עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gilad2389,

שלום לכולם התקציב למעלה כמו שאתם רואים מדובר במחשב גימינג הכי חזק שאפשר להוצי בסכום הזה כול עכבר ופד.. בקובץ זה מה שאני מצאתי מה אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם. קצת רקע למה שקרה לי ומכאן תוכלו להציע לי והגיד מה הכי כדאי לי לעשות: לפני כמה ימים המחשב הפסיק לעבוד הטכנאי אמר לי שהלך לי: הלוח אם - AMD Athlon 64 3000 Socket 939 המעבד - Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 והספק - Enermax 420W אז לאחר בלאגן כזה אני רוצה לשדרג את החלקים הנ"ל, אבל הייתי רוצה להשאיר בינתיים את שאר החלקים (שאני אציין אותם כעת): החלקים שנותרו: מארז: Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 כונן אופטי: NEC ND-3520AB כונן קשיח: Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD כרטיס מסך: Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video Card לגבי זכרונות יש לי Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 - עכשיו לפי מיטב הבנתי היום הזכרונות הם DDR2/3 …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by avshalomagmon,

היי לאחרונה הנייד של אישתי עושה בעיות הוא נייד של LG דגם מאוד ישן ,אנו שוקלים להחליף לה אותו, המחשב ברוב הזמן יהיה בעבודה ביתית אך אקח אותו איתי לפגישות, מה שכן אשים עליו דגש הוא שבעת העבודה על מודלים גדולים בSKETCHUP אם המחשב אינו חזק מספיק המודל נתקע בעת הזזה או נעלם לכמה שניות. * מטרות המחשב? AUTOCAD SKETCHUP * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין את ההבדל בינהם * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא חייב להיות קל במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ,גם 3 שעות זה בסדר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא יודע * Bluetooth? לא יודע * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Gal Avraham,

תקציב: 3500 , הכי הרבה חריגה של 100 ש"ח גודל מסך: 15.6 שימושים: עבור סטודנט- אופיס, אינטרנט,סרטי 4k דרישות חשובות: ישמש כנייח רוב הזמן לימודים רק יום בשבוע , לכן אין חשיבות למשקל , לסוללה לאיכות מסך וללוח מקשים . אין צורך במערכת הפעלה. רצוי מפרט כמה שיותר חזק במסגרת התקציב . תודה. מפרט הכי טוב שראיתי במסגרת התקציב זה המחשב הזה: https://ksp.co.il/?select=.271.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=51830&txt_search=lenovo&buy=&minprice=3000&maxprice=4051&intersect=..&rintersect=&store_real=

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Rider,

היי, לאחרונה קניתי לפטופ של SAMSUNG http://www.samsung.com/hk_en/consume...NP700Z5C-S01HK לאחר שהוא היה מאוד איטי ביחס לחומרה שלו (3 דקות לקח לו לעלות) החלטתי לפרמט אותו ולהעביר את מערכת ההפעלה לזיכרון הSSD הזיכרון שקיים לי במחשב מכיל 8GB והמחשב עובד עכשיו מאוד מהר אבל הבעיה היא שאין לי מספיק זיכרון לדברים בסיסיים שצריכים להיות בכונן של מערכת ההפעלה כמו אופיס, אז אני רוצה להחליף לו את כרטיס הזיכרון שלו (SSD) וקיימת טכנולוגיית EXPRESS CACHE שאני רוצה שתישאר גם לאחר החלפת הזיכרון על מה אתם ממליצים להחליף? כשאני מחפש כרטיס, איזה סוג חיבור ועל מה צריך להסתכל כדי שיתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו בסביבות 64GB (אם יש דגמים ספיציפיים שניתן להחליף אני אשמח אם תשאירו פ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by saphisto,

מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כל כך משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מהשנה האחרונה גם BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן מסך 23' של DELL אז 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Buck,

מכיוון שאני סובל ממזל נאחס היתה לי קפיצת מתח בבית בדיוק כשהתעדכן לי הביוס ואיכשהו שני! הביוסים של לוח האם שלי ה-x99-sli-plus נהרסו והbootloader לא עובד גם כשאני עובר בינהם ולא עולה לזכרון (בדקתי את שאר הרכיבים זה בוודאות הביוס). מתברר שבגלל שבישראל כמו בישראל החנויות מנוהלות על ידי נוכלים אין הבדל בין המחיר של לוחות האם מהמשפחה של הX99 בין מתי שקניתי אותם לבין היום מה שאומר שאני צריך לקנות את הזוג של המעבד ולוח האם מחדש כי זה יעלה לי את אותו המחיר בערך כמו לקנות לוח אם חדש מהמשפחה הישנה וזה כבר לא משתלם. לקנות מחו"ל ייקח לי יותר מידי זמן כרגע. אז בקיצור המעבד שלי היה ה5820K עם קצת אוברקלוק ואני צריך להחליף אותו ואת לוח האם שלי (יש לי DDR4 ). אז מה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני רוצה לרכוש נייד לאחייניתי במחיר 2500 (גמיש במידה ומאוד כדאי). המטרה מוזיקה אופיס אינטרנט וגם משחק בפוטושופ (לא לצרכים מקצועיים) לפי המדריך שקראתי בפורום זה הבנתי שעדיף לא לייבא מחו"ל כי אני מחפש נייד זול. אם כך רציתי לדעת מה הדגמים הכי מומלצים כרגע? מצ"ב רשימת הדרישות: * מטרות המחשב? אינטרנט אופיס וגרפיקה דו מימדית (לא לצרכים מקצועיים) * גודל המסך? עדיף גדול בגלל נושא הגרפיקה. * משקל רצוי לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג"ב לא משנה המהירות אין צורך בSSD * כונן CD/DVD? צורב? כדאי אבל לא מחייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ict,

היי יש לי מחשב נייד Lenovo e431 I7 12 GRAM ואני רוצה להחליף לו את הכונן לSSD. האם זה אפשר? מומלץ?(עד כמה שיפור יהיה רציני) ואם זה מומלץ איזה כונן כדאי? (נפח שחשבתי עליו 240-300) תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. האם המפרט הזה מתאים למחשב לגיימינג קל? ואיך הוא ביחס למחיר? עלות מחשב זה היא 2588 SSD: חברת corsair/liteon sata3 Corsair CSSD-F240GBLE200 Lite-On MU-3 240 GB (PH4-CE240) כרטיס זיכרון: חברת crucial מעבר לזה אין לי מידע החנות היא סי די לוג בנתניה, אשמח להמלצות/דיס המלצות המחיר הוא דרך הנחה שיש לי תודה מראש על העזרה מפרט.pdf

11. Started by Palsar3,

שלום..לפני לימודי תקשורת אינטראקטיבית ומעוניין לשדרג את הנייד למכשיר חזק שיעמוד בפיתוח שפת קוד ממושכת ועבודה עם בסיסי נתונים , אנימציה מידול ורינדור דמויות בתלת מימד , עריכת קבצי וידאו והוספת אפקטים (אפטר אפקטס) ואיור ועריכה באילוסטרייטור ופוטושופ בגרסאות העדכניות ביותר. מה אתם חושבים על הלנובו y510p? מצד אחד המפרט שלו נראה מרשים..מצד שני אני לא מכיר כל כך את סדרת הideapad מבחינת אמינות ועמידה בתנאי עבודה לחוצים וממושכים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by itaysk,

היי, איך אפשר לדעת אם מסך הוא מבריק או מאט? (אני מעדיף מאט) יש דרך לפי הנתונים שרשומים עליו לדעת? אם לא, תוכלו לומר אילו דגמים של DELL מגיעים בד"כ עם מסך מאט? הבנתי ש VOSTRO, אבל ראיתי שיש גם כאלה מבריקים.. תודה, איתי.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום תסלחו לי עם זה לא הפורום הנכון כי אני חדש פה! טוב אז ככה אני מחפש מחשב נייד שיהיה אפשר להפעיל עליו משחקים כבדים כמו למשל GTA VC עם כרטיס מסך טוב ראיתי שיש כאלה עם "רידאון" אני צריך לפחות 40 GB ולפחות 128 MB זיכרון פנימי DDR לא משנה לי איזה חברה! הסכום שלי נע עד 10,000 ש"ח? אז אפשר מלצות בבקשה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום יש לי מחשב מסוג asus n550jk חדש עכשיו בגלל שהוא מסך טאצ' ואני משתמש בזה לא מעט ולא רוצה לשרוט וכו אני רוצה משטח הגנה עכשיו מצאתי כמה בebay אשמח להמלצה מה הכי טוב http://www.ebay.com/itm/261377585682 http://www.ebay.com/itm/251403011906 http://www.ebay.com/itm/261353668737 http://www.ebay.com/itm/261327965208

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Sqeezy,

שלום לכולם, שבוע הבא אני קונה מחשב חדש בגלל ששלי נדפק, לכן אני זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המושלם בשבילי בשביל משחקים כבדים בתקציב של 4000 שח. ברשותי מסך 24 אינץ'. אני רוצה מחשב שישרת אותי כמה שנים ושכל המשחקים הכבדנם ביותר יעבדו על המקסימום בטווח של לפחות שנתיים. יש לי שאלה לגבי המעבדים, המעבד החדש של AMD phenom II 920 הוא טוב? למה הרבה מציעים אותו. תודה. אגב אני לא צריך CD-ROM.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ללא חריגות, רצוי כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט,סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8.…

17. המחשב שעכשיו אני מסתכל עליו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893535 הוא נמצא על טווח המחיר שאני מחפש ונראה טוב על הנייר. המחשב ישומש לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים וסרטונים. גם כדאי שיוכל להתמודד עם עריכת מסמכים בסיסית. הוא מיועד לילדה מתבגרת אבל כנראה ישומש גם בידי שאר המשפחה. האם הנ"ל בחירה טובה? קצת מפחד מאסוס ומותג הזנבוק מכל מיני דברים שאני שומע עליהם בארץ... אם יש אלטרנטיבות מקבילות מחברות שונות אשמח לשמוע. אנחנו טסים בקרוב, לכן הקנייה צריכה להתבצע בקרוב ומחנות עם זמן אספקה נמוך.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by NiMo1771,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 לא כולל ציוד הקפי ומערכת הפעלה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי יריות ומירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוני…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כרגע המפרט המתוכנן עומד על : מעבד: AMD2500 לוח:ASUS A7V8X או GIGABYTE GA 7VA WD 80GB 8MB 7200RPM :HD זיכרון: MICRON 512MB כ.מסך: MX440 מארז: compucase ca 6a19 ATX, super midi tower case מחיר 2800~ ש"ח התוכנות שנעבוד איתן יהיו: 3DMAX, PHOTOSHOP,AUTOCAD,FREEHAND תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by omerd2,

שלום. קניתי השבוע מחשב של Asus עם סוללה מסוג Li-Ion. רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לאופן השימוש במחשב. מהאשכול הנעוץ הבנתי שלניתוק הסוללה כאשר אין בה שימוש יש יתרונות וחסרונות. לצרכים שלי, רוב הזמן המחשב ליד חשמל אך הוא עובר מחדר לחדר הרבה פעמים וכל מעבר כזה דורש כיבוי של המחשב. 1. באופן כללי, האם יש נזק בכיבוי והדלקה של המחשב מספר פעמים ביום? 2. האם יש נזק בעבודה עם בטרייה כשהמחשב מחובר לחשמל והבטרייה מלאה? 3. מתי יותר כדאי לטעון את הסוללה, כאשר המחשב כבוי או דלוק והאם יש לכך משמעות במשך זמן הטעינה הדרוש 4. האם טעינת הסוללה כאשר רובה עדיין טעונה מזיקה? תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני צריך מפרט למשחקים ב4K ללא ציוד היקפי כלומר בלי מסך ומקלדת וכאלה שטויות רק קופסא עם חלקים ואת ההרכבה אני מבצע בעצמי לא מתוכנן OC(אובר קלוק) תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אבא שלי צריך מחשב נייד לעבודה.. תקציב עד 10 אלף שקל וצריך שהמחשב יהיה עמיד ואמין שיוכל לעבוד לאיזה 5-6 שנים ושלא יאכזב.. ושיהיה קל לנשיאה תודה. נ.ב. לא צריך כרטיס מסך טוב בשביל גראפיקה או משו, כי אין שימוש במשחקים או גרפיקה.. נ.ב. 2 - הקנייה צריכה להתבצע ביומיים- 3 הקרובים כי המחשב הנוכחי מראה סימני גסיסה (אחרי +-6 שנים של עבודה) אז בבקשה תענו.. עוד נ.ב.- נזכרתי שאבא שלי תמיד מפציץ בחלונות פתוחים, אז בטח צריך לזה ram.. הארדיסק מינימום60-80GB מעבד טוב

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by firo,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory*2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card Cases : Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case שימוש הוא בעצם אינטרנט, משחקים (לא גיימר רציני אבל לשחק פה ושם זה תמיד כייף ;D) וכל השאר דברים שנער בין 15 צריך (סרטים, אופיס (לבי"ס :-[), מוזיקה וזהו) מה דעתכם ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by g0884,

זה המחשב: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19176 מחשב מיני NUC הכולל מעבד Intel Pentium N3700זכרון 8GB דיסק SSD 240GBמאיץ גרפי Intel® HD Graphics הכולל יציאות VGA / HDMIמערכת הפעלה Windows 10 אני לא כ"כ מכיר את המעבד הזה ומשיטוט באינטרנט אני מבין שהוא די חלש. השאלה האם הוא יספיק כדי להפעיל את הדפדפן כרום ונטפליקס. יהיה קצת אופיס וקטלוג תמונות וזהו. הכי חשוב שכרום לא יקרטע. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Shayb25,

* מטרות המחשב? לימודים וסרטים * גודל המסך? 13.3" (או קטן יותר) * רזולוציית המסך? עדיף FHD (או יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, 1.2 ק"ג (או פחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD, לפחות 128GB, עדיף 256GB * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מעדיף מעבד I5, ומוכן לחכות למעבדים מהדור החדש * תקציב - עד 5K, כמובן …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים