ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
דיסק קשיח, מארז וספק כבר יש (אם הספק לא יספיק, אני ארכוש חדש מחוץ לתקציב הנ"ל). מה צריך: מעבד, לוח אם, זיכרון וכמובן כרטיס מסך. הרעיון הוא לצמצם השקעה ככל הניתן במעבד ולוח אם, לשים 8GB זיכרון ואת רובו המוחלט של הכסף על כרטיס המסך. ההיגיון הוא (ואשמח לקבל תיקון מבוסס) שכל מעבד מודרני בסיסי יספיק לכל הפעולות הנדרשות ממעבד במשחקים, אבל לטובת ביצועים גבוהים ברזולוציה גבוהה יש צורך בכרטיס מסך חזק ככל הניתן ולא יווצר צואר בקבוק עם המעבד. אשמח לקבל מפרט בהסתמך על הנ"ל. בנוסף, מכיוון שכבר מזמן איני מעודכן במה שקורה, אם עתידים לצאת בקרוב כרטיסי מסך חדשים שישנו את כל התמונה, אודה למי שיפנה את תשומת ליבי לכך. תודה רבה לכל מי שיטרח לעזור..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש, אך תוהה האם לאור יציאת המעבד החדש לשוק כדאי לי להמתין. אני לא צריכה את המעבד החדש לשימושים שלי (המון אופיס ואינטרנט). אני פשוט תוהה האם לאור כניסתם של המעבדים החדשים, המחירים של מעבדי הI5 ירדו ואני אוכל לחסוך. האם לדעתכם כדאי לי להמתין? אם כן, מתי המחירים של המעבדים הקודמים אמורים לרדת? כמו כן, כהאם כדאי להשקיע ולקנות את ה-7i הישן במקום ה-5i? תודה רבה וסופשבוע טוב, קרן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שתתנו את דעתכם על המפרט... p-4 2.6 Ghz (Bus:800Mhz, Hyper-Threading) Abit VI7 (VIA P4T800) sb, HT, FSB800 lan WD 80GB 7200 ATA-100 (8mb) Sapphir (ATI) Radeon 9600Pro TV, DVI 128 MB floppy teac 1.44 DVD TOSHIBA X16 Switch 8 ports (לרשת ביתית) ATX MIDI 400W usb MS Internet KB+MS Optical Mouse Creative SBS 370 sub+2sp Mag 17 786 PF Flat Silver 5110 מחיר מה ההבדל בין 9600 לבין 9600pro בלוח אם: מה אומר VIA P4T800 וכן FSB800? תודה רבה! עריכה: ואת מי שכחנו? את הזיכרון! ddr 400 512 mb King Max BGA אני אשנה את הזיכרון לkingston
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד לאחותי שמושים אינטרנט,הורדות ברשת שיתוף, צפיה בסרטים מדי פעם, מוזיקה תקציב בין 3500-4000 ניתן כבר להבין שצריך מסךWIDESCREEN רמקולים באיכות בינונית פלוס נפח כונן קשיח מעל לממוצע וזיכרון 2G אם צריך בגלל עלות אפשר גם 1G כרטס מסך לא מובנה טווח של בין ENTRY ל MIDRANGE הבנתי שמחשב נייד תחליף שולחני עונה על רוב הדרישות הערות, הצעות, הארות, יתקבלו בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך המחשב? מיועד למשחקים כבדים. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤454 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤202 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe ¤1585 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV484 כרטיס TV ועריכה Gigabyte GT-PTV-AF-RH ¤174 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=17305 מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr Black Window ¤522 כמות:1 h…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר רצה לבדוק אם הצעה שקיבל משתלמת.. (הוא צריך מחשב מינימלי) מארז CASE ATX 500 WATT-USB PANEL AIR GUIDE HAPPPY לוח GA-G41M-COMBO מעבד E5700 Dual core זכרון kingston 2048 דיסק קשיח SATA 500GB צורב דוד כל זה ב1220 ש"ח. מכיוון שאני לא מבין במחירים אני לא יודע אם זה משתלם או לא.. אפשר בתקציב הזה להשיג משהו יותר טוב? או בפחות כסף להשיג דבר דומה עם ביצועים דומים?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט: מעבד: intel i7 740QM 1.73/2.93 Turbo GHZ זיכרון: 6GB DDR3 1066GHZ כרטיס גרפי: NVIDIA GEFORCE GTS 350M CUDA 1024MB רמקולים: Harman Kardon כרטיס רשת: 802.11N יש לי הצעה ב6950 עם אפשרות להרחיב ל8GB זיכרון ב200 שקל יותר. האם זה מחשב שבאמת שווה את ההשקעה או זה מחשב הייפי פירסומי עם מחיר שלא מצדיק אותו? ואם למישהו יש מחשב כזה אולי הוא יכול להגיד לי בנצ'ים שלו וFPSים במשחקים וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, לאחרונה התחלתי להתעניין ב HTPC (כי זה נראה כמו הפתרון הטוב ביותר לניגון סרטים בטלוויזיה גם ברזולוציות גבוהות שמשלב רשת וכל העניין דיי גמיש). כעיקרון מושך אותי מאוד לבנות אחד כזה, ממש מאפס מארז, ספק כח, מאווררים, כפתורים, צג וכד'. זה נשמע הרבה יותר מעניין ומאתגר וגם יותר זול (אם מזניחים את שעות העבודה). מה אתם אומרים? כדאי? בסטיקי מצאתי מפרט מומלץ: מעבד AMD Athlon-II X2 250 3.0Ghz גרסת BOX לוח-אם Gigabyte GA-880GM-D2H זכרונות 1x2GB DDR3 1066Mhz/1333Mh כונן קשיח SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ מארז Enermax Laguna 300w האם המפרט הזה באמת נחוץ? לא מספיקה ליבה אחת ו 1GB RAM? ואולי לשים את אחת מגרסאות ה HOME של Win 7? ומה כ"כ מיוחד ב Windows Media Center הזה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד...התקציב הוא בערך 3500 ש"ח ואני מתלבט בין שני מחשבים: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 i3 370 2GB זכרון (אולי בכסף שאני חוסך בבחירת המחשב הזה, אוכל להרחיב את הזכרון ל4 ג'יגה...) וכרטיס מסך 550V מול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode= i3 380 4GB וכרטיס מסך Radeon 6370. אני רוצה את המחשב למשחקים בינוניים-כבדים, עיצוב גרפי וכמובן גלישה באינטרנט. מה אתם אומרים? מה כדאי? האם מומלץ מחשב אחר בתקציב הזה? מה שחשוב לי אלו הביצועים, נפח הארד דיסק ושאר הירקות מסביב (כמו מצלמה וכ'ו) פחות חשובים לי... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגשי הלקוח: מעבד אינטל, מערכת הפעלה WIN7 ULTIMATE, מארז אנטק 900 או טוב יותר, 8G זכרון ראם, כרטיס מסך NVIDIA בלבד, 460 לפחות. שקט 7/10, אין כוונה לOC, אין צורך מיוחד לאופק שדרוג. רזולוציה FHD, הכוונה לשחק MMORPG עם כמויות גדולות ככל האפשר של פוליגונים על המסך. הנה מה שחשבתי להציע לו: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪973 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-PH67A-UD3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪608 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2267 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 2 ₪…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכונן לקנות את הנייד של אסוס UL50 השימושים שלי הם עבודות משרדיות ואינטרנט אך העיסוק המרכזי הוא מסחר בשוק ההון אני רוצה לחבר שני מסכים נוספים לנייד שניהם 24 FULL HD 1200X1920 כאשר רואים בכל אחד מהם דברים שונים לנייד הזה יש כמה דגמים אחד עם כרטיס מסך מובנה אינטל 4500 ואחרת עם כרטיס מסך חיצוני של אנוידיה G210 השאלה שלי האם כרטיס המסך של אינטל יכול לתמוך בעוד שני מסכים ברזולוציה כזו בלי בעיות. כבר אומר שתוכנות הגרפים והמסחר שאני משתמש בהם מבוססות ג'אווה וצריכות מחשב חזק כדי לעבוד חלק תודה חזי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחר לבטים וחיפושים אני חושבת שמצאתי לי מחשב: Dell inspiron 1525, מעבד : Dual 2 Core T 8XXX, זיכרון של 2GB ואחריות של שלוש שנים. הייעוד של המחשב הוא "מחשב לחיים"- בעיקר וורד ואקרובט, אבל גם קצת דברים מעבר, אבל לא משחקים מסובכים מדי וכו' (ומאוד חשוב- שיהיה יחסית זריז גם כשפתוחים כמה חלונות, וגם עוד שנה שנתיים שלוש- בתקווה שלא אזיק לו בעצמי עד אז). התקציב הוא עד 4500. שאלותיי הן אלו: 1. האם הדגם הנ"ל סובל מאיזשהם פגמים שכדאי לדעת עליהם לפני שקונים את המחשב? 2. האם עדיין יש אופציה להתקין על המחשב XP (הבנתי שהיה איזה סיפור עם העדר דריברים או משהו כזה)? 3. האם הוא אכן עונה על הדרישות שהצגתי, והאם יש מחשב אחר מומלץ יותר לעניינים אלו (ובפרט- האם אני סתם רוצה מחשב עם מעבד חז…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, רציתי לקנות מחשב חזק למשחקים שיהיה חזק כמה שאפשר גם בעוד מספר שנים (כמה שאפשר). בימים האחרונים עברתי כמה שיכולתי על הפורומים באתר הזה ונראה לי שאני סוף סוף יודע פחות או יותר מה אני רוצה. השאלה היא אם משהו כאן לא כדאי לחלוטין (או כמעט לחלוטין) מבחינת מחיר לביצועים או שלא אזדקק לו כמעט. חשוב לי מאוד להשקיע עכשיו קצת יותר ולא להתעסק אח"כ עם מספר שדרוגים נוספים חוץ מאחד בודד עוד מספר חודשים שקצת ירדו מחירי ה- DDR3 וה- 4870 (כל החלפה ולא הוספה בעתיד היא מבחינתי בזבוז, גם מבחינה כספית וגם מבחינת שמירה על איכות הסביבה (פחות ייצור = פחות זיהום). להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB Gygabyte EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1330 1 1330 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1190 1 1190 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Corsair 670 1 670 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 7950GT KO 512MB GDDRIII, HDTV, DVI, PCI-E 1890 1 1890 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Philips 16x 50x Black 120 1 120 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 22…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו אני מסתובב לי באתר ברשת ופתאום אני רואה את המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEConroe מעניין איך המחשב יגיע תוך 7 ימים ... האם זה שווה (במחיר שלו).? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה המפרט מצורף בתמונה למטה. לדעתי המפרט מנוצל די טוב אבל עדיין אם אפשר לשפר את המפרט גם עם חריגה קטנה אני עדיין מוכן. אשמח לשמוע חוות דעת. ד"א המחשב עצמו הוא למשחקים בלבד ולא לאוברקלוקינג או משהו אחר... [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב לגיימינג באזור ה5000 כולל מסך. אין צורך בSSD. מחפש עם אופציה לשדרג בעתיד הרחוק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לאח שלי מחשב חדש, ובגלל שהרבה זמן לא התעסקתי בזה אין לי מושג מי נגד מי... אני מוכן להקציב 3000 שקל לעיניין, המפרט אמור לכלול 8800GT 512MB, שהבנתי מהדיבור שלכם שהוא הכי טוב בסביבת סכום שלו 4 ג'יגה זכרון ולוח + מעבד, וכאן בעצם השאלה, האם ה CORE 2 DUO מהיר יותר מהמעבדים AM2 של AMD ? כי לפי בדיקה זריזה שעשיתי מחשב מבוסס INTEL יצא בערך 250~ שקל יקר יותר מאחד מבוסס AMD, ככה שאם הוא מהיר יותר אז ללא ספק נלך עליו... עשיתי גם בדיקה מהירה באתר פנדה וראיתי שאין יותר מידיי בעיה לעמוד בתקציב... כמו שאמרתי המפרט הוא לגיימינג, אבל בגלל שאני חולה אוברקלוק אבקש לוח וזכרונות שיעמדו במשימה... אודה לתגובה מהירה מכוון שאני רוצה ללכת ולהביא לו את זה כבר מחר... תודה מראש, ב…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה מראש לכל המסייעים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס ואולי כבסיס למדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס והורדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום דודה שלי ר"ח חשבון יש לה מחשב גוסס עם חלונות XP בן 100 שנה היא צריכה מחשב חדש לצורך העבודה שלה במחשב יהיה מותכן כל מיני תוכנות של רואי חשבון המחשב לא צריך להיות עם ביצועים בשמיים אבל חייב להיות יציב ואמין מבחינת החומרה והכוננים גם אשמח להמלצה למסך מחשב שטוב לקראית טקסט כנ"ל לגבי מקלדת ועכבר 1. תקציב מקסימלי : 2.5 K א. לא חייב לחסוך ב. ניתן לחרוג מהתקציב ב 0.5 K 2. שימוש משרדי א. חשבשבת ועוד כל מיני תוכנות של רועי חשבון פרנסה 4. אין צורך בכרטיס גרפי חיצוני 5. 8 יש לנסות ולהקפיד על השקט 7. הרכבת מחשב בחנות 8. אזור השרון 9…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לחפש את המחשב הקיים, המפרט שלו הינו: Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Technology 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) motherboard: Intel Corporation DH67BLR (CPU 1) ASUS VW228 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (Gigabyte) 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA) חשבתי רק על כרטיס מסך וזכרון בסביבות ה1500-1800 ש"ח תודה רבה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני נורא נורא לא בקיא בתחום בגלל ששנים לא נגעתי במחשב שלי, אז עזרתכם נורא תתרום לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בהחלט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Metro 2033 ,The witcher 3, Shadow of mordor, Dying ligh כל הדברים שהספקתי להחמיץ בשנים האחרונות ודברים שיצאו גם בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחרי מספר סינונים ובדיקות, אני מתלבט בין 2 מחשבים: Dell Latitude 3340 http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-3340-Notebook.116268.0.html עם מעבד i3 ובמחיר של כ-2500 שקלים (ללא מערכת הפעלה). לבין http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/asus-zenbook-ux305 במחיר של 3,500 שקלים בערך. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שבק חיים, צריך חדש לעבודה ומשחקים, כרגע כותב מהטאבלט אז מקווה שהכל מובן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: after effects ו-Photoshop שימוש לצרכי עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח משני. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא.…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod,BF,gta V ובעיקר shoters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-