עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, Stream , Virtual Machines ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Battlefield 4 , League of Legends , GTA . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למטלאב, פייתון ועיבוד תמונה. גיימינג קל אם מתאפשר אבל בעדיפות נמוכה יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש SSD 256 ג'יגה ישן. הייתי שמח להחליף, אבל אם התקציב גבולי אפשר לשמור אותו. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

3. Started by neros22,

המחשב מיועד בעיקר לגיימינג, מנסה להוציא את הטוב ביותר מהתקציב (2.7K), אין צורך בכונן קשיח וצורב DVD דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 1x4GB DDR3 1600Mhz XMS3 CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 400W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-400ET Oem 1 מארזים: מארז One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case No PSU 1 …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by stingeR-,

אני צריך המלצה לנייד בתקציב של עד 9K במשקל פחות מ2 קילו לפחות(1.5 יהיה מצויין או 1.7) לעבודה משרדית ואם אפשר אז גם לקצת משחקים.. אבל אם לא לא נורא.. עבודה משרדית windows office ואינטרנט בצורה הטובה ביותר.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by TinMan,

הי, לאחר מחקר וצפייה מרובה בפורום, זהו המפרט שהרכבתי. המחשב לא אמור לעבור OC, אינו משמש למשחקים אך אמור לעבוד עם VISTA ב2007. רוב השימוש הוא לניגון מוזיקה (דוחף שני מגברי AVR - סלון וחדר שינה), צפיה בסרטים (עדיף אופצייה לשתי יציאות TV למרות שלא מצאתי כרטיס כזה במחיר סביר. היום אני מחבר TV אחת לTV OUT ושנייה לSVIDEO OUT), גלישה, הורדה ו OFFICE. אולי בעתיד אחבר לו גיטרה אבל אז בוודאי אקנה כרטיס קול נפרד. FIREWIRE - חשוב. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, כמו כן כבר יש לי HD - WD3200, IDE, 8MB buffer. מכיוון שאני לא לחוץ על ביצויי שיא, ירדתי מהקורנו ל:+AMD 3600, אבל אני רוצה מחשב שקט ואמין (מוצב בחדר שינה). אשמח להערות. אגב, המחשב מורכב בKSP חוץ מה-ספק. מה לעשות, אין…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by saphisto,

מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כל כך משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מהשנה האחרונה גם BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן מסך 23' של DELL אז 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד, אני אשתמש בו ללימודים שזה רק אומר לקרוא עליו אז זה לא דורש שום ביצועים מיוחדים. מצד שני למטרות תכנות חשוב לי שהוא יהיה יחסילא אפעיל עליו משחקים אז אני מניח שזה לא חשוב.ת חזק, לא משהו מטורף, אני לא מתכוון לשחק עליו משחקי מחשב. אבל אני כן צריך לפעמים להריץ הרבה תוכנות בו זמנית. כרגע המחשב שלי בבית הוא 4 ג'יגה של RAM ומעבד 2 ג'יגה-הרץ והוא הוא מתמודד סבבה, קורה לעתים נדירות שיש עליו קצת עומס אבל זה לא קורה כמעט. מבחינת כרטיס מסך אני לא אפעיל עליו משחקים אז אני מניח שזה לא חשוב. אני רוצה שהמחשב יבוא בלי מערכת הפעלה, אני מתכוון להתקין עליו Ubuntu Linux, אם יש מחשבים ניידים שבאים עם Ubuntu מותקן זה גם בסדר. הנה התשובות לשאלות הסנדרטיות: *…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לארגן מפרט למחשב בעל התכונות הבאות: 1. עד 2200 ש"ח. 2. מיועד בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפייה במדיה, גם להורדות. מקסימום מבחינת תוכנות זה פיינט ואופיס. 3. מבחינת משחקים - ברמה של GTA 3 וRISE OF NATIONS, אני בספק אם אני אתענין במשחקים מעבר. 4. דגש על סאונד איכותי (אם אפשר לחבר את הסאונד למערכת קולנוע ביתי - עדיף), וכרטיס מסך עם הוצאת תמונה לטלוויזיה (יש כאלו שמוציאים HD? ואם כן, בכמה הם מייקרים?) 5. מבחינת ציוד היקפי, אז מקסימום מקלדת ועכבר אלחוטיים (גם לא חובה, ועדיף, אם כבר - אז כאלו שבאמת משתלם לקנות מבחינת איכות העבודה ואיכות חיים). 9. מבחינת שקט - לא קריטי אם הוא ירעיש קצת. מבחינת עיצוב - העיקר שיהיה USB 2.0*2 כניסות לפחות מקדימה. ז…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. עריכה: סליחה משום מה הייתי בראש שזה פורום למחשבים ניידים אז אני אתקן המפרט הנ"ל מתייחס למחשב נייד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע לצורך צפייה בסרטים\סדרות, עריכת וידאו (בתור תחביב Abode Premiere) ועבודה משרדית. המחשב ישמש בהמשך גם ללימודים ובתקווה שיחזיק הרבה זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by netanel305,

שלום בניתי מפרט למחשב עד 3000 שקל שהוא גם למשחקים קצת בגלל המעבד שמשולב כרטיס גרפי חזק האם יש מה לשנות? מעבד: 649 ₪ - * מבצע * - AMD Quad Core Ryzen 5 2400G 3.6Ghz AM4 BOX לוח אם: 340 ₪ - * חדש * - MSI B450M PRO - VDH V2 זכרון: 431 ₪ - * מבצע * - G.Skill AEGIS 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz CL16 Black-Red דיסק קשיח: 149 ₪ - * חדש * - PNY SSD 240GB CS900 Max Read / Write 535 MB/s / 500 MB/s 3DNAND דיסק קשיח: 197 ₪ - * מבצע * - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty מארז: 329 ₪ - * באנדל * - FSP CMT240 Windowed + FSP 550W 80+ HYN550 מסך מחשב: 720 ₪ - AOC 24'' 2460VQ6 75Hz 1ms FreeSync

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yaniv_appX,

אחותי רוצה לקנות מחשב נייד והשימושים שלה הם בעיקר אינטרנט פייסבוק מוזיקה הורדות וצפייה בסרטים אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על מחשב נייד שיכול לאפשר את המטרות האלו וגם שתהיה לו סוללה מאוד טובה ובמחיר שנע בין 2000-3000 ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by daniking,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 (כלול כבר i7 - 7700k ב600 ש"ח - כלומר 4000 בסך הכל) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שח אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר call of duty , leauge of legends וכנראה עוד ברגע שנקנה אותו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 (144HZ -לאילו הגדרות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by teddy85,

מעבד: D 805 אני יודע שהוא ישן אבל אני רוצה לחכות ל 4300 לוח : DFI 975X זיכרון: CROSAIR 512X2 667 הרד דיסק: WD 250GB כרטיס מסך: sapphier 1800GTO2 512 ספק: liberty 400 קירור מאבד : TT BT מארז : ANTEK P180 צורב : NEC 4570 כל זה ב6500 מה אתם אומרים עריכה: הדוקטור פתח לי את העניים ואני לא אקנה את זה אבל תעזרו לי בשאר הדברים ששאלתי בהמשך

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. * מטרות המחשב? עבודה עם מוזיקה בעיקר התוכנה Avid pro tool * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) חשוב מינימום 8gb ram וחשןב שיעבוד טוב עם התוכנה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום יש לי מחשב מסוג asus n550jk חדש עכשיו בגלל שהוא מסך טאצ' ואני משתמש בזה לא מעט ולא רוצה לשרוט וכו אני רוצה משטח הגנה עכשיו מצאתי כמה בebay אשמח להמלצה מה הכי טוב http://www.ebay.com/itm/261377585682 http://www.ebay.com/itm/251403011906 http://www.ebay.com/itm/261353668737 http://www.ebay.com/itm/261327965208

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום אני צריך מחשב נייד לאחותי שמושים אינטרנט,הורדות ברשת שיתוף, צפיה בסרטים מדי פעם, מוזיקה תקציב בין 3500-4000 ניתן כבר להבין שצריך מסךWIDESCREEN רמקולים באיכות בינונית פלוס נפח כונן קשיח מעל לממוצע וזיכרון 2G אם צריך בגלל עלות אפשר גם 1G כרטס מסך לא מובנה טווח של בין ENTRY ל MIDRANGE הבנתי שמחשב נייד תחליף שולחני עונה על רוב הדרישות הערות, הצעות, הארות, יתקבלו בברכה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה בתקציב של בערך 700$ (עדיף פחות) לרכישה בארה"ב. אחרי חיפושים הגעתי לשני דגמים אפשריים שנראים לי כרגע הטובים ביותר: Acer Swift 3: https://www.amazon.com/Acer-Swift-i5-7200U-Windows-SF314-51-57CP/dp/B01MT5YW65/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973008&sr=1-1&keywords=acer+swift+3 וה ASUS ZenBook UX330UA-AH54 https://www.amazon.com/UX330UA-AH54-13-3-inch-Ultra-Slim-Processor-fingerprint/dp/B01M18UZF5/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973051&sr=1-1&keywords=asus+ux330 מה דעתכם על שני הדגמים האלה? האם אחד נראה לכם עדיף בהרבה על השני? …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, זקוק לעזרה, אני מעוניין לרכוש מחשב כאשר התקציב שלי הוא בסביבות 2000 ש"ח. אשמח גם להתפשר במחיר... הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט בעיקר, לא למשחקים. חשוב לי שהרכיבים יהיו איכותיים וחשובה לי האחריות. לא זקוק למסך וציוד היקפי. ראיתי בזאפ את המחשב הזה של דל: http://www.ypc.co.il/product.asp?ProductID=909 חושב אולי לקפוץ לאייבורי כפי שעשיתי בפעם הקודמת לפני חמש שנים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7122&CatCode=1 אשמח מאוד לעזרה, טלול

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor (2.0Ghz) 3800+ לוח אם: Asus A8N-E nVidia nForce4 Ultra Socket 939 זיכרון: Corsair 2x1GB (2GB) PC3200 DDr400 2-3-3-6 TwinX2048-3200C2 הארד דיסק: Western Digital 80GB Sata II 8MB 7200RPM x2 (לצורך RAID) כרטיס מסך: Sapphire Radeon x1800XT 512MB PCIe צורב: Nec ND-3550 Dual Layer Black מארז: SunBeam Transformer Black Case (כולל 4 מאווררים, 3 עם לאדים) ספק כח: CoolerMaster eXtreme Power 430Watt V2 כרטיס רשת אלחוטי: DLink AirPlus Xtreme G Dwl-520 PCI Adapter נ.ב. המחשב עלה 9000 שקל ואני מתכנן לקנות לו בקרוב רמקולים של לוגי'טק דגם x-530 5.1 ואם הכרטיס קול המשולב בלוח אם לא יהיה מספיק טוב אז אני אוסיף גם כרטיס קול Audigy 2 7.1

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Motherboard Gigabyte h97 GAMING 3 LGA1150 CPU intel Intel Core i5 4690K tray CPU Cooler arctic colling Arctic Freezer i30 Graphics Card Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 RAM G-Skill Aegis 1x8GB DDR3 1600Mhz RED Power Supply SeaSonic SSR-650RM 650W ATX12V Hard Drive Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by racheli,

הי לכולם, אשמח לסיוע בגיבוש מפרט למחשב נייח לגיימינג, תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5,000 ל-6,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מסך איכותי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא דרמטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז סולידי, בלי אינסוף אורות …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by YARONGT,

שלום חברה . אצתרך את עזרתכם בבנית מחשב גיימינג בתקציב של 4500 כולל מסך. תודה לעוזרים אני פשוט כבר לא יודע מה נכון לקחת אני לא כל כך בעניינים בזמן האחרון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by taz many,

מה עדיף לי AMD או אינטל ומה עדיף בשביל משחקים את סדרת האקסטירים או הסדרה הרגילה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by itay na,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בעיקר, הרצת סביבות פיתוח שלא אמורות לגזול משאבים יקרים מידי, פתיחת הרבה טאבים(ועבודה בשני מסכים) בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב(!) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אני מעדיף 15.6, משקל לא הכי קריטי לי שיהיה קל, אין צורך באורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם! אני צריכה את עזרתכם כדי לבנות לי מחשב חדש. כבר המון זמן שלא נגעתי בכל נושא המחשבים ואני קצת לא מעודכנת, תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב? - 3000K 2. מטרות המחשב? - משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - יש לי מארז די נחמד אז אם לא נכנס מארז בתקציב אפשר לוותר. לא צריכה גם DVD + צורב. יש לי ספק 450 של OCZ האם זה מספיק? ??? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - אם נכנס מארז בתקציב אז חשוב לי העיצוב וגם שיהיה שקט ברמה סבירה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים