עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ofir Baruch,

שלום! מעוניין לרכוש Dell Vostro 14 5000 5481. השאלה היא לגבי ה-wifi שלו. בעבר היה לי את הדגם הישן 5470 והיו בעיות עם מהירות הגלישה (בעיות שקשורות במכסה של המחשב שהיה חוסם את הסיגנל). האם מישהו יודע אם פתרו את הבעיות האלה בדגם החדש? האם יש בעיות נוספות שאפשר לדעת לפני רכישה? מה חוות הדעת באופן כללי על הדגם הזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי מחשב משפחתי (Phenom II מ 2009) ועובד (הדיסק והזיכרון שודרגו במהלך השנים), איטי לתוכנות של היום, קופא מידי פעם וכמה פיקסילים שרופים. הגיע הזמן להתחדש :) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תלוי מאוד בכמה צריך להשקיע כדי להתאים לשימוש, כ 3500 ואפשר להעלות עד 5000 במקרה הצורך. אם התקציב הזה לא יכול לענות על הדרישות מהמחשב, אשמח לפידבק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בנטפליקס וכו' משחקים: fortnite ,stumble guy, bluestacks, tabletop simulator במשחק tabletop simulator יש הרבה אובייקטים שצריך לטעון על המסך, ואח"כ רובם המוחלט סטטיים, אני לא יודע לאיזה תכונה של כרטיס המסך זה משוייך…

3. היי מצורף המפרט. המחשב מיועד לאישה מבוגרת, לשימוש באופיס, אינטרנט, סריקה וצריבה. איך הוא ביחד למחיר? יש רכיבים שכדאי להחליף באחרים, במסגרת התקציב ? (דגש על לוח \מעבד\מסך) תודה ושבת שלום (: כותרת תוקנה, סורי. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני רוצה לרכוש נייד לאחייניתי במחיר 2500 (גמיש במידה ומאוד כדאי). המטרה מוזיקה אופיס אינטרנט וגם משחק בפוטושופ (לא לצרכים מקצועיים) לפי המדריך שקראתי בפורום זה הבנתי שעדיף לא לייבא מחו"ל כי אני מחפש נייד זול. אם כך רציתי לדעת מה הדגמים הכי מומלצים כרגע? מצ"ב רשימת הדרישות: * מטרות המחשב? אינטרנט אופיס וגרפיקה דו מימדית (לא לצרכים מקצועיים) * גודל המסך? עדיף גדול בגלל נושא הגרפיקה. * משקל רצוי לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג"ב לא משנה המהירות אין צורך בSSD * כונן CD/DVD? צורב? כדאי אבל לא מחייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנייד הבא http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10741 התקציב הוא עד ה 8K הנייד מיועד לגיימיניג הרצת סרטי 1080P אשמח לדעתכם בעיניין

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by 6847761,

שלום אני מעוניין לדעת כמה המחשב שלי שווה כדי שאוכל למכור אותו במלואו זאת אומרת רק לחבר את המחשב לחשמל ולמסך ולהפעיל והמחשב פועל... מארז: אין לי מושג מה השם שלו אז העליתי תמונות: http://jpg.co.il/view/500c669a3ab00.jpg/ http://jpg.co.il/view/500c65d74ae8f.jpg/ לום אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz מאוורר למעבד: פשוט- Intel LGA775 כרטיס מסך: ATI Rendoren HD 4650 512MB זיכרונות: Kingston KVR800D2N6/2G Kingston KVR800D2N6/2G ספק כוח: G-pro P-4 500W ATX12V (DR-B500E)o כונן דיסקים: DVD-RW (אין לי את הדגם אבל הוא נורמלי) אז מה אתם אומרים (חוץ מכונן קשיח אני מוכר הכל) כמה זה שווה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. איך אוכל לדעת מהו מפרט המחשב שלי? יש איזושהיא תוכנה או אתר? שיוכל להגיד לך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום רב, אני אייל חייל המשרת בשירות סדיר. לצערי כשחזרתי הביתה גיליתי שהמחשב שלי הלך. אני ממעט לחזור הביתה ולכן אודה לכם על העזרה בתקווה שאספיק לקנות מחשב עוד הסופ"ש. אני מעוניין במחשב לעבודה משרדית(אימיול וורד אייסקיו וכו'), אך כזה שיאפשר לי בעתיד, באם ארצה, להופכו למחשב שיחזיק משחקים. לדוגמה, כרגע כרטיס מסך און בורד זה מצויין, אך אשמח אם יהיה לי חריץ בלוח אם שיאפשר לי בעתיד קניה של כרטיס מסך רציני. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח, שאותם אני אשלם במזומן. אני מבקש שהמפרט יורכב בKSP, שכן יש להם סניף בירושלים. דברים שאיני צריך: יש ברשותי דיסק חדש של WD ולכן לא אצטרך דיסק קשיח. הענין הוא שהוא לא SATA ולכן אצטרך לוח אם עם חיבור IDE. בנוסף יש לי ספק ג'נרי חדש שקניתי שאוכל להשתמש בו. …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. חבר שלי לחוץ לקנות מחשב חדש והוא רוצה מפרט ב3000, 3500 גג. אפשר INTEL או AMD, לא עקרוני. 512MB RAM חובה, HD 60-80GB, כ. מסך טוב שיריץ משחקים, רמקולים (2.1) איכותיים, צורב בינוני וזהו. תודה לכל מי שיעזור לי לבנות לו מפרט.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Chymes,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד סביר, שילווה אותי במשך שלוש שנים בחיל האוויר. אינני מחפש משהו מפלצתי, אבל אני גם לא רוצה לקנות זבל. תקציב כ-5000 - 5500 ש"ח. אני רוצה שהמחשב יוכל לקרוא סרטי DVD ולהריץ משחקים בצורה סבירה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ללא ציוד הקיפי, למשחקים כבדים, אפשרות לאוברקלוק קטן בהתחלה, עם קירור סטוק לעת עתה כרטיס קול עם יציאה אופטית. נראה לי שאני אלך על 2GB זיכרון. גג 6000 ש"ח לא עשר שקל יותר, אפשר מכמה חנויות

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. דוד שלי מגיע בעוד כשבוע וחצי מאמריקה... ואני הולך להביא מחשב חדש משם. אני מתכוון לעשות את הדליבירי לבית שלהם עוד היום כדי שלא יהיו בעיות ואני צריך אישור סופיר למפרט שאנלא ידפק או משו. 5 5 5 אני משאיר את הספק וההרדיסק שלי מהמחשב הישן יותר: Hec525 ו WD120 המחשב מ newegg כמובן, והינה מה שהרכבת,י רק אני לא יודע איזה מארז להביא למחשב! : Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 - Retail - 308$ Open Box: ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP Socket T (LGA 775) Intel 975X ATX Intel Motherboard - OEM - 166$ CORSAIR XMS2 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model TWIN2X1024A-6400 - Retail -132$ SAPPHIRE 100186…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by t_elad,

יש לי מחשב gigabyte ואת האמת אני עובד הרבה עם חשמל מחובר, בזמן האחרון הופיע לי בסימון הבטריה "יש לשקול להחליף בטריה". והבנתי שיש כמה דרכים לכייל בטריה: 1. זה לרוקן לגמרי להטעין ל"מלא" לנתק מהחשמל ל"רוקן" שוב לגמרי להטעין ולהשתמש כרגיל. 2.יש משהו דרך BIOS ??? במקום מסויים ראיתי שיש לחלק פשוט הגדרה מסויימת בביוס, או חלק שטענו שפשוט לתת לבטירה להתרוקן שהוא נמצא בביוס בלי שהמערכת הפעלה עובדת . הייתי שמח להבין מה אני יכול לעשות ואיך זה עובד ? תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by PsyDream86,

יש אפשרות לשחזר את המחשב נייד שלי מסוג g550 למצב שהיה בהתחלה עם התקנה נקייה של ויסטה או שצריך לעשות פורמט מלא? lenovo g550

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by funkyfrog,

שלום לחברי הפורום, הפנו אותי מפורום אחר על מנת לקבל עזרה מקצועית בקניית מחשב נייח. הדרישות הם: גלישה רגילה באינטרנט (פייסבוק וכל האחרים). צפייה בסדרות באיכות רגילה, לא HD. המחשב לא צריך להריץ משחקים כבדים רק פלאש ומשחקים שבאים עם הווינדוס. אין צורך בשטח איחסון גדול, 50-100GB בהחלט יספיקו. אין צורך בציוד הקפי (מסך, עכבר, מקלדת). אין צורך במערכת הפעלה. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור ויתרום מזמנו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן, מחפש מחשב נייד איכותי וחזק שיענה על הצרכים הבאים בתקציב של 3500-4000 ש"ח תודה מראש, איציק * מטרות המחשב? עריכה גרפית, עבודה עם תוכנות כבדות של אדובי (after effects, indesign, photoshop) * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ,FHD 1920x1080, מוכן לשמוע מכם מה עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות לעד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בת…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מדובר במחשב שאמורים להתחבר אליו 10-15 משתמשים בתצורת שולחן עבודה מרוחק, המשתמשים ישתמשו באופיס בלבד. האם כדאי להשקיע במעבד ייעודי לשרתים, או שאפשר להסתפק במעבד שולחני? האם יש חשיבות לגודל מטמון? למספר הליבות? איזה מעבד מומלץ ויתן תמורה הכי טובה לכסף? מה כמות הזכרון הנדרשת? יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה לעונים.

18. אהלן ח'ברה, קניתי מחשב גיימינג ב2011 מחשב ששירת אותי היטב עד כה. אני כיום מריץ משחקים על HIGH (חלק מההגדרות על ULTRA), שאלתי היא האם אתם ממליצים לי לשדרג רכיב\ים כלשהם ע"מ לקבל תמורה טובה יותר למשך זמן ארוך יותר? אני משחק בכל משחק חדש שיוצא, אין לי שריטה להריץ על ULTRA הכל אבל אני מעדיף לא לרדת מHIGH, אחרת אני מרגיש כאילו לא מיציתי את חווית המשחק כולה. זה המפרט שלי כרגע: [..] Intel 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY לוח אם: [..] Gigabyte GA-H77-D3H זיכרון: [..] Corsair VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9, LP, XMP : CML8GX3M2A1600C9B כרטיס מסך: [..] Gigabyte GTX670 "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז: […

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ohadc,

היי, אני מחפש להורים שלי מחשב בייתי עד תקציב של 1500 ש"ח ניתן לחרוג במאתיים ש"ח. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 - 1700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף 1500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקי רשת * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים 19 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל 5. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 6. אין העדפה לחנות ספציפית, איזור מגורים - תל אביב/אשקלון. 7. מינימום 500 ג'יגה אשמח לקבל המלצות תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ברק חיסל יסודית את מחשבי הנוכחי ז"ל אז כנראה שהגיע זמן 1. מה התקציב המקסימלי? 3500ש"ח (אפשרות חריגה 250 ש"ח אם מהווה הבדל ניכר) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22" (1680X1050) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רוצה להריץ את המשחקים הכי כבדים בשוק בשנתיים\שלוש הבאות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר לפחות בשנה ראשונה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא צריך 6. עד כמה …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בהמשך לשרשור שפתחתי לפני מס' ימים הנה המפרט הסופי (מה שהזמנתי,ולצערי המחירים באתר קצת ירדו מאז) חוץ מהזכרונות שעלו. הייתם משנים משהו? דעתכם לגבי הספק? וגם, באופן כללי, מה לגבי הספקים של CHIEFTEC וCOOLER MASTER באתר שלהם? כרטיס מסך - קצת התאכזבתי שהכרטיס שהזמנתי להם הוא לא GTX460 אבל מצד שני אני מאמין שהם לא יצטרכו יותר מזה. לגבי מעבד - ההפרש בין 2400 ל2500K הוא לא בשמיים,אבל מצריך לוח P67 שייקר יותר בהרבה. לקחתי את הגיגהבייט הזה במקום COLD LAKE של אינטל מכיוון שההפרש לא גדול, ותמיד הביטחון שלי עולה שמדובר על מוצר שמגיע כBOX ולא OEM, אבל זה רק אני... וגם, למה סתם לוח גדול שיתפוס יותר מקום, לא התעמקתי בהבדלים בין השניים. ספק - יש כ"כ הרבה סוגים... בכל זאת בהתחלה התווכנת…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by arield,

1. מה התקציב המקסימאלי.7000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל גג 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו battlefiled3,crysis2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full hd. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסו…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by boss,

רק לוח אם של אינטל ,מעבד אינטל ,כרטיס מסך ,זכרונות 4 גיגה ,קירור מעבד (Corsair Hydro H50) וספק זהו זה הכל השאר יש לי הכול... יש לי מחשב אמד בן 6 שנים כבר חלש ובקושי משחקים חלשים.. תקציב 5000 שקל. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by civic,

יש לי מחשב נייד כמו שאמרתי ורציתי לדעת מתי אמורים לכבות אותו כי בסך הכל הוא כל הזמן דולק ...בין אם עבודה והורדות מהאינטרנט. אני שואל כי אני רוצה לשמור עליו כמה שיותר.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, סבא שלי מדבר כבר הרבה זמן שהוא מעוניין לקנות מחשב חדש כי המחשב שלו איטי מאוד ולא זז. ראיתי עכשיו את ההצעה הזאת והיא נראית לי דיי נחמדה בשביל אדם מבוגר שלא צריך יותר מזה. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=sky101&Cat2Cat1ID=88&Cat2ID=0 השימושים שלו הם בעיקר ואני חושב שאפילו רק גלישה ואינטרנט (אתרים כמו קופות חולים, בנקים ודברים מהסוג הזה) ללא משחקים. התקציב שלו הוא בערך 1500 שקל אך משהו ב 1200 יהיה מצויין. תודה. עריכה: הכי הכי חשוב שיהיו לחלקים אמינות גבוהה, גם אם הם ישנים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.