עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by emanuelex,

OK אז ככה, אם אתם שואלים איך יש לי כזה הרבה כסך למחשב התשובה שלי פשוטה יום הולדת 14+15 =מחשב לא בקשתי כלום ליום הולדת 14 ולא 15 (15 עוד לא הגיע) לכן אני יכול להרשות לעצמי מחשב חזק(מאוד!!!) OK לחלק המעשי יותר אני יכול פחות או יותר להרכיב מערכת בעצמי אבל השאלה הגדולה היא האם לחכות או לקנות עכשיו בסוף החודש אמורים להגיע לארץ לוחות אם של 780i ובסוף החודש הבא יוצא הכרטיס הראשון מסדרת 9000 של nVIDIA לכן אני בדילמה (ואי כמה זמן לא השתמשתי במילה הזאת חחחח....) למפרט.... המפרט צריך לכלול כרטיסי מסך כי אני הולך לעשות SLI משהוא מסדרת 8800 את ליבת הQ6600 של אינטל כול הציוד ההקפי כולל מערכת קירור מים (מומלץ Thermaltake Kandalf LCS) מסך אין צורך ממשי ברמקולים מכיון שאני משתמש יותר בא…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Yair Fishbein Korn,

* מטרות המחשב? לימודים(וורד,אקסל וכו'...ובנוסף לשחק civilization 5) * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן,זה הדבר הכי חשוב לי במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 200 ג'יגה * כונן אופטי? לא,בכלל לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין תקציב: 4000 +- ראיתי שיצא מחשב חדש: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..214.&list=1&sort=3&glist=0&uin=2465…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מחשב של לנובו מעבד 4200 מסך 15" זכרון פנימי 3ג'יגה צורב דיוידי זכרון קשיח 250 ג'יגה תוכנה חלונות או משהו כזה פשוט לא ברור לי הכתב של המוכר וכל זה במחיר של 3000 ש"ח! האם זה יוכל להריץ לי משחקים קלים? האם זה יהיה לי טוב בשביל לכתוב תוכנות בeclipse במחשב הזה? אני יוכל לשמוע בו שירים ולהתחבר לאינטרנט? האם המחיר הזה שווה את המוצר? והשאלה האחרונה שלי היא האם כדאי לי לקנות מהחנות הזו??? אם אתם יכולים לענות לי על השאלות האלו בבקשה אל תהססו ותגיבו!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם. אני מעוניין במחשב לצורכי עבודת עריכה ועיצוב גרפי . המחשב מיועד לתכנות Avid Media Composer 5 ו תוכנות adobe CS5 (פרימייר , פוטושוף ואילוסטריטור) חשוב לציין שיש צורך בציוד היקפי מלא עם דגש על אמינות חשוב שיהיה שקט יחסית אם כי זה לא דבר שהייתי מנפח עליו את התקציב מסגרת התקציב שאני מקדיש לנושא היא 5000 ש"ח. הייתי מאוד שמח להוציא עליו הרבה פחות , נגיד 4000. היו אנשים שטענו שאפשר לקנות מחשב כזה ב3000 ש"ח אך זה כבר נשמע לי הגזמה. אני גר באזור ת"א. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by SMangam,

שלום, לאחרונה התעניינתי בקניית מחשב נייד. רציתי מחשב וביקשתי המלצות פה, נתנו לי אחלה של המלצות למחשבים עד 4000 ש"ח. הסתכלתי קצת ביד 2 וראיתי מחשבים ניידים מאוד חזקים במחירים מאוד זולים - המוכרים טוענים שהם היו בשימוש חודשים ספורים. לאחר שבדקתי את מחירי המחשב בזאפ ראיתי שהמחירים שלהם נעים בין 7000 ל-8000 ש"ח, לדוגמא - dell latitude 6230u ultrabook, מעבד i7 3687u, הארד דיסק SSD 256GB. הצלחתי להוריד את המוכר למחיר של 3900 ש"ח. האם זה שווה את זה? הוא טוען שיש אחריות בינלאומית של דל ל-3 שנים. בנוסף, ראיתי שהמעבד 3687u לא קיבל ציונים כל כך טובים. מה דעתכם עליו? מה דעתכם על הנושא? האם שווה לקנות? איך אפשר לבדוק באמת שהמחשב באמת כמו שרשום והחלקים מקוריים? תודה רבה לעונים!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by hck,

שלום, בחרתי לי את הנייד שאני מעוניין לרכוש, אולם יש שני דגמים שהם שונים במעט ואני מתלבט איזה מבין השניים. אני יודע שההבדלים הם לא כל כך משמעותיים, אבל מפני שרכישת מחשב היא לתקופה ארוכה, אני רוצה לדעת שעשיתי את הבחירה הטובה. הראשון: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9596&perur=4 מחשב נייד HP ProBook 4320s i3-370M Intel HD WS908EA מעבד: Intel Core i3-370M, 2.4GHz, 3MB L3 Cache כרטיס מסך: Intel HD השני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9231&perur=4 מחשב נייד HP ProBook 4320s i3-350M ATI HD 530v WS705EA מעבד: Intel Core i3-350M, 2.26GHz כרטיס מסך: ATI Mobility RadeonTM HD 530v 512MB * כל שאר הפרמטרים זהים בדיוק, אפילו המחיר * ההתלבטויות: הראשון, מעבד חזק יותר…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tamir2,

שלום לכולם.!! אני צריך מחשב..עד לסכום של 5000 שקל..שיתאים גם למשחקים וגם לאובר קלוק..ושהמחשב יכלול מסך 17 אינ'ץ שטוח.. תודה רבה לכל העוזרים!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by caveman,

שלום לחברי הפורום כבר כמה ימים שאני מחפש פורום חברים שנושמים CPU ומדברים בייטים. כנראה שמצאתי מאז הרכישה של המחשב הנוכחי לפני שנתיים לא נגעתי במפרטים, ועכשיו כשהגיע הזמן לשדרג אני מוצא שאני מה זה לא מעודכן. NVIDIA עבורו לסדרות תלת ספרתיות ומדברים פה כבר על פטה-בייט. בקיצור יקיריי הנוב הותיק קורא לעזרתכם ברמה העקרונית כמו כל אחד אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר ושכל שקל יתן תמורה של שתיים ויותר. ולכן החלטתי לבצע את רכישת הרכיבים בנפרד ממקורות שונים ומחול כמו EBAY למשל הייתי רוצה להתפרע לגמרי, שיהיה מפרט מטורף שיעבור את הדרישות המומלצות למשחקים הכבדים ביותר וישמור על מעמד גבוה במשחקים גם בעוד שנה שנתיים. סוף סוף אני רוצה לשחק בפול HD בלי מריחות ובלי פינגים ולאגים. אשמח ל…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שמתי לב שעלות הרחבת זיכרון משתנה ממחשב למחשב. הרחבה עד 8 ג'יגה בN4030 עולה 1030 ש''ח והרחבה של אותם 8 ג'יגה בVOSTRO 3550 עולה 395 ש''ח. למה זה ככה? האם הרחבה יותר מסובכת במשחב ראשון כנ''ל? אם כן, אני אוכל לעשות את זה בעצמי? האם בכלל עדיף שירחבו לי זיכרון/יתקינו לי מערכת הפעלה בלי נוכחות שלי או בכלל שתכנאים יגעו במחשב טרם שליחתו לבית שלי? אני לא רוצה נזק... אולי ישרטו לי מחשב שמה עקב מצב רוח לא טוב... לך תדע.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בין המוצרים החכמים שסמסונג מכינה לנו ב-CES 2015: מחשב ה-All-in-One הראשון שכולל מסך קעור ואולטרבוק קל ודק באופן חסר תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-aio-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%9c-%d7%a0/

11. Started by AvlK,

שלום . הלך לי הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא לא מזהה אותו כבר מהBIOS מגם nVidia Geforce 9500M GS משהו יודע איפה אני יכול לקנות אחד כזה ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה (קבצי אופיס מרובים פתוחים במקביל וכן לשוניות אינטרנט רבות פתוחות במקביל) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רצוי 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר אלחוטיים ושני מסכים 24 אינץ' עם שוליים צרים (המחשב יחובר לשני המ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sahar4gamer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב בתקציב של 4000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט מהתקציב אם הדבר ישפיע בצורה מהותית על הביצועים. המחשב מיועד בעיקר לעיבוד תמונות באמצעות פוטושופ, בעיקר קבצי raw (תמונות בגודל של 6-8 מגה כל אחת). כמוכן המחשב ישמש אותי לשימושים ביתיים רגילים. המחשב איננו מיועד למשחקים. המפרט צריך לכלול כרטיס מסך חזק/מהיר/הרבה זכרון, הארדיסק בנפח של 160 מגה, צורב dvd. המפרט איננו צריך לכלול מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אינני מתמצה בסוגיית ה- 64 ביט וכן אין לי העדפות למעבד כזה או אחר (אינטל/AMD), כך שאני סומך עליכם שתמליצו לי על המפרט שהכי מתאים לצרכים שלי. תודה מראש לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by carmonle,

שלום, מחפש לרכוש מחשב ניד עם מסך טאצ, מעבד I5 לפחות ומסך 14" לפחות וכן 3 שנות אחריות לצורך שימושי אופיס, שימוש בחופשות וגם לצורך הזרמה של תכני וידאו (סטרימינג) מאתרים בארה"ב התנתקתי מייס וכיום צופים בבית באמצעות הזרמה של תכנים מארה"ב מ-hulu+ ו-netflix. יש לי מספר מכשירי Roko אולם יש תכנים שדורשים הזרמה מהמחשב ולא ניתן להורידם או לצפות בהם באמצעות מכשירי הרוקו מחפש כאמור מחשב "14 לפחות משקל עד כ-2 ק"ג ושוקל באם כדאי לטובת מסך 15.6 לעבור את 2 הק"ג. מערכת הפעלה חלונות 8 עם מסך טאצ חשבתי על נייד של דל - Dell Vostro 14Z 5470-i5 - מגיע עם SSD 128 ללא קשיח נוסף, יתכן וקצת בעייתי אפשרות נוספת היא לוותר על SSD ולרכוש אסוס מסדרת VivoBook יש לי שרת NAS בתוצרת Raid 5 עם 4 דיסקים של…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אחרי מחקר לא קטן, ניפיתי כאמור את המתמודדים לשניים הבאים: Inspiron 1545 T6400 Lenovo G550 2958-RAG המחשב מיועד לחברה, שימוש עיקרי יהיה תוכנות גראפיקה (פוטושפו/פלאש). כן, אני יודע שבסכום הזה לבקש מחשב לעריכה גראפית זה דיי מצחיק, אבל זה מה יש. אז מצד אחד לDELL מעבד טוב יותר, מצד שני לLenovo יש 4GB של DDR3. למי הביצועים הטובים יותר? שמתי לב גם שהמסך של הLenovo רחב-אקסטרא (16:9), עד כמה זה מורגש? יש למישהו הצעה אחרת לגמרי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. טוב אז ככה התקציב שלי גדל מ 3500 ל 4500 ולכן פתחתי נושא חדש אני לא צריך דיסק קשיח כי יש לי כבר אחד של סמסונג SATA2 250GB וגם לא מארז כי יש לי מארז Super Talent full tower אני מעדיף AMD המפרט שחשבתי עליו דגם מחיר כמות Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W 800 ¤ 1 ASUS M2N-E AM2 590 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 510 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX8800 GTS TDH 640MB PCI-E 2300 ¤ 1 HEC 550W WIN550 430 ¤ 1 סה"כ: ¤ 4630 מחיר כל תשלום: 4491.1 מחיר סופי: 4491.1 האם הכרטיס מסך יכנס במארז שלי ? אם אפשר לקבל המלצה על קירור נחמד למעבד עד 100-200 שקל , אם אני ארצה לעשות לו קצת אוברקלוק תודה מראש אסף

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן, מחפש מחשב נייד איכותי וחזק שיענה על הצרכים הבאים בתקציב של 3500-4000 ש"ח תודה מראש, איציק * מטרות המחשב? עריכה גרפית, עבודה עם תוכנות כבדות של אדובי (after effects, indesign, photoshop) * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ,FHD 1920x1080, מוכן לשמוע מכם מה עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות לעד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בת…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by lacky,

מצאתי את המפרט הזה wallashops נראה יותר מסביר יחסית למחיר מעבד p4 2.66 - המחיר נמוך מאוד..אני חושב. אנא חוו דעה וגם אשמח לחוות דעת פרטניות על לוח האם המצויין שם המפרט : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=980879

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by zone glide,

אני שוקל רכישה של מחשב בעוד כמה חודשים, וכנראה שאולי אני ארצה לרכוש אותו בתוך שולחן מיוחד כזה אם אתם מכירים... הכוונה היא שהמחשב יהיה בתוך שולחן עץ וזכוכית. כעקרון העלות של שולחן והעבודה זה בסביבות ה-2000 ש"ח, ואמרו לי שלא בהכרח זה מיועד לכל המחשבים היקרים ביותר. אבל זה בכל זאת גם עולה כסף... אז אם אני קונה מחשב ב-4K לעומת 6K זה יהיה קריטי וההבדלים ביניהם יהיו גדולים? אפילו סביבות 6 וחצי או 4 וחצי. יש לי רזולוציה QHD ואני רוצה מחשב חזק כנראה עם רייזן 7.. או שבכלל כל העניין הזה נראה לכם מיותר?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. חשוב לי שהכרטיס יהיה 8800 ומעבד אינטל כמובן 2 ג'גה זכרון ואני מתכוון לעשות oc עד 5000 שקל אם תעזרו זה יהיה יופי!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. עזרב דחופה חברים למחשב נייד טושיבה A300-1EC התקנתי אליו מערכת הפעלה וינדוס 7 מחפש דרייברים ל-HOTKEYS ול-TOUCHPAD לא מוצא דרייברים בשום אתר! אפילו לא באתר החברה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dodihob,

שלום, קניתי לחברה בזמנו מחשב נטבוק 10 אינץ מדגם Msi u135dx ms-n014 היה לי הגיוני כשאר אני קונה מחשב נייד, לא משנה אם זה נטבוק שלפחות פעולות בסיסיות כמו גלישה באינטרנט או דפדוף בתיקיות במחשב יעשה באופן חלק. אך התברר כי המחשב הינו ממש איטי. הבנתי כי המחשב תומך בשדרוג עד 2gb ddr3 ואני מעוניין לשדרג אולי זה יפתור את הבעיה. איזה זיכרון צריך לקנות? (דגם) וכמו כן קראתי באיזה פורום בחול שהזיכרון הנוכחי 1gb הוא על הלוח אם עצמו, ויש להוסיף רק עוד 1gb ולא זיכרון של 2gb, האם זה נכון? וכמו כן מה ניתן לעשות חוץ משדרוג הראם בכדי שהמחשב יתחיל לרוץ? מריץ windows 7. תודה רבה מראש ערן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ראשית אציין שכבר ביקרתי כאן וקיבלתי ייעוץ על מרבית מרכיבי המחשב שיהיה מבוסס מעבד i5, לוח וזיכרונות תואמים, מארז אנטק 182/3, כרטיס מסך כרגע יהיה ברמת אנטרי ,משהו כמו 4550 פאסיבי (אולי יורחב בעתיד). כרגע כונן קשיח אחד, נפח 1 טרה. זיכרונות 4 גיגה. כרטיס טלויזיה. שימושים- רב תכליתי, משחקים לא מהכבדים ביותר, לא מתכנן כרגע oc. נותרו פריטים אחרונים לגביהם מבקש יעוץ. שקט העבודה הינו מרכיב חשוב ביותר אצלי. מבקש המלצה על ספק כוח, 500-550 וואט, שקט ביותר, בדילמה בין seasonic, enermax, corsair או משהו אחר. יכול להיות שמספיק לי פחות וואט, אך אני רוצה קצת מרווח בהספק, להרחבות בעתיד, וגם, כי כאשר ספק הכוח לא מנוצל ברמות הגבוהות שלו הוא יעבוד שקט יותר.(בחישוב באתר מיוחד לכך יצא לי כ- 420…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by HeAd^ShoT,

חברה יש לי דילמה.... אני בעיקרון רוצה מחשב שיריץ משחקים לתקופה יפה אז בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של מפרט לאוברקלוקינג. את האמת שנראה לי שאת המחיר שאני משקיע על זכרונות יותר טובים, ספק יותר טוב ולוח אם יותר טוב אפשר לשים על כפול ליבה וכרטיס מסך מהדור החדש... אז ככה זה היה המפרט בתכנון שלי Sapphire X800GTO2 256MB PCI-E - 1370 [KSP] SAMSUNG DDR 512MB 500MHZ TCCD - 390 [noacomp] DFI LanParty NF4 ULTRA-D - 890 [logicpc] AMD Athlon 64 3000+ Venice S-939 BOX - 840 [logicpc] Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin - 420 [logicpc] עכשיו עם מארז ממוצע זה עולה בסביבות ה4300 הארד דיסק כבר יש לי, כוננים גם יש לי ומארז אני לא בטוח מה לשים.... לחסוך לטרנספורמר או לקנות HEC ולעשות …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים