עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט נוכחי: i3 2100 1X4GB RAM Kingston HyperX BLU 1333Mhz Pegatron IPMSB-H61 GT430 ספק ומארז ג'נריים, את הספק אחליף בעוד כחודש בכל מקרה. מה לדעתכם עדיף? והמסך שברשותי אינו FHD. מטרת גיימינג כמובן, אני מתכוון להמשך.

2. כרגע המפרט המתוכנן עומד על : מעבד: AMD2500 לוח:ASUS A7V8X או GIGABYTE GA 7VA WD 80GB 8MB 7200RPM :HD זיכרון: MICRON 512MB כ.מסך: MX440 מארז: compucase ca 6a19 ATX, super midi tower case מחיר 2800~ ש"ח התוכנות שנעבוד איתן יהיו: 3DMAX, PHOTOSHOP,AUTOCAD,FREEHAND תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by unitech,

המפרט שלי חשבתי על לשדרג לכרטיס הזה: 3060 RTX מ-TMS בנוסף, אשמח להמלצה על ספק כוח מתאים, ו-SSD NVME (אזור תל אביב, לא חובה מTMS, אבל יהיה עדיף בשביל הנוחות). תודה רבה מראש !

4. Started by dviralush,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: ESO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין עדיפות מיוחדת, מה שיכנס בתקציב המחשב הנייד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. און ליין והאחרונים שיסחבו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 (לפחות בהתחלה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אז כמו שבכותרת. מבקש לבנות HTPC (שיעד להריץ גם סרטים ב 1080P?) , קטן מעוצב ושקט. זה מה שבניתי (לא יודע אם זה בכלל יכנס במארז ) : גלת הקניות מכילה את הפריטים הבאים: הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon X2 7750 Black Edition - 2.7 GHz 65nm לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 423.00 ש"ח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (AMD 780G) - mATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 440.00 ש"ח G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 - BLACK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 357.00 ש"ח Arctic-Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 - PWM - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 71.28 ש"ח WD Caviar Green 1TB 16MB - SATA 3 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 593.00 ש"ח LG DVD-RW GH22 x22 DUAL…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Nati.M,

אהלן, אני אשתדל לתמצת: אני חייל, ככה שהתקציב לא גבוה ועומד על 2,000 שקל, ככה שהחלטתי לא לקנות מחשב חדש, אלא להחליף את כל מה שחשוב: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך ולהרחיב את הזכרון. השימושים למחשב הם בעיקר משחקים, כשבינהם תמיד אני רוצה לשחק גם במה שחדש ברמה סבירה לפחות, והרבה עבודה של הקלטות מוזיקה. בהתחלה הייתי בעד המפרט הבא: מעבד: 529 ₪ - Dual Core i3 6100 Skylake 3.7Ghz S1151 לוח אם: 289 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H110M-S2H (DDR4) S1151 זכרון: 370 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 719 ₪ - * כולל משחק * - Gigabyte GTX950 2G + Hard Reset Redux / Dead by Daylight מחיר סופי: למזומן 1907 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומי…

8. Started by Asaf Gaming,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):5200 + מסך של DELL P2416D • חריגה מקסימלית מהתקציב:5500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:אוברווץ, באטלפיד 1 , GTA V , מיינקראפט עם חברים ועוד הרבה • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) שימו במפרט מארז VSP 5000 , שמעתי שהוא טוב , או כל מארז אחרר שהוא שקט ובהתאם לתק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by The Game,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו LOL ,watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eliharel,

אהלן אנשים. אני הולך לקנות מחשב חדש כשהוויצ'ר 3 הוא מה שעומד לנגד עיני. זה לא שהוא יהיה המשחק היחיד שאני אשחק בו, אבל הוא מה שחשוב לי למקסם בהגדרות הגרפיות. אני תוהה האם יש לטעם לחכות עם הקנייה? הסיבות העיקריות שגורמות לי לשקול לחכות הן האפשרויות שתצא חומרה חדשה עד המשחק, או לא הרבה זמן אחרי שהוא ישוחרר ב-19 למאי, או לחלופין ירידה משמעותית במחירים בחומרה הקיימת שתאפשר לי מפרט יותר חזק. כי לפי מה שקראתי, יתכן שהוא אולי יהיה המשחק הכי תובעני לשנה הקרובה, כך שאני אצטרך את המפרט החזק ביותר שאני יכול להרשות לעצמי. לפי מה שאני זוכר, כשהם עשו את ה-hands on event בסוף ינואר, הם הציגו את המשחק על הגדריות high, לא אולטרה, והיו צריכים מפרט עם 980 SLI בשביל זה, אז אני לא אופטימי מי י…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by deloy40,

1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לבזבז ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1500 עם זה באמת נחוץ אבל זה באמת הגג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד כשלוש חמש שעות ביום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייסיס שלוש גי טי אי חמש ויטצר 3 וכנראה רוב המשחקים "הכבדים" שיצאו בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אנסה להשיג מסך 1440P במחיר טוב עם לא כנראה מסך 1080P סט…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ict,

היי יש לי מחשב נייד Lenovo e431 I7 12 GRAM ואני רוצה להחליף לו את הכונן לSSD. האם זה אפשר? מומלץ?(עד כמה שיפור יהיה רציני) ואם זה מומלץ איזה כונן כדאי? (נפח שחשבתי עליו 240-300) תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SilverCivic,

שלום , אבקש ממכם המומחים לכתוב לי מפרט של מחשב ( ללא מסך , מקלדת , עכבר וכו'.. אלא נטו מחשב). בתקציב של 2.5 אלף ש"ח. המחשב מיוחד לעבודה בסיסית ואולי מידי פעם לאיזה משחק קליל. תודה רבה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by boludo,

לאחר חיפושים רבים הגעתי ל 2מחשבים של דל DELL D820 2.0Ghz LT-RC03-1225לינק - http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3695&zap=1 ו DELL Precision M65 2Ghz http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3697 המטרה - עריכת וידאו לכן חשוב לי -מהירות HD7200, כ מסך של NVIDIA וכמובן שידרוג ל 2G זיכרון אני מגרד את התקציב :s05: 0) האם ההפרש בינהם שווה את הכסף? 1) איך המחשבים של DELL ? מישהו יכול לתת לי פידבק ! 2) איך השרות? 3) יש אולי אופציה זולה יותר? (לא חייב להיות כ מסך איכותי העיקר NVIDIA!!!) תודה אשמח להמלצות מה עדיף ואולי יש אופציה יותר זולה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. - תקציב: 4K - מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית, תוכנות: דאטה-קאד, אוטוקאד, פוטושופ, פריהנד, פיקאסה) - דגשים: צריכה כרטיס קול איכותי וכרטיס מסך איכותי, שיהיה שקט (קירור?) ועדיף מארז קומפקטי - חשוב: לבנות מפרט שיהיה מספק לכ-5 שנים הקרובות - תוכנות ומערכת הפעלה חוקיות, - xp, וורד (אאוטלוק) - צריכה כי אני עסק עצמאי הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה- מה שעדיף, הולך - מה זה OC? לא גיימרית, לא אטרפים - רזולוציה טובה, מהירות תגובה טובה, בעיקר אמינות ואיכות (מה ביקשתי?) חוקי הפורום דורשים כותרת עניינית - כזו תכלול, במקרה הזה: אופציה לשדרוג, או למפרט חלקי כי הצמחשב הנוכחי בן פחות משנה, מאייבורי (עצוב, אך לא יקרה יותר) ושוב - המון תודה …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קניתי מחשב נייד, הבטריה מספיקה בקושי לשעה וחצי, כיצד אני יכול להעריך את חיי הסוללה בחרתי במצב חסכון אבל זה עדיין לא ממש עוזר, אשמח לקבל המלצות או תוכנות שעושות את זה ביצעתי את הדברים הבאים ואין שינוי מבחינת הבטריה: 1. הורדתי את בהירות המסך 2. בחרתי במצב חסכון בטריה 3. סגרתי תוכנות שאין בהם שימוש וכל זה לא עוזר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by coil,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשהו קצת יותר רציני אבל אין לי כל כך מושג אז אני פונה אליכם. המחשב הוא לצורכי גרפיקה בעיקר ומשחקים. נכון לעכשיו יש לי את המפרט הבא פנטיום 4, 3GHz Leadtek 6600GT Albatron PX915P Pro (לא בטוח אם P או G). 1G DDR אני מעוניין בעיקר לשדרג את המעבד ל Q6600, לשדרג גם לוח אם ולקנות זכרונות כל זה אמור להיות כלול במחיר, אשמח לקבל המלצות.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, בעוד חודש אני טס לארה"ב ורוצה לרכוש שם נטבוק בניו יורק בגודל לא יותר גדול מ11 אינץ . אני טס הרבה, ככה שאני צריך שנטבוק יחזיק כמה שיותר זמן בלי טעינה(שימושים סרטים\מוסיקה\תמונות\אינטרנט), אבל מצד שני רציתי גם קצת לעבד עליו תמונות לא עם פוטושופ, מה שהוא יותר קל כמו lightroom,ככה שאם יהיה ליבה כפולה יהיה טוב(ראיתי שיש עכשיו כאילו נטבוקים גם, או שמעבד עם לבה בודדת אבל חזק) יש כל כך הרבה עכשיו נטבוקים שרשום אליהם שמחזיקים 10-13 שעות, האם יש משהו שאפשר למצוא לי , האם יש מחשב שיכול למשל להחזיק דברים כבדים (כמו נגינת סרטים) משהו כמו 7-8 שעות ללא טעינה ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום. יש לי חבר שהוא סטודנט לאדריכלות. הוא הולך להשתמש במחשב בעיקר לתכנות כמו AUTOCAD ו SKETCH UP. מכיוון שההבנה שלו במחשבים שואפת לאפס, הוא מבולבל מכל הצעות המחיר שהוא קיבל מאנשים שונים. אני נחשב טיפה מבין, אבל אני לא כל כך מעודכן. השאלה שלי היא שאלה עקרונית - מה יותר חשוב במחשב שמשמש אדריכל - מעבד או כרטיס מסך. אשמח גם לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח יכותי - שיאפשר עבודה מהירה על התכנות הנ"ל במחיר סביר - של כ 4K ש"ח. נייח!!!! לא נייד. תודה מראש כולם! ואני מתנצל שפתחתי נושא חדש אבל מהנושאים שקראתי בעיקר היה המלצות על מפרטים, ואני מחפש תשובה עקרונית בכדי לעבוד עם ספק מחשבים שאנחנו אישית מכירים וסומכים על האיכות, למרות שהוא בעצמו לא ידע לענות לנו איפה כדאי להתרכז. ישי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. צריך לקנות זוג מחשבים, זהים- אחד יהיה לגיבוי במקרה של תקלה בראשון. המחשב אמור להפעיל "גימיק" באירועים של צילומים עצמאיים של אורחים, תמונות וקבצי וידאו דרך מסך מגע. תקציב- סביב 1800-2000 לכל אחד, יקנה מחנות לוגיק - http://www.logicpc.co.il/heb/default.aspx - עדיפות למעבד אינטל, וכרטיס מסך מבוסס ATI. - עדיפות למארז כמה שיותר צר ודק, כי הוא הולך להיכנס לתוך "כוך" קטן במתקן. אשמח לתשובות עד צאת החג,לשם הזמנה מהירה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by podpeople,

הי שלום לכולם בשעה טובה התחלתי ללמוד באוניברסיטה, אז התחלתי לחפש מחשב נייד מתאים. ראיתי את המחשב הזה, שקיבל ביקורות טובות. רציתי לדעת מה דעתכם עליו. מחיר בארץ: 3,799 http://www.laptopmag.com/review/laptops/toshiba-satellite-t235.aspx#axzz12iuaf8yV

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ronili2,

יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. קליטת האלחוט היא די טובה אבל במצבים מסויימים אני שם לב שאין לי קליטה או שיש לי קליטה נמוכה. שאלתי היא .. 1. האם יש אפשרות לקנות מגבר לכרטיס הרשת ? ( אני ידוע שיש אפשרות להגביר את עוצמת הגל של הראוטר .. אבל לא את זה אני מחפש מאחר ולא תמיד יש לי גישה לראוטר ( למחשב כשאני משתמש באותו מחשב נייד במסגרת עבודתי ) ) האם אפשרות לחבר כרטיס רשת נוסף ( כמו למשל בחיבור USB ) שיקלוט טוב יותר את האות מהראוטר ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. חנות מועדפת: SKYPC תקציב: 2500, יש גמישות כאשר הדגש הינו יחס עלות תועלת מירבי שקט: 7/10 אין כוונה לOC ושדרוגים, יש צורך בהרכבה. אין צורך במערכת הפעלה. שימושים: כללי (תכנות, מולטימידיה) וגיימינג על מסך 1600X1200 אני לוקח צורב וכונן קשיח ממחשב קודם (WD640AAKS) יש צורך במקלדת חוטית נוחה מה שחשבתי עליו (ואני אשמח להצעות לשיפורים) הינו: מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪371 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX450WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ₪346 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950731 זיכרון Samsung DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪209 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D34G1333SA כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1024…

24. איך מהפרט הבא והאם הייתם משנים בו משהו ( מבלי לחרוג מהתקציב ) והאם ניתן להשיג את אותו מפרט במחיר זול יותר ? דיסק קשיח Western Digital 160 gb 7200 SATA II 8 mb Buffer ¤517.10 זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 x2 (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 ¤667.22 כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail ¤1056.44 מארז Thermaltake SOPRANO SILVER DUAL 12mm FAN No PSU VB1000SNS ¤455.94 ספק כח THERMALTAKE 430W TR2 PFC + 2 FAN + PCI-E + SATA +24/20 pin + Cable sleeving W0069RI ¤322.49 מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray ¤767.31 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 139…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by SeReGa,

אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב LENOVO B560 עם מעבד I5 ו 4GB זיכרון אני רוצה להחליף כרטיס מסך ככה שיריץ לי משחקים כמו שצריך איזה כרטיס מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.