עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * תקציב? גג 4300 ש"ח * מטרות המחשב? עיצוב גראפי , תלת מימד , קאונטר סטרייק סורס , לימודים . * גודל המסך? רצוי 13.3- 14' אפשרי גם 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שעה וחצי של עבודה רצופה לפחות * זיכרון ? מינימום 8 GB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB עדיף או שילוב של 500 GB + MSATA או מהירות של 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אפשר גם פרי דוס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא דל האם כדאי לחכות למעבדים החדשים של אינטל ? או שיצאו שילובים יותר טובים של כרטיסי מסך עם טאצ'? מצד שני יש לי כרגע המון זמן ללמוד ולעבוד עם התוכנות שלי בעב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by amy3373,

שלום לכולם! המליצו לי לפנות אליכם. אני זקוקה למחשב נייד, ובהתחלה חשבתי פשוט להתייעץ עם המוכר בחנות, אבל אמרו לי שזה ביג נו-נו, כי הם מקבלים עמלות על דגמים מסויימים ועדיף לבחור דגם ואז לעשות השוואת מחירים... שמא תוכלו לעזור לי לבחור דגם/ מפרט? הצורך שלי הוא כזה: אני זקוקה למחשב שישרת אותי בעיקר בדרכים. הוא צריך להיות לא כבד מדי, עם אורך סוללה גבוה. מבחינת השימושים- זה בעיקר לתוכנית office ואינטרנט. אני לא צריכה משחקים בכלל, וגם מוזיקה לא הכרחי. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מי יכול לעזור?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי, אז אני כבר בשלב שדי קניתי את כל החלקים המפורטים מטה מאמזון (עם המחירים ליד כל אחד ...) המחירים היו זולים מהארץ (חוץ מהמקלדת - נקנתה בארץ). אשמח גם לקבל פידבק אם בחרתי רכיבים טובים (אמזון ... תמיד אפשר להחזיר ) ולמטה הכנסתי כמה לינקים למארזים שנראו לי טובים ומתחת לרף המכס בארץ, אשמח לקבל מי מהמארזים מועדף לפי הפרמטרים של קודם כל שיהיה מקום לרכיבים (בעיקר מאוורר מעבד וכרטיס מסך), איוורור טוב ושיהיה שקט מבחינת מאווררים. חלקי המערכת שנקנו: Power supply - 50$ EVGA SuperNOVA 120-GP-0650-X1, 650 G+, 80 Plus Gold 650W, Fully Modular, FDB Fan, 10 Year Warranty, Includes Power ON Self Tester, Power Supply Ssd - 60$ Samsung Electronics (MZ-V8V…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by lcx,

היי, מתלבט על רכישת מחשב נייד LENOVO THINKBOOK 15 G2 ITL 20VE00FPIV האם הוא טוב? יש לו חסרונות משמעותיים למשתמש הביתי? האם יש מחשב אחר בתקציב הזה (עד 3500) עם נתונים טובים יותר? דרישות: מסך 14-15.6 עם בהירות טובה גם בשמש, זכרון לפחות 512, ראם 16. מחשב שיכול להריץ בלי בעיה תוכנות, סרטים.

5. שלום לחברי הפורום, קניתי מחשב לפני כמה חודשים, אבל עכשיו רציתי לחבר אליו רכיב חומרה (כרטיס קול חיצוני) באמצעות Firewire. עד כמה שאני מצליח לראות, כנראה שאין לי יציאה כזאת. מה אני יכול לעשות כדי "להוסיף" יציאת firewire או לחבר באמצעות חיבור אחר אל המחשב? אני מצרף את המפרט, וגם: לינק לפרטי לוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3488#sp לינק לפרטי מארז: http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=16&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62&g=spec שאר המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA REV A01 - זמין במלאי ₪1206 מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - זמין במלאי ₪755 לוח אם: [..] GIGABYTE G…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8? Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache?? DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 Leadtek WinFast PX7600GS EXTREME TD256M HEC 400W HEC-400TRT Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 מקלדת סט מקלדת ועכבר אופטי Microsoft OEM Multimedia Keyboard+Wheel mouse optical כונן תקליטורים Samsung CDROM SH-C522C x52 Speed אוזניות עם מיקרופון HN-320A-1 איך המפרט ? המפרט מיועד לגלישה לויסטה טלכמה משחקים כמו GTA וסימס2 הרכיבים מתאים אחד לשני? כי אני מפחד שיהיה פשלה ומה שאני יקנה לא יתאים ללוח אם

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אשמח לדעתכם על המפרט הבא והמלצה על מסך כמפורט למטה. תודה! https://tms.co.il/builds/362302 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k אפשר חריגה של מאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה למסך '2k 27 ומעלה באזור ה1200₪. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך מארז. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…

8. המחשב מיועד למשחקים (לא הכי כבדים) ולאינטרנט, לא צריך כרטיס מסך כונן קשיח וציוד היקפי, כמובן גם בלי מסך. רק את המארז עם הלוח אם המעבד הזכרונות. תודה לעונים

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2,500 ש"ח. ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לילדים - גלישה, עבודות אופיס מצגת, יוטיוב. לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …

10. Started by proevo4ever,

היי, אני רוצה לקנות מחשב או Streamer שיישב בסלון ויריץ קודי. אני מתכנן להשקיע עד 500 שקל. השימוש יהיה ביתי בלבד - יותר נכון המכשיר יהיה מחובר ב-HDMI לטלוויזיה. אין דרישות מיוחדות חוץ משיתמוך בעברית ויהיה אפשר להתקין עליו הרחבות של קודי או יותר נכון להתקין עליו גרסה מלאה של קודי יש לכם אולי איזה מכשיר שאתם ממליצים לצורך הזה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. המחשב שבק חיים, צריך חדש לעבודה ומשחקים, כרגע כותב מהטאבלט אז מקווה שהכל מובן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: after effects ו-Photoshop שימוש לצרכי עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח משני. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Intel Core 2 Duo E6300 1350 GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 1075 ENERMAX LIBERTY 400W 500 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 490 LITEON DVDRW 1633S RETAIL 290 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO 1650 Sunbeam Transformer BLACK 320 PQI DDR2 1GB 667MHZ CL5 710 סה"כ: ¤ 6385 החריגה של ה385 שקל היא בסדר אבל לא לחרוג יותר -אני לא יודע אם רצוי את ה CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO 1650 או את הCONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO כי אני יודע שיש משחקים היום שדורשים 512 זכרון בשביל הגדרות ULTRA או HIGE אבל הליבה של הX1900XT יותר מתקדמת יש אפשרות גם לכ.מסך אחר במסגרת התקציב אבל עדיין לא הוצי…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם אני צריך מפרט לשני האחים הקטנים שלי. הם אולי ילדים אבל הם גם גיימרים לא קטנים והם צריכים משהו שישרת אותם למשחקים גם... התקציב הוא 4K ומה שלא צריך זה:עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מעבד I7 860 . לוח אם Gigabyte P55M- UD - 2 + גוף קירור scythe mugen 2 rev b כמה שווים החלקים האלה למכירה ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני מעוניין לבנות שרת RAID עבור המחשבים בבית, שיתבסס על מערכת הפעלה freeNAS (אפשר למצוא פרטים עליה ב-http://www.freenas.org/ ). מאחר וזו מערכת הפעלה המבוססת על freeBSD, יש צורך בחומרה שתתאים למערכת ההפעלה. הדרישות מהכיוון שלי: * זה צריך להיות מחשב שקט, כי הוא ימוקם באחד החדרים בבית, ורצוי שיפלוט חום נמוך. * עדיפות ללוחות אם עם פורט רשת כפול של 1000BaseT, כדי לאפשר חיבור מהיר למחשבים שמחוברים אליו קווית ומעבר נוח במקרה של תקלת חומרה בפורט הרשת. * ניתן להסתמך על כרטיס גרפי על לוח האם, מאחר ועיקר התיפעול של מערכת ההפעלה נעשה דרך ממשק WEB ממחשבים אחרים. * מקום גידול לכוננים קשיחים - אני מתכנן להתחיל עם שלושה כוננים של 500M (כמו http://www.wdc.com/en/products/products.as…

16. לוח חדש לגמרי שלא נעשה בו שימוש, הפינים עקומים - אפשר לתקן? למכור? משהו?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם. אנחנו צריכים את עזרתכם בבחירת מחשב נייד. 12-13.3 אינצ' מחיר- עד 4500 ש"ח אחריות לשנתיים-שלום חיי סוללה יחסית ארוכים משקל - עד שני קילו שני רמקולים, עדיף עם יציאת HDMI מסך לא מבריק די אהבנו את ASUS UL30. מה שהפריע - טצפד בעייתי לפי תגובות ומסך מבריק, פלסטיק שחור מבריק. די תקועים בבחירת הנייד. נודה לכם על המלצות.

18. לפני כמה חודשים התחלתי להתעניין בHTPC ובשבועיים האחרונים אחרי שחקרתי את הנושא טיפה בניתי לעצמי מפרט לHTPC - מדיה סנטר -. המטרה שלו הוא להיות מחובר לטלוויזיה , שתהיה אפשרות הקלטה, ושיוכל להריץ בעצם כל דבר ( עם מחשבה על משחקים אבל זה ממש לא יהיה השימוש העיקרי שלו, השימוש העיקרי יהיה בעיקר סרטים , מוזיקה וגלישה ). אז תנו את דעתכם פה על המפרט יש כמה דברים שאני עדיין מתלבט לגביהם ואני ישמח לשמוע מכאלה שמבינים. עכשיו אחרי החפירה ( מצטער ), המפרט: מעבד - מתלבט בין הE8200 לE8400 (הבדל של 100 ש"ח ביניהם) - מה לדעתכם עדיף יותר? לוח אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H זכרון - 2048MBX2 4096MB DDR2 800MHZ דיסק קשיח - 500GB SATA2 32MB Chache - SEAGATE כרטיס מסך - Geforce 9500GT 51…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מפרט High-End *** רוב החומרה תקנה כנראה בעוד כשבוע שבועיים בפולין/גרמניה. *** תקציב - בין 12-15K. הכוונה הינה לפרט חזק אך בכל זאת גם משתלם מבחינת התקציב. במידה ואתם חושבים שצריך להוסיף או להוריד מהתקציב אתם מוזמנים להציע. מטרות - חיבור המחשב לטלוויזיה בחדר לצורך צפייה בסרטים. משחקים ומשחקי רשת [ לדוגמא MFSX ] אובר קלוק בעתיד - מתחיל. מחשב שישאר מספיק טוב לשנתיים הקרובות [ אני מודע לעובדה שהוא לא יהיה פסגת הטכנולוגיה ]. שמיעת מוזיקה. בקשות - מערכת קירור מים. [ המחשב עובד 24/7. ] לוח אם וPSU מספיק חזקים לאובר קלוק ו SLI ל 8800GTX [ אני מתכוון היום לקנות אחד ובעתיד שירדו המחירים להוסיף עוד אחד ] 2 הארד דיסקים של 320 נראה לי מספיק. 2 מסכי LSD בעלי זמן תגובה קצר. אם…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Cucilida123,

אהלן. אימי החליטה שהיא צריכה מחשב משלה בבית, עקב התנתקותינו מהוט. היא עובדת עם פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטר וכו'. הנייד יהיה בבית רוב הזמן, ולכן המשקל לא חשוב וכך גם זמן הסוללה. רצוי מסך 15"+\- ושיריץ את התוכנות הרשומות המוזכרות למעלה ללא בעיה. אם יפעלו במחשב סרטים בהבחנה גבוהה\משחקים לא כבדים- מה טוב(יכול להתחבר לTV מדי פעם). מערכת הפעלה מובנית- עדיף שלא תהיה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. אשמח אם תענו במהרה- המחשב הולך להקנות השבוע, ככל הנראה. תודה, דניאל.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eyal00,

שלום, רציתי לדעת מה בערך השווי של המחשב הנייח שלי. זה המפרט: INTEL I5 2500K 3.30GHZ 1155 קירור NOCTUA DH14 ASUS P8Z68-V 1155 4X4G KINGSTONE 1333MHZ DDR3 POWERCOLOR HD5850 1024MB COOLERMASTER HAF932 SEASONIC 620W BRONZE M12 MODULAR SEAGATE 1TB 7200RPM במארז עצמו הוספתי פאנל USB 3 עם קורא כרטיסי זכרון,וצג ל5 מאווררים עם חיישינים ושליטה בצג

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. המחשב שלי הוא הכי חזק למשחקים קניתי אותו במיוחד כדי לשחק דאוס אקס 2 ולהלף לייף 2 שבקרוב יצא ביינתיים אני משוויץ בו לכולם כי אבא שלי קונה לי אותו והוא אמר שבעתיד יהיה לי גם סורק מדפסת ופקס באחד אני מקווה שלא תיעלבו אבל אני זה שנתן לאבא שלי את המפרט והוא הביא לי אותו עם כמה שינויים שייצא זול אח שלי נמכר למחשב כל היום משחק בו איסי טאואר ודייב אבל נראה שהראם שלי לא כל כך טוב והמחשב נקטע אני יודע שקצת הגזמתי פה ושם בבחירות שלי במחשב אבל אבא שלי קיבל העלאה במשכורת ועכשיו הוא מקבל 6 ספרות במשכורת אל תשנאו אותי כי אני עשיר זה מכה קשה בארצנו להיות עשיר אין לי חברים וכל היום באיי סי קיו מדבר עם אנשים המספר שלי הוא 171689908 :-* CPU : Celeron 3. 6 GHz HT 512K 400MHz Socket 478 C…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. המחשב יעמוד בסלון, אז אני רוצה מארז מתאים, ולא יודע איזה טוב שיתאים מבחינת החומרה שאני רוצה לרכוש וגם יהיה מקורר כמו שצריך וגם שלא יעשה הרבה רעש. אני לא רוצה להריץ משחקים על המחשב, אם ירוצו אז סבבה, אבל לא זאת המטרה של המחשב. חשבתי על המפרט הבא סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 519 519 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box AMD1175 545 272 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 800MHz CL5 TURBO 24760 353 353 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB 2500KS 621 621 1 מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W 0761345-00240-0 5 פריטים 2,038 ¤ סכום כולל מע``מ חסר לי לוח אם מתאים, כרטיס מסך מובנה (או רגיל), לא צריך לכל השאר(DVD עכבר מקלדת וכו') אני לא יודע אולי שכחתי משהו, כמו קירור למ…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by stingeR-,

אני צריך המלצה לנייד בתקציב של עד 9K במשקל פחות מ2 קילו לפחות(1.5 יהיה מצויין או 1.7) לעבודה משרדית ואם אפשר אז גם לקצת משחקים.. אבל אם לא לא נורא.. עבודה משרדית windows office ואינטרנט בצורה הטובה ביותר.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yaki cohen,

מחשב לפטופ גימינג מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים