ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום, להלן הקריטריונים: מחשב לסטודנט שישמש בעיקר לאופיס ולאינטרנט אך גם לסרטים מדי פעם, 15.6, מט, עד 2.5 ק"ג, סוללה 3 שעות מינימום, ללא WIN ככל שניתן, עד 3.3 אש"ח, דל או אסוס בלבד. בנוסף, אני חייב שהTOUCHPAD יהיה באמצע, אחרת זה מחרפן אותי חשבתי לקנות את הDELL INSPIRION החדש (3537) אבל הבנתי שיש להם מסך מט ושהם בסיסיים ביותר. על כן, המליצו לי על סמסונג (http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20391&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap) שנראה איכותי יותר אבל הTOUCHPAD בצד שמאל (אבל סמסונג???). מודה לכם על העזרה!!
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K + חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב גרפיקה 2d גרפיקה 3d לפעמים sctchup + vray + revit visual studio אני פותח הרבה תוכנות במגביל (illustrator + photoshop + scetchup) ללא משחקים כלל 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. אם תמליצו לי על oc אעשה בשמחה 7. אין צורך בתוכנות 8. אין העדפה לחנות מסויימת 9. חשוב לי אמינות שקט, אין תוכניות שידרוג קיבלתי את ההצעה הזאת - מחשב מותג של HP עם שלש שנים אחריות בבית הלקוח (נ.ב. לא קבלתי את ההצעה באופן אישי, אבל יש לי אפשרות להצטרף לקניה של מוסד שקונה כ 30 מחשבים כאלה) מארז-Tower מידות - 39.9 ס"מ גובה, 17.0 ס"מ רוחב 44.2 ס"מ עומ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/k3afn82t
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 1500 רק למחשב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המפרט הוא למחשב לסלון, בעיקר אינטרנט וסרטים באיכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלויזיה בHDMI ומסך מחשב, יהיה ב1680 או 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סרטים באיכות גבוהה (אפילו כאלה ששוקלים 30GB). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, ראו למטה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפשת לקנות מחשב נייד קל. שימושיי העיקריים הם לגלישה באינטרנט ושימושי אופיס. אני מתלבטת בין רכישת טאבלט עם תחנת עגינה לבין לפ טופ. הדבר החשוב לי הוא המשקל מכיוון שבמחשב מיועד לנשיאה מחוץ לבית. אשמח לעצתכם, תודה!
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה ישירה סרטים אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אולי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבהות בתחום הסרטים 1080P FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להרכיב מערכת הייבריד שתשמש אותי גם למשחקים וגם לכריית לייטקויין. לצורך זה אני רוצה לשים 3 או 4 כרטיסי מסך, לא סגור על זה עדיין. הכרטיסים יהיו מסדרת R9 280x. בכל מקרה, אין שום צורך ב-crossfire או שכל חיבורי ה-pcie יהיו מדור 3 או אפילו יעבדו על X16 - העיקר שיהיה אפשר לחבר כרטיס והוא יעבוד. צריך רק חיבור אחד "טוב" על מנת שכשאני ארצה לשחק אוכל לכבות את הכרייה על אותו כרטיס ולהשתמש בו למשחק. אז ככה, אני צריך המלצה ללוח אם, ספק ומארז לדבר הזה. המעבד שיהיה בשימוש הוא i5 3570k (שיעבור המהרה) והזיכרון 16GB DDR3 מסדרת ripjaws, אם זה משנה. דבר אחרון חביב, באשר למארז, הוא יהיה ממוקם בשכיבה ולא בעמידה. לכן, עובי המארז המירבי יכול להיות עד 24 ס"מ ואורך מירבי 58 ס"מ.…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
נגיד להגדיל זיכרון? להחליף SSD? במידה והסוללה תקולה ,לשלוח רק את הסוללה ולאל את כל המחשב ..? רשום לי במפורש ,בחוברת של היבואן במידה והאפתח את המחשב האחריות תוסר , אז איך כל העולם ואישתו מחליפים HDD ומוסיפים ראם?
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב שהתקציב שלו הוא 4K עם חריגה מכסימלית ל 4.5K מעדיף לנצל את התקציב עד הסוף . המחשב ישמש בעיקר למשחקים משחקים כבדים כמו Call of duty, assassins creed, battlefield וכדומה.. עדיפות למחשב שקט יחסית ( רמה של 7 ומעלה ). לא מתוכנן OC עקב חוסר הבנה בזה... מעדיף לרכוש בחנות אחת ולא בכמה אני מאיזור עמק יזרעאל החנויות הם Ksp, RSM שאני שמעתי שהם מומלצות. שהמחשב יתמוך ב- SSD ו ב - USB3. שיהיה אופק שדרוג למחשב מעדיף להוסיף/לחדש עם הזמן זיכרון, כרטיס מסך. לא צריך לכלול תוכנות כגון ווינדוס או אופיס וכאלה. לא דרוש ציוד הקפי. תודה מראש.
-
- 38 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
דבר ראשון האם מומלץ להוסיף מהמחשב הישן את הזיכרון שנמצא בו למחשב החדש לתוספת ביצועים? יש לי לוח אם [h=1]Intel® Desktop Board DG41WV[/h]אין לי מושג איפה בודקים כרטיס זיכרון, אבל אני כמעט בטוח שהוא מסוג DDR3 והוא 2GB [h=1]. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (fifa, 2k, assisan creed, call of duty..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד מדגם HP DV7 פה יש את המפרט המלא http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02845403
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבריה, ממם עד 85 מעלות לפי SPEEDFUN CPU משתולל מחשב בן 3 יש מדריך לפירוק? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי אם יש לכם משהו יותר טוב שעולה טיפה יותר אשמח לראות דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 11 LP 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H87-PLUS LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Value 4GB DDR3 1600MHz 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 600W A…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין ברכישת נייד חדש כמובן, זו הצעה שמעניינת אותי http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21721 וזה השאלון ממולא.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, משחקים ועיבוד תמונה בסביבת ENVI, ERDAS imagine, עבודה ב- ArcGIS. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל סטנדרטי, לא מאד חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות לרזולוציית מסך גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי ה…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב מחשב בן 5 שנים דורש שידרוג : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ( הרבה תוכנות ) ומספר מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ספק כח של seasonic בן 5 נראה לי שעובד טוב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן אי…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Dell 15R Special Edition,7520. אני רוצה לשדרג את ההארד דיסק לSSD. הלפטופ תומך בSATA3. מחפש המלצה לכונן בנפחים של 180/256. תודה!
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: 1600 א) לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): עבודות באופיס משחקים קלים סרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני מתכנן לקנות מסך בערך בגודל של 23 אינטצ' ברזולוצית HD לא מהגבוהות ביותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
* מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכות וידאו קלות. * מסך מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא קריטי, רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - רגיל, אבל אפשר גם עם טאץ, * משקל רצוי? - לא קריטי, רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDM I, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב …
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שאלה בקשר לקניית SSD והתקנת וינדוס.. יש לי מחשב ASUS G75VX אני רוצה לקנות כונן SSD אני קיבלתי עם המחשב שקניתי וינדוס 8 מקורי ללא דיסק אם אני עושה פורמט איך אני אמור להתקין שוב את הוינדוס המקורי? ואם אני קונה כונן SSD איך אפשר להעביר את הוינדוס לכונן הSSD או להתקין עותק מקורי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? -8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -באטלפילד 4, כל משחק יריות/פעולה/תפקידים/אסט' שישוחרר בדור הנוכחי של הקונסולות ויזכה לגירסת PC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -כרגע מסך 1920X1080, 120HZ, בעתיד(שנתיים קרובות אני מקווה) אני מתכוון לרכוש מסך 4K או שני מסכים נוספים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -גבוהות. 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש לצורכי מסחר בבורסה, הכוונה היא למחשב (יחסית) שקט שיוכל להתחבר לארבעה מסכים בו זמנית ולעבוד כל הזמן עם תוכנות מסחר. הפרטים המלאים (בהתאם לפורמט ההודעה המומלץ): 1. א. תקציב מקסימאלי : אשמח אם יהיה פחות מ-4000, אפשר לחרוג במידה וממש צריך (האם התקציב ריאלי?) ב. עדיף לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים או הרעש 2. א. שימוש ביתי רגיל (אופיס, אינטרנט, סרט מדי פעם) ותוכנות מסחר בבורסה, מחשב שיעבוד מסביב לשעון ויראה נתונים "בזמן אמת" על 4 מסכים. ב. לא לגיימינג 3. לא צריך ציוד היקפי 4. לא, אני צריך את כל הרכיבים 5. השקט חשוב אבל לא קריטי, לא צריך דממה מוחלטת אבל שגם לא ירעיש ברמה שמפריעה 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אשמח לדעת גם כמה עולה מ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם משמעותי 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות תלת מימד MAYA בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רב תכליתי מחוזק, אבל אני רואה שהמפרט באתר הוא עוד מעט בן 4 חודשים. האם אפשר לקבל מפרט מעודכן ? תודה יוסי
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום חברים, האם יש הבדלים בין האדפטורים מעבר לזמן הטעינה?, הא ישנה עדיפות במה לבחור אם סוללת המחשב שלי היא של 6 תאים?
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-