עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rangolan2,

אני מחפש מחשב ב-2500 ש"ח חשוב שיהיה מעבד חזק וכרטיס מסך בינוני ומעלה שיעלה משחקים חדשים .(אם אפשר גם כרטיס קול להכניס ) אין צורך בהארד ודיסק ובזיכרון ראם. תודה למי שעוזר!.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  2. כפי שידוע הלימודים מתחילים בחודש הבא אז אני מתכנן לקנות נייד בשביל הלימודים יופעלו עליו תוכנות כמו matlab,orcad,pispice ומשחקים כמו falluot-3,mafia-2,diablo-3 וכמובן סרטי HD אינטרנט ויישומי אופיס. השאלה שלי האם כדי להשקיע ולשדרג את הכונן הקשיח ל ssd כי הבנתי שזה משפר באופן משמעותי את זמני הטעינה במחשב כלומר במשחקים וגם בעת ריבוי משימות ואת זמני אתחול המחשב מהביוס אבל הכי חשוב הוא יותר עמיד בפני זעזועים מאשר כונן HDD רגיל וגם אם כדי להשקיע בנייד בעל DDR3 כלומר עד כמה זה באמת כדי? בינתים חשבתי לקנות את Lenovo G550 NTDK3IV‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 הבנתי גם שהחנות בה קונים את הנייד לא מספקת את השירות במקרה של תקלה אלא חברה אחרת\היבואן הרשמי בררתי ו…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by yousux,

על הדגם היקר שלו (10000 ש"ח) - מה זמן הבטרייה שלו במשימות יום יומיות (עם WIFI דולק?) - האם הוא יכול לאכול את כל המשחקים שיש היום על מקסימום רזולציה ואיכות גרפית גבוהה שלהם (והאם אפילו את CRYSIS) ? - איך איכות הבניה שלו יחסית לדגמי TP קודמים ויחסית לתחרות שלו ? - האם הוא שווה את הכמה אלפים יותר שהוא עולה יותר מהאחרים ? - האם יש מחיר יותר זול בארץ חוץ מ http://buy4less.co.il/product.asp?f=3131&p=0 ? - איך השירות של IBM/LENOVO בניידים בארץ ? - מישהו יודע עד כמה התמיכה שלו טובה בלינוקס ? - אם היה לכם 10 אלף ש"ח הייתם משקיעים אותו בנייד זה או בדגם אחר ? - מה החסרונות שלו ? - כמה זמן אחריות יש עליו ? - באמת אין לו יציאת DVI ? רק VGA אנלוגי ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amisha,

היי , אני מעט עקשן בנושא של רשת אלחוטי N , האם באמת יש סיבה שכשאי להיות עקשן בנושא או ש G מספיק טוב ומהיר ?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  5. מחפש המלצה למחשב נייד למעצבת פנים תקציב עד 6K ש"ח 1. מה התקציב המירבי? 6,000 ש"ח. האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לצורך עיצוב פנים, בעיקר תוכנת 20-20, מאפשרת לשרטט ולייצר הדמיות תלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Eliya,

מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA IV CALL OF DUTY משחקנים עדכניים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366X768 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רזולוציה הנ"ל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 . אפשר חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרות כלליות בעיקר (אינטרנט/אופיס/תוכנות קלות) וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק עכבר ומקלדת מעדיף אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מערכת הפעלה. כן להרכיב בחנות 8. הא…

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by compman112,

מארז - Sunbeam Transformer Black שאלה - למה הוא רועש כמו מטוס האם זה המאוורררים שלו? או שזה הרעש של הקרור ששמתי על המעבד - Big Typhoon מעבד- AMD Athlon 64 Vience 3000 BOX 939 שאלה- איך אני בודק איזה ליבה יש למעבד \ סטפינג הכוונה לE6 או שאני מתבלבל ? קרור למעבד - Big Typhoon שאלה - איך אני בודק אם זה באמת הקרור...והאם אמור לבוא איתו פאן באס כזה? כרטיס מסך - היה אמור להיות X800GTO2 Sapphire והביאו ליייייייייייי :pissed: X800GTO זכרונות - 512X2 אני לא מצליח לבדוק איזה דגם זרקתי את הקופסאות אני רוצה להיות בטוח שמה שקניתי יש לי, איך אני בודק דרך איזה תוכנה זה רושם לי חברה דגם וכו'? ספק - Thermaltake 430W XP550 NP לוח אם - DFI LAN PARTY ultra-d שאלה - מ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by itay127,

אני צריך נייד רק לדברים עיסקיים, שיהיה איכותי, עד 3000 שקל

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. Started by danielzy,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המערכת הזקנה שלי (לוח אם, מעבד וזכרונות) בלעדית למנוע ה Frostbite 2 של DICE, כלומר BF3, BF4 ו C&C החדש. ע"פ הבדיקות שעשיתי, אפשר להתייחס לBF4 כאל BF3 בעניין המולטי, עושה רושם שהם מגיבים באותה צורה למעבדים. יש לשים דגש על כח עיבוד, בכלל לא אכפת לי מאיך המשחקים יראו, אני מעדיף ביצועים על פני גרפיקה. העניין שבמצב המולטיפלייר של המשחקים האלו המעבד נכנס לתמונה, בעיקר בשרתים מלאים. - כרגע אני מחזיק בספק כח 600W של TT, שעושה רושם שעדיין עובד כמו שצריך. מעבד Phenom II X4 940BE. יש לי שני כרטיסי מסך מסוג 6850 שאני לא הולך להחליף בקרוב, ולכן הלוח אם צריך לתמוך ב Crossfire. - עדיף מעבד אינטל כי ככל הנראה אני אקנה מעבד במחיר מוזל מאוד דרך בן משפחה…

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  11. Started by RGod,

המפרט נועד למשחקים כבדים כמו CRYSIS,FARCRY,GTA,COD4 וכו אז ככה :לא כולל מארז,צורב ומסך . מעבד:Q8200 לוחאם:GIGABYTE P31 DS3L הרדיסק:250 GB של WD כרטיס מסך:GTX275 ספק:PCPOWER 500 זיכרון:4 G של OCZ מה אתם אומרים ?שווה את ההשקעה ?יש המלצות אחרות ?בהתחלה חשבתי אולי ללכת על AMD X3 720 BE +GB 770 אבל לא יודע .

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by liadgal,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כבדים שלוקחים הרבה משאבים מהמעבד), מולטימדיה, תכנות וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מחשב שמיועד להריץ על האיכות הכי גבוהה את כל ה…

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by sft,

1. מה התקציב המקסימלי? עד 4000 עם אפשרות לחרוג בכמה מאות שקלים, אבל לא לעבור את ה4300 כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, פיתוח, וכ' א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - GTA IV, Sims 3 , VC++, VC#, Eclipse, VMwareWorkstation, Fallout 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ? שימוש יום יומי למעלה מ8 שעות ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. ? אני מתכנן לקנות מסך - לכן אני בונה עליכם למלא את הפרטים הנ"ל 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), עכבר, מקלדת מסך (22? 20 ? אינצ' אני לא בטוח) וצורב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכ…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  14. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1169 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪642 מארז: Z7 Plus BLACK 3X 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪384 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪415 זיכרון: Corsair 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 - מחיר: ₪244 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪1329 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - …

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by nati.menash,

היי אני רוצה בבקשה הצעה למפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית,Solidworks , תכנות לייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) דיסק קשיח אין צורך, אני רוצה רק NVMe של 500GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. חבר שלי קנה את זה ונראה לי aהוא נדפק, מה אתם חושבים? אין צורך במפרט אחר. מצורף קובץ בתודה מראשPDF [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by abo9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ומשחקים עתידיים וכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)כן. רצוי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. זיגזג 1 .Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC 362.07 ש"ח 1 ActiveCool AC4G - Smart thermo-electric cooling for INTEL P4 299.49 ש"ח 1 ANTEC AMG1000 no PSU+ Window 625.80 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 1,248.74 ש"ח KSP מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1290 1 1290 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8-3RD EYE(925), S-775 1050 1 1050 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Kingston CL3 610 2 1220 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1290 1 1290 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 80GB SATA 440 1 440 מסכים? SONY Price Units Total TFT 17'' SDM S-73B (black)…

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by Galz0r,

רק המארז, ללא ציוד היקפי המחשב מיועד למשחקים ועדיף רכיבים שקטים, אין עדיפות לחברות. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by aviel1204,

שלום לכולם.. אני צריך UltraBook בתקציב סביב ה5K שמיועד בעיקר לוירטואליזציה + כל הדברים הרגילים כמו אופיס, גלישה באינטרנט וכו'. חשוב לי שהמסך לא יהיה מאוד מבריק ובעל איכות טובה. ההעדפה היא בין 13-14 אינ'ץ גג 15. שהמעבד יהיה מהדור האחרון והחסכוני HASWELL לפחות i5 + זיכרון של 8GB לפחות בשביל הוירטואליזציה. שיהיה מבוסס SSD 256GB. חשבתי על המקבוקים של אפל אבל לא יודע כמה OS X תתאים לי כי העבודה צריכה להתנהל ברוב על windows.. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  21. אם יש לי ויזה בין לאומית אז אפשר לקנות באתר שלהם?

22. Started by avishai1b,

לוח אם - Asus P5Q מעבד - E8400 + BIG TYPHON כ. מסך - (כבר יש) 9800GT כונן קשיח - WD 500G זכרון - 4GB Gskill מארז - Antec Three hundred ספק - Crosair 450W קירור - מאוורר 120M אם יש משהו לשפר, להוריד אנא אימרו לי, (ואיך הספק?) - ועוד שאלה קטנה מה ההבדל בין TRAY ל BOX? תודה מראש אבישי.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? ללא חריגות7-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים וגיימינג, וקצת אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. זקוק למקדת ועכבר אלחוטים.לא זקוק לרמקולים . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 בסולם 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? זקוק לWINDOWS 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מגורים רמת גן 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנ…

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי, אני מחפש מחשב חדש לעבודות אודיו שכוללות הקלטה, ועריכה של הרבה ערוצים ושימוש נרחב בפלאגינים. חקרתי קצת והגעתי למפרט הבא: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪863 Arctic Cooling Fan 12 PWM 120mm , יחידות 1 ₪45 מאוור Cooler Master Geminii S Socket AMD 775 I3 I5 I7 , יחידות 1 ₪184 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sata3 WD5000AAKX Caviar Blue, יחידות 1 ₪270 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"חו לחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 Gigabyte GA-Z68XP-UD3 Z68 Chipset HDMI + FireWire, יחידות 1 ₪418 G.Skill RipJaws-X 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL, יחידות 1 ₪400 ENERMAX OSTROG ECA3250 Blue Front USB3 + Ene…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. מפרסמת שוב מאחר וכנראה התפספס ולא התקבלה אף תגובה לאחר המלצות פה לדל ווסטרו כנייד בייתי לשימוש בסיסי מלבד 200 ג' במשקל ו- 300 ש"ח פחות האם יש שוני בין הדגמים מה עדיף מבינהם: דל vostro 5481 https://fre.co.il/items/2102863 דל vostro 3480 https://fre.co.il/items/2467917-Dell-Vostro-3480-V3480-5088 תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים