ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מחפש מערכת לטובת ווירטואליזציה, לא חומרת שרתים. הדרישות הן 4\6\8 ליבות, מקסימום RAM, אין חשיבות למהירויות זכרון \ מעבד. לפחות 3 חיבורי SATA ורצוי מאוד תמיכת חומרה בRAID 3. כולי תקווה שניתן לעשות זאת בפחות מ4K אבל ניתן לעלות בהתאם ליכולות.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים וחג שמח ! מזמן שלא יצא לי לכתוב פה.. אני דיי לא בעיניינים לאחרונה עם החומרה ושוק המחירים. הייתי מעוניין לשמוע המלצות למפרט מחשב לעבודה משרדית מבוסס אינטל. עדיפות לרכישה ב- KSP. גובה התקציב עומד על כ-2K ללא צורך במסך. ואין צורך בעיבוד גרפי מטורף. תודה לכם !
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים \ עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש רב כמובן למשחקים ותוכנות כמו פוטושופ , Sony Vegas , Cubase ועוד. רזולוציה שאני משתמש בדרך כלל זה 1980X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 חצי חצי , המחשב בחדר והשימוש הרב באוזניות ככה שזה לא מפריע. 6. האם מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח , 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - אינטרנט ו office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ילדים פשוטות - תוכנות לימודיות כאלו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ללא מסך , ללא עכבר , ללא מקלדת , ללא רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , call of duty modern warfare 3 , gta iv , crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 גודל מסך 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב מה שאני רוצה לימכור זה מעבד Q6600 גירסת GO לא עבר OC אף פעם זיכרון DDR2 3X1 ועוד 1X2 (ביחד 5 גיגה ) בנוסף לוח אם של אסוס אבל הלוח עושה בעיות בבוט זה כניראה בעית חומרה אבל אחרי כמה ניסיונות הדלקה המחשב פועל אני כמובן יראה למוכר שהמחשב פועל לפני הקניה בכל מיקרה אני רוצה לימכור את זה כחבילה זיכרונות מעבד ולוח אם ןרציתי לדעת בכמה לימכור אז זה שזה ימכר יחסית מהר אחרי המכירה אני כניראה יקנה מעבד זיכרונות ולוח חדשים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב הגיע הזמן להחליף את המחשב העתיק שלי וארצה לבנות מפרט למחשב חדש בתקציב של עד 2500 ש"ח (בגדול התקציב הוא היה אמור להיות 3000 אבל רכשתי הארד דיסק לכן זה מוריד מהתקציב) שימושי המחשב הם: אינטרנט , מחשב פועל 24 שעות ביממה , צפייה בסרטים , חשוב שהמחשב יהיה מהיר ומשחקים. ארצה לשחק במשחקים פעם ב... לכן ארצה מחשב שיתמוך במשחקים ותיהיה לי את האופצייה לשחק אין צורך בציוד היקפי רכיבים שאין צורך לכלול במפרט: מסך , הארד דיסק (צריך לוח אם תומך SATA 3) רמת החשיבות של השקט היא 9 חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט לא מתכנן אובר קלוק אין צורך במערכת הפעלה חנות מועדפת: TMS שמעתי שהם טובים אז אלך עליהם , אלא אם אתם ממליצים לי על חנות טובה בחיפה למרות שלא מצאתי חנות נורמלית לכן א…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להרכיב מפרט לאמי המבוגרת שיחליף את הקיים - ישן וחלש, תופס נפח יקר בתוך נישה לעבודה, ובעיקר מרעיש. מתכוון להציב את החדש במארז שוכב ושקט על מדף מעל המסך במקום לידו. להלן התיחסות לשאלון ומיד המפרט שהרכבתי כטיוטה ושאלות מיקוד: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש טעם. לא על חשבון שקט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3K אם יש הצדקה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי - אינטרנט, אופיס, משחקים קלים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לידידה טובה נשרף לפטופ של Dell בן 4, בלי אחריות מטבע הדברים. החלק האחורי שלו (במקום שהמחשב והמסך מתחברים) כבר שבור מזה זמן מה, ואתמול היא שמה אותו על Sleep וכשחזרה אחרי כמה שעות היה ריח של פלסטיק שרוף מהאיזור. היא מבינה שכנראה לא יהיה אפשר להציל את המחשב, אבל ההארד דיסק שעליו הוא כל חייה. מישהו יודע מה הסיכוי להציל אותו או שמכיר מעבדות מחשבים טובות באיזור כפר סבא/תל אביב?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם, קניתי אסוס U36S לצרכי לימודים לא מזמן, בפעולה שוטפת בזמן לימודים על שולחן - בהחלט אין בעיה של התחממות, אבל לפעמים אני משתמש בו במיטה וכשהוא יושב על השמיכות אני מרגיש שהוא מתחמם ושאני שם יד מתחתיו הוא ממש חם. אני מחפש משטח קירור למטרה של עבודה עם הנייד במיטה, משהו מתכוונן יהיה נחמד. מחיר עד 150-200. תודה! (:
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני פחות מ3 שנים את הלפטופ בהזמנה מהאתר של לנובו CTO, ובחרתי להרחיב ישר את האחריות ל-3 שנים, נשארו לי עכשיו עוד חודשיים לגמר האחריות, האם אני יכול להרחיב אותה לעוד שנתיים? תודה מראש, מרט.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים יהיה לסרטים ולגלישה בלבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא ישוחקו משחקים גג CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ 16080X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך HD3850 512MB GDDR3 ויש לי עוד 2GB RAM DDR2 לא…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב , אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת שיש לי (מפרט פה בצד ימין) בתקציב מקסימלי של עד 2500 . השימוש העיקרי הוא משחקים כגון ARKHAM CITY וSKYRIM והמשני הוא תכנות. לפי דעתי הרכיבים היחידים שדורשים שדרוג הם לוח האם, המעבד(דרוש גם קירור) והזיכרון . אני לא כל כך מעודכן אבל אם RSM עדיין נחשבים למומלצים כאן אז אני מעדיף דרכם אלא אם יש לכם המלצה אחרת לחנות אמינה באזור המרכז. אין צורך בOC, מעדיף לא לחרוג מהתקציב ואם אפשר לחסוך אז עדיף. לעזרתכם וייעוצכם אודה
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני צריך מיפרט באלפיים שקל, השימוש יהיה משחקים וכן הם יהיו טיפה כבדים אני יודע שאי אפשר בתקציב הזה משהו שירוץ חלק אבל אני רוצה משהו שירוץ בכיף, עכשיו אני עם מחשב 2G RAM ומעבד פנטיום משהו גרוע ממש ואני עוד משחק נחמד..., אני משחק טיפה במשחקים ומתעסק בתוכנות כבדות כמו פוטושופ והכל. הציעו לי ב ivory כזה: מארזמארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריותספק כחFSP 300W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"ממעבדIntel® Core® i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2לוח אםAsus P8H61-M LX H61כרטיס קול5.1כרטיס רשת10/100/1000דיסק קשיחHitachi / Seagate 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MBזכרון פנימיKingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHzכונן אופטיצורב LG SATA DVD מהירות צריבה מק…
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום. התקציב המקסימילי הוא 3000, יש אפשרות לחריגה עד 200 שקל בערך. הדרישות שלי מהמחשב הן בראש ובראשונה כללי, אינטרנט ושטויות, אולי מעט גיימינג קל (שהמחשב יהיה מספיק חזק לדרישות מערכת מינימליות לעוד כמה שנים טובות). ברמת העיקרון יש לי עכבר ומקלדת, לא הכרחי לשים אבל אם יש חור בתקציב אשמח לאלחוטי. מסך דרוש אשמח ל23" אם יכנס. חשוב המחשב יהיה שקט, המראה של המארז עצמו לא מעניין אותי בכלל. אין תכנון לOC כלל. מודה מראש לכל מי שמייעץ פה, תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,ברצוני לשדרג את המחשב המפרט העכשווי הוא: amd phenom ii 955 gigabyte GA-790XT-usb3 HD5850 4GB RAM SS 520W CM590 1TB SAMSUNG F3 מה השידרוג הכי יעיל וחזק שאני יכול לעשות ב2000 שקל?
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אז ככה-אני סטודנט כבר שנה וחצי, ועד היום הסתדרתי בלי, אבל הגיע הזמן שאקנה מחשב נייד משלי מאשר להשתמש במחשבים בספרייה. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה, זה אומר גלישה באינטרנט, קריאת מסמכים, הרצות של MATLAB בהמשך. יש לי מחשב יחסית חזק בבית, ככה שהרצות כבדות ממש (אם אני אצטרך) אני אשתמש בו. אבל עדיין הייתי מעדיף שהמחשב החדש לא יהיה עגלה. * גודל המסך? 11-13 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות. אני מתנייד מהבית לאוניברסיטה ואני לא מעוניין לסחוב משהו יותר מידי כבד. חוץ מזה, שכמו שאמרתי יש לי גישה למחשב נייח בבית כל יום, ככה שאני מאמין שאני אחזור הביתה בערבים אני אשתמש במחשב הנייח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בגלל שאני מתכוון להשתמש בו בס…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, בעבר נעזרתי בפורום כדי להרכיב מפרט למחשב שלי ואני די מרוצה, אשמח אם תעזרו לי בבקשה דומה בשביל חבר. אלה התשובות לשאלות לפי הצורך שלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, לתכנת, משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו כבד, אקליפס כבד, אופיס כבד, פוטושופ כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Battlefield, PES2012 ורוצה להריץ משחקים עתידיים כמה ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מוניין לקנות מחשב חדש לצרכי צילום/סאונד/ שימוש כללי , הכוונה שיהיה די חזק (גם לצורך אריכות שנים של המחשב [המחשב הנוכחי שלי בן 7 בערך]). כמה שאלות שמעסיקות אותי: 1. אני חושב להשתמש בכרטיס onboard בשלב ראשון (אולי שדרוג אחר כך) - האם לצורך היישומים הרשומים פה זה הגיוני 2. מחירי ההרדיסקים יותר גבוהים לאחרונה , ויש לי כבר אחסון חיצוני אז חשבתי לקנות SSD כרגע למערכת ההפעלה, ולהשתמש בדיסקים החיצוניים הקיימים לשאר (ולהשלים הרדדיסקים פנימיים כשהמחירים ירדו קצת). זה הגיוני או שלא שווה להכנס ל SSD לישומים כאילו? 3. המארז ואופציות הקרור נבחרו ללא הבנה של ממש בעניין, אשמח להתייחסות/ הצעות שיפור (טובות/זולות יותר) 4. האם יש משהו ששכחתי – טעויות יסוד שלא שמתי לב אליה…
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?12000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גרפיקה ובלו-ריי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים שעתידים לצאת הכבדים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם בכלל יש טעם לשדרג. בעיה נוכחית: מחשב לא מהיר מספיק, לפעמים נכבה בלי סיבה, מתחמם יותר מידי, כרטיס מסך לא תומך 2 מסכים, ממיר וידאו לאט מידי, ופעולות פשוטות לוקחות לו יותר מידי זמן. מפרט נוכחי: מעבד: QuadCore AMD Athlon X4 620, 2600 MHz 13 x 200 לוח אם עם כרטיס מסך מובנה AMD 780G/780V/790GX, AMD K10 זכרון פנימי: 2 * 2GB Kingston 99U5458-004.A00LF 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz 3 כוננים בחיבור SATA על סך 3 TB. מערכת וינדוס 7 32 ביט(אני יודע שזה לא מנצל את כל הזכרון) מה לעשות? חשבתי לקנות כונן SSD ומעבד מדגם Core i7 2600 ראיתי מפרטים עד 3 אלף שזה תצקיב מתאים. השאלה אם אני ארגיש בהבדל והאם…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב על מנת לשחק BF3, יש לי כרגע: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHZ 3.0GHZ זכרון 2 GB כרטיס מסך ATI 4670HD 512mb 128bit ** הנה תמונה של המחשב עם התוכנה AIDA64 http://www.siz.co.il/my/862827750854.JPG *** אני יודע שהמחשב הזה לא מספיק חזק.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואולי עוד זכרון אם צריך. השאלה שלי היא: האם הכרטיס מסך GTX560 TI יכנס למחשב שברשותי כרגע? ואיך זה ישפיע על המשחק BF3, והאם להוסיף עוד 2GB זכרון יעזור.. אני כרגע לא מעוניין לשדרג את כל המחשב, רק את הכרטיס מסך, ואם צריך את הזכרון.. ואז בעתיד אני יקנה מחשב חזק ללא כרטיס מסך, וישים בו את ה GTX560TI שאני יקנה עכשיו (במידה וזה יתאים למחשב הנוכחי) (דרך אגב אני ל…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 6 תנצלו חופשי. מעבר טיפה רגישות, אבל אפשר P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל 7,000 לא ניתן (500 עם שכנוע טוב). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה ייצא בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, מקס פיין 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם, היות ורכישת המחשב המתוכננת מלפני מספר חודשים נדחתה, אודה לעזרתכם למפרט עדכני. חשוב : שהמחשב יהיה שקט - נמצא בחדר שינה, מעבד חזק יחסית, כרטיס מסך איכותי (שיתאים למשחקים בשנים הקרובות). להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות ,אם אין ברירה 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-