עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 6847761,

אהלן, אני מעוניין לדעת בכמה אפשר למכור את הכרטיס מסך הזה: ATI Rendoren HD 4650 512MB ואת זה: geforce 9500gt 512mb בכמה אתם מעריכים כל אחד? ועוד שאלה: - Motherboards- ASUS P5KPL-AM ו Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz ביחד?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by GOVNER_T.S.Y,

יש ברשותי מחשב נייד עתיק : MSI ex400x המטען שלו הלך, וצריך חדש.. מקורי כך עלה בחיפושי עולה 300+ . ( ולא בא לי להשקיע כל כך הרבה... ) להלן תמונה של המטען הישן : http://i50.tinypic.com/2isbhq0.jpg מספר שאלות : http://www.half-price.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_44&products_id=284&osCsid=f7ecac5e5d9512f490d206b47cd44da3 האם המטען המופיע בקישור לעיל, יעשה את העבודה ? או שאני חייב לקנות מקורי סוף פסוק ? תודה לעוזרים gov

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by j,

הבנתי שאין טעם שאני אתפרע יותר מידי עם הכרטיס מסך ולכן חשבתי על הgainward 6600 u1780 pci-e 256 mb הארד דיסק של wd 200 gb sata 2 מארז THERMALTAKE SOPRANO VB1400 אני מניח שאני אקח AMD אבל עדיין לא החלטתי איזה, ולגבי הלוח אם יש באמת הרבה אפשרויות: asus/abit/dfi וכו.. אני לא אעשה OC אני רוצה לסגור כמה שיותר מהר לכן דעתכם בבקשה !!!

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכל מי שקורא את ההודעה ויכול לעזור לי... אני צריך המלמות לחלקים הבאים ומחירים: ההרדיסק - עד 300 G שיהיה מהיר וטוב זיכרון - כרגע יש לי DDR-SDRAM 512 מגביית ואני רוצה עד 1 G של זיכרון צורב די וי די - אני צריך אחד טוב שיהיה עד 8.5 G של צריבה כרטיס מסך - תמליצו אתם *יש לי עד 6000 ש"ח השקע בזה תודה מראש

• 31 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by born wild,

אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל שיהיה מבוסס על אינטל. AMD לא מתאים לי כי אני יותר עובדת עם עריכה. אני צריכה, מעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק, ספק כוח, מארז, כרטיס מסך. זהו נראה לי (אם פיספסתי משהו חשוב... תוסיפו ) התקציב הוא בסביבות ה3000 אפשר לחרוג קצת מעבר. חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב כי אני גם רוצה אותו למשחקים. תודה מראש

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי! רכשתי לחבר את המחשב הנ"ל והתקנתי לו אותו, יש לציין שהמחשב הגיע עם מערכת הפעלה מקורית עם כל הדרייברים והתוכנות, מה שאני לא רואה זה כשמנתקים את החשמל בר שמראה את מצב הסוללה מבחינת הזמן שנותר (ואני לא מתכוון למד אחוזים הגרוע המובנה של הווינדוס), האם יש משהו שניתן להתקין כדי שהוא יוכל לקבל אינדיקציה על הזמן שנותר לשימוש? (בדומה לTHINKPADS למינהם). תודה מראש לעוזרים צירפתי לינק לדוגמא כמו בX200 [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 23fonrt,

שלום, יש ברשותי נייד של TOSHIBA מדגם NB500, בעל 1GB זכרון, אני רוצה לשדרג ל2GB אך לא יודע איזה זכרון לקנות.. - על הזכרון במחשב עצמו רשום pc3-10600s-09-11-b2 במפרט של המחשב מצויין כי הוא מגיע עם זכרון של 1066 האם אני חייב לקנות זכרון במהירות זו? או שמה אוכל לקנות זכרון עם מהירות של 1333? אודה לעזרתכם בנושא

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן אני רוצה לקנות לפטופ גיימינג (חשוב לי גיימינג כי אני מתכנן להתחיל ללמוד בעוד כשנה ולא רוצה לקנות לפטופ ללימודים) ראיתי את הROG G531GT של ASUS רציתי לשאול מה אתם אומרים עליו ? אני מחפש מחשב שיתמודד עם משחקים חדשים (סטייל AC, BF, COD) https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=28546 זה המפרט שאני מדבר עליו אם למישהו יש הצעות טובות יותר בתקציב של 5000 שקל אשמח לשמוע מישהו מכיר את החנות שממנה אני מסתכל? האם היא אמינה? תודה מראש לכולם

9. Started by Matan Hirsch,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 וחריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop, Lightroom, Google Chrome 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשןב 6. האם מתוכנן אוברקלוק לא (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך שכרגע יש ברמה לא גבוה בכלל,אקנה בהמשך מסך שאתמוך ב2k/4k המסך samsung SyncMaster2233BW -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by lcx,

היי, מתלבט על רכישת מחשב נייד LENOVO THINKBOOK 15 G2 ITL 20VE00FPIV האם הוא טוב? יש לו חסרונות משמעותיים למשתמש הביתי? האם יש מחשב אחר בתקציב הזה (עד 3500) עם נתונים טובים יותר? דרישות: מסך 14-15.6 עם בהירות טובה גם בשמש, זכרון לפחות 512, ראם 16. מחשב שיכול להריץ בלי בעיה תוכנות, סרטים.

12. Started by elyaz,

שלום לכולם אני מתעתד ללמוד תכנות בקרוב, מחפש נייד עם מקלדת מלאה, שיהיה נוח להקלדות מרובות. שאר המפרט הוא מעבד i5, 16gb ram, ומסך "15.6 לפחות. ראיתי מספר דגמים של דל לנובו וHP אני מתקשה לבחור ביניהם. אשמח להמלצה. מילאתי גם את השאלון: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי תכנות. שימוש משני צפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ל…

13. Started by carman6,

אשמח אם תרכיבו לי מפרט למחשב לצורכי גרפיקה (בעיקר פוטושופ) באזור ה-2000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח. המחשב יהיה ללא כל ציוד היקפי אבל יכלול צורב דיוידי. החנות צריכה להיות באיזור הצפון- קריות, עכו נהריה ועם הרכבה. תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב נייד, האם המחירים ירדו לקראת השנה החדשה ? אם צריכה להיות ירידת מחירים צפויה אז אני אחכה אבל אם לא אז אני פשוט אקנה עכשיו אני פשוט רוצה לדעת בדחיפות אם ללכת על זה ולקנות או לחכות תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by slachmaster,

שלום, אני חדש בפורום והבנתי שאפשר לבקש פה עזרה בהרכבת מחשבים יש לי כרגע מחשב שהמפרט שלו הוא: Intel Core2 CPU 6300 1.86GHz 2.00GB RAM NVIDIA GeForce 8600 GT יש לי תקציב של 2000 שקל, האם שווה לי להרכיב מחשב חדש בסכום הזה? אם כן אני אשמח למפרט (ד"א כונן כשיח גדול לא כל כך נחוץ, יש לי TB חיצוני) תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. חברים שלום. בעוד קצת פחות מחודש אעבור לדירתי החדשה וזהו המצב - אני מעוניין להרכיב שתי מערכות מחשב: 1.מערכת זו תמוקם בחדר עבודה ותוגדר כבעלת יכולת עבודה משרדית- בעיקר עבודה עם יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. אין בכוונתי להשתמש בה למשחקים, צפייה בסרטים או כל דבר דומה אך יש לציין כי אני צריך שתכלול גם מסך. 2. מערכת HTPC שתמוקם בסלון ותחובר למסך FULL HD ולרסיבר 5 ערוצים של ימאהה. יש לציין שאין מדובר במערכת HTPC טיפוסית. אני מעוניין ביצור כלאיים שיהיה גם תחנת המשחקים שלי (מה שכנראה יוסיף צורך לכרטיס מסך רציני) אך מנגד לא מעוניים כעת בכרטיס טלוויזיה אך רוצה מארז שיאפשר לי להוסיף כרטיס כזה בהמשך כשיתפנה תקציב נוסף. מבחינת מארז, רצוי שיהיה קטן מהממוצע אך אין הכרח למארז יקר מדי. …

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by darkspell,

יש לי קרוב משפחה שעובד ב-HP ויכול להשיג לי את המחשב הנ"ל, חדש, ב-4338 ש"ח. האם כדאי לי לקפוץ על המציאה או ש-HP מוכרת לעובדיה מכשירים מיושנים כדי להיפטר ממלאי קיים ? האם המפרט חזק מספיק לעריכה גרפית ? המפרט מצורף בקובץ. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. החלפתי את הגירסא ל XP ועכשיו אני צריך דרייברים למחשב ... אין לי דיסק והגירסא היא DELL VOSTRO A860 LEPTOP במיוחד דרייבר לאינטרנט אלחוטי.. הנה הדגם של הכרטיס רשת: ( מאברסט) Atheros AR5006X Wireless Network Adapter ל XP SP3 ד"א חיפשתי באתר DELL ושם יש דרייברים לVISTA ולא מצאתי לXP

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yevs,

כרטיס מסך שיש לי כרגע: Sapphire Radeon HD 7850 OC לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H מעבד: I5 3550 רוצה להכין את המחשב "לקיץ" וברצינות: לשחק במשחק Watch Dogs בהגדרות גבוהות +++. האם כדאי לקנות את אותו כרטיס מסך שיש לי ולחברם במקביל? או שיותר טוב לקנות כרטיס חדש מהדור החדש. מוכן להשקיע באזור אלפיים ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by nitzan30,

היי מחפש מחשב קטן ~14" לביתי בת השש , שמו שהעיקרי , סרטים ,יוטיוב , אינטרנט ומשחקי רשת חיפשתי ומצאתי דברים זולים אבל ממש לא מרשימים ואפילו נחותים עד אשר נתקלתי בדגם הזה באייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11889 שתי שאלות : האם יש אופציה טובה יותר ? מחיר , אחריות וכאלה? האם המחשב הנ"ל יחזיק בכבוד 3 שנים ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by bennash,

איך אפשר לשדרג את המחשב הזה למשהו קצת יותר נורמלי למשחקים (לא כבדים, דברים כמו פיפא ופרו): intel pentium E5300 לוח אם micro-star G31M4 (MS-7527) 2GB RAM בכרטיס אחד Windows 7 Home Premium התקציב - בסביבות ה-700 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שיותר. חשוב שזה יריץ את FIFA 15, ושלא יתקע

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by daniel.asu,

שלום, מחפש מחשב נייד, עד 2600 שקל, עם אפשרות לחרוג בכ-500 שקל (אבל עדיף מאוד להמנע). המחשב ייקנה באילת. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, קצת סרטים. גודל המסך? עדיף 14"-15". לא משנה מאט\מבריק. רזולוציית המסך? עדיף FHD, אבל אפשר להתפשר על HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת עם numpad ומוארת, אבל לא חובה. משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, עם עדיפות לפחות מ-2. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI\DVI\DP, לא משנה אם בגודל מלא או מוקטן. לפחות שתי יציאות USB, מתוכן לפחות אחת USB 3 Bluetooth? כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? או HDD עם מקום לM.2 או mSATA לחיבור SSD; או SSD בנפח 120GB לפחות, עם אפשרות להוספת HDD בנפח 500GB – גם אם ע"י הוצאה של כונן או…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by IG,

שפשוט יהייה כמה שיותר חזק, בתקציב. ושיהייה אמין! תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. משהו בסביבות 3500-4000,ללא מסך,HD 80G,כרטיס מסך לא משהו משכנתא אבל משהו ברמה. תודה. :smoke:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by משועמםכרוני,

אני צריך מחשב, הכי פצצתי שיש עדיף שיש קנייה בארץ דרך האינטרנט נראה לי, כו וכו אין הגבלת תקציב כי אני קונה לחבר עם אבא עשיר אז שיהיה הכי טוב מבחינת משחקים והכולללל נוו בקיצור מחשב הכי טוב שיש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.