עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כאן כל מה שכתבתי במפרט הגיוני? האם המארז נחשב למוצלח? (מבחינת קירור ושקט) למשל, בהשוואה ל-Antec 300 v2 שהבנתי שהוא לא רע? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by amirb91,

שלום לכולם אחרי שגיליתי שהמחשב שלי מת אני חושב על לקנות חדש... התקציב שלי הוא בערך 2000 ש"ח..בסכום כזה עדיף לקנות נייד או קונן?? (מסך רמקולים כל השאר כבר יש) אני צריך את המחשב ללימודים לגלוש ולראות משחקי כדורגל...המשחק היחידי שיהיה איזושהו סיכוי שאתקין במחשב הוא מנג'ר... בשביל לשחק אותה מבין בחנויות מה נחשב לדבר טוב שיחזיק מעמד בכרטיס מסך,ספק,זיכרון וכל זה (אני לא מבין במחשבים) תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, כמו שרשום בכותרת, עיקר השימוש במחשב יהיה לגיימינג. לאחר ניסיון רע במהלך השנים ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי לתקופה של 2-3 שנים+ ושיריץ משחקים ברמה גבוהה (,warzone, assassin's creed, cyberpunk, World of Warcraft וכו') חשוב לציין שאני רוצה לשחק ב1440P (מסך - Dell AW3418DW) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9500 ש"ח. מעדיף לא לחרוג מהתקציב למעט אופציות שיתנו שינוי משמעותי למפרט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בעיקר לגיימינג (warzone, assassin's creed, cyberpunk, World of Warcraft) עבודה משרדית פשו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הפעלתי את המחשב הנידי שלי מסוג ASUS N550JK ופתאום יש רעש חזק של המאווררים כאילו עובים על הכי גבוה וזה מוציא המון אוויר מאחורה מה עושים ומה קרה שזה פתאום ככה לא נגעתי בשום דבר שקשור לזה אף פעם

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. לאחר מספר התלבטויות והרצון האז של הגיימניג שהיה קיים בי בעבר החלטתי. אני לא צריך את זה יותר אולי בעוד 3 שנים יהיה לי זמן ועד אז חבל על הכסף. בקיצור אני לומד הנדסת מערכות מידע בטכניון. אני מעוניין לרכוש את המחשב עם סוללה 9 תאים. מnotebookclub. עם מעבד core i5 520. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל ABIT SG-80(915) S775,VGA,AGP זכרונות DDR 400 512MB 400MHz V-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך eVGA GF FX5200 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים EM-08A ATX MIDI 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 2790 ¤ איך זה מ KSP מספיק? אם אתה מכירים משהו יותר טוב + מסך בבקשה תעזרו. תודה רבה . אלון.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by funkyfrog,

שלום לחברי הפורום, הפנו אותי מפורום אחר על מנת לקבל עזרה מקצועית בקניית מחשב נייח. הדרישות הם: גלישה רגילה באינטרנט (פייסבוק וכל האחרים). צפייה בסדרות באיכות רגילה, לא HD. המחשב לא צריך להריץ משחקים כבדים רק פלאש ומשחקים שבאים עם הווינדוס. אין צורך בשטח איחסון גדול, 50-100GB בהחלט יספיקו. אין צורך בציוד הקפי (מסך, עכבר, מקלדת). אין צורך במערכת הפעלה. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור ויתרום מזמנו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by abyss20,

היי פירסמתי כאן לפני כשבוע בקשר למפרט שאני רוצה לקנות אז לפני שאני מזמין את כל החלקים (חוץ מהמעבד והלוח אם) אני רוצה רק להיות בטוח שאני קונה משהו טוב לכן אני זקוק לדעות כמה שיותר יותר טוב אז הנה המפרט הסופי שלי: CORE 2 DUO E6600 - 2080 COOLER MASTER 830 - 1100 DFI INFINITY 975X - 1060 MAXTOR DIAMOND MAX 10 250GB SATAII - 540 SAPPHIRE ATI X1900 XT - 2150 ENERMAX LIBRETY 500W - 700 Mushkin 2GB 1GBx2 eXtreme Performance XP2-6400 DDR2-800 - 1890 ASETEK WATERCHILL KIT - 1500 סה"כ יוצא 11020 תודה לכל המגיבים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by hodaya48,

בס"ד היי, אני זקוקה לסיוע בבחירת מחשב נייד. אני כבר מס' שבועות מחפשת בנרות מחשב מתאים לצרכיי. * מטרות המחשב? ישמש כמחשב שני בעיקר לנסיעות ולכתיבה בלימודים במכללה. כמו כן אני גם עובדת כעיתונאית והוא ישמש אותי בזמן ראיונות וכד' יהיה שימושי גם בזמן נסיעות להקלדת עבודות וכד' * גודל המסך? רצוי 12-13.3 אינץ'. אם יש גדול יותר במשקל שלא עולה על 2 ק"ג אז אני פתוחה להצעות * משקל רצוי? פחות מק"ג-1.5 ק"ג- במקרה שלך מסך גדול (14-15 אינץ') מוכנה להתפשר על 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ5-6 שעות עבודה על אופיס, וורד ואינטרנט- אך לא עבודה מאומצת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין העדפה. * כונן CD/DVD? צורב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום אנשים, אני מתלבט לגבי קניית לפטופ עם מעבד 1.73 DUAL. למה אפשר להשוות את הביצועים שלו? משחקים יעבדו עליו טוב?בהנחה שהכרטיס מסך X1600?וג'יגה זכרון... לאיזה מעבד רגיל הוא חופף?שווה להשקיע במעבד 1.83 DUAL או אפילו 2 DUAL במקום?יש הבדל עצום?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה בתקציב של בערך 700$ (עדיף פחות) לרכישה בארה"ב. אחרי חיפושים הגעתי לשני דגמים אפשריים שנראים לי כרגע הטובים ביותר: Acer Swift 3: https://www.amazon.com/Acer-Swift-i5-7200U-Windows-SF314-51-57CP/dp/B01MT5YW65/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973008&sr=1-1&keywords=acer+swift+3 וה ASUS ZenBook UX330UA-AH54 https://www.amazon.com/UX330UA-AH54-13-3-inch-Ultra-Slim-Processor-fingerprint/dp/B01M18UZF5/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973051&sr=1-1&keywords=asus+ux330 מה דעתכם על שני הדגמים האלה? האם אחד נראה לכם עדיף בהרבה על השני? …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by first.encounter,

מפרט: מעבד: intel i7 740QM 1.73/2.93 Turbo GHZ זיכרון: 6GB DDR3 1066GHZ כרטיס גרפי: NVIDIA GEFORCE GTS 350M CUDA 1024MB רמקולים: Harman Kardon כרטיס רשת: 802.11N יש לי הצעה ב6950 עם אפשרות להרחיב ל8GB זיכרון ב200 שקל יותר. האם זה מחשב שבאמת שווה את ההשקעה או זה מחשב הייפי פירסומי עם מחיר שלא מצדיק אותו? ואם למישהו יש מחשב כזה אולי הוא יכול להגיד לי בנצ'ים שלו וFPSים במשחקים וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by j,

הבנתי שאין טעם שאני אתפרע יותר מידי עם הכרטיס מסך ולכן חשבתי על הgainward 6600 u1780 pci-e 256 mb הארד דיסק של wd 200 gb sata 2 מארז THERMALTAKE SOPRANO VB1400 אני מניח שאני אקח AMD אבל עדיין לא החלטתי איזה, ולגבי הלוח אם יש באמת הרבה אפשרויות: asus/abit/dfi וכו.. אני לא אעשה OC אני רוצה לסגור כמה שיותר מהר לכן דעתכם בבקשה !!!

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. האם יש מחשב נישא שעונה על הדרישות חוץ מאשר מאק בוק ? (מחשב שניתן להשיג בארץ למרות שבמקרה של אין ברירה, אפשרי להשיג מחו"ל) אפשר להתעלם מהמחיר בעקרון..אבל אם המחיר יעלה על 9999 אעדיף כבר לקנות מאק ... 15.5"-17" led display anti glare/glossy matte הסתכלתי על המפרטים הספיציפיים של כל מיני דגמים של טושיבה..דל ואסוס ... ברגע שיש תאורת לד הם פשוט מורידים כל פרט על תכונות כגון מבריק glossy/shiny/bright וכל מיני שמות.. אבל הבנתי שאי אפשר להתייחס לכך כאילו הם לא מבריקים אלא חייבים למצוא מט\מאט או אנטי-גלר\מבריק באופן ספציפי המחשב מיועד (בעיקר) לכל מה שסטודנט צריך (עם קצת בעיות בעיניים- יובש,לכן החשיבות מהמנעות ממסכים מבריקים וכו') - מעדיף אפשרות למחשב חזק,כרטיס מסך שכן מסוגל להרי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. * מטרות המחשב? כתיבת קוד, פיתוח, VMs וכ' * גודל המסך? לא חשוב, אני רוצה לקנות מסך חיצוני (או שניים), חשבתי על U2515H אז חשוב שהמחשב ידע להתמודד עם מסך חיצוני. * רזולוציית המסך? לא חשובה, מכיוון שאני מחבר אותו למסך חיצוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב, מכיוון שאני עובד עם מקלדת חיצונית * משקל רצוי? פחות חשוב, אבל הייתי מעדיף עד 3 ק"ג, אפשרות לסטות קצת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1tb, לא משנה אם SSD או לא. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? במידה ואפשר, זה יהיה פלוס, אבל אני מוכן גם בלי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב. * האם בתקציב צריך להיכנ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח אם אנשים יוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב , שימוש ביתי.. אינטרנט, סרטים.. ומשחקים לא חזקים במיוחד כגון COUNTER STRIKE, GTA SA וכו'. יש לי כוון: מעבד: Intel Core i3 לוח אמ: GIGABYTE ספק כח 400w הארדיסק: 320GB או 500GB כרטיס מסך: NVIDIA/ATI 512MB זיכרון: 2048MB DDR3 צורב DVD - לא חייב מארז פשוט ללא ציוד הקפי להלן פירוט לפי הפורמט המקובל: [shadow=red,left]1. מה התקציב המקסימלי? 2000₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : כמו שאמרתי, בעיקר משרדי, אינטרנט וסרטים, ומדי פעם למשחקים לא הכי חזקים, כגון: CS, GTA SA וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש ברשותם מחשב ישן שהפסיק לעבוד (אין לי מושג מה המפרט שלו אגב, אבל נראה שלוח האם מת) אני זקוק למפרט הפשוט ביותר שקיים - אך שיוכל להריץ XP או וינדוס 7 בצורה סבירה. שימושים: גלישה בלבד. תקציב: הנמוך ביותר האפשרי אני מתכנן להשתמש בHDD מהמחשב שמת ואם אפשר גם בזכרונות (קינגסטון 1.5GB), אין לי מושג על איזה DDR מדובר...כתוב על הסטיקים KVR400X64C3A אין צורך בציוד היקפי או במסך. ספק הכוח שיש במחשב הישן חדש לחלוטין (520W 20/24PIN COMBO) - רכשתי אותו כי הייתי בטוח שהבעיה שם. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, הינני מעוניין לרכוש מחשב ומסך, עוד השבוע, לצורכי תכנות, משחקים בינוניים-גבוהים ושימושים כללים. תודה רבה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים בינוניים-גבוהים, אינטרנט, צפייה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)., אקליפס, ויזואל סטודיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב FIFA 2014, GTA V, WATCH DOGS, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מחפש מחשב בתקציב של 2500 עד 2800 ש"ח , המחשב הוא למטרת משחקים בעיקר , תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gilad2389,

שלום לכולם התקציב למעלה כמו שאתם רואים מדובר במחשב גימינג הכי חזק שאפשר להוצי בסכום הזה כול עכבר ופד.. בקובץ זה מה שאני מצאתי מה אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הי אני מעוניין במפרט לעריכת וידאו ביתי (יש לי מצלמת וידאו דיגיטאלית), בעלות של 5500-6000 כולל מסך. אשמח לקבל המלצות. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני צריך מפרט למחשב שיהיה בו הרוב אינטרנט ופה ושם משחקים חדשים וסרטים שיכלול צורב טוב בתוכו מסך 17" רמקולים מקלדת עכבר זכרון כרטיס מסך ועוד... =עריכה:חחחחחחחחח איזה פאדיחות שכחתי תקציב! מקסימום 3000 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. קונה נייד אסוס i7 לצורכי גרפיקה ו 3d איזה דגם מעבד מומלץ ולמה . תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי לכולם, אני מחפשת מחשב לצרכים בסיסים (אינטרנט, אופיס, סרטים וכ"ו...)> להורים שלי, אך יחד עם זאת שיהיה מחשב חזק שישרוד כמה שנים טובות. קיבלתי מפרט והצעת מחיר מאייבורי ואשמח אם תגידו לי איך הוא, והאם אפשר בסכום של 2500 להרכיב מחשב טוב יותר: ספק כוח- a.pfc 450 w fan12 ci-power cwt לוח אם- dh61ww h61 b3 dor3 intel מעבד אינטל- ghz 4mb core i3-540 11563.06 (שוקלת להגדיל ל i5) זכרון- ceon 4gb dor3 1333mhz דיסק קשיח- gb sata2 7200 16mb hitachi500 צורב- lightscribe sata samsung dvdx22 כ.קול- מובנה בלוח אם כ. רשת- g lan 1 מובנה בלוח אם מאיץ גרפי- intel graphics מארז- in win שחור מנוקד עם usb וסאונד קדמי *הצעת נוספת למארז בעלות 355 ש"ח- ps04b atx silverstone סט א…

25. Started by amitr,

מה נשמע קראתי את הנעוץ על יבוא ניידים מחול, הוא לא מעודכן ולא ברור כל לא הבנתי מה זה בעצם רליסר, איך אני יוצא איתו קשר ובאיזה לבחור. הנעוץ ישן וכתוב בו שבארץ לא לוקחים מכס רק מע"מ על מחשבים ניידים, זה עדיין ככה? איפה בדיוק ומתי ולמי אני משלם את המע"מ? אשמח לדוגמא. אני רוצה לקנות מחשב של alienware מאוד מסויים, ראיתי שב EBAY גם עם המשלוח והכל זה יוצא הרבה יותר זול ממחשב דומה בארץ, אבל אני יכול דרך DHL פשוט לשלוח את זה מEBAY לארץ ? בקשר לאחריות אני פשוט אשאל את DELL ישירות זה לא בעיה, הפרוצדורה של הקניה והמשלוח לא ברורה לי. תודה על העזרה עריכה: מטרות המחשב? - אנימציה ותלת מימד כבד. המון פוליגונים על המסך. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - כמה שיותר גדול, אם י…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.