עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Alexkmr,

לחברה שלי היית בעיה עם המחשב, והוא היה זקוק לפורמט. עשיתי פורמט בעזרת הכונן-וינדוס שהיה על המחשב. באמצע הפורמה המחשב נכבה מכיוון שהכבל יצא מהמחשב ולא היה סוללה, ההתקנה נכשלה והיה צריך לעשות התקנה מחדש. אך לא היית אפשרות שוב לעשות התקנה מחדש זה הביא כל הזמן שגיאה. עכשיו למשהו, ולא אני עשיתי זאת, כונן השיחזור שהיה, נמחק. התקנתי לה את אותה גירסת וינדוס שיש לה אליה רישיון WIN 7 פריומיום 32 ביט. אבל יש בעיה עם דרייברים של NETWORK CONTROLLER. ואין לי שמץ של מושג מה לעשות? איך אני עכשיו מצליח להתחבר לאינטרנט דרך WIFI?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Almog bit,

שלום אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים של בית ספר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך (24 אינטצ full hd ושהמקלדת והעכבר יהיו עם חוט 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש כמו מטוס אבל לא קריטי שיהיה שקט ברמה שלא שומעים אותו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מקדמה התקציב המירבי? 4000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה מאות שקלים מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מטרות גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אם אפשר הצעות על מקלדת ומסך בלי קשר לתקציב כי יש לי ואני רוצה לדעת אם להחליף 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? במידת הצורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכו…

4. Started by inflictioNz,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וסרטים (KODI) וחיבור לטלויזיה לראות סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-16 לא חשוב מה שיותר עדיף לא ממש מבין * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אשמח לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא כזה חשוב * משקל רצוי? כמה שיותר קל כמובן אבל ש…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Alduin,

שלום לכולם לפני יותר משנה ביקשתי את עזרתכם בעדכון מספר חלקים במחשב ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=139540.msg1172461#msg1172461 ), לצערי לא יצא מאותו מפרט הרבה. בזמן האחרון אני כבר ממש מרגיש את הצורך ברכיבים חזקים יותר, פתאום צריך SM3, זיכרון 1G לא מספיק.... לכן אני צריך את עזרתכם (שוב) לבנות מפרט למשחקים, ללא מסך מקלדת עכבר כרטיס קול ורמקולים. יש לי מפרט התחלתי שבניתי, ורציתי לדעת מה דעתכם: 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,899 ש"ח 1 ASUS P5B-E Intel P965 Chipset Socket 775 945 ש"ח 2 Twinmos DDR2 667 1GB 1,380 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 490 ש"ח 1 Leadtek WinFast GeForce 8800GTS …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי נייד HP DV5 1179 מהיום הראשון הנייד מוציא רעש חוץ מרעש המאורר וזה כמו תקתוקים ורצוצים שלחתי למעבדה ואמרו שזה מהמחט של הדיסק קשיח וחשמל סטאטי מכל מיני חלקים ומבחינתם המחשב נבדק והכל תקין הרעש הזה שומעים אותו רק בסביבה שקטה מאוד האם אני צריך לקנות את הסיפור הזה ? האם דבר טבעי שנשמעים כל מיני רעשים במחשבים ניידים חוץ מרעש המאורר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7,300 ש"ח, מעדיף לסגור עניין ב-7,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים, בהגדרות הכי גבוהות, לכמה שיותר זמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי, שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. ב 2107 קניתי מחשב גיימינג והגיע הזמן לשדרג, בדרך כלל אני לוקח את הכי טוב שיש אבל לאור המחירים המחרידים של כרטיסי המסך אני יותר עכשיו יותר בעיניין של value for money. אני חושב שיש מספר רכיבים שקיימים אצלי היום שאולי שרדו את מבחן הזמן ואולי אין צורך לשדרג אותם. אשמח לדעת מה דעתכם. מטרת המחשב היא כאמור גיימינג, אין לי עיניין באוברקלוקינג חריגות מעבר ל 10K אפשרי אם באמת זה משהו ששווה את החריגה. מה שאני חושב שאולי אפשר עדיין להשתמש בו דיסק: Samsung - 500GB SSD 960 EVO M.2 NVMe (M2) ספק כח: Corsair - 750W RMx Series™ RM750x — 80PLUS® Gold Certified Fully Modular…

9. Started by RaynN,

אהלן, רציתי לדעת האם לדעתכם 2800 ש"ח הוא מחיר הוגן למחשב Lenovo N500 במפרט הנ"ל http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=332&AuctionId=7716308 כמו כן, האם Vista 32bit אינה תומכת ב-4 GB זיכרון פנימי ,אלא עד 3 GB בלבד ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Tehila Brook,

שלום לכל החברים, זה המחשב שיש לנו כרגע: i5 9600kf מעבד Z390 m gaming לוח Gtx 1660ti 6g כרטיס מסך 16g ram 2133 mhz זכרון 550w ספק כוח תקציב שדרוג כולל כ 5000 ש"ח מספר דגשים 1) לפני מספר חודשים הפורטנייט היה עובד על 240 FPS קבוע ולאחר עדכון של פורטנייט או NVIDIA התחילו דרופים... עם יש למישהו דרך אולי לסדר את זה אולי אוכל לחסוך את עלות השדרוג הזאת או לקצץ 2) יש לנו מקלדת RAZER BLACK WIDOW ועכבר GPRO WIRELESS הילד רוצה להחליף את זה ל מקלדת של APEX PRO TKL ועכבר RAZER VIPER ULTIMATE הבעיה שזה עולה ביחד כ1500 וזה מקצץ משמעותית את תקציב השדרוג עצמו... השאלה היא במידה והמקלדת שלנו והעכבר תקינים האם מה שהוא רוצה י…

11. היי לכולם. ברצוני לדעת האם המחשבים הניידים של HP נחשבים טובים\מוצלחים??? מהי איכות הבנייה שלהם? איך הביצועים? האם הם מהירים או שיכולים להיתקע? וכמה שנים הם מחזיקים? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dddd01,

שלום לכולם, אני שוקל למכור מס' חלקי מחשב שלי ואני לא בטוח איך לתמחר אותם,אשמח לעזרה. החלקים: מעבד : amd athlon xp 2500 ram ddr: 1.5GB כרטיס מסך: radeon 9600 XT לוח אם : abit nf7

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום וברכה, אני מחפש המלצה ללפטופ, בגודל של 13-14 אינץ', שישקול עד 2-2.2 קילו (ניידות חשובה מאוד), עם סוללה שתספיק לפחות ל-3-4 שעות של עבודה סטנדרטית (WIFI + תוכנות משרדיות \ הקרנת סרט). עוד משהו חשוב - הלפטופ יחליף סרטימר, כלומר אני אשמח שתהיה לו יציאת HDMI שמוציאה סאונד כמו שצריך. לא עומדים לשחק עליו יותר מידי. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by EladBr,

המפרט שלו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230831 מציעים לי אותו מוחדש(עודפי יצרן, לא היה בשימוש), ב 1700 שקל. התקציב שלי היה 1500, אבל אני מוכן לחריגה הזו. השימושים סטנדרטיים לחלוטין, גלישה, יוטיוב, מדי פעם סרט. האם ניתן לסמוך על אתרי הקופונים שהוא אכן לא היה בשימוש והוא תקין? לא אכפת לי כ"כ איך הוא נראה פיזית. אשמח לחוות דעת. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. להלן 2 מפרטים שהציע לנו הספק. אשמח לדעת אם הוא ניפח משהו, באדיבותכם התקציב: 4000 ש"ח (חרג באחד מהם) הצרכים המקסימליים: בניית דוכנים ברמת הדמיה אדריכלית ואנימציה פשוטה, עבודת פוטושופ, ריטוש ועיצוב מודעות (לא דורש הרבה כוח מחשוב, אלה לא פוסטרים) להלן ההצעות: [TABLE=width: 447] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]GIGABYTE GA-B85M-D2V 10025[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]INTEL Core I7-4770 3.4GHZ 8M BOX + ZALMAN COOLING FAN[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]RAM[/TD] [TD]KINGSTON DDR3 4GB HYPERX 1600MHZ CL9[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ספק[/TD] [TD]12”cm Fan ZALMAN ZM-400-LE 400W[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]ZALMAN M.ATX T3 ENCLOSURE[/TD] …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום תסלחו לי עם זה לא הפורום הנכון כי אני חדש פה! טוב אז ככה אני מחפש מחשב נייד שיהיה אפשר להפעיל עליו משחקים כבדים כמו למשל GTA VC עם כרטיס מסך טוב ראיתי שיש כאלה עם "רידאון" אני צריך לפחות 40 GB ולפחות 128 MB זיכרון פנימי DDR לא משנה לי איזה חברה! הסכום שלי נע עד 10,000 ש"ח? אז אפשר מלצות בבקשה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB 1660 ¤ 1 Gigabyte GA-8I915P Duo Intel 915P LGA 695 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 1 WD 160/7200 SATA 8MB 585 ¤ 2 POWERCOLOR RADEON X600 PRO 128MB - PCI-E 740 ¤ 1 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 370 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5830

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום חבר'ה, מה אתם אומרים על המפרט הבא? Case midi-tower cpu - intel 2.8 ghz 800fsb 1m dual core mb asus p5ld2vm se, lga 775, intel 8945g chipset memory 512 pc2-5300 ddr2 667mhz X2 hd- 80gb 7200rpm sata2 8m cache floppy ms wired keyboard ms pem wheel mouse lg gsa-h12n 18x super multi dvd display adapter ati chipset radeon x300le pci express, 128 mb, 64mb ddr סה"כ 737 דולר אחרי מע"מ. 3117 ש"ח. שווה? הערות? תודה, נדב.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן, מחפש לבנות מחשב ל2 אנשים, הראשון: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, עדיף לא לחרוג אלא אם ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כנראה משחקים ושימושים בסיסיים, כן רוצה שהוא יסחוב גרפית נורמלי גם משחקים שיצאו בשנים הבאות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אכן יש צורך, מקלדת גיימינג, עכבר, רמקולים בסיסיים כלשהם שלא תופסים הרבה מקום, מסך(עדיפות ל24 אינטש אם אפשר בתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) חשבתי על כרטיס מסך GTX 1660SUPER 5. עד כ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ALAV,

* מטרות המחשב? תכנות, משחקי רשת (כמו dota), סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15 אינץ * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי, המחשב בעיקר לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה HDD, ולפחות 128 SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף, לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אוהב ממש את ASUS, אבל לא נעול עלייה תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by qwerty1987,

מבקש מפרט אחד ללא מסך ואחד עם מסך(העדפה לרחב). ללא ציוד היקפי. תודה.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. עוד שבוע אני קונה מחשב חדש, לאחר שהמחשב שלי הלך לעולמו. אני בדילמה בין השילוב של מעבד XP1700/1800 וכרטיס מסך Power Color ATI Radeon 9800SE 128MB או מעבד XP2500 וכרטיס מסך GIGACUBE RADEON 9600Pro - 256MB TVOUT על הלוח וזיכרונות אני סגור : 512MB Samsung DDR PC3200 - Samsung Original ABIT NF7 ver 2.0 מה יותר משתלם מבחינת ביצועים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, ושבוע טוב. אני מחפשת לקנות מחשב של דל, באזור המרכז, (משלוח אופציונלי) גודל המסך 13" או 14" אני עובדת בהוראה וצריכה את המחשב לכתיבת וקריאת מסמכים, להצגת מצגות במקרן, לשימוש באינטרנט כולל הורדות (דרך WIFI) ולפעמים קצת עריכות קטנות של תמונות וקליפים. אני צריכה לנסוע אתו באוטובוס יום יום ולכן חשוב לי שיהיה קל משקל ואני רוצה שהפעילות הכללית שלו תהיה מהירה (עליית מערכת הפעלה ופתיחת תוכנות). אני לא צריכה מערכת הפעלה. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח (אם זה הרבה אז אפשר לשדרג את האיכות) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by wow,

Intel Core 2 Duo 6600 ASUS P5B Deluxe (965P) - ATX זיכרונות - לא ממש מבין בזה,מתלבט בין אלו לאלו או אם יש לכם המלצה לזיכרונות טובים אחרים ל-2 סטיקים של ג'יגה שטובים לאוברקלוקינג אני אשמח לשמוע. כרטיס מסך - ASUS RADEON X1900 XT HTVDP 256MB או Sapphire Radeon X1950XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL --- מי מהם עדיף ? ספק כוח - מתלבט בין ה-ENERMAX LIBERTY 500W לבין OCZ PS 520W ATX MODSTREAM אגב הקירור יהיה קירור מים שאני מזמין מחו"ל.

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מחפש מחשב שישמש לצרכי הדפסה בלבד וככזה קיבלתי את ההצעה הבאה : סלרון 300,זכרון 64 מ"ב SDRAM דיסק 4.3 WD, סידירום, כ. קול ESS, כ. מסך ATI 4 מ"ב, מדפסת HP600 יד שניה, רמקולים. זה במזומן - 850 ש"ח. נראה לי שזה מחיר קצת מופקע אבל מדובר בחנות אמינה מאד שלפחות תהיה לי כתובת אם יהיו בעיות (בלי קשר לעניין האחריות). כמו כן נראה שעדיף לקחת זכרון רגיל נוסף וכנ"ל לכרטיס מסך. על סלרון 300 לא שמעתי בכלל לטוב או לרע. אם אני עושה טעות גדולה אנא האירו את עיני. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.