ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !! לאחרונה קניתי מחשב מדגם HP Probook 4530s ממחסני חשמל,המחשב עלה בצורה רגילה ועד כה הכל היה בסדר אבל שמתי לב שהוא לא מתפקד כראוי, לדוגמה:USB 3.0 לא פעל בכלל גם אחרי התקנת הדרייברים הדרושים מאתר האינטרנט של HP ובאופן כללי לכל פעולה של המחשב לקח המון זמן לדוגמה: התקנת עדכוני מערכת מWINDOWS UPDATE לקח כ-24 שעות ! ויש לי אינטרנט מהיר אז לא נגרם בגלל זה. אז החזרתי אותו לחנות וקיבלתי זיכו מלא. הלכתי לראות את אותו דגם בחנות אחרת והיה הבדל שהוא יותר מתקדם מבחינת מפרט עשיר יותר. התייעצי עם המוכר בחנות לגבי התקלה שנגרמה לי בחנות שבו רכשתי את המחשב והוא אמר לי שכנראה היה מדובר בתקלה חריגה במיוחד ושאצלם זה לא יקרה. כמובן שאין לסמוך על מה שהם אומרים. אני מספר את כל …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש למי שיעזור! אשתמש בפורמט הקיים עם הערות בסוף: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך (צריך לקנות גם מסך) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עובד עם תוכנות עריכת וידאו של אדובי (פוטושופ, פרימייר ואפטר אפקטס בעיק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הייתי רוצה 4K תלוי כמובן בתקציב. עד עכשיו היה לי AIO 27" ויש מצב שיהיה לי קשה לוותר על הגודל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בקשה להערכת מפרט למחשב משפחתי, אם יש הצעות אחרות, אני מאוד אשמח להצעות. אם ישנן המלצות למסך, אשמח אם תגיבו. תודה רבה! דגם מחשב: iSB00 מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13582 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 7K1000.C 500GB 7200RPM 16MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=4699 כרטיסי מסך: Int…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, תיכנות, עבודה גם עם לינוקס (לא חובה בדואל בוט מלא...) * גודל המסך? רצוי 13.3". לא קטן יותר. התפשרות על 15.6" רק במידה ותהיה הצדקה * משקל רצוי? קל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח אם תהיה יציאת HDMI, אבל גם mini DP זה בסדר נראה לי. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, לפחות 256GB * זיכרון פנימי מינימלי? לפחות 8GB * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? תמיד טוב בגדול המצב הוא כזה: אני סטודנט שנה ד' להנדסת תוכנה ויש לי מחשב נייח חדש וחזק שעליו אני עושה את רוב העבודה המקצועית שלי (תיכנות) ומריץ משחקים. יש לי גם לפטופ מזדקן וכבד שהמסך שלו מתחיל לעשות בעיות ולכן החלטתי לקנות נייד חדש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
the computer propuse : Office, Internet. Should be fast!!! From Ivory : Computer 1: מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 or E2200 לוח אם MSI or Asus ציפסט אינטל G31 (לא 945) זכרון פנימי 1024MB (1GB) DDR II 800MHz דיסק קשיח 160GB SATA II 7200RPM 8MB (Western Digital or Seagate) כרטיס מסך Intel GMA 3100 (OB) UPTO 384MB Which mother board is better ? is the best one enough for me ? is 1 GB memory enough for me ? can u recommand other good MIFRAT for me ? should be the minimum price for my use... (but i need fast one...) Thanks Asaf PS the price is about 1000 nis
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב חדש עבור משחקים, בסביבות ה 5-6 אלף. מתכנן לקנות את החלקים באילת השבוע ביום שלישי ולהרכיב בעצמי. (לא הרכבתי מחשב מאפס פעם אם יש למישהו מדריך טוב אני אשמח) זה מה שהרכבתי עד עכשיו (לא יודע אם זה יפתח את זה עם החלקים ששיניתי): http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15944&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות בעיקר (אוהב לעבוד עם הרבה תוכניות במקביל, מתכנת עם שני מסכים) …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדרישות שלי הם: הרצת כל המשחקים על אולטרה עם FPS גבוה בשנתיים הקרובות לפחות. שימוש בתוכנות עריכה של אדובי ואולי תוכנות כמו MAYA/3DMAX. הרכבתי מפרט מסויים באיבורי אילת שעונה על הדרישות, אני רוצה לדעת אם הוא מורכב בצורה טובה. ואיך אפשר להוזיל את המפרט (לא נשאר לי כסף למסך לכן אני מנסה להוזיל את המערכת) 4626 ש"ח באיבורי אילת (המחיר הזול כי אין מעמ) מארז: מארז איכותי מותג Silverstone דגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח : ספק כח מותג בטכנולגיית Active PFC Corsair 750W דגם CX750 הכולל 3 שנות אחריות כולל Active PFC מאוורר 12 ס"מ... מעבד : Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד : מאוורר Arctic Cooling Freez…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי צריכה מחשב חזק לעריכת מוזיקה בתוכנות כמו Q-Base וכו' התקציב הוא 5000 שקל. אני בכל מקרה חשבתי על I7 ( במקום הכרטיס מסך שבדרך כלל תופס הרבה תקציב ) אז ככה שבמקרה הזה מספיק משהו בסיסי כי המחשב לא יהיה מיועד למשחקים . אשמח לשמוע הצעות, תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לנובו יוגה ואני מעוניין ברזולוצייה גבוהה ככל האפשר כמו שיש ביוגה פרו, אך מאידך אני חושש שסדרת ה ideaPad של לנובו לא שווה הרבה ולכן שוקל לקנות את היוגה ThinkPad שהוא אמנם עם מסך קצת יותר קטן ורזולוציה נמוכה בהרבה, אבל הוא ThinkPad, האם אני צודק בשיקולים אלו והאם אכן היוגה פרו הרב פחות איכותי מהיוגה Thinkpad? יש לציין כי אין לי שיקולים נוספים מעבר לאמור כאן ןכן אין לי מגבלה תקציבית.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel® CoreTMHaswell i7 Processor 4510U 2.0GHz 1600MHz (Max Turbo Frequency 3.1GHz) FSB 4MB Intel Smart Cache[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך 15.6[/TD] [TD]HD+ (900p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציה[/TD] [TD]1600X900[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Nvidia GeForce 840M 2GB[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח[/TD] [TD]1TB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון פנימי[/TD] [TD]8GB DDR3L 1600MHz dual channel[/TD] [/TR] [/TABLE] אני הבנתי בנוגע למעבד עם הוא לא בסיומת של-QM הוא לא עובד על כל ה8 ליבות זה נכון ? -אשמח לקבל יותר הסבר על המעבד של אינטל שמוצג ב…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? חיבור לטלויזיה בסלון וצפייה בסרטים/סדרות * גודל המסך? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * זמן סוללה? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה כמובן * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB+ * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים וברכת חג שמח, אני קונה מחשב אחרי 7+ שנים (E6320 צריך לפרוש לגמלאות), לכן החלטתי להתפנק. הבסיס של המפרט הוא כפי שSyszone בנה: כאן (רק ללא כונני אחסון) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה, אבל לא באופן שייפגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + פיתוח תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Visual Studio(שימוש כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - UT4, ומשחקי יריות מרובי משתתפים -מהי …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר לארגן לי הצעות גם מהבלאק פריידי או סייבר מאנדיי או מה שלא יהיה... השימושים שלו בעיקר לאינטרנט , צפייה בסרטים, סרטונים וכו...שיהיה חיבורי HDMI וכו... אפשרי גם לקנות מאילת ככה שזה גם יהיה מחיר טוב...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי את עזרתכם בקניית מחשב נייד שישמש בין היתר גם למשחקים כמו סימולטורי טיסה. העדפות שלי הן: מעבד I3 או I5 4 GB 500GB כרטיס מסך עם 1GB ואם אפשר גם להשאיר את התקציב סביב ה 800$. תודה לעוזרים שרון
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה לגבי מסכים במחשבים ניידים, מסכים ברזולוציה 3840x2160 , 4K מה היתרונות והחסרונות שלהם ? כי הבנתי שיש בעיות עם כל מני תוכנות וכו', אשמח לדעת על מה מדובר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שתומך בעריכה גרפית(רוב תוכנות אדובי כולל עבודה במקביל) ותוכנות 3d ועריכת וידאו . גם מאוד חשוב לי שהמחשב יחזיק לתקופה ולא אצטרך לקנות חדש עוד שנה חשבתי לקנות asus gl552 הגרסה הפשוטה ביותר ולהוסיף 256gb ssd m.2 יש אולי חוות דעתֿֿ/ ביקורות /המלצות אחרות תודה מראש עומרי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקבל מפרט מחשב במחיר הנ"ל. המחשב מיועד לקידודים ועריכות וידאו+משחקים כבדים. לא צריך ציוד הקפי ולא צריך כרטיס מסך. כמה דברים חשובים. מעבד הייתי מעדיף 4 ליבות מסדרת ה 9XXX המערכת מיועדת לויסטה Ultimate לוח אם שיהיה עתידי לOC חזק ושיתמוך ב PCI E 2 DDR3 ו ב מערך RAID עתידי. מארז גדול שיהיה מקום לכוננים קשיחים . ושיהיה כמה שיותר חיבורי SATA וחשוב לי שהקירור בו יהיה רלוונטי מאוד. כרטיס קול, לא מובנה . אני רוצה שיהיה כרטיס קול שתומך באופציות במשחקים EMAX אם אני לא טועה. 4GB 800MHZ אם אפשר 1000MHZ+ זה יכול להיות נחמד. ספק כוח טוב שיחזיק לי הכל מכל. הכרטיס מסך שיש לי זה 8800GTS 640) מה שנשאר לי בעתיד זה לקנות מסך 22 LCD רמקולים 5.1 וזהו כונן קשיח לפחות 500GB…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש מפרט אחד ללא מסך ואחד עם מסך(העדפה לרחב). ללא ציוד היקפי. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים רגילים וסטנדרטים (גלישה,אחסון מדיה,סרטים באיכות גבוהה,ומוזיקה ואולי משחק או שניים ) עם דגש על המוזיקה שכן אני מעוניין לחבר למחשב סט רמקולים איכותי שיהווה תחליף למערכת. מחשב שיעבוד חזק ובצורה טובה לאורך זמן. הבנתי שהתקציב הסטנדרטי לדרישות כאלו הוא באיזור ה 3k.(או שאולי אני יכול למצוא בפחות לדרישות כאלו?) אשמח לקבל מפרט שמתאים לדרישות האלו,עם דגש על האלמנטים שיותר כדאי לי לשים אליהם לב,ביניהם: רזולוציית מסך ותמיכה בhd(עד כמה זה רלוונטי לי)? כרטיס גרפי(גם,עד כמה זה רלוונטי לצרכיי) מהירות כונן קשיח(האם להתפשר על מחשב ללא ה ssd או שלא לוותר? והאם לא להתפשר על פחות ממהירות של 7200rpm?) מעבד-הבנתי שלא לקנות פחות ממעבד i5 בשביל עבודה חזקה ש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכנן לקנות מחשב בתקציב של 6000... האם שווה לחכות שיצאו מוצרים חדשים לשוק? או לחכות שיהיה תחרות ובעקבות כך ירידת מחירים? זה המפרט שבו אני מעוניין: i7 920 (2.66GHz) Asus P6T ATX 3*2GB DDR III 1333 OCZ Radeon HD5870 LG GH22NP20 DVD OEM Western Digital WD Caviar Blue WD5000AAKS OCZ 600W StealthXStream OCZ600SXS Retail Thermaltake Armor+ MX VH8000BWS מה דעתכם? השימוש העיקרי יהיה גיימינג
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד. נתקלתי במחשבים הנ"ל: א) https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24080 ברצוני לשאול שלוש שאלות לגבי מחשב זה: 1. האם המחשב מומלץ בעיניכם? 2. רשום שיש שדרוג ל-SSD, האם זה שדרוג נקי ל-SSD או הוספה של cache על חשבון 7200RPM? 3. האם ניתן לקנות סטיק זכרון 8GB RAM ולהוסיף/להחליף במחשב הנ"ל? ב) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=14452 מה דעתכם לגבי המחשב הזה? האם עדיף מהקודם/יותר טוב? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז זהו שפתאום להורים שלי נקלט שהמחשב שלנו כבר בן 6 והוא גוסס (מעבד 1.7 ג'י פורס 4 וכו' כו') אוקצור הם אמרו לי אחרי שאני שנה חופר להם שאני אבנה מחשב או אבחר בנוי וואגיד להם וניקנה, אז התקציב הוא בסביבות ה 4 וחצי (4500 שקל - הם 3500 ואני עוד 1000 וגמיש קצת) אז זהו אחרי שכולי מאושר ומבסוט עד הגג ורץ כבר לאתר של KSP או לבדוק מחירים אני קולט שכל כך הרב זמן לא התעדכנתי במה שקורה בשוק ובחומרה העדכנית ונשיארתי במבט של פאק אין לי מושג איך לבנות אותו עכשיו! אז בבקשה תעזרו לי עם הצעות למפרט - המחשב מיועד 90% למשחקים(רובם כבדים) והשאר לאינטרנט וכל השאר ויש גם צורך בו לפוטושופ אז אם זה דורש משהו אז להתחשב, תודה כפי שהבנתי עד כה מהמדריך בהתחלה ומעוד אנשים הרבה יותר עדיף ליבה כפ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1850-2250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, בעוד שנתיים לימודי מדעי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - android studio בעיקר לדעתי. אימולטורים של סמארטפונים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ FHD כנראה שאחבר למסך גדול בבית אעבוד גם עליו עם המסך והמקלדת שלו, לכן חשוב מקלדת נוחה ומסך . …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך יש 22" 1920X1200 צריך מקלדת ועכבר. תקציב מפרט: 3000. שימושים: משחקים, סרטים ומוסיקה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-