ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב נייד ורציתי להתייעץ אתכם לאחר שחקרתי מעט והסתכלתי על כל מיני דגמים. בעיקרון אני צריך שהמחשב יתאים לשימוש הבא: המחשב ישמש ללימודים, להרצה של סרטי HD 1080p, עריכת תמונות בתוכנת ה- Lightroom, אולי מעט עריכת וידאו וכמובן גלישה שוטפת באינטרנט. הדגם ששמתי עליו עין הוא Asus N550JV-CM248H שאת המפרט שלו אפשר למצוא בקישור הזה. אני יודע שהוא די מכוון לשוק הגבוה ואולי יספק מעבר לדרישות שלי, אבל אני רוצה מחשב חזק ואיכותי ומוכן להשקיע כסף עבור זה. מה אתם אומרים על הדגם הספציפי? ועל ASUS כיצרנית מחשבים ניידים? אם יש לכם דגמים של חברות אחרות בעלי מפרט דומה שאתם חושבים שיתנו תמורה טובה יותר למחיר- מוזמנים להציע מצאתי את המחשב בחנות בשם "שניידר" ברחובות…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מעבד…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אז החופש הגיע והחלטתי לקנות מחשב חדש. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤675 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 1 - מחיר: ¤82 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤459 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤481 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחי…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מה אתם אומרים על המפרט הבא? Case midi-tower cpu - intel 2.8 ghz 800fsb 1m dual core mb asus p5ld2vm se, lga 775, intel 8945g chipset memory 512 pc2-5300 ddr2 667mhz X2 hd- 80gb 7200rpm sata2 8m cache floppy ms wired keyboard ms pem wheel mouse lg gsa-h12n 18x super multi dvd display adapter ati chipset radeon x300le pci express, 128 mb, 64mb ddr סה"כ 737 דולר אחרי מע"מ. 3117 ש"ח. שווה? הערות? תודה, נדב.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל המגניבים, אני מתחיל ללמוד אנימציה עוד שבוע ומשום כך אני צריך גם מחשב חדש, כל המקומות שמהם ביקשתי הצעות מרחו אותי עד הדקה התשעים ועכשיו נשארתי עם שלושה מארזים.. התקציב שלי היה 2000 למארז _בלי מסך_(כי כבר יש לי) וכל ההצעות שקיבלתי היו 2500+ ומעלה אשמח אם תעזרו לי לבחור את מה שהכי רלוונטי בעבורי (מה שמתאים ולא חלש או חזק יותר מדי).. ובכלל, אם אולי כדאי לי פשוט לקנות משהו דומה בIVORY כי הבנתי ששם מאד זול, ומה אתם ממליצים שיתאים לי? המון המון תודה! זה אחד - מעבד אינטל E8400 1333FSB C2D דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 WD צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מארז עם USB קדמי קטן שחור ללא ספק כרטיס FIREWIRE 2ext+1 int זכרון 2G DDR2 800MHZ MUSHKIN צ.ק ספק כח EZCOOL LED 12CMF40…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! ידידה שלי ביקשה את עזרתי (להלן: "עזרתכם") לקנות מחשב נייד שיהיה לשימוש אחד בלבד: חיבור HDMI לטלוויזיה וצפייה בסרטים מוזרמים מהרשת, כמו יוטוב אבל פלאש במקום HTML5 (אני חושב). היא יכולה להוציא עד 2000 ש"ח אבל ביקשה במיוחד לחסוך כמה שאפשר. היא מתנגדת בתוקף לכל פתרון שהוא לא מחשב נייד (קופסת טלוויזיה, HTPC, טאבלט וכו'). השאלה העיקרית שלי היא האם המחשבים שמוצאים בזאפ ב-1000 ש"ח יספיקו לצרכים שלה? לדוגמה: אינטל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=968244 AMD: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=948369 אם כן, אתם יכולים להמליץ על הכי מתאים מבין המחשבים הללו? הייתי מעדיף לא לקנות מחשב שהוא מעין טאבלט עם מקלדת, את…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום דרושה עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי שעשה דרך ארוכה ונפלאה אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש ובהתאם גם ספק חדש. לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5-3570K, מתכנן לעשות אוברקלוק. אין צורך בקירור אני מתכוון להעביר את המוגן למעבד החדש. לגבי לוח אם: אין צורך בלוח אם עם SLI/CF, כמו כן אין צורך בכרטיס מסך מובנה. כרטיס מסך: חשבתי בכיוון של 6850 או 7850 (מעדיף רק כרטיס של ATI) שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo 6600 ASUS P5B Deluxe (965P) - ATX זיכרונות - לא ממש מבין בזה,מתלבט בין אלו לאלו או אם יש לכם המלצה לזיכרונות טובים אחרים ל-2 סטיקים של ג'יגה שטובים לאוברקלוקינג אני אשמח לשמוע. כרטיס מסך - ASUS RADEON X1900 XT HTVDP 256MB או Sapphire Radeon X1950XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL --- מי מהם עדיף ? ספק כוח - מתלבט בין ה-ENERMAX LIBERTY 500W לבין OCZ PS 520W ATX MODSTREAM אגב הקירור יהיה קירור מים שאני מזמין מחו"ל.
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע בסביבות ה 600 שקל כי בכול זאת אני לא משתמש במחשב למשחקים אלא אני בעיקר גולש באינטרנט עם הרבה דפים פתוחים וצופה בסרטים מעבד: http://www.cpu-world.com/cgi-bin/Ide...5DD&PROCESS=Go לוח אם נשרף - היה M2V של אסוס זיכרונות: DDR2 עם 2 כרטיסים של 512 ו 2 של 1G כרטיס מסך: X1950 PRO ספק כוח: HUNTKEY 500W אני מתכנן לקנות אותו בשבוע שבועיים קרובים כי אני עם מחשב ישן כרגע ואני רוצה להחזיר תמחשב שלי לא אכפת לי להזמין מחו"ל ולחכות קצת יותר אם זה יהיה זול משמעותית, אני יכול להרכיב תמחשב לבד אני רק צריך לשדרג את הלוח אם כי הוא נשרף השאלה היא האם שווה לקנות לוח אם ישן ולהשתמש במעבד הישן או שבמחיר כמעט שווה אני כבר יכול להשיג לוח אם + מעבד חדש... ואו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
CPU: AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - 593 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- MOTHER BOARD: Epox 8RDA+ (NFORCE2) - 760 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- MEMORY: DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original - 433 (*2=866) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- HD: Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer - 543 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- CDRW: Lite-On 48x24x48 Black Retail CDRW - 380 -------------…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מחשב נייד משומש עד 1000שח (סטודנט עני). מה כדאי לי לחפש ? איזו חברה ? דגם ? המחשב ישמש רק לצרכי אינטרנט וכתיבה. כמובן שיהיה עליו לינוקס (כך שהוא לא חייב להיות אימתני). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט שמעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של עד כ-4,000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה במידה וישתלם). השימושים למחשב יהיו בסיסיים יחסית - עבודה משרדית, גלישה בסיסית באינטרנט ומשחק פה משחק שם. דברים שחשובים לי במחשב - שיהיה קל משקל , גודל של בערך 13" יספיק, חיי סוללה שיאפשרו לו להחזיק יום שלם באוניברסיטה (4-5 שעות). 250 GB בכונן הקשיח יספיקו לי, כדאי שתהיה יציאת HDMI . אין לי באמת מידע על חברות ככה שאני מבקש את מה שאני מניח שכולם מבקשים - חברה מוכרת. לא חייב מערכת הפעלה בתקציב. אם יש למישהו רעיון, אני אשמח . בינתיים מישהו המליץ לי על Lenovo IdeaPad U310 4375-64G http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=824132 מישהו שמע/מכיר/התנסה בו ויכול לספר עליו? תודה ל…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מפרט חזק שיריץ את כל המשחקים העדכניים + העתידניים שיספיק לי שנה ללא שדרוג עם אופציית שדרוג בעתיד חשוב לי שיכלול זיכרון חדש של DDR3 ואם אתם ממליצים שיהיה QUAD CORE . חשוב לציין שהמחשב לא יכלול מסך , ציוד היקפי וגם דיסק קשיח וסידי רום. תודה לכל העוזרים. :-* ד"א : אני גר בחיפה אז אם בניית המפרטים תהייה בחנויות באזור הזה כמו פנדה ו קספ אני אודה לכולכם.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייח ולא מסתדר עם המפרטים המחשב לעבודה משרדית ולהרצת מספר שרתים וירטואלים סטומרת צריך יותר מ16GB זכרון אני צריך עזרה במציאת הרכיבים המתאימים 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן תלוי כמה משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + התקנת שרתים וירטואליים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ,office,photoshop ,vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימוש כללי: אינטרנט/סרטים/מוזיקה ומשחקים כמו פיפא או משחקי מירוצים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך DELL 24 1920X1200 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי שאיפה לשחק על הגדרות הכי גבוהות אבל שיעבוד נורמאלי 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות שהמחשב יכול להריץ 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כה יש צורך במחיר 1200 למסך אפשר להוריד במחיר ולהעביר למפרט לריכיבים אחרים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?לא צריך שקט אבל לא טרקוטר שיהיה שביר כזה בין 5-6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - דיאבלו 3 ודומיו, משחקי מירוצים למיניהם . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' מינימום . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי נייד של HP דגם DV5000. נפל לי מקש [האות צ אם זה משנה] וגם התושבת [הפלסטיק הלבן הזה] נעלם. לקחתי את האות ממחשב נייד אחר של HP, האות מתאימה בול גם בצבע והכל אבל הפלסטיק התושבת לא מתאימה. ראיתי שיש אפשרות קניה אבל למקלדת שלמה רוצים 350. רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג כזה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובהמשך לחיפושי המתמשכים אחר מחשב נייד נורמאלי מצאתי משהו שלפי מה שנאמר לי בחנות המחשב אמור לענות על כל הדרישות שלי +++ והמחיר סבבה רצח... מצד שני כשהלכתי לשאול כמה אנשים מהפנימיה שלי שמבינים טיפה במחשבים חלקם אמרו שזה יתאים וחלקם אמרו שכן, ואני מתלבט בנושא האם לקנות את המחשב הזה או לא. אז ככה אני אפרט הכל מה שידוע לי על המחשב הנ"ל ולבסוף לאחר שתקראו את זה תענו לי עם הוא יריץ חלק או לפחות בלי בעיות רבות משחקים בערך ברמה גרפית כמו של סימס 2 לדוגמא. [במילים אחרות אם הוא יריץ את סימס 2 ודומים לו בדרישות מהמחשב] ואם לא מה חסר. אם כן אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב מעט זול יותר שיריץ את המשחקים הנ"ל שהיה עד מחיר של 2500 שקל בערך. ============== Comapaq Presario CQ61-120EJ סוג מ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://ksp.co.il/?list_compare=.41793..40729. מה עדיף? מחירי אילת כמובן.. מצד אחד לנבו יותר כבד משקל ואתה מקבל גם עכבר וצורב אחריות לשנה מצד שני הHP עם יותר אחריות ועם ותר זכרון ssd ומחיר זול יותר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ספציפי של חברת לנובו, בניגוד לחברות אחרות, לנובו נותנת רק שנה אחריות למחשבים שלה, ולכן אני קצת נרתע מלקנות את המחשב. בדקתי עם לנובו אם יש אפשרות להאריך את האחריות בתוספת תשלום, אבל זה לא אפשרי לדגם שאני רוצה. הבנתי שיש חברות שיכולות לבטח את הלפטופ וכך מכוסים אפילו יותר מאחריות רגילה - גם במקרה של גניבה למשל. מישהו אולי מכיר ויכול להמליץ על חברות שכאלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יותר משנה ביקשתי את עזרתכם בעדכון מספר חלקים במחשב ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=139540.msg1172461#msg1172461 ), לצערי לא יצא מאותו מפרט הרבה. בזמן האחרון אני כבר ממש מרגיש את הצורך ברכיבים חזקים יותר, פתאום צריך SM3, זיכרון 1G לא מספיק.... לכן אני צריך את עזרתכם (שוב) לבנות מפרט למשחקים, ללא מסך מקלדת עכבר כרטיס קול ורמקולים. יש לי מפרט התחלתי שבניתי, ורציתי לדעת מה דעתכם: 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,899 ש"ח 1 ASUS P5B-E Intel P965 Chipset Socket 775 945 ש"ח 2 Twinmos DDR2 667 1GB 1,380 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 490 ש"ח 1 Leadtek WinFast GeForce 8800GTS …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד ללימודים, מכיוון שאין לי כל כך מושג הייתי שמח אם ניתן יהיה למצוא מחשב מורכב מראש. במידה ואתם חושבים שיותר זול ועדיף להרכיב לבד אשמח גם לשמוע. בקצרה על המחשב לפני השאלון: מחשב נייד שבעיקר אשתמש בו ללימודים, אינטרנט וגרפיקה: פוטושופ ואילוסטרייטור וורד, אקסל, אווטלוק תוכנות נוספות ברקע (SNAGIT, אנטיווירוס וכו') כמובן לאינטרנט (כרום) - שימוש מרובה בטאבים באינטרנט אם זה חשוב. הכי חשוב - אני מחפש מחשב שיהיה מהיר וישאר כך גם לאורך זמן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 500 ש"ח, מעדיף ממש שלא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום לשאול ובכן, אני מתכנן לקנות לאפטופ מארה"ב (Bַַ&H) ודי ננעלתי על שני דגמים של אסוס. ASUS N56JR http://www.bhphotovideo.com/c/product/1015794-REG/asus_n56jr_eh71_15_6_notebook_computer.html ו ASUS N550JV שניתן לרכוש בארץ בכ 1600שח יותר. המרכיבים הבסיסיים שחשובים לי הם- מעבד intel core i7 זיכרון 8gb וזהו.. המחשב לצרכים די בסיסיים אך אני עובד גם עם מוסיקה וגרפיקה לא מעט. ההתלבטות וההתמקדות היא על הN56JR אך הבנתי שהוא דגם בעייתי ולמרות המפרט המפלצתי לעיין הוא די פרובלמטי.. אשמח אם מישהו מכיר או לחילופין יוכל לייעץ לי ברכישה של לאפטופ טוב .. תודה …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, Stream , Virtual Machines ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Battlefield 4 , League of Legends , GTA . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-