עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם זאת ההודעה ה-3 שלי בנושא (לצערי האחרות לא נענו ) ואני חייבת הכוונה ממש לפני קנייה תודה לעוזרים. כרגע חשבתי רק על שני המחשבים שיש למעלה אני ישמח אם תעזרו לי לבחור בניהם או להציע לי מחשב אחר בגדול הבנתי ש5010 יותר טוב מבחינת מפרט אבל הרכיבים בו גורמים לצוואר בקבוק והxps יותר חזק מבחינת איכות בנייה אבל יותר חלש אני לא יודעת מה לעשות * מטרות המחשב? עיצוב גראפי ואנימציה כבדה * גודל המסך? 14 - 16 * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל בלי לוותר על מפרט חזק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות עבודה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן HDMI * בלוטות? שימושי אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by guchi1,

שלום לכולם אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבנית מפרט ואלה הבקשות שלי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר בלי להגזים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג כבד ויצור מסויקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?המשחקים החדשים והכבדים של היום וגם בעתיד * לאילו הגדרות גרפיות ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by bsn23,

שוב שלום ותודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere cs5.5 (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by rubus,

לחברי הפורום שלום! אני מנסה לעזור לידידה שלי לקנות מחשב שישמש אותה ללימודים. הסיבה למחשב במארז mini-itx הוא שאין לה מקום בשולחן עבודה למחשב בגודל mid/full tower. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, עד 300 ש"ח בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ללימודים (ופרנסה) תוכנות Adobe Photpshop, Illustrator, inDesign ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by danielblum,

אני מחפש מחשב נייד שיחזיק לי למשהו כמו 5 שנים שימוש: לימודים+משחקי ספורט (פיפא NBA2K ומנג'ר) המלצות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by יוחנן,

ברשותי מחשב נייד לנובו G580 מעבד דואל קור 320 קשיח 2 ראם בן 5 שנים שמור מה המחיר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת בכמה אפשר למכור את הטאבלטים הבאים: 1) Apple iPad Mini Wifi Version 16GB (המכשיר המקורי שיצא בסוף 2012) יתרת אחריות: 6 חודשים 2) Motorola Xoom 3G Version 16GB יתרת אחריות: חודשיים. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

8. Started by kobi1470,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל בלי חריגה בבקשה ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תנסו שלא לחרוג .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכבדים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך כפי שציינתי LG FLATRON L1953TR ויש לי עוד אחד במחסן מצאתי חדש לא השתמשתי פעם אחת יכול להיות שהוא גם יוצר לא מזמן BENQ GL955 -לאילו הגדרות גרפיות …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by kokoki,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, gta, Assassins creed unity, bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by LimaC,

שלום לכולם, לאחרונה, כפי שכולנו שמענו, Windows הפסיקה לספק תמיכה ועידכונים בעבור מערכת ההפעלה שלה Windows XP. כן, גם אבא שלי שמע על זה בחדשות ועכשיו הוא לחוץ כי במחשב שלו מותקן XP. במקרה שלא כל ה EEEPC מכילים את אותה החומרה, זהו המפרט של המחשב של אבא שלי: מעבד - Intel Atom N450, 1.66GHZ זכרון - 1GB RAM דיסק קשיח - 128GB (מתוכו 75GB בשימוש). שלוש שאלות: הראשונה, כפי שצוין בכותרת, היא האם המחשב הנ"ל יוכל להריץ את Windows 7? 2) איך מתקינים Windows 7 כשאין CD-ROM? 3) בהתחשב בעובדה שאבא שלי משתמש במחשב למיילים, סקייפ, וכתיבה ב Word, איך בעצם חוסר העדכונים הזה יכול להשפיע עליו? כן, אני יודע שהוא ישן, אבל זה מה יש... נא לא להמליץ על החלפה כי זה לא רלוונטי. תודה רבה לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Ran Ventura,

היי, הייתי רוצה לדעת כמה אפשר לדרוש על המפרט הבא: מעבד intel e8400 זכרון 4GB הארד דיסק 500GB כרטיס מסך Radeon HD4850 מארז CoolerMaster Centurion 532 צורב DVD LG

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Scanner,

אני מחפש מחשב נייד קל ונוח לסחיבה. המחשב ישמש לאופיס, גלישה באינטרנט, קצת סרטים וזרימה שלהם מהאינטרנט, VPN וRDP למחשב במשרד. חשוב שהוא יעבוד טוב גם עם WIN 7 PRO. חשוב לי מאוד שהוא יעבוד בצרכים שלי בלי להיחנק... כבר היה לי מיני לפטופ שפשוט שיגע אותי באיטיות שלו כשעובדים עם כמה מסמכים ואתרים פתוחים. שלא לדבר על חיבור לREMOTE DESKTOP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, קצת סרטים. אם בתקציב אפשר יהיה גם לעבוד קצת עם פוטושופ- מעולה, אבל לא קריטי בכלל. * גודל המסך? לא מדוייק. שלא יהיה גדול מדי כי הכוונה היא לצאת איתו מהמשרד לפגישות וכו'. חשוב שיהיה מעל 10…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by omrit,

אשמח לחוות דעת על מפרט סטודנט שבניתי. המחשב ישמש גם לפיתוח תוכנה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. עד 3500 ש"ח תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטיאלית, פיתוח תוכנה, קצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישמש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by b1g1m0t,

אני צריך מחשב + רמקולים + עכבר + מקלדת ב6 אלף . אין בעיה לקחת AMD או מ'שו . מארז - הייתי מעדיף את הסופרטאלנט וזהו , 6 אלף , אני צריך מחשב חזק , למשחקים דיי כבדים , HL2 וכו' . פחות לעיצוב ותוכנות כגון PHOTOSHOP . תודה .

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אז אחרי התלבטויות רבות, הלכתי בסוף על אינטל, השיקולים העיקריים: קידוד סרטים, HT והסאונד האיכות שבא עם הכרטיס קול המובנה. אבל עכשיו יש לי התלבטות בין מפרט מבוסס DDR1 לבין DDR2, הנה המפרטים: DDR2 ---- ?Intel Pentium 4 3.0 Ghz S-775 Prescott 2M Cache 64 bit? 1450 AA8-DuraMAX (925), S-775? 790 Vitesta DDRII 533*2 700 Gigabyte Geforce FX 6600GT 128MB DDR3 128bit DVI VIVO Retail 1272 200GB 7200/133 (8MB) DiamondMax 10 650 Thermaltake Sviking VA4000BWS 420 HEC 475W (True Watts) 360 ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100? 260 Total Price 5902 DDR1 ---- ?Intel Pentium 4 3.0 Ghz S-775 Prescott 2M Cache 64 bit 1450 Motherboard ?P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E? 580 ?DDR 512Mb 400MHz AData /VT…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by GOSS,

מפרט למחשב AMD חזק עם כרטיס קול מובנה עד 3000 שח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by cipher,

המפרט הוא בתקציב של עד 4000 ש"ח, מישהו יכול להציע שיפורים??? 1 Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz 1,156 ש"ח 1 Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 854 ש"ח 1 Winbond DDR 256MB 2700/333mhz 265 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 612 ש"ח 1 Connect3D 9100 128Mb DDR Bulk 599 ש"ח 1 Lite on 48x12x48 RETAIL BLACK 375 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי חבר'ס! הנייד הישן של אבי (P3 800) החליט להתאבד, והגיע הזמן להחליפו כי הוא גם ככה אינו חזק מספיק לצרכינו. אנחנו משתמשים בו בשביל הדמיות ועבודה עם תוכנות ל-CNC שדורשות כח עיבוד רב והמון זיכרון. וכעת נדרש ממני למצוא תחליף ראוי שיספק עבודה נאותה עם תוכנות אלו. כשהייתי בארץ סבלתי מספיק תיסכול של לנסות לעבוד עם ה-P3 ותוכנות אלו. חשבתי על המחשב Fujitsu Simens Amilo D 1037 http://www.fujitsu-siemens.com/rl/products/notebooks/consumer/amilo/amiloD.html מפרט בסיסי: P4 2.8 512mb DDR SiS645DX+962 Board 60GB HD ATi Radeon9000M 64mb 15" - 1024x768 DVD/CDRW combo drive Audio Cirrus Logic CS4299-KQ Lan 10/100, 56K modem Firewire, USB 2.0 WinXP קצת מאכזב אותי הרז…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ccc,

CPU XP2000 asus a7n8x nFORCE2 DELUX CASE+WINDOW+lamp 3 EXTRA CASE FANS IDE CABLE citizen floppy OPTI MOUSE-BTC MUKTIMEDIA KEABOARD-sun radeon 9000 pro2 128mb 256mb ddr 333mhz SUPER WOOFER 2800W ASUS 48X16X48 EPO CD ROM X56 hitachi dvd rom VOLCANO 9 תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. חשוב לי שהכרטיס יהיה 8800 ומעבד אינטל כמובן 2 ג'גה זכרון ואני מתכוון לעשות oc עד 5000 שקל אם תעזרו זה יהיה יופי!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, קניתי בטעות מחשב שלא יספק את צרכי ולא יקבלו אותו בחזרה, אני מעוניין לבדוק אם השדרוג שהציעו לי יעשה את העבודה, המחשב מיועד בעיקר לעבודה גרפית כבדה (קבצי פוטושופ בגודל גיגה) ולהורדות emule רציפות. לא מתוכנן Oc זה המחשב שנקנה: מעבד amd athlon 64 bit x2 3800+am2 box לוח אם abit nf-m2s am2- הציעו לי להחליף ל gigabyte gam61pm-s2 זכרון supertalent 1024/667 X2 סה"כ 2 גיגה זכרון- הציעו לי להוסיף עוד 2 סטיקים זהים דיסק קשיח wd 250 gb sata 2- להוסיף עוד כונן זהה לraid0+ עוד כונן למערכת הפעלה והורדות מארז hec 6a19 300ar+fan כונן asus dvdX16 צורב dvd necX18 5170 כרטיס מסך-בשלב זה ללא משחקים, כשארצה אקנה כרטיס מתאים, אשמח להצעה שתתאים לצרכים ( עד כמה שהבנתי אין משמעות …

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by palin,

מחפש לקנות מחשב נייח חדש שיהיה טוב גם לעוד מספר שנים, שיריץ משחקים חדשים בלי להיתקע וכו', בסביבות ה3000 ש"ח +- מפרט שהוצא לי באתר אחר: מעבד: Intel Core i3 540 3.06Ghz 4MB Cache Tray ₪532 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L ₪489 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V ₪510 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select ₪199 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 ₪229 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual DVI ₪918 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה ₪75 סך הכל: ₪3217 מה אתם אומרים? יש אפשרויות לשינוי? ה…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by alEllisande,

כמו שצויין המחשב מיועד בעיקרו למשחקים יחסית כבדים וצריך גם להמשיך לסחוב כאלה בעתיד ההעדפה שלי היא לגודל מסך של 13 או 15 מבחינת משקל אני אעדיף משהוא שישקול פחות מ2.5 קילו מבחינת סוללה אני לא צריכה משהו מטורף מדי אבל בהחלט ממולץ שהוא ישרוד את ה 3-4 שעות מחוץ לחשמל כמו שכתבתי בכותרת אני מוכנה להשקיע 8000 שקל בשביל אשמח אם תוכלו לעזור לי אם המלצות בגלל שבמהלך הזמן שבו חיפשתי תמיד הצלחתי למצוא פגם בכל אחד מהמכונות שניראו לי מתאימות שתי הפיבוריטים שלי היו ה m11x של alienware בעיקר בגלל התמורה שאני מקבלת אם ניידות גבוהה אבל יש לי בעיה אם גודל המסך שלו אני לא בטוחה שאוכל להסתדר אם מסך כל כך קטן מצד שני חשבתי על ה dell-xps15 אבל הוא כבד למדי והשאלה היא האם יש משהוא שיכול לענות ג…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by pitte,

הי, אני מעוניין במחשב לשימוש כללי: גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות ובסרטים, וזה פחות או יותר. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא, ובפרט על שילוב הרכיבים מעבד - לוח אם - זכרון שבחרתי כמעט רנדומלית, וכמו כן המארז. מעבדי ‏AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך none צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים CoolerMaster CMP-350 Black+ 400W PSU מאווררים …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, שלום לכולם. אני מחפש מחשב לסבא שלי, הדרישה העיקרית זה שהוא יהיה מסוגל להריץ תוכן HD במידת הצורך. כמובן שהוא לא צריך משחקים בכלל. אני מעוניין שהמסך יהיה 20~22 אינץ' והמחשב יבוא עם ציוד היקפי של מקלדת רוסית + עכבר. רמקולים כבר יש. אם אפשר לדחוף את זה בערך בתקציב הנ"ל אני אשמח מאוד. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.