עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בהמשך לשרשור שפתחתי לפני מס' ימים הנה המפרט הסופי (מה שהזמנתי,ולצערי המחירים באתר קצת ירדו מאז) חוץ מהזכרונות שעלו. הייתם משנים משהו? דעתכם לגבי הספק? וגם, באופן כללי, מה לגבי הספקים של CHIEFTEC וCOOLER MASTER באתר שלהם? כרטיס מסך - קצת התאכזבתי שהכרטיס שהזמנתי להם הוא לא GTX460 אבל מצד שני אני מאמין שהם לא יצטרכו יותר מזה. לגבי מעבד - ההפרש בין 2400 ל2500K הוא לא בשמיים,אבל מצריך לוח P67 שייקר יותר בהרבה. לקחתי את הגיגהבייט הזה במקום COLD LAKE של אינטל מכיוון שההפרש לא גדול, ותמיד הביטחון שלי עולה שמדובר על מוצר שמגיע כBOX ולא OEM, אבל זה רק אני... וגם, למה סתם לוח גדול שיתפוס יותר מקום, לא התעמקתי בהבדלים בין השניים. ספק - יש כ"כ הרבה סוגים... בכל זאת בהתחלה התווכנת…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. התקציב הוא 7500 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 200-300 ש"ח (תלוי תכלית). המחשב לא יריץ אובר קלוק וכנראה גם לא ייעשו בו שדרוגים עתידיים משמעותיים. המסך וכלל הציוד ההיקפי (מערכת רמקולים+עכבר+מקלדת) חייבים להיכלל בתקציב. עדיפות לשטח אחסון גדול 1 TB. דרוש מארז שקט. לגבי הכרטיס מסך, צריך להיות אחד כזה שיחזיק הרבה מאוד זמן בשוק. השימושים הם בעיקר גיימינג, סרטים (על כן, מסך איכותי) ומוסיקה (לא עריכה!). המפרט חייב להיות כזה שהורכב מחנויות במרכז הארץ. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שישרת אותי ב 5-7 השנים הבאות, לכן עליו להיות חזק, וגם אופציה של OC טוב שתהיה, כשביצועי הסטוק כבר לא יהיו מספיק חזקים. כ"כ, חשובה לי התאימות בין החלקים - שלא יהיו צווארי בקבוק. הרכבתי את שמות החלקים ממספר אתרים כמו PCMAG, TOMSHARDWARE u ELITEGAMING, אף חשוב לי לומר שההבנה שלי בתחום בסיסית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בוודאי שלחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא, הוא גבוה דיו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) ב…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז ככה.. יש לי כבר בראש שני מפרטים. הייתי רוצה שתעזרו לי להוריד טיפה במחיר. אני מתכוון לעשות OC למעבד, לכרטיס מסך, ואם יהיה צורך אז גם לזכרונות. Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray 1180 GIGABYTE MA790FXT-UD5P 885 NOCTUA NH-U12P SE2 280 Scythe S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1200 RPM X2 130 DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 680 Sapphire HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E 1190 LG DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail 149 Enermax Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan Black/Silver (No PSU) 440 Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC (24pin) 750 סה"כ 5684 Core …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. תקלתי בפתרון שקיים להחלפה של הכונן האופטי בלפטופים של אפל (מקבוקים) ובמקומם לשים תושבת לכונן קשיח נוסף במחשב הנייד. זה נקרא OPTIBAY הרעיון נשמע לי רעיון אדיר! הצורב כל כך מיותר מה גם שאם אפשר לקנות לו איזה מארז חיצוני ולהשתמש דרך USB כשאני צריך אותו פעם בכמה חודשים אז בכלל טוב. השאלה היא כמובן אם אפשר למצוא פתרון כזה לדגם של הלפטופ שיש לי, HP 530. ואז אני מוסיף כונן SSD למערכת ומשאיר את הקיים לאחסון מה שישפר מאוד את ביצועי המחשב שממש זוחל בגלל ההארדיסק האיטי שלו היום. מה אתם אומרים מישהו מכיר פתרונות כאלה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 4000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:4300 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: BF4 ,evolve • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):יש לשים לב שלא מובן מאליו שהמחשב מגיע עם מערכת הפעלה. מערכת הפעלה חוקית עולה כמה מאות שקלים. שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): • אם כן, לאילו רכיבים?:מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול. ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקו…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by urich,

חברה שלום אני אשמח אם תעזרו לי אפילו שאני יוכל להסתדר לבד. אני יודע שיותר כיף לכם לתת מפרט למערכות לגיימרים ומחשבים ב20000 שקל אבל אני צריך את הזול שבזולים שבזולים. יש לאבא שלי מחשב לעסק שצריך ממש מינימום! אני אומר המערכת הכי זולה שאפשר למצוא. יש מארז (compucase ישן אפור ספק שכנראה מת ואני לא חושב שצריך מארז חדש) יש צורב סוני 52 32 52 שגם בו לא ממש משתמשים. יש סידירום שאני יכול לזרוק כי לא צריך. ויש הרד דיסק של סייגייט 40 גיגה חדש חדש. כלומר אני צריך מksp (אני רכשתי את הבוקסה שלי חצי שנה ואין לי טענה אחת!). מפרט של לוח אם (יציב- משולב קול,כ.מסך,רשת מודם מה שאפשר.) מעבד (קר איטי וזוווווווווווול) זיכרון (מינימום שבמינימום-מקסימום אפשר להוסיף). ספק כוח (לא אכפת לי להוסיף עוד…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Lior4543,

1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו), לכן גם חשובה לי מקלדת נוחה. * גודל המסך? 15.6 אפשר גם 14 , תציעו. * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונן CD/DVD? צורב…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן, כבר כתבתי פה הודעה בעבר, אבל אז טווח המחירים הרצוי היה שונה, ועכשיו אני מחפשת נייד עד 5000 ש"ח - ורצוי פחות, אז אני מניחה שההמלצות ישתנו בהתאם. אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, במשקל של 2 קילו ומטה, ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם - אבל לא הרבה אז זה לא הדבר המרכזי. * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אבל עבודה על המון חלונות במקביל - הרבה מחשבים לא ממש מסוגלים לעמוד להתמודד עם זה טוב. מעבר לזה מעט עריכה גרפית בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ומעט מאוד צפיה בסרטים.…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by zZz.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית, תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע planetside2, וכל משחק singleplayer מהדור הנוכחי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080.Samsung S23C650 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה כ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by mywikipedia,

אהלן לפורום מחשבים. אני מחפש מחשב נייד ושומע הרבה שטויות ממוכרים ברשתות הגדולות. התחושה שהם מבינים במחשבים אבל תלויים עם חבל במכירות ואין להם זמן לעזור למצוא מה שאני מחפש. בסוף תמיד יוצאים מהם עם המלצה עקומה על משהו שבכלל לא רוצים. מקווה שתוכלו לעזור. יש שלושה עניינים שאני צריך אתכם לפני שאני יכול לקנות מחשב. דבר ראשון גודל. אני צריך מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, אבל שיהיה עמיד (לטיולים מחוץ לבית, מאוד חשוב) ושיוכל לערוך סרטים בתוכנות פשוטות כמו מובי מייקר. אפשרי גם לעשות לו שדרוג אחרי הקניה. אני אומר את זה כי מהמוכרים בBUG וKSP הבנתי שיש סתירה חד משמעית בין גודל המחשב לבין היכולת שלו לעבד נתונים. זה כנראה נכון, אבל מהם הבנתי שפשוט אין דבר כזה מחשב קטן שיכול לערוך סרטים. ז…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Shadow of Mordor, The Witcher 3, DA:Inquisition -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות - במטרה להגיע קרוב ל-60FPS ברזולוציה סבירה/גבוהה (ללא AA) 3.…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. טוב מה שאני רוצה לימכור זה מעבד Q6600 גירסת GO לא עבר OC אף פעם זיכרון DDR2 3X1 ועוד 1X2 (ביחד 5 גיגה ) בנוסף לוח אם של אסוס אבל הלוח עושה בעיות בבוט זה כניראה בעית חומרה אבל אחרי כמה ניסיונות הדלקה המחשב פועל אני כמובן יראה למוכר שהמחשב פועל לפני הקניה בכל מיקרה אני רוצה לימכור את זה כחבילה זיכרונות מעבד ולוח אם ןרציתי לדעת בכמה לימכור אז זה שזה ימכר יחסית מהר אחרי המכירה אני כניראה יקנה מעבד זיכרונות ולוח חדשים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי, דבר ראשון לביוקרטיה: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - בFHD!, תכנות * גודל המסך - בין 13.3 ל14.1 * משקל רצוי - לא קריטי..אבל בגבולות הסביר, אני חושב שהממוצע הוא בערך 2.3~2.5 (כולל סוללה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה סביר- שוב הממוצע שיש היום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - הייתי רוצה DVI או HDMI, אבל מוכן להתפשר ללא, חשוב שיהיו יותר מ2 USB. ESATA זה גם יתרון (אפילו כקומבו) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לא מעניין * צורב DVD? - נחמד, אבל מוכן לקנות בנפרד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - קונה רק בארץ ורק מחנויות מוכרות (יבואנים רשמיים!) * האם יש לכם העדפ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Rbix,

אז בעקבות השהות שלי כאן בפורום, ניצלתי את הידע הפעוט שלי בבניית אתרים למען המטרה שלשמה כולנו כאן. הרעיון הוא פשוט: כולנו מחפשים את המכשיר הבא שלנו. יש כאלה שכבר יש להם אותו. לרוב, כולנו שואלים את אותן השאלות ומקבלים את אותן התשובות. אז למה לא לרכז הכל במקום אחד? האתר שפתחתי נועד לעזור לחברי הפורום לקבל מידע על המכשירים שהם מתכננים לקנות. ברשותכם מכשיר כלשהו? הקדישו 10 שניות כדי למלא משוב מהיר על המכשיר, או מס' דק' כדי לכתוב עליו ביקורת קצרה. אין על אותו מכשיר עמוד? אתם יכולים לפתוח בעצמכם! אם מישהו רוצה לקחת חלק בפרוייקט ולעזור, הוא יותר ממוזמן לפנות אליי בפרטי www.geemeek.co.il

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום חברים, אשמח לעזרתכם במפרט למחשב גיימינג לא כבד השימוש יהיה למשחקים כמו פורטנייט וכו' ראיתי בפורום מדור מחשבים מומלצים את המפרט המופיע מטה ונראה לי די סבבה במיוחד שאוכל לשדרג קצת את המחשב הזה בהמשך. אשמח לדעת האם היום כבר יש חלופות טובות יותר בעלות מול תועלת. תודה מראש מעבד AMD Ryzen 3 3300X 4-Core CPU BOX 650 ₪ לוח-אם Asus PRIME B450M-A | Gigabyte B450M-DS3H 400 ₪ זכרונות DDR4 16GB 2X8GB 2933Mhz-3200Mhz CL14-16 400 ₪ כרטיס מסך NVIDIA Geforce GTX 1660 Super 6GB 1,200 ₪ …

17. Started by Greave,

דוד שלי צריך מחשב אך ורק לאינטרנט. הוא מעדיף לא לקנות יד שנייה אלא אחד חדש עם אחריות, אבל מעוניין לשלם כמה שפחות כסף. דרוש כל הציוד מלבד: רמקולים, עכבר, CD וFloppy. זה המפרט שאני בניתי: Motherboards for AMD : Elitegroup K7SOM SIS740 Motherboard w/CPU Duron 2000+ (VGA 64Mb, Sound, LAN, Modem) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : DDR-RAM 128MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 145.38 ] 1 Hard Discs : Nikimi 30GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 290.75 ] 1 Monitors : LG CRT 15" - 563N - Studioworks Monitor [ ¤ 578.50 ] 1 Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard [ ¤ 29.18 ] 1 Cases : Compucase-HEC Micro Tower CI-6K27 Front USB 300W Case [ ¤ 257.32 ] 1 הערות, הארות והמלצו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום! אחרי שנה שהמחשב לא עובד לי ושאני משתמש בasus eee אידיוט החלטתי להשתדרג! אז ככה...התקציב קצת קשה לי כי יש לי כל מיני דרישות אבל נקווה שאסתדר. ניסתי לבנות אחד אבל זה לא הצליח, אני סומך עליכם. הדרישות לא היסטריות אבל: שיהיה מהיר, שקט, שלא אשמע שהוא קיים בכלל ושיריץ לי מצוין sims 3. מעבד: 4 ליבות זה מיותר לי לחלוטין. הדילמה זה בין e8400 לcore i3 המקביל במהירות ובמחיר. זיכרון: 4 ג'יגה רגיל. דיסק קשיח: 500GB יהיה נחמד. לוח אם תואם של asus\gigabyte ושלא יהיה קטן! אחד טוב עם הרבה חיבורים ובלי כרטיס מסך מובנה! כרטיס מסך שיריץ לי sims 3 (למרות שזה נשמע בדיחה) אבל בכללי חזק שאוכל להריץ משחקים בסגנון ברזולוציה גבוהה מאוד. צורב asus 22X מסך 22' של חברה מוכרת ולא חייב משהו רציני…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ^pb^,

אני זקוק למחשב בכ-1,200 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לגלישות דפדפן, שמיעת מוזיקה, ואולי קצת משחקי פלאש. לא צריך שום ציוד הקפי. יש כבר מסך 17 אינץ' שיעבוד איתו. לא צריך אוברקלוק. לא צריך שום מערכת הפעלה. לא צריך הארדיסק. המחשב צריך להיות שקט אבל אני מעריך שמחשבי low-end לא באמת יכולים להיות רועשים... אני כן רוצה יכולת שדרוג, אז מעבדי ATOM וחבריו לא באים בחשבון. יש לי זיקה למעבדי AM3 אבל אם עדיף בהרבה מעבדי i3 זה גם בסדר. טנקס

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by marikth,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000- אם יש הבדל גדול אפשר טיפה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בסיסיים בעיקר אופיס וכו'. יש לי אופיס אבל לא יודע אם צריך חלונות מעותב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by bouscher,

אהלן פורום מפרטים (: ברשותי טלוויזיה 37" של שארפ ואני מעוניין לצרף לה מחשב שיענה על כל הדרישות של מערכת בידור בייתית (כרגע מחובר אליה מחשב רגיל, אבל אני מעוניין להחזירו לשולחן). מה אני מחפש בגדול: -מפרט שיעלה באזור ה-2K (אם יש איזה שדרוג ממש ממש טוב, אז אפשר חריגה קטנה) -מחשב שיריץ סרטי HD בצורה חלקה (שתהיה יציאת HDMI למחשב, חובה מבחינתי) -כרטיס קול טוב, שילך עם המחשב -נפח דיסק של טרה אחד -אין צורך ברמקולים או במערכות היקפיות אחרות (מקלדת/עכבר אלחוטיים למשל) בנוגע לחנויות, אני מעדיף חנויות שהן באזור חיפה והקריות (KSP ונעה מחשבים לדוגמה). אני לא מבין בתחום של HTPC, אז הארות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש ויום טוב

22. Started by yanayliroz,

יש לי מחשב מבוסס ivy bridge I5 3470 8גיגה ראם GTX 960 500 גיגה הארד דיסק בגדול אני מחפש לקבל ביצועים גדולים יותר בעיקר בגיימינג ועריכה קלה והשאלה שלי היא כזו: האם אני אקבל שיםור מספיק גדול בביצועים בשביל לעבור לארכיטקטורה שונה? או שעדיף לקנות כרטיס מסך חדש ולשדרג לssd?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, רכשתי את המחשב הזה מהמבצע של אלקטרה ומשום מה אני לא מצליח להפעיל את המצלמה המובנית שיש בו. הוא הגיע כשמותקנת בו התוכנה CRAZYTALK CAM SUIT וכשאני נכנס אליה היא מודיעה לי שאין שום מצלמה במחשב. וכשאני נכנס בלוח בקרה ל"סורקים ומצלמות" אני גם לא רואה שיש איזושהי מצלמה מותקנת במחשב. איך אני מפעיל את המצלמה במחשב הזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, לצורך הלימודים אני אצטרך מחשב נייד. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין וקל, ואם ניתן גם להמליץ על חנויות זולות. התקציב הוא כ-עד 2000 ש"ח * מטרות המחשב? וורד * גודל המסך? שיתאים לכסא סטודנט * רזולוציית המסך? לא משנה ככ העיקר מסך איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת לא מרעישה, בעלת מקשים קרובים * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8:00-20:00 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB ואם אפשר יותר מזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כמה שיותר אמינה * כל דרישה מיוח…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל ABIT SG-80(915) S775,VGA,AGP זכרונות DDR 400 512MB 400MHz V-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך eVGA GF FX5200 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים EM-08A ATX MIDI 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 2790 ¤ איך זה מ KSP מספיק? אם אתה מכירים משהו יותר טוב + מסך בבקשה תעזרו. תודה רבה . אלון.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים