ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
רכשתי כרטיס מסך מסוג Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1080 ti 11gb. אני מעוניין להרכיב את שאר המחשב (לוח אם, מעבד, ספק, מארז).השימושים יהיו לגיימינג ברזולוצייה 1080X1920 בעיקר. חשוב שהמעבד יהיה יחסית חזק ושלא יגרום לצוואר בקבוק עם כרטיס המסך. אין צורך בהוספת כוננים קשיחים כי אני מתכוון להשתמש באלו שיש לי כבר כרגע. תודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש''ח עם עדיפות לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב לחבר שהייעוד שלו יהיה בעיקר מוזיקה, סרטים וגלישה, אך מדי פעם גם משחקים. לא דברים מפוצצים. משחקים? אסטרטגיה של השנים האחרונות - סטארקראפט ודומיו. לא צריך בשלב זה מסך\ציוד היקפי. זה יהיה נחמד אם ניתן יהיה לקבל הארדיסק של 320\500 במסגרת התקציב. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 6.05.2008 בשעה 09:54:27 עברו 24 שעות - מקפיץ.[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 10:51:32עברו 48 שעות - מקפיץ. ???[br]פורסם בתאריך: 8.05.2008 בשעה 10:33:04אולי בכל זאת...? (זה בגלל שאני אשכנזי?)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי את הגירסא ל XP ועכשיו אני צריך דרייברים למחשב ... אין לי דיסק והגירסא היא DELL VOSTRO A860 LEPTOP במיוחד דרייבר לאינטרנט אלחוטי.. הנה הדגם של הכרטיס רשת: ( מאברסט) Atheros AR5006X Wireless Network Adapter ל XP SP3 ד"א חיפשתי באתר DELL ושם יש דרייברים לVISTA ולא מצאתי לXP
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחותי רוצה לקנות מחשב נייד והשימושים שלה הם בעיקר אינטרנט פייסבוק מוזיקה הורדות וצפייה בסרטים אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על מחשב נייד שיכול לאפשר את המטרות האלו וגם שתהיה לו סוללה מאוד טובה ובמחיר שנע בין 2000-3000 ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים וגם להיות מחובר לטלוויזיה דרך HDMI ולצפייה בסרטים ב720P הציפייה היא שהמחשב יחזיק משחקים חדשים לכמה שיותר זמן בלי התעסקות מיותרת ישבנו והגענו למפרט הזה: Gigabyte GA-P55-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪723 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1186 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪492 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪112 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 NZXT Tempest - Air Flow King, יחידות 1 ₪469 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=263 Sea…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז הסטודיו שלנו מצא אופציה זולה למחשב מק לעריכה גרפית! השאלה היא כזאת. יש לנו כרטיס מסך gtx 970 strix asus עם חיבור 8pin pci-e. המפרט של המחשב הוא Xeon e5462 (שני מעבדים) סהכ 8 ליבות 32gb ddr2 800mhz ecc 240gb ssd Sandisk plus 1tb wd blue 7200 rpm בינתיים יש שם gt120 עם 512mb ram (מן הסתם לא מתאים לעריכה ב 4K בfinal cut) המחשב יעלה בסביבות ה4k אז ככה ! שאלה ראשונה ! האם ה970 יתמוך במערכת ההפעלה mac ובדרייברים של nvidia ובחיבורי חשמל הpci-e (פרמטר קריטי)? האם שווה לקנות מחשב כזה בשנתון כזה?(חשוב לציין שכבר בדקנו את המחשב והכל היה טוב חוץ מהכרטיס מסך! תודה לכל מי שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, איך אפשר לדעת אם מסך הוא מבריק או מאט? (אני מעדיף מאט) יש דרך לפי הנתונים שרשומים עליו לדעת? אם לא, תוכלו לומר אילו דגמים של DELL מגיעים בד"כ עם מסך מאט? הבנתי ש VOSTRO, אבל ראיתי שיש גם כאלה מבריקים.. תודה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתלבט לגבי קניית לפטופ עם מעבד 1.73 DUAL. למה אפשר להשוות את הביצועים שלו? משחקים יעבדו עליו טוב?בהנחה שהכרטיס מסך X1600?וג'יגה זכרון... לאיזה מעבד רגיל הוא חופף?שווה להשקיע במעבד 1.83 DUAL או אפילו 2 DUAL במקום?יש הבדל עצום?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום תסלחו לי עם זה לא הפורום הנכון כי אני חדש פה! טוב אז ככה אני מחפש מחשב נייד שיהיה אפשר להפעיל עליו משחקים כבדים כמו למשל GTA VC עם כרטיס מסך טוב ראיתי שיש כאלה עם "רידאון" אני צריך לפחות 40 GB ולפחות 128 MB זיכרון פנימי DDR לא משנה לי איזה חברה! הסכום שלי נע עד 10,000 ש"ח? אז אפשר מלצות בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ללא OC,ללא ציוד היקפי,וללא מסך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים לא הכי כבדים, וגם לשימוש כולל כמו אינטרנט וכו'. המסך שאני יקנה יהיה "22 , עדיין לא יודע איזו רזולוציה. מעבד כרגע החלטתי על Quad Q660 אז להתאים את המפרט למעבד,4.5K כולל המעבד כמובן חשוב מאוד שהמחשב והמארז יהיו שקטים, ושהמחשב ירוץ מהר. המחשב אמור לשמש אותי במשך השנים הקרובות. תודה
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכונן לקנות את הנייד של אסוס UL50 השימושים שלי הם עבודות משרדיות ואינטרנט אך העיסוק המרכזי הוא מסחר בשוק ההון אני רוצה לחבר שני מסכים נוספים לנייד שניהם 24 FULL HD 1200X1920 כאשר רואים בכל אחד מהם דברים שונים לנייד הזה יש כמה דגמים אחד עם כרטיס מסך מובנה אינטל 4500 ואחרת עם כרטיס מסך חיצוני של אנוידיה G210 השאלה שלי האם כרטיס המסך של אינטל יכול לתמוך בעוד שני מסכים ברזולוציה כזו בלי בעיות. כבר אומר שתוכנות הגרפים והמסחר שאני משתמש בהם מבוססות ג'אווה וצריכות מחשב חזק כדי לעבוד חלק תודה חזי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לעצמי מחשב חדש. המחשב ישרת תכליות רגילות יומיומיות וכן פיתוחים, לעתים מכונות וירטואליות וכו'. נסגרתי כבר על החומרה שאני רוצה i7-8750H SSD 128/256 + 1TB HDD 16GB RAM מסך FHd בגודל 15.6 אינץ. כרטיס מסך פחות קריטי, אבל בענייננו זה יהיה 1050 וצפונה. אני צריך מחשב שאני אוכל לקחת לישיבות ולא להראות כמו ליצן. שני המחשבים שחשבתי עליהם הם Dell G5 (על G3 לא חשבתי כי הקירור בו מלמטה וזה נראה לי מטופש ממש) מהדגם Dell G5 5587. למשל: https://ksp.co.il/?uin=49271&select=.268..271..132..1358..5390..5274..5155..5156..442. Asus ROG (אפשר לחשוב גם על TUF) מדגם…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעדכן את המחשב שלי לסטאפ חדש. התקציב בערך 6K גמיש לאזור ה 7K. המחשב אמור להריץ משחקים, תוכנות עריכה, אופיס ואינטרנט, ואני רוצה שהכל יעבוד מהר.יהיה OC בעתיד. לפעמים אני מוצא את עצמי עם וורד, אקסל, 5 חלונות אקספלורר, תוכנת סטטיסטיקה ותוכנה למודלים מתמטים פתוחים ביחד ואני לא רוצה להרגיש איטיות. אני רוצה שהמחשב יחזיק לכמה שנים. לא נראה לי שאני מעוניין להוציא על החלקים הבאים יותר ממה שאני רושם כאן. מעבד עד 1500, לוח אם עד 1500, זכרון עד 1000, ודיסק קשיח עד 1500.אלו הדברים החשובים. אני צריך מעבד רוצה אינטל, קירור למעבד שיהיה חזק, אין לי העדפה אמיתית לחברה מסויימת, לוח אם עם USB 3, SATA3, ESATA נחמד אם תהיה תמיכה טובה בOC, זכרון 8 גיגה, דיסק קשיח SSD בנפח של 12…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ 6000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לגרפיקאי שמעצב משחקים. בעיקר דו מימד ברזולוציה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd בסביבות 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בקצת אם מחייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD: BLURAY מלאים, מחשב מוזיקה, גלישה באינטרנט וזהו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? המלצה למקלדת שליטה קומפקטית וטובה תתקבל בשמחה - תקציב ייקבע בהתאם בנפרד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 - מעדיף אולי ללא מאווררים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני חדש בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי מנסיונכם עם בעיה דחופה שיש לי. לפני שנה קניתי בארה"ב מחשב נייד של סוני מדגם VGN-FZ180e (במחיר של 1700$ בערך). עשיתי בזמנו סקר שוק די ארוך ובסוף החלטתי ללכת דווקא עליו (על אף המחיר הגבוה) דווקא בגלל הכרטיס מסך שלו, שהיה הכי טוב בקטגוריית הניידים עם מסך 15.4" (כרטיס מסך של nVidia, דגם GeForce 8400GT M עם 256MB זיכרון). ידעתי שזה מחשב שישמש אותי כ-desktop ורציתי שיוכל לעשות הכל. בחודשים האחרונים שמתי לב לבעיה שהולכת ומחמירה - הנייד שלי היה מתחמם מאוד מאוד מהר (בזמן שספק הכוח מחובר לחשמל), ולעתים אחרי שהייתי משתמש בו תקופה ארוכה (משחק unreal3 לדוג') הוא היה מתחמם ברמה שכמעט אפשר להכוות ממנו - הצדדים (ממתכת) וגם המקלדת (פלסטיק) הי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב 6000-8000 גמיש נא לא להשתגע כי אני צריך להעביר את זה בוועדת הכספים(אשתי) . מטרה: משחקים גם חדשים, גם ישנים בהרצה של dosbox לפעמים. כרגע אני לא משחק משהו שדורש יותר מדי אני אוהב TBS , בניה וניהול, RPG וMMORPG ,אני לרוב לא משחק FPS אם כבר אז משחק קבוצתי ולא שחקן יחיד(המחשב הנוכחי לא סוחב FPS ) חנויות: משהו קרוב לרחובות/תל-אביב דרומה אז iqpc, foxpc,skypc בנתיים אני בודק בעיקר ב iqpc כי יש שם את רוב החלקים שמענינים אותי. OC : עד FSB1600 אם אפשר של q9450 שקט: נחמד אם יהיה אבל אני כבר התרגלתי לרעש של המחשב שלי. הוא לא יהיה בחדר שינה. מעבד : q9450 שמעתי שהוא קריר והוא עולה כ 1650 שקל בIQPC מחיר שאני מסכים לשלם זיכרון :4GB DDR800 תזמונים לא הכי חשוב לא נראה לי שאני יעשה לו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לכם טיפים לקירור לפטופ (מבלי לקנות בסיס קירור)? ניסיתי לשים הגבהה מתחת לרגליות של המחשב שתהיה זרימת אויר יותר טובה. אבל זה לא עזר יותר מידי :-) אולי בקצת. (אני צריך ללכת למעבדה כבר הרבה זמן גם בקשר לכונן הקשיח וגם בקשר לבעיות החום. אבל הם "דפקו אותי". לפני שקניתי ביררתי איפה מעבדת השירות, והיא היתה בת"א. וכעת הם עברו להרצליה הבנתי. מבחינתי נסיעה להרצליה זה ביזבוז של חצי יום לפחות ולא מעט כסף).
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: AMD PHENOM 2 X4 955 Black edition עם אחריות לעוד שנה וחודש כולל אריזה וקירור מקורי. מסך:Dell u2311h 23" עם אחריות לעוד שנה וחודשיים כולל אריזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח אם intel dragon tail p35dpm L1g+fw 1333mhz נקנה בתאריך 18.12.2007 מעבד intel e6750 2.66 core2duo 1333mhz 4m נקנה בתאריך 18.12.2007 זיכרון ddr2 1gb 800mhz cl5 twister twinmos שני יחידות נקנה בתאריך 18.12.2007 עוד יחידה של ג'יגה אחד נוספה יותר מאוחר twintech 9800gt 512mb ddr3 נקנה בתאריך 19.10.2008 גוף קירור לא תקין נראה לי seasonic 500w ss-500 et apfc f3 נקנה בתאריך 19.10.2008 arctic cooling freezer 7 pro lga775 נקנה בתאריך 19.10.2008 דיסק קשיח wd6400aaks נקנה בתאריך 10.5.2009 כרטיס קול creative x-fi titanium pci-e sb0880 נקנה בתאריך 10.5.2009 כרטיס מסך gainward gt430 1gb ddr3 pci-e נקנה בתאריך 27.1.2012 samsung p2250 9800gt באריזה מקורית הכרטיס קול גם באריזה מקורית ה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... הייתי רוצה לקבל המלצה לקניית מחשב אשר שימושו יהיה למשחקים אינטרנט ולימודים...עד סכום של 4000 +\- אגב,מה ההבדל בין מערכות AMD לאינטל וד כמה חשוב מהירות המעבד ולמה??? בתודה מראש לכולם...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש במחשב ביתי בשביל המשפחה. מרבית הזמן גלישה באינטרנט, מוסיקה וכדומה. מידי פעם אולי צפייה בסרטי HD. גודל המסך 15.6 נראה לי אידאלי למחשב ביתי. לגבי רזולוציה אין משהו מיוחד שיהיה מסך בסדר. המשקל של המחשב לא קריטי, מכיוון שהוא יהיה רוב הזמן בבית. אני מניח שלשים בתקציב הזה SSD קצת קשה, אבל אם יש למישהו המלצה על מחשב עם אופציה לשדרוג ל SSD זה גם טוב. מערכת הפעלה - לא חובה, יכול להתקין לבד. אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת את דעתכם על המפרט הבא: מעבד - intel pentium 4 505 2.66 Ghz 533 Mhz 1M 775 st לוח אם - intel vanguard 915GLVGL 800 Mhz זכרון ראשי - 256MB DDR 400Mhz דיסק קשיח - SAMSUNG 40GB 7200RPM כרטיס מסך - intel GMA900 Graphics subsystem o/b כרטיס קול - intel High Definition 6 Channel Audio o/b כונן תקליטורים - samsung 52X כונן דיסקטים - 3.5" 1.44 MB כרטיס רשת - intel 10\100 o/b מקלדת מיקרוסופט מולטימדיה עכבר אופטי רמקולים 180W + SUB אחריות שנה סה"כ - 2590 ש"ח אני בדרך כלל פשוט משחק וגולש (יש גם רשת ביתית) תגידו בבקשה מה אתם חושבים, תהיו אכזריים אם צריך למה אין לי מושג בעניין, ואם אפשר גם המלצות... תודה רבה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב 2000 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה, סרטים וגם כמה משחקים - לא נראה OC. אני חשבתי ללכת כבר על מערכת Quad Core. אני מתלבט נורא איפה לבצע הרכישה - חנות עם נגישות (לא שיהיה בחור נידח), אחריות, מקצועיות ושירות טוב. מה ממליצים לי? יש לי מפרט מאייבורי: Processor: Intel Quad Q8200 Mobo: GA-EP45-UD3L Gigabyte HD: Samsung 500Gb SATA II Memory: Kingston 2GB CArd Graphics: Point of View nVIDIA Geforce 9300GS 512MB PCIe יצא בסביבות ה-2200 ש"ח את הכרטיס מסך חשבתי להחליף ל- ZOTAC 9600GT - כדאי? מה אתם אומרים על המפרט? תודה, מיסי
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-