ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
ללא ציוד היקפי. בנוסף יש כבר: דיסק קשיח, קירור מעבד, כרטיס מסך. צריך רק זכרונות, מעבד, לוח אם, מארז נחמד וספק כח. (אלא אם 450W שיש לי יספיק למפרט החדש) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי לחברה בזמנו מחשב נטבוק 10 אינץ מדגם Msi u135dx ms-n014 היה לי הגיוני כשאר אני קונה מחשב נייד, לא משנה אם זה נטבוק שלפחות פעולות בסיסיות כמו גלישה באינטרנט או דפדוף בתיקיות במחשב יעשה באופן חלק. אך התברר כי המחשב הינו ממש איטי. הבנתי כי המחשב תומך בשדרוג עד 2gb ddr3 ואני מעוניין לשדרג אולי זה יפתור את הבעיה. איזה זיכרון צריך לקנות? (דגם) וכמו כן קראתי באיזה פורום בחול שהזיכרון הנוכחי 1gb הוא על הלוח אם עצמו, ויש להוסיף רק עוד 1gb ולא זיכרון של 2gb, האם זה נכון? וכמו כן מה ניתן לעשות חוץ משדרוג הראם בכדי שהמחשב יתחיל לרוץ? מריץ windows 7. תודה רבה מראש ערן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב לא בשבילי, לחבר בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות שירטוט, פוטושופ, רינדורים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מע' הפעלה וינדוס 7 + הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא, כרגיל. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חברה יש לי דילמה.... אני בעיקרון רוצה מחשב שיריץ משחקים לתקופה יפה אז בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של מפרט לאוברקלוקינג. את האמת שנראה לי שאת המחיר שאני משקיע על זכרונות יותר טובים, ספק יותר טוב ולוח אם יותר טוב אפשר לשים על כפול ליבה וכרטיס מסך מהדור החדש... אז ככה זה היה המפרט בתכנון שלי Sapphire X800GTO2 256MB PCI-E - 1370 [KSP] SAMSUNG DDR 512MB 500MHZ TCCD - 390 [noacomp] DFI LanParty NF4 ULTRA-D - 890 [logicpc] AMD Athlon 64 3000+ Venice S-939 BOX - 840 [logicpc] Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin - 420 [logicpc] עכשיו עם מארז ממוצע זה עולה בסביבות ה4300 הארד דיסק כבר יש לי, כוננים גם יש לי ומארז אני לא בטוח מה לשים.... לחסוך לטרנספורמר או לקנות HEC ולעשות …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנייד הבא http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10741 התקציב הוא עד ה 8K הנייד מיועד לגיימיניג הרצת סרטי 1080P אשמח לדעתכם בעיניין
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שווה משהו או לא? אגב יש לי הארד דיסק וכל החלקים שאין שם אז אל תגידו לי ששחכתי התקציב הוא 6 ואין לחרוג ממנו, אז אם בא לכם להציע משהו אך ורק עד 6..אם לא לא צריך! אז תראו אגב המקדלת תיהיה אלחוטית שחורה קטנה משהו חמוד לא זוכר את השם והחברה, רמקולים די חמודים, עכבר אופטי של מיקרוסופט, הארד דיסק WD 80GB 7200RPM 8Cache וסי די רום Creative 52 הנה : איך?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי השנה תואר בעיצוב פנים. נדרש ממני לרכוש לפטופ חזק במיוחד שיחזיק את כלל תוכנות העיצוב למיניהם בקלות ( אוטוקאד, רייו, פוטושופ..ועוד תוכנות קצת יותר כבדות) *מטרות המחשב? עבודות עיצוב לתואר ראשון. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 אינץ, אני לא יודעת מה ההבדל בין מבריק למאט, מה שיותר מתאים לעיצוב.. * משקל רצוי? 3 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שהוא לא סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 4xusb3.0, vga, hdmi, mini display port, thunderbolt * כונן אופטי? אופציה נחמדה, שוב לא חובה. *הכי חשוב הוא כרטיס מסך הגרפי שיהיה מעל 700. (מומלץ בסביבות 760-770) *זיכרון? מעל 8 . * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, 3 שנים אחריות ( לא מאק כי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים(וורד,אקסל וכו'...ובנוסף לשחק civilization 5) * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן,זה הדבר הכי חשוב לי במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 200 ג'יגה * כונן אופטי? לא,בכלל לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין תקציב: 4000 +- ראיתי שיצא מחשב חדש: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..214.&list=1&sort=3&glist=0&uin=2465…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
DELL Inspiron 6400 IN-RD09-2117 Intel® Duo Processor T2450 מעבד 2.00Ghz, 533Mhz FSB מהירות 2MB L2 Cache זכרון מטמון 2GB נפח 667MHz מהירות זיכרון 2GB קיבולת זכרון מקסימלית 160GB גודל דיסק 5400RPM מהירות דיסק DVD Multi Burner TFT (מסך מט) סוג 15.4" Wide גודל 1280x800 רזולוציה כן מודם 56K כן כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 Integrated Intel Media Accelerator 950 כרטיס מסך upto 224MB shared system memory זיכרון כרטיס מסך bit Analog 18-20bit כרטיס קול Two 4-ohm stereo speakers רמקולים יציאות : כן S-Video Out X 4 USB כן RJ-11 כן RJ-45 כן FireWire 2.9ק''ג משקל 6CELL סוללה Integrated 5-1 Card Reader …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית חשוב שיהיה שקט ומאוד מהיר. אשמח לקבל תגובות האם המחשב הנ"ל יספק את הצורך והם יש תאימות בין הריכיבים שבחרתי. מעבד INTEL: ₪ 835 -- מעבד Intel® Core™ i5-8400 Coffee Lake Tray מאוורר למעבד: ₪ 69 -- מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: ₪ 349 -- לוח אם (Gigabyte B360M H (rev. 1.0 זכרון (RAM): ₪ 400 -- זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400MHz KVR24N17S8/8 DIMM כונן SSD: ₪ 310 -- כונן Crucial MX500 CT250MX500SSD1 250GB SSD דיסק קשיח: ₪ 240 -- דיסק קשיח Western Digital Blue WD10EZEX 1TB ספק כח: ₪ 285 -- ספק כח FSP FSP500-60…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מעבד Athlon64 3000+ skt939, לוח אם MSI Neo2 Platinum וזיכרון OCZ Performance Series 2x 256MB Rev3. עכשיו יש לי בערך 3000ש"ח כדי לקנות: מארז וספק, כרטיס מסך AGP (משחקים בעיקר), 2 CDRW וCPU COOLER אם יכנס בתקציב עם השאר. חשבתי על 9800PRO או 6600GT, מארז של ANTEC Performance Series II SOHO או AMG. הZALMAN 7000B AlCu LED למעבד, הוא נחשב טוב מאוד? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 6.5k, מותר חריגה עד 500 ש"ח. התקציב כולל הציוד ההיקפי (מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך גם במסך. עדיף מסך שיוכל למצות את היכולות של המחשב ולא משהו ממש קמצני, מצד שני לא רוצה לשרוף את רוב התקציב על המסך כמובן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כבר שנים שאני לא בתחום לכן אני צריך את עזרתכם ומבקש מפרט של מחשב לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור בעיקר) התקציב הוא בסביבות ה5000 עם אפשרות חריגה לא מוגבלת אבל במידת הצורך, לא כולל ציוד היקפי תודה רבה לכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לסביבות ה5000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור. מטרות עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני חסיד גדול של מחשבים נייחים אבל נאלץ לקנות מחשב נייד לשימוש אינטנסיבי (עבודה, לימודים, משחקים) בשנתיים וחצי הקרובות. תפסה את עיני גרסת ה13" 4k של alienware. אני טס בעוד חודשיים לארהב וחשבתי לקנות אותו, אך עולה השאלה האם עד אז, או בסמוך לכך יוצא דגם חדש? אז בקיצור- הם ידועים בהוצאת דגמים במרווחי זמן קבועים?יש לכם מידע על תכולות או צפי לחידוש דגמים? יש המלצה לדגם יותר חדש של חברה מתחרה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב הגעתי למסקנה שכבר הכי משתלם SANDY BRIDGE, אם אני טועה תקנו אותי. המחשב מיועד לעסק ולכן כולל חלונות חוקי, כמו כן חשוב שיהיה מספיק חזק להשתלטות מרחוק על מחשב אחר. להלן המפרט שבניתי, מחכה להצעות יעול אם יש. Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪274 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב Sony / Nec AD-7260S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1622 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Windows 7 Pro OEM 64 Bit גרסה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך להיות שם רמקולים איכותיים מקלדת ועכבר ורצוי גיפורס 6 גיטי מערכת פנטיום
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים אתם בטח תגידו למה חבר שלך לא שואל .... אז ככה הוא פשוט עצלן ואין לו כ'ח להרשם אז הוא ביקש ממני הצעתי לו את המפרט שאני רוצה לקנות באותו מחיר אבל הוא רוצה חוות דעת שניה על המפרט. אם למשהו יש דעה אחרת למפרט אחר אז בבקשה לרשום מפרט . AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE PROSECCOR 3800+(2GHZ) BOX 1 2120 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 820 LeadTek WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme 1 2490 1GB SAMSUNG ORGINAL DDR 400MHZ 2 1300 WD 200GB 7200RPM 8MB SATA II 1 600 CREATIVE L-TRIGUE 3200SE 1 590 Sunbeam Transformer BLUE 1 400 Ener…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב שיכנוע כבד על אמא ואבא אני יקנה מחשב חדש ... עד 8 אלף עדיפות מסך 17 (413 פרו) מיקלדת + עכבר חובה סידי חובה (צורב לא צריך יש לי כנ''ל דיוידי) ורמקולים בינתיים לא .. מה עדיף אינטל 2.4 עם RDRAM ? או AMD עם DDR SDRAM ? עד 8 אלף (עדיפות 7 וחצי) אז אני יודה למי שיוכל לעזור לי להרכיב את המיפרט הכי טוב למחיר הנ''ל. ???
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הזה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=10097 אני רוצה לעשות שתי כרטיסי מסך ואין לי מושג אם הספק יספיק ואם יש מקום במארז ל2 כרטיסים ואם אפשר להשיג לוח יותר זול ואותו ביצועים בשביל OC. תכננתי לקנות מחשב שהמליצו לי עליו אבל יצאו סדרה חדשה של כרטיסים אז זה לא עוד משתלם השמח לחוות דעת תודה..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד asus 1215n כשאני מנסה לעשות פורמט לכונן C מופיעה הודעה-you canot format this volume. האם יש דרך אחרת לפרמט אותו-דרך וינדוס או דרך ביוס? ויותר חשוב האם מישהו יודע מה קורה לתוכנת ההפעלה (הגיע עםwindows 7 מובנה) האם היא נשמרת איכשהו על הדיסק הקשיח או שהיא נמחקת ברגע שאני מפרמט וצריך להתקין דרך DOK?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אוכל לדעת מהו מפרט המחשב שלי? יש איזושהיא תוכנה או אתר? שיוכל להגיד לך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מפרט ולקנות בימים הקרובים. הדרישות הן: -יפעיל בעיקר יישומים בסיסיים וגם קצת עיבוד תמונות. -לא ירוצו על המחשב משחקים כבדים בכלל. -שתהיה אפשרות שדרוג בעתיד (בעיקר לזכרונות). -שיהיה מחנות אמינה וזולה מראשל"צ, אולי גם מהסביבה. -מחיר - עד 3,000, לפי הצורך. לא כולל מסך ורצוי שיהיה ציוד הקפי. -צורב DVD. המחשב לא צריך להיות חזק בשביל לפעול ביומיום כמו שהבנתם. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, האם למישהו יש נסיון או מידע לגבי Asus Flip TP500LA? (זה שנמכר בארץ - יש להם מספר דגמים בעולם תחת אותו קוד) ושאלה ספציפית נוספת - האם המסך שלו IPS ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע המפרט המתוכנן עומד על : מעבד: AMD2500 לוח:ASUS A7V8X או GIGABYTE GA 7VA WD 80GB 8MB 7200RPM :HD זיכרון: MICRON 512MB כ.מסך: MX440 מארז: compucase ca 6a19 ATX, super midi tower case מחיר 2800~ ש"ח התוכנות שנעבוד איתן יהיו: 3DMAX, PHOTOSHOP,AUTOCAD,FREEHAND תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאיזה יצרן ניידים יש את התמונה הכי טובה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-