליו כרטיס מסך חדש? איזה מעבד זול יחסית ובעל מהירות מספקת?

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  25. שלום וברכה, אני נוסע לארצות הברית במוצא"ש הקרוב למשך שלושה שבועות. אני מחפש מחשב עד1300$ פחות או יותר. השימושי העיקריים שלי יהיו ללימודים (מדמ"ח אבל אני בספק עד כמה זה פקטור), גיימינג (לא מצפה להריץ את קריסיס 2 על הגדרות מקסימליות אבל כן שיחזיק לי יפה לתקופה הקרובה) וקצת שרתיים וירטואלים (מתעסק טיפה בתחום). משקל לא מהווה כל כך פקטור. אני מודע לכך שעם דרישות כאלה אני לא צריך לצפות לזמני בטריות טובים במיוחד אם כי שלוש שעות יכול להיות נחמד זהו בערך אשמח לעזרתכם המהירה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.