עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kayuda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכת וידיאו 3D וכל מה שנוגע לעריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cinema4D,AE , PS , sony vegas וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, BF, CS GO , COD, GTA V משחקים חדשים שייצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by AmitDanan,

יש לי שאלה קטנה יש לי מחשב נייד אני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט,הבנתי שאפשר להיתחבר לרשתות ללא תשלום, האים זה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. דחוףףף צריך מחשב שיריץ את כל המחשקים החדשים שיוצאים ושיחזיק עד אותו זמן שנה הבאה אני לא רוצה איזה מפלצת או משהו מספיק לי שיריץ בכבוד על מדיום על יותר מ 50 FPS ואני יהיה שמח אני צריך לשדרג תזיכרונות ל 2 GB ותכרטיס מסך :-\ מצב קשה המפרט הקיים: מעבד אינטל פנטיום D 3.4 GHZ לוח אסוס p5ld 2se 945P תומך PCI E 16X DDR2 667 כרטיס מסך:g-force 7300 LE שרד עד היום מריץ COD 4 בלי טקיעות זיכרון: 1GB D-C 533 מה יקרה אם נשים עליו 667 מסך:lcd lg flatron 17~` מארז וספק גנריק 450 ואט ועם המארז אפשר להסתדר :] זהו נראה לי מספיק פרטים אם תרצו עוד משהו תגידו ותודה מראש אין הרבה כסף!!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by matan360,

יש לי תקציב של 2500 שקל , עזרו לי בבקשה להוציא את המיטב לסכום הזה ..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכם,מה דעתכם בנוגע למפרט הבא: מעבד: AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX לוח אם: Asus A8V Deluxe VIA K8T800 Socket 939 Motherboard או: Asus A8N-SLI Deluxe nForce4 SLI Socket 939 Motherboard או: MSI K8N NEO4 Platinium Soket 939 Motherboard כרטיס זכרון: A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory Gainward Geforce FX 5200 /Pro 660D 128Mb DDR(64bit) DVI Video Card כונן דיסקטים:Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5` FDD צורב DVD: NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W או: Chenbro PC61169 White 310W True Power Case המחירים נעים בין 4500 ל 4700 …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1. התקציב הוא 4K אבל ניתן להתגמש קצת במקרה הצורך א) אם אפשר לנסות ולחסוך זה מצויין. ב) מעדיף שאם חורגים מהתקציב אז לא יותר מ500. 2. שימוש המחשב העיקרי הוא לימודי תואר הנדסה תעשייה וניהול. לומדים תכנות בשפת java. עוד שימוש למחשב הוא משחקים כגון skyrim, southpark, roketleage. הגדרות גרפיות בניוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- רצוי עכבר שמתאים לגיימינג (אני לא כל כך בתחום והבנתי שיש עכברים שנוח יותר לשחק בהם), מסך שאני אוכל לחבר את הלפטופ אליו שיריץ טוב את המשחקים (יותר גדול מגודל המחשב הנייד אבל לא יותר גדול מ23") 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. המחשב שלי הוא הכי חזק למשחקים קניתי אותו במיוחד כדי לשחק דאוס אקס 2 ולהלף לייף 2 שבקרוב יצא ביינתיים אני משוויץ בו לכולם כי אבא שלי קונה לי אותו והוא אמר שבעתיד יהיה לי גם סורק מדפסת ופקס באחד אני מקווה שלא תיעלבו אבל אני זה שנתן לאבא שלי את המפרט והוא הביא לי אותו עם כמה שינויים שייצא זול אח שלי נמכר למחשב כל היום משחק בו איסי טאואר ודייב אבל נראה שהראם שלי לא כל כך טוב והמחשב נקטע אני יודע שקצת הגזמתי פה ושם בבחירות שלי במחשב אבל אבא שלי קיבל העלאה במשכורת ועכשיו הוא מקבל 6 ספרות במשכורת אל תשנאו אותי כי אני עשיר זה מכה קשה בארצנו להיות עשיר אין לי חברים וכל היום באיי סי קיו מדבר עם אנשים המספר שלי הוא 171689908 :-* CPU : Celeron 3. 6 GHz HT 512K 400MHz Socket 478 C…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן צריך מפרט מחשב במחיר 3,000-3,500 ש"ח ללא ציוד הקפי, ללא מארז. שיתאים בעיקר למשחקים. הייתי מעדיף מבוסס מעבד אינטל פנטיום 4 ולוח אם רק של ג'יגהבייט תודה רבה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Tuberculosys,

נמחק

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. * תקציב? גג 4300 ש"ח * מטרות המחשב? עיצוב גראפי , תלת מימד , קאונטר סטרייק סורס , לימודים . * גודל המסך? רצוי 13.3- 14' אפשרי גם 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שעה וחצי של עבודה רצופה לפחות * זיכרון ? מינימום 8 GB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB עדיף או שילוב של 500 GB + MSATA או מהירות של 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אפשר גם פרי דוס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא דל האם כדאי לחכות למעבדים החדשים של אינטל ? או שיצאו שילובים יותר טובים של כרטיסי מסך עם טאצ'? מצד שני יש לי כרגע המון זמן ללמוד ולעבוד עם התוכנות שלי בעב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בצער רב המחשב נייד הישן הלך לעולמו, אני צריך עזרה במציאת חלופי. מטרת המחשב: הצגת עבודות מתוכנת autocad ו- sketchup, ולפעמים שינויים קלים בעבודות. בנוסף כמובן עבודות משרדיות קלות. לא יבוצעו שינויים כבדים, לשם כך יש מחשב נייח. גדול המסך: 13.3 או 14 משקל רצוי: עד 2KG זמן סוללה: רצוי ארוך לפחות 4 שעות כונן קשיח סביר לפחות 500GB סדר גודל של מחיר כפי שנרשם 2500 ש"ח עם חריגה של עד 200 ש"ח. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. לצערי מת לי המחשב בבית ולכן יש לי צורך דחוף לקנות מחשב חדש בהקדם (ולצערי - בלי לחכות שמחירי ההרדיסקים המופקעים יירדו. אופציה - לקנות אותם בחוץ ולהביא לחנות שבונה, שתכניס אותם...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות כמה שיותר ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אמור להריץ חלונות 7 אולטימייט 64 ביט. מינימום - חלונות 7 פרופסיונל 64 ביט. אופיס 2010. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, אני עוזר לאישה מבוגרת שצריכה מחשב הכי פשוט שיש, הנה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: מכוון ל1000-1400 ש"ח (ללא ציוד היקפי). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?: גלישה בכרום, סרטונים ביוטיוב, ותוכנות אופיס, זהו זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?: לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): לכלול הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: …

14. Started by hai555,

שלום רב אני מעוניין לבנות מחשב לעריכת וידאו אודיו מבוסס AMD Ryzen 9 5950X איזה מפרט מומלץ להרכיב עם זה חשוב לי שכל החלקים יעבדו כמו שצריך וגוף הקירור היה היטב בישביל המעבד הנ"ל גם המארז. הרכבה עצמית של מחשב נייח (ksp.co.il) יש לי במחשב הישן הרד דיסק של 4 טרה ביט . בכרטיס מסך אין צורך כי יש לי במחשב הישן שאני מוציא. בחרתי מעבד AMD Ryzen 9 5950X 3.4Ghz AM4 - Box קירור נוזלי למעבד Corsair H55 RGB Liquid CPU Cooler לוח אם Asus PRIME X570-P AM4, AMD X570, DDR4, 2xPCI-E, HDMI זכרון למחשב Kingston FURY BEAST RGB 32GB DDR4 3200MHz CL16 כונתן לכונן C ונתונים כונן Western Digital Blue SN570 1TB SSD M.2 228…

15. Started by nily nily,

היי לכולם, אני מחפשת לוח גרפי שיתאים לאיור, עיצוב ux ui....אנימציה שמעתי על כמה חברות בניהן: wacom, huion, microsoft studio... יש לי כמה שאלות- יש לי מחשב נייד איטי וכדי להשתמש בלוחות הבנתי שצריך לחבר אותן למחשב, האם לוח גרפי מחייב חיבור למחשב או שיש לוחות שפועלים בלי מחשב? ואיזה לוח גרפי אתם ממליצים לקנות? אני סטודנטית ולא רוצה להוציא יותר מ- 3000 תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by yellow acid,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1200 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הקלדה בוורד, זהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפ…

17. Started by Yuron,

שלום רב. אני אספר בקצרה מה אני מחפש ומה ההתלבטות שלי. ככה: המחשב המיועד הוא בשביל אבא שלי הצורך הוא לראות סרטים אונליין כאשר המחשב יהיה מחובר רק לטלויזיה שבסלון. ובנוסף אפשרות של משחקים אבל לא משהו מיוחד בסגנון סימולטורים Flight Simulator וכאלה. ההתלבטות היא בגדול בין מחשב ניד לבין מחשב סלוני. עכשיו כמה שאלות. בנוגע למחשב נייד אין בעיה אפשר למצוא מחשב נייד לצורך הנושא במחיר טוב של עד 4K. לגבי המחשב הסלוני. האם אפשר לשחק בו משחקים? האם אפשרי ללשים כרטיס מסך סביר? 1. מה התקציב המקסימאלי: 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Kiwovo,

חבר רצה לבדוק אם הצעה שקיבל משתלמת.. (הוא צריך מחשב מינימלי) מארז CASE ATX 500 WATT-USB PANEL AIR GUIDE HAPPPY לוח GA-G41M-COMBO מעבד E5700 Dual core זכרון kingston 2048 דיסק קשיח SATA 500GB צורב דוד כל זה ב1220 ש"ח. מכיוון שאני לא מבין במחירים אני לא יודע אם זה משתלם או לא.. אפשר בתקציב הזה להשיג משהו יותר טוב? או בפחות כסף להשיג דבר דומה עם ביצועים דומים?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by iliagildin,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש מהסיבה שניתקעתי ב idea pad 50-70 וכמו לכל המיסכנים כמוני נקלעתי לצרות של ריצודי מסך ומסך נכבה עכשיו עהרתי לעבוד כאלגוריתמאי והמצב של המחשב פשוט מוציא את כל העצבים ממך בעבודה אני משתמש בלינוקס אבל צריך וינדוס לחיים (סרטים מוצגים יותר טוב בגלל direct x ומשחקים רצים חלק ובכלל יותר נוח) לכן צריך ssd 1TB חוץ מזה צריך גם זיכרון 16GB ושיהיה בגודל 15.6 אינצ ורזולוציה FHD כי 4k קטן לי מידי ושיהיה קל לא יותר מ 2 קילו היחיד שמצאתי: https://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..4543..211..442..432.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=43787&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&inte…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by דובי770,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משהו באיזור * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD יספיק (1366/768) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משהו מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרט- מעל שלוש ארבע שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ofek7,

אני צריך מפרט בלי מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים, הארד דיסק וכרטיס קול. אני צריך שהמחשב שיריץ משחקים שיוצאים עכשיו כמו ביושוק, ריינבו סיקס וכו' אני גם ממש הייתי רוצה שהוא ינצל כמה שיותר את המסך שלי(samsung 226bw) מתוכנן OC אם אפשר אז מTMS.co.il

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שאלה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by הגר,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ את ה- Microsoft flight simulator (שעוד לא יצא). בנתיים אריץ עליו את הXP11. מה אומרים? מה כדאי לקנות? חייבת לציין שאינני גיימרית ואני עושה את זה אך ורק לצורך לימודי. אין לי כוונה להוציא סכומים גבוהים ואני רוצה שהמחשב יריץ את הסימולטור בצורה סבירה ולא יותר. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטים, משחקים קלים ועבודה. - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1024X1280 מסך 19" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yoni11,

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 900 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 520 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150 170 ₪ - 4GB Crucial DDR3 1600Mhz 625 ₪ - NVIDIA GeForce Gigabyte GTX650 2GB GDDR5 OC 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 450 ₪ - NZXT Phantom 410 Black 360 ₪ - SeaSonic S12II-620 620W 90 ₪ - LG DVD-RW X24 מחיר סופי: 3435 ₪ הלוח אם מאוד חשוב לי , אני צריך לוח אם אפשרות לCROSSFIRE או SLI בעתיד עם USB 3.0 ,ESATA , SATA III ואודיו 5.1 המסך זה 24 אינץ FHD. תודה , אני מתכוון להוסיף עוד 4 גיגה זיכרון בעתיד.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים