ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום בניתי מפרט מחשב אבל יש לי מספר חלקים שאני לא בטוחה מה כדאי לקחת כמו לוח אם ועוד אשמח לקבל המלצות וגם הערות אם יש לכם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רשמתי 2500 כי אין לי מושג כמה אמור לעלות מחשב כזה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חושב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מחשב בגודל סטנדרטי כ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, תודה מראש על כל עזרה. לאחר כמה וכמה שנים עם סטרימרים והתנסות של כמה חודשים ב-XBMC על הלפטופ הוותיק, אני רוצה לעבור ל-HTPC. תקציר מנהלים: שימושים: אך ורק צפייה בוידיאו עם XBMC עד 1080p, לרוב MKV בנפח של עד 50GB, עם פס קול AC3 או DTS רגיל, בהזרמה ממחשב אחר. אולי גלישה מדי פעם. יחובר לטלויזיה FHD. דרישות: מארז שוכב וקטן ככל האפשר, שקט ככל האפשר, נאה, חובה S/PDIF. אודה לכל עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן 2. מה שימושי המחשב? וידיאו 1080p עם XBMC 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן בעל נפח גבוה (לא יאוחסנו תכנים במחשב), כונן אופטי, רשת אלחוטית …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר והנטבוק של לנובו S10E המעולה החל להיות איטי ביותר. אני מעונין לפרמט אותו חזרה להגדרות יצרן. שאלתי היא האם גם הווינדוס שהגיע איתו יהיה מותקן? איך עושים פירמוט למחשב זה כך שבסיום המחשב יעלה את ווינדוס ואופיס המותקנים בו כרגע? אשמח להתייחסות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני נמצא כרגע בהודו ומשם ממשיך לתאילנד ואני מחפש מחשב נייד חזק ויחסית לא יקר. תקציב :עד 4000 מסך 14'' חשוב שיהיה דק. זיכרון :לפחות 8gb לפחות Hdd : 1t כרטיס מסך סבבה (שיריץ gta v ומשחקים חדשים יחסית) * המחשב ישמש בעיקר ללימודים וסרטים. לכן הכרטיס מסך לא צריך להיות כזה טוב אבל שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות. אשמח לקבל המלצות על דגם טוב . ואם מישהו מכיר מקום טוב שמומלץ לקנות ממנו אשמח לשמוע . תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח בסיוע לרכישת מחשב נייד בתקציב של כ 4500. * מטרות המחשב? סטודנטית אך המחשב בשימוש אינטנסיבי * גודל המסך? עדיפות ל14 אינץ מסך מאט * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. בסביבות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SDD לא יודעת מה הגודל המומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על HP, סמסונג או טושיבה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- ללא מסך מגע תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לארגן מפרט למחשב בעל התכונות הבאות: 1. עד 2200 ש"ח. 2. מיועד בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפייה במדיה, גם להורדות. מקסימום מבחינת תוכנות זה פיינט ואופיס. 3. מבחינת משחקים - ברמה של GTA 3 וRISE OF NATIONS, אני בספק אם אני אתענין במשחקים מעבר. 4. דגש על סאונד איכותי (אם אפשר לחבר את הסאונד למערכת קולנוע ביתי - עדיף), וכרטיס מסך עם הוצאת תמונה לטלוויזיה (יש כאלו שמוציאים HD? ואם כן, בכמה הם מייקרים?) 5. מבחינת ציוד היקפי, אז מקסימום מקלדת ועכבר אלחוטיים (גם לא חובה, ועדיף, אם כבר - אז כאלו שבאמת משתלם לקנות מבחינת איכות העבודה ואיכות חיים). 9. מבחינת שקט - לא קריטי אם הוא ירעיש קצת. מבחינת עיצוב - העיקר שיהיה USB 2.0*2 כניסות לפחות מקדימה. ז…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא יצא לי להתעסק בחומרה של נייחים אבל אחרי 8 שנים הלך לעולמו המחשב הביתי שלי :'(. אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק להרבה זמן וישמש למשחקים קלים (לרוב ברזולוציה 1280*960), סטרימר של סרטים ל-PS3, אופיס, תכנות WEB (כולל הרצה של שרת טסטים). לא מתכוון לעשות OC. אין צורך בציוד היקפי. תקציב גמיש בסביבות 3K-4K. מומלץ שיהיה שקט וקריר. גם רצוי שהחנות ממנה נבנים המפרטים תהיה באזור אשדוד-ראשון. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 6.5k, מותר חריגה עד 500 ש"ח. התקציב כולל הציוד ההיקפי (מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך גם במסך. עדיף מסך שיוכל למצות את היכולות של המחשב ולא משהו ממש קמצני, מצד שני לא רוצה לשרוף את רוב התקציב על המסך כמובן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
או בשמו שעטנז, המחשב מחשב בישביל פרמייר אפטראפקט וMaya ומישחקים סטייל WOW,DOOM,HILO בלי מסך בלי עכבר ובלי מקלדת הרדיסק אחד סביב 200Gb SATA II לפחות גיגה זכרון צורב DVD
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: D 805 אני יודע שהוא ישן אבל אני רוצה לחכות ל 4300 לוח : DFI 975X זיכרון: CROSAIR 512X2 667 הרד דיסק: WD 250GB כרטיס מסך: sapphier 1800GTO2 512 ספק: liberty 400 קירור מאבד : TT BT מארז : ANTEK P180 צורב : NEC 4570 כל זה ב6500 מה אתם אומרים עריכה: הדוקטור פתח לי את העניים ואני לא אקנה את זה אבל תעזרו לי בשאר הדברים ששאלתי בהמשך
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. לוח GIGABYTE GA-P35-S3L 2. מעבד core 2 duo E6750 4MB L2 2.33 GHz 1333 MHz 3. זכרוןCORSAIR DDR 2 800 1X2G=2 XMS26400 4. דיסק קשיח16M 250 GB SATA W.D 5. צורב DVD X18 LG 6. כרטיס מסך Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe 7. ספק ENERMAX LIBERTY 400W, ACTIVE PFC, SATA 8. מארז - http://www.tzag-elita.co.il/product.asp?ProID=108 זה המחשב הסופי שאני קונה, לא מתכוון לשנות חלקים, תודה מראש כבר לכל אלה שהתכוונו להציע לי חלקים אחרים ;D כמה מחשב כזה אמור לעלות?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט לתואר שני, עד עכשיו היה לי מחשב דל inspiron 1520 שאני מרוצה ממנו עד הגג, אך נהיה לי כבד לסחוב אותו לאחרונה, לכן אני מחפש מחשב קל וחדש. מה שאני הולך להריץ עליו זה לרוב מטלב, אופיס, אינטרנט, לא משהו מאוד כבד (מעדיף שיהיה עם I5) בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה קל, ויחזיק הרבה זמן סוללה, אלו המרכיבים המרכזיים בבחירה שלי. התקציב שלי נע סביבות 4000 הסתכלתי על כל מיני מחשבים, בעיקר על Dell vostro 3360, inspiron 13z וגם של אסוס vivobook ו- zen למינהם שמקבילים למפרטים. יש איזה המלצה מבינהם? (אני מאוד אוהב את דל עקב הניסיון שלי איתם) גודל המסך? - 13-14" * משקל רצוי? - קל, פחות מ-2 קילו, אפילו פחות מ1.8 * זיכרון- לפחות 4GB, עם אפשרות להרחיב * האם נדרש זמן סו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים לרוב, ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM, HEROES 6, CIVILIZATION 5 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות, סופר אולטרה לא כל כך מענין : 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, בת-דודה שלי רוצה לקנות מחשב נייד, בעקרון לסרטים,עבודות, שירים ושהמחשב יעבוד די מהר . תקציב 3200 אבל אפשר טיפה לחרוג
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד חודש אני טס לארה"ב ורוצה לרכוש שם נטבוק בניו יורק בגודל לא יותר גדול מ11 אינץ . אני טס הרבה, ככה שאני צריך שנטבוק יחזיק כמה שיותר זמן בלי טעינה(שימושים סרטים\מוסיקה\תמונות\אינטרנט), אבל מצד שני רציתי גם קצת לעבד עליו תמונות לא עם פוטושופ, מה שהוא יותר קל כמו lightroom,ככה שאם יהיה ליבה כפולה יהיה טוב(ראיתי שיש עכשיו כאילו נטבוקים גם, או שמעבד עם לבה בודדת אבל חזק) יש כל כך הרבה עכשיו נטבוקים שרשום אליהם שמחזיקים 10-13 שעות, האם יש משהו שאפשר למצוא לי , האם יש מחשב שיכול למשל להחזיק דברים כבדים (כמו נגינת סרטים) משהו כמו 7-8 שעות ללא טעינה ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בציוד הקפי ובמסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא על חשבון ביצועים עדיפות לקירור נוזלי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
CPU AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU 513.97 ¤ Motherboard ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) 608.84 ¤ Memory CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Memory 1082.39 ¤ Cooler Thermalright SK-7 Cooler for AMD 152.59 ¤ Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 619.9 ¤ Video Card ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card 1167.92 ¤ Case Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case 326.92 ¤ מה אתם אומרים?? המפרט כמו שאמרתי ישמש בעיקר למשחקים וOC מתוכנן בעתיד...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב (חברים יביאו לי אותו), יש לי יום-יומיים למצוא מחשב כזה. הבנתי שדל עדיפים מבחינת האחריות הבינלאומית מישהו יכול להסביר לי לאיזה סוג אחריות אני צריך לשדרג בכדי שזה יתפוס בארץ? אלו הסוגים: Basic (In-Home Service After Remote Diagnosis) 1 Year Basic Service Plan [included in Price] 3 Year Basic Service Plan - Includes a $30 Dell Promo Gift Card! [Add $210.00 or $6.00/month1] Advanced (In-Home Service After Remote Diagnosis) 3 Year Advanced Service Plan - Includes a $50 Dell Promo Gift Card! [Add $310.00 or $9.00/month1] Premium (In-Home Service After Remote Diagnosis) 3 Year Premium Service Plan - Includes a $100 Dell Promo Gift Ca…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך ל- http://hwzone.co.il/community/threads/568931 החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרי ורק להעביר אליו את הכרטיס מסך והכוננים הקיימים הדבר היחיד שהשתנה מהשאלון הקודם הוא התקציב מ- 3000 ללא חריגה ל- 4000 עם חריגה קלה של עד 100-200 (בגלל שהפעם יש צורך בכל החלקים) החלטתי לשמור על המחשב הקיים עבור שימושים אחרים שהוא יכול למלא והרעיון שבחריגה של 1000 שקלים +/- מהתקציב אני מרוויח 2 מחשבים קורץ לי מאוד! שוב, כמו שאמרתי השאלון מפעם קודמת לא השתנה, אז אני לא ממלא מחדש, תוכלו פשוט להכנס ולראות אותו שם. זה המפרט שהרכבתי: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8066201920103[/TD] [TD]מעבד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשרשור הדביק כתוב שכרגע אין אחיות על מחשבי סוני, האם המצב השתנה? ואם לא, האם יש מקומות שניתן לקנות מהם אחריות? בכלל כמה זה מסוכן לקנות נייד ללא אחריות בארץ? (מבחינת מחיר יש יתרון עצום מול הארץ)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה לאחותי מחשב נייד (כרגע מתגוררת בארה"ב) שיקנה ב-new egg: www.newegg.com . אם תהיה אפשרות למסך 17 זה יהיה מגניב (רוב הזמן הוא יהיה בבית, אז חשוב משהו שידמה מחשב שולחני), מערכת הפעלה windows xp home או pro מה שעולה פחות, דיסק קשיח של מעל ל-40 giga , כרטיס מסך שיהיה מובנה אין צורך לבזבז על זה כסף. הצרכים בכללי: שימוש ב-office , גלישה, שמיעת שירים, סרטים אולי . אתם יודעים צרכים בסיסיים ותו לא. מה עוד?! אה נזכרתי אני צריך בתוך התקציב גם איזה headset ומצלמה רשת (משהו איכותי אך שלא יגזול יותר מדיי מתקציב המחשב). בתודה איתי. נ.ב: אם תצטרכו עוד פרטים, תשאלו. ד"א אם תוכלו גם להסביר על הלוח אם של מחשב נייד (בכללי), עם איזה פיטצ'רים הם מגיעים וכוליי . עריכה: התקציב לרגע זה :…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין למכור את הנייד שלי, זהו Dell Inspiron 1525, המפרט בצד. הנייד הוא בצבע ירוק (שמצריך תוספת כסף), מגיע עם מגן מקלדת + נרתיק מעטפה ספוגי קשיח, יש לו עוד חצי שנה אחריות בדל ישראל והמפרט מעולה (מעבד C2D T5750 עם 3GB זיכרון ו 250GB הארד-דיסק), הוא במצב מצוין, נרכש לפני כחצי שנה. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותי בתהחשב בנתונים שלמעלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בבחירת נייד בארה"ב. (דגם ולינק שאפשר להזמין ממנו) התקציב צריך להיות בסביבות 1000$ (אם יעלה קצת יותר - לא קריטי). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, סימולציות, סרטים ומשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר, אבל אין פה אילוץ. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הדברים הסטנדרטים - אין דרישות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי שיהיה בחלקו SSD למערכת ההפעלה ולתוכנות הראשיות. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, רצוי 3 שני…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3300 אחרי החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס, מיילים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך באופיס/מערכת הפעלה - אם יש מערכת הפעלה לא נורא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חיי…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-