עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nvered,

הי, מצ"ב מפרט מחשב שהרכבתי לטובת מחשב משרדי חזק (בעיקר לעבודה עם אופיס, אינטרנט עם אופציה לראות סרטים). 1. מעוניין לדעת האם כל הרכיבים מתאימים אחד לשני. 2. האם נכון לשדרג רכיב אל מול עלות תועלת. תודה! ------------------------------------------------ מעבד AMD Phenom II X6 1055T Box ₪990 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDT55TFBGRBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪354 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪133 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBN…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor (2.0Ghz) 3800+ לוח אם: Asus A8N-E nVidia nForce4 Ultra Socket 939 זיכרון: Corsair 2x1GB (2GB) PC3200 DDr400 2-3-3-6 TwinX2048-3200C2 הארד דיסק: Western Digital 80GB Sata II 8MB 7200RPM x2 (לצורך RAID) כרטיס מסך: Sapphire Radeon x1800XT 512MB PCIe צורב: Nec ND-3550 Dual Layer Black מארז: SunBeam Transformer Black Case (כולל 4 מאווררים, 3 עם לאדים) ספק כח: CoolerMaster eXtreme Power 430Watt V2 כרטיס רשת אלחוטי: DLink AirPlus Xtreme G Dwl-520 PCI Adapter נ.ב. המחשב עלה 9000 שקל ואני מתכנן לקנות לו בקרוב רמקולים של לוגי'טק דגם x-530 5.1 ואם הכרטיס קול המשולב בלוח אם לא יהיה מספיק טוב אז אני אוסיף גם כרטיס קול Audigy 2 7.1

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה גרפית (מעט תלת מימד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.מגוון של משחקי תלת מימד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ' מקסימום אפשרי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by coil,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשהו קצת יותר רציני אבל אין לי כל כך מושג אז אני פונה אליכם. המחשב הוא לצורכי גרפיקה בעיקר ומשחקים. נכון לעכשיו יש לי את המפרט הבא פנטיום 4, 3GHz Leadtek 6600GT Albatron PX915P Pro (לא בטוח אם P או G). 1G DDR אני מעוניין בעיקר לשדרג את המעבד ל Q6600, לשדרג גם לוח אם ולקנות זכרונות כל זה אמור להיות כלול במחיר, אשמח לקבל המלצות.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Reut555,

שלום לכולם, אני סטודנטית לעיצוב תקשורת חזותית מחפשת מחשב טוב שמתאים לעיצוב גרפי במחיר סביר עד 5,000 ש"ח פלוס מינוס. אני לא ממש מבינה בתחום אבל לאחר התייעצות עם מס' אנשים הגעתי ל4 דגמים שנראים לי מתאימים ובמחיר טוב מחשב נייד Asus X556UV-XX169T מחשב נייד Asus X556UR-DM190T מחשב נייד Dell Inspiron 15 7566 N7566-7950 מחשב נייד Dell Inspiron 5578 IN-RD33-9872 מצרפת את הקובץ של ההשוואה בין המפרטים, אשמח לקבל חוות דעת מה יותר טוב/מומלץ וכמובן אם יש שם של דגם נוסף שיכול להתאים לי תודה רבה לעונים. מחשבים.pdf

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by shira steinitz,

שלום צריכה המלצה למחשב נייד עבור ילד בגיל 13 עם רמת שמע (רמקולים) באיכות מצויינת לצורך שמיעת מוסיקה קלאסית באיכות גבוהה, צפיה בסרטים עם שמע מצויין. בנוסף- אפשרות לחיבור מיקרופון איכותי (כבר יש לנו) המקליט קבצי קול - הורדת קבצי הקול מהמקרופון למחשב, עריכת קבצי הקול- בינתיים באופן בסיסי ייתכן שבהמשך עריכה טובה יותר (תלמיד בבית ספר למוסיקה). מאוד חשוב: 1. איכות המסך- ילד עם משקפיים ובעיות ראיה לכן דרוש מסך טוב שמקל על עייפות בעיניים וכאבי עיניים עם אפשרות לשליטה באור הכחול אבל גם בלי ריצוד יתר. 2. הילד שם את הנייד על הברכיים לפעמים ולכן חשוב שלא יתחמם מדי. אם יש לכם מידע גם על קרינה- זה יכול להיות משמעותי בהחלטה הסופית על דגם או חברה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי לכולם חבר שלי רוצה מחשב למשחקים בתקציב של 2500 ש"ח. יש לציין שיש לו כבר 2GB זכרונות של חברת:American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 <א 4 סטיקים של 512MB> אשמח לשמוע המלצה למפרט. חברי חשב לקנות את כרטיס המסך 1950PRO אבל בגלל שזה לא נכנס בתקציב ניקח את ה-7600GT בתודה מראש לכל העוזרים. יש לציין שהוא רוצה את המעבד AMD 4400X2 .הוא רוצה MHZ גבוה ובמעבד הזה יש 2300MHZ .הוא רצה לקחת את המעבד 4800 אבל הוא ירד ל-4400 כדי לשמור על מסגרת התקציב. כמו כן הוא רוצה הארד דיסק של 250GB לא פחות. בתודה מראש שי

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, רציתי לדעת, במידה ואני צריך להחליף\לתקן את הכרטיס אלחוטי שלי במחשב הנייד (האחראי על הWifi & BT) אני חייב להשתמש אך ורק באותה הדגם שהגיע עם המחשב? או שכל כרטיס אלחוטי עם חיבור Mini-PCI יעבוד? דגם מחשב : Lenovo E330 3354-1S6 דגם כרטיס אלחוטי מקורי: T77H195.12 תודה רבה לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by astralon,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. המטרה העיקרית היא לימודים, לכן חשוב מאוד המשקל של המחשב. יחד עם זאת, אני מחכה בקוצר רוח לדיאבלו 3 ואשמח שהמשחק ירוץ חלק על המחשב..... התקציב עד 7000 ש"ח (הקנייה תהיה כנראה בארה"ב לשם הוזלה) כמובן עדיף כמה שפחות בתקציב ממש לא מחייב להשתמש בכולו, להפך גם מאוד חשוב שיהיה כמה שיותר דק.... אין מקום בתיק..... * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים באיכות HD (כמה שיותר גבוהה), דיאבלו 3 כשייצא. * גודל המסך? בין 13 ל-15 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות? שיהיה נייד ושלא ישבור את הגב... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. כמה שיותר..... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDM…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by adamshar,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב R61 של לנובו בארה"ב. כל המפרט סגור, מלבד עניין המעבד. שימושים: תכנות. אשמח לקבל התייחסויות ענייניות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by TinMan,

הי, לאחר מחקר וצפייה מרובה בפורום, זהו המפרט שהרכבתי. המחשב לא אמור לעבור OC, אינו משמש למשחקים אך אמור לעבוד עם VISTA ב2007. רוב השימוש הוא לניגון מוזיקה (דוחף שני מגברי AVR - סלון וחדר שינה), צפיה בסרטים (עדיף אופצייה לשתי יציאות TV למרות שלא מצאתי כרטיס כזה במחיר סביר. היום אני מחבר TV אחת לTV OUT ושנייה לSVIDEO OUT), גלישה, הורדה ו OFFICE. אולי בעתיד אחבר לו גיטרה אבל אז בוודאי אקנה כרטיס קול נפרד. FIREWIRE - חשוב. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, כמו כן כבר יש לי HD - WD3200, IDE, 8MB buffer. מכיוון שאני לא לחוץ על ביצויי שיא, ירדתי מהקורנו ל:+AMD 3600, אבל אני רוצה מחשב שקט ואמין (מוצב בחדר שינה). אשמח להערות. אגב, המחשב מורכב בKSP חוץ מה-ספק. מה לעשות, אין…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by larry_lurex,

שלום, קניתי לאמי נייד ומסתבר שהוא עם מסך מבריק (לא מאט) וזה מציק לה. יש משהו שאפשר לעשות עם זה? (בלי להחליף את המחשב...) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by vic1234,

היא צריכה מחשב לשימושים בסיסיים מה תגידו לגבי זה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=459&CatCode=1 אה ולא צריך ציוד הקפי כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום מעונין לקנות מחשב נייד לאחותי. ללימודים.חשוב מעבד i5. * מטרות המחשב?, צפיה בסרטים, לימודים.גלישה * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?2.3 חשוב לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (5 שעות אפשר גם יותר * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? GB‏ 500-1000 * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה לי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell/ lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שחור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by -Arcanide,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הנייד הבא של HP http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=826 הבאתי אותו מסאקל ב 5799, שווה לדעתכם? ולכמה שנים בערך הוא יחזיק לי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): מהגבוהה לנמוך: משחקים בעיקר FPS, עבודה עם sony vegas לעריכת סרטונים קצרים ליוטיוב, שימוש מזערי בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג!!! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 3 ו4 כשיצא, starcraft , dota 2, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות): בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by asdf123,

אהלן, לפני רכישת מחשב. קנייה באילת בשבוע הבא - ksp או אייבורי. מחפש דור עשירי, i3 לפחות, 8 ג'יגה ורזולוצייה 1920 על 1080. לא מעניין אותי מסך מגע, ואפילו מעדיף מסך מט אם זה לא פוגע באיכות. מתלבט בין שני דגמים - https://ksp.co.il/?uin=73089&select=.268..271..132..162..214.&txt_search= ב2555. או https://ksp.co.il/?uin=80809&select=.268..271..132..162..214.&txt_search= ב2349. חשובה לי מאד ההנדסת אנוש - מקלדת נוחה, זווית צפייה הגיונית, פתיחה קלה של המחשב (היה לי פעם לנובו ללא מגרעת פתיחה - זאת דוגמא לחרא של הנדסת אנוש). השימושים שלי לא כוללים תכנות או גיימינג, מעט סרטים. מה מומלץ יותר? דל? hp? אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Yaniv A,

איך המפרט לגיימינג בינוני - כבד וגם איך המחיר? יש תוספת של משלוחים ומס של 440 ש"ח וכל אחד מהכרטיסים עולה בין 1,000 - 1,056 ש"ח (המס שלהם כולל במה שרשמתי 440) ואיזה כרטיס מסך עדיף בין 3 הכרטיסים הבאים: Red Devil: https://goo.gl/eUkHLG XFX Fatboy: https://goo.gl/CA7hG5 Sapphire Nitro+: http://goo.gl/N7CNZf

19. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח אם אפשר להגיע ל-3,500 גם מצוין (לא צריך מסך). המחשב אמור להיות למטרת גיימינג, סרטים ומוזיקה מה שאומר דגש גם על כרטיס מסך טוב(עם חיבור HD) ועל כרטיס קול, הארד דיסק בנפח 1TB מספיק. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אשמח לקבל המלצות לחנויות / מפרטים, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Rockstatement10,

יש נייד DELL XPS 15Z שהיו בו מלא וירוסים אז פירמטתי אותו והוא די ישן אבל עם חומרה חזקה. בקיצור אחרי הפרמוט המחשב מאוד איטי, וניסיתי לפרמט פעמיים וגם להתקין את כל הדרייברים והוא זוחל. מה גם שהמחשב משמיע צפצופים ותקתוקים שאני חושב שמגיעים מהקשיח אבל אני לא בטוח כי עשיתי בדיקות והקשיח תקין.. יש לכם רעיונות?

21. אני מעוניין שתבנו לי מפרט למחשב שכולל: מעבד לוח אם עם כרטיס קול כרטיס מסך זכרונות צורב די וי די כונן דיסקטים התקציב הוא בסביבות ה2500 פלוס מינוס. מקווה שהתקציב מספיק לקנות משהו איכותי וטוב למשחקים ואינטרנט. אם יש שאלות תשאלו, אני כאן תודה. *מה שלא רשמתי ברשימה אז לא צריך. דרך אגב המחשב לא מיועד לאובר קלוק!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Osher5,

אהלן, מעוניין לרכוש מחשב נייד בעיקר עבור הלימודים(מדעי המחשב). התקציב שלי עומד על כ3000 שח עם העדפה לחסוך . המחשב בעיקר עבור הלימודים -תיכנות. בנוסף יהיו סרטים,נטפליקס,משחקים אולי(fortnite) אך לא בדגש לגיימינג. עדיפות לרכישה באזור תל אביב. שיגיע עם מערכת הפעלה. אלו בכללי הדרישות,בנוסף ראיתי שיש שוק ללפטופים האם שווה להתעניין ולחפש מציאה או עדיף לרכוש חדש ולהתרחק מיד2 ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by na_g0,

http://srv2.jpg.co.il/10/5493301665444.jpg' alt='5493301665444.jpg'>

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by יוסי111,

שלום אני צריך מפרט ודחוף לתקציב שלי שזה 6 וחצי אלף שקל אני צריך שיהיה בו 2GB זיכרון מחולק דואל צ'נאל כרטיס מסך X1900XT 256MB ומעבד E6600 תודה לעוזרים. (:

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by rooster,

:-*

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים