ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלומות חברים , אני מעוניין ברכישה של מחשב גיימינג עד 5000 ש"ח שיחזיק בין שנתיים ל 4 שנים. יש לי אופציה לקנות את המחשב דרך מקום העבודה הקודם שלי במחירים נמוכים . אני אציין את המיפרט שבניתי ואשמח אם יש משהו שאפשר לשנות כמובן. **מציין שאני מוגבל לפי אותו ספק שרק מימנו אני יכול להזמין את המחשב*** לוח אם - Gigabyte B450m GAMING X מעבד - AMD Ryzen5 3600X 3.8-4.4Ghz 32+3MB BOX כרטיס מסך - MSI NVIDIA RTX2060 SUPER GAMING 8G HDMI/DPX3 הארדיסק - SAMSUNG SSD 250G M.2 PCIe 3.0x4 NVMe 970 EVO PLUS מארז -CASE ZALMAN S5 RGB FAN & FRONT TEMPERED GLASS WHITE ספק - ZALMAN 750W ZM-750GVII 80PLUS BRONZE POWER SUPPLY זיכרונות -…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז קניתי מחשב חדש ואני רוצה למכור את הישן יש כמה שמעוניינים כבר אבל אני לא סגור לגבי כמה למכור... זהו המפרט: asus p4p 800 gigabyte cpu fan cooler intel pentium 4 3000ghrz samsung 1gb nvidia g-force 7600gs hd wd 80 gb
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה בשדרוג המחשב.... ברשותי לוח אם gigabyte 945p-s3 מעבד intel core2duo E6300 זכרון kingston 1 gb כרטיס מסך gforce 7600s אני לרוב משתמש במחשב לאינטרנט וצפייה בסרטים. הוא כבר לא ילד וקצת מקרטע אז הגיע הזמן לתת לו חיזוק קטן, חשבתי לקנות זוג זכרונות g.skill במקום הזכרון הקיים ולהגיע ל 4 gb של זיכרון. (הלוח שלי תומך עד 4 gb זיכרון במהירות 667 mhz) עד כמה לדעתם זה ישפר את הדברים שאני עושה היום עם המחשב? (חשבתי על קנייה של מחשב חדש אבל אני אמתין עם זה טיפה כי יש לי דברים קצת יותר דחופים לעשות כרגע, אז החלטתי ששידרוג קטן יכול לעשות רק טוב). יש עוד דברים שהייתם מוסיפים/משנים??? אין לי ממש תקציב אבל אם יהיה משהו שיתן שיפור רציני אז 1000 ש"ח בערך... תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כמו שבכותרת. מבקש לבנות HTPC (שיעד להריץ גם סרטים ב 1080P?) , קטן מעוצב ושקט. זה מה שבניתי (לא יודע אם זה בכלל יכנס במארז ) : גלת הקניות מכילה את הפריטים הבאים: הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon X2 7750 Black Edition - 2.7 GHz 65nm לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 423.00 ש"ח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (AMD 780G) - mATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 440.00 ש"ח G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 - BLACK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 357.00 ש"ח Arctic-Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 - PWM - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 71.28 ש"ח WD Caviar Green 1TB 16MB - SATA 3 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 593.00 ש"ח LG DVD-RW GH22 x22 DUAL…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם אנשים יוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב , שימוש ביתי.. אינטרנט, סרטים.. ומשחקים לא חזקים במיוחד כגון COUNTER STRIKE, GTA SA וכו'. יש לי כוון: מעבד: Intel Core i3 לוח אמ: GIGABYTE ספק כח 400w הארדיסק: 320GB או 500GB כרטיס מסך: NVIDIA/ATI 512MB זיכרון: 2048MB DDR3 צורב DVD - לא חייב מארז פשוט ללא ציוד הקפי להלן פירוט לפי הפורמט המקובל: [shadow=red,left]1. מה התקציב המקסימלי? 2000₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : כמו שאמרתי, בעיקר משרדי, אינטרנט וסרטים, ומדי פעם למשחקים לא הכי חזקים, כגון: CS, GTA SA וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאינטרנט בלבד. אודה אם מישהו יוכל לספר לי על החנות קוברה מראשון לציון. כי משם אני עומד לקנות את המחשב. מארז ATX 323-18 500W GIGABYTE GA-M61SME-S2 AMD Athlon Dual Core 4200+ 2200MHz 89W 1MB AM2 כולל מאוורר למעבד של THERMALTAKE !! KINGSTON 1GB 667MHz DDR2 CL5 Western Digital WD800JD LG GSA-H55N X20 DL DVD±R/RW BLACK מחיר כולל הרכבה ומשלוח 1159 ¤
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למחשב בלבד (ללא מסך, מקלדת ועכבר) לשימוש משרדי כלומר אופיס, מיילים, סרטים (שיהיה מסוגל להריץ FULL HD), אינטרנט וכו' אני רוצה להתקין WINDOWS 7 (אשר ירכש בנפרד, לא מהתקציב הזה) ולכן אשמח ל4GB זיכרון גם (זה מחשב שמיועד לכ-5 שנים) מה אתם ממליצים? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו מכם מכיר את הנ"ל? הוא נמכר כרגע במחיר מטורף - 2250 שקל. הצרכים שלי הם בעיקר משרדיים אך אני רוצה להקרין HD על הטלויזיה ולכן אני צריך את המעבד i3. הייתי מעדיף מחשב עם מסך קטן מ15 אינץ' אך כל מחשב אחר עם מעבד i3 של HP או DELL עולה הרבה יותר (לפחות 600 שקל יותר) מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי ממוצע, אופיס, אינטרנט, סרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם , הוצע לי מחשב יד שנייה(מחברת היי טק) במחיר שנראה לי אטרקטיבי. מכיוון שאינני מבין בניידים אשמח לשמוע את דעתכם האם זה כך: מחשב IBM R40C מעבד 1.3 512 זכרון דיסק 20 גיגה , יש סידי , POWER SUPPLY ו PORT REPLICATOR וגם WIFi מחשב IBM R40 מעבד 1.8 512 זכרון דיסק 20 גיגה , יש סידי POWER SUPPLY ו PORT REPLICATOR אין WIFI המחשב הראשון 1600 ש"ח השני 1400 . לשניהם מערכות הפעלה מותקנות אחרי פרמוט. האם זה משתלם בתור יד שנייה? זה לא יהיה עגלה לצרכים משרדיים? אני מבין בבהרכבת מחשבים אבל לא בניידים , האם יותר משתלם לי לקחת את המחשב הזול ולהוסיף לו כרטיס רשת אלחוטי בעצמי? איך אני עושה זאת? תודה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):5200 + מסך של DELL P2416D • חריגה מקסימלית מהתקציב:5500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:אוברווץ, באטלפיד 1 , GTA V , מיינקראפט עם חברים ועוד הרבה • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) שימו במפרט מארז VSP 5000 , שמעתי שהוא טוב , או כל מארז אחרר שהוא שקט ובהתאם לתק…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני להוסיף שפה עברית למחשב הנייד, למישהו יש המלצה היכן להזמין מתוך נסיון אישי?.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש Thinkpad X61 בלוס אנגלס. מישהו מכיר שם חנות טובה ויכול להמליץ? (עדיף מניסיון)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: 3500 , הכי הרבה חריגה של 100 ש"ח גודל מסך: 15.6 שימושים: עבור סטודנט- אופיס, אינטרנט,סרטי 4k דרישות חשובות: ישמש כנייח רוב הזמן לימודים רק יום בשבוע , לכן אין חשיבות למשקל , לסוללה לאיכות מסך וללוח מקשים . אין צורך במערכת הפעלה. רצוי מפרט כמה שיותר חזק במסגרת התקציב . תודה. מפרט הכי טוב שראיתי במסגרת התקציב זה המחשב הזה: https://ksp.co.il/?select=.271.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=51830&txt_search=lenovo&buy=&minprice=3000&maxprice=4051&intersect=..&rintersect=&store_real=
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מחשב לתכנות עד 3500 שקלים עם עדיפות לחסוך .מאוד חשובה לי איכות הבנייה של המחשב כיוון שאני לא מעוניין במחשב פלסטיקי אלא מעדיף אלומניום לכן חשבתי על סדרת הpavilion של hp מדגם P202nj אני אשמח לדעת אם יש מחשב יותר טוב מבחינת עלות תועלת כמח כן הדרישות שלי הן : broadwell i3/i5 6Gb ram
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך טאבלט שנח לכתוב עליו, שמריץ חלונות\לינוקס חשבתי על surface הבעיה שהמחירים שלהם מאוד גבוהים בארץ. יש איזה חלופה טובה בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. ברשותי חלקי מחשב שהביאו לי מחו"ל CPU: Intel Core i7-4770k Haswell SSD: Samsung 840 EVO 500GB RAM: Kingston HyperX Beast 16gb (4 * 4GB) 240-pin DDR3 GPU: Palit GTX550Ti 1GB אני זקוק לכל שאל החלקים כולל מארז(ומה שחסר בתוכו), מסך, מקלדת ורמקולים. חשוב לי ששאר החלקים כגון הלוח אם וכו' יהיו טובים אך לא מחירים בשמיים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי חבר שהוא סטודנט לאדריכלות. הוא הולך להשתמש במחשב בעיקר לתכנות כמו AUTOCAD ו SKETCH UP. מכיוון שההבנה שלו במחשבים שואפת לאפס, הוא מבולבל מכל הצעות המחיר שהוא קיבל מאנשים שונים. אני נחשב טיפה מבין, אבל אני לא כל כך מעודכן. השאלה שלי היא שאלה עקרונית - מה יותר חשוב במחשב שמשמש אדריכל - מעבד או כרטיס מסך. אשמח גם לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח יכותי - שיאפשר עבודה מהירה על התכנות הנ"ל במחיר סביר - של כ 4K ש"ח. נייח!!!! לא נייד. תודה מראש כולם! ואני מתנצל שפתחתי נושא חדש אבל מהנושאים שקראתי בעיקר היה המלצות על מפרטים, ואני מחפש תשובה עקרונית בכדי לעבוד עם ספק מחשבים שאנחנו אישית מכירים וסומכים על האיכות, למרות שהוא בעצמו לא ידע לענות לנו איפה כדאי להתרכז. ישי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למשחקים וכאלה כולל ציוד היקפי מקלדת ועכבר אלחוטי מסך 17 או 19 LCD וכרטיס קול 5.1 טוב=] תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים(וורד,אקסל וכו'...ובנוסף לשחק civilization 5) * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן,זה הדבר הכי חשוב לי במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 200 ג'יגה * כונן אופטי? לא,בכלל לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין תקציב: 4000 +- ראיתי שיצא מחשב חדש: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..214.&list=1&sort=3&glist=0&uin=2465…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב. יש מבצע מיוחד לHP לכבוד יום העצמאות בארה"ב. התלבטות היא בין המפרטים הבאים- HP DV3T - (יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך ל-512MB NVIDIA GeForce G 105M בעוד 150$) : Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit Processor Intel® Core2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm Hard drive 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD Display 13.3" diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Infinity Widescreen Display (1280 x 800) Primary optical drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW w…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1599 קירור למעבדים: Noctua NH-U14S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 277 לוחות אם: MSI Z370 GAMING PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 593 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M2Z3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 819 מארזים: Antec GX500 Window Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 197 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 412 דיסקים SSD: Corsair SSD 480G Force Series LS MLC 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 776 דיסקים קשיחים:…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש אבל מספק חלקים הוא כבר רכש ביד שניה ממישהו אחר. הוא קנה- כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1900XTX +Zalman VF900-Cu לוח אם: Asus P5B Deluxe עכשיו נשאר לו לקנות את שאר החלקים למחשב- 1) מעבד 2) קירור אוויר 3) זכרונות 4) דיסק קשיח 5) מארז 6) ספק לרכישת כל החלקים האלה יש תקציב של אזור ה- 9,000 ש"ח. אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. מעבד צריך משהו טוב שיחזיק מעמד די הרבה זמן וגם יהיה טוב ל- OC. ( זה מצמצם את הבחירה ל... מעבד אחד. ) 2GB זכרונות שמתאימים גם ל- OC. שתי דיסקים קשיחים ב- RAID 0. מארז קריר וספק שיחזיק גם שידרוגים עתידיים לכרטיסי מסך של DX10. עכשיו הנה הטריק פה, הוא עובד בחברה ש"משתפת פעולה" עם נועה מחשבים אז הוא מקבל שם הנחה של 1…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כבר שנים שאני לא בתחום לכן אני צריך את עזרתכם ומבקש מפרט של מחשב לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור בעיקר) התקציב הוא בסביבות ה5000 עם אפשרות חריגה לא מוגבלת אבל במידת הצורך, לא כולל ציוד היקפי תודה רבה לכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לסביבות ה5000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור. מטרות עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטב…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מולטימדיה(כל הפורמטים,כולל תכני HD),עבודה משרדית,משחקים,עריכת וידאו,גראפיקה. תוכנות עריכה:After Effects,Premiere,PhotoShop וכו'... משחקים:GTA IV וכל מיני כאלה... המסך 24" אינץ' רזולוציה לדעתי 720P,בהיקף גודל כזה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין חלקים.מפרט מלא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט ק…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-