עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם , ברשותי מחשב קיים בן שנה ואני רוצה להחליף את הלוח אם , המעבד והזכרון למשהו קצת יותר חזק. אז יש לי כרגע כרטיס גרפי AMD Radeon 6790 1G-5 SAPPHIRE ועל המעבד הנוכחי יש מאוורר : KATANA 4 SCKTN-4000 SCYTHE בנוסף , אם זה רלוונטי אז הספק שישודך לחומרה הוא A.PFC 80+ NAXN 500W ENERMAX דרישות : כרגע לצערי אין לי זמן לגיימינג אבל ברור לי שלמשל כאשר GTA V יצא ל PC אשחק בו. ביום יום המחשב משמש לאופיס + אינטרנט + HD movies streaming וגם קצת תכנות (Visual studio 2012). אני רוצה לפחות 16GB זכרון (2X8) ואני רוצה שבלוח האם יהיו 4 סלוטים של זכרון (לשדרוג עתידי). אשמח מאד לקבל עזרה וייעוץ , כמו כן , לפי זה : http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-4.html המאוור…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכל מומחי הפורום, אשמח לקבל את סיועכם בהרכבת מפרט מחשב שעיקרו עבודה ביתית, לצד עבודות גרפיקה מזדמנות בפוטושופ ועריכת וידיאו בסיסית. מאוד חשוב שיהיה מדובר במחשב טוב ומהיר, גם בדרישות היחסית פשוטות הללו. כמו כן, יש ברשותי כונן SSD 128 GB חדש של קינגסטון שארצה להרכיב לתוך המחשב עבור מערכת ההפעלה, לצד דיסק קשיח רגיל סטנדרטי.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ביתית, עריכה גרפית קלה (פוטושופ) ועריכת וידיאו קלה ומזדמנת (edius). אין צורך בגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. היה לי ASUS P5Q ששירת אותי נאמנות במשך 5 שנים עד היום :'-(( לצערי הרב למרות שהמחשב עבד מושלם הוא נשרף בכל אופן, יש לי מארז (FULL TOWER) ספק כוח של NEXUS 600W כרטיס מסך NVIDIA GTX 650TI 2 הארד דיסקים 7200RPM מה שאני צריך זה מעבד -> לוח אם -> זיכרון השימושים: משחקים / מעבדות של שרתים אני אוהב בד"כ לקנות דברים שמחזיקים לפחות 5 שנים אם לא 10 שנים של ביצועים אני מבחינתי הייתי יכול להחזיק עם המחשב שלי עד שהוא היה מוכרז כעגלה ... אני מעדיף ללכת על INTEL ולא AMD בגלל שנכוויתי בעבר מ AMD ואין סיכוי שאני מתקרב לזה אני שם תקציב של 2000 שקל רק בגלל שאני לא ממש מכיר את השוק ... אם זה מספיק אשמח אם צריך להוסיף עוד קצת לא אמורה להיות בעיה. מה כדאי לי?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by hjsv41,

1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אך עם זה עומד בדרישות בצורה טובה אז אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל סוגי המשחקים החדשים כמו bf4 crysis 3 ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 אינץ דגם [h=1]sync master p2250[/h] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבהות 3. ה…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by giltovly,

שלום לכם. אשמח להיעזר בפורום על מנת לקבל המלצה למחשב נייד ללימודים של אישתי. היא סטודנטית להנדסה שתשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, ומסמכי PDF ואופיס. מכיוון שחשוב לה מאוד שיהיה דק וקל, חשבתי על 13.3 אינץ'. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך מט * רזולוציית המסך? לא יודע אם יש חשיבות מיוחדת לרזולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בעדיפות פחות מ- 1.6 ק"ג (כולל סוללה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8 שעות של עבודה יהיה מצויין, 6 שעות יהיה סביר ופחות מזה כבר פחות רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA , HDMI * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD אך לא חו…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. הגיע מארצות הברית אתמול. עם קבלה על שמי כמובן, לא נעשה בו שימוש כלל.הדגם עם שידרוגים על הגירסה הבסיסית 256GB SSD (במקום 128). ו 8GB RAM (במקום 4) מסך 13.3 מעבד dual core Intel Core i5 במהירות 2.4GHz עם 3MB זיכרון מטמון L3 ובנוסף HASWELL הדור רביעי של אינטל עם גרפיקה וחיי סוללה משודרגים מהדור הקודם. שימו לב - הדגמים בארץ הם עדיין הגירסות ללא מעבדי HASWELL עד שיגמרו במלאי הדגמים הישנים(לפחות על פי מה ששאלתי שם.). מסך רטינה. משקל: 1.57 ק"ג. מקלדת מוארת. זמן סוללה של כמעט 10 שעות. המתנה עד 30 יום. אחריות שניתן לקבל בארץ בIDIGITAL . השוואת דגמים : עולה באיידיגיטל : 7,649.00 ₪ (ללא HASWELL) http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-13-with-retina-display-2-4ghz…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by JusToN,

האלן חברה, המחשב שלי ישן כבר, ונתקע כבר יותר מדי וחשבתי להוסיף לו זכרון. כרגע יש לי שתי סטיקים של חצי ג'יגה. חקרתי קצת ובדקתי, אך לפני שאני קונה רציתי לוודא שאני קונה את הדבר הנכון, וכמובן לשמוע את דעתכם מה כדי או מה אתם חושבים. לוח האם שלי: [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD=class: cms_table_subhd]Intel® Desktop Board D946GZIS כאן נמצאים הפרטים לפי חברת היצרן: http://www.intel.com/support/motherb...is+motherboard[/TD] [/TR] [/TABLE] באיבי מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/4GB-Crucial-...item4612fa1b0c ובזאפ מצאתי את זה:http://pc2.co.il/items/128581#BigBuyNow ממש תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המחשב מיועד למוזיקה, ותכני hd מחובר לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Alon222228,

שלום. יש לי בעיה שמופיעה בזמן שאני משתמש במחשב עם הסוללה בלבד וללא חיבור לחשמל. המחשב פשוט קופא ולא מגיב כלל ואני נאלץ לכבות אותו דרך לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה (Hard reset). כשהמחשב נדלק לא מופיעה שום שגיאה ספיציפית אלא פשוט שגיאה כללית במציג האירועים של "אירוע 41, Kernel power - ‏‏המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי." שללתי כבר אפשרות של התחממות יתר של המחשב כי הטמפרטורות שמופיעות נורמליות לחלוטין (בסביבות ה-40 - 55) ולפעמים אף עולות כשהמחשב מחובר לחשמל ומתאמץ. הרצתי גם בדיקה של ה-Ram והדיסק הקשיח דרך ה- Diagnostic tools בביוס ולא נמצאה שום שגיאה. האם מיש…

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by cool_man,

היי, אז זה גם בקשה וגם התייעצות. אני מתכנן לקנות מסך טלויזיה (כניראה איזור ה40 אינצ') ואני רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו השאלה שלי זה א' איזה מחשב לקנות, כלומר האם צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים אחרים בו.. ובכללי האם בכלל שווה לקנות מחשב נייח, או שאולי כדאי ללכת על מחשב נייד ופשוט לא להשתמש במסך שיש בו כשאני מחבר לטלויזיה. המטרה של המחשב בעיקרון זה להיות מחובר לטלויזיה ושאפשר יהיה לצפות שם בסרטים, סדרות (גם אונליין - איכות פחות טובה) ושיראו שמה בסדר.. אבל שיהיה אפשרי גם לגלוש באינטרנט ולהביא מה אשכרה כתוב באתרים.. וכן אני יודע שהרזולוציה של הטלויזיה זה לרב פחות טוב ממסך מחשב אבל אני אחפש משהו סביר 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by asafmanor,

שלום, מחפש מחשב נייד לצעירה כאשר הדגשים הם משקל קל, שימושים בסיסיים (מעט תכנות ב-C++ ו-JAVA), אמינות לזמן ארוך. * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, צפייה ביוטיוב, חיבור לטלוויזיה וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 או 14", לא יותר. * רזולוציית המסך? 1366X768 או יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 1.8, כאשר ראינו כמה באיזור ה-1.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה, עדיף. מוכנים ללכת עם מחשב עם מעבד חסכוני U. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם…

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by roibargil,

אלו המפרטים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10236 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9787 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11908 אני מתכוון לשדרג להם את הזיכרון הפנימי ל-4 ג'יגה. מי מהם לדעתכם הוא הטוב ביותר? אני צריך נטבוק לענייני לימודים בלבד ולא יותר מזה - לקחת לאוניברסיטה ולחזור הביתה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by nirNN,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K נוסף - מעדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב ? תוכנות תלת מימד ורינדורים בעיקר גם עריכה גרפית 2D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks adobe cs6 autocad 3ds max vray keyshot blender שימוש כבד במחשב, זקוק למכונה שתוכל לעבוד הרבה שעות ברציפות (ו\או חומרה שתקצר זמני רינדור ועבודה על מודלים תלת מורכבים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משמש לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של סמסונג syncmasterP2770hd שוק…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ISRAEL3571,

המלצה למפרט בסיסי לעבודות משרדיות אינטרנט מחשב ביתי מינימום דרישות אך גם חזק,עם נפח של 300-500 gb אם יש מחשבים מוכנים מחנויות גם מצויין תקציב של אלף שקל אפשרות חריגה 100 200 (אם אפשר למצוא משהו במחיר הזה שאולי יריץ משחקים חלשים מה טוב, אם לא לא נורא.) חשוב לי אבל שהמחשב ישמש להרבה מאוד זמן ויותר חשוב שזה, גם אם המחשב יהיה עמוס מפוצץ בדברים שיעבוד מהר. * מצטער שלא שמתי טופס אני פשוט מהנייד ועושה לי בעיות באינטרנט. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אוקי אז ככה כמה פרטים: התקציב הוא 7000 ש"ח לצורכי עבודה בכל הcreative suite cs6 של adobe עם דגש על אילוסטרייטור פוטושופ ואין דיזיין (קצת פלאש ואפטר אפקטס ) בנוסף נעשה מפעם לפעם שימוש בתוכנות פיסול כגון ZBRUSH לא נפוץ אבל גם . אין אפשרות לחרוג ממסגרת התקציב שניתון פה וזה אמור לכלול : מחשב כולל מארז + מסך (הבנתי שיש מיוחדים לגרפיקה ) עד 24" חשוב ש לכרטיס הגרפי יהיו לפחות 2 יציאות HD לשני מסכים אם המחשב יוכל להפעיל גם גיימינג זה פלוס אך לא חובה יותר חשוב לי הפן הגרפי ויכולת עיבוד ככה שאני אוכל לעבוד על עבודות גדולות בלי לתקוע את המחשב או שיקרוס לי התוכנות . אודה לעזרתכם מאד כי זאת הפעם השלישית שאני מפרסם פה את הנושא הזה ואני לא מבין במפרטים בכלל ואני צריך לבצע את הק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by SomeOneDudOrg,

שלום אני לא יודע אם אני עובר על החוקים או לא אם כן אז אני מצטער שלום רציתי לדעת אם מחשב נייד של טושיבה P855-10Q שווה 4 וחצי אלף ? או שאני ייתן לו toshiba qosmio g45-av680 ואוסיף אלף שקל ?? השאלה אם הוא טוב ואם הוא שווה את זה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  17. Started by BOSS610,

היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל רק אם באמת מביא שיפור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 4 , CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך DELL U2312 HM , רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום אשמח לקבל תשובות מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן SSD בנפח החל מ 300 ג'יגה במידה וייקר את המחיר בהרבה אפשר ללכת על כונן רגיל בגודל 500 גיגה ללא כונן אופטי ( או צורב) אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית אין צורך באחריות בינלאומית אפשרות לאחריות מבית הלקוח - מה טוב עדיפות לרישיון מערכת הפעלה אין העדפות לחברה מסויימת עדיפות למסך מאט - לא חובה

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  19. שלום, מחפש מחשב לשימושים ביתיים פלוס 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? ביתי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד היקפי מלא, רמקולים עכבר מקלדת מסך צורב DVD לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שיהיה סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 7 לדעתי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

20. Started by tall978,

שלום רב. אני מבקש המלצות למחשב נייד לאשה מבוגרת שעכשיו מתחילה את הצעדים הראשונים שלה בעולם המחשבים העיקרון הכללי הוא שלא צריך מפרט מתוחכם מדיי אבל גם לא מיושן מאוד בתקציב של 2k * מטרות המחשב? שימוש בסיסי - וורד, גלישה באינטרנט וכו' * גודל המסך? רצוי 15' * רזולוציית המסך? אשמח לכמה שיותר טוב במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב אמור להיות יחסית נייח אז לא משנה באמת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה מינימום * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכ…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  21. אז ככה: תקציב : 4000 . שימושים : עריכת וידאו ותמונות בתוכנות כמו : Sony vegas Adobe after effects Photoshop ועוד כמה שאני לא זוכר ודפדפן קצת לגלוש באינטרנט ואולי משחק או 2 גג כי יש לי xbox ואני משחק בו כביכול. הערות : אני רכשתי elgato hd להקליט משחקים בfull hd מהxbox למחשב ואני עכשיו רוצה לרכוש מחשב חדש כולל הכל מארז והכל ssd וכל זה לא צריך וינדוס חוקי.. ואני שאלתי בכל מיני פורומים וכל מיני אנשים וקיבלתי תשובות שונות לגבי מפרטים ... עכשיו המורה שלי לאלקטרוניקה אמר לי שיש כרטיסי מסך מיוחדים לעריכה וכל מיני והמליץ לי לשאול פה כי פה בטמת מבינים ויביאו לי מה שטוב לי.. הבנתי שאני צריך 8gb זכרון I5 או I7 מעבד 500W ספק Ssd 120gb אבל סוג שמות וכל השאר כמו כרטיס מסך מארז לוח …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, קניתי לפני 3 שנים מחשב ואני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג אותו, אני אפרט כאן חלק מהדברים שאני רוצה לשדרג ותקציב ואולי תעזרו לי למצוא את הפיתרון הכי טוב. התקציב שאני מקצה לסיפור הזה עומד כרגע על עד 5,000 שקלים שזה מכובד מאד לדעתי. טוב זיכרון זה קל, אשדרג מ-6GB ל-12GB. הכרטיס מסך זה החלק הבעייתי כאן, יש לי כרגע 5870 2GB ViperX. השיקול הוא או לקנות עוד אחד כזה בדיוק (אותו אחד מהסדרה 58xx גם יעבוד בSLI?) או לקנות כבר אחד חדש ולמכור את הישן? אני מעוניין גם לקנות עוד 2 מסכים לעמדת עבודה של 3 מסכים, גם אמור להיכלל בתקציב. מה דעתכם? צריך עוד מידע?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by ronmar,

אני חושב לשפץ את המחשב שלי למטרות גיימינג כבד... להריץ הכל על הכי חזק ושירוץ חלק... בנתיים אני רק בודק אם שווה בכלל וכו אז אני רק רוצה לקבל חוות דעת בנתיים זה המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 זיכרונות: Kingston 4GB DDR3 Crusial 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mmספק: FSP EPSILON 80+ 500W רזולוציה של מסך: 1080X1050 תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן, אני נוסע בקרוב לחו"ל לתקופה של שנה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית אופיס, גלישה, משחקים קלים. * גודל המסך? 17 אינץ, אין צורך במסך מגע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA,HDMI לפחות 3 יציאות USB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?דיסק רגיל 500 GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס בעברית עדיפות לווינדוס 7 אם אין כבר לניידים אז 8. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אחריות: מכיוון שאני לוקח את המחשב לחו"ל אשמח מאוד לאחריות בין לאומית אם אין לא נורא. * משקל - לא רלוונטי, המחשב יהיה בדירה רוב הזמן. חשוב שיהיה למחשב כונן DVD שהוא גם צורב, ומצלמה מובנית לשיחות בסקייפ. תקציב המחשב עד 3500 אם אפשר בפחות אז מה טוב. תודה…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש נייד בגודל 15". השימוש הוא בבית בלבד, וככזה אין צורך בנידות מושלמת. חשוב שיהיה נוח לשימוש. כמו כן חשוב לי אחריות ארוכה ואם אפשר גם שירות בבית הלקוח. אמינות תמיד חשובה, למרות שזה לא משהו שאפשר לצפות מראש, וגם חשוב לי נורא שיהיה שקט\קריר במשטחים שנוגעים במהלך שימוש במחשב (איזור העכבר ומקלדת) משיטוט בפורום נראה שהמחשבים בטווח מחירים הנל הם מסדרת אסוס, N550JV שמגיעים עם או בלי מסך מגע. בסהכ נראה מחשב מעולה, ולא נראה לי שאפשר ליפול איתו. לפי ביקורות ברשת נראה שהסוללה מחזיקה יפה (במידה וצריך), שהוא יחסית קר ויחסית שקט. גם מקבלים אחריות בבית ל-3 שנים. מה שאני תוהה הוא האם קיים משהו נוסף בטווח המחירים הנל ששווה לשקול. בסופו של יום אני כנראה לא אצטרך כ. מסך כה…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים