עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעקבות המפרט המעולה שהצעתם, החלטתי לקנות את המחשב. אני מחפש חנות מחשבים באזור ת"א שתהיה אמינה וזולה. מישהו יכול להכווין אותי? תודה מראש. tryf

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  2. שלום לכולם בקרוב אתחדש במחשב חדש שאמור להספיק לצרכים הבאים : * משחקים ( לכן צריך כרטיס מסך חזק - צריך להחזיק רזולוציה נטיבית של 1200*1920 במשחקים ) * HTPC - כולל לכידה , התכנים יוצגו על המוניטור שתומך בכניסות DVI , VGA , COMPONENT בלבד ( ללא HDMI ) * תכנות - J2EE , בנוסף - משחק עם מספר מערכות הפעלה ( כמה PARTITIONS ), צריך לא מעט מקום בדיסק(ים) . * שימוש שוטף שכולל אפליקציות אופיס , אינטרנט , עריכת תמונות מדי פעם... * שמיעת מוזיקה באיכות מירבית - כרטיס הקול יתחבר למערכת AVR חיצונית שהיא עצמה תשמש מרכז חיווט ( לרמקולים איכותיים , למוניטור וכו' ) הקצבתי לטובת העניין 8500 ש"ח , אולם אם יש צורך חשוב אפשר גם להגדיל את התקציב במעט למחשב יש את ההגבלות הבאות : * בתקצי…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by halluchen,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות לשיפור מפרט מחשב נייח. הבנתי שכדאי לי לשדרג ספק כח....(?) כמו כן יש לציין שאני הולך להשתמש בכרטיס מסך GEFORCE 9500 1GB שלא מצויין במפרט. אני לא גיימר מטורף פשוט הכרטיס מסך לא בשימוש וצריך לעשות איתו משהו המחשב באופן כללי הוא לשימוש די משרדי, למעט שימוש בתוכנת Visual Studio וקומפיילרים למינהם לצורך לימודים... להלן הלינק למפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5841&CatCode תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  4. שלום רב רציתי לדעת, כאשר כתוב במחשב שיש לכרטיס מסך זיכרון של 512 ויכול להגיע עד 2 ג'יגה האם המערכת עושה זאת לבד או שאני אמור להגדיר לה? הבעיה שלי היא שיש לי מחשב נייד של HP G62-a10EJ החדש עם כרטיס 5470 כשאני משחק PRO 11, שהגרפיקה שלו לא כזו חזקה, המשחק עובד מעולה, אבל קטעי הוידאו בין לבין נורא איטיים. אשמח לתגובה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אז ככה אני צריך מפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים ותכנות כבדות (כמו אוטו קל). יש לי עדיפות גדולה לאינטל ואני מעדיף מעבד Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB או יותר חזק. התקציב מחולק למחשב ב-4000 ש"ח (בהנחה שיש לו יכולות גרפיות נמוכות) ובהמשך שדרוג כרטיס המסך. כלומר תקציב 4000ש"ח עם כרטיס מסך חלש. אשמח לקבל עזרא תודה nolie

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  6. אהלן חברים, תודה שנכנסתם.... צריך מפרט יציב וחזק ללא OverClock .. מפרט שישרת בעיקר לאינטרנט, הרבה צריבות דיסקים ועבודה משרדית (דיסק קשיח לפחות 250 GB). ושיוכל להפעיל משחקים ברמה של (לדוגמא) Pro Evolution Soccer ו- Counter Strike... בבקשה לא לעבור את התקציב. עדיף מהחנות הבאה: http://ksp.co.il/hmain.php זהו בעקרון, תודה על כל הצעה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by My_Name,

אהלן, אני צריך עזרה בהרכבת מיפרט לישמושים משרדיים נטו, בתקציב של עד 1000 ש"ח ללא ציוד הקפי. התקציב לא גמיש לחלוטין (100-200 חריגה במקסימום), אבל גם השימושים לא קיצוניים מדי - אופיס, וכמה תוכנות חישוב אולי.רכישה מ-TMS. תודה ..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מפרט לחברים שישמש לצרכים בסיסיים ולישומי AutoCAD, פוטושופ ודומיהם (2D וגם 3D). התקציב הוא לכיוון ה-3000 עם חריגה אפשרית (אם היא באמת הכרחית) לכיוון ה-3500. [ללא צ. הקפי וללא OC] הדרישות / שאלות - 1. כרטיס מסך לא מובנה - האם זה הכרחי או שאפשר להסתפק בכרטיס שבלוח האם? 2. צורב DVD, דיסק 250, 2GB זכרון, עדיפות ל-Firewire בלוח, ול-DVI בלוח/כרטיס מסך. 3. האם עדיף ללכת על אינטל או אפשר AMD לצרכים אלו? 4. מישהו מכיר חנויות בצפון חוץ מנעה? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  9. אחרי חפירה וחיפוש רב (לא הבנתי בזה הרבה לפני...) הנה הצרכים: גרפיקה (פוטו שופ ואולי תוכנות 3D בעתיד הקרוב), עריכת וידאו בסיסית, משרד ומסמכים, ריבוי חלונות ותוכנות פתוחות, raid01, firewire, כמה שיותר יציאות usb. להלן המפרט כרגע וההתלבטויות (מודגשות): מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1296 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 האם להוסיף גוף קירור למעבד? לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS4 ¤938 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS4 האם לוח האם מתאים לדרישות שלי? תומך ב-raid01? האם תומך SLI/CF? יש המלצות אחרות לגבי לוח אם? כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:4 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 …

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by Epic,

השימושים הם אופיס ואינטרנט. ושיהיה מסך 12-14" אין צורך במערכת הפעלה תודה

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  11. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום הרכבתי לחבר שלי מפרט למשחקים בעיקר ללא ציוד הקפי ב3.5K זה מה שיש לו תגידו מה דעתכם... מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ₪635 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪451 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ₪351 כמות:1 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum ₪278 כמות:1 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ₪919 כמות:1 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ₪122 כמות:1 מארז ללא ספק HEC 6A19B Black ₪198 כמות:1 ספק כח Enermax Liberty 500W ₪545 כמות:1 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) ₪1 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3500₪ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il אחד הדברים שאני לא בטח בו זה הספק הוא יספיק להחזיק מערכת כזאת? תודה מר…

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  13. שלום לכם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, הפרמטר הכי חשוב מבחינתו היא - מהירות. חשוב שהמחשב יעלה במהירות, יריץ תוכניות ולא יגמגם. המחשב מיועד לעבודות רגילות (שוטף +) ללא צרכים מיוחדים/גבוהים (גרפיקה וכדומה) הוא נתקל במבצע של Orange, והייתי שמח לשמוע מה אתם חושבים על המבצע הזה. המבצע בקישור פה: http://www.orange.net.il/isp/19352.html והמפרט של המחשב בקישור פה: (מובא בהמשך לעצלנים בינינו) http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf המפרט המלא: אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, בהתחשב במחיר. לא לשכוח שהמחיר הזה כולל גם חבילת אינטרנט וגם נתב אלחוטי..

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  14. Started by B.D.B,

[ltr]ok, I just ordered my v.card from ebay (slightly used x1800xt 256mb for 175$+25$ S&H). now all I need is the rest of the rig, which I'll buy locally since the price difference isn't worth the hassle. I'm on a tight budget so I'm taking the e6300. what I need is a motherboard and 2gb ram. there will be as much oc as possible on high end air. I heard good things about the asus P5B (965) also I saw a DFI 975 infinity, what's better? do you have any better suggestions? (the mobo budget is up to 1.1k nis, less is better) as far as memory I'm open to suggestions, but it's definitely 2gb. will there be a big difference between 800 and 667? also will my PSU (enermax 365 …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לאחר חיפוש בגוגל מצאתי את הצעת המחיר הבאה על דגם DELL STUDIO XPS SX13-163B , עולה 6000 ש"ח - http://www.zol.co.il/Product.aspx?productid=270 מה שהבנתי זוהי בעצם הפצה קמעונית של הדגם Studio XPS 13 <ז"א אותו דגם>. הנה מפרט הדגם באתר דל ישראל http://www1.euro.dell.com/il/he/home/Laptops/laptop-studio-xps-13/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-13&s=dhs&cs=ildhs1 אני סטודנטית למדעי המחשב ככה שאצטרך מחשב שיוכל להריץ לי פרויקטים רציניים, ולשמש אותי באוניברסיטה לאורך זמן. עד כמה אתם ממליצים לי עליו בתמורה למחיר? ועד כמה האתר\חנות האלה אמינים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי הסתכלתי כבר בשרשור של מפרטים שהוצעו כאן אבל לא מצאתי בהכרח משהו שמתאים. אני מנסה להרכיב מפרט למחשב נייח חזק. המחשב הוא לבן דוד שלי, בן 11 שהשימוש העיקרי שלו יהיה למשחקי מחשב (לכן רצוי שיהיה כרטיס טוב שיכול להתמודד עם הדרישות של המשחקים) בנוסף, רצוי שיהיה מחשב טוב שיוכל להחזיק מעמד כמה שנים (לא מצפה לניסים אבל את שלי קניתי לפני שנתיים והוא עדיין מעולה כמו ביום שקניתי אותו) התקציב ינוע עד 5,000 5,500 לערך אם יהיה צורך אני נורא אשמח אם מישהו יוכל להציע מפרט שנראה מתאים... תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by psybrain,

דעתכם על המפרט למשחקים , שיפור, הוזלה יעול תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.5K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by rotem111,

שלום לכולם, אני מעוניין לדעת בכמה אני יכול למכור את המקבוק שלי. נתונים: macbook pro i7 2.2ghz 15 inch נקנה בארהב ב 2011 תודה רבה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by liiight,

בלי אביזרים נלווים (בלי מסך, מקלדת, עכבר וכו'). שיהיה מספיק חזק לתמוך בVISTA עתידית. ממש לא מחשב למשחקים או משהו כזה. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  21. שלום אשמח לקבל המלצה לנייד בסביבות ה 11-12 אינטש שיוכל להריץ office ובתקווה גם matlab (למי שלא מכיר זאת תוכנה יותר כבדה) התקציב שלי הוא עד 3500 אבל כמובן שעדיף בפחות תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by guymaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף ש"ח לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מעט דת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400ש"ח ימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מעט עריכה גרפית ותכני HD עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיודע לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : league of legends, farcry 3, המשחקים הכי חדשים מבחינתי, אשמח אם ירוצו בהגדרות כמעט מקאסימליות בצורה טובה מאוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920.1080 או שאולי עדיף 1600.1200 לא בדקתי מה עדיף לגיימינג -לאילו הגדרו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מעבד amd athlon 64 3800 x2 לוח אם gigabyte ga-m51gm - s2g + זכרון syncmax 1024 ddr2 533mhz 2x512 כ. מסך gforce 6100 onboard כ.קול 7.1 mps 10/100 160gb sata2 7200rpm 8m western dig. dvd/r של lg מארז פשוט + ספק 450w מקלדת ועכבר של לוגיטק כל זה עבור 2740 האם ניתן לרכוש במחיר יותר טוב או לשנות חלקים כלשהם כל עוד לא נעבור 2800 שח תודה וממתין לתגובות

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by LiRaNNN,

למחוק

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. אני רוצה להוסיף כרטיס 1060 עם 6 ג'יגה כונן SSD כרגע יש מעבד Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 6MB 95W 3.1Ghz מארז חברת ANTEC דגם Tower Mini NSK4450B + ספק 450W צריך ספק חדש? מה לגבי המעבד האם יהיה צוואר בקבוק? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.