עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gex,

איזה מחשב לדעתכם יותר טוב זה http://img158.imageshack.us/img158/7411/infotmskg9.jpg או זה עם שדרוג הכרטיס מסך ל8800 ומסך ל19'' 2ms http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  2. אוקיי... לקח לי כמה ימים ונעזרתי בעצות של אנשים בפורום ואיכשהו אחרי הרבה מחשבה ושינויים הגעתי למפרט הזה... אני מבקש שתגידו לי את דעתכם על המפרט בלי קשר לכסף... (כמובן שאם אתם חושבים שיש חלקים יותר טובים בסביבות אותו המחיר או חלק שלא שווה את המחיר שלו אז תגידו) רק אם יש משהו שכדאי לשנות או להוסיף... אם צריך קירור לאיזשהו חלק שלא רשמתי... (בכוונה לא רשמתי מחירים כדי שתרשמו את דעתכם בקשר לחלקים עצמם) המחשב הוא לצורכי משחקים (כמוGTA4, CRYSIS, LOST PLANET וכאלה), מדיה, תוכנות, גלישה באינטרנט, וכל מיני עבודות שונות... אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר כדי שאני אוכל להפעיל כמה תוכנות בו זמנית ועדיין יעבדו כמו שצריך... המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM קירור למעבד: T…

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by e-r-a-n,

אני מחפש מחשב נייד 15" שישמש תלמיד תיכון במגמת מחשבים מורחבת, ומשתמש בו בעיקר לתיכנות. המחשב לא יוצא הרבה מהבית ובעיקר יהיה מחובר לחשמל, כך ששיקול הניידות הוא משני. חיפשתי קצת וראיתי דגם של אסוס, TP500LA-DN042H, שאכן עולה 4500 ומכיל מפרט מצוין לפי מה שאני רואה.. I7, 8GB RAM ומכיל אפילו SSD קטן למ"ה. הוא מגיע עם 3 שנות אחריות VIP, שזה נשמע טוב, עד ש...נזכרים שמדובר באסוס, ולא יודע עד כמה האחריות שלהם שווה משהו בארץ עם כל הדברים הרעים ששמעתי. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. בנוסף סוללה של רק 3תאים, נשמע לי ממש מעט לנייד של 15". אשמח לשמוע את דעתכם והמלצה על דגמים אחרים, * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, תיכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6", מעדיף מבריק. * רזול…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. אני מחפש מחשב טוב למשחקים ואינטרנט שכל המחשקים יעלו בו והוא יהיה חזק עם הר דיסק של 80 גגיה עכשיו יש לי תקציב של 5000 ש"ח כולל מסך.. אז תבנו לי משהו רציני ותציעו גם מאיפה לקנות.. תודה לכל העוזרים ואני מקווה למצוא משהו תותחני... :-)

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד - Amd Athlod 64 x2 Dual Core 3.0 GHz . לוח אם - Asus M2A-VM HDMI . זיכרון - 3GB RAM (מצטער, לא יודע איזה DDR זה וכו'...) כרטיס מסך - Nvidia Geforce 220 GT 1GB DDR3 . ספק - אני לא יודע איך בודקים את העוצמה שלו, אני אשמח שתעזרו לי גם בזה...כתוב באותו מקום על הספק - גם 422W וגם 500W...אין לי מושג איזה מהם...אולי כל אחד מאפיין משהו שונה... מקרר למעבד - Zalman CNPS7000C-AICu . אם צריך עוד פרטים על המחשב שלא ציינתי וצריך, תכתבו כאן. לעניין: אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד, כי אני חושב שהלוח אם שלי נשרף, והמעבד שלי עושה בעיות. פניתי לתמיכה בחומרה אצלכם כדי לאתר את הבעייה, אבל כנראה הם לא הצליחו (חוסר תשובה, מעל 200 צפיות...). האשכול שפתחתי : http…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by davidt99,

היי, אני מתכנן לקנות את המחשב הזה של לנובו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809075 אבל לפני מה שראיתי, אין לו חיבור לתחנת עגינה. הפתרון הוא תחנת עגינה שמחוברת ב-USB. רציתי לשאול עד כמה זה נוח? הכול עובר דרך חיבור אחד או חיבור לחשמל, למסך ולשאר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד INTEL CORE 2 DUO E6420 1066 4MB לוח אם אינטל מקורי 965 INTEL דיסק קשיח WD250GB SATA2 7200 RPM 8MB זיכרון פנימי KINGSTON 512MB DDR II 667 כונן אופטי צורב NEC X18 DVD Dual layer כרטיס מסך GEFORCE NX7100GS מתוצרת GIGABYTE\MSI כל זה ב 2300 ש"ח אני חושב לשדרג זכרון ל 1 גיגה

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by KF,

שלום לכולם,חג שמח! ברצוני להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים בתקציב של עד 4K. (מפנדה מחשבים/TMS) החלקים שיכללו הם מעבד,כ.מסך,לוח אם,זכרונות (4GB) והארד דיסק (80-120GB). אין צורך במסך ובכל ציוד היקפי נוסף. המערכת תעבוד בתוך המארז GIGABYTE 3D AURORA עם הספק enermax 420w מה שחשוב לי במחשב זה שיהיה כרטיס מסך טוב (עד היום עבדתי עם x1950 pro 512mb AGP וכנראה שהוא לא הספיק). בנוסף אם תהיה אפשרות להכניס בתקציב הזה מערכת לOC זה יהיה מצויין. אשמח לקבל הצעות,תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם! אני נוסע לארה"ב ורוצה על הדרך לקנות לפטופ לאחיין שלי שהמטרה היחידה שלו זה משחקים ברור לי שבסכומים כאלו (650$ עם חריגה עד 700$) קשה מאוד למצוא משהו אבל זה חייב להיות לפטופ ושיהיה כמה שיותר חזק למשחקים (וגם פיזית) זה מה שמצאתי עד עכשיו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115796 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157367 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220745 אשמח מאוד לקבל חוות דעת, המלצות, הסתייגויות וכו'. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by alanby,

שלום לכולם, אחרי שהצלחתי למכור את ה VOSTRO 3300 (כבר כתבתי מספר פעמים עד כמה הדגם הזה גרוע , חום בלתי נסבל, מסך גרוע ביותר, מקלדת שוקעת ולא אחידה וסוללה שלא מחזיקה יותר משעה וחצי...) התחלתי לחפש אלטרנטיבה ראויה שתעמוד בקטגוריות הבאות: 1. מעבד I5 2. כרטיס מסך נפרד + תמיכה ב OPTIMUS (טכנולוגיה המאפשרת לחסוך חום וחשמל ע"י שימוש נבון בכרטיס החיצוני). 3. דיסק קשיח גדול. 4. מסך סביר (אין לי יותר מדי ציפיות ממסכים של ניידים אבל נצרבתי חזק מהמסך של הדל). 5. מקלדת איכותית (חשוב לי מאוד). 6. חום חום חום - פיזור חום סביר (ברור לי שנייד כזה מתחמם אבל ב 3300 זה היה פשוט בלתי נסבל). 7. שקט (מאוורר שקט). 8. מסך 13" 9. כל החיבורים. 10. סוללה חזקה - שתחזיק לפחות 5 שעות. 11. משקל פחות מ 2…

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by yuvalpz12,

1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל עדיף כמה שפחות כיאלו משהו כמו 4-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS COD וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by itay127,

מחשב לסטודנט בתקציב של 3000 שקל, חשוב שיהיה קל.

13. מפרט עד 5500 לעבודה גראפית , עריכת וידאו ומשחקים ללא מסך , צורב DVD וציוד הקפי איך המפרט הזה ? מעבד Athlon64 5000+ (Socket AM2) X2 (לא סגור עליו) מחיר לפריט - 1690.00 ¤ לוח אם GIGABYTE M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E (לא סגור עליו) מחיר לפריט - 780.00 ¤ זכרון DDR II 667 1GB Kingston (אולי כדאי לקחת DDR II 800 ?) מחיר לפריט - 620.00 ¤ כרטיס מסך GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E מחיר לפריט - 890.00 ¤ דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר לפריט - 390.00 ¤ מארז HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan (לא חשוב לי עיצוב בכלל. אין לי מוסג מה לקחת . אני צריך מארז גדול עם ספק כוח 400-500 W ומאווררים כמה שיותר חזקים) מחיר לפריט - 20…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by anri,

(המפרט לא בשבילי) אפשר לחרוג קצת . המערכת צריכה לשמש גלישה באינטרנט ICQ משחקים במיוחד , וזהו לא משהו רציני ... כולל ציוד היקפי .

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  15. תודה לעוזרים/מייעצים, הנייד שלי מסוג DELL N3010 i5 430m התפרק לגורמים ואני זקוק למחליף דחוף (באמצע לימודים) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי מדעי המחשב, i5 לעיבוד נתונים מהיר, צפייה סרטים, אופיס חיבור למסך גדול לפרקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, אם מסתדר אז FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנו…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אמא שלי רוצה מחשב חדש מכיוון שהמחשב שלה כרגע הוא כמה עידנים אחורה.. בעקרון הדרישות הכלליות זה צורב DVD, לא צריך יותר מ320GB(אפילו אם יש פחות אז עדיף)בהרד דיסק וכרטיס מסך נורמלי שיריץ WINDOWS 7 ULTIMATE בצורה חזקה עם מצב הAERO. זיכרון פנימי 2 ג'יגה. לגבי מסך הגודל הרצוי הוא 19 אינץ' אין עדיפות לחברה מסויימת. תודה רבה לכם ושבוע טוב . מה התקציב המקסימלי? 2500 שקלים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, אופיס, משחקים קטנים בנוסך BUBBLES 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 19 אינץ' אין עדיפות למותג 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? 5. במידה ואתם צר…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by avram,

שלום אני מרכיב מחשב ללא ציוד נלווה שיתאים למשחקים ואני בהתלבטות יש לי שתי אופציות מול העיניים: מחשב חלש מבוסס e2200 לוח אם הכי זול ושאר החומרה הכי פשוטה + HD4850 או לשים כבר 5300 או אפילו 7300 עם לוח אם טוב יותר וכרטיס מסך פשוט יותר ובעתיד לשדרג רק כרטיס מסך מה אתם אומרים? E2200 לא יהיה צואר בקבוק לכרטיס מסך? ומה עם amd 5050 ?

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  18. לפני מספר שבועות כתבתי הודעה המפרטת את הצרכים שלי, ובלי להלאות אתכם בקריאתה, אני צריך מחשב שלא נתקע, להפעלת תוכנות כבדות (visual studio 2005/2007, sql server, vista וכו') והרבה מולטמדיה (סרטים ומוסיקה, ללא עריכה), ללא OC (למרות שלא חובה לקרוא אותה, ההודעה המקורית נמצאת ב- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256088.0 ) אשמח לשמוע חוות דעת (לא צירפתי מחירים לכל פריט כי אני קונה דרך דילר שנותן לי מחיר על הכל יחד, והמחיר מפורט למטה) מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 זיכרון KINGSTON DDR2 PC667 2*1GB דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD כרטיס מסך GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR…

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by ElishaBar,

אהלן, שנה טובה! אני מעוניין לקנות מחשב בחול המועד סוכות או כמה ימים אחרי, ואשמח להתייעצות- מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed- כל הסדרה. COD BF3 GTA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1200*1920 גודל מסך 24'. …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by idobh2,

המחשב יהיה לעבודה שוטפת, פוטושופ (ברמה סבירה - לא מקצועית אבל יחסית גבוהה), ומשחקים בקטנה (לא דורש את האיכות הכי גבוהה אבל שיהיה אפשר לשחק בסבבה) המחשב ישמש אותי למשהו בסדר גודל של 3-5 שנים והוא יהיה המחשב הראשי שלי אני לא אשים פה את כל המפרט... זה קצת ארוך.. בגדול: מעבד Intel® Core 2 Duo processor T7250 ‎‎‎2048 MB RAM ‎250 GB SATA 5400 RPM Lightscribe DVD Writer ‏(‎+/-R +/-RW) עם תמיכת Double Layer Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen NVIDIA® GeForce 8400M GS 4700 ש"ח מה דעתכם? האם יש משהו במחיר דומה יותר טוב לשימושים הנ"ל? איך ויסטה תרוץ עליו? זה בגדול... למפרט המלא: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, אשמח אם תיעצו לי. התקציב הוא 6-6.5 אלף. אני רוצה שיהיה שם מסך LCD 17". רמקולים לא צריך. בנוסף, אם אתם תוכלו להמליץ על חנות טובה באיזור השרון/מרכז שאפשר לקנות שם זה יהיה מצוין. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  22. מה אתם אומרים על המפרט הבא? האם אפשר לשפר/לשדרג/להחליף, זה למסך 24... תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  23. 1. תקציב מקסמיאלי - 5K עדיף לנסות לחסוך, חריגה של 100-200 שקל. 2. משחקים משחקי FPS כגון COD. וכל משחק אפשרי האמת שיצא. אין צורך במסך. גודל המסך שלי הוא 24 אינץ, הרזולוציה המקסימאלית - 2048 על 1536, אבל אני משחק ב - 1920 על 1080. 3.אין צורך בציוד הקפי. 4.תכללו איזה רכיבים שבא לכם, הכל יתקבל. 5.רמת השקט - 5 אבל לא הכי חושב לי העניין הזה. 6. לא מתוכנן Overclock 7. אין צורך במערכת הפעלה, וגם אם כן אני כבר אטפל בזה. 8.אין העדפה על חנות ספציפית, אזור המגורים - ראשל"צ 9. הבקשה היחידה שיהיה לזה חיבור לטלויזיה, הכוונה שאני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות בטלויזיה מה שקורה על המחשב, את הכבלים יש לי. 10. אני לא מתכנן לשדרג את המחשב.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by kdani,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט הבא - מיועד לתכנות/עם אופציה למכונה וירטואלית, פוטושופ וקצת עבודות גרפיות (כולל רנדור) ומשחקים פה ושם. המפרט נראה לי קצת יקר, השאלה מה כדאי לבטל/להחליף. חשוב שהתוצאה תהיה אמינה ושקטה... תודה... Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1292 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2409 Cooler Master Silent Fan 140mm 1000rpm 16dBA, יחידות 1 ₪49 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1670 Gigabyte GA-Z68X-UD5 Z68 CHIPSET, יחידות 1 ₪1279 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2661 Corsair 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5, יחידות 1 ₪1793 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2126…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכל מומחי המחשבים, קיבלתי את הרושם שבפורום שלכם אני אקבל את ההמלצה המשתלמת ביותר, אז ככה- אני סטודנט להנדסת חשמל שלא ממש מבין (עדיין) בכל עניין הרכיבים במחשב לכן אבקש את עזרתכם בנידון- אני צריך מפרט למחשב הכולל מסך ואביזרים נלווים שיריץ ללא בעיות את כל תוכנות ה office ו windows XP כמו גם תוכנות לחישובים נומריים ותיכנות כמו MatLab ו- Maple (התקציב הוא עד 3000 -/+) . חברים המליצו לי על מעבדי AMD שזולים יותר אך טובים לא פחות וזיכרון פנימי RAM-DDR 2*256MB . אני לא gamer ולכן נראה לי שאפשר יהיה לחסוך על רכיבים כמו כרטיס המסך והמעבד (אני כבר ראיתי את התוכנות האלה רצות היטב על מעבדים של 2GHZ) . אשמח אם תוכלו להשחיל לי למפרט גם המלצה לצורב. תודה MIKE

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים