ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש המחשב הוא לצורכי לימודים ומעט למשחקים (מי מסוגל בלי) בליומדי הנדסת בניין משתמשים בעייקר בתוכנות גרפיות כמו אוטוקט שאין לי מושג מה הדרישות שלה... על המחשב להחזיק לפחות ל4 שנים בצורה סבירה. התקציב לא משחק תפקיד אבל נגביל אותו לסביובות ה4500 ופחות. אם אתם חושבים שזה תקציב מוגזם אז תמיד אני אשמח לשלם פחות P: אשמח לקבל את דעתכם במחשב שכדי לי לבנות מבכינה מפרטית תודה מראש אלמוג.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אופיס, אינטרנט. חובה שירוץ חלק ושיריץ סרטים ומדיה באיכות HD חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר. משהו לא יקר ואיכותי. לא זבל וגם לא משהו מפוצץ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בית ספר מעוניין לקנות מחשבים נייחים חדשים. מה אתם אומרים על המפרט הבא? צריך לכלול ציוד היקפי מסך וסט מקלדת ועכבר(לבנתיים לא כולל רמקולים). מחיר כמה שיותר נמוך - עם סיפוק לכמה שיותר שנים קדימה. (עד כמה שניתן) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪28 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-S2PH כמות: 1 - מחיר: ₪280 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪335 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪180 קשיח למחשב שולחני: WD 500…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למחשב לטובת לימודים + ניתוחים סטטיסטיים כבדים כחלק מהעבודה(מרכז למחקרים סטטיסטיים...). * מטרות המחשב : לימודים ועבודה וניתוחים כבדים על מסדי נתונים עצומים. * גודל המסך? 14-15.6 רצוי מאט. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD אבל גם HD יספק, זה לא הדבר המכריע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ2.5 קילו זה יהיה סבבה. רצוי כמה שיותר נמוך, אבל נהיה ריאלים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה של 4 שעות זה אחלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נדרש מחשב עם שילוב או אפשרות לשילוב. כונן של לפחות 750GB + אופציה לSSD בmSATA של 256. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר לפתור את הבעיה.סדר הארועים:לפני מספר חודשים התחילה בעיה מוזרה עם המחשב (המחשב מיודע למשחקים, בעיקר BF4), הדרייבר קורס ללא סיבה מוצדקת (הטמפרטורות בנורמה 80-90 מעלות במאמץ מלא) ונזרק לשולחן עבודה מלווה במסך כחול שקשור לדרייבר של נבידיה, התקנה מחדש של הדרייבר ושל הווינדוס לא עזר, על המחשב היה מותקן WIN 8 לא חוקי ומחשש שזה הבעיה חבר שלי קנה ווינדוס חדש 8.1, עדיין יש בעיה.לאחר בדיקה במשחקים נוספים הבעיה קוראת שוב (לא הבעיה של BF4) מלת בררה הוחלט להזמין כרטיס מסך חדש. התקן הווינדוס מחדש על מנת להמנע מבעיות וחובר הכרטיס, הכרטיס לא מזוהה, הדרייבר של נבידיה נותן שגיאה שלא אותרה שום חומרה מתאימה. הותקן הכרטיס הישן שכן מזוהה והתקן הדרייבר, לאחר מכן ח…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2500 שקל , עזרו לי בבקשה להוציא את המיטב לסכום הזה ..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! עיקר השימוש במחשב ייעשה לצפייה בתכני HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד כ 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת תכני HD ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט לעסק שמנהל צי רכבים. וצריך מעקב בזמן אמת על הרכבים באותו עסק. תחשבו על חמ"ל כמו בסרטים 6-9 צגים שמורכבים על קיר או מסודרים אחד על השני בצורה כלשהי. מחשב חזק אשר מסוגל לתמוך בתצוגה של מסכים רבים כאלה. עכשיו ראיתי באינטרנט שיש לAMD טכנולוגיה בשם eyeinfinity שתומכת בצגים מרובים אבל זה לא אומר שאני אבטל מפרט שמשתמש בNVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי - 20 אלף, עם אפשרות לחריגה בכמה אלפים לכאן ולכאן. תלוי בהבדלים משמעותיים. לנצל את המקסימום של התקציב. עכשיו אם יש חלק שעולה 1 אלף. ויש חלק שעושה את בדיוק אותו הדבר שעולה 800 כמובן שארצה לשלם פחות. 2. השימוש הוא השימוש שציינתי מעין חמ"ל כזה עם מסכים מרובים צריך להיות פעיל 24\7 ולתת מענה לכל בעיה שתצוץ מ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מתכננת לבנות מחשב למטרות גיימינג בתקציב שרצוי שלא יחרוג מ-3000 ש"ח. דוגמה למשחקים: GTA שיצאו ב2009, כשיהיה גם GTA V, אassassin's creed black flag לא מחליפה ציוד היקפי, מבקשת המלצה למעבד (AMD), לוח אם, זכרון, כרטיס מסך (אם אין בררה גם ספק). לא עושה OC. מחיטוטים בחנויות שאני מכירה (אייבורי, KSP, פלונטר) גיבשתי את המפרט הבא: 1. מעבד: AMD 6core fx-6300 3.5 GHz. בחנות יש מעבד fx-6350 עם 3.9MHz בהפרש של 100 ש"ח, האם שווה את ההשקעה? 2. לוח אם: gigabyte 990xa-ud3. חשוב לי שיהיו כמה חיבורי usb3, sata3. ובגדול זהו. 3. זכרון: סטיק אחד (בינתיים) 8GB 1600MHZ עם איזושהי הבטחה לקירור (האם קריטי?) אשמח להמלצות. מה שראיתי עד עכשיו היה בסביבות 400ש"ח. 4. כרטיס מסך: …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב ומבורך... יש לי לפטופ ASUS דגם A550C ואחרי שבוע עם ווינדוס 8 ("שהשתדרג" ל-8.1) אני מתחרפן. אני רוצה לשנמך לווינדוס 7 אבל השאלה היא מאיפה אני מביא את כל הדרייברים של הלפטופ, והאם יש כאלה בכלל שמותאים לווינדוס 7 או שיש רק ל-8 כי זאת הגירסא שמותאמת למחשב? ועוד שאלה, האם אני יכול לשחזר את הרישיון (את הסיריאל) של הווינדוס ושל האנטיוירוס שקיבלתי עם המחשב? תודה רבה (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, צריך חוות דעת על המפרט שבניתי (למחשב רב תכליתי) נעזרתי במפרט שמופיע אצלכם במפרטים של ה-2000 שקל לשימוש רב תכליתי. מעבד: AMD Richland A10-6800K Quad Core 4.1GHz Radeon HD 8670D FM2 - Box לוח אם: Gigabyte GA-F2A75M-D3H FM2, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, GBL זכרון: G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-4GNT דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח: Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) מארז: Antec VSK-4000B-U3 ATX Mid Tower Black Case (No PSU) הרכבתי תמפרט ב-KSP ויצא לי 2159 ש"ח. האם המפרט הנ"ל באמת טוב לשימוש רב תכליתי? והאם הוא יותר טוב מהמפרט שמופיע אצלכם בק…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: NZXT Phantom 410 White כמות: 1 - מחיר: ₪471 ספק כוח: FSP HEXA 600W 80Plus A.PFC כמות: 1 - מחיר: ₪318 זיכרון: Corsair 8G 1600 CMSX8GX3M1A1600C10 כמות: 1 - מחיר: ₪422 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 4GB RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪1520 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪294 כונן אופטי: DVDRW LITE-ON x24 כמות: 1 - מחיר: ₪93 סה"כ: ₪4675 מתחרים ב…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט למחשב משרדי, ואין לי שמץ של מושג איך לבחור ספק כוח. ניסיתי למצוא את ההספק המתאים לי במחשבוני הספק באינטרנט, אבל לא ממש מצאתי את הרכיבים שלי, וגם לא ממש הבנתי חלק מהדברים שהייתי צריך להזין (אני חדש בתחום - זה המחשב הראשון שאני בונה והוא יותר בשביל הקונספט של לבנות וללמוד איך זה עובד). זה המפרט שלי: לוח אם: Asus H81M-E מעבד: Intel Dual Core G3220 Box זכרון: Corsair 4GB DDR3 1600MHz CMZ4GX3M1A1600C9 כונן קשיח: Western Digital Caviar Green 500GB WD5000AZRX מארז: Zalman Z3 Plus נ.ב: אתם הפורום הראשון שיש לו אייקון של גוקו: אנשי כדה"א, תנו לי את הכוח שלכם!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- גלישה באינטרנט, סרטי HD, מוזיקה וכ'ו, בעיקר עבודה עם הרבה מסמכי אופיס וחלונות דפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אחר שיכנועים אבא שלי קונה לי מחשב חדש היום עד 3500 . מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים/HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אססינס קריד/באטלפילד /קרייסיס וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: Intel core i5 750 @ 2.67ghz (4cpus) לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3R כרטיס מסך: AMD Radeon HD 5850 זיכרון: 2GBx2 G Skill F3-12800CL9-2GBRL קשיח: WDC WD5000AAKS-00A7B2 500GB ספק: crosair 550w מארז: coolermaster cm 690
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מבקשת מפרט עבור מחשב שמשמש אותי לבניית אתרים. מעבר לדברים הרגילים אינטרנט ושימוש די בסיסי, צריכה גם להפעיל שרת wamp, sql, פוטושופ, תוכנת כתיבה. לא יודעת מה עדיף- נייד או נייח, תקציב עד 3000 שח. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%, align: left] [TR] [TD]Intel I5 3470 3.2Ghz + Zalman Ultra Quiet CNPS80F[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-B75M-D2V[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]צורב DVD[/TD] [TD]LG / Lite-ON DVD-RW X24[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זכרון[/TD] [TD]Transcend 4G DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]דיסק קשיח[/TD] [TD]Seagate 500G Barracuda Sata3 7200RPM[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך[/TD] [TD]Sapphire R9 270X Dual-X Boost 2GB GDDR5 OC[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]CoolerMaster K280[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ספק[/TD] [TD]Seasonic ECO 500W 80+ 120mm Fan[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 4, align: rig…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי דפדפן עם TMS KSP IVORY ביחד עם גוגל וניסיתי לבנות מערכת אני הולך לקנות מחשב בקרוב אבל כבר כמה זמן אני לא מרגיש מספיק נוח ודברים לא מתחברים לי מה אתם אומרים על הבילד הזה פה האם הכל יתאים והאם אפשר לשנות משהו דברים שאני לא בטוח לגבייהם זה הקירור מים שיש אותו ועוד דגם דומה i המארז אני לא מכיר ורציתי בהתחלה ANTEC 1200 שעולה 815 אבל HAF נראה לי יותר חדש ועדיף עוד דבר הכי מרכזי שאני לא בטוח בכלל זה הלוח אם פשוט עברתי על הרשימה בשלושת החנויות והוא נראה לי ראוי אבל אין לי מושג האם אני מפספס פה משהו ויש לוח שיותר כדאי לי ללכת עליו אם כן אז מאיזה סיבה והאם הלוח הזה יתמוך בקירור מים ויהיו מספיק כניסות למאוררים לגבי הארד דיסק אני כרגע עובד עם מחשב שיש לו SSD פנימי בלב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי את דעתכם על מפרט שהרכבתי (נערך בהתאם לתגובתו של Klayton), רציתי לדעת אם כל החלקים יושבים טוב ואם המסך שבחרתי ינצל את זה. אני משחק ועובד במחשב. תודה רבה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪903 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪660 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4X1600C8 CL8 כמות: 1 - מחיר: ₪706 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני אשמח לעצה, איזה מחשב כדאי לי לקנות מבין השלושה הנ"ל. אני רוצה להקים על המחשב מכונות ווירטואליות ולקנות אחד שיעמוד בזה הכי טוב. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11705 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11937 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11757
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe: PhotoShop, Illustrator, InDesign, premiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, מחפש נטבוק, לשימוש משרדי באוטובוס. שימוש עיקרי: שליטה מרחוק על המחשב המשרדי (ע"י Team Viewer). צריך שיהיה לו WiFi (גלישה דרך הנייד Galaxy SII). מחשב יציב וזורם לצרכי אופיס ואינטרנט (קצת מוזיקה ואולי סרט מדי פעם לא HD כבד..) חשוב מקלדת טובה, מקשים שמגיבים טוב פד עכבר, גלילה נורמליים. XP (או מע' אחרת מומלצת שלא תגזול סתם משאבים). האם ישנה חשיבות ל-RAM בדרישות אלו...? עד 500 ש"ח אשמח להמלצות/הצעות לדגמים מהשנים האחרונות שקיבלו דירוגים טובים, סוללות חזקות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, אבל גם קצת לעריכה ולקידוד. 15.6 FHD, עדיף מט אבל לא קריטי חשוב שיהיה HDMI לא קריטי בלוטוט כונן SSD, אם אפשרי בתקציב אז שיהיה גם HDD 750GB\1TB לא קריטי כונן אופטי חשוב! מעבד Haswell כמו כן צריך כרטיס מסך טוב כמובן על מנת להריץ משחקים ברמה די גבוהה(AC3 למשל) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? עדיף באזור ה14" * רזולוציית המסך? שיהיה אפשר לראות סרטים בHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? באזור ה2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי שיחזיק מעל 4 שעות (אבל גם 3 זה בסדר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-