עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Cha0stAlker,

שלום בניתי מפרט שמיועד לגיימינג כבד, למשחקי יריות ואסטרטגיה חדשים (אני לא אפרט רשימה ארוכה..). מסך WIDESCREEN "19 , רזולוציה 1680X1080, למרות שאת כרטיס המסך כבר החלטתי. אני רוצה לעשות OC מ-3.0GHz ל 3.33Ghz בערך. המלצות לגביי קירור וספק בעיקר, תודה מראש. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 ASUS P5QL PRO P43 Chipset, יחידות 1 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1447 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤350 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 Palit ATI Radeon HD4850 512MB PCIe, יחידות 1 ¤860 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1480 Western Digital…

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ביקשתי מחברת מחשבים שתרכיב לי מפרט מחשב לגיימרים, ואני אשמח מאוד אם תוכלו להביע את דעתכם על המפרט: RAIDMAX TORNADO Red\Black Samsung HDD 2*1.0TB 32 MB SATA II Intel Core i7 920 / 1366 Tray Scythe Cooler Shuriken Rev B Crosair DDR 3 4G (2GX2) CMX4GX3M2A1600C8 Gigabyte GTX260 GV-N26SO-896I Retail DVDRW LG GH-22-NS40 X22 SATA Bulk Black Thermaltake ST 600W PFC TOUGHPOWER Scyhte S-FLEX CoolerForCase 120mm 1200rpm Gigabyte GA-X58A-UD3R Retail הצעת המחיר של החברה היא 7031 ש"ח. ההצעה לא כוללת מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium Hebrew\English 32\64biy COA שתעלה לי 500 ש"ח נוספים. מה דעתם על ההצעה שלהם?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח אם אפשר להגיע ל-3,500 גם מצוין (לא צריך מסך). המחשב אמור להיות למטרת גיימינג, סרטים ומוזיקה מה שאומר דגש גם על כרטיס מסך טוב(עם חיבור HD) ועל כרטיס קול, הארד דיסק בנפח 1TB מספיק. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אשמח לקבל המלצות לחנויות / מפרטים, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם מעבד שיוכל להחזיק כמה עשרות לשוניות פתוחות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22, וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (FIFA, NBA, GTA, Battlefield, Need For Speed, משחקים בסגנון הנ"ל) . -…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ardenm1,

לאחרונה רכשתי מחשב נייד DELL Inspiron n3010 בגדול המחשב נהדר אבל רציתי להסב את צומת ליבכם לבעיה ניתן לעבוד עם כרטיס הרשת האלחוטי במהירות מקסימלית של 65MBS למרות שזה כרטיס בתקן N שאמור לתת ביצועים של 300MBS מחשבים אחרים בביתי מול ראוטר D LINK 655 נותנים ביצועים הרבה יותר טובים בסביבות 170MBS מעבדה של DELL החליפה לי כבר את כרטיס הרשת לאותו אחד וזה נשאר אותו הדבר אני ממליץ למי שחשוב לו המהירות לא לרכוש נייד זה במידה ומישהוא יכול לסייע לי מול DELL בפתרון הבעיה אשמח לקבל סיוע בתודה מראש MIKE

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הדולר בשפל וזה זמן טוב לשקול נייד חזק חדש. מסכי ה12 וה13" קצת קטנים לטעמי, בפרט היות ואני לא אהיה המשתמש היחידי על המחשב. האם קיימים(וכדאי לקנות) נייד עם מסך 13" שאינו WIDESCREEN? האם בתקציב הנ"ל קיים נייד חזק עם מסך 14.1" ויותר שמשקלו קטן מ-2 ק"ג ואפילו מתקרב ל1.5 ק"ג? שימו לב שאני מעוניין בנייד במשקל 1.5-2 ק"ג. כמה שפחות עדיף. למרות זאת חשוב לי שהוא יהיה חזק, - כלומר לא עם מעבדי הLV החלשים, אלא עדיפות לפנרין 2.4GHZ-2.5GHZ. כמו כן חשוב לי מסך טוב ובכלל נייד טוב באופן כללי. כרגע מה שראיתי זה רק את הXPS או את הVAIO SZ, אבל לשניהם מסך 13.3" רחב. אשמח לשמוע הצעות אחרות המתאימות יותר.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by penny1,

שלום רב, לאחר מחשבה רבה על המחשב הנייד הבא עבור אישתי החלטנו לשנות את הדרישה של המסך וכעת אני משנה הפוקוס למחשב בגדול 15 אינץ זו הדרישה המעודכנת * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD. לגבי משחקים יש רק משחק אחד שאני משחק והוא nba2k * גודל המסך?15, לא משנה אם מט או מבריק* רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? באיזור ה 2 ק"ג אם עדיפות לפחות במידה ויש משהו כזה בטווח המחירים הנ"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף (בסביבות ה-5 שעות עם אינטרנט עובד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Danniel,

היכן אוכל להתייעץ לגבי רכישת שרת חדש למשרד? 8 יוזרים+ 3 מדפסות+ ראוטר לווי פיי שימוש המרכזי תוכנות הנהלת חשבונות עם עומסים מינימליים ביותר אני רוצה שיהיה שרת שיאפשר התעסקות/התקנות בזריזות ומצד שני הדרישות חומרה המינימליות 32 גיגה זיכרון מעבד 4 ליבות יספיק? זוג רייד SSD למערכת הפעלה WINDOWS SERVER 2016/2019 זוג RAID SSD לDATA זוג ספקי כוח כרטסי RAID חומרתי ההצעות הן גבוהות מאוד DELL T440 בטווחים של 3000 דולר ואני רוצה לתקצב גג 6000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by theguy,

* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים( אבל זה לא חובה, אלא יתרון), צפיה בסרטים, תכנות . * גודל המסך - 15 ומעלה. * משקל רצוי - אידיאלי כמה שפחות, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לפחות 3 שעות במינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 300gb, ואשמח מאוד אם יהיה גם SSD אבל זה לא משהו קריטי. * כונן CD/DVD? צורב - לא צריך בכלל * כונן Bluray - לא צריך בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא צריך בכלל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אשמח לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - שתיהיה חברה מוכרת

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני מנסה למצוא מחשב לאישה מבוגרת (70) ללא משפחה קרובה שיכולה לעזור. מחפש מחשב ממש פשוט (לגלישה ברשת בעיקר). חשבתי על תקציב עד 2000 בערך כולל מסך (היא לא משלמת, אין לה כסף בכלל). אבל כמה שיותר זול יותר טוב. המחשב צריך להיות כולל מסך ואביזרים היקפיים (מקלדת, עכבר ורצוי רמקולים). אם אפשר במסגרת המחיר גם מערכת הפעלה, אך אם לא אז אני אסתדר ואתקין לה (בסדר עדיפות נמוך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 2000 שח,יש אפשרות אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מת לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי מעפן אבל כל פעם שאני רוצה לקנות חלק פתאום אומרים לי שיש חלק חדש למשל אני רוצה לקנות AMD 939 לא משנה איזה סוג העיקר שהוא 939 ופתאום אמרו לי שהולך לצאת ממש בקרוב סוקט חדש 1027 סוקט M2 או שאני רוצה לקנות כרטיס מסך פתאום אומרים לי שכדיי לי לחכות לG80 בפסח בקיצור אני משתגע וגם אמרו לי שעכשיו יש לאינטל מעבד חדש פרסלר וגם יש להם את הלוח 975 אני לא יודע מה לקנות אז אתם יכולים לת לי מפרט

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ran1809,

יש לי HP DV3-2150 עכשיו יש לי איזה בעיה, הרבה פעמים שאני מכניס את המטען המחשב לא נטען הוא רושם מחובר לא נטען. מה יכולות להיות הסיבות לכך..?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by belldom,

שלום לכולם, אני עוזר לאחיין שלי לקנות מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים: minecraft, Combat Arms, WARFACE, microvolts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920X1080 23" Samsung SyncMaster 2333 (אולי גם טלויזיה 32 אינץ' LG) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן. מקלדת ועכבר. (אולי איזה עכבר טוב לגיימינג). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מהמחשב הישן…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by rule_the_pc,

הנה המפרט שנתנו לי: מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 512k לוח אם אינטל BLUE MOUTAIN 2 DDR 333 כונן 1.44 TEAC דיסק קשיח GB 60 7200 RPM כרטיס קול CREATIVE LIVE כרטיס רשת 10\100 מקלדת קואנטום עכבר לוג'יטק+גלגלת אופטית מארז אינטל 2 יציאות בחזית CDX52 סמסונג כרטיס מסך ASUS GF 4 64 DDR רמקולים A.L. 2100 מסך" YAMA 413 17 שטוח המחשב עולה 7000 שקל. שווה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ItayMaoz,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות. אני מתכנן להתקין עליו הפצה כלשהי של linux, ולהוסיף לו/להחליף את הHD הקיים בכונן SSD. התקציב שלי הוא 2000-2300 ש"ח. ביצעתי חיפוש קצר בזאפ לדגמים שמתאימים לצרכים שלי והגעתי לדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859132 (HP ProBook 450 H6P51EA) מה דעתכם עליו? האם מדובר בקנייה מומלצת או שכדאי ללכת על מחשב אחר בתקציב הזה? תודה רבה, איתי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. שלום אני חדש, ואני רוצה להרכיב מפרט בסביבות 4000 ש"ח (לא יותר מחריגה של 500 ש"ח) אבל אני פשוט לא מתמצא בכל החלקים שבמפרט.. המחשב שאני רוצה נועד למשחקים כמו unreal tournomment, call of duty, enemey territory: quake wars וכדומה. פרט חשוב נוסף: אני רוצה שלמחשב תהיה יכולת להחזיק server במשחק ממכר שכל מחשב ב400 ש"ח יכול להחזיק (tibia חחח).. איפה אני צריך להשקיע? להלן המפרט שחשבתי שאולי יהיה טוב: Proccecor: Core 2 Duo 2.66GHz-3.00GHz לוח אם--->לא מבין באלה כלום... מעדיף לא כולל כרטיס מסך, לא כולל כרטיס רשת, אבל כולל כרטיס קול איכותי. HARD DISK 320GB (האם יש עוד פרטים חשובים לגביי ה hard disk??) (פה הפצצתי כי קראתי שלסרבר צריך הרבה ראם) RAM: 4GB+2GB=6GB//4GBX2=8GB Graphics Ca…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום ברצוני להתחיל ללמוד לפתח אפליקציות ומשחקים עבור מכשירי IOS בעיקר לאייפונים (אם זה משנה) אני מעוניין בזה יותר כתחביב פחות כמקצוע (אם אפשרות אולי להרוויח כמה שקלים בעתיד) אז השאלה שלי היא איזה דגם של IMC בסיסי אני צריך כאדי שהוא יעמוד בדרישות בצורה סבירה עד טובה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Cable,

תראו אני מסתובב לי באתר ברשת ופתאום אני רואה את המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEConroe מעניין איך המחשב יגיע תוך 7 ימים ... האם זה שווה (במחיר שלו).? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1330 1 1330 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1190 1 1190 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Corsair 670 1 670 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 7950GT KO 512MB GDDRIII, HDTV, DVI, PCI-E 1890 1 1890 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Philips 16x 50x Black 120 1 120 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 22…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, מחפש עבור הבן שלי המלצה למחשב שיהיה מיועד כמעט ורק למשחקים. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Csgo , rainbow six siege , rocket league -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי? 1600-1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי,אינטרנט,וורד ,פשוט 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש לי עכבר מקלדת ורמקולים, ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? , לפי סעיף 3 -יש לי עכבר מקלדת רמקולים ומסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? באמצע... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם כרגע אני בתאילנד ואני מעוניין לרכוש כמה חלקים מכאן כי המחירים ממש נמוכים , 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון gta bf5 לראות סרטים fhd ובעתיד 4k א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta bf4 ולחדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מיועד למסך 23 אינץ fhd ויחובר גם למסך בסלון 55 אינץ fhd …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מפרט High-End *** רוב החומרה תקנה כנראה בעוד כשבוע שבועיים בפולין/גרמניה. *** תקציב - בין 12-15K. הכוונה הינה לפרט חזק אך בכל זאת גם משתלם מבחינת התקציב. במידה ואתם חושבים שצריך להוסיף או להוריד מהתקציב אתם מוזמנים להציע. מטרות - חיבור המחשב לטלוויזיה בחדר לצורך צפייה בסרטים. משחקים ומשחקי רשת [ לדוגמא MFSX ] אובר קלוק בעתיד - מתחיל. מחשב שישאר מספיק טוב לשנתיים הקרובות [ אני מודע לעובדה שהוא לא יהיה פסגת הטכנולוגיה ]. שמיעת מוזיקה. בקשות - מערכת קירור מים. [ המחשב עובד 24/7. ] לוח אם וPSU מספיק חזקים לאובר קלוק ו SLI ל 8800GTX [ אני מתכוון היום לקנות אחד ובעתיד שירדו המחירים להוסיף עוד אחד ] 2 הארד דיסקים של 320 נראה לי מספיק. 2 מסכי LSD בעלי זמן תגובה קצר. אם…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, אשמח להמלצה למעבד זיכרונות לוח אם וכונן ssd עד 1500 שקל. אשמח לקבל את המחשב החזק ביותר עבור סכום זה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Ivgi720,

שלום לכולם , אבקש עזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג מקסימום עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגיימינג , אינטרנט , סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , FIFA 15 , NBA 2K15 , LOTR:SHADOW OF MORDOR וכו.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' ( יהיה מחובר ל -…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.