ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב שאני מתכוון להשקיע בו ברמה אז אני מבקש כמה שיותר חוות דעת אני חושב שחשוב שאני אציין שעכבר ומקלדת וצורב אני לא צריך, אז אין צורך להציע אני בונה על מערכת רמקולים של 4.1 או 5.1 וכמובן חשוב שכרטיס הקול יהיה טוב ומותאם כמה שיותר, אם במסגרת התקציב אני אצטרך לקצץ יכול להיות גם שאני אלך על 2.1 תצוגה: כרטיס מסך אני רוצה GeForce FX אבל מכיוון שהוא לא יצא בינתיים אני מעדיף ריידאון 9700 במסכים אני לא מבין אז אני אגיד שאולי אולי אני אקח איזה LCD אבל תציעו גם CRT שיהיה בטוח.. הארד דיסק 80 גיגה... מעבד לא פחות חזק מ AMD 2000+ על לוח האם חשוב שיהיה FIREWIRE ו- USB2.0 ודבר אחרון: רק לא ONBOARD!! (אולי חוץ מכרטיס רשת) תודה רבה לכולכם! הגזמתי קודם ק…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. העדפה למחיר בין 6K ל- 7K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, וירטואליזציה (VMWare) , תכנות Visual Studio, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2012 - כבד, VMWare - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד קטן ויעיל ללימודים. חשבתי על הWIND בעיקר בגלל המשקל. שאלתי היא אם הוא יוכל לתפקד כמו שצריך עם תוכנות כבדות כגון MATLAB, maple, eclipse ותוכנות שכסטונדט להנדסה אפגוש בעתיד? בתודה מראש, אריאל
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה יש לי מחשב נייד אני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט,הבנתי שאפשר להיתחבר לרשתות ללא תשלום, האים זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס , גלישה, סרטים , א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FREEMATH - לימודים, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב."-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). PHLIPS 20 , -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Intel® Core 2 Duo P8800 (2.66GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) Intel® Core 2 Duo T9550 (2.66GHz, 6M L2 Cache, 1066MHz FSB) [included in Price] מחשב משרדי, לעבודה באינטרנט, סרטים, תוכנות משרדיות ומדי פעם קידודים קלים, אני עובד עם 2 דפדפנים פתוחים ו10 טאבים ברוב הזמן. אני מתלבט בין צריכת סוללה ובין כוח שהמעבד יתן, השאלה מה ההבדלים ביניהם. זה המפרט הכללי, מה דעתכם על המסך? וכמה זמן עבודה המחשב הזה יכול לספק עם סוללת 6 תאים לדעתכם? ROCESSOR Intel® Core 2 Duo P8800 (2.66GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Basic SP1, With media edit Dell Recommends Upgrade to Genuine Windows Vista® Business Upgrade to Genuine Windows Vis…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אז המחשב שלי עושה לי הרבה בעיות ויש לי אותו כבר כמעט שש שנים אז הגיע הזמן להחליף. הכנתי שני מפרטים שתואמים את התקציב שלי (כ- 4500 שקל). אני רוצה את המחשב לגיימינג בעיקר. בקיצור, אני רוצה דעות והמלצות. נא לא לחרוג מהתקציב יותר מידי. מפרט 1: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=27698&sw=B85M%211&work=y&sn=H87-G41-PC-Mate%211&products=CM8064601560722%211%7CB85M%211%7CHX316C10F_8%211%7CGTX-970-GAMING-4G-PC%211%7CWD20EZRX%211%7CCI-5VS9-NPS%211%7CFreezer-13%211%7C מפרט 2: http://srv2.jpg.co.il/1/55872124cacda.png תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם,מה דעתכם בנוגע למפרט הבא: מעבד: AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX לוח אם: Asus A8V Deluxe VIA K8T800 Socket 939 Motherboard או: Asus A8N-SLI Deluxe nForce4 SLI Socket 939 Motherboard או: MSI K8N NEO4 Platinium Soket 939 Motherboard כרטיס זכרון: A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory Gainward Geforce FX 5200 /Pro 660D 128Mb DDR(64bit) DVI Video Card כונן דיסקטים:Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5` FDD צורב DVD: NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W או: Chenbro PC61169 White 310W True Power Case המחירים נעים בין 4500 ל 4700 …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם כדאי לחכות לסוף החג שאולי יהיה קו חדש של מחשבים ניידים או שלא צפוי שינוי במחירים ובחומרה? כמו כן, בתחילת מאי תהיה לי אפשרות לרכוש באילת (אז זה מאפשר בתקציב לקבל נייד איכותי יותר) וצריך לדעת מראש איזה מחשב כדאי לרכוש בכל מקרה להלן התכונות של הנייד * מטרות המחשב: עבודה בעיקר בתוכנה matlab, צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. בתקווה גם משחקי אסטרטגיה חדשים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 אינץ (סטנדרטי נכון להיום להבנתי). שלא יהיה מבריק (תדרש גם עבודה בחוץ בשעות היום) * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מצלמה * משקל רצוי? לא יודע. המחשב כן מיועד להיות נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 6 שעות עבודה בתאורה מקסימאלית …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לצורך לימודים אינטנסיביים בסינגפור, מחפשת לפטופ טוב שעונה על הדרישות הבאות: קל (פחות מ2ק"ג), עם סוללה חזקה (8 שעות), עם אחריות בינלאומית לשנה לפחות. מסך ''13 יספיק. חוץ מזה אשמח אם המחשב יהיה עמיד לכל מיני תלאות שהוא צפוי לעבור (טלטלות יומיומיות בתיק גב, הזנחה כללית ותחזוק לקוי ) יש באפשרותי גם להביא לפטופ מארה"ב. בנתיים עלו בחיפוש Lenovo ThinkPad Edge ו- Acer Aspire Timeline AS3810TZ אשמח לשמוע על אפשרויות נוספות, כמו גם מה דעתכם על הדגמים המתוארים לעיל. X
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת- מעוניין למכור את הכרטיס, כמה הוא שווה? נקנה ב-Iqpc. נמצא אצלי שנה ו-5 חודשים. AMD SAPPHIRE HD 7970 3GB GDDR5 DUAL-X
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מטכנאי המחשבים שלי שתי הצעות מחיר לרכישת מחשב בארץ. אני מביא את שתיהן ורוצה לשמוע את דעתכם המלומדת בעניין. כמו כן רציתי לשמוע מכם האם כדאי להביא מחו"ל חלקים מסויימים, כמו מעבד וזיכרון רם, דיסק קשיח או משהו. כמה זה יהווה לדעתכם חיסכון במחיר והאם בין החלקים שמופיעים אין בעיות אינטרקציה - שילוב מערכות. האם כרטיס המסך הוא בסדר ואיזה עוד פרטים אני צריך לדרוש מהטכנאי כדי לדעת שהכל בסדר. המפרטים לא כוללים מסך וללא מערכת הפעלה. הם דברים נפרדים שכבר קיימים. המחשב מיועד לעבודה ביתית ועם זאת שיוכל לבצע את עבודתו נאמנה גם בהפעלת תוכנות כבידות. המחירים שאני מחפש נעים בסביבות ה- 4000 שקל עד 4500 מקסימום. הצעה א': מעבד: Intel Core 2 Duo 6750 4MB Cache מעבד כפול ליבה…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות לפטופ גיימינג (חשוב לי גיימינג כי אני מתכנן להתחיל ללמוד בעוד כשנה ולא רוצה לקנות לפטופ ללימודים) ראיתי את הROG G531GT של ASUS רציתי לשאול מה אתם אומרים עליו ? אני מחפש מחשב שיתמודד עם משחקים חדשים (סטייל AC, BF, COD) https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=28546 זה המפרט שאני מדבר עליו אם למישהו יש הצעות טובות יותר בתקציב של 5000 שקל אשמח לשמוע מישהו מכיר את החנות שממנה אני מסתכל? האם היא אמינה? תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט. התקציב הינו למחשב בלבד, ללא ציוד היקפי וללא מסך. לא ניתן לחרוג מימנו, אך לא חייב לנצל את כולו. המחשב ישמש בעיקר למשחקי אסטרגיה, כגון: Starcraft 2, סדרת C&C ו Red Alert וכד'. לא צריך מערכת הפעלה, לא מתכנן דברים מיוחדים כמו OC. הרכבתי את המפרט הבא: TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e, יחידות 1 ₪360 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1396 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1₪109 http://www…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 5000 עד 5500 בלי מסך (יש לי samsung syncmaster 959nf מומלץ בחום לכולם,אגב.) חשבתי על מעבד amd 64 3000+ ולוח K8N NEO PLATINUM של MSI. אני יכול לקנות כרטיס מסך בארה"ב כך ש X800 PRO של ATI עולה לי 420$ (1900 ש"ח) וRADEON 9800PRO של ATI עולה לי 200$ (920 ש"ח). בכל שאר הרכיבים אני לא ממש מבין. יש הצעות?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי לעשות מעבר מאינטל לamd אני צריך מפרט הכי טוב שאפשר למשחקים ופוטושופ אני יודע שהסכום לא הכי גדול אבל זה מה שיש. אין צורך במסך,מקלדת,עכבר. המארז חייב להיות שחור עם ספק הכי טוב שאפשר בתקציב שלי. צורב רגיל יספיק אין צורך בדי וי די. דיסק קשיח הכי שקט שאפשר אני חושב סמסונג. אם אפשר גם להמליץ על חנות. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לרכוש מחשב נייד בזמן הקרוב ואני רואה שחנויות רבות לוקחות בין 450 ל 600 שקל תוספת להרחיב את הזיכרון מ1GB ל 2GB.. עשיתי קצת סקר שוק וראיתי שמחיר של 1GB זיכרון עולה בין 230 לחברה לא מוכרת ל 270 של קינגסטון.. עכשיו השאלה אני מבין שלמחשב נייד יש 2 סלוטים ואם אני רוכש עם 1GB אז אני מקבל עם 2 של 512 ואז אם אני אקנה בנפרד אני לא אוכל להתקין אותו.. יש פתרון לבעיה הזאת? אני יכול לבקש לקבל את המחשב עם רכיב אחד של גיגה במקום 2 של 512 ?? או אפילו לבקש מהחנות שממנה אני אקנה רק את הזיכרון להחליף לי את שני ה 512 תמורת אחד של 1GB?? ואם אחת התשובות היא כן אז האם זה פשוט להתקין זיכרון במחשב נייד? רק לציין שיש לי נסיון נרחב בהתעסקות עם חומרה במחשב נייח אבל לעומת זאת אין לי נסי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפשת לוח גרפי שיתאים לאיור, עיצוב ux ui....אנימציה שמעתי על כמה חברות בניהן: wacom, huion, microsoft studio... יש לי כמה שאלות- יש לי מחשב נייד איטי וכדי להשתמש בלוחות הבנתי שצריך לחבר אותן למחשב, האם לוח גרפי מחייב חיבור למחשב או שיש לוחות שפועלים בלי מחשב? ואיזה לוח גרפי אתם ממליצים לקנות? אני סטודנטית ולא רוצה להוציא יותר מ- 3000 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לידידה שלי מחשב נייד, ACER ASPIRE 5735Z. נשבר לה המסך. לא הפלסטיק, אלא הLCD עצמו. ה WINDOWS עולה והכל עובד כמו שצריך פרט לכך שחלק מהמסך לא עובד וממש רואים שהLCD שבור מבפנים. מישהו יכול להמליץ לי על מקום זול לקנות רק את ה LCD ואני כבר אחליף אותו בעצמי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר עיון בהמלצות השונות בפורום בניתי את המפרט הבא. המפרט מיועד למחשב ביתי, תכני HD, ותיכנות. כמו-כן אני מעוניין להשאיר אופציית שידרוג למחשב למשחקים בהמשך ע"י הוספת כרטיס מסך ואולי שידרוג של המעבד. אשמח לשמוע חוות דעת על יחס העלות תועלת והאם הרכיבים שנבחרו טובים ורמת השקט של המערכת כמו-כן אשמח להמלצה באיזה חנות כדאי לקנות את המחשב עם דגש על שירות ואמינות ולאחר מכן מחיר. לא מתוכנן OC. תודה מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ₪560 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE ₪483 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪270 מע…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , היה לי LENOVO T61P שעבד פצצה עד שהפסיק לעלות . (צפצוף אחד ולאחר מכן 2 צפצופים קצרים) הוא עבד לי ממש סבבה ואני מחפש משהו דומה במחיר של עד 2000 שקל אם קיים המפרט לא ממש חשוב לי, אני מחפש יותר איכות בנייה שלא יתחיל להתפרק / לקרטע אחרי חודשיים,שנה שנתיים וחברה שמספקת אחראיות טובה בארץ כמו לדוגמא DELL (לפחות ממה שאני יודע) אולי אפילו דגמים ישנים שעוד מוכרים בארץ. השימושים שלי: אינטרנט / וורד - לא משחקים. אולי משחקים ממש ישנים. גודל המסך יכול להיות מינימום 13.3. בבקשה תעזרו לי למצוא חיה כזאת אם קיימת
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד וקיבלתי מפרטים מאחת החנויות בעירי. לרוע המזל במחשב נייד לא ניתן לבנות מפרט וחייב לקנות מפרט קיים כבר שיש לחברות... בכל מקרה, בחנות בעיר שלי מציעים את המחשבים הבאים ורציתי לדעת אם המפרט שווה את הכסף או שווה בכלל. חשוב לציין שאני מעוניין במחשב חזק למשחקים. מפרט 1: DEll inspiron N5110 3009/3011 [table][tr][td]מעבד[/td] [td]intel core I5 2430M 2.4GHz, 3MB cache'1333MHz[/td] [/tr] [tr][td] זיכרון פנימי[/td] [td]8GB DDR3 1333MHz[/td] [/tr] [tr][td]דיסק קשיח[/td] [td]STA 640GB[/td] [/tr] [tr][td]כונן אופטי[/td] [td]DVD+RW DUAL LAYER[/td] [/tr] [tr][td]מסך[/td] [td]LED 15.6'' 1366*768[/td] [/tr] [tr][td]כרטיס מסך [/td] [td]nVidia G…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם ??? אני מחפש לרכוש לפטופ חדש בארץ עד 5000 ש"ח השימושים שלי זה כתיבת קוד, בניית אתרים ואפליקציות WEB שונות, עבודה עם תוכנות גרפיות, תוכנות עריכת סאונד, וגם קצת משחקים לפעמים. חשוב שיהיה כמה שיותר מהיר כמובן מחשב חזק אני תוכניתן PHP וגם עובד עם גרפיקה ועריכה של מוזיקה דיי הרבה וחשוב שיהיה לפטופ חזק ומהיר ככל האפשר בתקציב שלי. אמינות אחריות איכותית של היצרן, שיחזיק לשנתיים-שלוש הקרובות עד שאצטרך להשתדרג שוב פיצ'רים כמה שיותר מוצלחים למרות שזה נכנס בקטגוריה של "חזק". כמה שיותר זכרון, כמה שיותר שטח הארדיסק, כרטיס מסך חזק ככל האפשר בתקציב וכ'ו. יצא לי להרהר אחרי שראיתי אצל חבר (שמאוד מרוצה ממנו) את הHP Tablet TX2620 . http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב המקסימלי הוא 3000 (עדיף לחסוך כמה שאפשר) שימוש המחשב הוא משחקים...(GTA IV ,battlefield 3 , Call Of Duty ,assassin's creed revelations).... אני צריך כרטיס מסך טוב ,4GB RAM מינימום , Intel5,ומעלה (אבל אם נשאר בתקציב אפשר להעלות ל I5 או I7), לא דרושים מערכת הפעלה / מסך או מקלדת... הארד דיסק מעל 500GB או יותר בתחשב בתקציב מארז יפה , אני מעדיף שהמחשב לא יהיה רועש כל כך....(מידת שקט בין 1-10 אני מעדיף בין 6-8) הרזולוציה שאני ארצה לשחק היא כמה שיותר גבוהה כלומר FULL HD 1080*1920 (יש ברשותי מסך HD 22 אינץ') תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר מחשבה לרכוש PC רגיל החלטתי לשנות כיוון לHTPC בתקציב של 3000 ש"ח אבקש עזרה במפרט ללא כרטיס טלויזיה וציוד הקפי. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל!!! צריך לסחוב בקלות FHD 1080P (יחובר לLCD FHD) חשוב מאוד שיהיה שקט!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-