עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המצב הוא כזה - אני מתכנן לקנות מחשב נייד לשימוש בייתי בלבד (אולי פה ושם אני אקח אותו מחוץ לבית אבל סביר להניח שלא) השימושים שלי במחשב הם פשוטים למדי - גלישה באינטרנט, תוכנות מסרים, קצת מוסיקה. בקיצור מולטי-טסקינג פשוט למדי ולא זולל משאבים. אני הולך להשתמש בו בעיקר בסופי שבוע כי אני מתגייס בשבוע הבא כך שלא יהיה לי ממש זמן בשבוע עצמו. הדברים העיקריים שאני מחפש במחשב הם - מסך גדול וברור, מקלדת נוחה ושיהיה אמין כי אני ממש לא מתכנן לבזבז את החופשות מהצבא על נסיעות בשביל לתקן אותו. כל שאר הדברים כמו משקל, חיי סוללה וכו' לא מעניינים אותי כי המחשב יהיה נייח (הניידות המקסימלית שלו תיהיה מהחדר שלי לסלון בבית). טווח המחירים - עד 1500 ש"ח. חיפשתי ביד 2 וה-T30 מצא חן בעיניי. הוא …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. בלי מסך ובלי כרטיס מסך, משהו בסגנון גיגה ראם לוח אם שיתאים למעבד של AMD וגם מעבד של AMD (משהו חזק עם ה- 64 Bit) - פשוט אני ממש לא מתמצא במעבדים ולוחות אם של AMD. ד"א : Nforce 3 זה ל - AMD נכון?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מעבדי ?AMD Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E כרטיסי קול CREATIVE X-Fi XtremeMusic צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-806DT MIDI 500W Max Black מקלדות 2 Lang. עכברים PS/2 Mouse + Roll רמקולים 400W מסכים SONY S95DRB 19'' LCD 8ms DVI קצת יקר אבל לא נורא,השגתי אותו ב5500 שקל דרך העבודה של אימא שלי...

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  4. קודם כל שלום לכולם אני חדש פה =] אז בקיצור המחשב שלי מאוד ישן(מלפני איזה 6-7 שנים), ואני מחפש מחשב חדש. אז מישהו יכול לתת לי מפרט טוב של מחשב למשחקים כבדים ותוכנות כבדות? למקסימום ביצועים? תקציב: עד 5k מטרות: משחקים ותוכנות כבדות ומקסימום ביצועים מסך: לא הארד דיסק: כמה שיותר גדול עדיף 300G+ חברה עדיפה(מעבד): Intel חברה עדיפה(כרטיס מסך): nVidia מערכת הפעלה עדיפה: Vista Enterprise או XP Pro חוקי! אוברקלוקינג: לא ציוד הקפי: מקלדת+עכבר(לא אלחוטיים) ורמקולים(2.1) עיצוב: שיהיה מארז יפה עם קירור טוב ולא משנה השקט תודה לכל העונים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מברר בשביל חבר. הוא מעוניין לשדרג את המחשב שלו על מנת להתאים אותו לעבודה עם תוכנות סאונד Studio One ו Qbase. המפרט שלו כרגע Intel Pentium D Core E5300 (2.6GHZ 2MB Gigabyth GA-G41M-ES2L CEON 2GB DDR2 800MHZ Nvidia GeForce 9300GS 512MB אילו מן הרכיבים הכי קריטי לשדרג כדי שהמחשב יריץ את התוכנות והפלאגיינס בצורה טובה ? חשבתי לשדרג את הזכרון ל 6GB (להוסיף סטיק של 4GB) + לבצע OC למעבד בתוספת קירור כמו Thermalright Ultra Extream השאלה היא אם זה יספיק. אין לי מושג מהו כוח החישוב הדרוש בשביל תוכנות אלו. המטרה היא להגיע למצב שניתן לעבוד עם המחשב במינימום השקעה של כסף. מה דעתכם ? מה כדאי לשדרג ומה אפשר להשאיר ?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  6. שלום לכולם . אני צריך מפרט למחשב בעיקר לעבודה עם אינטרנט ולעריכת סאונד. אלא הדרישות: 1.1GB 2. 250GB HD 3.לא צריך כרטיס מסך,אסתפק במובנה.המחשב כמעט ולא יהיה למשחקים. 4.לא צריך ציוד היקפי בכלל. 5.צורב DVD. 6.קירור טוב כי המחשב יפעל 24/7. חשבתי על כרטיס הקול הזה: Audiophile 2496 M-AUDIO

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by X-BLADE,

שלום, אני מחפש נטבוק לשימוש של סרטים אינטרנט וקריאת\כתיבת מסמכים. שיהיה כמה שיותר קל וסוללה כמה שיותר חזקה. כעקרון עדיף שיהיה כמה שיותר זול עד 1600 ש"ח. אשמח לשמוע כמה המלצות ומה הטרייד אוף. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. טוב אני כבר חודש מחפש מחשב טוב.. אני בעיקרון לא גיימר לא צריך משחקים לא כלום אני צריך מחשב לעריכה גרפית.. אפטר אפקטס פוטו שופ אילוסטרייטור וכאלו.. וזהו והשאר סרטים מוזיקה ודברים.. אבל בעיקר מחשב חזק לגרפיקה ולעבודה בתחום הזה.. אז חיפשתי בסוף הבנתי שאני צריך מעבד HQ לפחות ולא מסדרת U כי זה חלש בליבות.. ולקחתי גם כרטיס מסך מסדרה 10 של NVIDIA.. ועדיין כל אחד מנסה לדחוף לי.. מצאתי אחד של DELL מסדרת INSPIRION.. שנראה לי בול מה שאני צריך אבל בול.. מפרט מפלצתי.. יחסית למחיר.. 5200 ש"ח כולל הכל. (שיהיה ברור אני לא הולך להשתגע בתקציב יותר מזה.. מחשב נייד Dell Inspiron 7000 N7577-7143 דל יצרן:DELL מעבד:Intel Core i7-7700…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by blof,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3200 + 900 למסך, אפשר לחרוג עד 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב נועד לשימוש של מפתח עם תוכנות כמו ויזואל סטודיו 2010, אקליפס. וגם למשחקים כמו סטארקראפט2 ודיאבלו3 כשיצא, בהם אני מעוניין לשחק במאפיינים גרפיים גבוהים. אני בהחלט לא טיפוס שמשחק בשוטרים כבדים. בנוסף אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך עד 900 שקל 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אני מניח שאין צורך בצורב, או כונן דיסקטים כיום.. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Mantis,

1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,063.00 ¤1,063.00 1 39200 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 - ¤911.00 ¤911.00 2 T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ - ¤550.00 ¤1,100.00 1 32510 כרטיס מסך ASUS EAX1900XT/HTVDP/256M 1,705.00 ¤ 1 40720 מארז GIGABYTE Poseidon - ¤407.00 ¤407.00 1 ELT400AWT ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות - ¤495.00 ¤495.00 1 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS - ¤413.00 ¤413.00 1 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤194.00 * צבע שחור ¤194.00 ________________________________________ סך הכל : ¤6,288.00 אני דיי בטוח שהוא בסדר, אבל ליתר ביטחון אני שואל...הוא בסדר?

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  11. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה אני מעדיף יחס עלות/תועלת גבוה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג וכרגיל סרטים גלישה וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לכלול מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? mafia 2, civ 5, dragon age, just cause, COD black ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות…

• 21 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. צריך הכל מעבד לוח זיכרון מארז הרדיסק מסך מקלדת + עכבר ( כרטיס מסך אפשרי גם onboard) צורב DVD מטרות ,מוזיקה סרטים אינרטנט. לא צריך איזה 6600 או אפילו 6200. עוד משהו מאוד חשוב חנות בירושלים!!!! מדגיש ירושלים והסביבה הקרובה מאוד! תודה לכל העוזרים! פרוייקט לא קטן

13. Started by Styx,

קיבלתי לא מיזמן מחשב די ישן של DELL(לא מכיר את הדגם הספציפי) בעל פנטיום 3 ללא חיבור USB ורציתי לדעת אם יש מתאם לאחד חיבורים הנ"ל שקיימים במחשב לUSB http://img26.imageshack.us/img26/1527/06082009002.jpg

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by Alice.lankri,

היי! אני צריכה לקנות מחשב חדש ללימודים - שיהיה לי נוח וקל לעבוד ולתכנת.. מוזיקה, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), תכנות וקצת גרפיקה.. חשבתי על תקציב של 3.5K גמיש למעלה ולמטה הנה המפרט שחשבתי עליו, לקחתי את רוב ההמלצות מהאתר, מה דעתכם? כרטיס 450GTS 530 שח מסך מחשב Samsung BX2450 LED 1300 או מסך מחשב Samsung XL2370 LCD 1600 Antec BP500U 500W ספק בוח 300 ANTEC Three Hundred - The Versatile Case מארז 300 דיסק קשיח SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM 280 מעבד AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX ב-370-380 ש"ח. או מעבד AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ב-720-730 Gigabite MA78LMT-S2 לוח אם 260 כרטיס 4GB, זכרון G.Skill RipJaws 1333Mhz 200 שח

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by mandarin,

מישהו נתקל בנייד שלוקח לו לפעמים לחזור מ hibernate משהו כמו 5 - 10 דקות ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  16. אז הסטודיו שלנו מצא אופציה זולה למחשב מק לעריכה גרפית! השאלה היא כזאת. יש לנו כרטיס מסך gtx 970 strix asus עם חיבור 8pin pci-e. המפרט של המחשב הוא Xeon e5462 (שני מעבדים) סהכ 8 ליבות 32gb ddr2 800mhz ecc 240gb ssd Sandisk plus 1tb wd blue 7200 rpm בינתיים יש שם gt120 עם 512mb ram (מן הסתם לא מתאים לעריכה ב 4K בfinal cut) המחשב יעלה בסביבות ה4k אז ככה ! שאלה ראשונה ! האם ה970 יתמוך במערכת ההפעלה mac ובדרייברים של nvidia ובחיבורי חשמל הpci-e (פרמטר קריטי)? האם שווה לקנות מחשב כזה בשנתון כזה?(חשוב לציין שכבר בדקנו את המחשב והכל היה טוב חוץ מהכרטיס מסך! תודה לכל מי שיעזור!

17. Started by Gilo2005,

אהלן חברים, רציתי לשאול אם שווה לי לשדרג טיפה את המחשב שיש לי כרגע או לעבור למשהו חדש יותר. המעבד הוא AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 4200+ 2.20 GHZ לוח אם של gigabyte דגם : GA-M61PME-S2 כמות זיכרון 2 גיגה של ddr2 800mhz הכרטיס מסך הוא גיפורס 8400 אחרי שהאקסבוקס הלך לעולמו החלטתי נחזור קצת למשחקי מחשב בזמן הפנוי, מה אתם אומרים? לשדרג טיפה או לעבור למערכת מחשב חדשה לגמרי? שוב המטרה היא משחקים.

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  18. אחרי שנים שלא קניתי מחשב, אני הולכת לקנות מחשב נייד בתקציב 1500-1800 ש"ח. איפה באזור תל אביב שבו אוכל לראות ולהרגיש (מקלדת, מסך, משקל) ניידים בתקציב שלי? ואם כבר המלצות, יש המלצות איפה לקנות? (שמתי לב שאיזה מקום בשם "חצי חינם" - http://www.fre.co.il - קיבל ציון גבוה בזאפ אבל לכו תדעו)

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  19. מעבד P6500 דיסק 320 2 ג'יגה זיכרון ראם יציאת HDMI כונן אופטי מקלדת מלאה ווינדוס 7 אופיס סטארטר אחריות 3 שנים עד הבית מחיר 2000 ש"ח הצרכים-אינטרנט ואופיס איך השירות והאחריות שלהם? תודה ערן

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by טריילים חדשים בעברית,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 6000 רק אם השיפור מאוד משמעתי עד 7000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפייה ב4K סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 5 Witcher 3 doom -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 רזולוצייה 2k קצב רענון 144 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. ראיתי באתר במפרטים מומלצים הצעה שקצת ישנה והיא 2500 ש"ח - אני מאמין שהיום זה כבר יותר זול http://hwzone.co.il/specslist/view/115/ איך ההצעה הבאה - לגרפיקה: פוטו שופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור. עריכת סרטים עם מובי מייקר, פינקל מעבד: Pentium E6300 קירור למעבד: Arctic Cooling Arctic Cooling Freezer 7 לוח אם: GIGABYTE EG43M-S2H דיסק קשיח: WD 500GB זיכרון: DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value X 2 סה"כ 4 ג'יגה כונן אופטי: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500GT מארז: מידי ATX ספק כח: Thermaltake TR2 Power 450W Silent המחיר 2500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by Gilad M,

שלום חברים תרשו לציין קודם שיש לכם אחלה של קהילה פורומית ורמות דיון גבוהות במיוחד. אז ככה. - התקציב ניתן לחריגה (500 ש"ח) - אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך ולהוסיף קונן קשיח SSD בעוד כחצי שנה בנפרד לאחר השדרוג הנוכחי - שימוש המחשב הוא למשחקים ולתוכנות אלמנטים סופיים (דורשים מעבד חזק) - אני משחק בעיקר FPS ו RTS - עד לשידרוג כ.מסך אני לא מצפה לביצועים גרפים טובים במיוחד - אין צורך בציוד הקפי - אני לא מעויין בכלל בשדרוג ההרד דיסק,צורב ה ,DVD המארז והספק כוח (יש לי ספק 600 וואט של טרמל טק) - לא חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כלל (פיצוצים כל היום) - חשוב לי שתהייה יציאה של SPDIF מהלוח אם. - לא מתוכנן אוברקלוק - חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל. תודה רבה. הקנייה תתבצע בעוד כשבועיים וכנראה ש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיתאים לעבודה ולשימוש ביתי (סרטים, אינטרנט) ואולי משחקים מדי פעם. התקציב הוא כ3000 ש"ח (לא כולל מסך), עם אפשרות לגמישות לשני הכיוונים (במקרה שממש כדאי להשקיע עוד קצת, או שהתקציב סתם גבוה מדי). מבחינת מסך - אני בונה על 24" (כנראה T240), אז זה מן הסתם משפיע על הכרטיס מסך הנחוץ. לגבי העבודה - מדובר על תכנות, עם בניה של פרויקטים גדולים מדי פעם (I/O Bound), הרצה של Virtual Machine לעתים וכו'. לגבי השימוש ביתי - אינטרנט, הורדות, סרטים, אולי משחקים מדי פעם (אבל ממש לא גיימר). לא מתוכנן OC. אני בונה על Dual Boot של Windows ו-Linux (כאשר הלינוקס המערכת הראשית), כך שאם יש רכיבים שידוע שהתמיכה שלהם בלינוקס בעייתית עדיף להימנע. הארד-דיסק של לפחות 500…

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  24. אני מחפש מחשב נייד חדש לאבי, הוא ישתמש בו בעיקר לעבודה; תוכנות לניהול עסקים וגלישה באינטרנט אני מחפש משהו קצת יותר חזק ממה שהוא באמת צריך SSD חובה, לפחות 256 ג'יגה אך עדיף 512 ג'יגה, או SSD של 256 ג'יגה + HDD נוסף תקציב: איזור ה 6000 שח, אפשר פחות אם עונה על כל הדרישות. כרטיס מסך הכי פחות חשוב כי הוא לא ישמש בכלל למשחקים. רזולוציה 1080P יספיק, אם גבוהה יותר (2K?) אפשרי אם עומד בתקציב / אם יש דגם מסויים שעומד על כל הדרישות ויש אותו רק עם רזולוציה גבוהה מ 1080P. גודל המסך 15 אינץ. מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת - אין צורך חיבורים: לפחות אחד TYPE-C, השאר USB 3 או USB 2, שיהיה גם אפשרות חיבור למודם/ראוטר לא משנה כמה דק או לא דק / כבד…

25. שלום אנשים !! בימים הממש קרובים אני מתכוון לקנות מחשב !! יש לי כבר מסך מארז מקלדת ועכבר, כל מה שנותר אני מציין כאן במפרט שבניתי באתר KSP. בבקשה תאמרו לי את דעתכם על הרכיבים, אם הם באיכות טובה, או אם כדאי להחליף לרכיב אחר שיעלה באותו מחיר פחות או יותר ויתן יותר תמורה וביצועים. בקשר לכרטיס מסך אני מעדיף כרטיס בינוני מכיוון שאני לא משחק בהרבה משחקים, כשאני משחק אז זה בNBA וכדורגל. התקציב שלי הוא 3500 פחות או יותר. מחשב פנטיום:? KSP NORTHWOOD 3 GH, FSB 800 512 CACH 1270 KSP 480. לוחות אם MSI 865 NEO2-PLS(865PE) DDR 128b,sb,sata,lan KSP 460 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA ENET 410 דיסקים קשיחים WD 80GB SATA KSP PEAK -RADEON 9550 TV,DVI 128MB 450 K…

• 49 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.