עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sagivstern,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS ו-MMO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. המחשב הישן שלי נשרף היה לו שלוש שניים זה אומר שיש לי מארז וזכרונות (תקין ונבדק) יש לי כונן DVD חדש דוד שלי הוא לא הצליח למכור אז הוא הביא לי בקצור אני צריך שלושה חלקים ובזול לא משהו שעולה הרבה אני צריך לוח אם+הארד דיסק במשהו כמו 400שקל אפשר לחרוג עד 500 נ.ב הארד דיסק לא צריך להיות בנפח של יותר מ 80G תודה למי שיכול לעזור עריכה: טוב אז ככה החלקים שיש לי הם: 2X512MB RAM DDR2 800MHZ KINGSTONE ^תקין^ מארז 323-18 Tzag Elita ^תקין^ X2מאורר מדגם ZM-F1 מבית ZALMAN ^תקין^ הארד דיסק WD80G ^לא תקין^ לוח אם אין לי מושג.... מעבד אינטל 1.7GHZ+מאורר אם אני ישלח אותו למעבדה יסדרו אותו אז ככה שהוא נחשב תקין גם לא.. כרטיס מסך 5200FX geforce עוד כרטיס מסך אןתן דבר כמו למעלה רק של MSI עוד …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. קודם כל שלום, פעם ראשונה שאני כותב כאן. בבקשה מי שיוכל לארגן לי מפרט למחשב (לא כולל ציוד הקפי). התקציב מוגבל עד 8 אלף יש אפשרות לחריגה של עד 9 - 9 וחצי. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בוקר טוב, לא תארתי לעצמי שזה יהיה כזה מורכב, אבל כמות הידע שצריך לרכוש ע"מ להרכיב מחשב טוב איננה קטנה בכלל, ולכן אני פונה לעזרתכם. אני מחפש מחשב שישמש אותי להפקת מוסיקה נטו (ללא משחקים), בתקציב של 3.5K, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר או כרטיס קול מקצועי. התבוננתי במפרטים הכלליים, ולפי מיטב הבנתי, לעמדות הפקת מוסיקה יש צרכים שונים ממערכות גיימיניג או משרדיות. ראיתי גם כמה הצעות בפורום לעמדות כאלו, אך אני מניח שהמפרט שהומלץ בסוף שנה שעבר שונה מהמפרט אשר יומלץ היום. חשוב לי - שני הארד דיסקים מהירים: האחד למערכת הפעלה, השני לקבצי אודיו וסאמפלים. חשוב שלא יפריעו אחד לשני. מעבד: הבנתי שתוכנות עריכת מוסיקה השונות עושות שימוש טוב במעבדי QUAD, אז ארצה ללכת בכיוון הנ"ל. זכרון: כיאה למע…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by realperi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 שקל, אבל שישמש לשפור משמעותי ביכולות או שיאפשר שיפור ביכולת לשדרג אותו מאוחר יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. rome total war2, filght simulator x -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 * 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום חבר'ה, מה אתם אומרים על המפרט הבא? Case midi-tower cpu - intel 2.8 ghz 800fsb 1m dual core mb asus p5ld2vm se, lga 775, intel 8945g chipset memory 512 pc2-5300 ddr2 667mhz X2 hd- 80gb 7200rpm sata2 8m cache floppy ms wired keyboard ms pem wheel mouse lg gsa-h12n 18x super multi dvd display adapter ati chipset radeon x300le pci express, 128 mb, 64mb ddr סה"כ 737 דולר אחרי מע"מ. 3117 ש"ח. שווה? הערות? תודה, נדב.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם אני צריך לבחור בין שני דגם GL552VW-CN404T או N551VW-FI251T מה כדי לקחת??? יש מפרט של מחשבים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by VanHalen,

מחפש המלצה לשילוש המבוסס על מעבד I5 זיכרון 16GB(מספיק לא?) ולוח אם מסדרה Z. לא מעוניין ב OC אגב, גם אופציות של AMD יכולות להיות מעניינות, פשוט מלא זמן לא הייתי בעניינים. דגש על יחס עלות תועלת, בלי להשתולל ובלי תקציב מוגדר, פשוט לשלם כמה שפחות. לדוגמא: מספיק לי 10400 אין צורך לשלם יותר בשביל עוד 300MHZ חשוב לי לוח אם טוב אבל שוב אין צורך להסחף. אם צריך להוסיף עוד 100 שקל לזיכרון מהיר יותר שנותן לי תוספת של 3% בכללי, גם מיותר לחלוטין. מקווה שהסברתי את עצמי. אגב, חשוב לי להבין למה בחרתם מה שבחרתם. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם סוף סוף החלטתי מה אני צריך ורוצה לדעת את דעתכם לפני קניה. האם המפרט הבא אכן מתאים לדרישות שהם: עיצוב גרפי, עריכת תמונות וסרטונים יצירת אנימציה דו-מימדית ותלת-מימדית. התוכנות: free hand , 3d studiomax, advanced 3ds max, photoshop, premiere, flash, after effects, illustrator, in design, dream weaver מעבד: INTEL QUAD CORE Q9450 2.66GHZ 12MB BOX מחיר: 1450 ש"ח לוח: Asus Maximus Formula מחיר: 1150 ש"ח זיכרון: OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ מחיר: 650 ש"ח כ. מסך: ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT crossfire ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT מחיר: 1850 ש"ח קירור מים: Thermaltake Bigwater 735 Liquid Cooling CL-W00…

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nkkk,

מפרט למשחקים, צריך לשפר אותו קצת אני חושב. וגם בגלל ההוזלות במחירים בגלל הקונרו. צריך להוסיף ספק ומסך! רמקולים עכבר ומקלדת זה לא הבעיה.. 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤207.00 ¤207.00 לפי דעתי יש מה לשפר במעבד 1 I805 מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB - ¤688.00 ¤688.00 מארז נחמד.. לא ניראה לי שצריך להחליף 1 מארז- Sunbeam Transformer BLACK 390 ש"ח אין לי מושג, לפי דעתי הוא בסיידר. 1 39106 לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH - ¤583.00 ¤583.00 1 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS - ¤477.00 ¤477.00 לא יודע אם צריך לשפר 1 VS1GBKIT667D2 זיכרון CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz - ¤779.00 ¤779.00 לא נראה לי צריך לשפר, והוא גם לא לאוברקלוק. 1 LV180 כרטיס מסך Leadtek W…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כרגע יש לי : פנטיום 4, לוח ABIT IG-80, ספק 520W ג'נרי וכרטיס מסך 9500GT. אני מעוניין להחליף הכל חוץ מהכרטיס מסך, הרכבתי מפרט בIQPC ורציתי לדעת אם הוא יספיק לסרטים מוזיקה ומשחקים: מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤595 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G41M-ES2L ¤335 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5- PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤308 ספק כוח: [..] FSP 500W : FSP500-80GHN - BULK ¤313 הרכבת מחשב: [..] ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1551 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, ניסיתי לחפש לבד - עברתי על כל מני הודעות בפורום ובדקתי ביקורות ותגובות אך עדיין לא הצלחתי לגבש דעה לגבי נייד, אני מעוניין בנייד לא גדול מדי - חשבתי על "13. התלבטתי רבות בין DELL XPS M1330 ו- HP Pavilion TX2620EJ (טאבלט) אבל מביקורות על הדל הבנתי שמסוכן להתעסק איתו בגלל בעיות התחממות וכרטיס מסך, מבחינת הHP הבנתי שזה מחשב חלש ולא באמת אצטרך את המסך מגע. עכשיו אני מתלבט בין הDELL VOSTRO לHP DV3... השימושים העיקריים - אינטרנט, OFFICE אולי SOLIDWORKS ולפעמים סרט. שיהיה אורך חיי סוללה סביר ולא מרעיש מדי. ברצוני לקנות בארץ עם אחריות כמה שיותר גדולה (ראיתי שיש דגמים של דל עם 5 שנות אחריות) אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי - למצוא מחשב שיתאים לצרכיי, תודה מראש לכול המגיבים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בנוסף אין צורך בסידירום, צורב, פלופי, רמקולים, עכבר, מקלדת. חשבתי אולי לקנות את הזכרונות מk.s.p ואת יתר המחשב מאחת משתי החנויות הבאות http://glob-net.com או http://www.logicpc.co.il/heb/default.aspx. מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. - תקציב: 4K - מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית, תוכנות: דאטה-קאד, אוטוקאד, פוטושופ, פריהנד, פיקאסה) - דגשים: צריכה כרטיס קול איכותי וכרטיס מסך איכותי, שיהיה שקט (קירור?) ועדיף מארז קומפקטי - חשוב: לבנות מפרט שיהיה מספק לכ-5 שנים הקרובות - תוכנות ומערכת הפעלה חוקיות, - xp, וורד (אאוטלוק) - צריכה כי אני עסק עצמאי הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה- מה שעדיף, הולך - מה זה OC? לא גיימרית, לא אטרפים - רזולוציה טובה, מהירות תגובה טובה, בעיקר אמינות ואיכות (מה ביקשתי?) חוקי הפורום דורשים כותרת עניינית - כזו תכלול, במקרה הזה: אופציה לשדרוג, או למפרט חלקי כי הצמחשב הנוכחי בן פחות משנה, מאייבורי (עצוב, אך לא יקרה יותר) ושוב - המון תודה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום כולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימושי אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטי HD. מאמין שאשתמש במערכת XP ככה ש-2 גיגה ראם יספיקו כרגע עם אפשרות להרחיב ל-4 בעתיד כשיהיה צורך 1. חשוב לי נפח אחסון גבוה 2. שהמחשב יהיה מהיר ובעל אפשרות להרחבה/שדרוג בעתיד 3. שהחיבורים שלו (USB והיציאות למסך) יהיו ממוקמים בצורה נוחה ולא כמו במחשבים מסויימים שבולטים מהצד 4. חיי סוללה ארוכים ככל הניתן (כמובן שניתן לשיקול דעת לפי תועלת/עלות) 5. רצוי מסך 15.4 שיהיה נוח וקל לצפיה עם מסך איכותי, למתי שלא נשתמש בו רק בשביל העברת הסרטים לטלויזיה. 6. כרטיס מסך לא מובנה שייתן תוכן אבחנה איכותי (ATI 3XXXHD?) אני לא יודע מה לגבי המותג של המחשב עצמו כלומר מה ייתן לי מחשב של DELL על פני ACER וכן הלאה אשמח אם תוכלי…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ערב טוב אני צריך בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב למשחקים . התקציב שלי הוא עד 2000 שקל עם דגש ענק לא לעבור אותו . החלקים שאני צריך : לוח אם , זכרונות , מעבד , הארד דיסק ומארז + ספק ( לא צריך ציוד היקפי כמו מסך ורמקולים ) בנוסף יש לי כרטיס מסך Radeon 9500Pro האם כדאי להשאיר אותו למחשב החדש או שהוא יפגע בביצועים ועדיף לקנות אחד חדש ? המחשב הוא למשחקים והתקציב צריך לכלול גם הרכבה . תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by topy11,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6500 עם חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים מכל מיני ז'אנרים בעיקר חדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לשמוע הצעות עם מסך בגודל עד בערך 24 אינץ פלוס מינוס, מאחר ו נאמר לי שמחשב חדש עם מפרט טוב צריך מסך מתאים אז אשמח לשמוע המלצות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עכבר 😁😁 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא חייב משהו מיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …

18. Started by shlomiokev,

האם חייב קירור למעבד i7 בלי מכפלת ה"k" ? האם המחשב ייעשה רעש בזמן משחקים כבדים באם לא אשים לו קירוק / מאוורר ? ואני מדבר על מארז מאוד טוב של קולר מאסטר עם מאוורר 12 ועוד 2 מאווררים של 8 וספק גם מעולה של סיסוניק. ברור לי שתשאלו למה i7 זה מיותר למשחקים ? התשובה: לא מתכנן לשדרג ב6 שנים הקרובות לפחות ולא בא לי לקנות לדוגמא i5 ועוד 3 שנים כבר הוא יתחיל לתת רמת ביצועים של 70 אחוז במשחקים כבדים.. וגם לא נראה לי שיהיה לי כסף לכל מה שקשור למחשב.. כרגע יש לי ורוצה לשים כספי על זה אני בנדאם בן 22 נשוי ויודע מה אני רוצה ולמה. אודה לתשובתכם. דרך אגב כבר עכשיו יש משחקים שבדרישות מערכת רשמיות שלהם ה״מיטביות״ כותבות שצריך i7 לדוגמא מקס פיין 3 וכך גם מטרו לאסט לייט החדש. ומה יהיה עוד …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by lion03,

מה אתם אומרים? 1300 דולר בניו אג 6500 שקל כולל כל יבוא core 2 duo p8700 4 gb ddr 2 800 gtx 260m 320 gb 15.6'

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Buck,

מכיוון שאני סובל ממזל נאחס היתה לי קפיצת מתח בבית בדיוק כשהתעדכן לי הביוס ואיכשהו שני! הביוסים של לוח האם שלי ה-x99-sli-plus נהרסו והbootloader לא עובד גם כשאני עובר בינהם ולא עולה לזכרון (בדקתי את שאר הרכיבים זה בוודאות הביוס). מתברר שבגלל שבישראל כמו בישראל החנויות מנוהלות על ידי נוכלים אין הבדל בין המחיר של לוחות האם מהמשפחה של הX99 בין מתי שקניתי אותם לבין היום מה שאומר שאני צריך לקנות את הזוג של המעבד ולוח האם מחדש כי זה יעלה לי את אותו המחיר בערך כמו לקנות לוח אם חדש מהמשפחה הישנה וזה כבר לא משתלם. לקנות מחו"ל ייקח לי יותר מידי זמן כרגע. אז בקיצור המעבד שלי היה ה5820K עם קצת אוברקלוק ואני צריך להחליף אותו ואת לוח האם שלי (יש לי DDR4 ). אז מה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב לשימושים מקצועיים של מעצבת גרפית. כונן קשיח + כונן אופטי - קיים. התוכנות שעבורן המחשב - פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, פלש ודרימוויבר. תקציב - 2000 ש"ח (כולל הרכבה). יש המלצות ? תודה לעוזרים ! הכיוון שאני חשבתי עליו - Intel Sandy Bridge Core i5 2320 Socket 1155 6MB 3Ghz 95W Box, יחידות 1 ₪922 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3215 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪412 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2950 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪192 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2898 Cooler Master Elite 335, יחידות 1 ₪180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך שכרגע יש ברמה לא גבוה בכלל,אקנה בהמשך מסך שאתמוך ב2k/4k המסך samsung SyncMaster2233BW -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום! אשמח להמלצות על מפרטים למחשב נייח למשחקים ושימוש כללי עד 5000 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה מאות בודדות אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (Quake Champions, DOOM, Starcraft2, etc), תכנות, ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף כמה שיותר שקט (לא בשביל מטרה ספציפית, הוא יהיה בחדר עבוד…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by leibman2,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר קצת לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? doom eternal , משחקים שיצאו בשנים הקרובות לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות משום סוג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן מבקש עזרה בבחירת לפטופ לעבודה משרדית עבור חברה. אני יודע שהלפטופ הקודם שלה כלל מעבד i7 אך המחשב היה כבד מאוד (פיזית). תקציב - 3,000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500+- שימושי המחשב - עבודה משרדית (אופיס, גלישה באינטרנט). גודל מסך - 13-15 אינצ'. יש לכלול מערכת הפעלה ואופיס. יציאות וחיבורים - כמות מספקת, לא לחסוך. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: עדיפות לכונן SSD. משקל המחשב הוא סוגיה חשובה - כמה שיותר נמוך מבלי לפגוע ביכולות המחשב. אותיות זוהרות במקלדת (בונוס). מסך טאצ'. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים