ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
אז ככה המחשב מיועד לאדם מבוגר שמרבית ההתעסקות שלו במחשב מסתכמת בשמיעת מוסיקה קצת אינטרנט וקצת צפייה בסרטים הוא לא משתמש ביישומי אופיס או שום דבר דומה לזה אבל הוא כן רוצה מחשב חדש עם מסך lcd עדיפות ללוח של אסוס ומעבד אינטל למרות שאם יש משהו עדיף בamd זו אופציה. הוא לא צריך מקלדת ועכבר ולדעתי יספיק לו כרטיס מסך און בורד וגם כרטיס רול און בורד עדיפות למחיר זול אבל אמינות גבוהה תודה מראש שחר
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המחשב מיועד למתכנת. גודל המסך הרצוי הוא בין 14-15" משקל נמוך מהווה יתרון וזמן סוללה חזק של לפחות 3.5 שעות מעדיף דיסק קשיח SSD אם כי לא אכפת לי להתקין בעצמי ואילו את ה-HDD להעביר במקום הצורב. יש לי העדפה מסויימת למחשבים של דל (בצדק?) חשבתי כרגע על ה- Dell Inspiron 15 5558 http://ksp.co.il/?uin=27158 דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
AMD Athlon 2 X3 440 3.0Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 Gigabyte MA785GTM, יחידות 1 זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 WD 500GB 7200RPM 16MB IDE, יחידות 1 PowerColor ATI Radeon 5450 , יחידות 1 [br]פורסם בתאריך: 16.07.2010 בשעה 15:24:06 לא שמתי ספק ומארז כי זה לא כזה רלוונטי לי.אני רוצה דעה על המפרט, המחשב מיועד למשחקים קלים, ולא הכרחי על הגדרות גבוהות, לתוכנות כמו פוטושופ, סרטי HD וכאלה. התקציב בין 2000- 2400 ש"ח, אפשרי להציע מפרט חלופי יותר משתלם באותו הכסף, המחשב מיועד להחזיק הרבה זמן, 8 שנים לפחות, לא צפויים שדרוגים בעתיד, אולי רק ראם. מסך 20 אינצ' רחב. רזולוציה 1600 על 1080. לא חייב שקט, אבל עדיף.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלוםיש לי מחשב עם המפרט הבא והוא איטי רוב הזמןהמחשב נקנה לפני בערך 4-5 שנים תקציב 1000+- (אפשרות לקניה בחו"ל) מטרהאני משתמש בו לתוכנות משרד סטנדרטיות ואינטרנט, וגם מריץ גם ישומים קצת כבדים יותר. השאלה היא אם כדאי לשדרג מספר רכיבים או לקנות מחשב חדש? מפרט נוכחי MSI G41TM E43 MS-7592 לוח אם intel core 2 quad Q8300 2.5GHz מעבד Kingstone 4GB RAM DDR2 זיכרון כרטיס מסך מובנהדיסק קשיח WD 500GB תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם.... אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים משרדיים (עבודה עם מצגות ושאר מוצרי אופיס בעיקר). המחשב ישמש אותי להציג מצגות וכו' אצל לקוחות - כלומר חשוב לי שאני אוכל לקחת אותו בקלות ממקום למקום וכמובן שהוא יראה ויראה את המצגות בצורה איכותית ויצוגית. בנתיים ראיתי את הדגמים הבאים: LG Intel Pentium M 740 1.73GHz Sonoma - LE50-5LSE מעבד Intel Pentium M 740 1.73GHz זיכרון 512MB DDR2533 HD 60GB PATA מסך 15 XGA כרטיס מסך RADEON Xpress 200M כוננים DVD+-RW MULTI מערכת הפעלה Windows XP Home משקל 2.6 מחיר 5,980ש"ח קישור לאתר הייצרן: http://www.lge.com/products/model/detail/le50.jhtml Acer TravelMate 4152LMi - Sonoma 1.73GHz מעבד Intel Sonoma 740 1.73GHz זיכר…
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב שיתאים למשחקים קלים יחסית, לא צריך CALL OF DUTY 4 ודומיהם... המחשב צריך לכלול גם מערכת הפעלה, מארז נחמד, ספק לא ג'ינרי והרכבה. לא צריך: ציוד הקפי, כרטיס מסך יכול להיות ONBOARD ונקנה אחד רציני יותר בעתיד, מסך. בקיצור רק מחשב ומערכת הפעלה. דיסק קשיח מעל 160 GB. מעבד חזק. לוח אם טוב ומחברה ידועה (ג'יגהבייט, אסוס, אינטל וכו'...) שיכלול כרטיס מסך. מארז מאוורר. תודה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן, אז אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ובגלל שאני לא מבין גדול אשמח למעט עזרה מכם, תודה רבה לעוזרים. אז ככה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500ש"ח+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאמין שעד שאני קונה מחשב מגיע לי לנצל את הכסף כמו שצריך ועד הסוף, אז תתפרעו בכיף. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, ובכללי שיחזיק בצורה חלקה לכמה שנים טובות בלי כאבי ראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: שיריץ משחקים עכשווים בצורה חלקה עד כמה שאפשר מהתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שיכלול הכל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצא לשדרג את המחשב ולהחליף בו לוח אם מעבד וכרטיס מסך אבל אחר כך הבנתי שכניראה אני יצתרך להחליף זיכרון שיש לי שתיים של 512 כיוון שלא בטוח שייתמכו במעבד (קונרו)samsuong pc 3200 512 ddr אני יצתרך להחליף ספק יש 500W של BOXTER P-4 500WATX12V 77520+4 PINS כי אני הולך להסים שם כרטיס מסך ב2000+ ומארז של ESPERO לא יודע תדגם
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
ברשותי נייד T500 של לנובו קניתי אותו בהתחלה עם XP ושידרגתי ל windows 7 לאחר פירמוט גם כשהיה לי את XP וגם לאחר ששידרגתי נתקלתי באותה בעיה: אחרי שאני עובר את ה log on, ורואים welcome על המסך לוקח למערכת איזה 20 דקות לעלות לגמרי. לפעמים המסך נהיה שחור ולאט ולאט דברים מתחילים לעלות. בהתחלה היו על המחשב תוכנות גרפיקה וגם משחקים, אבל לאחר מכן פירמטתי ועכשיו יש רק תוכנות בסיסיות (אופיס, AVG). מה שמוזר הוא שזה קורה בערך כל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, כלומר לפעמים הוא גם יכול לעלות תוך כמה שניות. וגם לפעמים בעבודה על המחשב לאחר שכבר עלה דברים עובדים נורא לאט. בקיצור נדמה לי שזאת בעיה חומרתית (אולי של ההארד דיסק), אבל אשמח לקבל עזרה כלשהי, לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה או אם יש דברי…
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כאן מפרט שהייתי רוצה שתגיבו לי עליו, המפרט הוא בעיקר למשחקים,...תגידו לי מה צריך לשנות או להוסיף וכו'..תודה. AMD athlon XP 2500 + barton (512k, 333mhz) tray CPU-583.89 nis Thermaltake smart & silent volcano 9 cool mod CPU cooler for AMD-121.49 nis 550.87 -(ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA 133, DDR400, AGPx8, 5.1 sound, USB 2.0 Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory-451.18 nis Western Digital 80GB 7200 rpm 8mb buffer ATA100 HDD-542.93 nis Samsung Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive-95.58 nis ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card-1199.98 nis CD-ROM LG x 52-119.42 nis LG 52/24/52 Bulk CD-RW-269.88 nis אני לא יודע איזה מארז לקחת...קיוויתי שאתם תוכ…
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מחשב ישן שכבר למעלה מ-4 שנים הנה חלקיו: AMD Athlon 2200+ לוח אם של elite-group מבוסס על kt333 768 זיכרון DDR 333MHZ כרטיס מסך AGP *8 ATI Readon 9550 256MB הארד דיסק: 80 ג'יגה כרטיס קול: Audigy 5.1 Creative DVD-ROM כונן תקליטורים מסך... מארז עם ספק של 500Watt עכבר מיקלדת רמקולים. טוב אז ככה. התקנתי C&C 3 ולצערי כל הסרטונים לא רצים כמו שצריך(הסרט מעיט) אין התאמה בין הקול לסרט בגלל שהמחשב איטי, וגם המשחק לא רץ משהו. לדעתי הגיע הזמן לעשות שידרוג. ע"פ הבנתי אני צריך לשדרג את המעבד לוח אם וזיכרונות DDR2, מכיוון שטכנולגיית AGP כבר ישנה אז צריך גם להחליף כרטיס מסך. אני זקוק לעזרתכם למציאת תחליף ל-: 1. מעבד 2. לוח-אם 3. זיכרון (מומלץ שיהיה מלא אפילו 2048) 4. כ…
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מחשב בחדר ישן יחסית, ומחשב חדש יותר בסלון המשמש כ HTPC. אני משחק הרבה במשחקים כבדים יחסית ובסלון הם רצים בלי בעיה, הבעיה מגיעה כשאני רוצה לשחק משחקי RPG או משחקי יריות (הסלון רחוק יחסית מהפלזמה ואי אפשר לשחק עם מקלדת ועכבר כמו שצריך). בחדר שלי זה קצת יותר בעיה, כשאני מריץ דיאבלו 3 המחשב מתחמם אחרי שעה בערך של משחק, אבל הוא עדיין עובד חלק בהגדרות גרפיקה בינוניות, כשאני שם על מקסימום בגרפיקה הוא מתחיל להיתקע קצת. השאלה שלי היא, אם בכלל כדאי לשדרג את המחשב שנמצא בחדר או למצוא פתרון למחשב בסלון. אני כבר הרבה זמן מחפש פתרונות ל HTPC אבל אני לא מוצא שום דבר. בשלט של ה XBOX 360 ממש לא נוח לשחק במשחקים האלה. אז כל עוד אין פתרון ל HTPC שבסלון אשמח לדעת מה אני יכול …
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש היכרות עם אחד מהדגמים: dell latitude 3550 hp probook450 בהצעה שקיבלתי לשניהם יש מפרט טכני די דומה ( Intel Core i5-5200U Processor (2.2 GHz, 3M Cache, זכרון סביב 4GB 1600MHz DDR3L) אבל אני תוהה אם למישהו יש היכרות איתם מעבר לכך. תודה! נטע
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... לאור העובדה שהמפרט שלי הוא מאוד מאוד מאוד ישן... כנסו למפרט שלי ותראו למה אני מתכוון אני מבקש מפרט ב-5K ובבקשה שיהיה בתשלומים 12 תשלומים אם אפשר שיהיה שם 8800GTS 320 אני מבקש את השילוב הטוב ביותר של מעבד,לוח,זיכרון,כרטיס מסך וגם שיהיה הרד דיסק,צורב,מארז,ספק,עכבר ומקדלת
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה למחשב עבור חברה עד 1200-1400 שקל ללא מסך (צריך מקלדת ועכבר) עדיף מבוסס אינטל. הדרישות היחידות שתוכל לגלוש באינטרנט ולראות סרטים שיהיה מאיזור קריות\חיפה תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בניתי מפרט לחבר סביב התקציב של 3500 4000 שקל (כאמור ללא ציוד היקפי וללא צורב) הבקשה שלו הייתה לתמיכה ב-DDR3 וקשיח של לפחות 500GB. במפרט שלמטה התלבטתי עם ללכת על Q6600 או ה-E8400 ובכ. מסך ההתלבטות שלי היא בין ה-9600 ל-3870 של ATI כמו כן בחרתי בלוח-אם של ג'יגבייט התומך גם ב-DDR3 אולי יש מומלצים יותר?? הנה המפרט שהגעתי אליו, זקוק לעצתכם... תודה, ריפר. עריכה: הכיוון שלי כרגע ללכת על Q6600 וכרטיס 8800GT שיניתי גם את הזכרונות לתזמונים טובים יותר 4-4-4-12 כך שהמפרט נראה כרגע כך: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1073 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤569 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Westren Digital…
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני רוצה להריץ משחקים כבדים כמו Crysis, COD4, AA,NFSC,NFSMW. יש לציין כי אני גיימר מושבע של AA (America's Army), אני משחק בAA ברזולוציה 800x600, הגרפיקה על ההכי נמוך שיש, ואני סובל. עיזרו לי לבנות מפרט ב5.5K ללא מסך וללא OC כולל ציוד היקפי. אח שלי מסדר לי קומבינה, מסך 22 של סמסונג ה226BW הרחב, ב1K ש"ח... לכן אצטרך כרטיס מסך שיעבוד ברזולוציות המתאימות! תודה! אני מעדיף מעבד Intel מאשר AMD, כרטיס מסך Nvidia מאשר AMD! נקודה.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לסטודנטית, לעבודה באינטרנט, אופיס וכמובן מוסיקה וקצת סטרים. * גודל המסך? באזור ה15" לא מחשבי מיני למיניהם. * משקל רצוי? פחות מ10 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סביר. לא צריך 8 שעות אבל שלא ייגמר תוך שעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? רצוי, אפשרי גם דונגל. אז לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הערות: כמה שיותר זול עדיף גם בלי תוכנות ומערכת הפעלה כדי להוזיל יותר. תודה, לירון
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המחשב יתחבר למגבר שמחובר למקרן אמצעות S-Video וכבל קואוסיאלי לסאונד - digital out מהמחשב ל digital in במגבר. אני מקווה להשתמש במארז של מחשב ישן - האם צפויה לי בעיה עם זה? כמו כן, יש לי כבר דיסק קשיח IDE וספק כוח. מעבד: Athlon 64Bit AM2 3600 DualCore 65W Energy Efficient OEM AM236DCT כמות: 1 - מחיר: ¤215 קירור למעבד: Thermaltake RSI AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤45 לוח אם: Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2 כמות: 1 - מחיר: ¤366 זיכרון: Geil 1GB DualKit DDR2-800Mhz Value כמות: 1 - מחיר: ¤100 כונן אופטי: Sony/HP/Lg DVD Rom X16/40 Black כמות: 1 - מחיר: ¤97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב עד 2000שח כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤100 סה"כ: ¤923 http://tms.co.il/preview/spec/m4nkqs61 אני יודע שזה נשמע כ…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום חברה. אני סטודנט תפרן בטכניון, זקוק למחשב לעבודה בלבד, לא חשובים ביצועי גרפיקה למיניהם. מה שכן חשוב היא המהירות. כלומר זיכרון מינימום 512 ומעבד חזק . (עובד עם תוכנות כגון matlab ו- solidworks די הרבה, למי שמכיר...) והמחיר הזה צריך לכלול מסך (17" רגיל..). המון תודה .
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. חבר ביקש ממני לשאול פה בקשר למפרט מחשב שהוא רוצה לקנות כנראה בסוף החופש. התקציב הוא עד 5000 ש''ח בלי ציוד היקפי, עם צורב דיוידי. הינה מפרט שהביאו לו בKSP, בבקשה תגידו מה דעתכם ואם אפשר תוסיפו מפרטים שלכם תגידו מה לשפר ומה לשנות: CPU AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE M.BOARDS for AMD ASUS A8R32-MVP Deluxe s939, CrossFire, PCI-E, 2xGBL MEMORY DDR 400 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 HARD DISKS Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB VGA CARDS ASUS EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E SOUNDS CARDS CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) CD-RW, DVD Recorders DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 CASES …
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי חברים, 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אם ניתן לחסוך - מבורך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : בעיקר עבודה משרדית + אינטרנט. יהיה שימוש גם בכדי לצפות בתכני HD + עריכת גרפיקה . 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא - ארכוש בנפרד. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט : לא צריך כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא מהותי = 1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - צפוי מעט שימוש ביישומים וירטואליים (VMWARE) 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם …
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עריכה גרפית 24/7 מיועד להיות פעיל בבית דפוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שמתי לב שהעלו לאחרונה לאתרי הקופונים את המחשב הזה http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/hye-c02018681/8868758 אומנם נכון שהמעבד אינו מן הסדרות החדשות אלא נמצא 2 דורות מאחורה, ונראה שמישהו מנסה להיפטר מעודפי מלאי. גם מקבלים תיק מתנה. ובכל זאת - המפרט נראה נהדר ובוודאי מתעלה על כל netbook. מישהו מכיר את המחשב הזה? איך הסוללה? איך המודם הסלולרי, אם ניסיתם?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-