עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sbwolf,

ברצוני במחשב HTPC אבל גם לאינטרנט ועבודה(אופיס) במקרה הצורך. התקציב הינו עד 3100 ש"ח, אפשר לחרוג אם זה באמת משתלם למרות שקשה לי לחשוב איזו סיבה יכולה להיות. אנא הכלילו בהצעה מערכת הפעלה וחובה שהמפרט יבנה מ-RSM בלבד. אני מתלבט בין 2 הפלטפורמות הנ"ל, כל הצעה אחרת תתקבל בברכה: מפרט INTEL Intel Sandy Bridge Core i3 2105 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪695 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2909 Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪467 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2649 Samsung SpinPoint F4 EcoGreen 32MB 2TB Sata HD204UI, יחידות 1 ₪425 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2132 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://ww…

2. Started by LOL,

שלום יש לי acer one ופתאום המקלדת שלו התחילה להשתגע וחצי מהאותיות לא מוכנות לרשום את מה שהם אמורות זה מה שיוצא שאני רושם את כל הא-ב אבגדה4ז1טיכ2מנסע*0קרשת שימו לב שהאותיות שלא עובדות הם לא קרובות למספרים שהם רושמות ולא זכור לי ששפכתי משהו על המחשב יש איזה משהו לעשות או לבדוק לפני שאני מברר עם המחשב עדיין באחריות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by amits1995,

שלום חברים, חבר שלי נמצא בבית חולים והוא מחפש לפטופ שיוכל להריץ לו משחקים כמו דיאבלו (בעיקר דיאבלו) וCOD, לאו דווקא על האיכות הכי גבוהה אבל לפחות שיריץ באיכות בינונית מינוס... התקציב הוא 4K ואפשר לקנות מחשב יד 2. מטרות המחשב? דיאבלו 3 * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? בכל לפטופ יש בלוטוט לא? בכל מקרה זה לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?200GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם י…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה גרפית (מעט תלת מימד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.מגוון של משחקי תלת מימד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ' מקסימום אפשרי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שימוש ביתי-משרדי, כלומר מסמכים, גלישה באינטרנט, וזהו. לא משחקים וגם לא סרטים. ושיעבוד מהר חלק ללא עוררין, שהדברים ייפתחו מהר עם מעבר חלק בין התוכנות. בשביל בן אדם שרגיל לווינדוז (לא מאק). לפי כתבות טכנולוגיות אני מבין ש-AMD מציעים תמורת ביצועים טובה יותר למחיר מאשר אינטל, האם זה רלוונטי גם למחשבים ניידים לשימוש כזה? האם זיכרון 8 ג׳יגה יספיק, או עדיף 16? SSD בסדר גודל של 250 ג׳יגה יספיק די והותר. מסך שיהיה בסדר גודל של 15.6. מניח שרצוי מסך עם contrast ורמת בהירות טובה שיהיה נוח לעבוד בתנאי תאורה ביתיים. המחשב יהיה רוב הזמן קרוב לשקע חשמל. באתר פה יש המלצות למחשבים נייחים, לא מצאתי ללפטופים. אשמח להמלצה על תצורה או דוגמאות ספציפיות.

6. אני רוצה לקנות מחשב משרדי לעסק, דומה לספציפי שמופיע ברשימות המפרטים באתר זה. איך אני מוצא חנויות שניתן להזמין בהן לפי חלקים עם שירות טוב? http://hwzone.co.il/specslist/view/1/ כפי שמופיע שם. אין צורך במסך אין צורך גם בעכבר ומקלדת תודה,

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by smores,

אהלן, ברצוני לקנות מחשב נייד - בעיקר לצרכי עבודה משרדית וסרטים. ראיתי בוואלה שופס מספר דגמים שאני מתלבט ביניהם במחירים הזולים ב-200-400 ש"ח מהמחירים בIVORY. האם כדאי לקנות מהם? ואם כן, מה לדעתכם הינו הדגם הכי טוב מבין אלו? המתאים לצרכיי? Dell Inspiron N5110 i3-2310M http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 Lenovo G570 4334-3PG M513PIV http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJ6EBF23EHP Pavilion g6-1120ej QA462EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKg61120 יש כמה דברים שחשובים לי שיהיו במחשב, ואם יש עדיפות לאחד מהם בדברים האלה אשמח לדעת: 1. זמן סוללה - כמה שיותר. 2. נוחות. 3. שיוכל להחזיק לי לפחות לעוד 3-4 שנים (בעיקר לשימוש משרדי ולימודים)…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ובהמשך לחיפושי המתמשכים אחר מחשב נייד נורמאלי מצאתי משהו שלפי מה שנאמר לי בחנות המחשב אמור לענות על כל הדרישות שלי +++ והמחיר סבבה רצח... מצד שני כשהלכתי לשאול כמה אנשים מהפנימיה שלי שמבינים טיפה במחשבים חלקם אמרו שזה יתאים וחלקם אמרו שכן, ואני מתלבט בנושא האם לקנות את המחשב הזה או לא. אז ככה אני אפרט הכל מה שידוע לי על המחשב הנ"ל ולבסוף לאחר שתקראו את זה תענו לי עם הוא יריץ חלק או לפחות בלי בעיות רבות משחקים בערך ברמה גרפית כמו של סימס 2 לדוגמא. [במילים אחרות אם הוא יריץ את סימס 2 ודומים לו בדרישות מהמחשב] ואם לא מה חסר. אם כן אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב מעט זול יותר שיריץ את המשחקים הנ"ל שהיה עד מחיר של 2500 שקל בערך. ============== Comapaq Presario CQ61-120EJ סוג מ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לפחות בכל מה שקשור למבנה החיצוני לא רואה הבדל תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by astralon,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. המטרה העיקרית היא לימודים, לכן חשוב מאוד המשקל של המחשב. יחד עם זאת, אני מחכה בקוצר רוח לדיאבלו 3 ואשמח שהמשחק ירוץ חלק על המחשב..... התקציב עד 7000 ש"ח (הקנייה תהיה כנראה בארה"ב לשם הוזלה) כמובן עדיף כמה שפחות בתקציב ממש לא מחייב להשתמש בכולו, להפך גם מאוד חשוב שיהיה כמה שיותר דק.... אין מקום בתיק..... * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים באיכות HD (כמה שיותר גבוהה), דיאבלו 3 כשייצא. * גודל המסך? בין 13 ל-15 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות? שיהיה נייד ושלא ישבור את הגב... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. כמה שיותר..... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDM…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. עדכון: הוחלט לשמור את המארז הקיים. אם כך: יש לי מארז, יש לי כונן SSD ואחד רגיל. אז מה שצריך: לוח אם, מעבד (+קירור), זכרונות, כרטיס מסך וספק כח (באותו התקציב... אין צורך לחסוך עלויות.) תודה! :] היי, לפני כחודשיים ביקשתי פה מפרט, אבל השתכנעתי להשאר עם המחשב הקיים שלי ולשפר רק כונן SSD. (הפוסט של הבקשה שלי כאן) אך ביום שקניתי כונן SSD - המחשב שלי החליט שהוא מקצר את החשמל. (הפוסט של התקלה כאן) אז החלטתי לקנות אחד חדש כבר ... לפני השאלון: המארז שלי הוא Cooler Master CM 690 (מידע כאן, ותמונה כאן) האם שווה לי להשאר עם המארז הזה? או שכדאי לקנות אחד חדש? (האם אפשרי להביא את המארז שלי ולהגיד למי שאני קונה ממנו: ״תשתמש במארז שלי״? או שלא יסכימו?) ולשאלון: 1. מה …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by moshel7,

שלום לכולם האים מישהו יכול לתת חוות דעת לגבי המחשב הנ"ל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by pergola,

המחשב בעיקר למשחקים (גיימר) רואה גם הרבה סרטים וגם די הרבה באינטרנט 2000# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 500# זיכרון: DDR2 677MHZ 1024MB 700# לוח אם: Gigabyte 945P-S3 1800# מסך: LG L1970HR 2ms DVI 100# רמקולים: 250# עכבר: 518MX 200# צורב: LG GSA-H10 DVDRW BLACK 150# מקלדת: Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard 450# כובן קשיח: 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII 200# ספק כח: FSP 300W LGA775 24pin SATA 12cm THN 800# מארז: Gigabyte Aluminium 3D Aurora 570 Silver Blue Led 450# כרטיס מסך: 7300GT 256MB 7600# איך המחשב הזה..? *הכרטיס מסך חלש בגלל שלא רציתי לקנות משהו חזק שיעלה הרבה כי אני הולך בתחילת החופש לשדרג לכרטיס…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, לאחר שנים שאני סוחב עם ה-E6600 הוא התחיל לעשות בעיות קריטיות וכבר לא ממש בא לי לנסות לתקן אותו. החלטתי לקנות מחשב חדש שיתאים למשחקים, אבל בלי להתפרע במחיר. יש לי מהמחשב הנוכחי ספק ANTEC NEO HE430, וסטיק של 4GB זכרון שקניתי לא מזמן שאולי יוכלו לשמש במחשב החדש. מה שכן יש סיכוי שהבעיה שיש לי במחשב הנוכחי קשורה בספק אז זה בערבון מוגבל. אז לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי, הכי חשוב להוציא את המחשב הכי Cost Effective ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (דוטה 2 ומשחקי רשת אחרים)/עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by קלוקיי,

שלום, המחשב שלי כבר די ישן ואני מעוניין לשדרג את השילוש הישן שלו . אני מעוניין בשילוש שיהיה טוב לאוברקלוק . התקציב שלי 2000 שקלים . המפרט שלי נכון להיום : מעבד E8400 עם קירור מוגן 3 . לוח אם P5Q זיכרונות OCZ 4GB ספק של קרוסייר 750 וואט כרטיס מסך HD7850 תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by wombat,

התקציב שלי כרגע כ-3000 שקל(אפשר לחרוג) למעבד, לוח אם, ראם, מארז וספק כוח(כל השאר יש לי). האם ניצן להכניס מפרט מבוסס קונרו בתקציב הזה בלי להתפשר יותר מידי על איכות החלקים(לא מתכוון לרכוש ספק/לוח/ראם מחברה לא מוכרת)? אם אי אפשר באיזה תקציב כן אפשר? איך המחירים הולכים להראות בעוד שבועיים, חודש וכו'? שאלה אחרונה, הגיעו בכלל פיזית מעבדי קונרו לארץ? עדכון: אני כרגע מחפש מפרט מבוסס קונרו בתקציב של עד 3500 ש"ח(אם אפשר יותר זול עדיף), החלקים שאני צריך הם: מעבד, לוח אם, ראם(לפחות גיגה וכמה שיותר מהיר), מארז(פשוט), ספק כוח(שיחזיק את המערכת פלוס ATI X1800XT). עדיפות לחנויות כמה שיותר קרובות לאיזור חדרה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם סוף סוף החלטתי מה אני צריך ורוצה לדעת את דעתכם לפני קניה. האם המפרט הבא אכן מתאים לדרישות שהם: עיצוב גרפי, עריכת תמונות וסרטונים יצירת אנימציה דו-מימדית ותלת-מימדית. התוכנות: free hand , 3d studiomax, advanced 3ds max, photoshop, premiere, flash, after effects, illustrator, in design, dream weaver מעבד: INTEL QUAD CORE Q9450 2.66GHZ 12MB BOX מחיר: 1450 ש"ח לוח: Asus Maximus Formula מחיר: 1150 ש"ח זיכרון: OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ מחיר: 650 ש"ח כ. מסך: ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT crossfire ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT מחיר: 1850 ש"ח קירור מים: Thermaltake Bigwater 735 Liquid Cooling CL-W00…

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by nkkk,

מפרט למשחקים, צריך לשפר אותו קצת אני חושב. וגם בגלל ההוזלות במחירים בגלל הקונרו. צריך להוסיף ספק ומסך! רמקולים עכבר ומקלדת זה לא הבעיה.. 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤207.00 ¤207.00 לפי דעתי יש מה לשפר במעבד 1 I805 מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB - ¤688.00 ¤688.00 מארז נחמד.. לא ניראה לי שצריך להחליף 1 מארז- Sunbeam Transformer BLACK 390 ש"ח אין לי מושג, לפי דעתי הוא בסיידר. 1 39106 לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH - ¤583.00 ¤583.00 1 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS - ¤477.00 ¤477.00 לא יודע אם צריך לשפר 1 VS1GBKIT667D2 זיכרון CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz - ¤779.00 ¤779.00 לא נראה לי צריך לשפר, והוא גם לא לאוברקלוק. 1 LV180 כרטיס מסך Leadtek W…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4466 Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 459.00 ¤ 1 459 ¤ 1 5894 NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 419.00 ¤ 1 419 ¤ 2 5401 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 999.00 ¤ 1 999 ¤ 3 2443 Citizen/Sony/Samsung Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 379.00 ¤ 1 379 ¤ 5 5477 ABIT AV8-3RD EYE 939 K8T800 Pro Motherboard 710.00 ¤ 1 710 ¤ 6 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 479.00 ¤ 2 958 ¤ 7 297 17" LG F700P + USB Hub Flatron Monitor 1079.00 ¤ 1 1079 ¤ 8 640 Computer Assembly 160.00 …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, אני לא מבין הרבה במחשבים, מעולם לא הרכבתי מחשב כך שאולי עדיף מחשב שמורכב בחנות? אני רוצה שהוא יריץ: - תוכנות עריכת תמונה, לעבודה עם תמונות כבדות ממצלמה מקצועית, כגון פוטושופ, לייטרום וכד'. - תוכנות עריכת מוזיקה, כגון אייבלטון לייב - סרטים באיכות ׁגבוהה - אינטרנט, אימיילים, פייסבוק חשוב שהמחשב לא יעשה הרבה רעש כדי שאני לא אשתגע. *בעיקרון יש לי מסך, אין צורך לקנות מסך *יש לי כוננים ניידים לאיחסון, לא חשוב לי מקום איחסון *גם עכבר ומקלדת אני יכול להשיג בקלות ולא חשוב לי איך הם יהיו *צריך מערכת הפעלה ווינדוס, לא חשוב איזה *מחשב ביתי, לא מחשב נייד!!! עדיף ממש כמה שיותר ז…

21. Started by elyaz,

שלום דרושה עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי שעשה דרך ארוכה ונפלאה אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש ובהתאם גם ספק חדש. לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5-3570K, מתכנן לעשות אוברקלוק. אין צורך בקירור אני מתכוון להעביר את המוגן למעבד החדש. לגבי לוח אם: אין צורך בלוח אם עם SLI/CF, כמו כן אין צורך בכרטיס מסך מובנה. כרטיס מסך: חשבתי בכיוון של 6850 או 7850 (מעדיף רק כרטיס של ATI) שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני רוצה להשקיע בסביבות ה 600 שקל כי בכול זאת אני לא משתמש במחשב למשחקים אלא אני בעיקר גולש באינטרנט עם הרבה דפים פתוחים וצופה בסרטים מעבד: http://www.cpu-world.com/cgi-bin/Ide...5DD&PROCESS=Go לוח אם נשרף - היה M2V של אסוס זיכרונות: DDR2 עם 2 כרטיסים של 512 ו 2 של 1G כרטיס מסך: X1950 PRO ספק כוח: HUNTKEY 500W אני מתכנן לקנות אותו בשבוע שבועיים קרובים כי אני עם מחשב ישן כרגע ואני רוצה להחזיר תמחשב שלי לא אכפת לי להזמין מחו"ל ולחכות קצת יותר אם זה יהיה זול משמעותית, אני יכול להרכיב תמחשב לבד אני רק צריך לשדרג את הלוח אם כי הוא נשרף השאלה היא האם שווה לקנות לוח אם ישן ולהשתמש במעבד הישן או שבמחיר כמעט שווה אני כבר יכול להשיג לוח אם + מעבד חדש... ואו…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Firefix,

מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-2400, 3200 MHz לוח אם: Gigabyte GA-H61M-DS2 (2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN כרטיס מסך : Video Adapter NVIDIA GeForce GT 430 (1 GB) מארז: SOHOO ספק: Solid power ATX 550W

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5 אלפים. להשתדל לא לחרוג בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי יומיומי עבודה משרדית, מיילים, סרטים מידי פעם, אינטרנט, מידי פעם ישוחקו משחקים סטייל באטלפילד וכו לא חייב באיכות גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי הארדיסק 2 טרה די חדש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הוא יהיה בסלון אז שיהיה רעש סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם…

25. שלום רב, מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודה גרפית עם תוכנות Photoshop ו- Illustrator. זה מחשב לעבודה (פרנסה), וישמש לשעות עבודה רבות מדי יום. אם ניתן לחסוך בתקציב - עדיף. יש צורך בציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים (בסיסיים - אבל עם חיבור נוח לאוזניות ולנגן מוזיקה). רצוי תמיכה ב- e-sata לחיבור כונן חיצוני לגיבוי וניידות (שאולי יירכש, אם התקציב יספיק). רצוי מערכת הפעלה Win7-64bit. רצוי שהמחשב יהיה שקט (אפילו מאוד, זה יעזור לריכוז...). עדיף לקנות המחשב באזור נתניה/הרצליה, מבחינת שירות ותמיכה. בהנחה כי המחשב יהיה חזק מספיק (ל- 3-4 השנים הקרובות), אז כנראה לא נשדרג אותו עד שיגיע יומו. זו הצעה שקיבלנו: לוח אם Gigabyte-GA-P55-USB3 מעבד Intel Core i5-750 2.66MH…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים