ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
לאחר דפדוף בפורום לגבי המלצות על חלקים ומפרטים שונים אני עדיין חלוק לגבי חלקים מסוימים ולגבי השימושים הצורך הוא שהמערכת תיתן בצועים מלאים ב3 משחקים startcraft2,gw2 ו wow והרצת סרטים ב FULL HD הנה המפרט : Intel Core i5 4670 Haswell tray 1070 ש"ח scythe mugen 3 215 ש"ח Asus z87-k 670 ש"ח Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz 365 ש"ח Wd red 2TB 560 ש"ח Asus Radeon HD 7850 2GB …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא לפני קניית מחשב ומתלבט בין שני דגמים. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ושימושי Office בסיסיים בלבד, צפייה בסרטים בצפייה ישירה או להורדה. ללא תוכנות כבדות. יהיה לרוב מחובר לטלוויזיה דרך HDMI. ניידות רבה היא לא שיקול, כי כמעט תמיד יהיה מחובר לחשמל. עם זאת העדיפות היא למחשב קטן יותר, כי כן תיתכן העברה שלו ממקום למקום. אני מתלבט בין שני דגמים: Lenovo V110 15 80TD 003VIV או Lenovo E3180-5D-W10 חשוב לי שעבור השימושים לעיל, שיעבוד מהר וחלק. אני לא מכיר בכלל את המעבדים של AMD. כמו כן ראיתי שיש הבדל בתקשורת האלחוטת בין השניים. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שזמן הסוללה שלו גדול מהרגיל
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח חריגה עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית וועריכת וידאו קלה, פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר פרו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את המפרט הבא(כנסו למפרט שלי) ורציתי לשדרג משהו יש לי 2 אפשרויות: 1. להחליף את הכרטיס מסך ל4600 שעולה 1588 ואז אני לא יצתרך להוסיף הרבה כסף ( כי אני ימכור את שלי ויש לי עוד איזה 800) 2. לשדרג את המערכת כולה (זכרון מעבד ולוח אם) כי גם ככה אני לא יכול לעשות OC עם הקקה הזה והיא מבא לי עצבים אז מה היתם מציעם לי? מה יתן לי תמורה טוב יותר על עלות כספית נמוכה יותר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ראיתי הצעה באתר BUY2 על המחשב הנייד הזה שעולה 2900 במקום 4600 אבל לא מצאתי עליו יותר מדי סקירות אז רציתי לדעת מה דעתכם עליו חשוב לי שיעבוד מהר, לא יתקע,יאפשר גלישה נוחה ומהירה באינטרנט,לא ירעיש,עמידות,ניגון סרטים וסדרות בHD (הצפייה בסרטים תהיה בחיבור לטלוויזיה לא ישירות מהמחשב),אחסון גדול,הרצת משחקי ספורט ומירוצים בעיקר ושמיעת מוסיקה מצורף קישור למפרט המחשב ולהצעה בBUY2 http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron%2017R%20Core%20i5-2450M%20Dual-Core%20(1).pdf http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/9a283994-642b-4b7b-8518-a4429cdaf2d1 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קהילת HWZONE, היום רכשתי מחשב עם כרטיס מסך, כאשר לא היה כתוב את שם החברה של הכרטיס עצמוץ התקשרתי לברר וגם בקופסא ראיתי שרשום Inno3D GeForce GTX1060...... אני לא מכיר את החברה כלל ומחיפוש קצר בגוגל ראיתי שזאת חברה שיותר נפוצה ברוסיה, סין, יפן. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על החברה והכרטיס? האם יכול להיות שהביצועים שלו פחות טובים מהחברות המוכרות כמו Sapphire, gigabyte ושאר המוכרים? אשמח לדעת גם האם יש שיפור ניכר מה960 GTX או שהביצועים לא רחוקים אחד מהשני? אשמח לתשובתכם.
-
היי כרגע יש ברשותי מחשב נייד HP 250 G2 שהוא i3 עם כרטיס מסך Intel HD Graphics אני מעצב כגון אני צלם ואחרכ מעצב תמונות אני חושב על לקנות מחשב נייד כי אני הולך להיות ככל הנראה בשנת שירות השאלה לי מה הפרמטרים ששוה לי לבדוק לפני הקנייה ? אני צריך I5 או יותר נכון I7 שהיה בתוכו גם ssd וגם עוד הרדדיסק של 1tb לפחות לתמונות , ושהיה לי בתוכו כרטיס מסך טוב אבל גם שיעלה לא במחיר של 10 אלף שקל אלא במחיר שפוי של עד 3 אלף 4 בגג ! אשמח להמלצות .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי שמעו אני רוצה להביא לאחותי מתנה קטנה והחלטתי שהכי טוב שנקנה לה מחשב אישי שלה עכשיו שאלתי אותה מה הצרכים הבסיסים שלה למחשב והיא צריכה מחשב ממש ממש פשוט ואני מבקש שאתם תרכיבו אותו כל צרכייה זה מחשב שלא ייתקע כל הזמן שיהיה בו אינטרנט,מסנג'ר,כל האופיס ומשחקים קטנים (אתם יודעים כל המשחקים המזדיינים ששוקלים חצי מגה) עכשיו יש הרשותי כבר כרטיס מסך אז אנא תבנו לה מחשב בקשר להארד דיסק היא צריכה 5 ג'יגה בערך חח היא לא משתמשת הרבה אבל נקנה של 12 ג'יגה תודה לכם
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין בתקנות מחשב שולחני חדש, ללא ציוד הקיפי (מסך, מקלדת, עכבר...). צריך רק למחשב עצמו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ועריכה סרטי HD (שימוש בתוכנת pinnacle חשובה לי מאוד). המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. צריך על כן הארד דיסק של 2 טרה לפחות ומהיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש. משחקי רשת כרגע -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב לעריכה גרפית דו מימדית בפוטושופ ובכל התוכנות הבסיסיות. חריגה: 200 ש"ח. ללא ציוד היקפי וללא מסך. בניתי מפרט (האם הוא טוב או לא?): מעבד AMD Phenom II X6 1055T Tray ₪1121 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AM31055TT לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪218 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪235 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GT 220 1024MB DDR2 PCIe ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVN220B צורב …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שומע נתונים שונים כל הזמן, בקשר לחברת המחשבים המובילה בתחום הניידים. מה אתם אומרים, מי מוביל כיום? דל? טושיבה? או שמא חברה אחרת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים, אני די סגור על המפרט הזה- [TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4570T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]E41759-002[/TD] [TD=width: 45%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪43[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GH81MD2V[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Fron…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500,אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש יום יומי(הורדות,כמות טאבים גדולה בדפדפן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3,BF4,assassins creed unity וכדומה...בגלל המחשב שלי כבר מספר שנים לא נגעתי במשחקים שדורשים יותר מדיי... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 כרגע,יש סיכוי שיוחל…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין בנייד למטרת עריכה ראשונית או סתם משחקי עריכה וצפייה בתמונות. זה לא יהיה מחשב עריכה(לא מאמין בעריכה במסך לא מקצועי) עיקרי. נראה לי חשוב לי רזולוציה טובה, IPS זה בונוס מעולה וכמה שיותר זיכרון RAM. תקציב של 3K מKSP אילת. בברכה, אורי - - - תגובה אוחדה: - - - איך האופציה הזאת: http://ksp.co.il/?uin=23679
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם PCIE(יש לי כרטיס קול AGP אז אני צריך לוח אם שיתמוך בו), מעבד, 1GB ram dual channel, ספק כוח(שיחזיק הכל וגם את הX1800XT), מארז(משהו זול ופשוט, בלי דברים יקרים ואיכותיים). כל שאר החלקים יש לי.. הערה חשובה, אני יכול לקנות אך ורק מפנדס או מKSP אז אני מבקש מפרטים רק מפנדס או רק מ KSP(בלי חלק אחד מכאן וחלק שני משם). תודה ויום טוב.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 -3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט , משחקים (לא יותר מדי אבל מוטב להינות מתצוגה טובה לכשכבר משחקים) , עבודה משרדית, קולנוע ביתי (ישנו סטרימר אז אני לא אמור לבצע את העיבוד מהכרטיס מסך בחיבור ישיר של המחשב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך , ישנו מסך עם רזולוציה מקסימלית של 1920X1200 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD , כוננים קשיחים מכניים, כונני תקליטורים(מישהו עדיין משתמש.. ?) 5. עד כמה חשוב שק…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון: CRYSIS,BIOSHOCK,LOST PLENET,PREY. התקציב שלי בכללי הוא 7000 ש"ח עם חריגה לעוד 99 ש"ח, את ה600 ש"ח האחרים (לא כלולים בתקציב) אשקיע בHOME PREMIUM. יש לי עדיפות למארז עם חלון, מתוכנן אוברקלוק קליל אוטומטי (גם למעבד, על ידי UGURRU וEASY SOFT ושאר ירקות), אין עדיפות למקום ספציפי בארץ, יכול להיות שיש צורך לחריץ כרטיס מסך שני לשימוש פיזיקה בעתיד, דרוש מקום לשדרוג עתידי, ויש לי מסך 20 אינץ' 1600X1200, ושאלה, האם יש טעם לחכות לפריין ולG90?, כי אני לא הכי לחוץ כרגע. וזהו בכללי, אני הצלחתי לבנות לעצמי משהו כזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1486 לוח אם: ABIT IP35 PRO ¤989 כרטיס מסך: ALB…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה רבה לכולם היום הזמנתי את המחשב מ-KSP תראו את המפרט בצד תודה לכולם המחשב עלה 6500 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000~ אבל עדיף 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל אבל זה צריך ממש להצדיק את זה. עדיף לחתוך בבשר החי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל דורש מעבד single core חזק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ביתי בלבד קצת תיכנות אבל לא משהו כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . BF3 כנראה הכי כבד שירוץ עליו חוץ מזה גם dwarf fortress שצריך מעבד בעיקר. אני רוצה גם להריץ עליו DOSBOX אבל…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם נראה לי שהגיע הזמן לשדרג טיפה את החלקים אני רוצה כמעט מחשב שלם רק בלי מסך חשוב שיהיה בו: 2gb זיכרון כרטיס מסך בנוני שיהיה אפשר להריץ fear. מעבד קונרו ספק יש לי,תודה לכל העוזרים eli_Asus .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי התלבטות חזקה בין שתי מערכות שאחת מהם יותר זולה משמעותית (AMD) ואף יותר חזקה ומגיעה לרמה יותר חזקה באובר קלוק . המערכות הן אלה: Mobile ATHLON XP 2600+ ABIT NF 7 -SL OCZ 3200 enhanced latency platinum 512 * 2 wd 80 g sata 9800 pro compucase 300 W והנה מערכת האינטל: P4 2.6C ASUS P4P800 DELUXE OCZ 3200 enhanced latency platinum 512 * 2 wd 80 g sata 9800 pro compucase 300 W חברה בבקשה ממכם אני צריך חוות דעת איזה מהמערכות יגיע לאובר קלוק שיהיה יותר חזק ומהיר . כל דעה תתקבל בברכה זה באמת חשוב אז בבקשה ממכם תגיבו לגבי הת'ראד ... :-[ זה גם יכול לשמש דיון טוב מאוד לגבי איזה מערכת יותר טובה לאובר - AMD או אינטל תודה רבה רבה לכל המגיבים!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לבנות מפרט. דגשים: מסך - 24" FHD או 2 מסכי 22" שימושים: משחקים, פוקר אונליין (לכן עדיפות ל2 מסכים), ושימוש כללי ספק ומארז שיחזיקו לפחות 5 שנים תקציב: עד 6K עדיף קצת פחות חשבתי שבתקציב זה יהיה קשה להכניס 2 מסכי דל 22" IPS, ולכן חשבתי על האופציה הבאה : מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪910 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪508 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪282 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ32…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה למעבד זיכרונות לוח אם וכונן ssd עד 1500 שקל. אשמח לקבל את המחשב החזק ביותר עבור סכום זה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח אם זה הבדל משמעותי עד 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מאטלב, אוטקד ושאר תוכנות של הנדסה אזרחית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-