ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני צריך עזרה בקניית מחשב חדש,תודה לעוזרים. 1.תקציב מאקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,פוטושופ,מוזיקה אינטרנט.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך:22" רזולוציה: 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות~גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel D930 Gigabyte GA-8I945P-G RH 512MBX2 DDR2 667Mhz (some unknown delepoper) Gigabyte 3D Aurora + topower 400W ATI Redaon X1800GTO WD2500KS 16MB sata2 + WD1200 ide (from old computer) LG DVDRW 4167B המחשב הוא לצורכי עבודה ומשחקים (יהיה דלוק 24 שעות ביממה) וכנראה שעוד שנתיים שלוש אעשה המההרה- אחרי שאוסיף עוד קירור אתם חושבים שהמחשב ירעיש? (אני ישן לידו) והאור של הלדים של המארז הוא נוראי?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף הגיע גם הזמן שלי לקנות מחשב חדש אז כמו שאתם רואים התקציב הוא 4000 ש"ח. כמובן שבניתי מפרט לעצמי אבל תמיד טוב לשמוע עוד כמה דעות של מוחות שונים אז ככה: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤665 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤580 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: PQI TURBO 1024MB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 מחיר: ¤628 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPE…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשתי צריכה מחשב נייד ללימודים (אופיס ואינטרנט בעיקר). גודל המסך 13.3-15.6 אינץ'. עדיפות למשקל נמוך ככל האפשר ושיהיה דק. תקציב: עד 4000 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וגם קצת תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי מושג, החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי היקר מבקש לברר לגבי מחשב נייד איכותי בתקציב של 4K ש"ח (עם אפשרות לחריגה אם זה בהחלט כדאי). המחשב בעיקר ללימודים אז הוא חייב להיות חזק באופן כללי בעיקר מבחינת שילוש הקודש: מעבד, זיכרון וכרטיס מסך. בינתיים מצאתי 2 מחשבים שיכולים לקלוע למטרה... http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=35510&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= או http://ksp.co.il/?uin=36381&select=.268..271..132..162..466. אשמח לשמוע מה כדאי מבחינת תמורה למחיר ואם יש לכם הצעות טובות יותר... בכל מקרה אחי הולך להריץ תוכנ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים שיירכשו באייבורי \ אופיס דיפו \ באג \ באג דיוטיפרי \ כל חנות אחרת מומלצת מאזור הקריות. התקציב הוא 2500 ש"ח. המטרה היא עבודה משרדית וטיפה יותר מזה. כלומר שלא יהיה מחשב מינימום שיחזיק לי לשנה-שנתיים אלא שיחזיק איתי לתקופה קצת יותר ארוכה כמו 4-5 שנים. מילאתי את השאלון לפי חוקי הפורום- * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יותר קטן מ 15 אינץ' ולא גדול יותר מ 17 אינץ'. לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקוני…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לפי כמה התלבטויות חשבתי ללכת על הXPS 13 החדש, המחשב יהיה מיועד בעיקר להרצת מחשבים ושרתים וירטואלים וטיפה גיימינג. חשבתי ללכת על גרסת ה 5200U FHD i5 עם 256 SSD ו8GB RAM, מה אתם אומרים, יתאים לצרכים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנטית שנה א', לרפואת שיניים. (משמע יש הרבה מה לסכם חח) ניסיתי להיות סמסטר אחד בלי מחשב, אבל הבנתי שכן יש לי צורך בו, ועכשיו לסמסטר ב' אני מעוניינת לקנות לפטופ, וגם כמובן לשנים הבאות. מה גם שהנייח שלי התחיל לקרטע). אני בעיקרון מתכננת לקנות אותו ב KSP (חנות שאני סומכת עליה) אבל אין לי בעיה גם לקנות בחנות אחרת. עוד דבר, יש לאבא שלי חבר שנוסע בקרוב לאילת, אז הוא יוכל לקנות לי אולי שם (שזה כבר פחות 18% ושווה). התקציב בעיקרון הוא בלתי מוגבל, אבל אני לא באמת רוצה להשקיע מעבר למה שצריך. העדיפות כמובן שהמחשב לא יעלה על 6-7 אלף. (אם אני מסתכלת למשל על לנובו יוגה 2 ו 2 פרו, אז עם כל שיפור המחיר עולה בעוד איזה אלף.. אז השאלה האם באמת יש צורך להשקיע). …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי כמעט מחשב שלם למכירה, אשמח לדעת כמה כדאי לבקש על כל חלק בנפרד, וכמה לבקש על הכל יחד (כעסקאת חבילה, ז"א מי שקונה הכל יחד שיצא לו טיפה יותר זול) מעבד AMD PHENOM X6 1075T קירור מקורי למעבד ובנוסף THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME עם זוג מאווררים 120 מ"מ לוח אם של GIGABYTE דגם MA770-UD3 זכרון RAM, שני סטיקים של 2GB בתדר 1066MHZ עם קירור פסיבי דגם GSKILL PI כרטיס מסך RADEION 6950 2GB מהגרסאות הראשונות שיצאו, בעזרת תוכנה הוא הופך זהה לחלוטין ל6970 (אם זה שווה משהו בכלל) ספק כח OCZ SXS500W תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קונה מחשב שאמור לשמש להכל ובין היתר למשחקים, את המחשב שלי קניתי לפני 5 שנים, ומאז הפסקתי להבין במחשבים יותר מידי, הרכבתי מפרט בעזרת המפרטים המומלצים פה אני חייל ואין לי זמן להתעסק בזה יותר מידי אז אשמח אם תוכלו לעזור לי התקציב יחסית דינאמי, אם יש שדרוג שמאוד כדאי במחיר קצת יותר גבוהה אז אפשרי, וגם להפך אם אפשר לחסוך כמה מאות שקלים על ביצועים מעט ירודים אני גם אשמח **כנראה אני אוסיף למחשב הזה שני כוננים קשיחים של SAMSUNG של 1TB כל אחד מהמחשב הישן שלי- זה יגרום להאטה? רעש? או משהו כזה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב? משחקים ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שיצא, שיריץ כמה שיותר טוב 5. עד כמה חש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד hp pavilion dv-6820ej כרגע מותקנת עליו מערכת הפעלה windows 7 32 bit המעבד הוא intel core 2 duo T5550 1.83GHZ והוא בעל זיכרון של 2 ג'יגה זהו מחשב ישן יחסית, אך הוא משמש אותי בצורה טובה עד עכשיו בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ולימודים לאחרונה אני מפתח אתרים וגם באופן חלקי בעיצוב של האתרים, ושמתי לב שהמחשב לא מצליח תמיד לפעול באותו קצב כמו בעבר שאלתי היא האם כדאי לשדרג את המחשב, להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון, ולהגדיל להארד דיסק של 500 ג'יגה במקום 160 שיש כיום וכמו כן לעבור למערכת הפעלה של 64 bit או שפשוט עדיף לעבור למחשב חדש מבחינת עלות תועלת?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט צפייה ישירה ומשחקי אינטרנט של ילדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלתי אתמול את המחשב הנייד שבכותרת הוא נקנה בארה"ב ואני מעוניין למכור אותו , אך אני לא מצליח לדעת מה הדגם הישראלי המקביל שלו, המחשב חדש אתמול העלתי לו את הווינדוס 8 . אולי יש למישהו הערכה לגבי השווי שלו ? מסך 15.6" בתודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד וחשוב לי מאד נושא העגינה אני חיפשתי תחנת עגינה שתתחבר למחשב בלי כבלים ותספק מתח למחשב ולצערי לא מצאתי משהו שמתאים למחשבים מהדור הנוכחי אני ישמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברת מחשבים שיש לה תחנות עגינה איכותית או פשוט לומר לי אם התחנות האלו נכחדו ..... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמנם אני קצת מנוסה בתחום, אבל עדיין לא בטוח, זה מפרט לחבר. אני בעיקר חושש על הספק. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪899 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 זיכרון: Corsair 4Gb CMV4GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪142 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות:…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעתיד הקרוב גם ללימוד הנדסת מכונות . מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4.. וכאלו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני בן כ-22 ומעוניין לקנות מחשב חדש. השימושים במחשב יהיו בעיקר משחקים, סרטים, מוסיקה, עבודות ללימודים, גלישה באינטרנט וכו'. אין לי מושג מה טווח המחירים כיום, לכן אני לא משאיר כאן תקציב אך חשוב שהמחשב יהיה ברמה גבוהה ויחזיק לי מעמד בשנים בקרובות. אם שווה להוסיף עוד קצת כסף בשביל שהיחס בין עלות לתועלת יהיה טוב יותר אז אני אוסיף אך אם לא כדאי להוסיף את הסכום אז אני אחסוך. אני לא מעוניין לעלות אוברקלוקינג או מודינג. אשמח גם למסך טוב. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי לנובו יוגה 3 עם 250 SSD עכשיו, בכונן D של LENOVO מוקצים 25 גיגה... כדאי לחלץ משם כמה גיגות לטובת מחיצה חדשה? או להוסיף ל C? ואם כן, אז כמה אתם אומרים כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: 5000 מתי מתוכננת הרכישה: החודש כשיש את כל המבצעים או חודש הבא בסמוך לקריסמס מהארץ או מחו"ל: רצוי מהארץ אך אם יש אתר אמין מחו"ל אין לי בעיה יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנה מינימום ואם יש אחריות בין לאומית זה מעולה חברת המחשב הניד המועדפת: תמליצו אתם מערכת הפעלה מועדפת: תמליצו אתם מערכת הפעלה כחלק מהתקציב: תמליצו אתם למרות שאני גם מסוגל להשיג בעצמי גודל כונן קשיח מועדף: כמה שיותר יותר טוב, לא? תדירות שינוי מיקום המחשב: (כמה פעמים תקחו את המחשב ממקום למקום? יומי זמן סוללה רצוי: כמה שיותר גודל הצג: כמה שיותר וכמובן בשביל שיהיה נוח לעבוד ולשחק איתו צבע המחשב הרצוי: משהו על גוון של כחול אבל אני עם ראש פתוח אפשרויות נוספות במחשב: תמליצו אתם אין לי ממש רעיונו…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המחשב 6400: http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/inspn?c=il&l=he&s=bsd שאפשר לקנות אותו למשל כאן: http://www.officedepot.co.il/(gdu4skydbuee1j450dngst55)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=713552 או כאן (יותר יקר): http://www.galaxy.co.il/product.asp?productid=152 ויש גם את זה, שהוא הכי זול, ואפשר להוסיף עוד חצי גיגה ב300 ש?ח, אבל אני לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=421 אז מה דעתכם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מסוג lenovo g510 והתקנתי ווינדוס 7 בעצמי והורדתי דרייברים בעצמי ..הכל הלך חלק חוץ מהדרייבר של המצלמה שבסוף ההתקנה שלו מופיע לי ההודעה הבאה no appropriate driver to be installed. מה שקורה שהמצלמה כן עובדת אבל בצבעים ממש גרועים ורואים ממש חשוך אני דיי בטוחה שזה בגלל זה.. בבקשה שמישו ייתן לי תשבה לזה בדקתי בכל האינטרנט ולא הצלחתי להבין מה לעשות. תודה רבה מראש, עמת לוי(:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן 5-6 שנים בעל המפרט הבא: Mainboard : Gigabyte P35-DS3L Chipset : Intel P31/P35 Processor : Intel Core 2 Duo E6750 @ 2666 MHz Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )Video Card : ATI Radeon HD 4870 Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH24NS50 Powe supply: 700W Consair Case: Coolmaster CM690 Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה, למטרת צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה וגלישה באינטרנט. בקיצור- תחנת מדיה-סנטר+גלישה. מאוד אשמח לשמוע ממי שבאמת מבין בנושא, כיצד עליי לבצע את ההסבה מהמפרט הקיים, בצורה הטובה ביותר. אני כמובן מעדיף…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-