ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הנייד שלי כבר התיישן, ואני רוצה לקנות חדש. הנייד משמש לשימושים עסקיים, ולכן חשוב לי שהוא יהיה מדגם עסקי או לפחות מדגם צרכני איכותי (עם הגנה טובה על הגוף ובמיוחד הדיסק, רכיבים אמינים, מנגנוני התאוששות מאסון אם אפשר וכד'). כבר היה לי פעם סיפור עם דיסק שקרס בנייד, ויש לי טראומה מזה... מה שעוד חשוב הוא שהוא יהיה חזק כמה שיותר (מעבד חזק וזיכרון מספק) כי אני מריץ עליו הרבה מאד תוכנות במקביל (במצב עבודה רגיל יש עליו פתוחים במקביל אאוטלוק 2007 עם ספריות "כבדות", וורד 2007 עם הרבה מסמכים גדולים, מסמכי PDF גדולים, אקסל 2007 עם גליונות גדולים פתוחים, אקספלורר עם הרבה לשוניות גלישה פתוחות, OneNote ועוד), וגם רצות ברקע תוכנות סנכרון, אינדוקס ועוד. לשעות שאחרי העבודה, הייתי…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Toshiba Satellite A500-1HK מפרט טכני: מעבד: Intel Core i5-430M, 2.26/2.56 Turbo GHz, 1066MHz, 3MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64bit מסך: 16´´ LED Toshiba TruBrite HD Display רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1066MHz DDR3 דיסק קשיח: 640GB 5400RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 330M CUDA 1GB כונן: Blu-Ray תקשורת אלחוטית: Wireless LAN 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1 סוללה: Li-Ion, עד שעתיים ו-25 דקות עבודה מימדים: 384x259x36.5~41.0 מ"מ (ג x א x ע) משקל: כ-2.76 ק"ג מצלמת אינטרנט עם Face Recognition ומיקרופון מובנים חיבורים: 3 x USB2.0 eSATA (משותף עם יציאת USB אחת) RJ-45 יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון HDMI קורא כרטיסים 5 ב-1 אחריות: אחריות לשנתיים ע"י מפעיל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם חבר שלי רוצה מחשב למשחקים בתקציב של 2500 ש"ח. יש לציין שיש לו כבר 2GB זכרונות של חברת:American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 <א 4 סטיקים של 512MB> אשמח לשמוע המלצה למפרט. חברי חשב לקנות את כרטיס המסך 1950PRO אבל בגלל שזה לא נכנס בתקציב ניקח את ה-7600GT בתודה מראש לכל העוזרים. יש לציין שהוא רוצה את המעבד AMD 4400X2 .הוא רוצה MHZ גבוה ובמעבד הזה יש 2300MHZ .הוא רצה לקחת את המעבד 4800 אבל הוא ירד ל-4400 כדי לשמור על מסגרת התקציב. כמו כן הוא רוצה הארד דיסק של 250GB לא פחות. בתודה מראש שי
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4916 מישהו יודע? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נייח התקציב שלי הוא: 4.5 אלף שקל שימוש המחשב: בעיקר תכנות, עריכת גרפית, משחקים SSD 1 TB ברצוני שיהיה 6 יציאות ומעלה של USB (בעיקר USB 3 ומעלה) כמו כן יש לי מסך Dell 24 Monitor: P2419H: Model: Dell P2419H 1920x1080, 60Hz Input Source: HDMI תודה רבה לכל ההמלצות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי נייד ישן למדיי - IBM X30. מגיע עם מעבד 1.2, ו 128 ראם. המחשב בקושי נושם, ודורש טיפול דחוף. כרגע על הפרק: הרחבת זיכרון - כרגע 128מגה במהירות 133מג"ה, SDRAM. מהיכן ניתן להשיג בזול (בארץ או בחו"ל) תוספת זכרון? מה הכי מומלץ מבחינת מהירות וכמות שהוא מסוגל לתמוך בה? פירמוט - לאחר שארחיב זכרון, ארצה להתקין מחדש מע' הפעלה - מה כדאי? 7 סטארטר, 2000, XP? WIFI, אין כרגע, מה ניתן לעשות כדי להוסיף? ואחרון, כרגע יש הרדיסק של 40ג'יגה במהירות 4200 סל"ד. האם החלפת ההרידסק במהיר יותר תתרום בצורה ניכרת לשיפור הביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היא צריכה מחשב לשימושים בסיסיים מה תגידו לגבי זה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=459&CatCode=1 אה ולא צריך ציוד הקפי כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר והנטבוק של לנובו S10E המעולה החל להיות איטי ביותר. אני מעונין לפרמט אותו חזרה להגדרות יצרן. שאלתי היא האם גם הווינדוס שהגיע איתו יהיה מותקן? איך עושים פירמוט למחשב זה כך שבסיום המחשב יעלה את ווינדוס ואופיס המותקנים בו כרגע? אשמח להתייחסות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הגעתי למסקנה אחרונה בקשר לחלקים.. אז ככה.. מארז: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR BLACK + WINDOW ATX + BTX מזה הBTX הזה? ומה ההבדל בינו לבין הATX? בגלל שאין לו את ה APPLO אני לוקח אותו.. מעבד: E6750 זכרונות: GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 800MHZ CL5 PC6400 כולל גוף קירור (KIT) סוג אריזה (הם נחשבים לחברה טובה)? תכנני תקלחת כאמור את ה PQI אבל האו גם איתם לא מתעסק.. אבל המחיר אותו מחיר כמעט..) הכול ב2850 ש"ח כולל הרכבה וכמובן אחריות? ויש לי 8800GTS 320 GIGA. HD 200 גיגה סמסונג.. הבחירה טובה? מה יש להוסיף להחסיר.. תודה למי שמגיב.. אתם עוזרים לי..
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה ויכול לעזור לי... אני צריך המלמות לחלקים הבאים ומחירים: ההרדיסק - עד 300 G שיהיה מהיר וטוב זיכרון - כרגע יש לי DDR-SDRAM 512 מגביית ואני רוצה עד 1 G של זיכרון צורב די וי די - אני צריך אחד טוב שיהיה עד 8.5 G של צריבה כרטיס מסך - תמליצו אתם *יש לי עד 6000 ש"ח השקע בזה תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2,500 ש"ח. ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לילדים - גלישה, עבודות אופיס מצגת, יוטיוב. לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפורום הנכבד, ברשותי לפטופ של טושיבה מהדגם הנ"ל, לאחרונה המחשב הפסיק לזהות רשתות אלחוטיות בכלל, אף שסוויטץ' הwifi דולק. לאחר הגדרות חוזרות של הרשת הביתית באופן ידני לא הועילו ובדיקה בחיבור קווי שהייתה חיובית החלטתי לפתוח את הלפטופ ולבדוק מה המצב בפנים, גם לא יזיק לעבור עליו עם ספריי מגעים אחרי כמעט 3 שנים בשימוש כבד. אבל מסתבר שזה ממש לא סיפור פשוט למשתמש הביתי. הברגתי החוצה כל מה שמצאתי בתחתית המארז, אני לא רואה עוד אפילו בורג אחד שניתן להעיף כרגע, 2 חלקי המארז נפתחים בהיקף אבל עדיין יש התנגדות במרכז, במבט פנימה מהצד אני רואה שישנן כנראה עוד 2 תושבות לברגים במרכז אבל אני לא מוצא דרך להגיע אליהן מהתחתית ובאיזור המקלדת אין גישה כלשהיא שניתן לזהות, לפחות מבלי להסיר…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
היי, ברשותי מחשב מדגם Dell n5010. לפעמים אני משאיר אותו להוריד בלילה אז אני צריך לכבות את המסך שלו כך שהמחשב יישאר עובד ולא ייכנס לשינה. הגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שכאשר המחשב מחובר לחשמל, סגירת המכסה רק תכבה את המסך ולא תשים אותו במצב שינה. הבעיה היא שכאשר המכסה של המחשב סגור הרבה זמן והוא עובד, הוא מתחיל להתחמם מאוד-במיוחד הדיסק הקשיח. אני צריך דרך לכבות את המסך של המחשב כך שהוא יישאר פועל אבל עם מכסה פתוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לגביי עד 6000 - אין לי מושג מה סדרי הגודל של המחירים כיום, ראיתי את האזהרות על טרד ללא מחיר בכותרת אז כתבתי, אבל אם תגידו לי שאני חורג בהרבה זה בסדר מבחינתי. אני מחפש את המחשב הכי זול שעומד בתנאים הנ"ל: אני צריך נייד עם מסך 12-13, פחות מ14 אינצ בכל אופן 2 גיגה זכרון וחריץ פנוי לתוספת סוללה ל6 שעות בערך מטען קטן וקל מצלמה מובנית שניתן לסובב כך שתצלם את הכיוון הנגדי למסך, את מי שיושב מול זה שמשתמש במחשב לצורך ההמחשה חברה אמינה ומוכרת אחריות ל3, נתפשר גם על שנתיים עדיף בלי רשיון למערכת הפעלה, אם חייבים אז ויסטה המחשב ישמש לפיתוח תוכנה, לכן ירוצו עליו סביבות פיתוח, שרתים, virtual pc, ועוד זוללי משאבים למיניהם - אז הוא צריך להיות בחור חזק. מה דעתכם עליו: http://www.zap.co.il/m…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום פורום, להלן תשובות לשאלון: מטרות המחשב? לימודים, סרטי HD, ואם אפשר עריכה על פרמייר cs6 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. לפי מה שראיתי בפורום עדיף מאט, לא? אז מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה, יותר טוב. * משקל רצוי? עד 1.6 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר ארבע שעות לפחות, זה יהיה נהדר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אפשר לחיות עם שתי האופציות. שילוב יכול להיות מעולה. אז ככה, מקריאה בפורום הגעתי בסופו של יום לסמסונג NP730, שאנשים פה המליצו עליו (יש גרסא שלו עם טאצ', אבל היא יקרה ואחותי לא צריכה את זה). דיי ננעלנו עליו אבל כשהתקשרנו לניידנייד, הם אמרו שזה דגם מיושן קצת ושיש דגם …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן התקציב הוא 5 אלף, אני מעדיף לא לחרוג בתקציב אלא אם כן זה ממש ממש שווה את זה. (כלומר הבדל משמעותי וענק באלף ש"ח)צרכיםתכנות אתרים - הפעלה של הרבה תוכניות יחדיו מבלי להיתקע אפילו לא הרגשה מזערית של לאגים כשיש הרבה תוכניות פועלותאודיו וצג ברמה גבוהה לסרטים ושירים8 שעות סוללהשיחזיק את ה5 שניםאולטרה בוק (דק, קל משקל, חזק ובעל סוללה טובה)לדעתי ssd זה יעזור (למרות שמעולם לא חוויתי מחשב עם ssd)250 גיגה זכרון זה מספיק ואפילו יותר מדימצידי שיהיה 13 אינץ כי אני תמיד מחובר למסך רחבאני משתמש בלינוקס ולא וינדוס אם זה משנהתודה רבה לכם! זה די דחוף אני הולך לקנות ביום ראשון
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מה ההבדל בין ssd לm.2 ssd מכירים את שניידר מחשבים חנות שמוכרת מחשבים ? תודה הילה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי בתקציב הנע בסביבות ה2000ש"ח. ארצה להחליף כרטיס מסך לוח אם זכרונות ומעבד. המפרט שלי: מארז: raidmax tornadoספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום וזו הודעה ראשונה, אני מקווה שאני עושה זאת נכון. יש לי מקבוק פרו בשביל צרכים של תכנות, התעסקות בתוכנות מקצועיות, אופיס וכד'. אולם כידוע (לשמצה) המק לא בולט בתחום הגיימינג, לכן אני מעוניין לרכוש מחשב PC שיהיה נטו בשביל משחקים (לא חובב קונסולות) להלן מה שהרכבתי עד כה: לינק למפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H5 SF Low-Profile 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus TUF Z270 MARK 2 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Cors…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה ואני צריך עזרה מקצועית. אני הולך לקנות את המחשב הזה: רציתי לשאול מה אתם חושבים עליו בגדול ואני מתלבט בין שני כרטיסי זכרון: DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC או DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value אין הבדל משמעותי במחיר אבל אני רוצה לדעת אם כדאי שני כרטיסים של 1 ג'יגה או כרטיס אחד של 2 ג'יגה. וגם מה זה Vista Upgrade Edition XTC? מעבדי אינטל Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty לוחות אם למעבדי אינטל ASUS - 3 Years Warranty P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC דיס…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי הת'רד שפתחתי כאן לפני כשבוע (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353453.0), הלכתי לחנויות מחשבים שונות (נועה ו-KSP, הייתי גם בבאג כי פשוט עברתי בקניון והיה לי משעמם, אבל הם מוכרים רק מחשבי מותג), וקיבלתי 3 הצעות מחיר שונות: הצעה הראשונה, מקיי אס פי: E8400 לוח P5QLE של אסוס 4 ג'יגה ראם, 800 מג"ה, הבנתי שזה של קינגסטון אבל זה לא באמת משנה דיסק 320 ג'יגה כלשהו צורב DVD של פיוניר DVR-216B מארז HEC 6C11 כרטיס 4850 של Gigabyte ספק כוח - זו הבעיה הכי גדולה, והנורמליים שלהם הם רק של אנרמקס.. modu 425 או 525, אין ממש ברירה.. סה"כ 3813 שקלים הצעה שניה - מנועה: למעשה זה מחשב של AMD, המפרט שלו הוא כזה: phenom X4 9650 Gigabyte GA-MA790FX-SQ5 Patriot 2G…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים אני מתחיל ללמוד בקרוב מדעי המחשב וזקוק למחשב נייד. אני אשמח למחשב שישרת אותי לכל ה3-4 שנים הקרובות של התואר ולכן מעדיף לקנות מעבר לדרישות הבסיסיות. התקציב הוא בסביבות ה3200-3300. אפשר לחרוג במעט אם זה שווה את זה. בנוסף - אני מעדיף לרכוש בחול (לא זקוק למקלדת בעברית), אם יש המלצות לחנויות ששולחות לארץ - אשמח לשמוע. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-