ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
המחשב כל הזמן מרעיש בגלל המאוורר הדבילי, אבל חשבתי על זה שאולי זה בגלל שהמעבד מתחמם יותר מדי אז המאוורר מתאמץ(זה מאוור רגיל של אינטל, ומעבד D) קיצר אם אני אחליף תמעבד לדואל קור 2 ואוסיף זיכרון גי'גה, זה יעזור? או שצריך לקנות גם מאוורר טוב יותר? זה הלוח אם שלי Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM-S2 (3 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gig bit LAN) אפשר בכלל להוסיף דואל קור 2 ללוח הזה? האם המעבד הזה:Dual Core E2180 Box Intel יותר טוב מהמעבד הנוכחי שלי : intel Pentium d 925
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב כולל ציוד היקפי ומסך ולרשותי 4500 שח - אני לא רוצה להשאיר שקל מהתקציב והדרישה היחידה שלי היא שהמחשב יהיה אופטימלי מאיזה בחינה? אז ככה - אני בסה"כ משתמש באופיס, גלישה, משחקים קלים וסרטים על גבי פלזמה חיצונית או המסך הנ"ל לא מענייין אותי אוברקלוק והשקט לא כזה קריטי לי אני חושב לקנות את המחשב מ קיי.אס.פי שוב - דרישתי היחידה היא לא להשאיר שקל מהתקציב אך גם לא לחרוג תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחשב נייד של DELL מסדרת inspiron n5010. מסך: 15.6 מעבד: I5 2.4Ghz זיכרון: 4GB הארד דיסק: 500GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 5470 סוללה: 6 תאים, ובנוסף עוד סוללה בעלת 9 תאים שמספיקה ל-5.5 שעות! המחשב מגיע עם ווינדוס 64bit 7 יש לי אותו שלוש שנים, כמה אני אמור לבקש?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המטרות שלו: 1. לראות סרטים וסדרות בעיקר -> כלומר, כרטיס קול צריך להיות קצת מעבר (מתכוון בהמשך לקנות רמקולים מתקדמים). 2. למשחקים -> כלומר, כרטיס מסך צריך להיות ברמה שיריץ בקלות משחקים עכשויים כדוגמת PES 2012. אשמח לעזרתכם לגבי מפרט. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה להחליף מחשב מכיוון שאני משחק במחשחקים במחשב ועם המפרט שיש לי עכשיו...כמעט אף משחק חדש שיוצא לא פועל.. אז הנה המפרט הישן..(אל תצחקו על הכרטיס מסך..) מעבד- אינטל פנטיום 4, 1.5 ג'יגה הרץ לוח אם-אינטל D845HV צ'יפסט-אינטל 82845 ברוקדייל זיכרון-256 מגה מסך-ViewSonic VE710S כרטיס מסך-ג'י פורס 2 MX של MSI מצלמת אינטרנט של אינטל-CS110 פלופי דיסק הרד דיסק 40 ג'יגה של מקסטור סידירום של LG שהוא כבר מקרטע ולפעמים לא מזהה דיסק מקלדת רגילה של מיקרוסופט-עברית עכבר אופטי של סמסונג מדפסת HP- 920C סורק AVISION -363C רמקולים ALTEC LANSING- ACS22 וכרטיס רשת שקניתי כי יש לנו בבית רשת- Realtek RTL8139 Family PCI Ethernet NIC ומארז של ניורון ניראה לי-MC-2001S עכשיו מה כדאי לי לעש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם ? מדובר על LCD 32 אינץ מדגם HD READY של סמסונג. אני מעוניין לצפות בסרטים בצפיה ישירה וגלישה באינטרט(כששני המחשבים בחדר עבודה תפוסים) ואני מתלבט בין השניים הנ"ל בקטגוריית המיקרו קיימים האייסר ריבו או funtwist fiono בקטגוריית הניידים אני לא מכיר את הדגמים השונים ואשמח לקבל המלצה מה התקציב המקסימלי? ניתן לחרוג עד 2300 ש"ח בעיקר בתמורה לביצועים טובים חזקים(קרי הרבה מסכים פעילים בו זמנית) מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר צפיה ישירה דרך אתרים וגלישה באינטרנט - דגש על הרבה חלונות פתוחים ופתיל קצר ....יתכן שמתישהו ארצה לפתח קרירה בתחום עריכת וידאו ביתית - לא יותר מכך 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מקלדת בלותות' כולל trackball כדוגמת דינובו של לוג'יטק - ל…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אוקי, בסופו של דבר, אחרי המלצות שלכם ועוד כל מיני. הזמנתי מחשב חדש. אבקש את דעתכם עליו. ויש לי שאלה נוספת כמה אני אוכל להמהיר אותו? GIGABYTE GA-965P-DS3 Intel Core 2 Duo s775 E6600 Twinmos 2GB DDR2 667Mhz cl5 Samsung 160GB 8MB SATA2 7200RPM Geforce 8800GT 640MB ENERMAX LIBERTY 500W Creative SB Audigy2 ZS GAMER מארז אני לא זוכר איזה קניתי. אבל סתם איזה משהו מגניב עם חלון חחח יש גם צורב וציוד הקיפי ערכתי. טעיתי באות בלוח.. חחח
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8533991&productCategoryId=abcat0502003&type=product&tab=2&id=1186008219932#productdetail אמור לקנות אותו בימים הקרובים מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לאמא שלי, עד 3000 שקל. שימושים עיקריים זה גלישה באינטרנט, יוטיוב וכדומה ושימוש קל באופיס. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שיש לי כרגע הוא: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case SeaSonic S12II-430 PSU ¤ Scythe 120mm S-FLEX SFF21D 800rpm אני צריך, כאמור, כרטיס גרפי וזיכרון של 4G בתקציב של עד 2K (אפשר חריגה קטנה, אבל אני לא מאמין שיהיה צורך). המחשב מיועד, בין השאר, למשחקים חדשים וכבדים. אגב - איזו גירסא של vista 64bit כדאי להתקין? תודה
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש טאבלט עם מערכת ההפעלה ווינדוס 7, דוגמת הICONIA. הבעיה שבICONIA הדיסק הוא נורא קטן. האם יש טאבלט עם נפח דיסק גדול? בנוסף, אני מחפש אחד שאפשר לשים בו כרטיס SIM. האם זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, בזמן האחרון ניסיתי להפיח רוח חיים חדשה במחשב המזדקן שלי, אבל רעש צרצור מוזר שהופיע אתמול מהספק שלי גרם לי להבין שהגיע הזמן לשדרוג מסיבי. המחשב המקורי היה: מעבד: AMD Phenom II 955 לוח אם: Gigabyte GA-770TA UD3 כרטיס מסך: AMD HD5850 זיכרון: 4GB ADATA 1600Mhz ספק: seasonic s12ii-520 bronze מארז: Antec 300 בזמן האחרון שדרגתי את כרטיס המסך ל-HD7950 ואת הזיכרון שדרגתי ל-G.Skill 2x4GB Ares 1600Mhz. אני מעוניין במפרט למחשב חדש שיכלול לוח אם, מעבד, קירור למעבד, דיסק קשיח, מארז, ספק ואולי הרחבה לזכרונות ל16GB אם יש צורך. אין צורך במסך או ציוד היקפי. לא מתוכנן OC. התקציב הוא עד 2500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה אם היא מוצדקת. בגדול אני מעדיף לחסוך ככל שניתן. ש…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח בבית שמשמש אותי בעיקר לעיבוד תמונות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000שח, כולל ווינדוז 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בכלים הבאים: פוטושופ, לייטרום וגם כלים ייעודיים לעיבוד תמונות שאוהבים להשתמש ב-GPU (צילומי מסך של דרישות המינימום שלהם מצורפים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, קיימים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…
-
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
צהריים טובים לכולם, חבר שלי מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה, ורוצה לרכוש מחשב איכותי בתקציב הנ"ל. הוא מעדיף כמה שיותר זול, אבל לא להתפשר על האיכות. הדגשים שהוא רוצה הם לא חד-משמעיים, כלומר הכל פתוח, זה למה השאלון פחות רלוונטי. בקצרה, הצורב אינו הכרחי, המחשב צריך להיות באיזור ה-15.6 אינטש (או אפילו 14"), מסך FHD חובה (עדיף IPS) וחיבור USB3 ו-HDMI שאני מניח כבר סטנדרט היום. כעיקרון הצעתי לו 2 דגמים. הראשון הוא לנובו U50 או Z50 אשר מגיעים עם סוללת 4 תאים די גדולה (41-52whr) בשילוב מעבד U סטנדרטי (i5-4200u), כונן טרה, מסך FHD ו-8 ג'יגה ראם. המחשב הזה אינו חזק, אבל אני מניח שהוא יחזיק יותר ממחשב ממוצע (יותר מ-4 שעות בשימוש שוטף), אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה. המחשב הזה עולה בערך 3 ו…
-
- 7 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
אני צריכה לקנות מחשב ללימודי הנדסאי תוכנה ואני צריכה לרכוש מחשב ואמרו לי שמומלץ וצריך מעבד i7 וניתקלתי במאות דגמים דומים אבל עם פערי מחירים רציתי לדעת איזה מחשב מומלץ ואיזה חברה יותר אמינה תודה רבה
-
-
- 50 תגובות
- 7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום כולם, אני מעוניין במחשב חזק בלי מסך וציוד היקפי, אחרי שהמחשב שלי מתחיל לקרטע.. אני לא משחק כלל במחשב (חוץ ממשחקי רשת) מאחר ויש לי PS3, השימושים שלי: גלישה והרבה, גולש בIE ופיירפוקס בו זמנית וכל אחד עם כמה חלונות במקביל. מוסיקה סרטים גם דרך המחשב (חלקם HD, מחובר לLCD) וגם הזרמה דרך הPS3 ישומי OFFICE וPDF בו זמנית עם הגלישה שיתוף קבצים דרך TORRENT וEMULE ברקע רוב הזמן. אנטי וירוס כבד ברקע (NORTON) מסנג'ר 24 שעות. לפעמים מבצע CONVERT לכל מני סרטים או מוסיקה. חשוב לי במחשב: קירור והשקט, אני מוכן שיעלה לי קצת יותר תמורת קירור טוב ושקט (ואם יש פיתרון לאבק שמצטבר אז גם) שיחזיק לכמה שנים (לכן לא אתפשר על פחות מ4GB ועל פחות על SATA 32MB לדיסק קשיח) מבחינת תקציב אין לי מגבלה…
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב של לנובו מדגם T61, ובגדול אני מעוניין לשדרג את הזכרון. ידוע לי שיש SODIMM's של 2GB בשוק, אבל אני מתעניין אם עדיין נשאר ואם מישהו יודע מאין אפשר לקנות (חוץ מeBay) סטיקים של 4GB בשביל להרכיב קונפיגורציה של 2X4GB. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן.. אמא שלי מוכרת לאבא שלי את הבית ב-80,000$, ושכנעתי אותה לתת לי 5,000 שקל לכבוד המכירה (ולכבודי). אני מתלבט אם כדי לי לקנות לפטופ, לשדרג את המחשב, לקנות דסקטופ חדש (או שניים). מה אתם חושבים? אם היה לכם 5,000 שקל, מה הייתם עושים איתם? ד"א, המפרט שלי: Gigabyte 7avrxp (משהו כזה) AMD Athlon XP 1900+ 256 DDRAM GEFORCE 4 MX 440 Western Digtal 7200 40 Gigs Western Digtal 5400 40 Gigs Burner, DVD
-
- 31 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? ? כ5000 שקל , אם נצטרך אשקול חריגה בתקציב 2. מטרות המחשב? אינטרנט, צפייה בסרטים (מעוניין לדעת על אופציית הhd) , משחקים (gta החדש, פרו, ניד פור ספיד) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר (כרטיס טלויזיה אני לא יודע אם צריך, שוב אני יצין שיש לי טלויזית LCD תומכת hd ready והייתי רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה השאלה אם אני יראה בטלויזיה סרטים באיכות hd) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי- לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? חשוב שהמחשב יהיה שקט והקירור חשוב לי 7. האם אתם צריכים …
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו המפרט : http://i44.tinypic.com/ifz7g8.png המפרט הנ"ל אינו מהארץ, ולכן המחירים אינם רלוונטיים ממש, בעיקר אני רוצה לדעת מה דעתכם הכללית על המחשב. המחשב בעיקר לשימוש יומ-יומי, סרטים ומשחקים. כמו כן יחוברו למחשב 2 מסכי 24".
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לסלון, לפני שאני ממלא את השאלון אני רוצה להבין משהו האם יש סיבה שעדיף להרכיב מחשב מאשר לרכוש מחשב מיני PC כגון NUC או ZOTAC ? תודה
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
צריך מחשב חזק שיתמוך במספר תוכנות מסחר ו 4 מוניטורים. מעבד Phenom 9500 (Socket AM2+) QuadCore AMD 1350 ¤ לוח: GIGABYTE MA790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX 900 ש"ח זכרון 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC 350 ¤ כרטיסי מסך (צריך 2) HD 2600 Pro 256MBGIGABYTE SILENT 512MB DVIx2 490X2 דיסקים WD1600AAJS 240X 2 ספק: Liberty 400ENERMAX 420 אופטי ASUS DRW-2014L1T 200 ש:ח מארז: HEC Compucase CI-6A21 250 סה"כ 4930 אשמח לתגובות והערות. במיוחד ממי שיש לו נסיון עם מערכות מסחר (ריבוי מסכים) אבל גם מכל אחד אחר...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי שיש במגה מבצע של מחשב נייד ב3500 ש"ח של DELL (ראיתי במקומות אחרים שהוא עולה ב200-300 ש"ח יותר כלומר שזה בערך המחיר שלו) ורציתי לדעת האם לשימושים של אופיס ואינטרנט ודברים כאלו (כלומר סרטים מוזיקה וכו) האם המחשב הזה טוב וכדאי לקנות אותו כמו כן המחשב מגיע עם 256 מגה זכרון האם כדאי לשדרג או שההבדל לא יורגש http://www.mega-sale.co.il/ בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב(+ציוד הקפי+מסך 1) למטרת משחקים (טוטל וור, פרו אבולושן, משחקי נהיגה וכו') ולעבודה על 2 מסכים, אני לא ממש מבין בתחום והמליצו לי על המפרט הבא: מעבד Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם GAP35CDS3R Gigabyte כרטיס גרפי Saphire Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe או nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Gigabyte זכרון DDR2 2048MB 800MHZ CL5 מסך מחשב LM1911 Daewoo איך המפרט? הוא עומד בתקציב? ומאיפה קונים? תודה מראש עריכה: מסך 1 כבר יש.
-
- 16 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין בהצעת מחיר למחשב( חריגה קטנה מהסכום תלקח כאפשרות) שישמש למשחקים עדכניים, אינטרנט והורדות. אין צורך בציוד היקפי ברשותי מסך LCD 19 רחב מסוג samsung BW940 אין חשיבות ליופי המארז יש חשיבות לשקט סביר. עדיף שהחנות תהיה מראשון לציון. בנוגע ל OC אם החנות יכולה לבצע זאת ובאחריות אין לי בעיה אם זה, אני לא אעשה בעצמי. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-