ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל את עזרתכם בבניית מפרט גיימינג עבור חבר. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל כמובן שאעדיף לחסוך דברים מיותרים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת(mmo rpg) כמו guild wars 2,משחקי FPS/TPS(כמו BF.COD וכ'ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאי…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשמוע מה דעתכם על המחשב הזה של לנובו אני רוצה לקנות את הדגם עם I7 4500U 8GB DDR3 ו512GB SSD במחיר של 6700. הבעיה היחידה שלי עם המחשב נוגעת לכרטיס המסך INTEL 4400 , האם הוא יכול להריץ 1080P כמו שצריך??? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K ש"ח על המחשב + 1K על ציוד היקפי שיפורט בהמשך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ומעט עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ומעט BF ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כיוון שאני מתכוון לקנות מסך בקניית המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-ג…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי על זה בכמה שבבי תגובות שחיפשתי בגוגל... מכירים את התופעה?למי שיש אחד כזה יכול להגיד לי את המלצותיו
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד וסטרימים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המשחקים החדשים ביותר שקיימים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 לפי דעתי(23 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב השבוע (עד יום חמישי - מאתגר, אני יודע חח), כרגע אני עובד על מחשב נייד ואני רוצה לעבור למחשב נייח עם ביצועים טובים יותר כדי להתחיל לשחק קצת במחשב ושיהיה טוב לצרכי תכנות (VM וכו'). העניין הוא שאין לי מקלדת ועכבר ולא מסך, ואני לא רוצה לשלם יותר מדי. מצד שני אני רוצה מחשב טוב שישאיר אותי לשקט לכמה שנים הקרובות. התחבטתי בין מחשבים שהרכבתי, תחילה הרכבתי מחשב עם i5 4670 ולאחר מכן מחשב עם AMD FX-8350 אבל קצת הפחידו אותי מהאמינות של AMD. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב שיתאים לי, תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל, רצוי מן הסתם לחסוך במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - החל מCOD ועד FIFA\NBA, אין צורך לכוונן להגדרות הגבוהות ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי שעברתי את רוב הפורום וראיתי הרבה מפרטים הרכבתי מפרט שיתאים לי ,אבל עדיין אשמח לקבל ביקורת. אני עונה על השאלון כדי לחסוך בהודעות... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5300 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ?רב תכליתי (פייסבוק,סרטים,לימודים,וכו"),גיימינג בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג בינוני . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-nfs,cod, assisan creed,far cry,gta. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080. -לאילו הג…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, לפני כ-4 שנים בקשתי פה מפרט ואכן קניתי את המחשב שהומלץ לי כאן. עכשיו המחשב קצת מקרתע והגיע הזמן להשתדרג. חשוב לציין שהמחשב אמור להריץ IDE כבדים, אמולטורים של אנדרואיד ותוכנות פיתוח כבדות, אז צריך מעבד כמה שיותר חזק והרבה RAM. הייתי רוצה להשתמש ברכיבים הקיימים כפי שאציין בהמשך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) צפיה בסרטים HD, תכנות, הרצת מערכות הפעלה נוספות ב-VirtualBox במקביל, גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בניתי היום את המפרט הראשון שלי, תרשמו לי אם הכל תואם להכל וזה יעבוד כמו שצריך מארז Fractal Design דגם Define R4 USB 3.0 כולל 2 מאווררים 14 ס"מ בצבע לבן ספק כח Corsair דגם CP-9020060-EU הספק 600W Modular כולל Active PFC לוח אם Asus דגם Z87-A צ'יפסט Z87 תושבת 1150 מעבד Intel Core i7-4770 Haswell 3.4GHz Box כולל מאוורר מאוורר למעבד Noctua דגם NH-U9DX i4 תאימות למעבדי Intel דיסק קשיח Western Digital Caviar Red WD20EFRX 2TB SATA3 / SATA2 דיסק Kingston SSD דגם V300 SV300S37A/120G נפח 120GB ממשק SATA3 / SATA2 זכרון G.Skill 16GB DDR3 1333MHz דגם F3-10666CL9D-16GBXL צורב LG דגם GH24NSB0B ממשק SATA כרטיס מסך Zotac דגם Nvidia GeForce GTX760…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ,שמי צחי והמפרט הנ"ל דרוש למשחקים ולשימוש כללי (אינטרנט, סרטים, מוסיקה).החריגה המקסימלית מהתקציב היא עד 5500 ש"ח. דוגמה למשחקים שאני מתכוון להריץ: battlefield 4,Call of Duty: Ghosts . אני יעבוד עם מסך 23' ומעוניין להריץ את המשחקים על הרמה הגבוהה. אני לא מתכוון לעשות אובר-קלוק ורמת השקט חשובה לי 5 (בסולם עד 10).לא מתוכנן שידרוג מאסיבי בעתיד. אשמח לקבל הצעות לשיפור/הערות/הארות. תודה צחי [TABLE=width: 570] [TR] [TD=class: xl66, width: 164]פריט [/TD] [TD=class: xl67, width: 367]דגם [/TD] [TD=class: xl67, width: 130]תיאור [/TD] [TD=class: xl68, width: 98]מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: xl69]מארז מחשב [/TD] [TD=class: xl70]Enermax OSTROG 3250 550W Bronze ATX Black Cas…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).2560X1440 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בכל שלוש שנים המחשב של המשרד שובק וקונים חדש, אז הגיע הזמן. מעדיף לרכוש בחנות באיזור ראשל״צ (KSP לדוגמא). הייתי רוצה להרכיב מפרט שיחזיק יפה windows 7, בעיקרון כל מה שעושים עם המחשב הזה הוא office/browsing. אני רוצה לנצל את התקציב כדי לקבל את הרכיבים הטובים ביותר שיחזיקו לאורך זמן, חשוב לי מאוד שהמחשב יריץ בקלות דפדפן עם 10-15 טאבים במקביל, word, excel וכו׳. אני מעדיף לא להשתמש ברכיבים מהמחשב הישן ולרכוש רכיבים חדשים, יש לי בעיקרון ספק בן שנתיים של seasonic ואולי כדאי לחסוך בעלות של הספק, בכל מקרה כדאי להכניס ספק למפרט ואני במקרה הצורך אשקול אם לרכוש או לא. יש צורך בציוד היקפי, מקלדת ועכבר, כדאי שהמחשב יהיה שקט, המחשב ישאר דלוק ברוב הזמן ויכנס לעיתים ל-hibernate. חשוב שנוכ…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי,אני רוצה לקנות מחשב חדש, שהמפרט יעלה בסביבות 3K שיריץ משחקים על איכות גבוהה. מישהו יכל לעזור לי לבנות אחד? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5.000 (200) ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. את BF4 וDragon Age 3(כשהוא יצא) ברמה בינונית עד גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסךSamsung SyncMaster S22B300 אני די בטוח שהוא Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 5.…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אילו חלקים צריכים להיות במפרט: מעבד, לוח אם, זכרון, מארז 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop/Lightroom - שימוש יומיומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3.…
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחי, אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14"-15" * רזולוציית המסך? HD או FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? באיזור של 2 קילוגרם, נראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע, הממוצע היום (אני מניח שזה באיזור 4 שעות עבודה, יכול להיות שאני רחוק מאד מהמציאות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן, אשמח לשמוע על המלצה מתאימה למחשב ועלות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
i750 2.67 @ 3.50 GHZ 4GB DDR3 1333mhz Gskill Dual Channel Readon 5770 1GB HD 500GB GIGABYTE P55UD2 נקנה לפני 4 שנים בדיוק.. יש טעם לשדרג או פשוט לקנות חדש ? חשוב לציין שיש לי BenQ XL2420T 120HZ
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
,שלום לכולם אני מעוניין ברכישת מחשב נייד עבור בתי הסטודנטית המחשב מיועד ליישומים כלליים ביותר כגון גלישה באינטרנט , אופיס , MATLAB , ומולטימדיה התקציב 4000 ש"ח * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ מאט * רזולוציית המסך? FHD,+HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא שתהיה נוחה * משקל רצוי? 2 ק"ג מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB HDD עם שילוב שלפחות 32G * כונן אופטי? עדיף שתהיה אפשרות כך שניתן יהיה להוסיף SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?…
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, הנייד מדגם Sony Vaio VGN-TX850P נפל בעודו פועל (מישהו נתקע בכבל חשמל ומשך את המחשב ישירות אל הקרקע). מאז הוא לא עובד. לא נדלק. אין שום תגובה ללחיצת כפתור ההפעלה. אפילו לא חצי סיבוב של מאוורר. פירקתי את המחשב, לבדוק אם משהו השתחרר/נשבר והכל נראה תקין ושלם. בדקתי עם מולטימטר את שקע ההטענה ואת כבל ההטענה והמתחים תקינים. כששיחקתי עם פאנל הכפתורים הקדמי ועם החיבורים שלו ללוח הייתה שנייה שהמחשב נדלק אבל מיד נכבה חזרה. חשבתי אולי הבעיה בפאנל הזה ולרכוש חלק חלופי כזה.. מה דעתכם? מה יכולה להיות הבעיה? נקודה נוספת היא שאי אפשר אפילו להוציא את החומר מהכונן הקשיח, כי הוא מחובר למחבר הזה :s07:
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4,dayZ,SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עיקר העבודה על המחשב היא עבודה עם מסד נתונים (postgresql) בגודל של כמה ג'יגה ככה שנדרשות יכולות עיבוד וזכרון יחסית טובות. המחשב מחובר למסך 24 אינץ' ברזולוציה 2560*1440 (בנוסף לעבודה משרדית, אינטרנט וסקייפ). אין צורך בציוד היקפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכוונה להקציב כמה שפחות בשביל ביצועים מקסימליים והיה נראה לי סביר להקציב 4000. אם ניתן לעשות את זה בפחות מצוין, אם צריך קצת יותר אתגמש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועבודה עם תוכנות שמשתמשות בדאטהבייס postgresql א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה צפייה בסרטים ומשחקים בסיסיים כמו Hearthstone א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג אבל שיוכל להריץ משחקים בסיסיים ולא עתירי גרפיקה בצורה חלקה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hearthstone -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום האם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב נייד .. עד 2000 שח לאחותי. עדיף שיהיה של חברה טובה / ידועה כמו סמסונג אסוס lg.. בעקרון הדרישות שיריץ פוטושופ ושיהיה לו כרטיס רשת מובנה ישירות שאפשר יהיה לאינטרנט.. (כמובן לאחר התחברות לראוטר שלי) ומסך 14 אינץ׳ ומעלה וזיכרון ראם לפחות 4 גיגה ו250 גיגה זכרון קשיח ועדיף אם אפשר שיהיה כלול עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מארז שקט מאד כי המחשב יהיה בחדר שינה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd ומשחקים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bfd וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-