עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? כ-3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח, אבל רק אם זה נותן שיפור משמעותי בתמורה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין מסך, יש לרכוש אחד חדש. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RTS ו-FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין דרישה להגדרות גבוהות…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by freakagnux,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וגם קצת תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי מושג, החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

3. למומחים בפורום שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה גרפית ותלת מימד ואני לא כל כך מעודכן בחומרה היום לכן אני צריך שתעזרו לי עם מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אבקש לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודת תלת מימד וגיימינג קליל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya 3D, כל תוכנות ADOBE כולל Aftereffects ו-Premiere 3D PAINT, ZBRUSH וכד' כולן בשימוש כבד מאוד לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב ? משרדי, תכנות, VM, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab וכדומה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן, מסך מקלדת+עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט ב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by carman6,

אשמח אם תרכיבו לי מפרט למחשב לצורכי גרפיקה (בעיקר פוטושופ) באזור ה-2000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח. המחשב יהיה ללא כל ציוד היקפי אבל יכלול צורב דיוידי. החנות צריכה להיות באיזור הצפון- קריות, עכו נהריה ועם הרכבה. תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ובהמשך לחיפושי המתמשכים אחר מחשב נייד נורמאלי מצאתי משהו שלפי מה שנאמר לי בחנות המחשב אמור לענות על כל הדרישות שלי +++ והמחיר סבבה רצח... מצד שני כשהלכתי לשאול כמה אנשים מהפנימיה שלי שמבינים טיפה במחשבים חלקם אמרו שזה יתאים וחלקם אמרו שכן, ואני מתלבט בנושא האם לקנות את המחשב הזה או לא. אז ככה אני אפרט הכל מה שידוע לי על המחשב הנ"ל ולבסוף לאחר שתקראו את זה תענו לי עם הוא יריץ חלק או לפחות בלי בעיות רבות משחקים בערך ברמה גרפית כמו של סימס 2 לדוגמא. [במילים אחרות אם הוא יריץ את סימס 2 ודומים לו בדרישות מהמחשב] ואם לא מה חסר. אם כן אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב מעט זול יותר שיריץ את המשחקים הנ"ל שהיה עד מחיר של 2500 שקל בערך. ============== Comapaq Presario CQ61-120EJ סוג מ…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by RAMI-ZION,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בקרוב וההתלבטות שלי היא בין מעבדי i3 למעבדי i5. ראיתי שלעיתים הפרשי המחירים הם של 1000 ש"ח. המחשב מיועד לסטודנט להנדסת תוכנה ולכן יעשה שימוש רב בתוכנות תיכנוות למינהן + אינטרנט + תוכנות office וסרטים. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. קודם כל, אני מחכה לינואר, עד שיצא המעבד Q9450. הבעיה היא שעד שאני כבר מוציא כ"כ הרבה כסף על מחשב, לא כדאי לי לחכות עד שתצא הסדרה החדשה של ה-GeForce? הבעיה היא שאני מתגייס במרץ, ואני מת כבר לקנות את המחשב. אז אולי לקנות את המחשב במלואו אך עם כרטיס מסך כדוגמת GF7300 רק לחודש-חודשיים? כמו כן, אני לא סגור על הקירור של המעבד. כמה שכותבים עליו שהוא טוב, קשה לי להאמין שב-100 ש"ח ועם צלע קירור כל כך קטנה אפשר להביס את הZalman 9000 וה-MaxOrb וה-BigTyphoon של Thermaltake. הנה המפרט: Chassis: Thermaltake Kandalf VA9003BWS (25cm Fan) PSU:Enermax Liberty 620W Motherboard:DFI LANParty UT X38-T3R CPU:Intel Core 2 Quad Q9450 CPU Cooler:Arctic Cooling Freezer 7 Pro + החלפה למשחה תרמית A…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by achillles,

אהלן, לפי כמה התלבטויות חשבתי ללכת על הXPS 13 החדש, המחשב יהיה מיועד בעיקר להרצת מחשבים ושרתים וירטואלים וטיפה גיימינג. חשבתי ללכת על גרסת ה 5200U FHD i5 עם 256 SSD ו8GB RAM, מה אתם אומרים, יתאים לצרכים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אחרי זמן רב שהמחשב שלי צבר בעיות שונות ומשונות בזיכרון, במאוורר ובספק הכוח, ההארד-דיסק שלו תקתק למוות וחתם חברות אמת של 6-7 שנים... עכשיו, הגיע הזמן להביא יורש! אני כבר כמה שנים לא בסצינה של החומרה אז אני לא יודע מה חדש, מה טוב ומה חרא אז אני צריך את העזרה שלכם. דרישות: לא יותר מ-4,000 שקל. מחשב אמין שיחזיק כמה שיותר זמן. חייב להיות חזק מספיק כדיל לתפעל תוכנות עריכת וידאו כבדות כמו Avid. כמו כן לא יזיק אם יוכל להריץ משחקים כמו Left 4 Dead ו- Devil May Cry 4. אין צורך לקנות ציוד היקפי, מעביר אותו מהמחשב הקודם. לא מתעסק באוברקלוקינג. חשיבות שקט = 8. עשיתי סיבוב מהיר באתר של אייבורי ובחרתי מפרט שבמבט ראשון נראה לי בסדר: http://www.ivory.co.il/product.…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום אשמח לדעתכם למפרט שבניתי בTMS לצורך מחשב שישב בסלון מחובר לטלוויזיה וישמש בעיקר לצפייה בסדרות וסרטים. הנה הפירוט של הצרכים : תקציב עד 1500 ועדיף פחות ; השימוש הוא לצפייה בסרטים סדרות , גלישה באינטרנט ושימוש אופיס קלים ; אין צורל בציוד הקפי ; חשוב שיהיה שקט 6; עדיף חנות שיש לה שירות גם בבאר-שבע ; מכיוון שמדובר בבאר-שבע צריך מארז טוב שיוכל להתמודד עם הרבה אבק. הנה המפרט שבניתי אשמח לשמוע את דעתכם. This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores CPU: Intel Pentium Dual Core G4560 / 1151 Tray Qty: 1 - Price: ₪ 254 CPU Cooling: Arctic Alpine 11 Passive Qty: 1 - P…

12. שלום לכם חברים. רציתי לבקש את עזרתם בנוגע למפרט שלי, מה אפשר לשנות בו שBattleField 3 ייעבוד. חשבתי במעבד ובכרטיס מסך. מעבד: AMD athalon 64 X2 black edition 6400+ לוח אם: ASUS M2N-E זכרון: GSKILL ddr2-800Mhz 2GB x 2 (4GB) כרטיס מסך: BFG 8800GT OC2 512MB 256BIT פרטי אוברקלוקינג: (GPU CLOCK:675MHZ - 1647MHZ|) (MEMORY CLOCK:972MHZ) ספק כח: Enermax Liberty 400W אשמח לעזרה, אלמוג

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by HeAd^ShoT,

חברה יש לי דילמה.... אני בעיקרון רוצה מחשב שיריץ משחקים לתקופה יפה אז בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של מפרט לאוברקלוקינג. את האמת שנראה לי שאת המחיר שאני משקיע על זכרונות יותר טובים, ספק יותר טוב ולוח אם יותר טוב אפשר לשים על כפול ליבה וכרטיס מסך מהדור החדש... אז ככה זה היה המפרט בתכנון שלי Sapphire X800GTO2 256MB PCI-E - 1370 [KSP] SAMSUNG DDR 512MB 500MHZ TCCD - 390 [noacomp] DFI LanParty NF4 ULTRA-D - 890 [logicpc] AMD Athlon 64 3000+ Venice S-939 BOX - 840 [logicpc] Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin - 420 [logicpc] עכשיו עם מארז ממוצע זה עולה בסביבות ה4300 הארד דיסק כבר יש לי, כוננים גם יש לי ומארז אני לא בטוח מה לשים.... לחסוך לטרנספורמר או לקנות HEC ולעשות …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by oitb,

חבר שלי ביקש ממני מפרט לOC רציני ולמשחקים כבדים.

15. שלום חברים, ידוע לי כי התקציב נמוך אמנם ניתן לחרוג עד 500 ש"ח (עדיין נמוך אבל השימשוים בסיסיים) . המחשב יחובר באופן קבוע כמעט למסך 32" LCD ושימושיו יהיו גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, קצת יישומי אופיס וזהו. בסיסי ביותר. חשוב שיהייה לו מסך 15" (לפחות) ומעלה. אם הייתם שואלים במה עדיף להשקיע יותר הייתי אומר שבמעבד וזיכרון פנימי (Ram), כי הכי חשוב זה שתהייה זרימה חלקה ושהמחשב לא יתקע ויהייה איטי. לגבי מערכת הפעלה, אין העדפה ספציפית, גם אם הוא מגיע בלי- זה בסדר ואם הוא מגיע עם זה בונוס נחמד. ראיתי שעיקר ההמלצות פה לתקציב נמוך בשימושים האלה פחות או יותר, הם הדגמים האלה: Compaq CQ61 / Lenovo G550 האם זה נכון גם לגבי והאם יש עדיפות לאחד משניהם לשימוש שפרטתי? הייתי שמח לשמ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by RaynN,

אהלן, רציתי לדעת האם לדעתכם 2800 ש"ח הוא מחיר הוגן למחשב Lenovo N500 במפרט הנ"ל http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=332&AuctionId=7716308 כמו כן, האם Vista 32bit אינה תומכת ב-4 GB זיכרון פנימי ,אלא עד 3 GB בלבד ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם! כולל מסך LCD, עכבר ומקלדת. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות Adobe Premiere Pro 2.0, Nuendo 3 ,Cubase SX3. בעתיד לעשיית OC כבד (כך שאני צריך גם טיפ לגבי פתרונות קירור). מה אתם אומרים? Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 זיכרון CORSAIR 2048MB 800MHZ DDRII 4-4-4-12 לוח אם ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך GV-NX76T256D-RH - Geforce 7600GT - 256 Mb DDR3 - Passive Cooler - DUAL DVI - OEM - For SilentPC כרטיס קול Audiophile 192 של חברת M-Audio. הארד דיסק WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II X 2 מארז ANTEC SONATA II with 450 WATT PSU צורב NEC DVD-RW ND 4571 x16 (BLACK) Labelflash DUAL LAYER - BULK

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימלי 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לשלם 4000 ש"ח כולל ציוד היקפי והרכבה, 4.5K זה הלימיט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפס חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביום יום: עריכת תמונות ווידאוים קצרים (HD) ועריכת מוזיקה (וגם שימוש בסיסי של הורדת שירים וגלישה באינטרנט) צריך שלמחשב תיהיה יכולת להחזיק תכנים ב HD ושהרינדור שלו יעבוד בקצב טוב גם עם הוספת אפקטים (דרך הפרימייר) או שילוב אפקטים דרך האפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yuvi1312,

שלום כולם, מחפש מחשב גיימינג וזה קצת חור שחור בשבילי. אשמח לקבל מידע/הצעות למחשב נייח שמתאים למשחקי אונליין כגון FORTNIGHT , FOTBALL MANAGER וכד. מחיר יעד כ-5000 ש"ח תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי לכולם. ברצוני לדעת האם המחשבים הניידים של HP נחשבים טובים\מוצלחים??? מהי איכות הבנייה שלהם? איך הביצועים? האם הם מהירים או שיכולים להיתקע? וכמה שנים הם מחזיקים? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, המחשב הישן כבר לא מצליח לסחוב, במיוחד כשיש יותר מדי תוכנות שפועלות בו זמנית. מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לשימושים כלליים, קצת תכנות (פיתוח Android), הורדות וקצת Gaming. חשוב לי במיוחד שהמחשב יהיה אמין ולא אצטרך לנסוע רחוק ולהפסיד יום עבודה כדי לתקן אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא על חשבון אמינות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביב ה200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תכנות, בעיקר Java בסביבת Eclipse לפיתוח Android, לצרכים פרטיים בלבד. הרבה תוכנות פתוחות במקביל, הרמת DataBase מקומי, שימוש בתוכנות Office, הרבה חלונות דפדפנים …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by idofr,

שלום לכולם, הDell N3010 היפה שלי כבר לא כל כך צעיר ואני כבר נוטה להחליף אותו במשהו יותר חדש (אני מתעסק הרבה בגרפיקה ובלמידת מכונה ולכן צריך משהו עם ביצועים נחמדים). לפני שאני הולך להוציא אבל סכומים מכובדים על מחשב חדש, חשבתי אולי אם אני יוסיף לו זיכרון ההבדל יהיה משמעותי מספיק כדי להחזיק אותו עוד איזה חצי שנה - שנה. המפרט הנוכחי הוא: i5-430M (Arrandale) 2*2GB DDR3 667MHz Radeon HD5400 סלוט אחד של 2GB הוא פנימי ולכן אני ישאיר אותו, מה שאני חושב לעשות זה להחליף את ה2GB השני ב8GB. (ההבדל הוא בעצם של 6GB ולא 4 כמו שרשום בכותרת) לפי ניסיון שלכם, כמה הבדל זה אמור לעשות? אם לא כתבתי משהו חשוב מהמפרט תגידו ואני יוסיף. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by splendor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים, בעתיד אולי גם לתכנות בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA 2, Mortal Kombat ,Titanfall -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (יהיה מחובר ל-2 מסכים עם רזולוציה כזאת) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. טוב. אחרי כל השינויים והשיפורים מהת'רד שפתחה הילה, הנה מה שנשאר. הכוונה היא ליצור מחשב (בלי הרד דיסק וCD) שיחליף את העגלה הקיימת (נרכשה ביולי 1999). מה שאני עושה עם מחשב עכשיו זה דיי אינטרנט ותיכנות, אבל בהינתן מחשב יותר רציני, משחקים בהחלט באים בחשבון (המשחק האהוב עם המחשב הישן: CIV1 בגרסת EGA). המפרט: AMD Athlon XP 2100+ - 643 Epox 8RDA+ - 736 TT Volcano 7+ - 115 DDR-RAM 512MB 3200 (Winbond) - 596 Sapphire RADEON 9500 Pro - 1172 Compucase HEC Midi Tower CI-6A19+300W P/S - 324 ------ 3586 (3516 במזומן - כל זה באיזה חנות ברשת, אני אשמח לקבל בפרטי עוד כתובות של חנויות לצרכי השוואה). הרד דיסק יש לי (40G/7200rpm של WD) וDVD/CDRW יש לי (combo - philips) כך שנראה לי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שמות התוכנות... photoshop, illustrator, in desing, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... : מס' הערות. צריך כרטיס רשת אלחוטי ניתן לחרוג עד 1000 ש"ח פחות או יותר. תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.