ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלתי ב PCMARK 2005 - 8779 נקודות וב 3DMARK 2006 - 9992 נקודות האם אלה ציונים טובים המשקפים את המערכת שלי? (בכל מקרה הבדיקות הורצו ללא הורדה של תוכניות מההפעלה האוטומטית בעל עליית מע"ה) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן אני אשמח אם תסתכלו אחרי השאלון על מפרט שחבר המליץ לי, הבעיה היא שאחרי בירור הבנתי שזה יוצא לי בסביבות ה-3300 שקל, אז אני רוצה לדעת בבקשה אם יש תחליפים יותר זולים שיספקו לי את מה שאני צריך.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בשביל מהירות אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה על תכנות ובניית אתרים. מצריך ביצועים שיאפשרו שימוש בחלונות מרובים והפעלת תוכנות במקביל. התוכנות הם יחסית מגושמות וצורכות משאבים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר ftp,…
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל אוטוטו מעבד קונרו 6400 או משהו בסביבה (מבחינת הלוח זה לא ישנה.)... תכננתי לקנות מחשב מבוסס AMD אבל אני מניח שזה משנה לי את תוכנית... אשמח אם תעזרו לי בבניית מחשב סביב ה-4000 שיכלול הכל (גם צורב, מקלדת, עכבר וכו'...) חוץ ממעבד... המחשב מיועד למשחקים בעיקר. מבחינת כ. מסך אני מתנדנד בין 7600gs ל-x800p. אבל, אם מבחינת המפרט אתם מציעים משהו יותר טוב - סבבה... תודה...
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מעבד-950 Quad Core i7 לוח אם-Gigabyte GAX58AUD3R זכרונות-CROSAIR 6Gb Kit (2G X3) TR3X6G1600C7 CL-7-7-7-20 כרטיס מסך-ATI REDON Sapphire 5750 1G DDR5 DISPLAY PORT כונן קשיח-WD1002FAEX 1T SATA 3 64M קורא כרטיסים-CARD READER +1XUSB2.0 ספק כוח-seasonic X-750 750W Active PFC (Modular) 80 PLUS GOLD Raidmax 120mm Retail Quiet Fan- Scythe JAPAN Reeven 120 MM- IPPON BACKPOWER PRO ARISTA 850VA RJ45 USB-
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש את המחשב הנ"ל לפני כשבועיים ההארד דיסק הלך לעולמו ואני רוצה להחליף אותו בכונן SSD. אמורה להיות בעיה?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ZED IBIZA EVO X10 Intel® Core2 E7500 INTEL G31/1600Mhz 2048MB kingston 800MHZ מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL G31-1600MHZ/BIOSTAR-תומך בכל סוגי במעבדים מעבד -Intel® Core2 E7500-2.93GHZ/4M/1066MHZ/45NM זיכרון-kingston/samsung-2048MB DDR2 800Mhz-מקורי אחריות כל החיים כ.מסך-INTEL X3100/UP 358MB-מתאים למשחקי תלת מימד כ.רשת-10/100/1000-לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט כ.קול-HIGH DEFINTION AUDIO-מתאים לקולנוע ביתי ד.קשיח-250GB SATA2-7200RPM-WD/HITACHI כונן-DVDRW X22-הצורב המהיר בעולם במהירות X22 המחשב הוא של החנות זד ( ZED ) ( המחיר לא יקר ) האם כדאי לקחת מפרט כזה ? ( כרגע אני על P4 ) עריכה : החלטתי לוותר על המחשב הנ"ל - הזול בסו…
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לא OC, בלי ציוד הקפי, והכי חשוב, ל GAMING. זה הכי חשוב, שום דבר אחר לא משנה! D= תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיעבוד טוב עם לינוקס ואובונטו לתכנות אתרים מקצועי בחברה. אני מחפש יחס עלות תועלת גבוה, התקציב גמיש אך מוגבל ב5K פחות או יותר עדיפות ללפטופים ללא חלונות מותקן מראש עם אמינות גבוהה Trackpoint טוב הוא גם יתרון SSD 256/ 8 GB memory/ i5 הם המינימום תמיכה טובה בריבוי מסכים (כולל מסך במצב אנכי) משקל סביר, שלא יהיה כבד אבל גם אין צורך במחשב קל מדי. עדיפות לגדלים 13-15 אין צורך במסך מגע וגימיקים דומים קניה באזור כפר סבא האם מחשבים מהסדרות המקצועיות שוות את ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מתחיל בימים אלו את לימודיי באדריכלות נוף, ואני מעוניין בקניית מחשב נייד שיתמוך בהרצת אוטוקאד בצורה מיטבית. לפני הכל, מהן הדרישות להרצת אוטוקאד? ממי שיודע, כי בדקתי בדרישות החברה ולא צוין שם כרטיס גרפי כזה או אחר, אבל משיטוטים ברשת משנים קודמות נכתב שרצוי שיהיה כרטיס מסך, מסדרת quordo אין לי רקע במחשבים ניידים, בטח שלא בכרטיסי מסך מסך זה, אשמח להמלצות למחשב נייד. תקציב? 2000-3000 ש"ח, אם אני הוזה וצריך סכום גבוה יותר,עדכנו אותי * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט, הרצת אוטוקאד בצורה מיטבית * גודל המסך?14-15.6 לא יותר ולא פחות. * משקל רצוי?לא מעל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצות ועצות לקניית מחשב חדש. מחפש מחשב שולחני חזק לשימוש ביתי. שימושים: צפייה בקבצי מדיה וב – BD / DVD. רוצה מחשב שיכול לנגן וידאו 4K בלי להתאמץ. גלישה באינטרנט. תוכנות משרדיות. גיימיניג זה לא השימוש העיקרי במחשב. יחד עם זאת, כשכבר כן יוצא לשחק, רוצה שהמחשב יהיה מסוגל לתת חוויית משחקיות חלקה במשחקים כמו Portal2, Starcraft2, Fallout4 על הגדרות גבוהות. אני מחפש מחשב חזק עם רכיבים איכותיים שיוכל לתפקד בצורה טובה למשך שנים קדימה. המחשב הנוכחי שלי נרכש ב- 2010, תיפקד יפה במשך 6 שנים אבל עכשיו מגיע לסוף דרכו. אני לא מעוניין לשדרג רכיבים בודדים כל שנה. רוצה סוס עבודה שיחזיק תקופה מכוב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות המפרט המעולה שהצעתם, החלטתי לקנות את המחשב. אני מחפש חנות מחשבים באזור ת"א שתהיה אמינה וזולה. מישהו יכול להכווין אותי? תודה מראש. tryf
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אתחדש במחשב חדש שאמור להספיק לצרכים הבאים : * משחקים ( לכן צריך כרטיס מסך חזק - צריך להחזיק רזולוציה נטיבית של 1200*1920 במשחקים ) * HTPC - כולל לכידה , התכנים יוצגו על המוניטור שתומך בכניסות DVI , VGA , COMPONENT בלבד ( ללא HDMI ) * תכנות - J2EE , בנוסף - משחק עם מספר מערכות הפעלה ( כמה PARTITIONS ), צריך לא מעט מקום בדיסק(ים) . * שימוש שוטף שכולל אפליקציות אופיס , אינטרנט , עריכת תמונות מדי פעם... * שמיעת מוזיקה באיכות מירבית - כרטיס הקול יתחבר למערכת AVR חיצונית שהיא עצמה תשמש מרכז חיווט ( לרמקולים איכותיים , למוניטור וכו' ) הקצבתי לטובת העניין 8500 ש"ח , אולם אם יש צורך חשוב אפשר גם להגדיל את התקציב במעט למחשב יש את ההגבלות הבאות : * בתקצי…
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות לשיפור מפרט מחשב נייח. הבנתי שכדאי לי לשדרג ספק כח....(?) כמו כן יש לציין שאני הולך להשתמש בכרטיס מסך GEFORCE 9500 1GB שלא מצויין במפרט. אני לא גיימר מטורף פשוט הכרטיס מסך לא בשימוש וצריך לעשות איתו משהו המחשב באופן כללי הוא לשימוש די משרדי, למעט שימוש בתוכנת Visual Studio וקומפיילרים למינהם לצורך לימודים... להלן הלינק למפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5841&CatCode תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת, כאשר כתוב במחשב שיש לכרטיס מסך זיכרון של 512 ויכול להגיע עד 2 ג'יגה האם המערכת עושה זאת לבד או שאני אמור להגדיר לה? הבעיה שלי היא שיש לי מחשב נייד של HP G62-a10EJ החדש עם כרטיס 5470 כשאני משחק PRO 11, שהגרפיקה שלו לא כזו חזקה, המשחק עובד מעולה, אבל קטעי הוידאו בין לבין נורא איטיים. אשמח לתגובה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים ותכנות כבדות (כמו אוטו קל). יש לי עדיפות גדולה לאינטל ואני מעדיף מעבד Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB או יותר חזק. התקציב מחולק למחשב ב-4000 ש"ח (בהנחה שיש לו יכולות גרפיות נמוכות) ובהמשך שדרוג כרטיס המסך. כלומר תקציב 4000ש"ח עם כרטיס מסך חלש. אשמח לקבל עזרא תודה nolie
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אהלן חברים, תודה שנכנסתם.... צריך מפרט יציב וחזק ללא OverClock .. מפרט שישרת בעיקר לאינטרנט, הרבה צריבות דיסקים ועבודה משרדית (דיסק קשיח לפחות 250 GB). ושיוכל להפעיל משחקים ברמה של (לדוגמא) Pro Evolution Soccer ו- Counter Strike... בבקשה לא לעבור את התקציב. עדיף מהחנות הבאה: http://ksp.co.il/hmain.php זהו בעקרון, תודה על כל הצעה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בהרכבת מיפרט לישמושים משרדיים נטו, בתקציב של עד 1000 ש"ח ללא ציוד הקפי. התקציב לא גמיש לחלוטין (100-200 חריגה במקסימום), אבל גם השימושים לא קיצוניים מדי - אופיס, וכמה תוכנות חישוב אולי.רכישה מ-TMS. תודה ..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט לחברים שישמש לצרכים בסיסיים ולישומי AutoCAD, פוטושופ ודומיהם (2D וגם 3D). התקציב הוא לכיוון ה-3000 עם חריגה אפשרית (אם היא באמת הכרחית) לכיוון ה-3500. [ללא צ. הקפי וללא OC] הדרישות / שאלות - 1. כרטיס מסך לא מובנה - האם זה הכרחי או שאפשר להסתפק בכרטיס שבלוח האם? 2. צורב DVD, דיסק 250, 2GB זכרון, עדיפות ל-Firewire בלוח, ול-DVI בלוח/כרטיס מסך. 3. האם עדיף ללכת על אינטל או אפשר AMD לצרכים אלו? 4. מישהו מכיר חנויות בצפון חוץ מנעה? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אחרי חפירה וחיפוש רב (לא הבנתי בזה הרבה לפני...) הנה הצרכים: גרפיקה (פוטו שופ ואולי תוכנות 3D בעתיד הקרוב), עריכת וידאו בסיסית, משרד ומסמכים, ריבוי חלונות ותוכנות פתוחות, raid01, firewire, כמה שיותר יציאות usb. להלן המפרט כרגע וההתלבטויות (מודגשות): מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1296 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 האם להוסיף גוף קירור למעבד? לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS4 ¤938 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS4 האם לוח האם מתאים לדרישות שלי? תומך ב-raid01? האם תומך SLI/CF? יש המלצות אחרות לגבי לוח אם? כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:4 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 …
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
השימושים הם אופיס ואינטרנט. ושיהיה מסך 12-14" אין צורך במערכת הפעלה תודה
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
שלום הרכבתי לחבר שלי מפרט למשחקים בעיקר ללא ציוד הקפי ב3.5K זה מה שיש לו תגידו מה דעתכם... מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ₪635 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪451 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ₪351 כמות:1 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum ₪278 כמות:1 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ₪919 כמות:1 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ₪122 כמות:1 מארז ללא ספק HEC 6A19B Black ₪198 כמות:1 ספק כח Enermax Liberty 500W ₪545 כמות:1 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) ₪1 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3500₪ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il אחד הדברים שאני לא בטח בו זה הספק הוא יספיק להחזיק מערכת כזאת? תודה מר…
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, הפרמטר הכי חשוב מבחינתו היא - מהירות. חשוב שהמחשב יעלה במהירות, יריץ תוכניות ולא יגמגם. המחשב מיועד לעבודות רגילות (שוטף +) ללא צרכים מיוחדים/גבוהים (גרפיקה וכדומה) הוא נתקל במבצע של Orange, והייתי שמח לשמוע מה אתם חושבים על המבצע הזה. המבצע בקישור פה: http://www.orange.net.il/isp/19352.html והמפרט של המחשב בקישור פה: (מובא בהמשך לעצלנים בינינו) http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf המפרט המלא: אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, בהתחשב במחיר. לא לשכוח שהמחיר הזה כולל גם חבילת אינטרנט וגם נתב אלחוטי..
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
[ltr]ok, I just ordered my v.card from ebay (slightly used x1800xt 256mb for 175$+25$ S&H). now all I need is the rest of the rig, which I'll buy locally since the price difference isn't worth the hassle. I'm on a tight budget so I'm taking the e6300. what I need is a motherboard and 2gb ram. there will be as much oc as possible on high end air. I heard good things about the asus P5B (965) also I saw a DFI 975 infinity, what's better? do you have any better suggestions? (the mobo budget is up to 1.1k nis, less is better) as far as memory I'm open to suggestions, but it's definitely 2gb. will there be a big difference between 800 and 667? also will my PSU (enermax 365 …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר חיפוש בגוגל מצאתי את הצעת המחיר הבאה על דגם DELL STUDIO XPS SX13-163B , עולה 6000 ש"ח - http://www.zol.co.il/Product.aspx?productid=270 מה שהבנתי זוהי בעצם הפצה קמעונית של הדגם Studio XPS 13 <ז"א אותו דגם>. הנה מפרט הדגם באתר דל ישראל http://www1.euro.dell.com/il/he/home/Laptops/laptop-studio-xps-13/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-13&s=dhs&cs=ildhs1 אני סטודנטית למדעי המחשב ככה שאצטרך מחשב שיוכל להריץ לי פרויקטים רציניים, ולשמש אותי באוניברסיטה לאורך זמן. עד כמה אתם ממליצים לי עליו בתמורה למחיר? ועד כמה האתר\חנות האלה אמינים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-