עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by XD-DRAGON,

היי אנשים, אני צריך מפרט למחשב בסיסי לחלוטין...צרכי עבודה - משרדי בלבד (אינטרנט + OFFICE). כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). מסך - LCD. צריך לקנות 3 מחשבים כאלו. תקציב פר מחשב - 1500-2000 ש"ח. כולל מסך - 2400 ש"ח למחשב. חובה - כל מחשב תומך באל חוטי (כל המחשבים מחוברים בניהם ברשת אלחוטית מבחינת אינטרנט וכן מחוברים ל2 מדפסות ליזר, גם, אלחוטי). חובה - צורב ותומך בDVD. חובה - תומך בFLOPPY. תודה אנשים . המשך יום נעים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, אני רוצה לקנות מחשב חזק שישמש אותי לצורך עריכה גראפית דו מימדית אני צלם ועיקר העבודה יהיה ב LIGHTROOM וגם PHOTOSHOP הקבצים הם קבצי RAW בגדלים של 30MB פחות או יותר אני ממש רוצה לקנות את המחשב השבוע אז אשמח לעזרה מהירה, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 5500 אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית של תמונות ב LGIHTROOM ו PHOTOSHOP 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רוצה מחשב שקט, אבל לא חייב להיות סופר שדקט, ולא על חשבון ב…

3. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כך שיש צורך בכרטיס מסך חזק. מעוניין במעבד INTEL בלבד ! תודה

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD + מוזיקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter Strike בהגדרות הכי גבוהות ! Call Of Duty MW3 ברשת ועוד ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LCD FULL HD 32"-37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  5. המחשב הוא R50e דגם U3G 1834. הבעיה היא שכמעט כל דיסק צרוב DVD ו CD רגיל וכן העתקים מדוייקים של סרט DVD (כלומר לא רק DATA) לא עולים במחשב הזה, כלומר הוא לא קורא אותם. דיסקים מקוריים של סרטי DVD עובדים ללא בעיה. אופיר

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אני מחפש מיני מחשב נייד שיתאים לי בעיקר לקריאת מסמכים וגם תכנות בקטנה כזה. חשוב לי שיהיה קל ככל שניתן ומכאן גם אני מניח שנגזר גודלו. המחיר לא קריטי אבל לא בא לי להוציא מעל 2500-3000 מחשב כזה... (לא אכפת לי לרדת בדרישות של הגודל אבל בעיקר חשוב לי מחשב שלא יהיה מחשב חלש) תודה!

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Memory - DDR A-Data DDR 512 MB 400 MHz PC 3200 654 2X512 Power Supply Enermax EG425P-VE 420 Watt 450 CPU AMD Socket 939 AMD Athlon64 3000 (Box) Socket 939 963 Mainboard AMD 939 Gigabyte GA-K8NF-9 624 VideoCard PCI-e nVIDIA Leadtek PCX6600GT Extreme 128 MB 1109 או זה או VideoCard PCI-e Radeon Asus Extreme AX700PRO/TD 128 MB 1141 3341 יצא לי בינתיים ...משהו כזה יש לי כבר דיסק קשיח יש צורב ודיוידי כונן דיסקטים יש כרטיס קול יש לי אחר שאני אשים... עכשיו אני צריך מארז שתמליצו לי עליו....עד 500 שקל אבל רצוי מאוד לא יקר שיהיה...

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  8. שלום לכל מכובדיי, אני מחפש מפרט למחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים במיוחד שרצים ONLINE. אני לא יודע האם שווה להשקיע ב-Core i7 או QUAD CORE? הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי מפרט הכי טוב שאפשר בסכום המבוקש הנ"ל אם בכלל זה אפשרי. תודה רבה, אדם.

• 10 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by tfo,

טוב אז יש לי 6 אלף ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב בשביל משחקים סרטים וכל מיני דברים כבדים אחרים אני צריך רק את החלקים הבאים: CPU + MOTHER BOARD + CASE +RAM מה אתה מציאם לי בבקשה לו להתביש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 (חריגה 500) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית,סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע יש לי מסך מיושן של MAG ואני משתמש בו מכיוון שהמסך של חברת DELL שהיה לי התקלקל וצריך לקנות חדש ובעתיד אני אקנה חדש. שאר הציוד יקפי יש לי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול…

11. Started by asafmag,

שלום, אני חדש! אני צריך מחשב חדש שיתאימו לו המשחקים החדשים, אני צריך בלי מסך כי יש לי כבר, תודה מראש אסף עריכה: אני לא צריך תוכנות כמו אופיס ווינדאוז כי יש לי כבר

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by Kukishin,

הבן הקטן קילף לי מקשים. יעל פתרונות רוצים 370 ₪ על מקלדת חדשה. יש פתרון יותר זול?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. מה המצב...רוצה לקנות 2 מחשבים אחד למשרד ואחד לבית...שיהיה אותו מפרט כי השימושים יהיו דומים... אחד בבית כנראה WIN 7 והשני במשרד WIN XP... תקציב של 2000 שקל ככה אבל אם חריגה של 200 שקל תשפר משמעותית את העניין אז אפשר לחרוג קצת... לא מתכנן OC, לא צריך שום ציוד היקפי... מעניין אותי על איזה מעבד צריך ללכת והאם עדיף ללכת על DDR3... אין צורך בכרטיס מסך... עדיפות למפרט שקט כמובן... תודה רבה

14. שלום, שיגעתי חלק מכם כבר יותר מפעם אחת אבל תאלצו לסלוח לי (תקופות מבחנים קשות עוברות עלינו לרעה...) רציתי את דעתכם לגבי מפרט סופי שהרכבתי בעזרתכם לצרכים הבאים: מחשב שקט לצפייה בסרטים (על מסך Dell 2209WA 22) ותכנות (Visual Studio, Eclipse, Flex ודומיהם) המפרט: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤395 דיסק קשיח: SAMSUNG ECOGREEN F2 500GB 16MB SATA2 5400 RPM - HD502HI ¤299 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ ¤296 מארז: ANTEC NSK6500 w/o PSU ¤251 ספק כוח: ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ¤254 קרור למארז: ARCTIC COOLING 90mm 9PWM ¤30 סה"…

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by tomer cohen,

היי, אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט הבא. אם לפי דעתכם שווה לשדרג משהו (עד +250 שקל) אנא תגידו. בנוסף אם אפשר עצה על מסך מחשב למשחקים (עד 1000 ש"ח) מעבד: 939 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 499 ₪ - MSI H170M PRO-VDH S1151 זכרון: 458 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR4 2133Mh (כמות: 2) כרטיס מסך: 1520 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB 1076MHz Mini ITX דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 370 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 579 ₪ - * מבצע * - ZALMAN R1 Window + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי לכולם , דרישותי הם : קל ונייד ככל שניתן מסך fhd ips מעבד i5 ומעלה Ssd מלא 256 לפחות מקלדת מוארת חייב מערכת הפעלה המליצו לי על המחשב הבא m.bug.co.il/product/24071/1/6/HP-Envy-13-d008na אהה ואני מוכן לכל החברות העיקר לא אסוס:) תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by dvirf1,

טוב קודם כל זאת הודעה ראשונה שלי פה, קראתי את החוקים ולמיטב ידיעתי אני לא עובר עליהם אבל בבקשה תסלחו לי אם זה עברתי בכל מקרה, אני נכנסתי לדף עם המפרטים של הפורום ובו נכנסתי לדף של -מפרט למחשב משחקים עד 10,000 ש"ח לא כולל מסך - בגלל שאני רוצה לקנות מחשב משחקים טוב במחיר טיפה פחות מזה. עברתי על המפרט והוצאתי ממנו את הצורב DVD (אני לא צריך) וכבר ירדו לי 1,00 ש"ח מבלי שאני אצטרך לפגוע באיכות של לוח האם, המעבד וכו'. אני רוצה לקצץ עוד טיפ-טיפה ויש לי שאלה בקשר לספק כוח: מה זה ספק כוח? זה יוריד לי מהרמה של המחשב אם אני לא יקנה אותו? והאם המפרט הזה יקרוס ללא ספק כוח (לא יודע למה אבל האסוסיאציה שלי בקשר לספק כוח זה קריסה.. אולי מפרסומות אבל אני רוצה להיות בטוח בקשר למה שאנ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט,זה בעצם המפרט שאני בניתי רציתי לראות אם יש משהו שאני יכול לשנות.ההתלבטות היא בעצם בלוח-אם.חבל שאין כאן איזשהוא מדריך או לוחות אם ממולצים כמו שיש בפורום של כרטיסי מסך. אז לעיניין: המחשב הוא למשחקים נטו.יש לי כבר כרטיס מסך ומסך.התקציב הוא 5000 שח בערך מעבד: [/][..] INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - BOX₪1495 לוח אם: [/][..] GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 ₪1125 זיכרון: [..] CORSAIR DOMINATOR 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL8 : CMD4GX3M2A1600C8 ₪895 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU ₪511 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 520W ₪362 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME REV.2 - זמין במלאי ₪227 קרור למארז: [..] ANTEC TRICOOL BIG BOY 200mm ₪163…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס, אינטרנט, משחק פה ושם, קצת עריכה גרפית, שמיעת מוסיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא יותר מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק איזה 3 שעות בממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) 750 -500 HDD * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by pitte,

הי, אני מעוניין במחשב לשימוש כללי: גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות ובסרטים, וזה פחות או יותר. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא, ובפרט על שילוב הרכיבים מעבד - לוח אם - זכרון שבחרתי כמעט רנדומלית, וכמו כן המארז. מעבדי ‏AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך none צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים CoolerMaster CMP-350 Black+ 400W PSU מאווררים …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shahard333,

היי, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב. המחשב מיועד למשחקים, לדוגמא DIABLO 3, לסרטים HD וכו'. אין צורך בציוד הקיפי למעט מסך 22 אינצ'. אני מעדיף מעבד של INTEL. שיהיה לפחות 1TB איחסון ו4GB RAM. לא מיועד לOC. לא חייב לנצל את כל ה5K תודה רבה רבה לעוזרים! :-*

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP IVORY TMS מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ מתי מתוכננת הרכישה: עוד שבוע-שבועיים תקציב: 4500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:אין יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר יותר טוב. חברת המחשב הניד המועדפת : סומך עליכם חח מערכת הפעלה מועדפת:רצוי וינדוס 8 גודל כונן קשיח מועדף: חצי טרה ומעלה משקל הנייד המועדף: שלא יהיה כבד מדי גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: כמה שיותר. צבע המחשב הרצוי: שחור אפשרויות נוספות במחשב: מעבדו i7, זכרון 8GB מה מטרת שימוש המחשב? משחקים כמו COD החדש, FAR CRY וכו' וגם משחקים שאמורים לצאת כמו SPLINTER CELL וכו' ברמה גבוה עבודה משרדית , מערכת מהירה ללא תקיעות אינטרנט מוזיקה סר…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. בא לי קצת לשדרג את המחשב שלי ושקצת יהיה לי גאווה,בקיצור הנה החלקים שאני בונה עליהם: PowerColor ATI Radeon X800GT 256MB 256BIT Twinmos 1GB (512MBX2) Speed Premium DDR 3500 Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply ASUS P5LD2-VM 945G מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  24. טוב אחרי כמה דיונים וחיפושים הגעתי למסקנה שהכי פשוט לבקש לבנות מפרט מחדש. התקציב הוא 2500 מקסימום עם שאיפה לכיוון 100-200 שח פחות. השימוש העיקרי יהיה אינטרנט מוזיקה בקטנה על Windows 7,הוא לא צריך להיות מטוס ולא מחשב על סה"כ מחשב שיפעל בזריזות בשימוש שוטף, אבל שגם יוכל להחזיק משחקים [לא הכי חדשים] בהגדרות בינוניות ברמה סבירה על מסך 19". יכולת ניגון סרטי HD או חיבור HDMI הם בגדר מיותרים. המחיר כולל את המחשב כולו יחד עם צורב DVD פתרונות קירור וכו', ללא ציוד היקפי וללא מסך. כוכבית בפורום כרטיסי מסך נאמר לי שאפשרי להרכיב מפרט חזק עם מעבד PHENOM 955 וכרטיס HD5850 מבדיקה זריזה ראיתי שהרכיבים האלה יקרים מדי וכנראה חזקים מדי עבור הדרישות שלי אשמח לקבל התייחסות בנושא [רק לזכור שזה …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי מפרט שבניתי באמזון ורציתי להתייעץ אתכם, אין לי צורך באחסון ואני צריך רק להוסיף מארז למפרט אני מעדיף שיהיה מKSP 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (pubg,BF,ומשחקי אסטרטגיה) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)? בשבוע- שבועיים הקרובים 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מעבד: ryzen5 2600 לוח אם: msi B450 TOMAHAWK MAX ram: G.Skill Ripjaws V Series 16GB 3600MHz psu: Thermaltake SPD-0700NP 80+ Smart 700W Quiet Fan כרטיס מסך מתלבט בין rtx 2060 לבין rx 5600 XT תודה מראש!

דיונים חדשים בפורומים