עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  1. Started by Kiwovo,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3931&CatCode= הנה המבצע.. אני מעוניין לדעת אם זה שווה.. המחיר נורא זול.. יש פה איזה קאטץ'? בנוסף אני מוסיף עוד 2 GIGA זכרון בעלות של 290 שקלים, ומוסיף כרטיס מסך.. בינתיים זה: HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E עם יציאת VGA , זה חשוב. יש הצעות לשינוי הכרטיס מסך? הוא עולה זול בKSP אז אני אקנה את המחשב עצמו מאיבורי (כנראה עם מארז אחר , שאני צריך את העזרה שלכם להבין איזה מארז) ואת הכרטיס מסך מKSP.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Refaelo,

שלום. לחבר שלי יש תקציב של 6K למחשב חדש. השימוש העיקרי זה משחקים (גם כבדים) וסרטי HD אין לו צורך בכרטיס מסך , הארד דיסק וכרטיס קול כי יש לו את אלה מהמחשב הקודם. הכרטיס מסך שיש לו זה ATI RADEON HD4850 DDR5 חשוב שהמפרט יהיה מחנות אמינה ולא משהו בסגנון KSP נ.ב אם יש לדעתכם צורך לשפר את הכרטיס מסך אתם מוזמנים להגיד תודה רבה לכם

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי, לאחר לבטים וחיפושים אני חושבת שמצאתי לי מחשב: Dell inspiron 1525, מעבד : Dual 2 Core T 8XXX, זיכרון של 2GB ואחריות של שלוש שנים. הייעוד של המחשב הוא "מחשב לחיים"- בעיקר וורד ואקרובט, אבל גם קצת דברים מעבר, אבל לא משחקים מסובכים מדי וכו' (ומאוד חשוב- שיהיה יחסית זריז גם כשפתוחים כמה חלונות, וגם עוד שנה שנתיים שלוש- בתקווה שלא אזיק לו בעצמי עד אז). התקציב הוא עד 4500. שאלותיי הן אלו: 1. האם הדגם הנ"ל סובל מאיזשהם פגמים שכדאי לדעת עליהם לפני שקונים את המחשב? 2. האם עדיין יש אופציה להתקין על המחשב XP (הבנתי שהיה איזה סיפור עם העדר דריברים או משהו כזה)? 3. האם הוא אכן עונה על הדרישות שהצגתי, והאם יש מחשב אחר מומלץ יותר לעניינים אלו (ובפרט- האם אני סתם רוצה מחשב עם מעבד חז…

4. Started by EVGA-yuvalll22,

שלום HW .בס"ד צריך מפרט לחבר שלי בתקציב עד 3,600 שח בלי חריגה צרכים: *סרטי HD *משחקים פה ושם במדיום *גלישה באינטרנט חנות עדיפה KSP תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. תודה רבה לכל העוזרים !!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yokai,

או בשמו שעטנז, המחשב מחשב בישביל פרמייר אפטראפקט וMaya ומישחקים סטייל WOW,DOOM,HILO בלי מסך בלי עכבר ובלי מקלדת הרדיסק אחד סביב 200Gb SATA II לפחות גיגה זכרון צורב DVD

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לא חובה לנצל את מלוא התקציב. המחשב צריך להיות מבוסס אינטל, ותתותקן עליו ווינדוז 7 32 ביט. שימושים- משחקים ( מסך קיים של 22 אינץ עם FULL HD ), סרטים, אינטרנט, ועבודה קונבנציאלית עם תוכנות רגילות. מה לא צריך- כונן דיסקטים, וגם לא דיסק קשיח ( במחשב יהיו שני דיסקים של 1 טרה WD בלאק קאוויאר המחיר של שניהם הוא בערך 840 ש"ח והוא הופחת מהתקציב הבסיסי שעומד על 6000 ש"ח ) שקט- שהמחשב לא יהיה רועש, רעש חלש מקובל. אוברקלוק- צפוי אוברקלוק בינוני והמחשב אמור להיות במצב כזה באופן קבוע, לכן יש להתחשב בכך, בהיבט איכות הרכיבים. עדיף שללוח האם יהיו פיצ'רים לאוברקלוק אוטומטי ללא בזבוז זמן רב על הגעה לאוברקלוק אופטימלי. מערכת הפעלה- ווינדוז 7 32 ביט, אין צורך להוסיף למפרט. בקשות מיוחדות- מארז…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הלך לי הלוח אם של סוס העבודה הזקן שלי (2015) שמבוסס i7-4790 , GeForce GTX970 , Fatal1ty B85 Killer עם מארז איכותי של NZXT . אמנם זמינה כרגע גירסה פשוטה יותר של לוח האם, אבל השאלה האמיתית היא האם לא סביר לשמור את ה-650 ש"ח תיקון (ואולי 1000 אם רכיב נוסף נדפק), או שכדאי להשקיע כל שקל במחשב חדש? המחשב תפקד כעמדת גרפיקה ווגימינג באופן מעולה ושקט עד היום.

9. שלום לכולם, בעקרון אני סגור 96% על THINKPAD T430S עם מעבד I5-3320M ועם 4 גיגה זכרון RAM (ישודרג ל 16 ו SSD בעתיד). אך ראיתי את המכונות של HP ואני כבר לא כ"כ בטוח. התקציב לא כ"כ גמיש אך עד 7000ש"ח עם גמישות 200+/-. עריכה: מטרות המחשב? 2010 VISUAL STUDIO - פיתוח תוכנה, וירטואליזציה, משחקים קלים וישנים, אוטוקאד ורינדור בינוני. * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 3 שעות עבודה שוטפת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב יוחלף ל SSD * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העד…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Yanai_Gaf,

מעבד i5 760 עם קירור אינטל לוח אם Asus p7h55-m lx זיכרונות kingston 2x2gb 1333mhz תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה להרכיב מפרט ולקנות בימים הקרובים. הדרישות הן: -יפעיל בעיקר יישומים בסיסיים וגם קצת עיבוד תמונות. -לא ירוצו על המחשב משחקים כבדים בכלל. -שתהיה אפשרות שדרוג בעתיד (בעיקר לזכרונות). -שיהיה מחנות אמינה וזולה מראשל"צ, אולי גם מהסביבה. -מחיר - עד 3,000, לפי הצורך. לא כולל מסך ורצוי שיהיה ציוד הקפי. -צורב DVD. המחשב לא צריך להיות חזק בשביל לפעול ביומיום כמו שהבנתם. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, אחרי מספר סינונים ובדיקות, אני מתלבט בין 2 מחשבים: Dell Latitude 3340 http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-3340-Notebook.116268.0.html עם מעבד i3 ובמחיר של כ-2500 שקלים (ללא מערכת הפעלה). לבין http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/asus-zenbook-ux305 במחיר של 3,500 שקלים בערך. אשמח לעזרתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בס"ד שלום, הייתי רוצה להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד בתקציב של 4000-5000 ש"ח (כמובן שאם אפשר עדיף פחות) בעיקר ישמש למטרות אקדמיות, סרטים וקצת לתכנות (vs) חשוב שיהיה קל, עמיד, סוללה טובה ועמידה, ונוח. באופן כללי איזו חברה נחשבת טובה? בעיקר לגבי האולטה-בוק? דל, לנובו, אסוס או סמסונג? יש לי 2 הצעות: 530U4B-S01IL של סמסונג ב3990 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822520 Asus UX21E Zenbook ב-4600 ש"ח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=806511 אבל עם SSD דיסק של 128 G ולא כמו שכתוב באתר. מה יותר משתלם? תודה רבה לכל העוזרים!! :)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הבן אדם ישלם לי 2000 שקל מזומן רוצה P4 וזהו .הוא לא מבין כלום. זה לילדים שלו מהכפר בני 9 או 8 אני יציע לו AMD ב2000 שקל תרכיבו את הדבר הכי זול שאפשר [בלי מסך רק מחשב!!] עד 1700 שקל איזה זיכרון שאתם רוצים לוח אם הכי זול שיש עדיף שהכול יהיה און בורד ושכרטיס המסך לא ירד מGFORCE 2 בהצלחה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by _help_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! שיעלה אפילו 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באטלפילד 4 gta 5 כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 בערך 21.5 או 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אולי רמקולים טובים לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6,לא ככ חשוב אבל עדיף שיהיה שקט יחסי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by adam42,

היי כולם, אמא שלי צריכה מחשב נייד לצרכי מייל ועיבוד תמלילים. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). בנוסף היא משתמשת בתוכנה בשם Scribe לתמולול סרטים, שאינה מצריכה חומרה מיוחדת. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13" ל14" * רזולוציית המסך? לא חשובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן. היא תהיה בדרכים לא מעט. 8 שעות זה סבבה לגמרי, אבל אפשר גם פחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ברצוני לרכוש מחשב נייד בגודל "13.3. שימושים עיקריים: אינטרנט,אופיס, והרצת סרטי HD בצורה חלקה וללא קירטועים. חשוב שהמחשב יתפקד חלק בעת פתיחת מס' רב של יישומים במקביל(אתרים,תוכנות וכד'). כמובן שאמינות המוצר חשובה ביותר. המועמדים הסופיים הם: 1. Lenovo ThinkPad Edge 13 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16745 2 .DELL Inspiron N3010 i5-460M GMA HD http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15921 הייתי דיי נעול על ה LENOVO אבל איש המכירות באתר שציינתי(שמחזיק את שניהם ועוד רבים אחרים) אמר לי שבתמורה מול מחיר- ה DELL נותן הרבה יותר ובנוסף- מתאים יותר למולטימדיה. ממה שאני מבין-גם מעבד I3 מספיק להרצת סרטי HD בצורה חלקה,כך שרכישת מעבד I5 (ב DELL) כמעט באותו מחיר מהו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by iTripleE,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ספציפי של חברת לנובו, בניגוד לחברות אחרות, לנובו נותנת רק שנה אחריות למחשבים שלה, ולכן אני קצת נרתע מלקנות את המחשב. בדקתי עם לנובו אם יש אפשרות להאריך את האחריות בתוספת תשלום, אבל זה לא אפשרי לדגם שאני רוצה. הבנתי שיש חברות שיכולות לבטח את הלפטופ וכך מכוסים אפילו יותר מאחריות רגילה - גם במקרה של גניבה למשל. מישהו אולי מכיר ויכול להמליץ על חברות שכאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז ככה, המפרט הינו בשביל אחי הקטן. הדבר היחיד שהוא עושה במחשב זה לשחק את המשחק קאונטר סטרייק, והמחשב למטרת השגת ביצועים טובים מאוד במשחק (לאלה שמשחקים - Recoil יותר טוב, ו-100 אף פי אס STABLE). AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader 400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply מארז עדיין לא בחרתי לו, סה"כ 3,303.91 ש"ח מה דעתכם?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by גוטה,

ערב טוב לכולם. אשתי אדריכלית והיות והמחשב שלה כבר התחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת, החלטנו לרכוש עבורה מחשב חדש. בקשנו הצעת מחיר מאדם המכיר את המשפחה שנים רבות והוא שלח את ההצעה המצ"ב. אני רחוק מלהבין ברמה שלכם במפרטי מחשב, אבל יש לי תחושת בטן שמה שקבלנו זה מעבר למה שהיא באמת צריכה... נכון לעכשיו, צוואר הבקבוק הוא תקציב, כך שאם אפשר לרכוש מחשב שיעשה את העבודה בשנים הקרובות ב-3k, או אפילו פחות, אז אשמח מאוד. כמובן שההעדפה היא לא לקנות משהו שיהפוך להיות גרוטאה תוך פחות משנה. אשמח מאוד לקבל את חוות דעתכם המושכלת בנוגע למפרט, מאחר וזה יעזור לנו מאוד ברכישה. תודה רבה ושנה טובה ומתוקה! …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ido-nava,

יכול להיות שאני אכנס עוד השנה ללימודי הנדסת מחשבים, במידה וכן, אני בודק לגבי מחשב נייד מתאים. מאוד חשוב לי המהירות של המחשב ושלא יהיו לאגים כלל. * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת מחשבים) וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 14", אין עדיפות מט/מבריק * רזולוציית המסך? כמה שיותר גדולה בעדיפות ל FULLHD. * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן, כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128GB+ SSD, אם צריך, בהשקעה נפרדת . * כונן אופטי? מעדיף שלא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום חברים אני סטודנט שמשתמש המון במחשב נייד, בין אם כדי לסכם שיעורים או כדי לקרוא סיכומי הרצאות ומצגות. בימים האחרונים, המחשב הנייד שלי שבק חיים ואני מעוניין להחליפו. בדקתי קצת בראש וניגשתי למספר חנויות ומצאו חן בעיני מחשבי ה-Lenovo thinkpad edge (מקלדת נוחה להפליא, משטח מגע נוח והמחשב בנוי היטב). השימושים שלי פשוטים מאוד - אני רוצה להשתמש באופיס, גלישה באינטרנט ובדיקת מיילים (ומדי פעם צפייה בסרט כזה או אחר). הקטע הוא שאני עדיין ממש מתלבט לגבי גודל המסך המתאים עבורי - מצד אחד ה-15 אינץ' שהיה לי, היה כבד ומגושם ולכן אני מעוניין במסך קטן יותר. אשמח לדעת מנסיונכם על איזה גודל אתם ממליצים (14 או 13)? ומה דעתכם בכללי על סדרת ה-Thinkpad edge. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ברשותי דיסק קשיח חיצוני, WD My Passport ובו דיסק של 2TB . האם ניתן להחליף את הדיסק הקיים בדיסק פנימי אחר בעל קיבולת גבוהה יותר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם. המחשב של אשתי כנראה סיים את חייו. להערכתי הדבר היחיד שאוכל להוציא ממנו זה SSD שנקנה ב-BF האחרון, אני די מושכנע שהוא לא האשם במוות (עיקר החלקים מ2006, והוא לא מגיע לשלב שהוא מתקשר מול המסך..) אני מעוניין לקנות מחשב קטן ככל האפשר, כאשר הדרישות העיקריות: שיריץ אופיס ו-SPSS ושיהיה חזק מה- פנטיוםE4500 שסיים חייו (כך הבטחתי). לחברים שלנו יש Intence PC (אחד מהדגמים המוקדמים יותר של http://www.fit-pc.biz/) וראיתי את ה-NUC של אינטל, ועוד משהו של סאפיר ושל גיאדה. כרגע האינטל נשמעים לי הכי משתלמים (הם באים בלי HDD שיש לי ודונגל שיש לי, ואצטרך להוסיף זיכרון) למיטב הבנתי קניית מחשב כרגיל, אבל אם מארז קטן יסתיים במחשב גדול יותר ובעלות גבוהה יותר. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים