עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לדוגמא : הלוח של Chaintech שכולל כרטיס מסך, אבל לוקח מהזיכרון. למערכת משרדית: האם עדיף כרטים מסך (Innovision GF4 64MB + פחות זיכרון(למשל 256MB במקום ה - 512 שהוצע במפרט ? מה יעבוד טוב יותר ? האם ה - Chaintech יקצה רק 64 מגה למסך וכל השאר לעיבודים האחרים (כלומר יותר זיכרון סה"כ) ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט כמה שיותר ממש שלא ישמעו אותו מוכן לשלם בשביל זה כסף... ואני רוצה אותו אמין בימיוחד. וכמו שכתבתי למעלה שיהיה שקט בשביל שאני יוכל להשאיר אותו דולק יומים ואפילו שבועות למטרת פתיחת שרט MU ואתר בשבילו. ומשחקים כבדים אחרים. לא כולל ציוד הקפי. רק מחשב

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by mudale222,

תקציב עד 4K. SSD 256 חובה. מסך - בין 12.5-14 אינטש. מעבד כמה שיותר חזק. זהו בעיקרון, תנו קישור לחנויות ספציפיות שיש להם את המחשב, זה יהיה מבורך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מעבד: AMD Athlon 64 3500 Venice BW-E6 Socket 939 BOX 1430 ש"ח לוח אם: DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 875 ש"ח זיכרון: DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memory 660 ש"ח כרטיס וידאו(מסך): PowerColor Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card 1100 ש"ח כונן דיסקטים: Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5` FDD 55 ש"ח כונן DVD Liteon 16/48 Black Bulk DVD-ROM 150 ש"ח צורב: LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 320 דיסק קשיח: Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 580 ש"ח מארז: Antec Super Lanboy Aluminium Case 520 ש"ח ספק כוח: Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 425 ש"ח רמקולים:…

5. שלום, צריך עזרה בהרכת מפרט לשרת לחברה קטנה (אמור לשרת עד כעשרה משתמשים), אין לי בעיה שיהיה שרת מוכן (מותג וכו'). דרישות: שרת Tower, משמש כ-DC, DNS, DHCP (בעצם השרת היחידי בחברה), מערכת הפעלה עם 10 רשיונות. השאיפה היא שהכל יתנהל מהשרת ועמדות הקצה לא יצטרכו להיות חזקות במיוחד. למשל, שיהיה בו מספיק מקום אחסון לכונני רשת (1TB יעשה את העבודה) וכל הקבצים יישמרו בשרת וכלל לא בעמדות הקצה. שתיבות המייל יישמרו על השרת (אם אין דרך אחרת מלבד Exchange, אשמח לדעת) וכשמשתמש מתחבר למחשב קצה - תיבת המייל שלו תיטען. המטרה היא להקל בגיבוי ובמעבר העובדים בין מחשבים. השרת למעשה צריך לאחסן את כל נתוני העובדים: קבצים, תיבות מייל וכו'. לגבי תיבות המייל, זה לא סגור שיישמרו על השרת, כי הבנתי שיש פ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by hagay1974,

שלום לכולם אני חדש כאן ומחפש לבנות מחשב לעבודה בפוטושופ בעיקר אני צריך המלצה לכרטיס מסך ולוח אם

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nadav_83,

שלום! אני רוצה מחשב שיוכל להריץ תוכנות כבדות כמו MATLAB, סרטי HD, והכי חשוב - שיוכל לעבוד שבוע ויותר ברצף עם אימיול ברקע (ועדיין לזוז). תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום מה דעתכם על המפרט הבא בסביבות 2000 שקל! מעבד Intel® Core™ i3-530 Processor (4M Cache, 2.93 GHz) זיכרון Transcend 2048MB DDR3 1333MHz לוח אם BLKDH55TC INTEL® "Media Series" "Tom Cove" H55 - Socket LGA1156 דיסק קשיח 500GB SATA2 7200rpm 32MB Buffer (Seagate.) כרטיס מסך ntegrated graphics processing intel* Graphics Media Accelerator HD (Intel GMA HD צורב DVD LG/Sony/Samsung X22 כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN כרטיס קול 8-channel (7.1) audio subsystem using the Sigmatel 9274D audio codec מארז MIDI ATX (4 התקני 5.25", + 2 התקני 3.5" + פתיחה משני הדפנות, מארז קשיח ואיכותי בהתקנים בינ"ל) ספק 500W הציעו לי גם לשנות ולשים לוח של GIGABYTE P55-U…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by oren,

שלום לכולם, אני מתלבט בין Dell : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm לבין HP : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=522856 שימוש למחשב - צפיה בסרטים ומשחקים תודה רבה, אורן.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כלל המשחקים הכבדים, הגדרות גבוהות על מסך 24 אינ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, * מטרות המחשב? מתחיל לימודי מדעי המחשב אבל מתכנן להשתמש בו גם כמחשב ראשי בבית, כלומר גם משחקים כבדים. * גודל המסך? עדיפות למסך קטן מ15 בגלל הלימודים. * משקל רצוי? מפורט למטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמובן כמה שיותר בגלל הלימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500G SSD עדיפות ל1T * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אני אשמח אם תיהיה לו יעודית לשימוש הביתי (יתחבר למסך ורמקולים חיצוניים) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אם יש אפשרות אז לנובו בעיקרון מצאתי את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=1…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by YoYoavK,

ככה אני מעוניין בלהרכיב מפרט למחשב סלוני וחשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E7500, 2.93 Ghz, 3 Mb Cache, LGA775, FSB1066, Tray ₪569 דיסק קשיח Western Digital 500GB 16MB Cache SATA2, SATA Power Only WD5000AAKS ₪285 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H, nForce 630i, Socket 775, FSB 1333, Dual DDR2 800, VGA, SATA2, PCI-Express, DVI, HDMI, IEEE1394, GLAN, MicroATX ₪367 כונן DVD-RW LG GH-22LP20 x22 Dual Layer, Lightscribe, IDE, Black, Bulk ₪133 מארז Thermaltake LANBOX Lite, VF6000BNS, No PSU, MicroATX,Black ₪383 כרטיס רשת D-Link Wireless G Adapter PCI 802.11G DWA-510 ₪89 סיכום ביניים: ₪1,826 כמה הערות- *החנות digma.co.il ממולצת? *זכרונות, כ. מסך וכ. טלויז…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by fela,

אודה למבינים מבניכם אם תכוונו אותי אני צריך לקנות נייד תקציב עד 6000 ש"ח שימוש לתקליטן לא משחקים וכו' איזו חברה יש שירות טוב? ואיך הgygabite הם זולים יחסית- האם הם טובים? אשמח להמלצות רק טוב שיהיה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה. לאור העובדה שהוא מיועד לפיתוח, אני צריכה שיהיה מחשב בעל חומרה חזקה יחסית. בעל הנתונים הבאים: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פיתוח (WEBSITES) · גודל המסך? אם ניתן לחבר אותו ל-2 מסכים ולפתח בעזרתם - אז אפשר 13" אחרת, מפתחים עליו - 15.6" · משקל רצוי? לא קריטי · האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ - 3 שעות (מספיק לזמן של ישיבה + עבודה עליו לפני ואחרי) · האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) VGA - חובה DVI - עדיף (HDMI - יתרון) · בלוטות'? לא קריטי · גודל מינימלי של כונן קשיח…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כמה המחשב הזה שווה?? לוח אם: ABIT IP35E (Intel P35+ICH9R) (Socket 775) מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Pro 7 זכרון: OCZ Gold XTC CL5 2Gb DDR2 800MHz כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 8800GT כונן קשיח: WD 320Gb SATA II 16Mb כונן אופטי: צורב DVD של Samsung ספק כח: Enermax Liberty 400W מארז: Raidmax Sagitta שחור אני מתכנן למכור את המחשב בקרוב ואין לי קצה חוט אפילו בכמה להתחיל

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by lacky,

מצאתי את המפרט הזה wallashops נראה יותר מסביר יחסית למחיר מעבד p4 2.66 - המחיר נמוך מאוד..אני חושב. אנא חוו דעה וגם אשמח לחוות דעת פרטניות על לוח האם המצויין שם המפרט : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=980879

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by SilverCivic,

שלום , אבקש ממכם המומחים לכתוב לי מפרט של מחשב ( ללא מסך , מקלדת , עכבר וכו'.. אלא נטו מחשב). בתקציב של 2.5 אלף ש"ח. המחשב מיוחד לעבודה בסיסית ואולי מידי פעם לאיזה משחק קליל. תודה רבה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by טל,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -. משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

19. אשמח לדעת איך המפרט הזה בתור מפרט סופי, קונה בשבוע-שבועיים הקרובים, אשמח לשמוע חוות דעת. שאלות: איך המארז? הבנתי שהוא מצויין אך אשמח לשמוע עוד דעות, איך הקירור הנוסף למארז שאבקש להוסיף מקדימה? הלוח אם יספיק לשימושים הבסיסיים? (לא מתכנן OC או משהו, לפי דעתי הוא יספיק).מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤40 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 50…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לחברי הפורום, קניתי מחשב לפני כמה חודשים, אבל עכשיו רציתי לחבר אליו רכיב חומרה (כרטיס קול חיצוני) באמצעות Firewire. עד כמה שאני מצליח לראות, כנראה שאין לי יציאה כזאת. מה אני יכול לעשות כדי "להוסיף" יציאת firewire או לחבר באמצעות חיבור אחר אל המחשב? אני מצרף את המפרט, וגם: לינק לפרטי לוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3488#sp לינק לפרטי מארז: http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=16&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62&g=spec שאר המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA REV A01 - זמין במלאי ₪1206 מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - זמין במלאי ₪755 לוח אם: [..] GIGABYTE G…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. המטרה שלי מהמשב שהוא יהיה כמה שיותר מהיר מכל הבחינות, המחשב לא למשחקים, אלא לעבודה שותפת, עם הרבה תוכנות ואינטרנט וחשוב לי שהוא יעבוד מהר גם בעומס כבד של תוכנות ודפדפנים, שלא יתקע לי הדפדפנים גם בעומס כבד. אז הכי חשוב לי מהירות, כרטיס מסך אפשר עד 300 שקל אם בכלל צריך, אפשר גם 200 מעבד אני רוצה I5 2500 או I5 2500K לוח אם: GIGABYTE GA -Z68X-UD4-B3 מחפש מארז טוב ומתאים עם אוירור טוב וספק כוח גדול שיתן מספיק כוח גם בזמני מאמץ גדול של המערכת. זיכרון 4 גיג'ה או 8 לא החלטי כוננים: 1 טרה בכרטיס טוב ואיכותי של חברה טובה (RPM מהיר) וכונן CD טוב, עם DVD וצורב וכל מה שצריך. דרך אגב - צריך גם כרטיס קול וכרטיס רשת? מודם? צריך קרור למעבד? אשמח לקבל מפרט מלא הכי טוב ומתקד…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אז ככה, אני נורא נורא לא בקיא בתחום בגלל ששנים לא נגעתי במחשב שלי, אז עזרתכם נורא תתרום לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בהחלט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Metro 2033 ,The witcher 3, Shadow of mordor, Dying ligh כל הדברים שהספקתי להחמיץ בשנים האחרונות ודברים שיצאו גם בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש רק HP או DELL או IBM אז בבקשה להציע לי רק מחשבים שלהם אני צריך מחשב ללימודים ונסיעות שאני יוכל לראות בוא גם סרטים (גם בדיוידי וגם בדיויקס) וגם שיהיה אפשר גם לשחק עליו קצת חשוב שיהיה צורב דיוידי,הרד דיסק גלול יחסית (לפחות 60), 512-1024 זיכרון (עדיף DDR2), רשת אלחוטי מובנה, וכרטיס מסך של ATI או NVIDIA (לא האלו של אינטל) (עדיף PCI-E ומינימום 128 זיכרון) אני מחפס שיהיה קרור טוב למחשב וחשוב ביותר זמן סוללה ערוך עד כמה שאפשר (דגם שיש לו תוספת סוללה שמתלבש מיתחת למחשב) ועדיף שיהיה חיסית דק וקטן (לא משנה לי גודל מסך) וכמובן שיהיה Centrino ועדיף כמה שיותר מהיר ועדיף את הדגם החדש ביותר (נראה לי הדוטן) אני יודע שזה נשמע כאילו אני יודע בדיוק מה אני רוצה א…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by דניאל טיגר,

מצאתי מפרט אני לא בטוח שהוא יספק אותי צרכים גיימינג בינוני עד כבד תקציב 4000-4300 כולל מערכת הפעלה הגבלות אין חוץ ממחיר נייח החנות היא מערכות START מחשבי גיימינג כולל הSSD והDVD ואני מוסיף מערכת הפעלה חלונות10 בעברית מעבד + מאוורר Intel i5 6500 3.2Ghz + Arctic Alpine 11 Rev 2 לוח אם MSI B150M PRO-VD DDR4 זכרון Kingston 8G DDR4 2133Mhz דיסק קשיח Seagate 1T 3.5'' SataIII Barracuda 7200RPM כרטיס מסך Gigabyte GTX1060 6G G5 1556MHz-1797MHz WindForce2 OC מארז Antec GX300 Window + …

25. שלום! יש ברשותי מחשב נייד מיני של חברת MSI בזמן האחרון המחשב מתחמם נורא והפד של העכבר פשוט נורא חם ולא נוח להשתמש בו אז אני משתמש בעכבר חיצוני,רציתי לשאול האם יש סיכוי שאם אביא את זה לאייבורי הם יתקנו לי-כמובן שיש לי אחריות.כי כמו שאמרתי זה התחיל לקרות רק בתקופה האחרונה,או אם אין תיקון על דבר כזה אז אפשר המלצה על משטח קירור למחשב נייד בגודל "10??

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים