עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by vic1234,

היא צריכה מחשב לשימושים בסיסיים מה תגידו לגבי זה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=459&CatCode=1 אה ולא צריך ציוד הקפי כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by -Arcanide,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הנייד הבא של HP http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=826 הבאתי אותו מסאקל ב 5799, שווה לדעתכם? ולכמה שנים בערך הוא יחזיק לי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת עיבוד נתונים וDATABASE (postgresql) ותוכנות שהדרישות האופטימליות הן מעבד i5+ ו 8gb ראם ומעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות לא מוכרות בכלל אז רשמתי את הדרישות השימוש יהיה כבד בכל מקרה אם משהו מכיר PT3 בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כבדים בכלל אבל רוצה שתהיה אופציה לשחק משחקים חדשים ועתידיים ברזולוציה ממוצעת + -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA PRO בעיק…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מה קורה? (: חבר עזר לי לבנות את המפרט הזה ורציתי לדעת אם הוא טוב. כל הצעה למפרט אחר יתקבלו בברכה. *יש לי מסך, מקלדת, עכבר וכונן DVD מהמחשב הקודם. 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על תקציב של עד 4000 שקל אבל אפשר לחרוג ב1000 שקל +- אם זה באמת ישפר משמעותית את המחשב. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני סטודנט אז לנצל את כל התקציב ולחסוך כמה שאפשר בחריגה. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כמו דיאבלו, סטארקראפט, פיפא ומשחקי אסטרטגיה שיצאו בעתיד. עריכה גרפית קלה קצת פוטושופ פה ושם לא משהו רציני ועבודה משרדית ללימודים. שיהיה תומך בתכני HD ואם יש אפשרות אז שגם שיריץ תכנים בתלת מימד. אני חושב על אופציה לקנות מסך מחשב\טלוויזיה 3D ולראות תכנים דרך המחשב (אם זה אפשרי). …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, הרבה זמן לא יצא לי להתעסק בחומרה של נייחים אבל אחרי 8 שנים הלך לעולמו המחשב הביתי שלי :'(. אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק להרבה זמן וישמש למשחקים קלים (לרוב ברזולוציה 1280*960), סטרימר של סרטים ל-PS3, אופיס, תכנות WEB (כולל הרצה של שרת טסטים). לא מתכוון לעשות OC. אין צורך בציוד היקפי. תקציב גמיש בסביבות 3K-4K. מומלץ שיהיה שקט וקריר. גם רצוי שהחנות ממנה נבנים המפרטים תהיה באזור אשדוד-ראשון. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dani571,

ערב טוב לכולם, אז ככה... ישלי מחשב נייד HP Pavilion dv5 - 1160ej ומותקנת עליו מערכת ויסטה... אחרי התנסות קצרה אם המערכת הבנתי שזאת לא המערכת בשבילי ואני מעוניין לשנות לוינדוס XP... כידוע לכם... במחשב הזה יש קורא טביעות אצבעות... יש מערכת מדיה פלייר מעל המקלדת.. מצלמה מיקרופון ורמקולים מובנים ( כמו בכול מחשב נייד.. ). וקיבלתי את המחשב בלי דיסק אם כול הדרייברים.. אז עכשיו אני צריך להוריד את כול הדרייברים כדי לפרמט.. ישלי כמה שאלות... חוץ מדרייברים של כרטיס מסך, מקלדת עכבר וכול הINPUT... מה עוד אני צריך? צריך משהוא מיוחד לקורא טביעות אצבע? צריך אולי דרייבר ללוח אם? דרייבר לרמקולים למצלמה ולמיקרופון? נכנסתי לאתר HP והורדתי דרייברים למקלדת עכבר וכול ה-INPUT.. ומ-NVIDIA הורדתי …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by nandrut,

לאחר מחשבה לרכוש PC רגיל החלטתי לשנות כיוון לHTPC בתקציב של 3000 ש"ח אבקש עזרה במפרט ללא כרטיס טלויזיה וציוד הקפי. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל!!! צריך לסחוב בקלות FHD 1080P (יחובר לLCD FHD) חשוב מאוד שיהיה שקט!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח, עם אפשרות לחרוג בכ-200 ש"ח אבל רק אם ממש צריך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים כבדים כגון BF4. 3. הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1680x1050 (המסך הוא ASUS VW222 22inch LCD monitor). 4. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? הגדרות גבוהות. 5. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 6. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא, ואם כן (בעתיד) אז קל. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שתהיה החנות הכי זולה. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB 3 במארז, ספק כוח מודולרי ותואם מעבדי haswell. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן. הנה מפרט שהרכבתי …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ronmiz,

היי, אני מעוניין במחשב נייד עם מסך 14.1 כרגע יש לי את האפשרות לקנות dell vostro 1400, שהחלטתי עליו לאחר התייעצויות כאן (על פני ה- gigabyte וה- HP). מחירו 4150 (הכי זול בזאפ). השאלה שלי היא, אם כדאי להעלות את התקציב משמעותית בשביל ה- ThinkPad T61 (UZ26CIV) למשל, שמצאתי אותו גם בתור הזול ביותר בסדרת thinkpad בזאפ ועם מאפיינים דומים למדי (מסך, משקל, שנות אחריות ...) מה מצדיק את הפרש המחיר המשמעותי, מלבד השם - thinkpad ואולי ה- trackpoint ??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי , סוף סוף קניתי מחשבב!! קבלו מתאבד : Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם : Gigabite GA-965P DS4 זכרון (נוח ומותאם לOC) : Digma 1024MB 800Mhz X2 כרטיס : Shappire ATI RADEON X1950XT 256MB VIVO Dual Dvi כונן : WD 160Gb 7200RPM 8MB SATA-II צורב : Nec x16 dual layer מארז פשוט של : Miditower 2fun ספקק : THERMALTAKE 470W PFC SILLENT זהו סה"כ מחיר 7627 ש"ח כולל מע"מ מיועד למשחקים כמובן ! איך הוא? נקנה אתמול

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, אני חדש בפורום וזו הודעה ראשונה, אני מקווה שאני עושה זאת נכון. יש לי מקבוק פרו בשביל צרכים של תכנות, התעסקות בתוכנות מקצועיות, אופיס וכד'. אולם כידוע (לשמצה) המק לא בולט בתחום הגיימינג, לכן אני מעוניין לרכוש מחשב PC שיהיה נטו בשביל משחקים (לא חובב קונסולות) להלן מה שהרכבתי עד כה: לינק למפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H5 SF Low-Profile 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus TUF Z270 MARK 2 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Cors…

12. Started by דניאל,

מישהו יכול לעזור לי לעשות מפרט למחשב שיהיה מעולה לעבודות גרפיקה?? ויהיה מאוד חזק ???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הי, אני יוצא לטיול ארוך. אני רוצה לקחת איתי לפטופ, קטן וקל משקל. סיכוי גבוה שהוא יגנב או ינזק, אז אני מחפש משהו זול יחסית, אבל שכל עוד הוא לא נגנב או ניזוק שיהיה נחמד לעבוד איתו. עבודה משרדית. הכי חשוב לי זה הרבה זכרון RAM ושיהיה אפשר לחבר כמה מסכים. יש איזו המלצת קונצנזוס?

14. Started by xred,

היי, צריך עזרה עם מפרט לסכום המדובר. בהתחלה ההנחה היתה שהסכום יהיה "רק" 8000 ~ ש"ח, אז בניתי מפרט בסכום הזה, המתבסס ברובו על אחד מהמפרטים המומלצים באתר: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb מחיר משוער: 1450 ¤ ~ לוח אם: LGA775 Intel945P ASUS P5LD2 SE/C LGA775 - 3Y Warranty מחיר משוער: 700 ¤ ~ זיכרון פנימי: DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty (פעמיים = 2048 מגה של זיכרון פנימי) מחיר משוער: 1110 ¤ ~ דיסק קשיח: 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Samsung HD160JJ - 3Y Warranty מחיר משוער: 375 ¤ ~ צורב: DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM מחיר משוער: 200 ¤ ~ כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7950GT 512MB מחיר משוער: 2099 ¤ ~ מארז: גנרי, לא כ"כ מש…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, בעוד חודש אני טס לארה"ב ורוצה לרכוש שם נטבוק בניו יורק בגודל לא יותר גדול מ11 אינץ . אני טס הרבה, ככה שאני צריך שנטבוק יחזיק כמה שיותר זמן בלי טעינה(שימושים סרטים\מוסיקה\תמונות\אינטרנט), אבל מצד שני רציתי גם קצת לעבד עליו תמונות לא עם פוטושופ, מה שהוא יותר קל כמו lightroom,ככה שאם יהיה ליבה כפולה יהיה טוב(ראיתי שיש עכשיו כאילו נטבוקים גם, או שמעבד עם לבה בודדת אבל חזק) יש כל כך הרבה עכשיו נטבוקים שרשום אליהם שמחזיקים 10-13 שעות, האם יש משהו שאפשר למצוא לי , האם יש מחשב שיכול למשל להחזיק דברים כבדים (כמו נגינת סרטים) משהו כמו 7-8 שעות ללא טעינה ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם! אני צריך עזרה בלהרכיב 2 מחשבים שונים למטרות שונות. המחשב הראשון אמור להיות סביבי לגמרי, למטרות של גלישה באינטרנט בלבד בסכום של עד 1500 שקל. המחשב השני למשחקים, ולגמרי לא לשימוש אינטרנטי בסכום של 4000-4500. תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Itzik68,

בהמשך ל- http://hwzone.co.il/community/threads/568931 החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרי ורק להעביר אליו את הכרטיס מסך והכוננים הקיימים הדבר היחיד שהשתנה מהשאלון הקודם הוא התקציב מ- 3000 ללא חריגה ל- 4000 עם חריגה קלה של עד 100-200 (בגלל שהפעם יש צורך בכל החלקים) החלטתי לשמור על המחשב הקיים עבור שימושים אחרים שהוא יכול למלא והרעיון שבחריגה של 1000 שקלים +/- מהתקציב אני מרוויח 2 מחשבים קורץ לי מאוד! שוב, כמו שאמרתי השאלון מפעם קודמת לא השתנה, אז אני לא ממלא מחדש, תוכלו פשוט להכנס ולראות אותו שם. זה המפרט שהרכבתי: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8066201920103[/TD] [TD]מעבד…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מחשב לעבודות אופיס , אינטרנט ושיתוף קבצים . K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK G31M-VS s775, 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II- HD642JJ כרטיסי מסך none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W ספקי כוח none מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY Teac/SONY 1.…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. * מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים, אינטרנט, תכנות (סטודנט למדעי המחשב)! עריכת תמונות. * גודל המסך? 13.3/14 , מעדיף מסך מגע למרות ההשתקפות. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל: פחות מ2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? חובה! * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 256 * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. *חשוב לי מאוד האיכות בנייה של המחשב והחומרים ממנו הוא עשוי, שמהחשב יהיה ברמת ניידות גבוה, מעדיף i7 ,זיכרון ram 8 גיגה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. חבר שלי לחוץ לקנות מחשב חדש והוא רוצה מפרט ב3000, 3500 גג. אפשר INTEL או AMD, לא עקרוני. 512MB RAM חובה, HD 60-80GB, כ. מסך טוב שיריץ משחקים, רמקולים (2.1) איכותיים, צורב בינוני וזהו. תודה לכל מי שיעזור לי לבנות לו מפרט.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by smores,

אהלן, ברצוני לקנות מחשב נייד - בעיקר לצרכי עבודה משרדית וסרטים. ראיתי בוואלה שופס מספר דגמים שאני מתלבט ביניהם במחירים הזולים ב-200-400 ש"ח מהמחירים בIVORY. האם כדאי לקנות מהם? ואם כן, מה לדעתכם הינו הדגם הכי טוב מבין אלו? המתאים לצרכיי? Dell Inspiron N5110 i3-2310M http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 Lenovo G570 4334-3PG M513PIV http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJ6EBF23EHP Pavilion g6-1120ej QA462EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKg61120 יש כמה דברים שחשובים לי שיהיו במחשב, ואם יש עדיפות לאחד מהם בדברים האלה אשמח לדעת: 1. זמן סוללה - כמה שיותר. 2. נוחות. 3. שיוכל להחזיק לי לפחות לעוד 3-4 שנים (בעיקר לשימוש משרדי ולימודים)…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי, מחפש מחשב לאחיין שמתחיל לשחק וכנראה יהפוך לשחק כבד אבל זה יקח כמה שנים.. כרגע מכור ל fortnite 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב fullhd 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך '24 וצפונה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ניתן לעשות בקטנה אבל לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…

23. Started by Nadav__,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות (הרצת מכונות וירטואליות, אמולטורים וכו'.). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין מטרה ספציפית עבור שתי הסעיפים האלה, חשוב לי ה Future proofness של המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין…

24. Started by _help_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! שיעלה אפילו 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באטלפילד 4 gta 5 כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 בערך 21.5 או 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אולי רמקולים טובים לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6,לא ככ חשוב אבל עדיף שיהיה שקט יחסי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. קניתי נייד של טושיבה בארה"ב ועכשיו שהבאתי אותו לארץ אני רואה שכתוב על השנאי שמתחבר לחשמל 100 v ולא 100-240 v אז אני מבין שלא כדאי לחבר אותו לחשמל בארץ, נכון? התקשרתי לשירות לקוחות של ושיבה בישראל (שהיה ממש קשה לתפוס אותם והשירות היה מאוד מנפנף ולא איכפתי) והם אמרו לי שאני צריך לקנות שנאי שמתאים לארץ ושהם לא מספקים אותם לניידים שנקנו בחול. רציתי לשאול אתכם איפה לדעתכם כדאי לי לקנות שנאי כזה ומה אני צריך לראות שכתוב במפרט שלו כדי שאני אדע שהוא מתאים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים