עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט שבניתי למשחקים, אני צריך כל מיני עצות לשיפור בהתאם לרכיבים שבחרתי. מעבד E6300 זיכרון 1GB DDR2 או 512 x2 DDR2 לוח אם GA-965P-DS4 או לוח תומך קונרו עם PCIEx2 ספק 550W כרטיס מסך Geforce 8800 GTX בעיקרון אני רוצה שתמליצו לי על רכיבים שכדאי להחליף, בעיקר בשביל הGTX. הבהרות. התקציב לא משנה, רק תדאגו שזה לא יעלה יותר בהרבה מהסה"כ של כל הרכיבים האלו ביחד. לא להחליף את הכ"מ. עדיף שהלוח אם יתמוך בקוואד קור, בעיקרון הלוח שבחרתי בסדר גמור רק קצת יקר, אם יש תחליף זול יותר (עם שני חיבורי PCIe ותומך קונרו), אשמח מאוד D:. אני מתלבט אם לקחת סטיק אחד של ג'יגה ולשדרג בעתיד או שני 512 שיעבוד בדואל. וממ... משתלם לקחת מעבד יותר חזק? המעבד הנ"ל יפריע לי במשחקים? וא…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב ? משרדי, תכנות, VM, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab וכדומה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן, מסך מקלדת+עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט ב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. חבר שלי רוצה לקנות מחשב וזה המפרט שחשבתי לתת לו... CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1106 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 772.74 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 630.7 ] 2 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 497.09 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1550.46 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.47 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On LDW-811S 8/4/2/12//40/24/40 DVD±RW [ ¤ 859.4 ] 1 Mouse :…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ניתן לחרוג ב400 2. מה שימושי המחשב? סקיירים,מיינקרפאט ואני לא מתכנן אולטרה אבל כמה שיותר גבוה שאפשר ביחס לתקציב. רזולוציה 1680x1050 3. אין צורך בציוד היקפי ובכונן קשיח 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 שלא ירעיש לא במאמץ יותר מידיי 5. האם מתוכנן OC? קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אבל שיהיה הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לגמרי שיהיה לי אופציה להחליף כרטיס מסך זה המפרט שאני הכנתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנו…

5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנצל[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]אין טעם לחרוג[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]משחקים[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. [glow=red,2,300]FPS כמו קרייסיס 3 [/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). [glow=red,2,300]1680X1050[/glow] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Danniel,

שלוםרב זה המחשב שיש לי שימושים משרדי אופיס אינטרנט חושב שיתאים למשחקים ישנים ממש (שנת 2004) I5 4460 socket 1150 - CPU GIGABYTE B85M DS3H A – motherboard 1 X 8 GB DDR3 1600 KINGSTON MEMORY בלי כרטיס גרפי SSD 120 GB SAMSUNG850 EVO WD 1 TB מסך CTX LCD 20" לשימושים האלה יש מה לשדרג כדי להשיג תוספת ביצועים? המחשבה לא איטי, אבל אני רוצה מטוס מה הייתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום חברים !!! אני כבר כמה ימים שובר את הראש בניסיון להרכיב מפרט מחשב חדש. התקציב הוא כמו שרשמתי 3800 ש"ח גג וגם זה בלחץ. המחשב בעיקרון מיועד להכל , אינטרנט , שירים , סרטים , אופיס וקצת משחקים אני צריך מחשב קומפלט , מעבד+לוח+זיכרון+דיסקשיח+צורב+מארז+מסך 19" LCD .. קצת מוגזם , ואני באמת שובר את הראש כבר כמה ימים בניסיון להרכיב מחשב בתקציב הזה.. מבוסס אינטל , לא רוצה AMD ולא פנטיום E2xxx. אז חשבתי על המפרט הבא: Intel C2D E4400 Gigabyte P35C-S3 (אין לי מושג מה ההבדלים בין ה-Rev 1.x לבין ה-2.0 ..) למישהו יש מושג?? זיכרון 2x1GB OCZ PC2-6400 800Mhz 2GB Dual System Elite OCZ2SE8002GK דיסקשיח WD1600AAJS מארז Compucase 6C28 כולל ספק HEC 300W צורב LiteOn LH-20A1P (SAT…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by נתן ביטון,

היי אני קונה מחשב ואני מעוניין בעזרה לנסות לייעל ולשפר להוסיף או להוריד מה שצריך התקציב של הבנייה הינו כ 7000 כולל ציוד מקיף מקלדת עכבר ללא אוזניות אשמח ליעוץ או חיזוק חיובי לפני הרכישה המחשב צריך לשרת אותי נאמנות כמה שנים טובות מעבד AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box לוח אם Gigabyte B450 AORUS ELITE זכרון RAM Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 מארז Corsair 275R Airflow Mid-Tower Case TG Black ספק כוח ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold מאוורר למארז Fractal Design Fan R3 Series 120mm כונן SSD 1 Gigabyte SSD 1.0TB 2.5" SATA3 כונן SSD 2 Corsair SSD 240GB MP510 NVMe PCIEx4 M.2 כרטיס מסך G…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים שיירכשו באייבורי \ אופיס דיפו \ באג \ באג דיוטיפרי \ כל חנות אחרת מומלצת מאזור הקריות. התקציב הוא 2500 ש"ח. המטרה היא עבודה משרדית וטיפה יותר מזה. כלומר שלא יהיה מחשב מינימום שיחזיק לי לשנה-שנתיים אלא שיחזיק איתי לתקופה קצת יותר ארוכה כמו 4-5 שנים. מילאתי את השאלון לפי חוקי הפורום- * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יותר קטן מ 15 אינץ' ולא גדול יותר מ 17 אינץ'. לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקוני…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ido h,

שלום לכולם, ברשותי Lenovo T400 חדש. עיקר עבודתי עם המחשב היא עיבוד תמונה ועבודה על כמות בינונית של תמונות במקביל. לצערי אני לא רואה הבדל ניכר במהירות העיבוד בין המחשב הנייח הישן שלי (שהיה חלש) לבין הנייד החדש. שאלתי האם הוספת זיכרון היא שתפתור את הבעיה ותאיץ את העיבוד (לא תלת מימד). כרגע בנייד יש 2 ג'יגה DDR2 במהירות 667mhz בסלוט אחר ויש סלוט פנוי. השאלות שלי הן האם תוספת של עוד 2 ג'יגה יאיצו את העבודה? היכן באיזור חיפה מומלץ לרכוש זיכרון כזה?, כמה אמור לעלות עוד 2 ג'יגה במהירות כזאת?. האם יש חשיבות לחברה ואיזה חברות מומלצות?. במידה ויש הצעות אחרות להגברת מהירות העיבוד אשמח לשמוע. מתנצל מראש על כמות השאלות.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן, אשמח לעזרה בבניית מחשב גיימינג חדש (ללא ציוד היקפי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב : גיימינג - בעיקר GW2, BF3, TW3 שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS - במידה והתקציב לא מספיק אשמח שתגידו - קריטי. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה כ"כ. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין צורך ב-SSD ומערכת הפעלה כי קניתי לא מזמן. 8. האם ישנה העדפה לרכו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן, אני סטודנטית שנה א', לרפואת שיניים. (משמע יש הרבה מה לסכם חח) ניסיתי להיות סמסטר אחד בלי מחשב, אבל הבנתי שכן יש לי צורך בו, ועכשיו לסמסטר ב' אני מעוניינת לקנות לפטופ, וגם כמובן לשנים הבאות. מה גם שהנייח שלי התחיל לקרטע). אני בעיקרון מתכננת לקנות אותו ב KSP (חנות שאני סומכת עליה) אבל אין לי בעיה גם לקנות בחנות אחרת. עוד דבר, יש לאבא שלי חבר שנוסע בקרוב לאילת, אז הוא יוכל לקנות לי אולי שם (שזה כבר פחות 18% ושווה). התקציב בעיקרון הוא בלתי מוגבל, אבל אני לא באמת רוצה להשקיע מעבר למה שצריך. העדיפות כמובן שהמחשב לא יעלה על 6-7 אלף. (אם אני מסתכלת למשל על לנובו יוגה 2 ו 2 פרו, אז עם כל שיפור המחיר עולה בעוד איזה אלף.. אז השאלה האם באמת יש צורך להשקיע). …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by mrwolf,

חבר ביקש עזרה בבניית מפרט למחשב חדש. אני מקווה שתוכלו לעזור כי אני כבר חלוד בעסק. השימושים העיקריים של המחשב יהיו עבודה מהבית. אבל יש מקום למשחקים. לא צריך מפלצת למשחקים כי כרגע הכי חשוב שהלף לייף 2 יעבוד והשאר פחות קריטי. נקודות חשובות הם. -כרטיס מסך ATI (העדפה אישית של החבר) -תמיכה ב 3 מסכים. (במפרט המחשב יש צורך רק במסך אחד. שחשוב שיהיה אפשר לסובב אותו ב90 מעלות) -העדפה להרד דיסק 10000RPM (בדיקה קצרה שלי מצאתי שהמחירים בשמיים והגדלים של הדיסקים לא ממש מספקים...האם בכלל יש צורך ב 10000RPM או שזה בזבוז) -התלבטות שלי היתה לגבי לוח האם. בתחום הזה מאז שאני קניתי מחשב הרבה דברים השתנו ואני ממש לא מעודכן מה כדאי למה וכמה. -המחיר לא צריך להיות כולל מערכת הפעלה\מקלדת\עכבר\רמקול…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. * מטרות המחשב? עבודה משרדית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? באזור ה-13-15 אינצ'. * רזולוציית המסך? אני מאמין ש-HD יוכל לספק אותי. כמובן לא אתנגד ל-FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה ממוצעת שתספיק לכ-6 שעות אמור להספיק לי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יכול להיות שימושי עבורי, אבל לא קריטי. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן HDD רגיל עם 256/512GB יספק אותי, סך הכל השימוש העיקרי הוא משרדי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי, אחריי זמן רב שאני מתכנן לקנות מחשב.. זה המפרט הכנראה סופי שלי... בלי מסך בבקשה תגידו מה דעתכם.. המפרט פה: http://rotter.net/User_files/nor/3e37d1ad615ee5ce.jpg

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן, אשמח לעזרה בהערכת שווי המערכת. תודה. i5 3570K. קירור Noctua NHU12P. לוח אם Asus Maximus iv Gene Z. זיכרון G.SKILL Ripjaws 8GB אדום. ספק כוח antec EarthWatts 650W Platinum. מארז antec p180 mini. המערכת בת שנה+- ומגיעה עם כל הקבלות למימוש אחריות במידת הצורך. לא נעשה OC כבד.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by vorlon_,

שלום ברשותי מחשב נייד hp pavilion dv-6820ej כרגע מותקנת עליו מערכת הפעלה windows 7 32 bit המעבד הוא intel core 2 duo T5550 1.83GHZ והוא בעל זיכרון של 2 ג'יגה זהו מחשב ישן יחסית, אך הוא משמש אותי בצורה טובה עד עכשיו בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ולימודים לאחרונה אני מפתח אתרים וגם באופן חלקי בעיצוב של האתרים, ושמתי לב שהמחשב לא מצליח תמיד לפעול באותו קצב כמו בעבר שאלתי היא האם כדאי לשדרג את המחשב, להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון, ולהגדיל להארד דיסק של 500 ג'יגה במקום 160 שיש כיום וכמו כן לעבור למערכת הפעלה של 64 bit או שפשוט עדיף לעבור למחשב חדש מבחינת עלות תועלת?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by avivboker,

השאלה שלי היא האם מערכת ההפעלה של מחשב נייד היא זהה לזו שבשולחני? כלומר היות ומחשב נייד מגיעי כבר עם מערכת הפעלה האם אני יכול לפרמט אותה ולהתקין מערכת חדשה מדיסק שיש לי?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (VS) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - overwatch למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים מחוברים, אחד 2K, השני FHD 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by uvs1984,

שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט צפייה ישירה ומשחקי אינטרנט של ילדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Barak D,

שלום, אני מחפש המלצות למחשב נייד, שמיועד לעריכת תמונות ווידיאו בלבד (אין צורך במשחקים) התקציב הוא עד 4K תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולמצוא מחשב שיעשה את העבודה, נהדר! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, וידיאו ופשוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, premiere 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן א…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by kotevnir,

שלום אני כרגע חייל.. מסיים את השירות עוד שלושה חודשים. ומתכנן להתחיל ללמוד (הנדסה אזרחית) באוקטובר 2015.... לצערי המחשב שלי מת ואני צריך מחשב חדש... יש לי התלבטות האם לקנות מחשב נייח או כבר לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם ללימודים? האם גודל המסך משנה אם אני מחבר את המחשב בבית למסך חיצוני? מסגרת התקציב של היא עד 4500, אם עדיפות למסגרת תקציב של 3500 * מטרות המחשב? לימודים - עבודות משרדיות, צפייה בסדרות, משחקים קלים ותוכנות עריכה (פוטושופ, פרימייר - עריכה וידאו). * גודל המסך? * רזולוציית המסך? לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? שיהיה נוח לנשיאה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? * גודל מינימלי …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by zxcv12,

היי, יש ברשותי מחשב נייד ישן שלמרות השנים הוא מתפקד בסדר גמור יחסית. הבעיה היחידה שמתחרשת בעבודה איתו היא שלפעמים אם יש עליו יותר מדי עומס (לדוגמא כמה דפדפנים במקביל) הוא פשוט קופא ונתקע וכל שנותר הוא לעשות ריסטרט. יש למישהו רעיון ממה הבעיה נובעת? אולי צריך להוסיף עוד זיכרון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ברשותי דיסק קשיח חיצוני, WD My Passport ובו דיסק של 2TB . האם ניתן להחליף את הדיסק הקיים בדיסק פנימי אחר בעל קיבולת גבוהה יותר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. או קיי אז אני החלטתי שהגיע הזמן להחליף מחשב (חוץ מהדברים הרגילים -> CDR FLOPPY וכו) בכל מקרה אני הולך לעשות אוברקלוק דיי רציני (לא לכרטיס מסך, הוא חם מאוד ככה וככה, אלא אם אני אמצא דרך אפקטיבית מאוד לקרר אותו ) וכמובן אני רוצה מחשב שיריץ לי את המשחקים החדשים ביותר בדרך הטובה ביותר (גם תגידו אם אתם חושבים שזה יריץ את DOOM 3 ו HL2 בדרך הטובה ביותר?) אז בניתי לי מפרט (מה שבאדום זה מה שאני יעביר מהמחשב הנוכחי לחדש) הערה : אל תשימו לב למחיר כרגע רק תנו דעה על המפרט ואני צריך דעה - P4 2.4C HT 800 FSB Mboard Abit IC7-G /IC7 / IC7-Max3 (תעזרו לי מי מבניהם לבחור ואם זה המאקס3 כדאי לי לחכות?) Mem Gel DDR-Ram 512 (2X256MB) 4000 DC (500 Mhz) Ultra low latency dual channel memory…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.