עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, הלכתי ל-KSP ו-RSM לקבל 2 הצעות מחיר על זוג מחשבים. המחשבים ישמשו בעיקר לשימושים משרדיים, אינטרנט אופיס וכו' אמורים להיות מחשבים תקציביים ושיחזיקו מעמד. התקציב עומד על 1200 ש"ח למחשב אם אפשרות לסטיות ממש קטנות הינה ההצעות שקיבלתי, KSP: מחשב ראשון: מעבד Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA X4500 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by adirbooking,

בן דוד שלי רוצה מחשב ליומיום והוא חשב על המחשב הבא Dell Vostro V130 אבל זה עם מעבד מהדור הישן.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל ? מסך 13.3' משקל עד 1.8 קילו הנייד בעיקר לגלישה ועבודה עם מסמכים מרובים אבל אם אפשר להוציא משהו יותר טוב ויותר חזק בתקציב ועם דרישות המשקל וכו', אשמח לדעת תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש למישחקים ואינטרנט בסביבות ה 6000 לא יותר עדיף פחות...עכשיוו ...מצאתי בארך מה אני מחפש מה אתם אומרים נחמד?: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box -- ש"ח1,190 Kingston 512MB (2x256) Dual 400Mhz PC 3200 C3 -- ש"ח375 LG 17 FLATRON F700P -- ש"ח980 ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 -- ש"ח925 Sapphire ATI Radeon 9800Pro 256MB -- ש"ח1,185 WD 80GB 7200RPM - - ש"ח340 Asus DVD x 16 -- ש"ח195 Yamaha YSTMS201 2.1 - -ש"ח318 Microsoft® Wireless Optical Desktop OEM --ש"ח258 סך הכול 5766 תודה!!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by psybrain,

http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L750-1KU/1113051/ מה אתם אומרים ? נייד עד 3200 תקציב מקסימום האם זה הנייד הכי חזק שאני יכול לקנות במחיר כזה? אני צריך I5 לפחות 500 גיגה דיסק קשיח לפחות 4GB זיכרון כרטיס מסך שיצריך סרטים בפול HD ומשחק של פיפא בקטנה, לא מתכוון לשחק משחקים עליו 15.6 מסך ואהבתי שהוא אדום! האם יש לכם המלצות אחרות ? ומה דעתכם עליו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by idan-cohen,

Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E ENERMAX LIBERTY 500W THERMALTAKE BIGTYPHOON LG L1970HR 2ms DVI מארז או הAURORA החדש או ה P180 יש מה לשפר? להוסיף ? תודה.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by opkles,

שלום רציתי לשאול אם הלוח [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI מתאים למעבד [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD] מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray ללא צורך בעדכון ביוס ?[/TD] [/TR] [/TABLE] וכן אם הזכרון [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]זיכרון למחשב Corsair Value 8GB DDR3 1600MHz CL11 מתאים לאותו לוח?[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] תודה מ ר א ש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by pergola,

המחשב בעיקר למשחקים (גיימר) רואה גם הרבה סרטים וגם די הרבה באינטרנט 2000# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 500# זיכרון: DDR2 677MHZ 1024MB 700# לוח אם: Gigabyte 945P-S3 1800# מסך: LG L1970HR 2ms DVI 100# רמקולים: 250# עכבר: 518MX 200# צורב: LG GSA-H10 DVDRW BLACK 150# מקלדת: Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard 450# כובן קשיח: 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII 200# ספק כח: FSP 300W LGA775 24pin SATA 12cm THN 800# מארז: Gigabyte Aluminium 3D Aurora 570 Silver Blue Led 450# כרטיס מסך: 7300GT 256MB 7600# איך המחשב הזה..? *הכרטיס מסך חלש בגלל שלא רציתי לקנות משהו חזק שיעלה הרבה כי אני הולך בתחילת החופש לשדרג לכרטיס…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום! אני מחפש מחשב לגיימרים, שיהיה כמה שיותר טוב ב3200 ש"ח. הבנתי ברוב התוכן הפיסי של המחשב (כרטיסי מסך, מעבדים, זכרונות וכד') עד לני שנה, ויש לי הרגשה שביינתים דברים השתנו. לפני שנה קניתי מחשב, אז עכשיו אני רוצה בעצם כל מחשב שיותר טוב מהמחשב הישן שלי שמתאים לגיימרים, בתקציב של 3200 שקל. המפרט של המחשב הקודם(מה שאני זוכר): מעבד Core 2 Quad Q6600 500GB SEAGATE 2Xkingston 1024 MB nVidia GeForce 9800GT GDDR3 512MB בלוחות אם אני לא מבין ולא הבנתי. בעיקרון אני רוצה מחשב בעל נתונים הטובים מהנתונים הנ"ל (אם וכמה שאפשר) בנוסף חשוב לי שיהיה לי כרטיס טלוויזיה טוב וקל לתפעול שלא צורך כבלים מיוחדים שלא באים איתו. כמובן שאיכות הצפיה והקלטה הם נתונים חשובים. כרטיס טלוויזיה מדגם GT-P60…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by arel508,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF3 Skyrim ובלה בלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, סרטי HD והתעללות בוינדוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי! אני מעוניין לרכוש מחשב לעריכת אודיו במחיר של 3,000 ש"ח. האם יש דבר כזה? אני מניח שאין צורך בכרטיס מסך עוצמתי ולכן אפשר להתפשר ברכיב הזה? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח ניתן לחרוג ב200. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב למוזיקה ועריכת אודיו. תוכנה עיקרית בשימוש: Ableton 10 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן HDD יש קורא דיסקים יש גם ספק כוח, לא יודע אם הוא מ…

12. Started by Tim Portnoy,

שלום לכולם אני רוצה לשלוח את המחשב הנייח שלי בגרמניה לישראל. המארז הוא Cougar QBX (מיני ITX). יש לי עדיין את האריזה המקורית כולל הקלקר. אני מבין שה GPU שביר ויכול להינזק לכן לא אשלח אותו בתוך המחשב. אני יכול לשלוח או עם DHL או לשלוח אותו במזוודה במטוס. השאלה שלי האם מישהו פה כבר עשה זאת ויכול לשתף? איזה דרך נשמעת לכם יותר סבירה? מה לגבי מכס? איני מחפש לקנות מחשב בארץ תודה על העזרה!

13. כאמור, אני זקוק למפרט למשחקים ולצפייה בסרטים בעלות מקסימלית של 2000 שקלים (בחריגות של 100 ש"ח), כאשר אין לי כוונה לנסות לחסוך. יש לציין, אני לא מעוניין בהארד דיסק חדש, לאחרונה שדרגתי את ההארד דיסק של המחשב הנוכחי וכאשר אקנה מחשב חדש אני ארצה להעביר אותו אל החדש. זו לא בקשה חריגה מחנות מחשבים להעביר חלק קיים, נכון? שאלה נוספת: במהלך החיפושים ראיתי באתר החנות PCCENTER שהם מוכרים את כרטיס המסך הזה ב469 ש"ח ואילו את כרטיס המסך הזה במספר שקלים פחות, בעוד שהכרטיס השני הוא כביכול מתקדם יותר. מישהו יכול להסביר לי מדוע? מצטער אם זה אוף טופיק, אבל הסוגיה הזו היא מה שהביאה אותי לבקש עזרה חיצונית כדי לא ליפול בפח. חשוב לציין שאני מעוניין שהחנות תהיה מאזור המרכז. תודה מראש על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by chilala,

קניתי מחשב חדש מסוג lenovo g510 והתקנתי ווינדוס 7 בעצמי והורדתי דרייברים בעצמי ..הכל הלך חלק חוץ מהדרייבר של המצלמה שבסוף ההתקנה שלו מופיע לי ההודעה הבאה no appropriate driver to be installed. מה שקורה שהמצלמה כן עובדת אבל בצבעים ממש גרועים ורואים ממש חשוך אני דיי בטוחה שזה בגלל זה.. בבקשה שמישו ייתן לי תשבה לזה בדקתי בכל האינטרנט ולא הצלחתי להבין מה לעשות. תודה רבה מראש, עמת לוי(:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shuki142,

שלום לכולם, יש לי מחשב בין 3 שנים מדגם HP Pavilion dv5164ea, בתקופה האחרונה המסך שלו עושה לי בעיות רבות, הוא לא מציג חלק את המסך אלא יש קווים שחורים לרוחבו של המסך ועד שאני משחק איתו ומצליח להגיע למצב שהוא מתאזן. לפי הבנתי ולפי בדיקה ברשת אלו הם הסימנים האחרונים של חיי המסך. דבר ראשון האם שווה לי להשקיע במחשב הזה או לקנות משהו חדש, אני חושב שכרגע המחשב הזה דיי מספק אותי מבחינת הצרכים שלי. השימושים שלי מהמחשב הם בעיקר תכנות - אני מאמין ששדרוג זיכרון יספיק לי כידי לשפר את הביצועים שכבר יש לי היום. להלן מספר שאלות שיש לי במידה ואתם חושבים ששוה לשדרג ולא לקנות חדש. 1. האם שווה להכניס את המחשב לתיקון בארץ - אין לי אחריות וממה שזכור לי המחירים בארץ נושקים לכיוון מחירים של קניית…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. במידה ושנה הבדל באחריות לא משנה לי. והבדל של 70GB גם לא משנה. Uהשימושים יהיו אותם שימושים. איזה מחשב מומלץ מבחינת סוג המעבד. כרטיס המסך. חיבורים, אמינות המחשבים הניידים של טאותו המותג ושרות בארץ? HP DV5-1060ej http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV51060 או DELL 1535 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750-ati.htm עם הוספת 1GB זיכרון הוא מגיע לאותו המחיר פחות או יותר. דרך אגב. האם HP בארץ נותנים אחריות למחשבים שנקנו בחו"ל? תודה על כל עזרה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by sahar4gamer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי, סורי אם הנושא לא מובן.... ברצוני לקנות מחשב נייד אך יש כמה בעיות 1. אף פעם לא קניתי נייד אז הידע שלי בנושא שואף לאפס. 2. המחשב האחרון שבניתי היה מלפני 4 שנים (לפני הצבא) ובהתאם לכך הידע שלי בנושא מה שהולך היום. כך שאין לי מושג מה בגדול צריך להיות התקציב למחשב נייד. המטרה שלי היא שהוא יהיה מחשב נייד שיחליף בעצם את הנייח שלי, כלומר שכן ישמש למשחקים, ולהצגה של סרטים בHD על הטלוויזיה עם חיבור HDMI. אני יודע שזה גוזר שהוא יהיה יקר יותר כבד יותר ועם פחות זמן סוללה (נדמה לי). יש לי הנחה בחברת HP וממה שהצלחתי להבין הדגם שאני רוצה הוא הסדרה פביליון שלהם? הם נחשבים טובים? אשמח לקבל קצת תשובות או הפניה לקצת ידע כללי לגבי מה שהולך היום בזירה של הניידים. נוסף על כך, ממה שראיתי במ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני צריך מפרט חזק לOFFICE אינטרנט סרטים וכאלה + אפשרות למשחקים, המשחקים זה לא הדבר המרכזי אבל אני רוצה להשאיר את האופצייה אני מניח שכ"מ 8600GT או משהוא כזה יספיק לא? עדיף שהמפרט יבוסס על מעבד אינטל כי הוא לא בשבילי ואם לא אני אצטרך להסביר למה לא בחרתי אינטל (אז אם יש סיבה טובה לא לבחור אינטל תכתבו אותה) לא מתוכנן שום OC בכלל (אפילו לא קל) זהו בערך, תודה מראש! עריכה: אם אפשר מחנות מאזור המרכז (כמה שיותר קרוב לכפר סבא יותר טוב)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב בתקציב של 4000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט מהתקציב אם הדבר ישפיע בצורה מהותית על הביצועים. המחשב מיועד בעיקר לעיבוד תמונות באמצעות פוטושופ, בעיקר קבצי raw (תמונות בגודל של 6-8 מגה כל אחת). כמוכן המחשב ישמש אותי לשימושים ביתיים רגילים. המחשב איננו מיועד למשחקים. המפרט צריך לכלול כרטיס מסך חזק/מהיר/הרבה זכרון, הארדיסק בנפח של 160 מגה, צורב dvd. המפרט איננו צריך לכלול מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אינני מתמצה בסוגיית ה- 64 ביט וכן אין לי העדפות למעבד כזה או אחר (אינטל/AMD), כך שאני סומך עליכם שתמליצו לי על המפרט שהכי מתאים לצרכים שלי. תודה מראש לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן קניתי לפטופ של אסוס K55A ואיך אני יכול לבטל את האפשרות לטעינת הסוללה כאשר הוא מחובר לחשמל? פשוט מה שקרה לי עם מחשב נייד של DELL, המחשב תמיד היה מחובר לחשמל כאשר הסוללה היתה בפנים ומה שגם לזה שהסוללה נשרפה, מאז לימדו אותי בDELL שיש אופציה של ביטול טעינת הסוללה מה שאומר גם אם הסוללה במחשב והוא מחובר לחשמל הסוללה בעצם לא נפגעת. השאלה אם יש אופציה כזאת באסוס גם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by a1x,

היי אנשים מישהו המליץ לי כמה חלקים במפרט: לוח אם - 715 ¤ GA-E7AUM-DS2H NVIDIA® GeForce 9400 Chipset GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H, adapting brand new NVIDIA® GeForce 9400 MCP chipset (Media and Communications Processor) supporting Microsoft DirectX10 for Vista Premium. Featuring NVIDIA® Hybrid SLI® (GeForce Boost) 、PureVideo® HD technology、NVIDIA® CUDA and NVIDIA PhysX technology. GeForce 9400 also highly improves the realism of HD contents playback and graphics performance for mainstream 3D gaming. Through the supporting verity of video output, such as DVI and HDMI (with HDCP support), GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H brings the ultimate rich multimedia experience. מעבד - 445 ¤ ‏Pen…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Oztriker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק DOTA 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חברים! עברו עוד שלוש שנים ושוב הגיע העת לרכוש מחשב חדש. בפעם האחרונה עזרתם לי מאוד, וההמלצות שלכם עשו בדיוק את העבודה שהן היו אומורות לעשות. אז תודה על העזרה בעבר, ותודה מראש על העזרה עכשיו :] 1. תקציב מקסימאלי 5K, עדיף לחסוך 2. המחשב משמש לתפקידים הבאים: א. משחקים, ----כולל סטרים דרך XSPLIT באותו הזמן, והרצת תוכנות קלות ביותר שתפקידן ייצור סטטיסטיקות, באותו הזמן. ב. תוכנות גרפיות - לא יתבצע עיבוד גרפי, אני רק פותח אותן ועושה שינויים קלים (אני מתכנת, אני גוזר גרפיקה באמצעות התוכנות הללו). המסך הוא דל אולטראשארפ 22, הרזולוציה לדעתי היא 1920X1080, FHD. אשמח לאופציה להריץ בגרפיקה מקסימאלית. מוכן להשקיע בזה כסף, כמו שהמפרט שלי משקף. המשחק העיקרי שלי משוחק באופן מקצועי, …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by StreetRacer,

סוף סוף גם זמני הגיע ואני מעוניין להחליף את העגלה הנוכחית (667 MHZ) אני מעוניין במעבדAMD , לוח,מארז,זיכרון DDR. הכל ב -1500 ש"ח על מה אתם ממליצים ? מתוכנן OC שמוליק

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.