ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לשני תקציבים - אחד חסכוני, (נגיד, עד 2000 שקלים) ואחד שמנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הנקוב הוא אחרי חריגה (מקורי 2000 ש"ח, חריגה 500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, כרטיס מסך, כונן קשיח HD. (SSD) אין צורך בכרטיס מסך (יש 7600G…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום, החלטתי לקנות את המעבד הגרפי החדש Nvidia gtx 970 כדי להנות מגרפיקה ממוחשבת במיטבה. לשם כך אצטרך גם מחשב שיורכב מסביבו יש לי כמה וכמה שאלות שאשמח לעזרה לגביהן. חלקן אולי מתאימות למדורים אחרים, אבל אני חושב שכדאי לרכז את כולן כאן. אוקיי, אז יש לי מחשב בן כמה שנים והייתי רוצה להשתמש בחלקים שלו עד כמה שאפשר. לפחות לשמור את המארז, אם אאלץ להפטר מכל השאר. המערכת שיש לי כרגע: לוח אם עם תושבת LGA775:י GIGABYTE GA-P35-S3 מעבד: Intel Core2Duo E6600 2.4GHz זכרון: 2GB DDR2 מארז: GIGABYTE Triton ספק כח: Enermax Liberty 400W קירור למעבד: מאוורר שעלה לי כ-120 ש"ח (של Zalman אם אינני טועה). מסך: "Dell U2410 24, רזולוציה 1920x1200 השאלות שלי: …
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב בינוני-פלוס, רב תכליתי עם יכולות גרפיות (עריכת סרטי GoPro, קצת משחקים), וחשוב לי שיעלה (boot) מהר. בתכלס התקציב הוא 5K, אבל אני מביא חלק מהמרכיבים מארה"ב, כך שיוצא לי לחסוך כ-1000 שקל. כלומר במושגי הארץ - 6K, כולל מסך בסביבות 1100 שקל. צריך את עצתכם לגבי המפרט הבא: מעבד - Intel Core i5-4690K ? (לא סגור עליו במושגי עלות-תועלת) כרטיס גרפי - Gigabyte R9 270x 2GB זכרון - G.Skill Ares (or Ripjaws) DDR3 1600MHz 2x4GB 240-pin Samsung 840 EVO 250GB 2.5" SATA III - SSD דיסק קשיח - דיסק טוב 2TB במהירות 7200rpm (כמה MB צריך?) איזה לוח אם יכול להתאים? צריך את עצתכם אם זה מספיק טוב, ואם יש חלקים אחרים טובים יותר ממה שרשום כאן, באותה רמת מחיר. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? איור על לוח גרפי\מסך מגע (סינטיק), עריכת וידאו ועבודת תלת בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (פרנסה), פרימיר ופיינל קאט (פרנסה), טונבום סטוריבורד פרו 3D (תדיר), מאיה ו3D מקס (מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אם ישוחקו משחקים הם יהיו מאוד מגוונים ובכל מקרה זה לא השימוש העיקרי -מהי הרזולו…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, ראשית, אני יודע שאחרים כבר חיפשו מחשבים בסגנון דומה ומסיבות דומות, אבל אולי הדברים שכתבתי כאן יובילו להמצלות אחרות. ולעניין, בסוף החודש אני מתחיל לימודי תקשורת חזותית (עיצוב גראפי) ואני מחוייב לרכוש מחשב שיתאים למפרט הטכני שבצלאל מגדירים שהוא מה שמתאים ללימודים (הוא מצורף למטה). אז כבר כמה שבועות שאני מחפש את המחשב שיתאים לי בצורה הטובה ביותר ות'אמת שאני כבר קצת מתחיל להתייאש... כפי שניתן לראות במפרט הטכני המצורף, בצלאל ממליצים על מקבוק פרו, הבעיה היא שהמלצות לחוד ויכולת כלכלית לחוד. בקיצור אני מחפש מחשב שיהיה קרוב כמה שניתן למפרט הטכני המומלץ (לא המינימאלי) אך בטווח מחירים יחסית שפוי של 5000-6000 ש"ח פחות או יותר. יש לי אופציה לרכוש את המחשב באילת * מטרות המח…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של לנובו דגם ideapad z510 לאחר מספר שעות של עבודה גיליתי שישנו פיקסל מת בחלקו העליון של המסך. האם מגיע לי מחשב אחר ? בכל זאת מחשב חדש לא עברו יומיים .
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 למזומן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט: אופיס, סרטי BR, כל המשחקים (נתפשר על הגדרות...), MATLAB קלות, תוכנת BLUE IRIS 3 מצלמות 30FPS, יוטורנט, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BLUE IRIS 24/7 , כל השאר שהוזכר לעיל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CYSIS 3, BF4, COD GHOST, Watch Dogs, PES14, DIRT Showdown, Spliter Cell Blacklist, Lost Planet 3, Tom Clan Ghost Rec, Dead Space 3 …
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כמעט שנה קניתי מחשב די פשוט שלא מיועד לצורכי גיימינג או משהו, העלות שלו הייתה בערך 1500, לא זוכר בדיוק. כיום אני משחק CS:GO וכמובן שהמחשב הזה לא מסוגל לעמוד בדרישות (אני כן יכול לשחק, אבל אני לא צריך להגיד לכם כמה מעפן המשחק רץ). החלטתי שאני מעוניין לעשות את אחד משני הדברים, לשדרג את המפרט או לקנות אחד חדש, תלוי בדעתכם. בשביל הידע אני אציין שאני משחק CS:GO כשהגדרות הגראפיקה של המשחק נמצאות במצב הכי נמוך בכל פרמטר. בנוסף אני משחק על Windowed mod (גרסא שבה המשחק לא עובד במסך מלא אלא בחלון) ברזולוציה של 800:600 מה שנראה כך: ואם כל זה לא מספיק, במקרה הכי טוב המשחק רץ לי על 50 FPS (מדובר על מקרים נדירים בהם אני נמצא במיקום במפה שבו אין מרחקים רבים להסת…
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אודה לכם אם תעזו לי לאתר איזה מחשב מתאים לי התקציב הוא בסביבות 3.5-4K, אבל גמיש מאוד למעלה ולמטה. * מטרות המחשב - אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה עם חלונות מרובים במקביל. * גודל המסך - 15.6. לא משנה אם מאט או מבריק. * רזולוציית המסך - לא מאוד משנה לי. לא כ"כ מבין בזה... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - שתהיה מקלדת מלאה. * משקל רצוי - לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא מאוד משנה. כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - , HDMI, VGA * Bluetooth - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - לא מבין בזה.... * כונן אופטי - לא מבין בזה, אז מה שתגידו... * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא. * האם נדרשת אחרי…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השימוש שיהיה לי במחשב הוא בעיקר לגיימינג אין רמקולים מקלדת ועכבר כי אני לא צריך הרכבתי דרך KSP .. האם שווה לקנות משם בכלל ? נא למלא בדגש על איזור מגורים.. רחובות\באר שבע 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחפש גם מסך. ובנוגע למשחקים אני רוצה שיריץ בצורה סבירה + את המשחקים הכבדים שיש בשוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתחילה ללמוד רפואה ואשמח לעזרתכם בהמלצה לקניית לפטופ ללימודים. התקציב שלי הוא 2000-3000 בגדול השימוש העיקרי שלי הוא באופיס, שמירת הקלטות של הרצאות ואינטרנט. מה שכן, יש לי המון המון המון תמונות (למעלה מ500 GB). חוץ מזה אני לומדת 12 שעות ביום, אז צריכה סוללה שתהיה עמידה מספיק. לא מבינה בשום דבר מעבר, אז אשמח לעזרתכם. תודה רבה!!!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3 BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטת ועריכת אודיו (קיובייס ושות') ושימוש בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צריך לעבוד בקיובייס וVSTים כבדים כמו שצריך. לא משחק יותר מדיי משחקים, פיפ"א מדיי פעם.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות כמה שהתקציב מאפשר, אבל שוב לא מיועד להריץ משחקים מטורפים או מ…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? – 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא עקרוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (אוטוקד, סקצאפ, ריינר כולל אפשרויות 3D) ומשרדית כולל גלישה מהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – לפרנסה - אדריכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. – יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (עם אפשרות חריגה ל3700). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון ה3500. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו (שתיהן לא בצורה מקצועית), משחקים (לא דברים כבדים מדי), עריכת וידאו בצורה קלה מאוד (פשוט שלא יקרוס, יש ברשותי מחשב אחר לעריכת אודיו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר. לייטרום - תדיר. סוני וגאס פרו - כבד. קיובייס - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין כפי שכתבתי - מיועד למשחקים לא כבדים…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מפרט : מעבד : Intel Core i5 3570K@4.2Ghz קירור למעבד : Scythe MUGEN 3 REV B לוח אם : MSI Z77A-G45 מארז : Fractal Design Define R3 ספק : Seasonic S12 620W PSU זכרונות : Kingston 8GB 1600 דיסק קשיח : Seagate 1TB Hard Drive 7200RPM כרטיס מסך : Gigabyte HD7950 Windforce [h=1]מסך מחשב Dell U2312HM 23[/h]המחשב נרכש בחברת TMS ועבר אוברקלוק למעבד ע"י החברה עם כל הבדיקות . יש בידיי את כל הקופסאות , והמחשב שמור מאוד . המחשב נקנה לפני שנה ו 8 חודשים . במחשב מותקן כרטיס הקול asus xonar d2x שמשמש אותי נהדר , לרציניים אני מוכן לתת אותו כמתנה .
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי נייד אתמול (Asus N550JK-CN065H), אני מעוניין להתקין עליו SSD במקום הDVD שיש לי בו כי אני לא משתמש בו ואני רוצה קצת להגביר את המהירות של המחשב. @Chevy הציע לי לקנות מתאם, איפה אני יכול לקנות אחד? האם יש מדריך שעוזר לי לעשות את זה על המחשב שלי? (מצאתי אחד מפוקסל לחלוטין ולא ברור) האם כדאי לי לקנות 120GB? אני לא חושב שאני אצטרך 250, לפחות לא כרגע (במחשב הנייח שלי יש לי 250 ונשארו לי 163 פנויים). ושאלה אחרונה, הבנתי מ@Chevy שאפשר להעביר את המערכת הפעלה בכונן הקשיח שבא עם המחשב לSSD ופשוט להמשיך רגיל, האם זה יכול לגרום לבעיות במערכת הפעלה כמו איטיות או תקלות אחרות? אשמח לקבל מדריך לאיך להרכיב את הSSD ואם אפשר כמובן מדריך איך להעביר את המערכת הפעלה לSSD תודה רבה מ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החברה משיקה גרסה מעודכנת לנייד הגיימינג הקטן שלה, שיגיע יחד עם עמדה ייחודית לכרטיס מסך שולחני חיצוני שתאפשר להקפיץ את הביצועים ברגע לכתבה: http://hwzone.co.il/alienware-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%9d-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%9b/
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה בשביל חבר שהוא סטודנט (הנדסאי חשמל) והוא צריך מחשב. * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, אוטקאד (דו מימד). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouc…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? מאט, 13 או 14 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה SSD קטן בשביל עבודה יותר מהירה. * כונן אופטי? מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה ושבוע טוב, תם
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח שהכבל המחבר בין הספק למחשב נחשף וכנראה שני החוטים שבתוכו נגעו אחד בשני. אני מנסה להדליק את המחשב נייד עם ספק אחר אבל הוא לא נדלק. ייתכן שהספק הרס את המחשב נייד? אני לא מבין גדול בחשמל, אבל נגיד ושני החוטים של הכבל נוגעים אחד בשני ואז אני מחבר למחשב נייד, אז זה מקצר? מה בדיוק זה עושה?
-
- 10 תגובות
- 8.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב נייד 15" שישמש תלמיד תיכון במגמת מחשבים מורחבת, ומשתמש בו בעיקר לתיכנות. המחשב לא יוצא הרבה מהבית ובעיקר יהיה מחובר לחשמל, כך ששיקול הניידות הוא משני. חיפשתי קצת וראיתי דגם של אסוס, TP500LA-DN042H, שאכן עולה 4500 ומכיל מפרט מצוין לפי מה שאני רואה.. I7, 8GB RAM ומכיל אפילו SSD קטן למ"ה. הוא מגיע עם 3 שנות אחריות VIP, שזה נשמע טוב, עד ש...נזכרים שמדובר באסוס, ולא יודע עד כמה האחריות שלהם שווה משהו בארץ עם כל הדברים הרעים ששמעתי. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. בנוסף סוללה של רק 3תאים, נשמע לי ממש מעט לנייד של 15". אשמח לשמוע את דעתכם והמלצה על דגמים אחרים, * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, תיכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6", מעדיף מבריק. * רזול…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בס"ד שלום,מסך המחשב שלי קיבל מכה רצינית וכנראה ואני צריך להחליף אותו,כרגע רואים בחלקו בצבע לבן ,ובחלק מסויים בצד בצבע שחור ,כשבדeתי לגבי רכישת מסך חדש קיבלתי שני חלקים שייכים למסך המחשב. 15.6" Laptop LCD LED Screen Display Panel for GATEWAY או New LCD For Gateway NV55C49U 15.6 WXGA HD 1366x768 LED Screen Display רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לדעת איזה מהחלקים אני צריך או אולי את שניהם,אשמח לתשובה מהירה,תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב : משחקים,הרצה של מכונות וירטואליות,עבודה משרדית,סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: hyper v ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 18.5 syncmaster sa100 samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)-לא …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר׳ה! אחרי הרבה זמן שאני עם מחשב גרוטאה שנקנה לפני כמה שנים ב1,000 שקל, הצלחתי לשכנע את ההורים שלי לעזור לי בקניית מחשב חדש. הם 1,000 אני 1,000. אני צריך מחשב למשחקים יחסית פשוטים (Minecraft משחק עיקרי, אולי גם lol ואם אהיה נואש MS) וגם להורדת סרטים ודברים כאלו. חשוב לי מאוד שמשחקים כמו מיינקאפט ירוצו במקסימום שלהם, זתומרת (מי שמשחק ידע) Far distance, max fps וכו׳. כמו כן, חשוב לי גם שיהיה לי נפח דיסק גדול בשביל הסרטים (2TB הכי טוב). חשוב לציין שאני עכשיו בתאילנד וחשבתי לקנות דברים כמו ראם סטיקס והארד דיסק פה כי ממש ממש זול כאן ואני יכול לקנות דברים שהייתי קונה בארץ פי 2 זול יותר. לגבי הדברים הנוספים: אני לא יכול לחרוג מהתקציב כי זה כל הכסף שיש לי. אני לא רוצה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-