עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רצוני לרכוש מחשב נייד שישמש לגלישה באינטרנט, מולטימדיה בניית ועיצוב אתרים וגם עבודה "קלה" עם פוטושופ ופריהנד. דרישות: 1. מחיר: 2000 עד 3500 ש"ח 2. גודל המסך קטן מ-16 אינץ' 3. רצוי יצרן מוכר ואיכותי (כולל 3 שנים אחריות) ברצוני לדעת מה הדרישות החשובות והבסיסיות לשם כך (מעבד, זיכרון, דברים נוספים?). תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by דובי770,

הלוח בן כשבעה חודשים עם אחריות לעוד שנתיים+ מצבו מצוין כמובן. עמוד המוצר בפלונטר עמוד המוצר באתר Gigabyte

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by avivkah,

שלום, מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה, אני הרבה מתעסק עם אופיס, תכנות פייתון, לעיתים ויזואל סטודיו, אני רוצה להתקין עליו lightroom (מי שלא מכיר, זו תוכנה דומה לפוטושופ עם ייעוד אחר) ראיתי מחשבים של לנובו ideapad 3 במחיר סביב 2400-2600 שקל מעבד אינטל i5 או של AMD רייזן 5 או רייזן 7 זיכרון 8GB דיסק 512GB SSD או 1TB +256 GB SSD במחיר יותר גבוה ראיתי גדם של ideapad 5 במחיר של קרוב ל - 3000 שקל מצאתי את Dell Inspiron 14 ועכשיו יש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לענות לי: 1. איזה מעבד עדיף i5 או רייזן? לא היו לי מעבדים של AMD לפחות 15 שנה, לא מכיר אותם 2. מה עדיף דיסק של 512 SSD או שילוב של SSD ודיסק גדול של 1TB…

4. שאלה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. משהו יכול לעזור לי לגבי מפרט מחשב למשחקים עד 5000 ללא מסך וללא ציוד הקפי....ואני לא צריך הארד דיסק מעל 160 ג'יגה ולא מארז מטורף... כל עזרה תתקבל בברכה

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ofirrjd,

היי, אודה לכם אם תבדקו את המפרט הבא. אין לי מחיר לכל חלק בנפרד כי זו עסקת חבילה. ניתן כמובן לשדרג, להסיר, להחליף, בקיצור מה שרוצים. כשבדקתי את המפרט בחנות לפי כל חלק בנפרד יצא הפרש ניכר של 500 ש"ח בערך. ז"א, כדאי לקחת את החבילה. בבקשה לא להציע לי AMD. מעבד: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח: GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסק: Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כ"מ: GIGABYTE HD 3850 256MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורב: Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA מארז: Chieftec Chieftec Giga GH-01BW Midi-Tower ספק: 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin HEC הכל כולל הכל: 3500 יש ל…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tibia,

צריך מפרט לחבר עם מסך ללא מקלדת עכבר ורמקולים . המפרט צריך לשמש למשחקים כבדים. המפרט עדיף amd ולרשום מיזה חנות ואיזה חלק זה ... תקציב 5000 מעדיף להישאר עם עודף תודה לכולם .... עדיף פנדאס

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1330 1 1330 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1190 1 1190 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Corsair 670 1 670 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 7950GT KO 512MB GDDRIII, HDTV, DVI, PCI-E 1890 1 1890 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Philips 16x 50x Black 120 1 120 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 22…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nokobik,

אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למשחקים בשביל חבר טוב. דבר נוסף הוא שיהיה שקט יחסית. לא מתוכנן OC. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 שקל אם השיפור ממש משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הרוב למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא בטוח עדיין * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים-בינוניים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך ב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, אני מעוניינת לקבל התייעצות וחוות דעת לפני רכישת מחשב נייד. * מטרות המחשב? גלישה באינטרט, שימוש בתוכנות אופיס, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (תוכנת פוטושופ) * גודל המסך? 15.6 אינץ טווח מחירים :3500 עד 4000 ש"ח דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עברית אנגלית מלאה * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר ארוך יותר טוב 8 שעות? מינימום 5? (לא כ"כ מבינה בזה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. חיבורים רגילים של יציאות USB וHDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) יהיה פירוט בנוגע לכך בהמשך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בהכרח, אך מעדיפה מחשב נייד עם מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה …

12. Started by orig123,

אהלן, בעבר נעזרתי בפורום כדי להרכיב מפרט למחשב שלי ואני די מרוצה, אשמח אם תעזרו לי בבקשה דומה בשביל חבר. אלה התשובות לשאלות לפי הצורך שלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, לתכנת, משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו כבד, אקליפס כבד, אופיס כבד, פוטושופ כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Battlefield, PES2012 ורוצה להריץ משחקים עתידיים כמה ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Inter,

AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Gigabyte GA-890FXA-UD5 AMD890FX CHIPSET, יחידות 1 ₪899 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1871 GigaByte GeForce GT210 512mb GDDR2 PCIe, יחידות 1 ₪239 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1626 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe, יחידות 1 ₪157 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1036 Cooler Master Elite 335+Cooler Master 400Watt, יחידות 1 ₪327 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1350 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9, יחידות 1 ₪240 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2819 המפרט הורכב באתר:h…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אשמח לקבל מפרט למחשב לצרכי גיימינג בעיקר (לאחי הקטן שלמען האמת לא משחק במשחקים מאוד כבדים, אבל בכל זאת :)) 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CoD החדשים (כסטנדרט עליון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by bd,

אני רוצה שתעזרו לי להכין מפרט ממוצע למחשב שכל בנאדם שרוצה לקנות מחשב צריך להציע לו אותו בחודש הקרוב.. למשחקים עבודה רגילה אינטנרט אופיס..וכו'...משהו לא בשמיים זה לאנשים שלא מבינים מה היכולת של כל חלק אבל אני מעדיף לתת להם את המייטב של החלקים..ככה שיבואו עוד לקוחות ושלא יצא לי שם של נוכל... אם אפשר כמה מפרטים כולל מסך וכל הציוד ההיקפי..גודל הרדיסק סטנדט כמו שהולך היום בערךק 200 גיגה1 זיכרון 1 גיגה ראם..מארז חמוד..צורב דיוידי לוח שתומך ברוח הפיצרים....מקלדת וכו'..הכל סטנדט לא מעבר לממוצע.. אין סכום רלוונטי.. תודה חג שמח אבל לא צריך חלקים הכי יקירים או להגזים.. עד 5אלף שקל..אפשר בפחות צריך חלקים שמאימים למה שאמרתי..לא צריך כרטיס מסך ב 2000 שקל ולא איזה זיכרון יקר ..או מארז …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני נמצא כרגע בארה"ב ואני רוצה לקנות מחשב נייד.. איך המחשב הזה ? http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=7221822&SRCCODE=GOOGLEBASE&cm_mmc_o=VRqCjC7BBTkwCjCECjCE אני רוצה מחשב נייד 13.3 ושיהיה קל. המחשב הוא בשביל לימודים ואני גם מטייל הרבה ושיהיה אפשר גם לשחק בו... חשוב שיהיה אחריאות בין לאומית. אני רואה שבמחשב הזה יש הכל- אחראיות בין לאומית, מסך 13.3, מעבד חזק וכרטיס מסך.. התקציב הוא עד 800$ (כולל מיסים) שזה אומר 750$ בערך. שווה לקנות את המחשב הזה?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום רב, אני אייל חייל המשרת בשירות סדיר. לצערי כשחזרתי הביתה גיליתי שהמחשב שלי הלך. אני ממעט לחזור הביתה ולכן אודה לכם על העזרה בתקווה שאספיק לקנות מחשב עוד הסופ"ש. אני מעוניין במחשב לעבודה משרדית(אימיול וורד אייסקיו וכו'), אך כזה שיאפשר לי בעתיד, באם ארצה, להופכו למחשב שיחזיק משחקים. לדוגמה, כרגע כרטיס מסך און בורד זה מצויין, אך אשמח אם יהיה לי חריץ בלוח אם שיאפשר לי בעתיד קניה של כרטיס מסך רציני. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח, שאותם אני אשלם במזומן. אני מבקש שהמפרט יורכב בKSP, שכן יש להם סניף בירושלים. דברים שאיני צריך: יש ברשותי דיסק חדש של WD ולכן לא אצטרך דיסק קשיח. הענין הוא שהוא לא SATA ולכן אצטרך לוח אם עם חיבור IDE. בנוסף יש לי ספק ג'נרי חדש שקניתי שאוכל להשתמש בו. …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by momi2004,

1מה התקציב המקסימלי?1000 ש"ח אפשר לחרוג עד 100-200 שקל 2 מיועד לגלישה, משחקי פלאש, ואולי קצת סרטים מדי פעם. ילדה בת 9! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא מערכת הפעלה, עם הרכבה. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. כפר סבא, יש לי חנות אייבורי מול הבית. לא חובה. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל גיימינג בנוני עד כבד כמו gta iv,far cry ac3 lol וכו' הסכום שלי ה וא עד 4000 עם חריגה של עד 200 שקלים. יש לי מפרט פה של מחשב נחמד: http://m.ksp.co.il/product.php?uin=17535 http://www.ksp.co.il/product.php?uin=17535 איך שווה או לא, ואם משהו יודע כמה הוא נוח?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מהם הטכנולגיות שאמורות לצאת בקרוב במחשבים הניידים?.. האם הם ישפיעו/לא ישפיעו כל כך? האם הם ישנו את תקציב המחשב? בתודה, EliaV-PeretZ.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 9000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עריכת סרטים ועריכה גרפית - Avid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שני מסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים מארז + ספק Raider RA650, יש מערכת קירור למעבד מצורפת תמונה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. טוב אז בעקבות הפוסט שפרסמתי שאף אחד לא ענה לי בו, החלטתי לחפש בעצמי מספר מחשבים ואשמח אם תגידו לי מה נראה לכם מתאים יותר או שאולי מוגזם מדי ואפשר לחסוך בעלות. תזכורת: אני מחפש מחשב שיריץ לדוגמא visual studio ואנדרואיד סטודיו בצורה טובה עד חלקה, אפילו ברמה של שניהם במקביל. בנוסף שיתאים לעיבוד תמונה. אני מתכנן לקנות באילת בחודש ספטמבר אז כמובן שהמחירים בהתאם האופציות שראיתי בנתיים: 1. http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..2741..211.&list=1&sort=1&glist=1&uin=29928&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 2. http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..2472..3151..211.&list=1&sort=1&glist=1&uin=316…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי הצעה די טובה ומה שמעכב אותי הוא החברה הזו שאיני יודע מספיק אודותיה. אציין שאותם נתונים במחשב אחר כמו DELL או HP יעלו לי יותר באלף שקלים לפחות. תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yanayliroz,

יחד עם יציאת רייזן ואופציות חדש החלטתי לשדרג את מחשב האייבי ברידג' (דור שלישי של אינטל) שלי באופן חלקי אני רוצה להחליף את הלוח אם ,מעבד וראם אבל אני משאיר את הכרטיס מסך שלי בעיקרון הכל חוץ מכרטיס מסך,ספק כח והארד דיסק אני מחליף כולל מארז מארז אני כנראה קונה את ה R270 של קורסייר אבל פתוח להצעות 1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ועריכה קלה (הסתדרתי עם ה I5 שלי מצויין) משחק קאונטר וארמה 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום פורום מפרטים, תנו לי בבקשה מפרט, לעבודה משרדית בלבד, בתקציב 5000 (חריגה 500 ש"ח). צריך: מקלדת ועכבר סט אלחוטי רצוי לוגיטק, מסך LCD שהניגודיות יותר חשובה מכל דבר אחר, בייחוד זמן תגובה לא מעניין, 1GB RAM. בקשר לכרטיס מסך, אני רוצה משהו מסידרה טובה אבל דגם הכי חלש, לא מובנה, אפשר 7150, 6200, 7200, שלושתם נראים לי הכי טובים. אני רוצה את הכרטיסים האלו בשביל התמיכה בויסטה, אז לא מובנה. נמרוד.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים