ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי את המערכת הבאה INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 CL9 - RIPJAWS-X LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - 4716 SATA - COOLERMASTER HAF 922 w/o PSU ADATA SSD S510 SATA3 2.5" 120GB ANTEC 750W HCG-750 SEAGATE 2TB SATA3 HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 8551 HDMI/2xDVI/2xMini DP SCYTHE NINJA III עכשיו השאלה היא האם אני יכול לשדרג לאחד מהכרטיסים בסגנון GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC 8G, אני ראיתי אותו אצל חברה שלי אז יכול להיות שאני אקבל אותו, אז מה אתם אומרים יש אפשרות שהוא יע…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,<br> כתבתי כאן הודעה לפני חודשיים בערך בבקשה על המלצה על מחשב נייד. המליצו לי על דגם של dell latitude שנה שעברה שאכן קראתי עליו ביקורות ונראה שהוא ממש מתאים לצרכים שלי. הבעיה היא שהוא דגם ישן ולא ניתן להשיג אותו בשום מקום, לכן אשמח להמלצה דומה. הדרישות, מתוך ההודעה הראשונה שפירסמתי: בקיצור, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד בסביבות 3000 ש"ח, רצוי קצת פחות. הדרישות: מעבד טוב, ביצועים טובים בכל הקשור לגרפיקה, ובעיקר- שיהיה נח מבחינה חיצונית: עכבר נח בעל שני כפתורים- מאוד מאוד חשוב לי (שיהיה כפתור נפרד לעכבר ימני ועכבר שמאלי, אחרת אני לוחצת בטעות על כל הזמן על עכבר ימני במחשב הזה), ושיהיה קשיח ועמיד, שלא יתקלקל אחרי חודשיים! מחשב כזה של בחורות שאפשר לדחוף לתיק ולא לשמ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בימים האחרונים ההארדיסק שלי שבק חיים וכרגע אני בהתלבטות אם לקנות מחשב חדש או לא.. אשאל בפורום כוננים קשיחים לגביי המלצה לSSD והארדיסק חדש עבור המערכת, אבל אני חושב לקנות כבר מחשב חדש (בכל זאת המערכת בת כ5 שנים) - כמובן עם SSD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי - אם משתלם אז לנצל, אם לא אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות וכן הרצת vmים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת vmware workstation (וכמובן מכונות וריטוא…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה... מחר מגיעה SONY 40' FULL HD שלי והחלתתי לקנות נייד שיריץ את התכנים( 1080P BLUE-RAY RIPS בעיקר) וכמו כן שאוכל גם להנות ממשחקים ועבודה יום יומית. התקציב הוא עד 5000 ש"ח וניתן לחרוג רק אם זה באמת שווה. הדגמים שסמתי עין אליהם הם 1- Dell studio 1537 P8400- http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm 2-Gigabyte W576V- http://ivory.co.il/product.asp?productid=2568&CatCode=315 אז לכל אחד מהם יש את היתרונות שלו לדוגמה לGigabyte יש HDD גדול יותר וכרטיס מסך חזק יותר לDELL יש שלט וגם 3שנים אחריות. אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט. תודה מראש ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT AV8 (s939) sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB Kingston CL3 דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך MSI 6800GT 256MB DVI,TV כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders NEC 1300 DVD±R ציוד רשתות On Board 1000 מארזים 2209 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים MAG 17'' 770 מחיר 5658 ¤ היום אני קונה אותו
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב"ה אני מתחילה ללמוד עיצוב גרפי ובניית אתרים.. אחרי המון חיפושים לבחירת מחשב שיתאים לתקציב שלי כרגע המליצו לי על המחשב של לנובו (המפרט שלו למטה..) "17.3 Lenovo IdeaPad 700-17 80RV000WIV אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב.. האם הוא יתאים ויעמוד בדרישות של התכנות הגרפיות? תודה מחשב Lenovo דגם IdeaPad 700-17 מעבד Intel® Core™ i7-6700HQ Processor 2.5GHz מסך "17.3 1920x1080 IPS Full-HD LED מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVIDIA® GeForce® GT 940M 2GB זכרון 16GB DDR4 דיסק קשיח 256GB SSD מערכת הפעלה Windows 10 Home …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? - לימודים (מדעי המחשב) - עבודות משרדיות - (אינטרנט ואופיס) - משחקים (cs 1.6, diablo 3) - לא הכרחי - עריכה גרפית (פוטושופ ועריכת וידאו לאתרים - גרפיקות פשוטות יחסית) * גודל המסך? 13 - 15 * משקל רצוי? אני מאוד(!) נייד (טיסות לחו"ל, הרבה עבודה מחוץ לבית) לכן המחשב צריך להיות די קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה נייד ראשון שלי לכן אני לא יודע להגדיר זמן סוללה ארוך/קצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא יודע * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא יודע * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעדיף שכן - קנייה מארה"ב/רו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קוראים לי אדם הייתי היום באחד הסניפים של KSP בצפון הדרישות שלי הם - מחשב למשחקים (כשאני לא בבית ישמש את האחים שלי) + צפייה בסרטים HD אולי קצת פוטושופ וכו' (לא נמצא הרבה בבית , חייל) המפרט שקיבלתי מהם כמעט בתקציב שלי מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://w…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הנ"ל וכמה הוא שווה יד שנייה PCG-TR3A SONY תודה :kopfpatsch:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לדעת איך המפרט הזה בתור מפרט סופי, קונה בשבוע-שבועיים הקרובים, אשמח לשמוע חוות דעת. שאלות: איך המארז? הבנתי שהוא מצויין אך אשמח לשמוע עוד דעות, איך הקירור הנוסף למארז שאבקש להוסיף מקדימה? הלוח אם יספיק לשימושים הבסיסיים? (לא מתכנן OC או משהו, לפי דעתי הוא יספיק).מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤40 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 50…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהתקנתי פוטושופ יחד משטח כתיבה במחשב שלי ראיתי שהמחשב לא סוחב והחלטתי לקנות מחשב חדש. המטרות- אינטרנט, צפייה בסרטונים, פוטושופ, הורדה שוטפת באימיול/ביטורנט ושאר ירקות... קבלתי המלצה מחבר על מחשב אבל איכשהו בחנות הכי זולה שמצאתי את זה הגעתי ל4500 שקלים שזה קצת מעבר לתקציבי. חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב שיהיה חזק יותר מהדרישות שלי נכון להיום, אבל לא הרבה יותר- לא צריך מחשב גיימרים מטורף. רק משהו שיחזיק מעמד כהלכה כמה שנים. אז אם מישהו כאן מוכן לייעץ לי איפה אפשר להוריד מהתקציב אני אהיה אסיר תודה. המפרט הולך ככה: מעבד אינטל Core i7 860, s1156, 8MB Tray לוח אם GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרון 3x2GB Corsair XMS3…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה את המשחקים הכבדים שייצאו בשנתיים הבאות, בין אם זה GTA או קול אוף דיוטי, + היותר חשוב - שזה יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה תוכנות פיתוח כבדות כמו ויזאל סטודיו ופוטושופ, מכיוון שאני מתכנת. אפשר להגיד שהמחשב יהיה 70% עבור תכנות, ו20-30% משחקים, ככה שכן, לא צריך כרטיס מסך מופרז ומטורף, אבל לא לחסוך במשהו פשוט מדי שלא יהיה טוב. הכי חשוב, שהמחשב ידע לזוז גם כאשר אעמיס עליו בתוכנות רבות במקביל, שלא יצלע ויגסוס לי. *יש לי העדפה לAMD, אבל אם INTEL לדעתכם טובים יותר, או מציעים משהו טוב יותר אז אפשר גם INTEL. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם ממש כדאי אז גם לעבור אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ני…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב: 3,500 ש"ח שימוש עיקרי למחשב הינו עבודה משרדית, עריכה גראפית ופיתוח תוכנה וכמובן צפייה בסרטי HD. תוכנות שאשתמש בהן: Photoshop, ZendStudio, בנוסף אשתמש בVirtualBox על מנת לעבוד גם בווינדוס [אני משתמש בלינוקס]. לא צריך ציוד הקפי כלל מלבד קורא/צורב CD ו-DVD. השקט לא הכי חשוב לי, אם לפי הדירוג 10 = השקט קריטי אז מבחינתי 5 יהיה מעולה. לא מתוכנן אוברקלוק, אני אתקין לינוקס בעצמי אבל כן מעדיף שהחנות תרכיב את המחשב. אני גר באזור המרכז - חנויות באזור זה יש לא מעט, לא משנה לי ממש באיזו חנות ארכוש את המחשב. אני כן רוצה eSata, לא מעוניין בFW. הRAID לא ממש חשוב לי - אני אקנה בעתיד כונן קשיח חיצוני. בנוגע לכרטיס מסך: אני מתכנן לרכוש מסך נוסף בעתיד, חשוב לי שיהיו 2 חיבורי DVI לכ.…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, למרות שכל מחשב יהיה יותר טוב מהנוכחי שלי, קיוויתי שתוכלו לעזור לי עם כמה דברים שאני עוד לא סגורה עליהם. 1. סגורה על AMD athlon64 , משהו מעל 3000 - השאלה היא כמה. אני לא גיימרית יותר מדי כבדה, אבל כן הייתי רוצה משהו שיחזיק גם משחקים שיצאו עוד שנה. זיכרון פנימי - כנראה 512mb PC3500 DDR-RAM - TWINMOS Speed Premium (BH5) CAS2.5 433MHz X 2 לוח אם - nVIDIA nForce4Ultra , אני מניחה. 2. דיסק קשיח - SATA 160GB , לא סגורה על חברה. 3. כרטיס מסך - אחת ההתלבטויות הגדולות שלי. אני רוצה להוציא עליו מקס' 1500. 4. רמקולים - Altec lansing 2.1 5. צורב DVD של NEC זהו זה, אני אשמח מאוד אם תעזרו לי עם המפרט, ואולי גם תציעו מקום לקנות את המחשב, כי אין לי שמץ של מושג על חנ…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב ללא מסך ורמקולים. אני רוצה את המפרט הכי טוב שניתן למצוא.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד dell. (נעול על החברה הזו, מנסיון העבר, יש לי כיום hp שאני לא מרוצה ממנו). אני סטודנט למדעי המחשב וזקוק לו לתרגול כתיבת קודים בלימודים ולצורכי לימוד בכלל. מעוניין גם שישמש לצורך יום-יומי (לא מאחסן הרבה בדיסק סרטים וכו') ולא רק ללימודים... מדובר בתקציב של עד 3500 ש"ח (אני סטודנט...(: תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי מחשב נייד מיני של חברת MSI בזמן האחרון המחשב מתחמם נורא והפד של העכבר פשוט נורא חם ולא נוח להשתמש בו אז אני משתמש בעכבר חיצוני,רציתי לשאול האם יש סיכוי שאם אביא את זה לאייבורי הם יתקנו לי-כמובן שיש לי אחריות.כי כמו שאמרתי זה התחיל לקרות רק בתקופה האחרונה,או אם אין תיקון על דבר כזה אז אפשר המלצה על משטח קירור למחשב נייד בגודל "10??
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט לחבר שנמצא כרגע בניו יורק, ורוצה לקנות מחשב נייד חדש. אין יותר מדי דרישות למחשב, רק מספר דברים קטנים. 1. קל - פחות מ 2 קילו 2. מסך קטן (12-13 אינץ). 3. 160 גיגה הארד דיסק, 2 גיגה פנימי (אין צורך יותר מזה). כרטיס מסך מינימלי בהחלט (לא מתוכנן שימוש במשחקים) 4. מעוצב (כדוגמת מחשבי האפל), עם אפשרויות לצבעים. 5. כונן דיסקים DVD (בניגוד לאפל החדש הדק הזה שאין בו כונן דיסקים) 6. שימושים: אינטרנט, אופיס, מוזיקה, שימוש ממוצע בהחלט. 7. זמן סלולה: ממוצע פלוס, לא צריך מטורף, אבל גם לא שתיגמר לאחר חצי שעה של ראיית סרט. 8. אחריות בארץ זה בונוס בהחלט מפנק. אם בתקציב, ומסתדר עם שאר הדרישות, מתקבל בהחלט. 9. בלוטוט, WIF, USB, הדברים הרגילים. הסיבה שהתקציב כל כך גדול זה בגלל שהוא רצה …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מפרט אקסקלוסיבית לגיימינג שמבוסס על הרכיבים הקיימים הבאים בתקציב של גג 4000 ש"ח : מארז ( ANTEC P183 המהולל, אני לא יכול להמחיש כמה הוא מצויין) ספק כוח (בערך ENERMAX 650 איכותי) כרטיס מסך ( R9 270X , ישודרג כשיגיע PASCAL, בינתיים הוא מספיק) כרטיס קול של ASUS XONAR STX (ולכן חשוב שהלוח אם החדש יספק לי PCIe כמה שרחוק מהסוקט של הכרטיס מסך) וכל שאר הרכיבים ההיקפיים שכוללים עכבר מקלדת וחמוצים. DELL U2412M על 1200P. מלבד ארבעת הרכיבים הנ"ל אני צריך להחליף הכל, ולכן אני צריך מעבד (וקירור) , זיכרון (כי אני מעדיף SKYLAKE), לוח אם, אמצעי אחסון (SSD 600 GB בערך יספיק) לא חייב SSD עצום, מספיק 500 בערך…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. תקציב -עד 3500 שקל מטרות - שמשחקים חדשים יפעלו בצורה טובה, לא חייב בצורה מקסימלית. המטרה העיקרית שלי היא להפעיל את המשחק Neverwinter Nights 2, שהדרישות המומלצות שלו הן: - 3 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor - 1GB System Ram - ATI Radeon X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series or higher video card לא צריך שום ציוד הקפי, רק מחשב. יש לי עדיפות לאינטל, תהרגו אותי לא יודע למה. אבל אם בתקציב הקיים אפשר להשיג משהו נורמלי רק של AMD, שיהיה. כרטיס מסך - רק nVidia. לא רוצה ATI ולא כלום... לא צריך מערכת הפעלה ולא כלום. אני רוצה שיהיה במחשב צורב DVD טוב, זה חשוב. לא אכפת לי מיופי או משהו כזה. שהקירור יהיה מספיק טוב. אני צריך הרכבת מחשב במעבדה, תכללו את ז…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P4 1.8 RDRAM-800 עם 256 זיכרון כרטיס מסך: ASUS GEFORCE 3 TI-200 64M חשבתי לשדרג מעט את המחשב שיריץ משחקים בצורה סבירה (לא משחקים חדשים מאוד) השאלה מה עדיף לשדרג: כרטיס מסך או זיכרון (או שניהם) ?? ולאיזה חלקים? (אני יודע שזיכרון RDRAM יקר יחסית) האם בכלל שווה להשקיע 500 ש"ח במחשב? והם זה מספיק? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גלישה ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים כולל AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, צריך עזרה עם מפרט לסכום המדובר. בהתחלה ההנחה היתה שהסכום יהיה "רק" 8000 ~ ש"ח, אז בניתי מפרט בסכום הזה, המתבסס ברובו על אחד מהמפרטים המומלצים באתר: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb מחיר משוער: 1450 ¤ ~ לוח אם: LGA775 Intel945P ASUS P5LD2 SE/C LGA775 - 3Y Warranty מחיר משוער: 700 ¤ ~ זיכרון פנימי: DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty (פעמיים = 2048 מגה של זיכרון פנימי) מחיר משוער: 1110 ¤ ~ דיסק קשיח: 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Samsung HD160JJ - 3Y Warranty מחיר משוער: 375 ¤ ~ צורב: DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM מחיר משוער: 200 ¤ ~ כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7950GT 512MB מחיר משוער: 2099 ¤ ~ מארז: גנרי, לא כ"כ מש…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח כולל מסך 22 אינץ' 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, תכני HD, וקצת תלת מימד א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. 3d studio max ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לרינדור ולא לפרנסה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך : 22 אינץ', רמקולים: אני מתכנן לקנות בתקציב נפרד רמקולים באיכות גבוהה שישמשו אותי לראות סרטים, מכאן אני מגיע לשאלה: האם צריך כרטיס קול בנפרד לסאונד …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ממש משנה לי מבוסס AMD או Intel, אבל אני מאמין שיש עדיפות ל Intel. זיכרון - רק 256MB, מעבד 2.4, ולוח אם 800 . הארד-דיסק, 7200, לפחות 40 גיגה. כרטיס מסך לא כל כך חשוב. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-