ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, לאחר 5 שנים הגיע הזמן למחשב חדש הישן סיפק את צרכיי עד היום, אבל התפגר בפתאומיות ביום בהיר אחד. כמובן שאפשר לתקן, אבל הגיע הזמן לחדש תודה לעונים הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכי כבד משחקים , (שאר הדברים אופיס , סרטים וכו לא דורשים משאבים ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחנות QSYS.CO.il מוכרים נייד של חברה ידועה אבל של דגם שלא מיובא לארץ באמצעות היבואן הרשמי. אני מעוניין לשמוע את דעתכם על החנות הזאת ועל הסיכון שכרוך בקניית נייד ביבוא מקבילי.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!! אני מתלבט בין מס' אפשריות למחשב נייד. שימושי המחשב סטנדרטיים בעיקרון (אופיס, סרטים, אינטרנט) אבל יש לי אפשרות להשקיע קצת מעבר לצרכים אלו ולכן אני מחפש את הנייד הטוב ביותר במגבלות תקציב של 6500 - 7500 ש"ח. חלק מהמחשבים לא כוללים מערכת הפעלה אז יש הבדל במחיר (אני יכול להתקין בעצמי אז זה לא שיקול). המחשבים של LG כוללים 3 שנים אחריות. IBM: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1059 DELL: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1490 GIGABYTE: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1593 LG: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1584 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.as…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, בת-דודה שלי רוצה לקנות מחשב נייד, בעקרון לסרטים,עבודות, שירים ושהמחשב יעבוד די מהר . תקציב 3200 אבל אפשר טיפה לחרוג
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר בארה"ב שרוצה לקנות שם מחשב למשחקים. (הוא לא מחזיר אותו לארץ אז אין בעיה של מכס/משלוח) תקציב: 1200$ כולל מסך, ואולי אפילו שניים (אם התקציב מאפשר) למטרת עבודה. אין צורך בציוד היקפי אחר. לדים צבעוניים הם בונוס אבל לא דרישה. המחשב לא חייב להיות סופר שקט (יכובה בלילות) אבל עדיף שלא ישמע כמו מקדחה. לא יבוצע OC רזולוציה תיקבע לפי גודל המסך כך שאי אפשר לתת תשובה על זה כרגע. יש לו הנחה מסויימת בדל אז יתכן שהוא יקנה את המסך ישירות מהם. (בהנחה שהמסך המומלץ יהיה שלהם) אין בעיה של רכישה של חלקים נפרדים והרכבה עצמית. 10X
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ 6000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לגרפיקאי שמעצב משחקים. בעיקר דו מימד ברזולוציה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd בסביבות 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר חיפושים רבים הגעתי ל 2מחשבים של דל DELL D820 2.0Ghz LT-RC03-1225לינק - http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3695&zap=1 ו DELL Precision M65 2Ghz http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3697 המטרה - עריכת וידאו לכן חשוב לי -מהירות HD7200, כ מסך של NVIDIA וכמובן שידרוג ל 2G זיכרון אני מגרד את התקציב :s05: 0) האם ההפרש בינהם שווה את הכסף? 1) איך המחשבים של DELL ? מישהו יכול לתת לי פידבק ! 2) איך השרות? 3) יש אולי אופציה זולה יותר? (לא חייב להיות כ מסך איכותי העיקר NVIDIA!!!) תודה אשמח להמלצות מה עדיף ואולי יש אופציה יותר זולה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את המחשב הזה של לנובו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809075 אבל לפני מה שראיתי, אין לו חיבור לתחנת עגינה. הפתרון הוא תחנת עגינה שמחוברת ב-USB. רציתי לשאול עד כמה זה נוח? הכול עובר דרך חיבור אחד או חיבור לחשמל, למסך ולשאר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי את המחשב לפני כ4 חודשים עם כרטיס מסך חיצוני נוסף של AMD - Radeon HD 7670M 2GB. לפני כמה שבועות המחשב התחיל לעשות לי בעיות בהפעלה מחדש בכל פעם לאחר שינה, הבעיה שמופיעה היא : Display driver stopped responding and has recovered בנוסף, כשאני נכנס למנהל ההתקנים תחת display adapters אני רואה שמסומן סימן קריאה מתחת לAMD ובלחיצה עליו רשום תחת קטגורית מצב ההתקן : "Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)" ניסיתי להפוך עולמות בשביל לסדר את זה כולל הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר ולא הצלחתי למישהו יש מושג מה לעשות ? נואש לעזרה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב מדייה סנטר לסלון של ההורים... יש טלויזיה 720p אבל יהיו מצבים של ניגון 1080p ב-downscale ל-720... כמה נקודות: * מארז HTPC * כרטיס מסך 8500/8600, בתלות במארז אני מניח שצריך Low-Profile ועם עדיפות ליציאת HDMI. * 2GB זכרון * רשת אלחותית. * כרטיס טלויזיה בסימן שאלה (יש צורך מלבד הקלטה של תוכניות?) * לא חשוב כל כך INTEL או AMD. * לא סגור על כוננים קשיחים (אחד או 2?) * אין צורך בציוד היקפי התקציב נתון להשתנות. בהתחלה חשבתי שאפשר לדחוף ב-2k אבל אני רואה שיש בעייה עם זה, אז שמתי 3.5k מקסימום. מחיר זול חשוב לי יותר מאיכות החלקים... המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, אבל כן חשוב שלא יהיה רועש מדי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע המפרט המתוכנן עומד על : מעבד: AMD2500 לוח:ASUS A7V8X או GIGABYTE GA 7VA WD 80GB 8MB 7200RPM :HD זיכרון: MICRON 512MB כ.מסך: MX440 מארז: compucase ca 6a19 ATX, super midi tower case מחיר 2800~ ש"ח התוכנות שנעבוד איתן יהיו: 3DMAX, PHOTOSHOP,AUTOCAD,FREEHAND תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
- תקציב: 4K - מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית, תוכנות: דאטה-קאד, אוטוקאד, פוטושופ, פריהנד, פיקאסה) - דגשים: צריכה כרטיס קול איכותי וכרטיס מסך איכותי, שיהיה שקט (קירור?) ועדיף מארז קומפקטי - חשוב: לבנות מפרט שיהיה מספק לכ-5 שנים הקרובות - תוכנות ומערכת הפעלה חוקיות, - xp, וורד (אאוטלוק) - צריכה כי אני עסק עצמאי הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה- מה שעדיף, הולך - מה זה OC? לא גיימרית, לא אטרפים - רזולוציה טובה, מהירות תגובה טובה, בעיקר אמינות ואיכות (מה ביקשתי?) חוקי הפורום דורשים כותרת עניינית - כזו תכלול, במקרה הזה: אופציה לשדרוג, או למפרט חלקי כי הצמחשב הנוכחי בן פחות משנה, מאייבורי (עצוב, אך לא יקרה יותר) ושוב - המון תודה …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד איכותי שישמש אותי כמה שנים טובות (3-4 לפחות) לעבודה בסיסית כמו גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, מוסיקה וכד'. נתון נוסף שאני מעוניין בו הוא משחקים, אני מעוניין לשחק קצת במשחקים, לפחות ש-Counter-Strike: Source יפעל בצורה טובה. אשמח אם תעזרו לי!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1395 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤625 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤749 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤592 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤486 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1454 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור מ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 שקל, חריגה של כמה מאות אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת מוזיקה (Ableton, cubase) ומשחקים (טקן ומשחקי לחימה אחרים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב מאחר שאני עורך מוזיקה וצריך לשמוע את הכלים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הטאיוואנית לא ממתינה לאינטל עצמה ומציגה כבר עכשיו מחשב זערורי שלם שמבוסס על שבב אטום חדש מדור ה-14 ננומטר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a2%d7%9c-%d7%92%d7%91%d7%99-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 4500 שקלים אפשר לחרוג אבל בקצת 100 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - פיתוח ומשחקים אולי גם data 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ssd ישן שאני רוצה להעביר חשוב שיהיה לו מקום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין בעית גודל רצוי מארז בלי אורות ולא נוצצ מדי עדיף לבן אבל זה לא באמת חשוב 7. האם …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות לפטופ בנסיעה הקרובה לארה"ב. חשבתי על לפטופ היברידי שמשלב גם טאבלט וגם נייד רגיל. התקציב כאמור הוא עד 1000$ מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לימודים ועובודות משרדיות, סרטים * גודל המסך. 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? . * משקל רצוי? אקח אותו איתו ללימודים, לכן שלא יהיה כבד מידי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? האם יש פה יתרון בכל נושא חיבור הפלאפון לנייד לדוגמה? כדי להעביר נתונים.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן SSD גדול ומ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר יותר משנה שאני בלי מחשב גיימיניג (מחשב אהוב שהחליט להתאבד), ומאז אני עובד עם לפטופ גיימינג נושן שעבר מספר נסיונות החייה לאחרונה, אך עדיין מרגיש שכל רגע הוא עובר לעולם הבא. ולכן נוצר הצורך במחשב גיימינג חדש ויציב. עקב היותי חייל, וההפתעה שבה המחשבים שלי מתו אחרי אחרי השני - אני מאוד חסר בכסף ומנסה לקצץ איפה שניתן - אם זה באמת שווה את הקיצוץ. בנוסף, אני מנסה לשלב כמה שיותר רכיבים (אשר עוד תקינים) מהמחשב הקיים. עקרונית אני תמיד בעד לקנות חומרה איכותית שמתאימה במאה אחוז לצרכים - ולכן המפרט אשר בניתי לעצמי קצת יקר לי מידי... אני עדיין דוגל במפרט אשר אצרף מטה, אך בקשתי ממכם היא שתראו לי באמת איפה כדאי וצריך לקצץ, ושבעצם תוציאו לי את השגעונות המיותרים מהראש. חשוב…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: i3 2100 1X4GB RAM Kingston HyperX BLU 1333Mhz Pegatron IPMSB-H61 GT430 ספק ומארז ג'נריים, את הספק אחליף בעוד כחודש בכל מקרה. מה לדעתכם עדיף? והמסך שברשותי אינו FHD. מטרת גיימינג כמובן, אני מתכוון להמשך.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה? בבקשה אם יש המלצות אחרות או הצעות להחליף או כל דבר תעירו. חשוב לציין שהזכרונות זה 512 כפול 2 וזה לא מופיע. ושאלה...אילו רמקולים עדיפים...T6060 או ה-5200? מבחינת סאב ואיכות! לינק לתמונה יותר טובה של המפרט! http://img308.imageshack.us/img308/1070/32qh.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים , אני מתכנן לקנות מחשב נייח בקרוב בעיקר למטרות גיימינג. אני מתלבט אם לקנות את המחשב בחודשים הקרובים או לחכות עוד קצת לקראת היציאה של כרטיסי המסך החדשים של nvidia. האם לדעתכם כדאי לחכות? האם המחירים בדר"כ זהים בין דור לדור ? אשמח לעצה תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים כבדים ביותר שיחזיק לפחות ל 3שנים, בנוסף גלישה, הורדות וצפיה בסרטים. אני לא זקוק לציוד הקפי וH.D בנוסף יש לי כרטיס קול ישן(אודיג'י 2 פלטינום) כדי להעביר אותו למחשב חדש? אני כן צריך מסך. בקשר לOC אני בטח יעשה אחד קל עד בינוני.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להשתמש בחלקים שכבר יש לי וליצור מחשב לגיימינג: מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, מבלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (PUBG, GTA...), תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - יש ברשותי 1060 ספק - יש לי seasonic ss-500et - אשמח אם תחוו דעה לגבי התאמה שלו לכרטיס ולמעבד חזק מארז - ישן אמנם אבל סביר - אם קריטי אחליף גם אותו 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ חשוב …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים (לא הכי כבדים) ולאינטרנט, לא צריך כרטיס מסך כונן קשיח וציוד היקפי, כמובן גם בלי מסך. רק את המארז עם הלוח אם המעבד הזכרונות. תודה לעונים
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-